עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofir38,

שלום,אני צריך מפרט למחשב.. שיהיה חזק (אני לא גיימר אבל בכל זאת כרטיס מסך ברמה בינונית למשחקים כמו nba 2007 וכל אלה..) אני רוצה שיהיה מעבד e6300 conroe ולוח אם טוב יותר מאינטל 965...(אוברקלוקינג בעתיד) תודה למי שיעזור.. אופיר.

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  2. שלום שלום ;D תענוג לקרוא את התגובות שלכם. זה מה שיש לי היום 2.4P עם 40G ו 80G צורב טוב של LG וכונן רגיל, כרטיס מסך 8500LE 64 ATI המסך שלי הוא Iiyama HM704UCT שהוא פשוט מעולה. עכבר של Logitech 400 ליזר. usb bluetooth וציוד הקפי רגיל בהחלט יחובר ל LCD HD בסלון אותו אני רוצה להפוך למחשב סלון עד השקעה של 1K גג 1.5K מה צריך להוסיף? הצרכים שלי מהמחשב החדש דיסק קשיח כפול בשביל להנות מהיכולת של RAID ובנוסף אני רוצה לעביר אחד מה דיסקים הקשחים בשביל לינוקס ואני רוצה הרבה מקום. האם אתם ממלצים על דיסקים של Hitachi ראיתי שהם מהירים יותר לפי מבחן שפורסם אל תשאלו אותי איזה . אני כמובן חולה על משחקים וזו הסיבה לשידרוג, אז חשבתי וצריך את העצה שלכם לגבי חיבור שני כרטיסים…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  3. היי, ברצוני להקים משרד עם שלוש עמדות. המחשבים ישמשו בעיקר לפעולות אדמיניסטרטיביות (אופיס+אינטרנט) אשמח לדעת האם ב 10K אפשר לארגן שלושה מחשבים + שלושה מסכים דקים (19 אינץ גג) + מדפסת + ראוטר/סוויץ + כבלי רשת 100M (המחשבים יהיו צמודים יחסית כך שאין צורך בהרבה מטרים) אשמח לדעת לגבי כמה עולה היום להחזיק WIN חוקי, ואופיס חוקי (אין צורך ביותר מ WORD,EXCEL,POWERPNT) בתודה מראש, חן נ.ב. אם יש צורך לחרוג מעט מהתקציב בתמורה שווה, כמובן שאסכים

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by elioz,

היי אני הרכבתי מחשב ב2990 שקל תגידו אם הוא טוב ומה לשפר. כנסו לפה זה המפרט והמטרה העיקרית שלו היא משחקים כבדים:

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by H.I.V,

שלום אח שלי רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב הוא 4K בערך המחשב ישמש למשחקים בלבד וחשוב לציין שאין לו מסך הכי טוב יש לו מסך 19 LCD של חברה ג'נרית גם הארד דיסק לא צריך כי אני ישים לו אחד של 250 שיש לי פנוי תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by daphne_n,

אחי רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה משרדית, המחשב הפשוט ביותר מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח. נתקלתי במפרט של אייבורי (מחירים לריצפה זה משהו) תגידו לי מה דעתכם. מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד PD 820 2.8Ghz DUAL CORE 64BIT פחות 30 ש"ח DUAL CORE 2.6 זיכוי למעבד 805 רק 35ש"ח DUAL CORE 2.8 4M שידרוג למעבד 915 רק 170ש"ח DUAL CORE 3.0 4M 925 שידרוג למעבד רק 270ש"ח DUAL CORE 3.4 4M 945 שידרוג למעבד לוח אם GIGABYTE 8VM800PMD או MSI PM8PM ניתן לרכישה גם עם לוח של ASUS כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 80GB SATA 1&2 7200 RPM (Western Digital,MAXTOR,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרו…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by rondon,

שלום רב, כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב שלא עולה על 2000 ש"ח. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים (720p,1080p) בחיבור לטלויזיה,משחקים ישנים,תוכנות אופיס וכו'. * גודל המסך? 15.6. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אין צורך בזמן סוללה ארוך מהרגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ארוכה ככל שניתן בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * הערה : חשוב שהמסך יהיה כמה שפחות מזיק לעיניים כי המחשב מיועד לשעות רבות של שי…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD 2900GT 256M GDD3 D.DVI 256BIT על המארז CASE ENERMAX BLACK CHAKARA 3052 + 25CM FAN W/O PS ועל הספק POWER SUPPLY ENERMAX 420WATT NOISETRAKER או POWER SUPPLY ENERMAX 500WATT LIBERTY תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  9. מחפש נייד בתקציב הנל... לפחות 250 גיגה אם אפשרי שיהיה לו יציאת HDMI בלוטוס זמן סוללה לפחות 6 שעות משקל עד קילו וחצי 12 אינץ אם אפשרי 13 לא צריך צורב עדיף כרטיס רשת אלחוטי בתקן N תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by ymss69,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בעיקר, צפייה באתרי סטרימינג ושרת הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). XMBC וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FULL HD 1080P 3. האם יש צורך בציוד…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. Started by Muadib,

אמורים להחליף לי בקרוב את ה T43p מהעבודה. לא בטוח בכלל שתהיה לי אופציה לבחור למה, אבל אני יכול לתת העדפה. האפשרויות הן: T61 8510w כמו כן, עושם גם פילוט ל T400 אז יש מצב שגם זה אופציה. קחו בחשבון שזה מחשב מהעבודה, אז איכות הבניה למשל פחות חשובה לי (מה שנשבר מחליפים ) יותר חשובים ביצועים, ניידות (משקל וסוללה), יציאות (המחסור ב s-video יהיה מורגש...) וכו'. תודה!

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  12. צרכים משרדיים דיי בסיסיים. אולי גם ישחקו בו, אז כדאי כרטיס מסך מתאים. מסך 14-15". משקל, זמן סוללה מסך מט או מבריק - כל אלו לא משנים. הייתי שמח להמלצה הזולה ביותר, נגיד עד 2000 ש"ח (ששווה משהו כמובן. אפשר גם דגם ישן שירכש יד שנייה באיביי) ולהמלצה הטובה ביותר, נגיד עד 10000 ש"ח. אין צורך באחריות בארץ.

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  13. מחשב נייד בגודל 15.4" אפשר גם 14" מחשב נייד בסיסי 1.8GHZ לא צריך יותר 1-2 ג'יגה ראם איכות בניה מעל למומצע נוח לנסיעות וכו' הדגש פה יותר פחות על המפרט המחשב מקסימום יריץ פוטושופ בעיקר תמונות אינטרנט ומיילים תודה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. שלום לכולם, מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד 13.3" בתקציב של עד 3000 ש"ח. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים באיכות HD (חיבור למסך 37) *גודל המסך? 13.3 (אני רוצה שהוא יהיה יחסית קטן כי אני אצטרך לקחת אותו ללימודים לפעמים * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל ל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור כבל רשת , HDMI , WIFI. *בלוטות? שיהיה זה חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב עם מערכת הפעלה אני יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  15. מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W V.2 Case 1 445 ¤ מעבד Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1140.00 ¤ דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ לוח אם Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard 630.00 ¤ זיכרון, 2 יחידות Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 730.00 ¤ צורב LG GSA-H10A/N 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 190.00 ¤ כרטיס מסך Gigabyte NX7300GS PCI-e 256Mb(up to 512) Bulk Video Card 415.00 ¤ סה"כ 4019 התקציב הוא 4000 ללא מסך ומקלדת עכבר. מיועד לסטודנט, עבודה משרדית , עבודות תכנות, וסרטים. אשמח לתגובות.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  16. המחשב מיועד למשחקי ספורט כמו פיפא, , nba2k וכו', מסך 23 אינץ' רזולוציה 1920X1080. מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.93GHz E6500 : "SLGUH" - BOX ₪479 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪306 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTS250 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL ₪579 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪404 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ₪234 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪2692 המפרט הורכ…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. שלום לכולם הייתי רוצה לדעת איזהמיני מחשבים ניידים בתקציב של עד 1500 שקל אפשר לקנות. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. היי, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מפרט שישמש אותי לגיימינג באזור ה4.4K 1. מה התקציב המקסימאלי? 4400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי-אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, METRO2033, SKYRIM וכ"ו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by habarbash,

*עריכה: האנגלית נמחקה" היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד ויש לי שלוש אופציות בנוגע לכרטיס מסך : X3100 Nvidia GeForce 8400M GS 128M Nvidia GeForce 8600M GT 256M ההבדלים בין הכרטיסים הלא מובנים הוא של 100 דולר זה שווה את ההשקעה ? או שבכלל בשביל תוכנות גרפיקה עדיף ללכת על מעבד יותר טוב ולהשאר עם הכרטיס המובנה? למיטב ידיעתי הכרטיס המובנה "גוזל" כ 284M , כי אין לו זיכרון משלו ולכן זה יוריד באופן אוטומטי בביצועים (בגלל שיהיה פחות זכרון). שאר המפרט: T7500 2GH 800MH FSB 4M CACHE 2GB 667MHZ 120GB 5400RPM היה ואני הולך על המובנה , איזה פריט כדאי לשפר? נ.ב המחשב הוא למטרת עיבוד גרפי .

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by Meir787,

חזק, ומסוגל לריץ אפליקציות כבדות כמו MATLAB. המחשב "לא יראה בית", אז דרושים חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, ואם אפשר אפילו לחסוך כמה מאות על המחשב עצמו ולרכוש סוללת 9 או אפילו 12 תאים זה יהיה מצויין. אין צורך במשהו עם כרטיס מסך רציני, תודה!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד לבית כאשר הוא מעוניין ב SVIDEO במיוחד, ו HDMI יהיה יתרון משמעותי. גודל המסך לא קריטי. המחשב צריך להיות מסוגל לבצע אינטרנט ומטלות רגילות, אבל הוא מעוניין גם לשחק בפיפ"א מדי פעם. זה המשחק היחידי שהוא רוצה שיעבוד על המחשב. למישהו יש רעיונות מה מתאים?

22. Started by Admondi,

שלום, החלטתי לחכות עם רכישת מחשב נייד להגעת מחשבים חדשים לארץ עם מעבדי אינטל החדשים. ספצפיפית כיוונתי לדל אינספירון 7,000. אבל עכשיו אני רואה שהמחשבים לא מגיעים לארץ. מישהו יודע משהו לגבי זה? האם יש צפי מתי יגיעו מחשבים? האם זה בגלל הקורונה? או שיש תאריך שבדכ מגיעים הדגמים החדשים? האם יצא כבר בחול? אשמח לכל מידע כדי להבין האם לחכות או לנסות למצוא מחשב חלופי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  23. שלום, אני צריך מפרט למחשב, תקציב עד 4500 ש"ח מטרת המחשב: משחקים, תוכנות לעריכת וידאו ועיבוד תמונה. הערה חשובה: המעבד חייב להיות INTEL המחשב צריך לכלול מסך 19" כרטיס מסך טוב, 2 גיגה זכרון, הרדיסק של לפחות 250 גיגה תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by Enable,

אני רוצה לשדרג תמעבד והכרטיס מסך יש לי כרגע לוח GIGABYTE GA-945P-S3 וספק ATX-500 JSP 500W אני רוצה להחליף תמעבד ל Core 2 Duo E7500, 2.93GHz והכרטיס מסך לHD 5750 512MB GDDR5 DX11 הספק ירזיק את הכל? למה הוא נראה לי ג'נרי

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. שלום. קודם כל אני חייב להודות לאתר המעולה הזה שנותן אינפורמציה גדולה ועדכנית לכל התחום הזה. כעת אני צריך הצעה למפרט שאני מעוניין לקנות, לפי הנתונים הבאים: - אני מרבה לעבוד עם כמה תוכנות במקביל (גם כבדות וגם לא), כולל Photoshop, ולכן מאוד חשוב לי מהירות עבודה כאשר אני עובר מתוכנה לתוכנה שלא יתקע כלום - אני עובד עם pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת סרטים שאותם אני מעביר מהמסרטה הדיגיטלית. בתוכנה זו דרוש משהו טוב לשפר את ה rendering של התוכנה (הפיכת הסרט ממצב ערוך לדיסק DVD מוכן לצפייה). - צורב DVD עמיד ביותר, כי אני אשתמש בו הרבה. - לא שחקתי עד עכשיו במחשב כמעט כי יש לי Geforce 2 מלפני 3 שנים ;D, אבל אני לא צריך כרטיס מסך יותר מסביר. - לא הבנתי לפי מה אתם ממליצים AMD או אינט…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים