עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ariel20059,

שלום, קניתי מחשב נייד של טושיבה שבא עם מערכת הפעלה ויסטה באנגלית הורדתי חבילת עברית וניסיתי להתקין והוא לא נתן לי למישוה יש מושג איך אני מסדר את זה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by fatal03,

שלום אני מחפש מסך 23 אינץ' לד Hdmi tv מצאתי 1 אבל הוא LCD האם זה חשוב כל כך בין לד לאל סידי כי זה משמצאתי במחיר הנל מסך מחשב "23 Full HD דגם B2330 סמסונג תודה רבה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. Started by crik,

היי, לאחר שרכשתי את הVostro 3550 והחזרתי לחנות עקב בעייה עם הכרטיס מסך מחפש מחשב חדש. אז עפ"י השאלות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים מדי פעם * גודל המסך?15.5 * משקל רצוי? לא שמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 9 תאים לפחות או יכולת להחליף ל9 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI, USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשוב אחריות בבית הלקוח. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA וחשוב מהירות ארדיסק של 7200 :] תודה, משה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by Gorge25,

מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל ויש לי הצעה ב 3400 ש"ח המפרט של המחשב מספק את הצרכים שלי. יש למישהו מחשב דומה שיכול להגיד לי מה הוא חושב עליו? :s05: מישהו יודע על איכות הניידים של Toshiba כמו כן על האחריות(שנתיים)/אמינות ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. מעבדי אינטל‏ Core i5 750, s1156, 8MB Box 1040שח לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E 655 שח זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 2x2GB Patriot Viper II Dual 525 שח כרטיסי מסך‏ ASUS HD 4870 DK 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 890 שח דיסקים קשיחים‏ Seagate 750GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS 360 שח DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 120שח מארז HJA-6000 MIDI Black (No PSU) 105 שח ספקי כוח‏ Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) 225 שח סה"כ 3920 שח שלום לכולם אני צריך מחשב חזק לשרטוט ועבודה גרפית ,שיחזיק לפחות לשנתיים . רציתי לוודא אם יש בעיות של אי תאימות ואיכות החלקים . תודה .

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by g-a-l,

שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום לכולם, אני זקוק למפרט ללא מסך, אשר ישמש לעבודה בתוכנות שרטוט והדמייה תלת מימדית (בעיקר סוליד), אינטרנט ואופיס. לא יהיה כל שימוש במחשב למשחקים. הדרישות העיקריות הן כרטיס מסך יעודי רלוונטי מהסדרות של Nvidia או ATI (כמה שיותר חזק מה טוב), לפחות 4 ג'יגה זיכרון פנימי ודיסק קשיח גדול או אם אפשרי אזי אפילו שניים גדולים שיעבדו בתצורת רייד. עוד אני אציין כי לא מתוכנן ולא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב מהסוג הזה - כך שזה לא שיקול. מבחינת התקציב, אזי התקציב גמיש ביותר והוא שיקול של עלות - תועלת. כעיקרון תחנת עבודה זו אני נוטה להחליף כמידי שנתיים, כך שאין טעם לרכיבי חומרה אקזוטיים. יחד עם זאת חשוב כי המפרט יהיה חזק מאד (מי שמכיר את תוכנת הסוליד וורקס יודע מה זה לפתוח ולעבוד עם הרכב…

8. שלום ובוקר טוב טוב, אז לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש ולהחליף את הישן והטוב ששירת אותי מצויין בעבר. אז ככה, אני לא הכי מתמצא בחומרה לכן, אני צריך עזרה קצת. כמו שציינתי, המחשב לאינטרנט, הורדות וגם משחקים חדשים(וכבדים בהתאם) מדיי פעם, תקציב של עד 6000 ש"ח עם חריגוות לא גדולות מהחנות TMS. אז בגדול אני מעוניין במשהו כזה: Q9450 אם הוא ייצא בוא נגיד בחודש וחצי הקרובים והוא יעלה בסביבות ה-1500 פלוס מינוס, אם לא אז Q6600. לוח אם אין לי מושג כל כך. אפשרות ל-OC בעתיד כן. הארד דיסק של 320GB ואם 500GB נכנס לתקציב אז מצויין אין דרישות מיוחדות. זיכרונות שיאפשרו גם כמו שציינתי OC בעתיד. כרטיס מסך שוב, כמו המעבד, אם ה-9XXX ייצאו בחודשיים הקרובים ויכנסו לתקציב שלי, אז כן. אם לא…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by nookii,

שלום, שבוע אני הולך להזמין את המחשב הזה http://www.tms.co.il/preview/spec/e592sl31 יש משהו שאפשר לשפר, להוסיף? נ.ב חשבתי ללכת על כרטיס המסך הזה http://www.tms.co.il/product/11436

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. Started by alonkl,

סבי נוסע לחו"ל וצריך מחשב, שכנראה ישמש אותו למקרים דומים גם אח"כ. ההשקעה מכיוון שהיא לתקופה קצרה לא גדולה. בסביבות 2000-2500 עם חריגות, עדיף מחשב כף יד טוב ונוח עם מקלדת או משהו כמו ASUS Eee? המלצות כלשהן?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by matan-,

שלום חברים, אני כרגע קונה מחשב נוסף, המטרה העיקרית של מחשב זה היא CS:S אני מודע לדרישות הגבוהות של המשחק אך לא מה נדרש מבחינת חומרה. אני לא מבין גדול בחומרה אז הראו לי מפרט אם אתם יכולים ותסבירו לי כמה שאפשר. התקציב הוא ,ללא מסך, כ4000 שקל פחות או יותר. ושוב, הדגש הוא שיפעל בצורה מעולה, כ100 אפפיאס, על סורס. בתודה מראש, מתן.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  12. המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 920 2.8Ghz 8MB זכרון 2GB DDR2 1066Mhz דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm צורב DVD תוצרת NEC/SONY לוח אם EliteGroup A790GXM-A כרטיס מסך משולב בלוח אם ATI Radeon HD3300 כרטיס מסך נוסף (לא משולב) Club3D ATI Radeon HD4850 512MB מארז Raidmax Ninja Blackdraft Blue-LED ספק כוח Raidmax Recom 550W True אחריות 3 שנים על כל הרכיבים חוץ מהספק שהוא שנה ועל ה-DVD שזה שנתיים. בעלות כוללת של 2250 ש"ח האם מבחינת עלות-תועלת זה משתלם ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. המחשב מיועד לבחור שמכור לסימולטורים של מטוסים ומטוסים אזרחיים. ניתן לחרוג קצת מהתקציב סתומרת לא חייב להיות 4000 עגול תודה לעוזרים g0vner_x3

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by ac1240,

צריך מפרט לHTPC ב 2500-3000 שלום אני צריך מפרט ב 2500-3000 שקל למטרות סרטים HD אני מתכוון לחבר את המכשיר לטלויזייה 42 אינט'צ (לא יודע אם זה משנה הגודל אבל שיהיה) אני רוצה מפרט בטווח הזה ורציתי לדעת על מה שאתם ממליצים והאם זה מגיע עם שלט ? האם אפשר לחבר מקלדת ועכבר?(בטוח שכן אבל רציתי להיות עוד יותר בטוח) איך אני אמור להעביר קבצים מהמחשב שבחדר למחשב שבסלון(זה הרבה כבלים שצריך לנתק או שפשוט לשים כרטיס רשת אלחוטי ולהעביר את זה ברשת )? או שיש דרך מהירה יותר תודה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by dovik,

שלום חברים. הגיע תורי לשאול עצתכם\ן.. אז ככה. * מטרות המחשב - בעיקר הרצת תוכנות כמו ORCAD,MULTISIM,AHDL,VHDL,כמו כן צפיה בסרטים והעברת קבצים באופן תדיר, וגם גלישה באינטרנט כמובן. לא שולל אופציית הקלטת אודיו ו\או וידאו (דרך הגב אשמח לדעת על התוכנות) * גודל המסך- מהנסיון אני יודע שתוכנה ORCAD לא מופעלת במסכים קטנים ("10.1), אז עדיף 15.6 אינץ' כדי להיות בטוח. * משקל רצוי-לא משנה. ב"ה, אין לי בעיה עם המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?-לא קריטי, אך עדיף שתהיה התרעה של כמה דקות לפחות עד שהסוללה נגמרת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אך אם זה יהיה בין האופציות ולא ישפיע משמעותית על המחיר-לא לוותר. * בלוטות-לא קריטי (כנ"ל) * גודל מינימלי וסוג של כונן קש…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Dell Vostro A860 יש איזה 4 דגמים לדגם הזה ...מעבדי ה DUAL CORE ויש את ה CORE DOU יש הבדל בכלל ? המחירים דומים מאוד על איזה מבינהם ללכת ואם יש הבדל בכלל במהירות בפועל ? LENOVO יש את ה G550 ו ה N500 אותו מחיר - על מה ללכת מבינהם ? Acer Aspire 5735Z-422G25Mn גם אותם מחירים ... יש עוד הצעות ? צריך לקנות היום מקסימום מחר מחשב תודה .

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by bendale,

שלום אשמח לקבל המלצות לרכשית שני מחשבים הראשון מחשב משרדי תקציב עד 1500 ש"ח לא כולל מסך ,יש אפשרות למפרטים במחיר נמוך יותר ,לא חייב לנצל את כל התקציב פעילות המחשב, בעיקר לעבודה- אופיס ,חשבשבת ,תוכנות להנהלת חשבונות וניהול פרויקטים ,אינטרנט,מוסיקה. דרישות-שהמחשב יעבוד בצורה מהירה וחלקה . המחשב השני מחשב סלוני למדיה סנטר ,מתחבר לטלויזיה Led 42 ,של הייסנס צפייה בסרטים ,תמונות ,אינטרנט ,וכו' תקציב 1500 ש"ח תודה רבה ,אשמח לקבל המלצות בהקדם ומהיכן הכי כדאי לרכוש את המחשבים תודה מולי

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by Gabi G,

שלום! מחשב נייד Dell Inspiron 6000. בעיה עם הטענת הסוללה ועם החיבור הקבוע של הספק למחשב. המחשב כל הזמן עובר מעבודה עם סוללה לעבודה עם ספק. צריך להחזיק את החיבור בין הספק לגוף המחשב לפעמים בזווית מסויימת כדי שהסוללה תטען. הוצאתי כונן קשיח, הוצאתי סוללה וחיברתי את המחשב לספק. מחזיקים בזווית מסויימת את הכבל של הספק מדליקים את המחשב ונכנסים לביוס. הכל עובד. עוזבים את האחיזה מהספק - המחשב נכבה. הדבר חוזר על עצמו עם שני ספקים מקוריים של Dell. שניהם עובדים על מחשבים אחרים ללא בעיות. מסקנה: הבעיה ב- DC power jack. פתיחת המחשב, בידוד הלוח מוביל לכך שהחיבור של ה- DC pwoer jack מעט רופף. כנראה הזווית שמחזקים את הספק גורמת לחיבור יציב ל-PCB. הרכבת המחשב מחדש - המחשב תקין, עובד. הבעיה…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  19. שלום, אני מחפשת המלצה למחשב נייד לצורך לימודי ארכיטקטורה ממה שהבנתי הוא צריך להיות בעל יכולות עיבוד חזקות ויכולות גרפיות שיעמדו בהדמיות תלת מימד וכו׳ כרגע מתמקדת במק, אודה על במלצה בנוגע לדגמים, כמו גם לבחירה בין pro לair (מה ההבדלים מעבר לגודל ולעיצוב). בנוסףאשמח לקבל בנוסף הצעות גם לpc * מטרות המחשב? עבודות משרדיות(אינטרנט ואופיס), עבודה גרפית הקשורה ללימודי ארכיטקטורה גודל המסך? 13.5-14.5 * משקל רצוי? פחות מ2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן, רצוי מאוד שיהיה מעל 6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , usb 3, HDMI בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מעל 300 * כונן CD/DVD? צורב? רצוי צורב * כונן Bluray?לא קריטי * האם נדרשת אחר…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. Started by uzi123,

ראיתי מפרט ב-2400 ש"ח באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode= השאלה היא האם המחיר מוצדק/הגיוני.. ? האם המרכיבים תואמים אחד לשני מבחינת יעילות? איך הלוח והמעבד מבחינת אוברקלוקינג? אני מקווה שנתתי מספיק נתונים. תודה מראש לכל העוזרים !!! עוזי בהתחלה חשבתי על תקציב של 2000 ש"ח אבל כנראה שאני יכול להתגמש על 2300 ש"ח. אני אולי אתפשר בגודל הדיסק הקשיח אבל לא על גודל זיכרון של 1G. אני רק לא בטוח מבחינת מהירויות - מה קריטי

21. Started by anakin,

זה כבר עובר קצת את התקציב שלי, אז אים אתם מכירים חנויות אחרות שיש בהם את אותם הדברים יותר בזול אני אשמח, אין לי בעיה לקנות מכל מיני מקומות ולהרכיב לבד... המפרט והמחירים מזיגזג 2000. AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2,349.91 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 876.23 ש"ח 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 668.75 ש"ח LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail 2,481.29 ש"ח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 530.71 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 297.92 ש"ח ZIGZAG zBLACK SCORPIO Gaming PC 228.62 ש"ח Antec TRUE430 ATX12V -BULK 541.28 ש"ח Thermaltake Venus Silent Boos…

22. Started by Liquid_StorM,

אהלן. אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב חדש, התקציב הוא עד 5,000 ש"ח ולא יותר, אם זה יהיה טיפה מתחת זה יהיה יותר טוב (התקציב המקורי היה 3,000 ש"ח אבל ראיתי שאין מצב שזה הולך ). בכל מקרה, המחשב מיועד למשחקים. בניתי מפרט, ואני צריך עזרה עם התאמת לוח אם למפרט, ובנוסף גם ייעוץ לגבי המפרט מה כדאי או אפשר לשנות במסגרת התקציב, או מה מומלץ \ לא מומלץ לקחת. חשוב גם לציין שאני לא אחד מהאנשים שמחליפים מחשב כל שנתיים-שלוש אלא כל חמש עד שבע שנים. המפרט הנוכחי: מעבד: Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB לוח אם: ? זכרונות: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 כרטיס מסך: Leadtek Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail מארז: THERMALTAKE SOPRANO VX 120mm VD6…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים אני משתמש ב1280X1024 ויש לי מסך של ACER 17 אינג' אבל אני צריך חדש גם ככה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  24. המחשב מיועד למשחקים מכל הסוגים, אין צורך לשחק על HIGH, פשוט שירוץ טוב. אסור למחשב לעבור את ה3000, בגלל שאין ברשותי לחרוג אפילו שקל אחד מהתקציב. אני לא מתכנן לעשות OC. אין לי צורך בציוד הקפי, פירוט על המסך בהמשך. מכיוון שאני גר בירושלים, ואני לא מתכוון לקנות מKSP לאחר ששמעתי המון ביקורות רעות, אני זקוק לחנות שתוכל לספק לי משלוח עד הבית או שמיקומה קרוב לירושלים. שאלה נוספת. כרגע יש ברשותי מסך טלויזיה 20 אינץ' (לא קניתי אותה למחשב) ונאמר לי שאפשר לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה כמסך LCD. החיבורים האפשריים מאחורה הם RGB/PC, S-Video. לפי השמועה במסכי LCD יש חיבור HDMI שאמור להתחבר לכרטיס מסך החדש שיהיה במחשב. העובדה שאין לי את החיבור אומר שהטלויזיה לא תוכל לעבוד עם המחשב? או שיש מת…

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  25. שלום, המפרט מיועד לילדה בת 11 שמשתמשת בעיקר לאינטרנט, משחקים כמו sims 2 והורדות. בברכה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים