ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב נייד לסטודנט. המחשב צריך להתמודד עם אוטוקד, מאטלב, אופיס אינטרנט לראות סרטים ושאר ירקות. תקציב נע בין 5000 - 6000 ש"ח. תודה
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם! החברה שבה אבא שלי עובד החליטה לתת לו חשבון הוצאות למחשב- הוא טס הרבה וכאלה, ולא צריך הרבה יישומים בתכלס (אבל אני אשמח לגנוב לו את המחשב...), המחשב יהיה בעיקר לישומי אופיס ואינטרנט, ואולי צפיה בסרטים מדי פעם. התקציב מאוד גמיש- שוב על חשבון החברה... וזה לא בעיה לקנות בארה"ב או באירופה (גרמניה בעיקר) בקיצור, מה שהוא צריך (לפי סדר חשיבות): 1. משקל הכי קל שאפשר 2. בטריה ארווווכה שתחזיק לו לטיסות ונסיעות 3. כונן dvd פנימי 4. אמינות- לא צריך איזה אחריות מטורפת, אבל שלא יתפרק אחרי שבועיים 5. אם אפשר- שיראה נורמלי (בכל זאת, הוא מסתובב עם זה...) בינתיים רק ראיתי איזה מחשב של סוני שנראה נחמד וזה שעובד איתו מנסה כל הזמן לשכנע אותו לקחת MacBook, מה אתם אומרים? תודה מראש לכ…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר ורציתי לשאול מה דעתכם מעבד אינטל 1M 775 2.66 64BIT P4 זכרון 2.5 CL 400MHZ DDR 512MB HD 80G 7200 לוח אם MSI PM8M2/3-V S775 מסך LCD MAG S776 17-PS SLIM BMS קרטיס קול 5.1 צורב 16+ DVD+DUALLAYER כרטיס רשת 1.44 אוזניות מקרופון מקלדת מולטימדיה עכבר אופטי 5 לחצנים רמקולים עגולים עם מגבר 3D במחיר של 3650.00 שח אחרי מע:מ חשוב לי לציין שהמחשב מיועד לאינטרנט + לימודי מחשבים ולא הרבה מעבר מה אתם אומרים ? מה לשנות ? איך המחיר ?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, לפני כחצי שנה קניתי את המחשב הבא: מעבד:Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz לוח אם:Intel Cold Lake DH67CL hH67 זיכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 8GB 1600 CL9 כרטיס מסך (מלפני שנתיים) GeFORCE 9600GT 512MB DDR3 ספק כח:Seasonic M12II 620W הארדיסק:2Samsung Sata2 F3 1TB - X2 מארז:Antec P183 אני מעוניין לשדרג אותו למחשב שיתמוך גם בAVID MC5 וגם בPREMIERE CS5, כמו כן גם בתוכנות After Effects וMaya. חשבתי להחליף את הלוח ללוח הבא: GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 Intel Z68 אני מוסיף כונן SSD OCZ Vertex3 120GB ככונן מערכת. ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי כרטיס מסך, באמת שאחרי אין ספור דיונים שקראתי אין לי מושג באיזה כרטיס מומלץ להשתמש בשימוש ב…
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות לעצמו מחשב חדש ב4.5K, יש בתיכנון OC על אויר. מטרת המחשב העיקרית היא משחקים מה דעתכם על זה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כותרת^^ להתייחס למה שמסומן בצבע הכחול.... http://img371.imageshack.us/img371/1576/99716440it4.th.png
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש ממני מפרט למחשב משחקים שיתאים למסך lg w2353v עד 4000 שקל ואני קצת מבולבל כי לא התעסקתי בזה הרבה זמן כמו שאמרתי התקציב הוא 4k מקסימום בלי חריגות כלל, למשחקים ולסרטי hd ללא ציוד היקפי מעבד אינטל בלבד ללא oc כולל הרכבה חנות באזור חיפה או אשדוד השקט חשוב אבל לא במיוחד תודה לכולם מראש על העזרה אשמח לתשובה מהירה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מדובר על נייד Lenovo N300. במסך מופיעים קווים או משבצות קטנות בצבע וורוד, תכלת, ולבן. (התאורה שלו עובדת כמו שצריך) ממש אי אפשר לראות כלום. כשנכנסים לביוס, רואים ממש בקושי. נראה כמו כרטיס מסך שרוף. אבל כשמחברים אותו למסך חיצוני דרך יציאת ה-VGA - רואים מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה קורה? יש לי כבר מחשב נייח בבית לכל צורכי הגיימינג שלי. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג בינוני לעבודה, בעיקר רוקט ליג ו pubg, אבל גם משחקים אחרים בהמשך. הציעו לי כבר את המחשב הזה https://ksp.co.il/item/2404-42252. מה אתם אומרים או שיש לכם הצעה יותר טובה? תודה מראש. מפרסם פה גם קצת פרטים על הקניה: תקציב:2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה:אם יש איזה משהו שהביצועים ממש משתפרים בעוד 200-300 שקל אז סבבה האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:עדיפות לחסוך אבל לא על חשבון משהו מהותי מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום)גיימינג בינוני ושימושי מחשב יומיומי במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: רוקט ליג,pubg…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים בHD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וורלד אוף וורקראפט, assassin's creed, COD, C&C, Splinter cell וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 - 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ושמתי לב שהמאוורר פועל \ פועל חלש כי המחשב שלי ממש חם (מה שממש לא אופייני לו) אני עדיין בתקופת האחריות, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000, אפשר לחרוג קצת, או לחרוג עד 3000 במידה והוא יוכל להריץ בקטנה את התוכנות שיפורטו בהמשך ויחזיק 7 שנים +-. 2. מה שימושי המחשב? Office, גלישה בדפדפנים, צפייה בסרטים, השמעת מוזיקה, zoom. תכנות לחריגה עד 3000: ערכית וידאו מינימלית ב sibelius ,kdenlive. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
- אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב - השימושים הם בעיקר משרדיים, הרבה multitasking אך גם צפיה בסרטים באיכות HD. משחקים אינם פקטור. - למחשב יחוברו 2 מסכי 22"-24" - יש לי Hard Drive די ישן של WD מדגם wd10eads, אני לא יודע אם הוא יהווה צוואר בקבוק במערכת לכן לא יודע אם יש צורך בכונן חדש. - בגלל הMULTITASKING הרב, יש צורך ב8 ג'יגה זכרון לפחות. - שהמערכת לא תהיה מוגבלת לשדרוג, לדוגמה אם ארצה להוסיף SSD, אז שלא יהיה לוח שתומך רק בSATA2 מה שיגביל לי את מהירות העברת המידע. - חשובה מאוד מידת השקט של המערכת. - במידת הצורך, ניתן לחרוג מהתקציב לסיכום אני פשוט צריך מערכת שקטה ויציבה מבלי להתפרע בתקציה שלא לצורך. תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי שתי אפשרויות: 1. לקנות לוח Gigabyte GA-K8NS-939 וכרטיס מסך XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 2. לקנות לוח Gigabyte GA-K8NF-9 וכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X800XL מה יותר טוב??.מה השילוב היותר טוב?? כי זה בערך על אותו סכום...50-+...
