עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Iko89,

* מטרות המחשב? אינטרנט, מוזיקה, מעט סרטים ובעיקר תוכנות כגון איסקיו ומסנג'ר.. * גודל המסך? רצוי 12 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משו כמו 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא .. * בלוטות? חובה (וגם WIFI) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? חשוב אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על הlenovo s12 מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. Started by ofirn2,

צריך המלצה למפרט טוב ואיכותי למשחקים כבדים ב-5750 ש"ח מחברה טובה ואמינה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by zekit,

LG R405 A.C2CDE http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5930&perur=2&t=1&c=322 לעבודה עם תוכנות קלות (אופיס וכו) גלישה באינטרנט ועבודה באופן כללי. מה אתם חושבים עליו? יתרונות מבחנתי: שנתיים אחריות ע'י ח.י שהם אחלה משקל קל יחסית 2.3 קילו מחיר טוב חנות זמינה (באג יש בכל מקום) מה דעתכם? עריכה:תקציב עד 4K

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. אני קצת התבלבלתי אז אני אחדד את מבוקשי: מחשב חזק ויציב עד כמה שניתן בתקציב (חריגה של 200-300 אפשרית) חשוב לי קדם כל היציבות של המערכת (לוח אם זכרון פנימי ומעבד) ושהכרטיס מסך יהיה ממוצע לא פחות בטח שלא יותר

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by roei88,

מחפש מחפש נייד לשימוש כללי (סרטים אינטרנט ובעיקר משחקים) עכשיו הבעיה שאני סדירניק אז אין לי הרבה כסף.. כרגע יש לי בסביבות ה5500 מה התקציב המינימלי שצריך להשקיע בשביל מחשב כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים (כמו COD4 ו-CNC3) בצורה חלקה?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by habarbash,

*עריכה: האנגלית נמחקה" היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד ויש לי שלוש אופציות בנוגע לכרטיס מסך : X3100 Nvidia GeForce 8400M GS 128M Nvidia GeForce 8600M GT 256M ההבדלים בין הכרטיסים הלא מובנים הוא של 100 דולר זה שווה את ההשקעה ? או שבכלל בשביל תוכנות גרפיקה עדיף ללכת על מעבד יותר טוב ולהשאר עם הכרטיס המובנה? למיטב ידיעתי הכרטיס המובנה "גוזל" כ 284M , כי אין לו זיכרון משלו ולכן זה יוריד באופן אוטומטי בביצועים (בגלל שיהיה פחות זכרון). שאר המפרט: T7500 2GH 800MH FSB 4M CACHE 2GB 667MHZ 120GB 5400RPM היה ואני הולך על המובנה , איזה פריט כדאי לשפר? נ.ב המחשב הוא למטרת עיבוד גרפי .

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. שלום. לא בטוח אם לשאול כאן או בפורום מעבדים. אני מתעניין בשאלה - איזה מפרט (מעבד, ז"א) של מחשב נייד יהיה שווה בביצועין (וזה תנאי חשוב - כי אני לא מוכן לרדת ברמת הביצועים העכשווית, שהיא ממש על הגבול) למחשב הנייח שלי (שפרטיו מימין)? אני פשוט מחפש מחשב נייד שיוכל להחליף את הנייח, אבל אני לא רוצה "לרדת" בביצועים. ולכן השאלה שלי בימים האלה היא - האם אוכל להסתפק במעבד i3, או אולי אפילו i3 ULV? או שאני נדרש לבחור במעבדי ה i5 כדי להשוות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by Meir787,

חזק, ומסוגל לריץ אפליקציות כבדות כמו MATLAB. המחשב "לא יראה בית", אז דרושים חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, ואם אפשר אפילו לחסוך כמה מאות על המחשב עצמו ולרכוש סוללת 9 או אפילו 12 תאים זה יהיה מצויין. אין צורך במשהו עם כרטיס מסך רציני, תודה!

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. קודם כל אני חדש כאן =] שמעתי שזה הפורום הכי טוב שיש ! ואני שם לב לזה .. התקציב הוא 3.5k אני גיימר ואני רוצה לשפר חלקים במחשב שלי אני ממש רוצה לשפר את המעבד , כרטיס מסך , וזיכרונות .. אני מעדיף ליקנות מהחברה http://skypc.co.il/ בקשר לקירור אני מעדיף לשים קירור חדש למעבד ולכרטיס מסך.. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך של GeForce ומעבד של אינטל .. החלקים שיש לי במחשב שאני רוצה לשפר הם : מעבד: pentium 4 3GHz כרטיס מסך: GeForce 6600GT זיכרונות: 512 Kingston 667MHZ 512 Kingston 667MHZ דבר אחרון יש לי לוח אם : intel D945PSN אני צריך גם להחליף אותו או שהוא טוב?? תודה רבהה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  10. המחשב למטרת עבודות משרדיות אין צורך למטרת משחקים. http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=315 מהאתר הזה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Intel Core i7-920 Tray לוח אם Asus P6T6 WS Revolution 31325 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB WDC1201 זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Platinum OCZ3603K X2 כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe 32210 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L קורא כרטיסים Super Talent AIN1MCR מארז ללא ספק Thermaltake Xaser VI MX Silver Window TT-VH9000SWS ספק כח Thermaltake Toughpower 850W TT-W0178 מה שחשוב זה ביצועים, ושקט... האם כדאי להוסיף דיסק SAS לטובת מ"ה ? (לוח האם תומך ללא צורך בבקר נוסף)

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  12. כותרת ^^ בסביבות 4000₪ עם מעבד כפול ליבה בינתיים מה שעולה לי לראש זה Toshiba Satellite A500 זרקו עוד הצעות..

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  13. האם אוכל לקנות במחירים האלו דברים איכותיים?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד לבית כאשר הוא מעוניין ב SVIDEO במיוחד, ו HDMI יהיה יתרון משמעותי. גודל המסך לא קריטי. המחשב צריך להיות מסוגל לבצע אינטרנט ומטלות רגילות, אבל הוא מעוניין גם לשחק בפיפ"א מדי פעם. זה המשחק היחידי שהוא רוצה שיעבוד על המחשב. למישהו יש רעיונות מה מתאים?

15. Started by p_uriel,

שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  16. שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ"ל. אין כיוון מסוים , זאת אומרת שיהיה מתאים למשחקים ולשימוש כללי. עדיפות לקונרו. (E6600 ???) , וכרטיס מסך איכותי עד כמה שאפשר. לגבי מסך , לא ממש מפריע לי איזה מסך , שלא יהיה דק מצידי - עדיפות למערכת המחשב (אבל שיהיה 19 אינצ'). תודה.

17. Started by iDoped,

שלום כולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, ובגלל שאני לא מבין גדול, אמרו לי שכדאי לבנות מחשב מחלקים ולא לבנות מחשב שלם. מחשב למשחקים קלים וגם כבדים לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. אני מניח שאת הציוד ההיקפי אקנה בנפרד כבר. התקציב הוא בסביבות 3000 שקלים. מספר דברים חשובים לי מאוד בקשר למחשב, הוא חייב להיות שקט, הוא חייב להיות מורכב, ואת מערכת ההפעלה אני מניח שאני אתקין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  18. שלום, הגיע אלינו מחשב נייד ישן ששם הדגם אינו ידוע לי. הלייבלים היחידים שאני מוצא על המחשב הם Dell P52F על המחשב עצמו וM5Y1K על הסוללה. כרגע יש למחשב דיסק 1TB ישן ואני מעוניין לשדרג אותו לSSD בשביל להנות ממנו. אני חושש ללכת לחנות סתם ככה ולקנות SSD שיכול להיות ולא יהיה מתאים. האם תוכלו לעזור לי? אני משער שSSD של 240~ יהיה מושלם.

19. Started by 00Amir,
    • 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by Enable,

אני רוצה לשדרג תמעבד והכרטיס מסך יש לי כרגע לוח GIGABYTE GA-945P-S3 וספק ATX-500 JSP 500W אני רוצה להחליף תמעבד ל Core 2 Duo E7500, 2.93GHz והכרטיס מסך לHD 5750 512MB GDDR5 DX11 הספק ירזיק את הכל? למה הוא נראה לי ג'נרי

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  21. היי, לרגל הלימודים שמתקרבים, הגיע הזמן לקנות לפטופ... תקציב הגיוני נראה לי בסביבות ה-3500 (אפשרי גם קצת יותר) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, צפייה בסרטים, ריבוי משימות, הרצת תוכנות לתיכנות * גודל המסך: 14 (מעדיפה להתפשר בזה על חשבון המשקל) * משקל רצוי? כמה שפחות (בעיקר צריך להיות נוח להתניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות יהיה סבבה, יותר מזה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? UBS סטנדרטי, מעבר לזה לא באמת.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים + אחריות מ/אל הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי dell vost…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. המפרט: SUPERTALENT DDR 512MB 400MHZ CAS2 MSI K8N Neo PLATINUM AMD Athlon 64 3400 s754 f1600 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X MICROSOFT WIRELESS OPTI DESKTOP REV 2.0 WD 160/7200 SATA 8MB COMPUCASE CI-6A21 9600xt 256 mb saphire ( לא היה להם שום דגם אחר של 9600xt אז הורדתי אותם במחיר) סה"כ 5400 בסופו של דבר ירדתי לכרטיס זכרון אחד משום שגם ככה הלוח לא תומך בdual ועל מסך אני כנראה אלך על lg730 עם הdvi עולה 2200 בערך אה ועוד משהו התברר לי שה3400 בכל מקום שביררתי בארץ הוא 512k ולא 1024 וכל ההשוואות שעשיתי הם על ה1024 מקווה שהשינוי לא יהיה משמעותי דרסטית :

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 4000-4500 ש"ח. משלם כ3000 ש"ח בתשלומים וכ1000-1500 ש"ח במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך שום ציוד היקפי, הכל עובר מהמחשב הישן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך צורב DVD, כונן קשיח אני מעביר מהמחשב הקודם 500GB, דיסקטים לא צריך, כרטיס קול אני סומך על המובנה בלו…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב HTPC בתקציב זול של עד 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. הצרכים הם גלישה באינטרנט, צפייה בYOUTUBE וVIMEO, ניגון של סרטי FHD ותלת מימד לטלויזיה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, למה גם ככה זה מחובר למערכת סטריאו. רצוי שיהיה מארז קטן יחסית אבל לא היסטרי אם לא. אולי אבל לא היסטרי אופציה לשדרוג עתידי לכרטיס מסך יותר רציני מה אתם אומרים? יש מצב להצליח להרכיב בתקציב הזה? או שהגזמתי? תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה להתקין אקס פי אבל ההתקנה לא מזהה לי את ההארדדיסק. למישהו יש מושג מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים