ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. אפשרי חריגה של עד 500 אם מדובר בשיפור מהותי בבביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים. לדוגמה Immortals Fenyx Rising 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שלא יעשה הרבה רעש אבל לא קריטי שיהיה שקט לחלוטין 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=17529 יש בו 32 גיגה של ssd ועליו יש את המערכת אפעלה windows 8 העם ניתן למחוק את ה8 מהssd והתקין בימקום 7 ??
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר חיפושים נתקלתי במסך של סמסונג דגם 931BF נראה לי מסך חביב? האם אני טועה מישהו יכול להביא דעה? להציע משהו אחר? קישור לאתר המוצר http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp?page=Specifications
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ערב טוב, להלהן התייחסות לשאלות הקבועות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5.5K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים (כגון NBA ,Fallout3, TotalWar), פוטושופ, סרטים. מסך שלי הינו T240 של סאמסונג (24 אינץ עם רזולוציה 1920-1200) 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? המחשב יהיה בחדר שינה ולכן 8. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בשלב הזה לא, לא פוסל בהמשך. לפי הכרות שעשיתי עם הפורום בניתי מפרט לפי אוסף המלצות שכתבתם פה, אשמח לקבל אליו התייחוסות. או לחלופין להמליץ על מפרט אחר: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.sky…
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט ללא מסך, אשר ישמש לעבודה בתוכנות שרטוט והדמייה תלת מימדית (בעיקר סוליד), אינטרנט ואופיס. לא יהיה כל שימוש במחשב למשחקים. הדרישות העיקריות הן כרטיס מסך יעודי רלוונטי מהסדרות של Nvidia או ATI (כמה שיותר חזק מה טוב), לפחות 4 ג'יגה זיכרון פנימי ודיסק קשיח גדול או אם אפשרי אזי אפילו שניים גדולים שיעבדו בתצורת רייד. עוד אני אציין כי לא מתוכנן ולא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב מהסוג הזה - כך שזה לא שיקול. מבחינת התקציב, אזי התקציב גמיש ביותר והוא שיקול של עלות - תועלת. כעיקרון תחנת עבודה זו אני נוטה להחליף כמידי שנתיים, כך שאין טעם לרכיבי חומרה אקזוטיים. יחד עם זאת חשוב כי המפרט יהיה חזק מאד (מי שמכיר את תוכנת הסוליד וורקס יודע מה זה לפתוח ולעבוד עם הרכב…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני צריך לקנות שנאי או פשוט לקנות מתאם לתקע?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה המפרטים שפורסמו ב-2.9 מעודכנים... המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, אופיס וכו'. בד"כ עובדים על המחשב הרבה שעות ביום אם זה משנה מבחינת בחירת הרכיבים. אם אפשרי, עדיף אפילו לרדת במחיר לכיוון 1400 ש"ח. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה הולך במחשבים הניידים כשיש חידוש טכנולוגי כמו הנ"ל לכן צצה לי השאלה( מאחר ואני רוצה לקנות מחשב נייד בקרוב): הוא יגיע בקרוב למפרטים של מחשבים ניידים? אם לא אז מתי(השערות של בעלי ניסיון עבר יתקבלו בברכה)?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי אנשים ,יש לי שאלה קטנה , אני מתעסק לא מעט עם ניידים, שזה מגיעה לדרייברים, אני פשוט נגש לאתר היצרן ומוריד משם את האחרונים , ואז כבר נותן למערכת ההפעלה לעדכן עם יש חדש יותר ,אבל רציתי לדעת ,עם יש סיכון בהתקנה עצמית של דרייברים מעודכנים מאתר של יצרו החומרה ? נגיד שלכרטיס קול ,כרטיס מסך ,כרטיס רשת וכו' ? פשוט סוף סוף נראה שמצעתי את הגורם ל בעיות של ב BOXEE, התקנתי על נייד עם 4500MHD, ושם באותם קבצים שאני נתקל במסכים ירוקים וכו' ,שם עובד מעולה ,מישהוא יכול לתת תשובות לגבי זה ? *עדכון, טוב אחרי שהסרתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש (הכוונה לכל החבילה של ATI) הכל הסתדר אבל בכל מקרה תנו תגובות **טוב זה לא, חח שככתי שביטלתי את הפונקציה ב BOXEE, אז מה אתם אומרים? לעדכן ל 10…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד בין ה 11" -13" לצורכי אינטרנט צפייה סרטים גם כאלה ב HD ושהיה לו סוללה שתחזיק מעמד יותר מ 4 שעות איזה דגם מומלץ ??...
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב עד 2000 ש"ח כולל מסך. צריך אותו בעיקר לאינטרנט מסך דק 19" 200 GB מספיק זיכרון מקסימלי לתקציב. עדיף שיהיה שקט - לא קריטי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
זול וטוב. בשביל חבר, עם דרישות בסיסיות ביותר. אם יש המלצה לדגם שאפשר לקנות גם בחו"ל, זה יהיה אחלה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ורציתי להתייעץ בנוגע למפרט: מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1600 X-Series CL7-7-7-20 כרטיס מסך: NVIDIA Geforce 9800 GTX מה דעתכם? את הכרטיס מסך אני לוקח מהמחשב הישן ואני לא רואה סיבה להחליף אותו כרגע. אגב, אם יש לכם המלצות למפרט שונה לחלוטין אני פתוח להצעות. התקציב בנושא הוא רק למעבד + לוח אם + זיכרון. תודה, שחר[br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 22:24:49 הסתכלתי על המפרטים המומלצים של הפורום ונראה שהייתי בכיוון הנכון. המפרט שאני כנראה אלך עליו הוא:מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray מחיר: ₪941 קירור למעבד: Thermaltake Contact 29 1156+1366 מחיר: ₪160 לוח אם:…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 250$ בהם אני מזמין מחול evga 7600gt ואני יכול להכניס גם ספק enermax liberty 400w אני מעוניין לקנות 2 גיגה זיכרון (במחשב שאקנה בארץ)אך לא לחרוג מה1200 ש"ח כלומר זיכרון value האם כדאי לי להשקיע בכזה ספק ביחס לכרטיס מסך והזיכרונות או לקנות כבר פה ספק עם מארז שיספיק לי המחשב הוא לאוברקלוק מתון עם ה6300 כמובן
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
החלקים ייקנו מKSP השימושים הם אינטרנט ואופיס סרטים ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מפרט ב6000 שקל צריך רק מארז,ספק,כרטיס מסך,זיכרון,לוח אם,ומעבד ksp מומלץ כרטיס מסך למשחקים כבדים.
