ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול של Realtek ויש לי ווינדוס 7 אולטמייט. בקיצור התקנתי דרייבר של הכרטיס קול הזה והכל. בקיצור יש לחבר של חבר שלי במחשב ב"התקני הקלטה" Front Mic שזה בעצם למי שיש אוזניות עם מיקרופון מחובר יכול להשתמש עם זה. ולו יש דווקא על המחשב כרטיס קול של VIP. השאלה שלי היא האם אפשר להוריד איזה משהו למחשב שיעשה לי גם ב"התקני הקלטה" Front Mic? כי זה בדיוק מתאים לי לאוזניות ולמה שאני צריך.. בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם מישהו כאן יודע מתי המחשב אמור להגיע לארץ? אני רוצה להזמין, ופשוט כל החנויות אומרות שאין אותו המלאי.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בשיחה עם נציג שירות של DELL בארה"ב כשרציתי לברר את שאלת האחריות הבין לאומית היא ענתה שישראל לא נמצאת ברשימת המדינות הכלולות באחריות הבין לאומית. האם יש ניידים שכן מקבלים אחריות גם בארץ במידה וקונים אותם בחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם ^^ קודם כל, אני מתנצלת מראש אם כל דבר בהודעה שלי משדר בורות ונוביות שנוטפת מכל חור אפשרי. אני כבר הרבה שנים לא ממש מתעניינת בתחום החומרה, אז תהיו סבלניים. אממ..כן, אז שמי רותם, ואני מעוניינת להרכיב מחשב לאחי הקטן. בשיטוטי ברשת נתקלתי בכל מיני מערכות מחשב "מוכנות מראש", במחירים אטרקטיביים ואטרקטיביים פחות, אבל בסופו של דבר, הגעתי למסקנה שאי אפשר לדעת מה מוכרים לי, מה העבר של החברה שמוכרת (ויצא לי להיתקל בלא מעט תלונות כלפי כל אחת ואחת), ומה הסיכוי שאני אצטרך לבקר אצלם בדחיפות כדי לתקן את המחשב. כמובן, כל העסק של החומרה וההרכבה. אנחנו כנראה נשלם בתשלומים, אבל לא דרך האינטרנט. מעדיפים להגיע לסניף של החברה ולסגור הכל פיזית שם. אז אם כבר לקנות מחשב מוכן (או מחשב שא…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, לפני חודש קניתי את ה Vostro 3550 אך עקב הבעיה עם הכרטיס מסך החזרתי אותו לחנות. עכשיו אני שוב במירוץ למחשב נייד. המטרה של המחשב - עבודה, לימודים, הרצת 2 מכונות וירטואליות , משחקים (כגון NBA,FIFA). גודל המסך בין 14-15.5. משקל רצוי - כמה שיותר קל.. הוא כל היום איתי. זמן סוללה - ארוך כמה שניתן(9 תאים יהיה מעולה!) יציאות - חשוב שיהיה HDMI, ESATA. בלוטוס - חשוב - לדעתי זה די בסיסי היום בניידים. גודל ארדיסק - 500GB כונן CD/DVD - אין חובה בכלל כאשר היום יש USB. מערכת הפעלה - ממש לא רצוי אחריות בבית הלקוחות וכמה שיותר עדיף (שקט נפשי) תודה רבה רבה משה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד למשחקים? והמחיר הוא 7600 אם אפשר כמה הצעות?. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה דעתכם על המיפרט הבא : Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte P35C - במה הוא טוב יותר מה P35 DS3L הרגיל ? שווה להשקיע עליו עוד 100-150 ש"ח ? GeCube 4870 512mb GDDR5 Coolermaster 690 CORSAIR HX 520W PSU - הבנתי שזה לכרטיסי מסך כפולים, זה נכון ? אם כן איזה ספק כח יש במחיר שלו אך טוב יותר... Seatage 500GB 32MB 2GB 800MHz איזה זיכרונות הכי עדיפים ? הכל אמור להיסגר ב 5K + כמה מערכות קירור נחמדות אם יש מספיק.. [כמובן שברגע שאני אגיע לSky הם יעשו לי הנחות וכל זה [הם גם התחייבו לי שהם מתחייבים בכל מחיר של כל חנות אחרת]]
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב נייד שיכול להריץ תוכנות(לא תוכנות כבדות כמו של גרפיקה אלא סתם תוכנות ) התקציב הוא 4K ושזה יהיה עם וינדוס XP PRO חוקי המטרה היא לא משחקים אלא תוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=QSA0DIL&cfm=B44B41C13E21 לגלישה אופיס סרטים וEGALE? המחיר שווה אותו?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של בין 5,000-6,000 ש"ח. המחשב בעיקר למטרות של גרפיקה בתוכנת SOLIDWORKS וגם משחקים, ז"א מסך גדול 17'' חשוב שיהיו בו רמקולים טובים ולפחות 400 GB. יש למישהו המלצה בשבילי? ??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום , התקציב שלי עומד על 5k כולל מסך ורמקולים. השימוש העיקרי זה משחקים אבל אני מניח שמחשב שמריץ משחקים יכול להריץ כל דבר אחר בקלות (גלישה וכו'). אם יש לכם מפרט מומלץ , אודה לכם על צירוף מידע אודות מקום בו ניתן לקנות את המחשב. * אין לי שום כוונה לעשות overclock. * מסך 17 או 19 * מארז איכותי עם ספק שקט תודה רבה לעוזרים! אבי
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט עד 6K כולל מסך 19" וציוד היקפי, כולל גם כרטיס טלוויזיה. אני רוצה גם HD של לפחות 250 GB. לא מתוכן OC. אני יודע שהדרישות קצת מוגזמות בשביל התקציב, אבל בבקשה תשתדלו
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הי חברים, הצלחתי סוף סוף להשיג RTX 3080. כיום יש לי את הספק כוח: Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular האם הספק הזה מספיק בשביל 3080? אני מניח שלא ולכן מעוניין לקנות ספק חדש על מנת שיעמוד בדרישה, האם הספק הבא מתאים: https://tms.co.il/power-supplies?product_id=19294 https://tms.co.il/power-supplies/cp9020130eu https://www.amazon.com/dp/B07WDLTGC1/ref=cm_sw_r_wa_api_glt_fabc_951H13J1Q8DQDG5BYZ7H אשמח לחוות דעת\האם יש ספקים משתלמים או טובים יותר בטווח המחירים הזה. כמו-כן, האם יש הבדלים משמעותיים בין הסדרות השונו…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם הבא של LG F1-2A5DE האם המחשב טוב ומתאים לצורכי פיתוח? עד כמה הוא חזק? המפרט שלו זה זיכרון 1G ומעבד core2duo 1.66GHZ . האם הדגם הזה שווה השקעה של כמעט 5000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לבנות הצעה לפי מחירון KSP, להלן בסיס המפרט שהרכבתי CORE 2 DUO E8400 ASUS P5Q CORSAIR TWINX 2X2GB 800MHZ SEAGATE 500GB SAPPHIRE HD4870 אשמח לכל הערה בנושא המפרט, וצריך המלצה למארז וספק תודה גיא
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה! אני מעוניין להרכיב מחשב לאיש מבוגר שלא זקוק לכרטיס מסך חזק וגם לא במחשב הטוב ביותר שקיים בשוק. מה שכן חשוב שהחלקים והשירות יהיו טובים ,כי הוא לא מתמצא וסתם ישחטו אותו על כל תקלה פשוטה. האם ניתן למצוא חנות מסודרת באזור ירושלים שתספק את הדרישה ? אם לא , מהיכן להזמין ועל איזה מפרט אתם ממליצים
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את הנייד הכי זול שיש עם שני התנאים הבאים: כונן SSD - בגלל מהירות ואמינות כרטיס רשת קווי 1Gb - לבדיקות מהירות יומיומיות. המחשב נועד לעבודה הנ"ל בלבד. ידועה לי האופציה של מתאם רשת לUSB, מעדיף מובנה במחשב בכל זאת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
מפרט 1 : E6300 GIGABYTE775 + 945G GMA950 KINGSTON 1024MB 667MHZ SEAGATE 160GB SATA2 LG DVDRW LG CD*52 1.44 מארז + ספק כח 300W HEC או מפרט 2 : AMD 3800*2 GIGABYTE AM2 + AMD 690G X1250 KINGSTON 1024MB 667MHZ SEAGATE 160GB SATA2 LG DVDRW LG CD*52 1.44 מארז + ספק כח 300W HEC אני אוהב משחקים מלחמה ויריות , סימולציה בקטנה ובעיקר אינטרנט ועבודות אימיול , קאזה ..
