עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eli89z,

היי... קניתי לא מזמן דיסק קשיח למחשב הנייד שלי לאחר התייעצות אתכם בפורום לאחר חקירות מצאנו את הדיסק הקשיח המתאים הוא הגיע לי היום והרכבתי אותו המחשב מזהה אותו כמו שצריך אבל שאני רוצה לפרמט יש לי בעיה אני מכניס את הדיסק של וינדוס 98 דרך הדוס אני עושה פירמוט ואז אני נכנס להתקנה של הוינדוס התוכנה מריצה את הנתונים מעתיקה קבצים ולאחר משהו כמו 5 דקות תהליך ההתקנה הראשוני מסתיים המחשב מופעל מחדש ואז הוא מראה לי את ההודעה שהוא מראה שאין וינדוס כאילו בכל תהליך ההתקנה שהיה לא הועברו קבצי התקנה לדיסק הקשיח אין לי מושג מה לעשות אני ישמח עם תעזרו לי כמו תמיד לפתור את הבעיה תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. Started by hage,

ברשותי מחשב: win7-32 bit מעבד- ו-3 HD-500G זיכרון של 4M-RAM עברתי לפוטושפ 6 ולא מצליח להפעיל את התוכנה כו שצריך(נתקע, חוסר זכרון, וכו) אשמח להמלצות לגבי שדרוג המחשב או לחילופין מחשב חדש

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  3. הי, יש לי Toshiba Satellite L300 ואני רוצה לדעת איזה משחקים הוא יכול להריץ, שידרגתי את הראם ל3GB תנו לי השוואה לכרטיסים למחשבים נייחים של נגיד ATI או NVIDIA...

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  4. אני רוצה לקנות נייד בעיקר לגלישה ואופיס. אני בהתלבטות בין 14.1" לבין 15.4" עדיף ללא מערכת הפעלה (בשביל לחסוך כמה גרושים) לא כבד מידי האם שווה לקחת Dell בשביל ה-3 שנות אחריות? האם יש עוד חברות המציעות 3 שנות אחריות? המלצות?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. אשמח גם לדעת איפה מומלץ לרכוש.... והמפרטים באתר לא מעודכנים... רשום למשל AMD 3800 בחנויותת ראיתי 5200 ויותר... או שאני טועה ? בכל מקרה, אשמח לקבל מפרט מתאים

6. Started by YardenHazoot,

כי שמעתי בטלוויזיה שמחשב נייד מוציא הרבה קרינה מסוכנת.. ולכן רציתי לשאול מהי רמת הקרינה של מחשב נייד בכללי ואם זה מסוכן? חשוב לדעת בגלל שאני לפני קנייה של מחשב תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד יותר לצורכי לימודים, מצגות וכו' וכו' ... (בטריה חזקה) איך הניידים של טושיבה? בכלליות אני רוצה לדעת .. לא על דגמים ספציפים. ומישהו שמע על Gateway? הציעו לי מחשב טוב שלהם במחיר מאוד טוב אבל הם לא מוכרים בארץ כאילו אני לא יודע איך הם.. אמינים ואיכותים? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by sku4no,

היי.. יש לי בעיה קטנה עם הלפטופ..הרמקולים לא עובדים זאת אומרת הם עובדים מצוין, רק שלא שומעים כלום.. למישהו יש מושג מה זה?ואיך מטפלים בזה? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by fUry,

שלום לכולם, אני צריך מפרט מחשב לגיימינג ושיהיה חזק ועמיד לאורך זמן, תקציב עד 4 אלף שקל. מחשב למשחקים, ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר וללא OC. ישלי מסך BenQ G2420HDBL גודל המסך : 24 אינץ' שאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשים שיצאו בזמן הקרוב. (על הגדרות גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש לכלול הרכבה. מעוניין שמחשב יהיה מקורר …

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כרטיס מסך nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIeוGigabyte ורציתי לדעת דבר ראשון חוות דעת על הכרטיס ודבר שני יש לי מחשב בן שנתיים עם מעבד פנטיום 4 3GHZ של אינטל, לוח אם 915P\G Neo2 Platinum של MSI, כרגע 1 ג'יגה זיכרון (2 של 512) אבל אני מתכנן להוסיף עוד 2 של ג'יגה כל אחד (3 ג'יגה בסה"כ). רציתי לדעת האם המחשב שלי כרגע יכל להוציא את מיטב הביצועים מכרטיס המסך או שיש לשדרג גם את המעבד ו\או את לוח האם... תודה מראש בן

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  11. ציוד היקפי = רמקולים 5.1, מקלדת ועכבר חוטיים. תודה.

