עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294 האופציות שלי הן ה MSI הזה עכשיו, או HP 2750EJ בעוד כחודש (מסתבר שאין אותו כרגע בארץ בכלל) היעוד הוא לסטודנט (ולכן ה 14 אינטצ'). הכרטיס מסך הלא-מובנה ב MSI קורץ לי, בנוסף ל250 ג'יגה. מצד שני גם השם של החברה הוא שיקול - לא בגלל שזה מותג אלא משום ששמעתי רק טוב על האיכות של HP בניידים ועל MSI כמעט ולא שמעתי תודה רבה על הסיוע אריאל עריכה : שכחתי לציין, שה MSI מגיע עם שנתיים אחריות לעומת שנה ב HP

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by alcavi434,

1. מה התקציב המקסימאל?10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרי לחסוך... אם הביצועים קטנים ולא רלוונטים (רק לידיעה המחשב ישאר ללא שידרוג לפחות 3 שנים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו BF4 Watch dogs GTA וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ללא פ…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Legendre,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory, TMS (לא חובה אם יש מקום טוב יותר, עדיפות גבוהה לKSP ולכל רשת שקיימת בגוש דן) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: יום חמישי!!! תקציב:עד 5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:300 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL (למרות שבת-תכלס מה שחשוב זה הדגם ולא המותג) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 אבל עזבו אני אתקין לבד (אל תכלילו בתקציב!) גודל כונן קשיח מועדף: לא פחות מ250 ג'יגה, אם יותר- יותר טוב משקל הנייד המועדף: אני בחור חזק גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: עדיפות גבוהה לזמן סוללה גבוה - הולך להתנייד יחסית הרבה איתו צבע המחשב הרצוי: לא חש…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by ranrubin1,

שלום. איך המפרט הזה למחשב גיימינג שיריץ מעולה משחקים כבדים כמו BF4 בתקציב 3300 בערך עם המסך samsung SyncMaster 2033sw מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back White + FSP 460W- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪358 כרטיס מסך: Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail כמו…

5. שלום לכולם , אני מורידה דברים בכמויות , לאחרונה נהרס לי המחשב ומזל שקניתי כונן גיבוי של 10 טרה והעברתי את הכל. אני מחפש מחשב להורדות 24/7 וצפייה בסרטים ומוזיקה. לא משחקת בכלל! אשמח לעצות המחשב יקנה במדינת ישראל מטרות המחשב? אינטרנט הורדות וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה לא משנה המסך * רזולוציית המסך? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ומעלה או 1 טרה .. אפשרי גם בשילוב של SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צר…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by GiorTheLegend,

שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש ואשמח לקבל הצעות וכיוונים למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תוכנה קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO, PUBG, Battlefield ושאר משחקים חדשים שיצאו בהמשך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום, אני סטודנט למדעי-המחשב, ואני נוסע לאילת שבוע הבא אני מעוניין לקנות שם מחשב נייד, שיישמש בעיקר לעבודה משרדית - תכנות - קצת וירטואליזציה ויהווה "שלוחה" של המחשב הנייח כשאצטרך לעבוד מרחוק בעיקר שיהיה חזק בעיבוד ומהיר כמה שאפשר בתקציב. אני יודע שרשמתי סטודנט, אבל אל תייחסו בבקשה לניידות משקל. יותר חשוב לי פונקציונליות ויחס ביצועים גבוה. אני אישית חשבתי לקנות את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=25557 ולשדרג אותו עם SSD הבא http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=23931 ועוד 4 ג'יגה זיכרון http://ksp.co.il/?uin=15673 ולקנות CADDY להוציא את הסורק ולשים שם את הכונן של ה-500 שבא עם המחשב. השאלון: תקציב - 2000 - 2500 ניתן לחרוג במידת הצורך * מטרות המחשב? לדוגמה:עבודה משרדית, …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by yaron1000,

אז כל המפרט AMD X2 3800 ASROCK 939NF4G sata2 2x512 ddr400 kingston gfroce 6600 256 DDR hd 200 gb sata dvdrw 16x NEC מסך 17 אני חושב MAG 4499 ש"ח עכשיו יש לי כבר מסך אז בלי מסך זה פחות 450 הכרטיס מסך גרוע אז אם כבר אני אחליף אותו אין להם הרבה דגמים בחנות אז אני אקנה מחנות אחרת את הכרטיס מסך וזה פחות 450 על הכרטיס מסך .צורב אני גם לא צריך אז זה פחות 240 ובמקום הכרטיס מסך לקחת X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E וכמה יעלה להוסיף ללוח אם טוב נגיד של אביט חנות חדשה אין להם כרגע הרבה דגמים של לוחות אם הרוב לוחות אם תקציביים תודה לכל העונים אה כן תקציב 4500-4700

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אחרי הרבה זמן סוף סוף קניתי את המחשב שלי!!! מעבד: AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם ABIT KV8 sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA * 2 כרטיס מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB דיסק קשיח WD 80GB SATA גוף קירור Thermaltake Slient Tower רמקולים CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver צורב כבר יש לי קניתי מKSP וכמובן שהם הוסיפו דברים: פלופי Teac/SONY 1.44 סי די רום LG x52 כרטיס רשת (אני הוספתי אחד) Zonet 10/100 * 2 מקלדת (עלובה) 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר (עלוב) MOUSE PS2 + roll הכל יצא 5750 שקל ואני חייב לציין שבניגוד למה שראיתי שאומרים בפורום אכן יש להם אחריות של 3 שנים על מה שצריך להיות (מעבד, כרטיס מסך, דיסק קשיח, וכו...) נו …

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Classify,

תקרת התקציב זה 6K אבל אם אפשר רצוי לחסוך.. שיריץ דברים בסיסים כמו אופיס, MATLAB, PHOTOSHOP וכאלה.. שיהיה מסך טוב שלא יהיו בעיות עם אור השמש, כרטיס מסך פחות חשוב כי המחשב לא מיועד למשחקים אבל שלא יעשה בעיות עם סרטים ברזולוציות גבוהות HD וכו.. לא יודע מה עוד חשוב למחשב נייד כי עד עכשיו התעסקתי רק בנייחים אז הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. עריכה: כמובן WIFI רצוי שיהיה..

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by eliranh,

אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים: Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525MDell Aspire 5741G i5-430M 640GBAcer ממה שהבנתי עד עכשיו עיקר ההבדל בינהם הוא דגם המעבד אצל DELL זה 2410m ואילו ב ACER זה 430M השאלה שלי זה איזה מבינהם טוב יותר? ובכלל אם יש למישהו המלצה על מחשב נייד אחר עם מעבד I5 אשמח לשמוע בתודה מראש אלירן

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. בהמשך לנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483280.0 שלום חברי הפורום חבר שלי קונה מחשב חדש למשחקים כבדים והוא זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המתאים. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היי לכולם, הפעם אני רוצה לקנות משהו שהוא מעבר למחשב רגיל. אני לא יודע מה התקציב המתאים ולכן בשלב זה אשאיר אותו פתוח. המחשב צריך להריץ מכונה וירטואלית (אופטימלי, Hyper-V) אני רוצה להריץ Domain Controler את הדרישות שלו לא מצאתי. שרת TFS שירוץ על ליבה אחת לפחות ו שיהיה מוקדש לו לפחות 4 GB שרת SQL שירוץ על 2 ליבות לפחות ושיהיה לו 4 GB שרת SharePoint 2010 שירוץ על 4 ליבות לפחות ושיהיה לו 8GB עם דרישות הזיכרון של השרת עצמו וה DC אני לא חושב שארצה פחות מ 32GB. זה גם יאפשר לי משחק אם המחערכות שציינתי יהיו אטיות מידי ואולי ליצור עוד כמה מחשבים וירטואליים למטרותי. כמו שניחשתם זה מחשב נון לעבודה וניסויים שקשורים לעבודה, כך שאין צורך בכרטיס מסך מיוחד (למרות שאני שוקל ברצינות לקנות אח…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by IDO-G,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר גם לטלוויזית LED 46" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמק…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. * מטרות המחשב? הרבה עבודות משרדיות, הרבה כתיבה, משחקים קלילים, קצת סרטים, מוזיקה, פוטושופ בקטנה עריכות בסיסיות. * גודל המסך? כרגע יש 15.4 וזה בסדר גמור, אפשר טיפה יותר קטן ואפשר טיפה יותר גדול. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל שיהיה נוח להעביר אותו מידי פעם ממקום למקום אבל בעקרון יהוא יהיה רוב הזמן במקום אחד 1.5, 2? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הוא יהיה רוב הזמן בבית מחובר לחשמל אז לא חייב זמן סוללה ארוך במיוחד אבל כמובן שיהיה נחמד אם יהיה זמן סביר (לא יודע להגדיר כמה זה סביר בשבילי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חייב. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משהו מיוח…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by shedon,

מה דעתכם על: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2670&p=130

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני זקוק למחשב לעריכה גראפית בסיסית, כוונתי היא שאין צורך במחשב חזק מדי לתוכנות תלת מימד וכד'... אלא תוכנות בסיסיות כגון פוטושופ פלאש וכד'... (זה לא עיקר שימושו של המחשב לכן זה לא בעדיפות ראשונה). המחשב צריך להיות מבוסס INTEL עדיפות לסדרת המעבדים החדשה C2D.... אין צורך באיבזרים נלווים כגון: מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכד', אלא רק את המחשב עצמו (מעבד,הארד דיסק,ושאר רכיבים חיוניים). חשוב לי שהארד דיסק יהיה בנפח של לפחות 160GB... כרטיס מסך - לא חובה אפשרי שיהיה על הלוח אם אך אם נכנס בתקציב אני אשמח (במחשב לא משחקים,אבל אולי בעתיד יהיה צורך לשחק במשחקים בסיסים ולא כבדים,לכן אני מעוניין שתהיה גם את האפשרות,אם אפשרי). צורב DVD = חשוב שיכנס בתקציב... אני אשמח מאוד אם תוכ…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by yoni8866,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאמא שלי. אני לא מחפש משהו מיוחד, מאחר וזה יהיה מחשב שבעיקר יהיה בבית, לא כזה משנה לי הגודל והמשקל שלו, אבל אני מעדיף שיהיה יחסית קטן (אבל לא קטן מדי כן, שיהיה אפשר לראות משהו במסך). התקציב שלי נע בין 1000 ל-2000 ש"J, אבל אם צריך אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל משהו טוב. מישהו המליץ לי על מחשב נייד SSD שרץ מעולה, אני לא כזה מבין במחשבים ניידים, ולכן אני שואל מה כדאי. אמא שלי בעיקר צריכה את המחשב בשביל אינטרנט, וורד, פאור פוינט ושאר תוכנות האופיס. בקיצור לא מחשב למשחקי מחשב או משהו כזה. מה שכן, אני אשמח לדעת האם כדאי לקנות את המחשב יחד עם הווינדוס, או אחרי זה להתקין לבד. אני רוצה שיהיה עליו ווינדוס 10, ששמעתי עליו דברים טובים (לי אישית עדיין יש …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. מעבד I7 4770K יקנה בנפרד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי הנדרש מהדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות, מכונות וירטואליות, גלישה אינטנסיבית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום, אני זקוק למפרט בעל התכונות הבאות: תקציב: 2600~ש"ח, ניתן לחרוג בסכום סביר שיתן את התמורה הכי טובה לשקל/ביצועים ושההמפרט יענה על הדרישות. למשל המפרט שאני הרכבתי חרג ב600 ש"ח. שימושי המחשב: כללי. ז"א VMWARE (שיריץ WINXP אוWIN7. לא בטוח אם רק מכונה אחת או ששתיים יפעלו בו זמנית) מפעם לפעם, תוכנות רבות שפועלות ברקע, אינטרנט עם כ 200 טאבים כשלפחות חצי מהם זה פלאש (בין אם יוטוב ובין אם משחקים), מעט פוטושופ בסיסי, לא ידוע לי לגבי אקסל אבל אולי בעתיד יהיו טבלאות כבדות (שמעתי שהוא לא טוב בריבוי ליבות). ונראה לי שכל מחשב מ2007 מנגן סרטי HD- לא? משחקים: כל המשחקים העדכניים (לשנים הבאות) ברמה גבוהה מכל הז'אנרים. אני רוצה לציין גם משחקי אסטרטגיה בסגנון של TOTAL WAR,CIV,CRUSADER K…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by danield51,