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבועיים האחרונים הקדשתי זמן לא מועט על מנת להתעדכן בחידושים בשוק. עברו 6 שנים מאז קניתי את המחשב האחרון שלי (יהי זכרו ברוך ) נעזרתי המון במידע הקיים באתר זה ולבסוף הרכבתי את המפרט הבא: לוח אם - Gigabyte P35 DS3L מעבד - Intel E8400 זיכרון - 2x1GB Kingston Module DDR2-800Mhz דיסק קשיח - Western Digital 500GB SATA2 7200RPM 16MB כרטיס מסך - Gigabyte 8600GT 512MB המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט ותיכנות אבל אני מניח שארצה מידי פעם לשחק במשחקים קלים כאלו ואחרים (C&C, UT וכו') אני יודע שבשביל השימושים שלי ניתן להסתפק בפחות אבל המחירים לא בשמיים ואני מתכוון להישאר עם אותו המחשב לפחות ב - 3 שנים הקרובות. שמתי לב שכמעט בכל מפרט המופיע באתר קיים ד…
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי אני משתמש במחשב בעיקר לצורך גלישה באתרים, וטיפה פוטושופ. לא משהו רציני. בשביל סרטים יש לי מחשב בסלון, ובשביל משחקים יש לי XBOX 360. אני מתלבט בין 2 המחשבים המוצעים כאן: https://www.ynetshops.co.il/Product/8935/%D7%A7%D7%A8%D7%A2%D7%A0%D7%95_%D7%90%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97_%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94_%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%94_Intel_Dual_Core_1_86GHz_%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8_%D7%94%D7%96%D7%95%D7%9C_%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5?utm_source=YNET&utm_medium=KNIYOT&utm_campaign=Galaxy_POWER_A25D_799 https://www.ynetshops.co.il/Product/7154/%D7%A7%D7%A8%D7%A2%D7%A0%D7%95_%D7%90%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 שקלים 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? סביר 10. האם מתוכנן OC? לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. רזולוציה 1600*1200 / 1024*1280 פיפא 09 PES 09 CRYSIS COD4/5 NFS הכל על הגדרות הכי גבוהות שאפשר לתקציב. תודה רבה, עוז
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תקציב:3300 חברת המחשב הניד המועדפת:HP / Samsung / Sony / Asus מערכת הפעלה מועדפת:XP או7 גודל כונן קשיח מועדף:200GB + גודל הצג:15 + אינץ' צבע המחשב הרצוי:שחור , לבן , כחול . כסף , הצבע לא כל כך חשוב המחשב מיועד לסרטים , מוזיקה , גלישה באינטרנט וגיימינג מומלץ עד רמה של GTA IV ... תודה לעוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
צרכים: שימושים בסיסים ללימודי תיכון, זום וקצת מיינדקראפט 2 דגמים שחשבתי, אשמח לחוו"ד N3593-5173 "Dell Inspiron i5 15.6 מחיר סביב 2500 ש"ח כולל אחריות ל3 שנים 15.6 ASUS i5 X509JA-EJ028T ב2300 שח בערך כולל אחריות לשנה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 הוא ממש המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדר…
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל : Intel Quad, 2.2 Ghz Q8200 Intel Trinity Vally Board BOARD Tower ATX 500W Case -FoxConn 1 CASE 4096 MB DDR2 RAM (4GB) 500 Gb Sata Hard Drive 7200 8Mb LG/Nec DVD-RW Drive Digital Sound Card On Board 10/100 Mbit Network Card On Board GF 8400 GS 512 MB Multimedia Keyboard , Optic Mouse 2400 ¤ תודה מראש לעוזרים! אשמח לקבל טענות / מענות וכו'.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש כאן. ואשמח אם תוכלו לסייע לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן מיימדים. שישמש אותי בעיקר ל: 1. לצורך הרצת תוכנת ניוט שטח בג'יפ. תוכנה לא כבד במיוחד שדורשת חיבור GPS למחשב - עדיף מסך טוב לתנאי ראות גרועים, עדיפות ברורה גם למסך מגע. 2. אינטרנט וכו' בעת נסיעות מחוץ לבית - לא משהו כבד או בעייתי. 3. הקרנת סרטים בחיבור למסך גדול. איני מכיר את השוק של המחשבים הניידים, לכן חיפשתי באינטרנט. ראיתי שהנטבוקים למניהם עשויים להתאים מאוד לשימושים שלי. שני דגמים צדו את עיניי, במחירים די דומים: Dell Latitude 2100 GIGABYTE מדגם M912. אני נוטל לDELL כי המסך טיפה יותר גדול מסוג LED. ונראה לי שהמחשבים שלהם טיפה יותר טובים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלות הבאות: 1. האם מישהו ה…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני עושה מעבר ממק לפי. סי., על המחשב אני עורכת וידיאו עד כה השתמשתי בפינל קאט ופרמייר פרו. בהמשך אני מתכננת ללמוד אביד ואפטר. יש מחשב נייד שמתאים לצרכים האלה? אם כן אשמח ליעוץ בכל הנוגע למפרט הטכני. תודה!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שהולכת לצאת סידרה חדשה של סנטרינו עם הרבה שיפורים אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 6000 שקל השאלה היא מתי יתחליו למכור את זה בארץ? ואם שווה לחכות? בנוסף אשמח לשמוע המלצות למחשב נייד לצורכי לימוד בסביבות ה 6000 שקל
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-