ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 13.3 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 150 יספיקו * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חייב מותג, מחשב כמה שיותר טוב במסגרת התקציב
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב 120gb,1.66gh, 1024 mb, lenovo 3000 n100 וכרטיס מסך ג'יפורס 256mb. המחשב נקנה לפני פחות משנה בדיוטי פרי ופועל קצת לאט עם ווינדוווס ויסטה שהגיע איתו. רציתי לקנות מחשב חדש בעל 2048MB זיכרון פנימי ואני רוצה לדעת כמה שווה המחשב שלי היום בשוק מחשבי היד שניה כי אני רוצה למכור אותו לפני קניית המחשב החדש. תודה רבה יונתן
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב הוא עד 3000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) התשלום במזומן בלבד. 2. מטרות המחשב? משחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף לקנות מאייבורי מחשבים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שהמארז יהיה יפה אבל לא ממש מושלם כי בכל זאת הוא מאחורי שולחן. כמובן מה שיותר חשוב הוא זה שהמארז יהיה טוב וכמובן סירקולציה נהדרת ושקט. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? יש דרישה למחשב שקט נורמלי (רגיל) לגבי הצבעים פשוט שיהיה מארז נורמלי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב המיועד לעיבוד תמונה. שאלות: * האם שני כוננים קשיחים נחוצים? * האם נחוץ כרטיס מסך יעודי (QUADRO)? * האם כדאי לקחת 4GIG זכרון ומערכת הפעלה X64? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, אינטרנט, משחקים בינוניים * גודל המסך? 15-16 אינצ' בערך * משקל רצוי? עדיף כמובן כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני רוצה להיות מסוגל לראות סרט של שלוש שעות בHD בלי להטעין את המחשב. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 400 * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, גם לא קריטי לבחירה * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? תלוי במחיר, לא ממש חשוב * האם יש לכם העד…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד... מה אתם אומרים על המפרט הבא: toshiba satellite L500-13t סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 4570 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: HD מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 8192 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע/מצלמה כרטיס קול: Toshiba Bass Enhanced Sound Sy…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בתכותרת התקציב הוא 7K-7.3K בבקשה לא לחרוג אין צורך בשום ציוד היקפי יש לי מסך 24" עוד בקשה גדולה המטרה היא אך ורק למשחקים (כמובן שקצת מוזיקה וסרטים) אבל המחשב למשחקים לא לנסות לחסוך לי כסף כי אני כבר חוסך כמה חודשים במיוחד בשביל זה..... מכיוון שיש לי 24" אני כבר נעול על ה 4870HDx2 ואני לא חושב שתהיה בעיה להכניס אותו למפרט תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם מישהו כאן יודע מתי המחשב אמור להגיע לארץ? אני רוצה להזמין, ופשוט כל החנויות אומרות שאין אותו המלאי.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1508 אני לא צריך ציוד הקפי.... יש לי מסך 19 samsung 931bf אנ רוצה להריץ את כל המשחקים החדשים..... איך המפרט טוב? :] תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאחותי, בערך עד 4500. השימוש העיקרי יהיה סתם אינטרנט, מסנג'ר ודומיהם, אבל אני רוצה שהוא יוכל להריץ גם משחקים כמו NFS בצורה סבירה, לא יותר מזה. מצאתי את זה, מחשב נייד של Acer http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8179 ואת המחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 יש למישהו דעה? מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב יש לי פנטיום 4, מעבד 1.8G, מערכת הפעלה XP PRO, זיכרון פנימי 512MB, לוח אם : INTEL D850EMV2 מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ל: MSI RADEON 9800 PRO 128MB האם יש תאימות בין כרטיס המסך ללוח האם? האם כרטיס המסך מגיע עם כבל שמחייב אותי לחבר אותו באופן עצמאי לספק הכח? במידה וכן, האם עלי לבדוק אם קיימת אופציה כזו בספק שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למפרט למחשב ב 8,000 למשחקים ולשימוש בתוכנה פוטושופ כולל ציוד הקפי (עכבר מקלדת ומסך) וכולל מערכת הפעלה (עדיף לחכות ל vista?).
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט, אשמח לחוות דעת עליו. לא מתוכנן OC. אשמח גם להמלצה על מסך למשחקים, בתקציב של כ-800 ש"ח נוספים. גודל החל מ-20" ועד מה שבא לכם. האם יש הבדל משמעותי בין צ'יפסט G41 ל-P43? כמו כן אוסיף מאוורר או שניים למארז. תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אשמה היא של אישתי! אם אפשר אני רוצה קצת כללי אצבע לקנית מחשב חדש. כמו למשל מעבד.. כרטיס... חיבוריות... אני מעדיף לעביר את הנתונים שלי דרך הרשת PC ל PS3 .... ולא לצרוב. cd פשוט גם מתאים לי. HD (הרד דיסק) אם אני יכול לשדרג אותו במחיר סביר במקום לקנות מחשב יקר יותר עלות/תועלת כי אז יש לי שימוש באותו HD למכשיר PS3 כי אני רוצה לשדרג אותו ל- 160+ ---> אין חשיבות לגודל הדיסק ממש לא משנה לי וגם לא המהירות שלו. ---> לגבי מסך הייתי רוצה 15.4 + FHD או או בגירסה הישנה 4:3 אם אפשר אז קודם כל דירוג חברות.--- > לאחר קצת קריאה בפורום (אחלה מידע) הייתי רוצה לדעת לגבי הדירוג של HP, DELL , LG ... מי מוביל מבחינה אמינות, אחריות ותקלות אופניות. כמו כן מה הסיפור של כרטיסי …
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 920 2.8Ghz 8MB זכרון 2GB DDR2 1066Mhz דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm צורב DVD תוצרת NEC/SONY לוח אם EliteGroup A790GXM-A כרטיס מסך משולב בלוח אם ATI Radeon HD3300 כרטיס מסך נוסף (לא משולב) Club3D ATI Radeon HD4850 512MB מארז Raidmax Ninja Blackdraft Blue-LED ספק כוח Raidmax Recom 550W True אחריות 3 שנים על כל הרכיבים חוץ מהספק שהוא שנה ועל ה-DVD שזה שנתיים. בעלות כוללת של 2250 ש"ח האם מבחינת עלות-תועלת זה משתלם ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. שמתי במפרט את הלוח אם הזה: 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E והכרטיס מסך הזה: WinFast PX7600GS TD256M המחשב מיועד לעבודה רגילה (סרטים אינטרנט), תכנות, עבודה משרדית וגם מעט למשחקים. כנראה שבעתיד אני ארצה לעשות OC. השאלה אם כדאי לי לקחת לוח אם פחות טוב, נניח ה 945 של GB וכרטיס מסך חזק יותר 7600GT או להישאר עם הבחירה שלי? (המחיר הכולל אמור להיות אותו דבר) מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי לעבודה עם הרבה טאבים וחלונות פתוחים בו זמנית + שימוש ב autoCad, inventor א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי ב autoCad, inventor. חשוב שיעבדו ללא תקלות! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לחבר , התקציב הוא 4000-4500 ש"ח 1. מה התקציב? 4-4.5K 2. מטרות המחשב? אינטרנט, עבודות (office וקדומה) ומשחקים (לא צריך בהגדרות הכי גבוהות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? רק את ה"מחשב" 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אין צורך, אם אפשר שלא יהיה רעש במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה? בוא נגיד רק שלא יעשה הרבה רעש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן ולא יעשה OC …
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של lg וכאשר אני מחבר התקן של pcmcia אני מקבל את השגיאה הבאה בהתקן : standard openHCD usb host controller This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12). ניסתי להוריד את ההתקנה של ההתקן והתקין מחדש ולא עזר. עשיתי את כל הידכונים של windows ועדיין לא עזר. מה ניתן לעשות חוץ מלשנות resources של ההתקן,כי משום מה ה-windows לא נותן לי את האופציה של שינוי resources ? אנא מכל מי שניתקל בבעיה והצליח לפתור אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אין אפשרות ל SCROLL ב SYNAPTIC TOUCHPAD דרייברים מעודכנים לגרסא 14 - עודכן הרגע. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הינה המפרט שאני קונה: לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: HEC400TRT מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (no psu)1 עכשיו אני מתלבט בין 2 לוחות אם, איזה יותר עדיף זה: GIGABYTE GA-945P-S3 או זה: ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E בתודה מראש טל קפלן.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 1000 למחשב מתי מתוכננת רכישת המחשב? מיידי מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): לעבודה משרדית בעיקר מהו נפח איחסון שתרצו בכונן הקשיח ובSSD? שיהיה דיי מקום ולא יתקע .. הערות: שיבוא עם מסך 24 אינץ לפחות
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לברר בנוגע לעניין האם הזכרון ראם בנטבוקים הינו זהה לזכרון בניידים הסטנדרטים כלומר אם מרחיבים אתו קונים את אותו הזכרון. כמובן בתנאי שהתדרים זהים (533 או 667). ועוד שאלה על כרטיס המסך של ה אסוס 1000h . intel UMA ראיתי בחלק מהתארים כתוב במקום intel uma שזה x3100 שזה לא נראה לי הגיוני. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11217 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן, רוצה את המלצתכם למחשב לשימוש ביתי + משחקים בינוניים. תקציב עד 2400 ש"ח. התקציב קשיח ואין אפשרות לחרוג ממנו. אין צורך במסך. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בציוד הקפי פשוט (מקלדת עכבר ורמקולים). התקציב כן צריך לכלול הרכבה. חשוב- רק לא ספק כח גנרי. עדיף מחשב שקט אבל לא הכרחי. בסולם של 1-10 אני מדרג את זה 5. מיקום החנות - רחובות או ראשלצ. ת"א גם אפשרי בעדיפות יותר נמוכה. תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לק"י שלום לכולם, אני כבר הסתובבתי בהרבה בחנויות והסתכלתי בפורומים ועדיין לא הצלחתי לגבש דעה לגבי המפרט המלא שלי למחשב :s05:. הדיסק קשיח שלי במחשב שבק חיים ואני לא רוצה שהמצב הזה יחזור על עצמו (לכן הכי חשוב לי זה שהציוד שמגן עליו יהיה איכותי במיוחד). ~השימושים שאעשה בו הם בעיקר ללימודים, משחקים(כך שגם משחקים כמו half life2 יעבדו מצויין) וסרטים (ואולי בעתיד גרפיקה ועריכה)~ אני מבקשת דעה לגבי המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤639 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ¤396 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200JS זכרון OCZ DD…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-