קניתי מערכת 5.1 ואין לי אפשרות להנות ממנה כי הלוח אם שלי לא תומך ב5.1 ,כל הPCI שלי מלאים ולכן אני צריך כרטיס זיכרון חיצוני שיאפשר לי להנות מהמערכת,למישהו יש המלצה שלא תשבור לי תוכנית חיסכון? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by erezmarseyano,

מחפש מחשב נייד! מה התקציב המקסימאלי? - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - יצירת מוסיקה, - ומשני עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Abelton,Cubase,Traktor,plugins,Premiere 7. אין צורך במערכת הפעלה 8. גר בתל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - שבוע הבא חשוב שהמחשב יהיה עמיד במצבי שטח, חום וכאלה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אהלן אנשים, אני זקוק למפרט בשביל חבר מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס, וצרכי גיימר לא כבד במיוחד - מחשב שיריץ משחקי RPG (למשל אובליביון) ואסטרטגיה, בצורה טובה (שיסחוב אותם על רזולוציה של מסך ה- 19" שלו) לא צריך מסך מקלדת וציוד היקפי צריך: מארז+ספק, מעבד, לוח, זכרון וכ.מסך. צורב, והרדיסק 250GB (אפשר לרדת בכיף גם ל-160GB אם יש חסכון על חשבון הרכיבים החשובים יותר) אם אפשר מבוסס אינטל עם 2GB זכרון - מה טוב. אם לא - אין בעיה גם עם AMD. אשמח להצעות שלכם תודה,

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Matrix^Tank,

טוב, אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. אז עשיתי קצת בירור וראיתי ששווה לקנות את הכרטיס Zotac nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe אז אני צריך חלקים שיתאימו לכרטיס הזה.. אם יש למישהו הערה בקשר לכרטיס אשמח לשמוע וגם המלצה שלו, המטרה שלי היא שהכרטיס מסך יריץ לי כל משחק שיש עכשיו וגם משחק "עתידני" שיצא עם הזמן.. כרגע המשחק שאני רוצה שהמחשב יריץ חלק זה GTA IV . בקשר למארז , אני לא צריך.. יש לי : http://wellcom.co.il/catalog/images/Gigabyte/gz-fa1ca-ats_big.jpg תודה לכל אלו שישקיעו את הזמן שלהם.. שבת שלום, טל.

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. יש לי בעיות עם המערכת העריכה הראשית שלי, שוקל לקנות חדשה. בגלל שאני קרוב לשנה לא בקיא במפרטים החדשים, אשמח לעזרה וכיוון (למשל מה ההבדל בין 870 ל 930? / סוקט שונה ל I5 וה I7?) תקציב- 5 עד 5.5 (בשביל משהו טוב גם נשלם 6) מטרה- עריכת וידאו, אפטר. ללא ציוד הקפי, ללא מארז (מכניס הכל למארז נוכחי), ללא דיסקים קשיחים- רק אחד חדש למערכת הפעלה,רצוי יציב. דגשים חשובים: (ולא מענין אותי שיש "דומה בפחות כסף") : מעבד- רק אינטל, עדיפות I7. כ.מסך- לפחות ברמה של 5770 ומעלה,חברה ידועה, לפחות 1 גיגה (עדיפות ל 3 מסכים) זיכרונות- לפחות 4 או 6 לוח אם- רק אסוס. ספק- לפחות 650 ואט אמיתיים ויציבים. הקנייה תיהיה מלוגיק פיסי (יש לי הנחה קבועה שם). תודה רבה

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים