ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
אני בונה מפרט שישמש אותי בעיקר כסביבת פיתוח. 8 ג'יגה זיכרון זה המינימום. מעבד עדיף כמה שיותר חזק, אני מתכנן לעשות אוברקלוק מוגבל. אין צורך בדיסק קשיח. אני קונה בKSP. בניתי שם כבר את המפרט הזה: Intel Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1420 Asus P8H67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI 590 1x4GB G.Skill 2x 400 לשניהם Zalman ZM-F3 120mm Silent Case Fan 47 Cooler master Elite 360 Black Micro ATX Case (No PSU) 200 Chieftec 450W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail) 260 הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל 60 סה"כ 2977 הערות על המפרט: נשאר להוסיף קירור למעבד. אני מחפש משהו סביר, לא יקר מדי, לא רועש מדי. לגבי הלוח, אני…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אין לי הרבה כסף כרגע אבל נמצאס לי להיות בלי מחשב נורמלי... שלי היתקלקל וגם היה ישן (פנטיום 4), שידרגתי בו זיכרונות ל2GB בזמנו וגם את הכרטיס מסך שהיה שם X1800GTO ,אני מיתכוון לקחת אותו ביחד עם הזיכרונות ולחבר על המחשב החדש שאני רוצה שתעזרו לי להרכיב. עכשיו אני צריך בעצם הכל חוץ מכרטיס מסך כרגע (אבל אני ארצה לשדרג בעתיד הקרוב למשהו כמו 4850 אז צריך לקחת בחשבון) והזיכרונות אפשר להוסיף אני חושב, למרות שזיכרונות היום זה עסק זול יחסית. אני לא יודע אם עדיף לקחת מעבד QUAD כי אני רוצה שישרוד הרבה זמן ויהיה טוב בשביל משחקים, סרטים, אינטרנט ובעצם כל דבר שמחשב אמור לעשות, או בעצם מעבד כפול ליבה רגיל של אינטל זה אתם תגידו לי.. אני מיתכוון לקנות מחר (יום ראשון בע"ה) מSKYPC אז אם אפש…
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k מתי מתוכננת רכישת המחשב? סוף חודש אפריל מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): גיימינג כבד האם תבצעו המהרה ("OverClocking, "OC) למחשב? (ציינו את הרכיבים): לא. האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מסך מחשב 140 hz מהו נפח איחסון שתרצו בכונן הקשיח ובSSD? SSD 512gb קשיח2t האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? עדיף שהיה כלול אבל אפשר לחרוג האם יש העדפות ספיציפיות למארז? אם אפשר בלי בכלל rgb האם יש צורך בכונן דיסקים? כן צורב האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג עתידי? כן האם אפשרי לבצ…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אז זהו זה בסופו של דבר הזמנתי ת'מחשב החדש והנה הוא לפניכם , לשיפוטכם: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB 844 ש"ח לוח אם - GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI 376 ש"ח זכרונות - DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX CL4 242 ש"ח דיסק קשיח - Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 333 ש"ח כונן אופטי - Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA 151 ש"ח קירור מארז - Arcitc Cooling Arctic Fan 12 PWM 12mm Exhaust Case 34 ש"ח קירור מעבד - Arctic Cooling Freezer 7 Pro LGA755 86 ש"ח מארז - Sigma Luna-WB Aluminum Black, Window 476 ש"ח ספק כח - HEC 450TW-FT PSU 450W 2*8cm fan 24pin 207 ש"ח מקלדת ועכבר - MICROSOFT MS 1000 WIRELES…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב ננייד (VOSTRO 1320). יש לו 2 ג'יגה זכרון פנימי. המחשב משמש אותי בעיקר לצרכים סטודנטיאליים בסיסיים (לא משחקים ולא תכנות גרפיקה). רציתי לדעת האם מומלץ להרחיב את הזכרון. חשבתי להרחיב בכל מקרה ל-3, אבל המוכר אמר שלא כדאי ושאני ארגיש הבדל רק אם ארחיב בכפולות (ל-4, ב-400 ש"ח). מה אומרים?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב מתנה לאשתי - ולכן שיהיה קל, נוצץ, ועם יציאת HDMI (חובבת צפייה בעקרות בית נואשות על מסך HD ) יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מעוניין לבצע שידרוג למחשב בעקבות לוח אם שכנראה סיים את תפקידו. התקציב שברשותי לשדרוג הוא 2000 ש"ח איתם אני רוצה לקנות לוח אם, ספק, זיכרון, כרטיס מסך, צורב DVD וHD נוסף על החלקים להתאים למעבד אינטל שאת הדגם המדוייק שלו אני לא יודע. מקווה שתוכלו לעזור לי לפי פרטי הלוח אם הקודם ומהפרטים הרשומים על המעבד לוח אם קודם: abit SG-95, פרטי מעבד: Intel pentium D 925 SL9KA COSTA RICA 3.00GHZ/4M/800/05A 3704A196 ( מקווה שזה עובר :s05: ) בסך הכל כפי שאתם רואים נדרש כמעט מחשב שלם למעט המעבד, מארז וכל הציוד ההיקפי. המחשב אמור לשמש לצורכי גלישה באינטרנט, הורדת קבצי מדיה (מרובה), עבודה במסגרת אופיס והפעלת משחקים ברמה בינונית. תודה מראש לממליצים ושיהיה שבוע טוב לכולנו
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מה כבר יש: - מעבד C2D E4400 - לוח אם MSI מבוסס צ'יפסט 945 - צורב DVD של LG מה דרוש: - מארז - ספק - זיכרון - כ.מסך - דיסק קשיח המעבד והלוח עדיין באריזה המקורית ומעולם לא נעשה בהם שימוש. אני רוצה להשלים את המפרט ולבנות מחשב ביתי פשוט וזול שיוכל להריץ משחקים קלים ובינוניים וליישומים משרדיים שונים. הנה המפרט שהרכבתי ואני מבקש הערות והצעות. תודה ---- כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤432 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4672DDM…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים בHD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וורלד אוף וורקראפט, assassin's creed, COD, C&C, Splinter cell וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 - 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
העדיפות הראשונה שלנו שהמחשב יהיה במחיר הכי זול שנדרש- כלומר לא ממש להתפשר על רכיבים- אבל אין צורך ללכת על הרכיבים הטובים ביותר בשוק. בעיקרון המחשב מיועד לסטודנטית בלי צרכים מיוחדים (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וכו') כמובן שאין צורך בכרטיס מסך. הדרישות היחידות הינם ציוד היקפי (הכל מלבד למסך- מקלדת, עכבר ורמקולים סבירים), צורב DVD ומדפסת שרצוי שתהייה חסכונית. ועוד שאלה קטנה- האם לסטודנטים יש צורך ממשי במחשב נייד? או שזה רק "פוזה" של סטודנטים?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה יחסית למחיר של 500 דולר? Toshiba Satellite 15.6" Notebook Computer - Graphite (L505-ES5015) •Computer Features: SuperMulti DVD Optical Drive •Processor Type: Intel Pentium Dual-Core T4400 •Processor Speed: Up to 2.2 Ghz •Battery Life: Up to 3 Hours •Hard Drive Capacity: 320GB Hard Drive Capacity •Hard Drive Speed: 5400 RPM •Hard Drive Interface: Serial ATA •System Bus Speed: Up to 800 Mhz •System RAM: 3 GB •Memory RAM Type: DDR2 •RAM Maximum Expandable To: 4 GB •Cache Memory Installed Capacity: 1MB L2 Cache •Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit •Optical Drive Type: DVD±RW/CD-RW Drive •Electronic Display Features: LCD Display •Maximum …
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אממ אני רוצה לקנות משחש לשימוש ביתי... קצת משחקים, עבודה וכו' עכשיו אני צריך מחשב בלי כרטיס מסך,כונן קשיח, כונן אופטי ומארז רק זיכרון חובה 1G מעבד AMD ולוח טוב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה השאלון... 1. מה התקציב המקסימלי? *2500 ש"ח* 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, שימוש מישרדי, קצת סרטים, הרבה אופיס (קבצי וורד ומצגות כבדים). 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. *לא* 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? *לא* 5. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? *לא* 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? *ללא מ"ה, הרכבת מחשב בחנות* 8. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין …
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה דעתכם? אני מחפש מפרט בסביבות 3000-5000 ש"ח ללא מסך. מטרה עיקרית: מולטיטסקינג וכמובן שיתאים לויסטה (האם דרוש עוד זכרון פנימי?). התבוננו במפרט הנוכחי שלי. המפרט נקנה לפני כשנה וחצי, והמחשב איטי הלך ונעשה איטי, וכעת הוא בלתי נסבל. אני מחפש משהו מהיר יותר. Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 ASUS P5LD2 DDRII, SATA2, PCI-E 550 1 550 MEMORY DDR II 533 512MB (Value) Corsair 320 2 640 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP 750 1 750 HARD DISKS Western Digital 320GB 7200RPM, 8MB, SATA II 550 1 550 PIONEER DVR-111D DVD±RW 200 1 200 HJA-298 MIDI 500W Max Black and Silver 220 1 220 סה"כ 4000 ש"ח. אני לא ממש משחק משחקים, אז אם צריך לקצץ בכרטיס מסך, אין בעיה. תודה מראש לכל…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
את שלושתם אני עתידה לקנות באמאזון, כך שהמחיר בארץ פחות רלוונטי. שימושים עיקריים- לימוד מוזיקה (אבלטון) ובהמשך מקווה גם עיצוב גרפי המחשב לשימוש בסיסי לפני הכל, ככה שאם אין לו חיבור יואסבי ושות' זה מוריד מערכו, למרות שלא פוסל על הסף. אלה הם הדגמים: https://www.amazon.com/Lenovo-Yoga-Pro-Convertible-Ultrabook/dp/B00OJHID04/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1516539010&sr=8-2&keywords=lenovo+yoga+3+pro+gold&refinements=p_n_condition-type%3A6461716011 https://www.amazon.com/Lenovo-Flagship-Touchscreen-Quad-Core-Thunderbolt/dp/B078HRN49F/ref=sr_1_3?s=pc&rps=1&ie=UTF8&qid=1516541009&sr=1-3&refinements=p_4%3ALenovo%2C…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן אז עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא אך אם יהיה הבדל משמעותי במפרט ולמטרה משמעותית אפשרי לחרוג בתקציב עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא בעיקר צפייה בסרטים וכדומה, אך ישומש גם למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק החדש של סאות'פארק, משחקי ELDER SCROOLS והסגנון הזה בעיקר. -מהי הרזולוצ…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
OK לפני שנתחיל קצת רקע אחי עובד ב AMD ATI קנדה ובעקבות זאת כל מחשב שאני אקנה שהוא מבוסס על מעבד שלהם או כרטיס מסך שלהם יקבל 15 אחוז החזר מזומן לעו"ש שלי ( בהנחה שהוא לא עובר את ה 500 דולר ) ובמידה ואני קונה מערכת מבוססת עם שניהם אז יש לי החזר של 25 אחוז (בהנחה שהמעבד לא עובר את ה 500 דולר והכרטיס לא עובר את 500 דולר ) נ.ב זה מתייחס אח ורק לסדרות החדשות ביותר למשל כרטיס HD5XXXX כבר לא יקבל הנחה כי יש סידרה חדשה יותר כנ"ל למעבד טוב החלטתי לקנות בחודש חודשיים הקרובים מחשב וההתלבטויות הן 1) העים בכלל שווה לקנות מהם בהתחשב בהנחה 2) במידה וכן איזה מעבד וכרטיס מסך שווה להביא שלא יעברו את ה 500 דולר האחד דגשים נוספים המעבד צריך להיות בעל 4 ליבות או יותר מהסידרה החדשה בלבד …
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מחפש לחבר מפרט עד 2500 שקל הדברים הרגילים אופיס אינטרנט וטיפה משחקים כולל הרכבה או אולי מחשב מוכן כולל התקנה של ווינדואס XP ללא מספר רשיון יש לו
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיוכל להריץ אפטר אפקטס ווי אר כנראה אוקולוס קווסט 2) לעבודות אנימציה, מעדיף להוציא גג 7 אך יכול יותר אם אין ברירה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W V.2 Case 1 445 ¤ מעבד Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1140.00 ¤ דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ לוח אם Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard 630.00 ¤ זיכרון, 2 יחידות Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 730.00 ¤ צורב LG GSA-H10A/N 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 190.00 ¤ כרטיס מסך Gigabyte NX7300GS PCI-e 256Mb(up to 512) Bulk Video Card 415.00 ¤ סה"כ 4019 התקציב הוא 4000 ללא מסך ומקלדת עכבר. מיועד לסטודנט, עבודה משרדית , עבודות תכנות, וסרטים. אשמח לתגובות.
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כמו cs ו גם משחקים כבדים כמו crysis בקיצור מחשב שיהיה טוב למשחקים לא צריך ציוד היקפי! צריך כונן dvd וצורב אין העדפה לחברה... ולא חשוב שיהיה יפה. אם אפשר שיהיה שקט אבל אם זה יהיה על חשבון חלקים אחרים אז לא משנה ולא עושה OC תודה...
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לפני רכישת של מחשב נייד, ומעוניין להשקיע לשם כך עד 3,000 ש"ח. המחשב אמור לשמש אותי לצרכי גלישה באינטרנט ועבודה משרדית (= "מחשב סטודנטים"). ראיתי פוסטים קודמים כאן בפורום באותו עניין, ולכן לא אחזור על אותו נושא שנית, אבל בחיפושיי נתקלתי בדגמים הבאים: Dell Vostro A860 וגם Dell Vostro A840. איך זה יכול להיות שדגם 840 יקר יותר, אם המסך שלו קטן יותר?? כמו כן רציתי לשאול מה ההבדל בין לנובו לבין דל, ולמה דל הוזכר כעדיף מביניהם? האם ההבדל הוא קריטי? (בהתחשב בצרכיי...) תודה רבה רבה לכל מי שיסייע!!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? אין תקציב מקסימלי מוגדר. התקציב בערך הוא כמחיר המפרט הנ"ל אם אפשרות לחריגות מוצדקות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג כבד, סרטי HD, סרטים, עיצוב גרפי (2D). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Photoshop, Flash... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מעוניין בקניית מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? כן. 24". 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב, אך לטיב הקירור…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם תעזרו לי בהרכבת מפרט לדרישות הבאות. מיקום החנות לא קריטי. במידה ואני חי בסרט והתקציב ממש לא מתאים אשמח לשמוע את דעתכם... (כמו כן אם אתם ממליצים להוסיף משהו שלא רשמתי) 1. תקציב: 3000 ש"ח במזומן 2. מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה, הורדות, עריכה גרפית דו מימדית, תכנות. 3. ציוד הקפי: מסך 20/22, מקלדת ועכבר, רמקולים, כרטיס טלוויזיה, צורב DVD. 4. לא צריך: כל השאר. 5. העדפות: אולי למעבד 5200 (לא הכרחי) 6. קירור ועיצוב: מארז יפה אך לא מצועצע מדי עם כניסות USB נגישות. 7. מערכת הפעלה, הרכבה או התקנות: לא. 8. צרכים מיוחדים: מותאם לעבודה עם תוכנות כגון Visual Studio, Eclipse, Flex Builder ודומיהן. מותאם לעבודה ממושכת מול המחשב …
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל.(הורכב במרדנית , בחרתי את החנות בגלל קירבה אליי(אזור נהריה).) המפרט מיועד להרצת משחקים , עם אופציה לoc בעתיד. ( נראה לי יוותר על הספק שבא עם המארז , ויחליף אותו בENERMAX LIBERTY 400W....) http://img95.imageshack.us/my.php?image=mardnitrf5.jpg אשמח להצעות לשינוי המפרט \ החנות...
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-