ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'. המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'. אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה: מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב). לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טו…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מפרט עד 7000 שקל כולל הכל!יש אפשרות לחריגה קלה המפרט למשחקים כדים בMDS הציעו לי את המפרט הבא לוח אם:של אינטל lsleto 946 מעבד:E6300 זכרון:1GB X2 דיסק קשיח:250GB WD 16MB כרטיס מסך:ASUS 7600GT 256MB כונן DVD:LG 16X48 צורב:NEC 5170 מארז:HEC 6A19 400W מאורר למארז:12 ס"מ וחיישן של HEC מקלדת ועכבר:לוג'יטק רמקולים:CREATIVE SBS 380 מסך:LG L1970HR כרטיס רשת(יש לי רשת אלחוטית)EDIMEX LAN PCI 54MB איך המפרט?תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את הדגמים של DELL D630 D830 1. ויודע מה ההבדלים ביניהם חוץ מהמעבד ? 2. מה עדיף ? D830 מעבד 1.8 או D630 מעבד 2.2 -(במחיר אין הבדל ,לפחות ב- notebookclub) 3. איך נחשבת הסדרה הזאת..,או אחד הדמים הספציפים .? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סוללה חדשה למחשב נייד LG LW20 Express, וכמה בערך (סדר גודל) זה אמור לעלות ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אז הושלם הפרויקט שלי שעבדתי עליו בחודש האחרון, וזה להרכיב מחשב חזק יחסית בעלות מינימלית ככל הניתן. רוב החומרה נרכשה מיד שניה, או בדרכים לא דרכים, הכל במטרה לצמצם עלות. סימנתי ב-* את החומרה שנרכשה מחנות. יש לציין שכל החומרה תחת אחריות. מעבד: i5 4670K - עלה 700 ש"ח. קירור: Noctua NB9 SE2 - עלה 170 ש"ח. זכרון*: Kingston Hyper-X Fury CL10 1x8GB - עלה 375 ש"ח. לוח אם*: Gigabyte GA-Z97-HD3 - עלה 575 ש"ח. כרטיס מסך: Sapphire 280X Vapor-X - עלה לצערי 750 ש"ח. לדעתי אפשר היה להוריד עוד. ספק: +Anter TruePower 650W 90 - עלה 300 ש"ח. מארז: Zalman GS1000 Plus - עלה 250 ש"ח. הגיע עם 6 מאווררים של זלמן. מסך, הארד דיסק, מקלדת, עכבר, מע' אודיו - היו אצלי. כסף שבוזבז על נסיעות: 30 ש"…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 16K, פלוס מינוס, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי תלת-מימד (סימולטורים, מירוצים, הרפתקאות), עריכת תמונה ווידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרשים מקלדת, עכבר ומסך 31" ומעלה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי כלל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך לעזרה בבנית מפרט הכי טוב שיש למשחקים ב8K אפשרות חריגה של עד 400 ש"ח אם אפשר שהוא יכלול את SAPPHIRE ATI Radeon HD4870X2 2GB GDD כי שמעתי שהוא הכי טוב היום. גם אם אפשר שהמארז היה קריר ושקט תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של בערך 8000 שקל. תכננתי את המחשב לפי ההכרות המעוטה שיש לי עם עולם המחשבים המחשב מותאם בעיקר למשחקים כבדים זה המפרט שהיה לי בראש בערך Intel Pentium P-4 3,2 Ghz Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 מעבד Asus P-4C800-E(875P)SATA,GBL לוח אם 2*512 Mb DDR 500 samsung זכרון Ati Radeon 9800xt כרטיס מסך מעבד אינטל ... חזק אמין מהירות 3200 אמור להיות יותר ממספיק בלוח אם אין לי מושג שאלתי וקיבלתי המלצה טובה על זה למרות שהוא יקר זכרון אני די בטוח במה שאני רוצה למרות שזה די יקר אני לא סגור על החברה כרטיס מסך זה הכי טוב שהמליצו לי עליו, הוא נורא יקר אך הוא אמור להיות בין הטובים ביותר. מכיוון שלא הייתי בטוח בקשר ללוח אם וגם רציתי חוות דעת על המפרט של המחשב פרסמתי ב…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה dell vostro v131 בלי מערכת הפעלה התקנתי עליו ubuntu 11.10 X64 וגם WIN 8 DEV PREVIEW כמה שאלות: האם יש משהו שדומה לדריברים באובונטו? (משהו שיתן לי לקבוע את התפקיד של המקשי קיצור, ואם אני לא טועה גם יסדר בעיות עם הtouchpad) יש לי ויסטה מהנייד הקודם שלי האם עדיף להשתמש ב WIN 8 או בויסטה? (בזמנו היא הייתה ממש לא טובה, האם אחרי ה SP שיצאו לה היא כמו WIN 7 בערך?) כמובן שיש לי כל מני בעיות עם הדריברים ב WIN8 האם יש סיכוי לפתור את זה? (הדריבר של ה tuchpad נתקע בתחילת ההתקנה, וגם של הסאונד וגם חלק מהדריברים של הכרטיס רשת) ואיזו תוכנה באה עם הנייד בדרך כלל כדי לתפעל את הקורא טביעת אצבע (למרות שאני מנחש שזה יותר גימיק מאשר שימושי)? תודה מראש אריה
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מחשב קל מבחינתי אפילו מסך פחות מ15 שיריץ תכני HDMI וחיבור HDMI אפשרי עם כרטיס מסך לא ONBOARD שגם יהיה חזק? או שזה לא מסתדר עם הקל? המלצות מאיפה להזמין או מאיזה חנות לקנות זה כנראה לא יהיה בהרכבה אישית - צריך עד יום רביעי הבא להגיע למלון של חבר שלי בניו יורק אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מעבד Pentium 4 3.4Ghz, s775, 2MB (650 Intel לוח אם Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זיכרון 1GB Kingston HyperX כרטיס מסך Asus 7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח Western Digital 200GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב דיוידי LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige כרטיס טלויזיה AverMedia DVD EZMaker Gold PCI מארז HJA-806DT MIDI 500W Max Black אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מהיר מאוד, שיריץ משחקים טוב ובצורה יפה וגם סרטים. מה דעתכם? תנו הצעות לשיפור אם יש לכם. תודה מראש :]
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לפורום, מחפש מחשב נייד לשימושים בסיסיים (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים) עם מסך 13", משקל מתחת ל 2ק"ג שנמכר בארץ ומקבל תמיכה מלאה בארץ. באופן אידיאלי הייתי קונה ASUS UL30A, אבל הוא נופל בגלל שאינו משווק בארץ ואני לא רואה מתי הוא הולך להיות מיובא ונתמך באופן רשמי בארץ. כרגע קיימים בארץ HP Pavilion DM3-1100ej ו - Toshiba Satellite T130-10G שאני מתלבט בינהם אבל נוטה לכיוון ה HP. חשבתי גם על LENOVO U350 אבל הדגמים של הסדרה הזו שנמכרים בארץ חלשים משמעותית (מעבד/סוללה) מהשניים שהזכרתי למעלה. הייתי שמח לדעות לכאן או לכאן או אולי כיוון חדש (חייב להיות דגם שנמכר ונתמך בארץ, מחשב שנמכר עם WIN7 וניידות מנצחת כוח עיבוד).
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני יודע שהסכום קטן, אבל אפשר תמיד טוב לחסוך עוד שקל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD כו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא מיועד גם לגיימינג כמה שאפשר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, FIFA וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן להשיג במחיר של עד 1800 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. …
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, משחקים (בינוני - אני אשחק משחקים כמו Starcraft 2, יעבוד על הגדרות בינונית חלק) ושימוש כללי. * גודל המסך? 15-17. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות של זמן סוללה יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם מתאפשר HDMI (בכל זאת, עדיף דבר ראשון ביצועים)/ * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200-300 GB. * כונן CD/DVD? צורב? הכי פשוט. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב עד 4k+- (חריגה של 500). אם יש מחשבים שעונים על הדרישות שלי בפחות מהתקציב, אשמח לקבל המלצות גם אליהם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כול המשחקים החדשים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. …
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
מישהו יכול לבנות\להביא לי מפרט טוב למחשב 2000 ש"ח בלי ציוד הקיפי שימוש בעיקר למשחקים וכל הדברים הרגילים אינטרנט,אייסיקיו... עדיפות לחנות באיזור רמת-גן,תל אביב
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDM זיכרון: DDR3 1333Mhz 4GB Kingston פעמיים הארדיסק: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105S צורב דיוידי : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA ספק כח: (Antec Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (RetaIl) מסך: SAMSUNG Samsung S24A350H 24'' LED 2ms VGA HDMI WideScreen Blac אשמח לשמוע חו"ד,מחר אני הולך לקנות.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואשמח לקבל מס' המלצות ואיפה הכי מומלץ לרכוש היום מחשב כזה מטרת המחשב : אני סטודנט לתואר ראשון בתחום ההנדסה אז שיהיה מתאים לאינטרנט ואופיס + משחקים קלים נגיד עד רמה של need for speed most wanted יספיק לי + צפייה בסרטים באיכות הכי טובה שאפשר המטרה העיקרית היא לימודים כי כמו שציינתי אני סטודנט גודל מסך 15.4 אינטש מקסימום משקל לא כל כך משנה כי גם ככה מחשב נייד לדעתי לא שוקל יותר מ-3 קילו ולי בכל אופן לא קשה להרים התיק לימודים שלי יותר כבד חחחח זמן סוללה כמה שיותר ארוך כדי שאני יוכל לקחת אותו איתי ללימודים כונן קשיח 250 גיגה ומעלה (למרות שאני מאמין שאפשר לחבר כונן חיצוני ) יציאות: אני לא כל כך יודע מה צריך אבל USB חובה כמה שיותר , ו…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב אז כמו שרשום בכותרת , המחשב מיועד לחבר שרוצה מחשב טוב שיתאים גם למשחקים חדשים, התקציב הוא לכל המחשב + ציוד היקפי מלא כלומר מסך, מקלדת, עכבר (רמקולים נשאיר בצד כרגע) הנה משהו שהתחלתי איתו, מאוד התאמצתי להכניס מסך 22 בתוך התקציב וזה לא עבר בהצלחה, אשמח להצעות לשיפור. מסך: samsung 2233sw = 824 מעבד : amd athlon 2 x4 620 box = 470 לוח אם: gb ma770t ud3p = 488 זיכרונות: kingston 2x2 ddr 3 -520 דיסק קשיח: samsung spinpoint f3 500gb =254 כרטיס מסך: hd4870 1 gb = 794 צורב: lg sata dvd rw =115 ספק כוח: seasonisc ss-500et 500w = 319 מארז: hec 66rc = 178 מקלדת +עכבר: wired logitech = 88 סה"כ יוצא 4050. חשבתי בהתחלה אולי לבנות משהו חסר עתיד עם מעבד QUAD כלשהוא אבל זה לא יצא יותר …
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אוקיי אז אתמול הזמנתי מפרט מחנות בשם tms למי שמכיר. זה המפרט: [table][tr] [td]מק"ט[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td]AM3955BB[/td] [td]AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box[/td] [td]1[/td] [td]₪559[/td][/tr] [tr] [td]SCMG2100[/td] [td]Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT[/td] [td]1[/td] [td]₪213[/td][/tr] [tr] [td]G990XAUD3[/td] [td]Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset[/td] [td]1[/td] [td]₪573[/td][/tr] [tr] [td]VM20001W2Z[/td] [td]ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE[/td] [td]1[/td] [td]₪436[/td][/tr] [tr] [td]S12II-620C[/td] [td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד, עד 2600 שקל, עם אפשרות לחרוג בכ-500 שקל (אבל עדיף מאוד להמנע). המחשב ייקנה באילת. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, קצת סרטים. גודל המסך? עדיף 14"-15". לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? עדיף FHD, אבל אפשר להתפשר על HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת עם numpad ומוארת, אבל לא חובה. משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, עם עדיפות לפחות מ-2. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI\DVI\DP, לא משנה אם בגודל מלא או מוקטן. לפחות שתי יציאות USB, מתוכן לפחות אחת USB 3 Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? או HDD עם מקום לM.2 או mSATA לחיבור SSD; או SSD בנפח 120GB לפחות, עם אפשרות להוספת HDD בנפח 500GB – גם אם ע"י הוצאה של כונן או…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום להביא את זה אז כתבתי פה. יצאו המעבדים החדשים של אינטל, ואולי עוד בערך חודש-חודשיים ייצא לי לקנות כבר מחשב חדש. אז אני כרגע סתם מתעניין במחשבים שונים ונתקלתי ב2 המפרטים הללו שכל אחד נראה מפתה יותר מהשני. אך הם שווים את המחירים, והם באמת טובים? http://www.ipcomp.co.il/Product.asp?Pid=7200&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=25 http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=168348
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הנ"ל, כתחנת עבודה גרפית, Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7500 ובמיוחד האם הכרטיס הגרפי שלו NVIDIA® Quadro® FX 360 יתמוך במשחקים החדשים ברמה סבירה? או ששווה ללכת על אחיו הגדול ה-6300 עם NVIDIA® Quadro® 1600?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן, מאחר ואני זקוק למחשב חדש, אני בוחן אפשרות של בניה מאפס של מכונה מתוך מטרה לבנות מחשב שיעמוד בגבורה בכל מה שאני יכול לזרוק עליו. המפרט הזה נבנה מתוך שימוש במה (שלדעתי) עונה לצרכים שלי (האמת יש לי חשש שזה אפילו קצת יותר מכך), ואני אשמח לחוות דעת והצעות לייעול. לפני הכל, השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נריב על כמה שקלים אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? השימוש התובעני ביותר יבוא ממשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחקים: התובעניים כרגע יהיו Battlefield 3, Skyrim (אני צופה ומצפה שייצאו עדכוני טקסטורות וכו' ל- Skyrim שיעלו את הדרישות של…
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-