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by neshro,

אהלן, אני מחפשת מחשב נייד לצרכים סטודנטיאלים. לבנתיים, אני נוטה לכיוון hp כי המחשבים שלהם נראים לי אמינים ואיכותיים. מחיפושי, המחשב עם המפרט הכי משתלם שמצאתי הוא HP Pavilion dv6625 ברשת bug: מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T5250 1.5GHz זיכרון: 2048MB DDR2 מסך: 15.4" WXGA High Definition BrightView (1280X800) דיסק קשיח: 160GB 5400rpm http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5761&perur=4 אומנם המעבד לא הכי חדיש וחזק, אבל במחיר של4700 שקל מקבלים 2 גיגה זיכרון. מה דעתכם? למישהו יש הצעות למחשב משתלם יותר באותו סדר גודל של מחיר?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  13. שלום הרכבתי מפרט למטרת עריכה גרפית אשר יתגבר את המחשב שכבר קיים לרנדורי אנימציות כבדות. המחשב מיועד לאוברקלוק לא רציני - עד ל3.2 גי'גה-הרץ. בתודה מראש, תומר המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤322 מארז: Enermax Pandora Toolless Piano Black 400W PSU כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3450 256MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤201 כונן א…

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by shlomibandit,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש עבודה כוללת (אינטרנט , אופיס , תוכנות , סרטים) חשוב לי גם מאוד להשאיר את האפשרות לגיימינג פתוחה, שאם בעתיד ארצה לשחק שהמחשב לא יגביל אותי ושאני אוכל לשחק בהגדרות גבוהות. זמן הסוללה גם חשוב לי מאוד , אבל שלא יבוא על חשבון הביצועים. לגביי הגודל , עדיין מתלבט.. ניראה לי 15 יהיה טוב עבורי, מה שיותר זול. למשהו יש המלצה על נייד בשבילי? נ.ב: איך הכרטיס GT 335M בהשווואה לאיזה כרטיס הוא עומד? 5750? 5770? איך הוא? איך המחשב הזה? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3449

15. Started by avive2004,

אין מצב שאני לא משחק GTA IV השדרוג המתבקש: מעבד, לוח אם, זיכרון (מעדיף בסטיק אחד אם אני ארצה לשדרג עוד שנה לויסטה) וכרטיס מסך זה הכל, למרות שאני מעריך שתהיה לי בעיה לבקש מהם להרכיב את זה על המארז שלי אז פשוט אני אאלץ לקנות את המארז הכי זול ואז פשוט להעביר את הלוח למארז שלי (אין לי מושג איך מג'מפרים ומרכיבים לוח אם) מה שאני חשבתי עליו , בערך.. זה Intel Core 2 Duo E8400 3 Zalman 7000B Aluminum S775 - WITH CPU ONLY Gigabyte GA-EP31-DS3L A-Data 2GB DDR2-800 CL5 Retail Palit 9800GT אני לא מבין למה ה9800 יותר זול מה9600 אם הוא אמור להיות יותר טוב זה בערך 2000 שקל בTMS יש לי ספק 450W של EZCOOL קניתי באייבורי לפני שנה באיזה 150 שקל אני מקווה שזה יספיק לי אם לא אני אש…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by jungle-man,

היי ניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש XP על לפטופ מדגם C1320wl1 של פוגיטסו סימנס, בתחילת ההתקנה אני מקבל הודעה מהווינדוס כי לא זוהה הארד דיסק ולכן ההתקנה מחדש מבוטלת. עברתי על האופציות בביוס ולא מצאתי משהו רלוונטי. אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. אני קונה מחשב לפי מה שהציעו לי פה באזור ה 3600 שקל למפרט שאני יקבל יש טיפה שינויים מבחינת ספק ומארז וגם הוספתי קירור למעבד אבל חברות מוכרות והספק אותו דבר נדמה לי אז פחות חשוב (כרגע לא זוכר .אין לי את ההצעה על המחשב כרגע) Intel Core 2 Duo E7400 Tray GIGABYTE GA-EP43-S3L kingstone DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 160 G hard disk 7200 SATA II DVDRW Sata II CoolerMaster Elite 334 HEC Raptor 450W הציעו לי פה (בפורום)את הלוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L אבל במפרט יש דגם דומה (שהציעו לי) GIGABYTE GA-EP43-S3L שהוא טיפה יותר זול האם ההבדלים קריטיים?....או שזה לא משנה.?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by inoy,

שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה ז…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  19. Started by bugosdckh,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב למשחקים + שימוש ביתי. קיבלתי את ההצעה הבאה וברצוני שתחוו את דעתכם. מעבד e6400 asus p5b delux 2x1 gb 667 mhz צורב DVD כרטיס מסך 7600gt מארז ספק 400W (לא גנרי) 250 GB כל זה ב 5150 האם זה סביר? תודה.

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by DarkW,

יש לי כיום שני מחשבים (אחד במרכז ואחד בירושלים). המחשב שבמרכז הוא מחשב לימודים ולכן הוא יחסית חלש (i3 כלשהוא), 4GB זיכרון וללא כרטיס מסך. בירושלים יש לי מחשב חזק בהרבה (i5-2500K וכ'ו). השאלה - בהנחה שהספק שלי במרכז יכול להחזיק את הכרטיס מסך מירושלים (Radeon 6870), אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך נוסף בשביל המחשב בירושלים (חושב על GTX 580 יד שנייה), ואז יהיו לי מעין שני מחשבי גיימינג. השאלה אם למשחקים i3 זה בכלל יספיק לי (אפילו על medium נגיד או אפילו medium-low). תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. היי, אם מישהו בבקשה יכול לעזור, רציתי ייעוץ בקניית מחשב, ניסיתי להעזר במפרטים המפורסמים באתר והגעתי לבחירה בין 2. מכיוון שקשה לי אפילו להבין מה ההבדל המהותי בין AMD לאינטל אשמח אם תייעצו לי איזה מבין המפרטים עדיף או אם כדאי לשלב או לשנות אחד מהם. בכל מקרה אני אציין שאני לא אקנה כרטיס מסך בינתיים. תתכן חריגה קלה מהתקציב מבחינתי (2200). 2 המפרטים שמצאתי לבינתיים הם: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132246&section=293&target=משחקים או http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132232&section=293&target=רב%20תכליתי איזה מבין המפרטים עדיף לי אם בכלל והאם יש צורך או סתם כדאי להחליף רכיבים? השימוש העיקר שלי במחשב הוא לצרכי מולטימדיה בסיסיים …

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  22. מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-754) 1 1220 1220 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 440 440 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 430 430 כרטיסי מסך Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 880 880 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר סה"כ SONY x16 1 180 180 מארזים כמות מחיר סה"כ ATX FullTower Supertalent alum. 1 450 450 מארזים Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 475W (True Watts) 1 380 380 עכברים כמות מחיר סה"כ MS Optical + roll 1 50 50 סה"כ 4070 Quantum KWP 840 (silv…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by o0ORO0o,

אני אשמח להמלצה למחשב נייד של עד 13׳׳ במחיר של 2500. אין עדיפויות כלשהן, עדיף כמובן שיוכל להריץ משחקים ישנים, אך השימוש המירבי נועד לעיצוב בפוטושופ, טיכנות ברמה בסיסית וכד׳

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by clintojpz,

טוב אז ככה אני רוצה את המפרט למשחקים בלי ציוד היקפי בלי OC לא מעניין אותי כ''כ רעש ומעדיף לשחק על רזולוציות גבהות אין לי כ''כ אפשרות לעבור את ה5K ואני מעדיף C2Q אשמח עם תבנו לי לפי דרישותיי תודה : ]

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by Koke88,

שלום, יש לי מחשב נייד של HP Pavilion dv5 1115ej Entertainment Notebook PC המחשב שלי מאוד תקין ללא שום תקלות ולא ווירוסים ואליפו אין בו חומר ולא תוכנות, אני עוסקת בגרפיקה בתוכנת הפוטושופ תמיד, ואני מרגישה שיש איטיות חבל על הזמן, אז אני חושבת על להוסיף חלקים חשובים שיעשרו לי בעניין, מה צריך להחליף? מעבד ? מעבד גרפי ? מה בדיוק תרין על מנת שזה יזרז ויעזור לי בגרפיקה אלו התנאים של הנייד שלי, אם צריך לדעת עוד משהו אני אשמח להעלות

• 3 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים