עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Daniel.S,

היי בניתי מפרט קונרו, ורציתי לקבל תגובות לשיפור. זה המפרט. עכשיו, אתם יכולים לומר לי אם המעבד הזה מתאים למפרט ואם יש במחיר דומה אחד טוב יותר ומתאים יותר? וגם הכרטיס מסך... האם הוא טוב? יש טובים יותר ממנו בKSP? ותוסיפו מאוורים בבקשה למפרט ושימו תמונה כמו שלי של המפרט רק עם כל מה שדרוש, ספק, מאוורים אם לא הוספתי וכולי... והצעת לשיפור כמובן תודה ובבקשה לא לחרוג יותר מדי התכנון המקורי שלי היה 6000 ש"ח אבל זה כבר גלש ל6500 ש"ח, אז בבקשה לא להגיע ל-7000 מקסימום 6500. דרך אגב, המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם דברים כלליים כמו אינטרנט ועבודות וכולי... ועוד שאלה, מישהו יכול לתת לי אתר עם מידע על ויסטה? מתי הוא יוצא, דרישות , מה חדש בו וכולי? והמחשב הזה יעבוד …

2. Started by efid845,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בחודש הקרוב, ולא בטוח מה האופציות. אז הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (ז"א, גג 3000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי. צפייה בסרטים, סרטוני רשת וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי שתהיה מערכת הפעלה מותקנת 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/BUG. פתוח להצעות לחנויות ב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אורח רון ארג
    Started by אורח רון ארג,

שלום רב צריך סיוע לגבי רכישת מחשב חדש להלן הצרכים : מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת פיתוח המחשב יריץ VMWARE CLIENT שכולל מספר מחשבים ויעובד מול כונני רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש שימוש כסד גרפיקה , פיתוח JAVA SQL שרתים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 4K איכותיים…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Symphozis,

amd4000X2 Asus M2n-e WD 160GB G.skill 2X1024 radeon 1950XT צורב sony JSP400W מארז + ספק 3323שח איך המפרט?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  5. Started by ma48,

לצורך יישומי אופיס / אינטרנט / תכנות - (ללא משחקים) במה מתבטאים ההבדלים בין מעבדים אלה?

6. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו בעיקר (וגימניג קל אך בעדיפות נמוכה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר קיוביס ואבלטון ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל אך לא חובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. עריכה: סליחה משום מה הייתי בראש שזה פורום למחשבים ניידים אז אני אתקן המפרט הנ"ל מתייחס למחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע לצורך צפייה בסרטים\סדרות, עריכת וידאו (בתור תחביב Abode Premiere) ועבודה משרדית. המחשב ישמש בהמשך גם ללימודים ובתקווה שיחזיק הרבה זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eliavozeri,

היי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי (radeon 9800 HD) ודי מתלבט על איזה כרטיס לקנות. המערכת שלי די יציבה ואני חושב כרגע רק על שידרוג כרטיס המסך (בעלויות של עד 2000 ש"ח) בהתחשב בכך שיש לי intel core i7 16GB ram מה הייתם ממליצים? חשבתי משהו בסגנון של gtx 1060 8gb GDDR5 המטרה, להריץ משחקים כמו skyrim ו star citizen על high או אם יהיה אפשרי על ultra high (למרות שלאחרון אני מאמין שאצטרך כרטיס שעולה הרבה יותר). תודה על העזרה.

9. Started by saharb14,

שלום, אני צריך מפרט ב3500 שקל לעבודה משרדית(לשים במחשב כל מיני תוכנות של העבודה ושעדיין המחשב יעבוד מהר) וגם שהילדים שלי יוכלו לשחק במחשב אז לא צריך כרטיס מסך חזק אבל עדיין שיהיה כרטיס סביר (חשבתי בכיוון של 8600GTS..).. אני לא צריך ציוד הקפי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. Started by marik,

שלום רב. משהוא יכול בבקשה להסביר לי מה הבדל בין מעבדים: Intel® Core 2 Duo Processor T5870 800 MHz FSB מעבד Intel® Pentium® dual core processor T4200 תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?8000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גיימינג כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?כבר בעל מסך של Dell U2713HM 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  12. קנייה יכולה להיות בישראל או להזמין מחו"ל, לא הכי משנה (צריך להיות אבל ממקום בר הזמנה, מחשב נייד נהדר בסין\יפן לא יעזור לי במיוחד). מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס (סטודנט - מקצוע הומני, אין צורך בחישובים גרפיים), משחקים בינוניים (SC2, WoW - יםRPG מזדמנים פה ושם), מוזיקה וסרטים. גודל המסך? עדיף 13", גם 14" יהיה סביר. משקל רצוי? 1.5 - 2.5 ק"ג (עדיף מן הסתם בצד הנמוך יותר), יתרון גם לעובי מצומצם. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממשחקים אני לא מצפה לזמן סוללה ארוך, לגלישה ואופיס 4 שעות פלוס עם בהירות בינונית (או יותר). האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. בלוטות? כן. גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אפילו, לא קריטי. צורב DVD? מבחינתי לא חייב בכלל כונן אופטי. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהי…

13. Started by MasterPlayGameTM,

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i7 8700 3.2Ghz - GMR THANOS מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 PLUS לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus PRIME B360M-K LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY Red 16GB DDR4 2933MHz CL17 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 TURBO 8GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E כונני SSD: כונן קשיח Transcend SSD220S TS480GSSD220S 480GB SSD SATA III 1 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 600W 80+ SS-600ET מארזים:…

14. שלום לכולם אבא שלי החליט לקנות מחשב חדש והתנדבתי לעזור לו... התקציב: 1500 ש"ח ללא ציוד הקפי מטרת המחשב: אינטרנט ואופיס בקשות מיוחדות :דיסק קשיח גדול הכנתי את המפרט הבא: מארז : Compucase-HEC CI-6A19 300W White ATX Case 295.00 ¤ מעבד: AMD Athlon 64 Bit 5200 Dual Core Socket AM2 Box CPU 380.00 ¤ דיסק קשיח: WD 320GB WD3200AAKS 16MB S-ATAII HDD 260.00 ¤ לוח אם: Gigabyte GA-M61SME-S2 NF405 VGA 6100 Socket AM2 Motherboard 245.00 ¤ זכרון: Kingston KVR800D2N5 2G DDR2 800MHz Memory 210.00 ¤ הרכבה: Computer Integration + Win For Testing Only 160.00 ¤ סה"כ: 1550 ¤ מה אתם אומרים? יש מה לשפר?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  15. שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לקולנוע בייתי וקצת גיימינג, לא מתכוון לשחק משחקים כבדים אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים.. כמו כן אני גם צריך מקלדת ועכבר (אין צורך ברמקולים), ועדיף שיהיה כמה שיותר שקט.. לא מתוכנן OC.. רציתי גם לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: לוח אם Gigabyte 73PVM-S2H מעבד Intel Core2Due E6750 קירור שקט למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP זכרון 4x1GB DDR2 צורב DVD דיסק קשיח 160GB + 250GB מארז LC17 שחור כרטיס טלויזיה Hauppauge HVR-1200 (משולב DVB-T) כולל Win7 Ultimate חוקי כולל Media Center כולל שלט + מקלט ב-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין באמת תקציב מירבי, מחפש cost effective. מוכן להוציא יותר אם באמת שווה את הכסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אפשר להסתפק ב 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי קייס 3d aurora case. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי. נגיד 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…

17. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים, כמו CALL OF DUTY6, BATTLE FIELD BC 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, מסך או 22 או 24 [שמתחבר גם לסוני2,3] 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יודע לעשות אוברקלוק, ואולי אני יעשה אוברקלוק קל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. Started by כשריוס,

איזה מחשב נייד כדאי לקנות? אני לא מבין במחשבים ממש כדי לבחור לעצמי מחשב נייד כמתנה לשחרור. נתנו לי תקציב של 3200 ואין לי מושג איזה לקנות. אני צריך כמה הצעות שלכם לפני שאעשה סקר שוק. תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  19. Started by Admondi,

הי, מחפשת לפטופ לעבודה, חשוב לי שיהיה אמין ויחזיק כמה שנים, סוללה חזקה, וגם קל. מכוונת ל13'' עד14'' מחיר סביב 4,000 עם גמישות. השימוש הוא בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט. ראיתי כמה מחשבים שאני שוקלת, אשמח לשמוע המלצות או חוות דעת לגביהם וגם הצעות למחשבים אחרים ולדגמים ספציפים - זנבוק אסוס - היתרון שלו הוא שהוא מאד קל. החיסרון שזו חברה לא אמינה מבחינתי. אשמח לשמוע חוות דעת עליהם. - HP envy - היה לי פעם HP שמאד אהבתי, אבל אשמח לשמוע דעות עליהם - לנובו יוגה - הרבה המליצו עליו, החיסרון הראשון שהוא יקר ואני תוהה עד כמה הטאצ' ישדרג את חווית השימוש ביום יום, וגם עד כמה זה הופך את המחשב לעדין. - לנובו ideapad - לנובו thinkpad - ע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yogo,

שלום צריך עזרה במפרט מחשב חזק למשרד אדריכלות, מיועד לשימוש מקצועי באוטוקאד\רוויט בעיקר. וגם מדי פעם עריכת וידאו בפרימייר וכמובן גלישה באינטרנט אופיס ותוכנות עזר נוספות. חשוב שיהיה מארז קטן כמה שאפשר, ולא להצמד למינימום של זיכרונות ומעבד אלא לפרגן ברווח. כמו כן כונן מערכת SSD וכונן אחסון נוסף לפחות 2T/ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 חריגה עוד 1000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אוטוקאד \ רוויט \ פוטושופ \ לפעמים פרימייר \ גלישה \ תוכנות משרדיות וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. יש לי מחשב נייד שלfujitsu siemens מגרסת amilo pro והוא קצת איטי עם הויסטה רציתי ידת אם יש אפשרות לשים עליו WIN XP שישפר את ביצועים ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  22. Started by Yizhaki,

שלום, המפרט בעיקר למשחקים סרטים ותוכנות! האם הייתם משנים משהו? מחליפים רכיב כלשהוא? המפרט : מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪992 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1564 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק NZXT Zero 2 ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produ…

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  23. Started by adibeitor,

אני הולכת ללמוד עיצוב וצריכה מחשב עם יכולות גרפיות גבוהות וזיכרון שיוכל להכיל תוכנות גרפיות כבדות כמו פוטו שופ אני חייבת עזרה לגבי סוג מחשב, חברה והדברים הכי חשובים במפרט הטכני שלו כמו כן רציתי לדעת מה הסיכויים למצוא מחשב נייד ראוי לתחום?? תודה תודה תודה עדי

24. דחוף כי אני בונה אותו עבור חבר, התקציב כ 3700 ש"ח 1 Gigabyte GA-7VRXP REV 2 583 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 1800 + FAN 562 ש"ח 1 Kingstone 256MB DDR333 562 ש"ח 1 Seagate Baracuda 40GB 7200RPM 461 ש"ח 1 MSI GeForce4 MX440 - T 596 ש"ח 1 Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem 91 ש"ח 1 ALPS FLOPPY 1.44 57 ש"ח 1 TASK CASE - TK3003 Screwless Color - צבע : כסף 221 ש"ח 1 LITE-ON 40X12X48 OEM - צבע : בז 392 ש"ח 1…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, אני צריכה לתת הצעת מחיר למחשב נייד לארגון שלי. על המחשב להריץ תוכנות כבדות כמו Photoshop , storyline , Premier . מסך מט. זיכרון, מעל 8 ג'יגה אין צורך בפיצ'רים מיוחדים נוספים... הצעות, מישהו, משהו? יום טוב ושקט, לילך

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.