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לחבר , התקציב הוא 4000-4500 ש"ח 1. מה התקציב? 4-4.5K 2. מטרות המחשב? אינטרנט, עבודות (office וקדומה) ומשחקים (לא צריך בהגדרות הכי גבוהות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? רק את ה"מחשב" 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אין צורך, אם אפשר שלא יהיה רעש במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה? בוא נגיד רק שלא יעשה הרבה רעש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן ולא יעשה OC …
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן ! הגעתי לכאן בעקבות המלצה שזה המקום הנכון שיעזור לי להחליט לגבי מפרט. חפרתי פה בפורום אבל לא ממש מצאתי משהו מעודכן שמתאים לי. אני מעוניין במערכת של אינטל (לא משנה למה כרגע...) ובניתי משהו שקיבלתי אליו ,בפורום אחר, תגובות פושרות ביותר הבעיה שלי היא שאני די מבולבל - מחיפוש פה בפורום נקלתי בהמלצות על מפרטים וזה נראה שלרוב המפרט שלי טוב יותר אז למה "ירדו" על המפרט שלי??? אז לתכל'ס: מעבד אינטל Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) לוח אם GIGABYTE EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz 2X2GB Kingston Value דיסק קשיח Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטי…
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש המלצה לנייד שיתחבר לטלויזיה אבל גם ילקח לעיתים לכל מיני מקומות לשימוש כללי. * מטרות המחשב? המטרה העיקרית לחבר אותו לטלויזיה בכדי שתנגן סרטי HD (כולל צפייה מyoutube) כך שחשוב לי שינגן סרטים כאלה ללא קפיצות, וגלישה כללית באינטרנט. * גודל המסך? מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא חשוב (למרות שאם ultrabook יכנס במסגרת התקציב - עדיף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, סוג הכונן לא חשוב. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שמיועד למשחקים ב1240$ בארה"ב, מהחנות http://www.compusa.com או מחנות אחרת בפלורידה. את המארז והספק קונה בארץ, כחלק מהתקציב של ה1240$. תודה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אי רוצה מחשב גיימינג בסביבות ה-3000 שקל, לא כולל ציוד היקפי, שימוש עיקרי למשחקים(עדכניים של היום, כמו CALL OF DUTY 4 למשך) ואינטרנט, ושיהיה שקט. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, מצרף את פרטי המחשב שברצוני לרכוש. שימושי המחשב שלי: לימודים, אימיול, אינטרנט וגם בא לי להתחיל לשחק קצת במשחקים...לא משהו רציני..בקטנה...מכוניות, פיפ"א וכו'... מה דעתכם? DVRW SAMSUNG X18 SI82D SATA CASE BUSINESS CLEARLINE 450W 250GB 8MB SATA II 7200 SAMSUNG ATHLON 4800 AM2 DUAL CORE 2 X 512KB BOX DDR II 1GB 667Mhz KINGSTON PC PARTNER ATI AM2 A94S DDR2 667 + X300 128M + LAN ATI SAPPHIRE PCI-E X1550 512M DDR2 DVI 128bit המחיר: 1900 ש"ח ללא מסך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את המחשב למשהו מהיר בלשון עדינה , חולה משחקים אז שיטוס חשוב מחשב שקט המחשב שלי בן שנתיים מורכב כרגע מ מעבד פנטיום 4 2.05 GH יש זיכרון 512 - שני כרטיסים של 256 אין לי מושג איזה סוג ... נראה לי טיפה ישן הרדיסק 40 GB קצב העברה 5 CD*52 צורב רגיל 24*10*40 אני חושב שאני צריך כרגע כרטיס מסך שהמשחקים בעוד שנה יטוסו איתו מעבד לוח אם זיכרון אולי פשוט עדיף לקנות מחשב חדש ??? אשמח גם לקבל המלצה על עכבר נוח כי העכבר שלי נדפק חיבור USB השאלה היא מה עדיף939 AMD או INTEL755 אם עדיף לחכותלמעבד INTEL בעוד חודש וחצי שיכנס ה64 ביט לגבי כרטיס זיכרון המליצו לי על 6600GT ובמידה ואני ארצה ממש להשקיע 6800GT אשמח לשמוע תגובות בהקדם
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
זקוק למחשב בעל ביצועים טובים לצרכים שהגדרתי בכותרת [משחקים כמעט ולא] אשמח להצעותיכם! פרט נוסף: חשיבות רבה למארז שקט וקריר [במסגרת מגבלות התקציב] אם חייבת חריגה ממגבלת התקציב, יתכן ואוכל לחרוג מעט מה דעתכם על זה למשל?: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤392 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤493 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 - DX10 - RETAIL ¤725 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤200 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤505 מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU ¤691 הרכבת מחשב: הר…
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג ורציתי חוות דעת על המפרט הזה: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪780 [url ] http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 url] http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 [/url Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 [url ] http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 [/ur Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪411 url] http://www.rsm.co.il/product.aspx?…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-