ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
מעבד intel core 2 quad q6600 2.4 ghz לוח אם gigbyte ga-p35-ds3l דיסק קשיח wd 320gb 3200aaks sata2 זיכרון g.kill 2x1024mb 800mhz 2gb nq cl5 כרטיס גרפי leadtek nvidia geforce 8800gt 512mb pcie כרטיס טלוויזיה happauge pvr 150 צורב שחור asus drw-2014blt מארז שחור ללא ספק amor-jr ספק כח corsair cmpsu-450vxeu 450w מסך samsung 22bw "22 מאורר למעבד freezer 7 pro למעבד intel סט מקלדת ועכבר דק gigabyte gk-9pb נתב אלחוטי 3com 11g cabel /adsl הרכבה + בדיקה במחיר כולל מע"מ : 7655 כבר הזמנתי את המחשב אבל לא שילמתי , ניתן לעשות עדיין שינויים אם יש כאלה מה דעתכם על המפרט הנ"ל? מיועד למשחקי מחשב סרטים ותוכנות. ואיך המחיר לפי דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אוקי, הכנתי את המפרט מחשב בהמצלה של אנשים פה, אני רק רוצה לקבל המלצות ותיקונים אחרים ולדעת מה אתם חושבים על המפרט, חשוב לי שתגיבו לגבי הרעש! חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ולגבי החום שלו, אני גם רוצה שהמחשב לא יתחמם... אז הנה המפרט (ואחרי זה עוד כמה שאלות): מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo כמות: 1 - מחיר: ¤1495 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤548 מארז: NZXT Apollo No PSU Silver כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤393 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤450 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB …
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד מומלץ בתקציב הנ"ל לעבודה משרדית גלישה באינטרנט ומשחקים קלילים כמו פרו אבולושן חשובה לי מאוד האחריות ועמידות החומר. אין צורך במערכת הפעלה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
IEEE 1394 FireWire® Interface יש לי מחשב HP 1179 יש לי את היציאה הזו מה אני עושה איתה שמעתע שיש אפשרות הקלטה מטלויזיה אם אפשר הסבר כללי על החיבור IEEE 1394 FireWire® Interface
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם , בניתי לחבר מפרט למחשב ואני אשמח לקצת עזרה , אין צורך במארז , רצון עז שהמחשב יחזיק מעמד לפחות לשנתיים שלוש הקרובות (משחקים שיגיעו בהמשך) . דיסק קשיח כבר קיים מהמחשב הישן . תודה רבה לעונים !
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת צעירה אני די חדש בפורומון הזה האמת..אני די לא מבין במחשבים האמת וקניתי ניד של HP מדגם DV5 1060eJ הניד מגיע עם ווינדאוס וויסטה דבר אשר גורם למחשב לעבוד בצורה יותר איטית אני מאמין וגם ממש אין לי צורך בכל הדברים שהוכנסו בו.. לשאלתי, אני ממש רוצה להתקין וואינדוס XP אך בחנות מחשבים הם אומרים שזה בלתי אפשרי כי HP לא הכינו דריברים לXP דבר אשר נראה לי לא הגיוני רציתי לשאול האם זה אפשרי להתקין XP על מחשב מדגם זה? אשמח אם תיתנו את דעתכם האם כדאי בכלל להתקין XP במקרה שאפשר... תודה רבה ואשמח לקבל תשובה יום טוב לכולם(:
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מפרט למשחקים ללא ציוד היקפי. שיהיה שקט! (עדיפות על ביצועים), בכל זאת המחשב נמצא כמה סמטימטרים מהמיטה. 160GB הארד דיסק יספיק לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש המלצה למפרט מחשב שיהיה מיועד לפיתוח של אפליקציות iOS ואנדרואיד. אני מתכוון שיהיו עליו 2 כונני SSD שעל כל אחד מהם תהיה מותקנת מערכת הפעלה - על אחד וינדוס ועל השניה האקינטוש (לפיתוח iOS). מה הדרישות למחשב כזה בהנחה שאני רוצה שיהיה עליו האקינטוש? ובכלל למחשב לצורך פיתוח.. האם צריך חומרה חזקה, מה לגבי כרטיס מסך? אשמח למפרטים אפשריים או דרישות למערכת כזאת. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב! אבא שלי מחפש מחשב נייד טוב לגלישה ומשחקים, הוא מעדיף מעבד מהיר מ1.8 ג'יגה-הרץ וכרטיס מסך טוב (7300, 8400,HD2600 וכדומה), מסך רחב וגדול עם רזולוציה גבוהה, 2 ג'יגה זיכרון ומעל 120 ג'יגה HDD. משקל המחשב לא חשוב. תודה למי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, אחי מעוניין לקנות מחשב למטרת משחקים בינוניים עד כבדים במחיר של עד 6500 ש"ח. יש לו כבר ציוד היקפי וגם מסך. הוא טוען שהוא חיפש באתר פה במפרטים המומלצים אך הוא לא ראה שינוי במפרטים בכמה החודשים האחרונים מה שגרם לי להרים גבה. אז כפי שנאמר, המחשב הוא למטרת גיימינג בלבד. הוא לא הולך לבצע אווברקלוקינג לשום רכיב והוא מקווה שהמחשב יהיה רלוונטי למשחקים חדשים ברזולוציה גבוהה לפחות לשנתיים שלוש הבאות. אין כאן ראייה לעתיד במובן שהוא ככל הנראה לא בונה על לשפר את המחשב במהלך השנים. לכן שיקולים של לוח אם מתקדם וכדומה צריכים להכנס לשיקול. בנוסף, ההתלבטות שלי היא האם לכלול SSD במפרט. אני אשמח לקבל ממכם מפרטים שמשקפים מקסימום ביצועים במינימום מחיר (שוב, עד 6500 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לפני רכישת של מחשב נייד, ומעוניין להשקיע לשם כך עד 3,000 ש"ח. המחשב אמור לשמש אותי לצרכי גלישה באינטרנט ועבודה משרדית (= "מחשב סטודנטים"). ראיתי פוסטים קודמים כאן בפורום באותו עניין, ולכן לא אחזור על אותו נושא שנית, אבל בחיפושיי נתקלתי בדגמים הבאים: Dell Vostro A860 וגם Dell Vostro A840. איך זה יכול להיות שדגם 840 יקר יותר, אם המסך שלו קטן יותר?? כמו כן רציתי לשאול מה ההבדל בין לנובו לבין דל, ולמה דל הוזכר כעדיף מביניהם? האם ההבדל הוא קריטי? (בהתחשב בצרכיי...) תודה רבה רבה לכל מי שיסייע!!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אהלן, 1. תקציב - עד 5,000, אבל יש לי SSD 450 של Sandisk וכן - 2x4GB 1600 CL9-9-9-24 של GSkill. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שניתן. ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. שימושים - משחקים, וכן שימוש במספר Virtual Machines במקביל. א) תוכנות ספציפיות - VMWare, שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים - League of Legends, Startcraft 2, וכן משחקים אקראיים אחרים, למשל Witcher3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 24, 1920x1200 (עיקרי) ומסך זהה נוסף. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות ומעלה. 4. האם יש רכיב שא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של דל מסדרת studio 1537, P8400 ויש לי כמה שאלות... 1. רציתי לדעת אם יש אפשרות בארץ לבנות את המפרט של המחשב כרצוני (Configured to Order), כמו באתר של דל העולמי, רק ששם ההזמנה והמשלוח מתבצעים בארה"ב. אם כן, באיזו חנות/מורשה אפשר לעשות זאת? 2. נכנסתי להשוואת מחירים בזאפ, ורציתי לדעת אם החנויות שמופיעות שם הם אמינות כמו:נייד נייד, נוטבוק קלאב,גאמא אופיס ומחשבים, גולטופ וכ"ו.. , או שעדיף לקנות ממשווק מורשה שהמחירים בו יותר יקרים. דרך אגב, באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות ניידים?... תודה מראש על העזרה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , והורדה צפייה בסרטים, גלישה עם הרבה טאבים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio תדיר, PhotoShop בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p שתי מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונ…
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה בקניית מחשב חדש לאח שלי ב-4000 ש"ח. אני צריך מחשב נטו ללא כל תוספות (ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר וללא רמקולים). בניתי בפנדה מפרט מחשב, ואשמח לקבל חוות דעת או עצות לשיפורים, בתקציב שלא יעלה על 4100 ש"ח. בתודה מראש, Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz - 931 GIGABYTE GA-8SQ800 Ultra SIS 655 - 515 GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ x2 - 484 WD 80GB 7200RPM 8MB special version - 447 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB - 987 SONY CDRW 52X32X52 - 225 Mitsumi floppy 1.44 - 50 Compucase super Midi Tower CI 6A19 - 318 סה"כ 3,956
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שמעתי שיהיה אפשר לחבר כרטיס מסך עם יציאת PCI E למחשב הנייד באמצעות מתאם מיוחד. יש למישהו מושג אם זה נכון ? מי שלא יודע שלא יענה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ'ל והדבר העיקרי שחשוב לי הוא איכות בנייה ונוחות שימוש,וכמובן חומרה מעודכנת יחיסית לטווח מחירים זה? מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המחשב והאם הוא אמין ואיכותי,או להפך לתת לי המלצה על מחשב עד 3500 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאחי מחשב נייד עד 3000 שקל לעבודות בסיסיות אשר בשמש תאורת המסך טובה. מבקש הצעה למחשב
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם מעבד שיוכל להחזיק כמה עשרות לשוניות פתוחות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22, וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (FIFA, NBA, GTA, Battlefield, Need For Speed, משחקים בסגנון הנ"ל) . -…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
גודל המסך שברשותי הוא 19 אינטש מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: ASUS P5QL PRO ¤554 כרטיס מסך: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 (ICEQ4 COOLING) 512MB GDDR3 - RETAIL ¤992 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤373 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤451 מארז: ENERMAX PHOENIX (BLACK/BLUE) +25cm FAN w/o PSU ¤357 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4226 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il […
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום שמי תמיר ואני סטודנט מתחיל. בגלל חזרה מאוחרת מדרום אמריקה, נותרו לי מספר ימים ספורים לרכוש מחשב ללימודים. אני מבין במחשבים, אבל לע עד כדי הבנה בדגמים של מעבדים וכדומה, את הדרישות שלי אני יודע, אבל איך מבינים מה קריטי לי ומה לא מכל המלל הרב וכל המפרטים האין סופיים 1. אשמח להכוונה בנושא העוגנים שעלי לשהחליט עלייהם במפרט 2. אשמח לקבל המלצות לדגמים/ חנויות שמומלץ לבקר בהם שמציעים כיום דילים טובים. להלן הנתונים: אני סטודנט להנדסת מחשבים, כך שאני בונה על שימוש ב C# וגם פוטושופ. אין ציפייה למשחקים על הנייד באופן גורף. יתכן שימוש רב בהורדות ואינטרנט. בכלל בדירה תקום מערכת אינטרנט אלחותית. אני גם צפוי להשתמש ולהעביר קבצים/תיקיות גדולות של מוזיקה תמונות וכו'. כמובן שע…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח זול לפרוייקטים צדדים שאני עושה (בעיקר תכנות חישובים וכו'). עד עכשיו עבדתי עם מחשב ישן בן 7 שקיבלתי מתנה וריעננתי אותו עם לינוקס וSSD. זה החיה אותו והוא עובד בסדר אבל לאחרונה זה לא מספיק ואני מחפש מחשב חזק יותר. אני חושב על i5 מלפני כמה דורות עם 8 או 16 גיגה זיכרון. SSD אוכל לקנות או להעביר מהמחשב הנוכחי. האם כדאי לקנות משומש? אם כן, מאיפה כדאי לקנות (אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל אמינות בקניה)? איך אוכל לבדוק את המחשב? לאילו דברים כדאי לשים לב? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 שקל אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גר בהוד השרון ומתכנן לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ-3500 ש"ח. באיזה חנות באזור שלי הכי טוב לרכוש את המחשב?? אני צריך הרכבה, משלם במזומן ומוכן לנסוע קצת אם זה שווה את המחיר/שירות תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
Quad6600 geforce 8800 gts 512 3 gig לוח אם GIGABYTE מארז וספק כח מובנה 500W סונטה 3 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חדש לשימוש יומי,משחקים,סרטים,מוזיקה,אינטרנט המחשב נייד הזה HP Pavilion dv6-6020ej LH776EA עונה לי על כול הדרישות? הכרטיס מסך שלו AMD Radeon HD 6770M עושה בעיות? (ראיתי פה שיש בעיה במעבר כרטיסי מסך) יש משהו יותר טוב במחיר הזה? 4000-5000 ש"ח? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-