ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
לעבודה משרדית פחות או יותר אחותי רוצה את זה בשביל להוריד סרטים ושירים יש לה כבר מסך מקלדת ועכבר ורמקולים אז בלי בבקשה ואם אפשר לא לנסות לנצל את כל הכסף זה 2000 ש"ח עם חריגה אהה ובבקשה תנסו לעבוד עם KSP כי הם ממש קרובים אלינו וזה נוח תודה.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המפרט הוא למטרות אינטרנט אופיס, וסרטים. רמת שקט צריכה להיות בסביבות 6(1-10) מסך 22 עכבר ומקלדת אלחוטיים זה המפרט שהרכבתי: http://tms.co.il/preview/spec/v2k4crwx האם יש טעם ללקחת DDR3?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה יחסית למחיר של 500 דולר? Toshiba Satellite 15.6" Notebook Computer - Graphite (L505-ES5015) •Computer Features: SuperMulti DVD Optical Drive •Processor Type: Intel Pentium Dual-Core T4400 •Processor Speed: Up to 2.2 Ghz •Battery Life: Up to 3 Hours •Hard Drive Capacity: 320GB Hard Drive Capacity •Hard Drive Speed: 5400 RPM •Hard Drive Interface: Serial ATA •System Bus Speed: Up to 800 Mhz •System RAM: 3 GB •Memory RAM Type: DDR2 •RAM Maximum Expandable To: 4 GB •Cache Memory Installed Capacity: 1MB L2 Cache •Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit •Optical Drive Type: DVD±RW/CD-RW Drive •Electronic Display Features: LCD Display •Maximum …
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, את ההודעה הקודמת נעלו לי למרות שעדכנתי כותרת כמו שביקשו. אני קונה את המפרט הבא, ואני צריך שתתאימו לי ספק , מארז, וקירור למעבד, מתאימים. הדגש על המארז שיהיה שקט במיוחד, נח ואיכותי מבחינת מרחב בנייה, ואסתטי. (תקציב: 900) (מתלבט בין: Gigabyte 570s, Antec Nine Hundred, NZXT Lexa Aluminium) הדגש בספק: שיחזיק את המערכת יציבה גם במצב של שדרוג, ושיהיה שקט מאוד. (800) בנוגע לקירור מעבד: האם ניתן להתאים למעבד(Q9450) קירור פאסיבי וזה יחזיק את הטמפרטורות יציבות גם בOC. תקציב: 400 שאר המפרט שאני די סגור עליו אלא אם כן תציעו לי אחרת וזה יישמע הגיוני. או שתמליצו לי לחכות לירידת מחירים שב-16 ביוני. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 לוח אם: Asus Rampae Formula Intel Chipset X48 זכרונות:…
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב,אני חושב לקנות מחשב יד שניה פנטיום 3 של החברה הזאת,הבנתי שזה נקרא גם מחשב לבן,כאילו לא מותג,אלא הוא מורכב מרכיבים של מותג אבל מתומחר כאילו תחת שם אחר,בעצם השאלה היא אם אני רוצה לקנות סוללה חדשה,הגיוני שסוללה של מחשב IBM או משהו אחר תתאים?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה השאלון... 1. מה התקציב המקסימלי? *2500 ש"ח* 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, שימוש מישרדי, קצת סרטים, הרבה אופיס (קבצי וורד ומצגות כבדים). 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. *לא* 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? *לא* 5. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? *לא* 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? *ללא מ"ה, הרכבת מחשב בחנות* 8. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין …
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ביקשו ממני לתקן מחשב נייד אמרו לי שיש מצב שאין בו ווינדוס אבל אני לא יכול לדעת כי המסך שחור ולא מראה בהדלקה תסמל של החברה של LG וכן הוא פועל כי שומעים את המאווררים מה לעשות ? וגם הוא לא מראה את ה bios מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד HP PAVILION 6424 עם WINDOW XP ידוע לי שב-VISTA יש תוכנה שבודקת את תקינות הבטריה,האם יש כזה דבר ב-XP הפקודה ב-VISTA היא כך: Using HP Battery ChecK HP Battery Check is a tool that provides information on the status and condition of batteries installed in a notebook PC. It is available on all Windows Vista HP notebook PCs. To launch HP Battery Check, follow the steps below. Click Start and then HP Help and Support. Click Troubleshooting Tools, and then under Battery Check, click Use this tool to test how well your notebook battery is functioning. Alternately, click Start, All Programs, HP, and then HP Battery Check. תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב למטרות גיימינג ואינטרנט בעיקר. את המחשב אני רוצה לקנות אצל מכר שלי שנותן לי 3 שנות אחריות על כל המחשב (חוץ מהכרטיס מסך שאני קונה באינטרנט) והחנות שלו קרובה לי לבית ככה שכל בעייה הוא בא ומתקן תמחשב. אני לא צריך צורב ולא ציוד היקפי. הוא הציע לי את המפרט הבא ב2100 שקל (לא כולל הכ"מ ב770 מIQPC) מעבד אינטל Q8200 לוח גיגהבייט מבוסס P45 4 גיגה זכרונות 500 גיגה כונן קשיח ספק משולב עם מארז 500W והכרטיס מסך 260GTX מכאן:IQPC.co.il *מה אתם אומרים על המפרט עצמו ומה אפשר לשפר בו? *יש סיכוי שאני ירכוש גם מסך 22'' אז קחו בחשבון! אני יודע שיכול להיות שזה יוצא קצת יותר יקר מלקנות באינטרנט אבל האחריות פה בטוחה וקלה יותר. תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מחשב לשימוש גרפי עד 2.5K לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC צריך להפעיל את התוכנות CS3 Illustrator Freehand Photoshop Indesign Html & css Dreamweaver Flash שפת actionscript 2.0
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מעבד ולוח אם מהדור החדש, 1 גיגה זכרון אשמח לכלול בתקציב גם מאוורר איכותי אבל לא חייב המחשב ישמש גם למעט גרפיקה אבל זה שולי
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://technologizer.com/2010/08/12/ipad-alternatives/ אולי סוף סוף אני אמצא מחליף ראוי ל-ASUS R2H המזדקן שלי.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לשני מפרטים לאחותי. אחד בתקציב 2,000 ש"ח ללא ציוד הקפי וישמש בעיקר לאופיס, גלישה וצפייה בסרטים (לפעמים גם קצת משחקים על הגדרות נמוכות) אין שימוש ב OC. ועוד אחד בתקציב 3,500 ש"ח ללא ציוד הקפי וישמש בעיקר לאופיס, גלישה וצפייה בסרטים (לפעמים גם קצת משחקים הגדרות נמוכות), אין שימוש ב OC. אין צורך במערכת הפעלה לא מתוכנן שדרוג מחשב בהמשך אבל יתכנו שדרוגים קלים ולכן כדאי שיהיה קצת אפשרויות שדרוג. לא יהיה שימוש רב למשחקים (משחקים על הגדרות נמוכות) אין חשיבות רבה לשקט מהמחשב עדיפות לחנויות באזור הצפון אבל אפשר גם במרכז. בקשתי 2 מפרטים בגלל שאני מתלבט אם כדאי להשקיע עוד 1500 ש"ח במחשב .
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני לא מוצא דרך לדעת מה הטמ"פ על הכרטיס מסך במחשב הנייד שלי (1330 EJ) מדגם 4650. איך ניתן לעשות זאת? או שלא ניתן בכרטיסים הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב כולל מסך בתקציב של 2300 שקל. מצאתי משהו שפחות או יותר נראה לי, ואני צריך את דעתכם בנוגע למפרט. המחשב מיועד ליותר גלישה באינטרנט ומשחקים קלים-בינוניים. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ¤344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤221 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ¤153 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce 9500GT Silent 1024MB DDR2 PCIe ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תקציב: ₪2500 - 4000₪ שימוש: מתעסק הרבה עם תוכנות עריכה, פחות אפטר אפקטס אבל עריכת וידאו תמונות וסאונד. תדירות: באופן יום יומי חשוב: שיכלול מערכת הפעלה windows10 ושיריץ חלק את תוכנות העריכה והשימוש בו במסגרת התקציב. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן אז עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא אך אם יהיה הבדל משמעותי במפרט ולמטרה משמעותית אפשרי לחרוג בתקציב עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא בעיקר צפייה בסרטים וכדומה, אך ישומש גם למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק החדש של סאות'פארק, משחקי ELDER SCROOLS והסגנון הזה בעיקר. -מהי הרזולוצ…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לפי המפרט של המשחב HP PAVILIOM ZT3320EA נכון להיוןם בכמה אני יכול למכור אותו בערך? קניצתי אותו מבאג ב7500 שקל..[8100 יחד עם נתב רשת אלחוטי]
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד 13.3" בתקציב של עד 3000 ש"ח. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים באיכות HD (חיבור למסך 37) *גודל המסך? 13.3 (אני רוצה שהוא יהיה יחסית קטן כי אני אצטרך לקחת אותו ללימודים לפעמים * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל ל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור כבל רשת , HDMI , WIFI. *בלוטות? שיהיה זה חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב עם מערכת הפעלה אני יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי ב2 בעיות לאחרונה בשני לפטופים שונים בשניהם מדובר בחלונות 7 אולטימייט בראשון, נטבוק אסוס 1201N, אני נתקל בבעיה מוזרה שקשורה לטאצ'פאד ולתוכנה שלו SYNAPTIC משהו כזה. הבעיה היא שבלי סיבה מוגדרת הפונקציות של הגלילה מפסיקות לעבוד (בדגם הזה גוללים עם 2 אצבעות) ולא ניתן לגלול עם הט'אצפד אלה אם אני סוגר את התוכנה של הטאצ'פאד ומתחיל את השירות שלו מחדש.. ניסיתי דרייברים שונים וזה עדיין קורה. בלפטופ השני HP 530, יש לי פתאום בעיה מוזרה בסאונד, יותר נכון בתוכנה של הסאונד, הסאונד עובד אבל אני לא יכול לשים את הסמל של הווליום ב- SYSTEM TRAY. מדובר על CONEXANT HIGH DEFENITION AUDIO. הנה תמונה, הוא לא מאפשר לי בכלל לשים את האייקון של הסאונד משום מה.. והוא כבר היה לי בעבר ל…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב המיועד למשחקים. התקציב הינו 4000 ש"ח. פרטים: ללא OC אין חשיבות לרעש HDD 500 ומעלה כולל מסך מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים 2.1 מעדיף לקבל הצעות מחנויות בסביבת המרכז והשרון מתכוון לשלם בתשלומים (3-4) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לפני רכישת של מחשב נייד, ומעוניין להשקיע לשם כך עד 3,000 ש"ח. המחשב אמור לשמש אותי לצרכי גלישה באינטרנט ועבודה משרדית (= "מחשב סטודנטים"). ראיתי פוסטים קודמים כאן בפורום באותו עניין, ולכן לא אחזור על אותו נושא שנית, אבל בחיפושיי נתקלתי בדגמים הבאים: Dell Vostro A860 וגם Dell Vostro A840. איך זה יכול להיות שדגם 840 יקר יותר, אם המסך שלו קטן יותר?? כמו כן רציתי לשאול מה ההבדל בין לנובו לבין דל, ולמה דל הוזכר כעדיף מביניהם? האם ההבדל הוא קריטי? (בהתחשב בצרכיי...) תודה רבה רבה לכל מי שיסייע!!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אחרי שחפרתי הרבה לאנשים פה בפורום, הרכבתי את המפרט הזה, שעונה על כל הדרישות שלי (רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס טלוויזיה) וחורג רק ב-90 ש"ח מהתקציב שלי. אז הנה הוא: מקלדת : MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD ¤ 84 וידאו וטלויזיה LEADTEK : LEADTEK WINFAST TV2000XP GLOBAL + FM RADIO ¤ 227 מעבד : AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤ 716 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 574 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1731 לוח אם : ASUS M2N-E ¤ 526 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 380 רמקולים ואוזניות : GENIUS SP-Q-1…
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כותרת ^^ בסביבות 4000₪ עם מעבד כפול ליבה בינתיים מה שעולה לי לראש זה Toshiba Satellite A500 זרקו עוד הצעות..
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מהיר, שיוכל להריץ בצורה טובה את כל המשחקים החדשים + מסך בערך 19 אינצ'. התקציב הוא עד 5000 ש"ח תודה מראש =]
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-