-
- 13 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1) התקציב המשוער הוא לכל היותר 2500 שקל. התכנון לקנות את המחשב ב-Ebay אנגליה כיוון שאני טס לבקר דודים בצרפת. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים וכתיבת קוד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא כך כל מבין בזה מעריך שגודל ממוצע בערך 15-16 אינץ. אין לי שמץ מה ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? גם לא כל כך מבין בזה, מעריך שרזולוציה סטנדרטית שיהיה ניתן לראות סרטים ולעבוד בצורה נורמלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? רצוי לא כבד במיוחד, ישמש ללימודים ולכן עדיפות למשקל קליל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי זמן סוללה ארוך, ממוצע לדעתי 8 שעות יכול להיות מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HD * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונ…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
האם שווה להשקיע כיום במעבדים החדשים של אינטל (סדרה T7yyy)? ההבדלים הם בערך 1000 שקל בין מחשב עם מעבד חדש לבין המעבדים הישנים יותר כמו T5yyy ו T2yyy האם זה נכון שהויסטה תעבוד יותר טוב על המחשב עם המעבד החזק בגלל שיש לו 64 סיביות ולא 32? ובקיצור אני רוצה לקנות את המחשב הזה:(lg r405 יש קישור) ואני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה כי אני מביא את הדל 6400 עם מעבד T2450 ב1000 שקל פחות http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=5636142 אשמח לתגובות ועזרה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לראות סרטים (לא HD), שירים, לגלוש ב-FACEBOOK לדבר במסנג'ר וכו' גודל המסך? 10 ומעלה משקל רצוי? לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, רק יציאות USB רגילות בלוטות? לא משנה גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB לפחות זיכרון פנימי? 1GB לפחות צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ממכם חוות דעת על מפרט מחשב ב2480 למשחקים קלים כמו GTASA ולעבודות בסיסיות אינטרנט הדפסה וכו' מעבד : intel p-4 3.0GHZ FSB800(no 533) 2MB LGA 775 לוח אם Foxconn Intel 945 (no sis/via) זיכרון 512MB DDR2 667MHZ דיסק קשיח : 160GB 7200 RPM SATA2 WD כרטיס מסך : OB 128MB +PCI EX כרטיס קול : OB 5.1 כרטיש רשת: 100/1000 מקלדת מולטימדיה עכבר OPT מסך : peoview 17" LCD 5MS אפשרות לשדרג ל19'' ב300 ול20 ב400 צורב: SONY DVD X18 DUAL מארז : מפואר USB FRONT כל זה ב 2480 במזומן איך המפרט הזה הוא יתאים למשחקים כמו GTASA וCZ חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ל7300gt צריך המלצות תודה..
-
- 11 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצות ודעות לגבי מחשב חדש שאני הולך להזמין בקרוב. המחשב משמש אותי בעיקר למשחקים ואת אשתי שצריכה אותו למטרות עבודה שהיא מעצבת על תוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטור התקציב שלי הוא 5.5-6K ללא OC וללא ציוד היקפי. מסך אני קונה בנפרד- החלטתי ללכת על ה VIEWSONIC VX922 כפי שקראתי בכתבות ברשת שיתאים לנו. אני בעיקר משחק במחשב להנאתי, לא מחפש את מפלצת העתיד אבל רוצה בהחלט כרטיס מסך ראוי. העניין הוא שלעיתים היא עובדת על לפחות 2 תוכנות גרפיות במקביל ורוצה ביצועים טובים. במה להשקיע פה? (זכרון פנימי, דיסק קשיח מהיר, כרטיס גרפי, מעבד)? האם התוכנות הגרפיות ומשחקים דורשים מפרט חומרה דומה או שונה? בכל אופן זה מה שבינתיים חשבתי עליו: מעבד מעבד INTEL …
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 המפרטים האלו דעות,הצעות,הערות וכו' יתקבלו בברכה הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (די כבדים) הרבה הורדות וקצת התעסקות בגרפיקה וכבמובן שימוש ביתי (אופייס,מוזיקה וכו') הדבר שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע גם כשאני מפעיל מס' ישומים יחד לדוגמא: מדיפלייר, טורנט, אמיול,מסנג'ר, אינטרנט ומשחק שלא יהיה חם ושקט ככל האפשר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-