עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by coorva,

שלום רב יש לי פנטיום 4, מעבד 1.8G, מערכת הפעלה XP PRO, זיכרון פנימי 512MB, לוח אם : INTEL D850EMV2 מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ל: MSI RADEON 9800 PRO 128MB האם יש תאימות בין כרטיס המסך ללוח האם? האם כרטיס המסך מגיע עם כבל שמחייב אותי לחבר אותו באופן עצמאי לספק הכח? במידה וכן, האם עלי לבדוק אם קיימת אופציה כזו בספק שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. Started by flos,

מחשב עם SLI שייריץ כל משחק שקיים על פני כדור הארץ על הגדרות הכי גבוהות תקציב:2000 ש"ח לא לחרוג תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  3. מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.

4. שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני מחכה לקנות מחשב וכל הזמן אומרים לי לחכות לעוד ועוד השקות וכבר עברה חצי שנה בכל מקרה עכשיו החלטתי שאני רוצה לרכוש השבוע מחשב. אני גיימר שעושה סירטונים ליוטיוב ועורך תמונות/סירטונים באדובי עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד שכבר לא עומד בכל העריכות.. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב חזק שיוכל לעמוד בכל מה שאעשה. אני גם צריך לקנות מסך אז אם יש איזה משהו מומלץ אשמח לשמוע! אני מכוון לתקציב של 5-8 אלף שקל תודה על העזרה חברים!! זה מה שאני בניתי בנתיים https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=210303

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. Started by RazKaziRo,

ישבתי עם חבר שלי ועברנו כאן בפורמים על ההמלצות של כולם והגענו למפרט הבא זה אמור להיות מחשב חזק שיכול לעשות כמה פעולות בלי להתקע למשל שגם האימיול תפעל ושאני גם יוכל לשחק במשחק חדש וכבד שיוצא ושלא יהיו לי בעיות איתו בעתיד מבחינת שידרוגים שהוא יהיה רלוונטי לעוד כמה שנים טובות מעבד AMD K8 64BIT 1MB Box 4000+ K8 64BIT San Diego מחיר: לא מצאתי לוח אם לא ידעתי איזה לוחות אם טובים יוכלו להחזיק את המעבד לברר מחיר זכורונות kingstom 512mb 400mhz ddr2 מחיר: 361-1019 דיסק קשיח Westren Digital 160GB 7200 8MB Sata מחיר: 471-609 ספק 500w 70-120 כונן LG מחיר: 90-170 צורב LG מחיר: 131-280 (לא ביחד) כונן דיסקטים סטנדרטי מחיר: 35-50 כרטיס קול יש אפשרות לאונבורד 8.1 (רק אחרי שאני ידע מה…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by Itamar saraf,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700, אם אתם חושבים שיש משהו שמצדיק חריגה (3000) אשמח גם לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית תכני hd משחקים והרצת תוכנות כגון אוטוכאד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חיובי -עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? נמצאבחדר עבודה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. Started by JUNGLE,

נורא קשה לי עם התקציב הזה,אבל הבנאדם צריך גם מסך שמה,אני ממש לא מבין בלוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים ודברים כאלה. אעריך כל עזרה...

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  8. hpzt4337zt 1.6 סנטרינו 2 מגה מטומן, 256 מגה זיכרון, רדאון 9200, מסך 15.4ת, אחריות שנה, דיסק 60, כרטיס רשת, כרטיס אלחוטי וכו'. 6300 ש"ח. אני קונה בשקם אלקטריק במבצע שמתחילים לשלם לאחר חצי שנה. אני משלם 12 תשלומים של 550

9. יעוד : גלישה ברשת וצפיה בסרטים. לא יהיה OC. אין העדפה לחברה/מוצר ספציפי. נדרש כל הציוד ההיקפי. חשוב שיהיה שקט. רצוי חנות מאיזור המרכז. אפשר חריגה של עד 200 שח'.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by leibeyal,

אין אפשרות ל SCROLL ב SYNAPTIC TOUCHPAD דרייברים מעודכנים לגרסא 14 - עודכן הרגע. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by royymmm,

מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 1000 למחשב מתי מתוכננת רכישת המחשב? מיידי מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): לעבודה משרדית בעיקר מהו נפח איחסון שתרצו בכונן הקשיח ובSSD? שיהיה דיי מקום ולא יתקע .. הערות: שיבוא עם מסך 24 אינץ לפחות

12. אני מחפש מחשב שהשימוש היחידי הוא מסנג'ר, אימייל, אינרנט, וקצת קבצים. אני רוצה שהמחשב יחזיק קצת זמן, אבל עיקר השימוש שלו הוא הנ"ל . תודה רבה

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by j,

שלום לכולם, פעם נוספת אני זקוק לסיועכם. צרכיי: מחשב לתוכנות פוטושופ, 3DMAX, אוטוקד. כמובן שאני גם רואה סרטים ושומע המון מוזיקה. הרבה פעמים אני עובד עם יותר מ2 תוכנות פתוחות במקביל.. ושמעתי שכדי לנצל היטב את תוכנות הגרפיקה אני צריך בסיס של 64 ביט.. נכון? (אני לא משחק, ואני לא עושה OC.) אז ככה התקציב הנ"ל, 8K, צריך גם לכלול מסך איכותי במיוחד וגדול (2408?), עכבר ומקלדת אלחוטיים טובים (היום אני משתמש בMX5000)... אשמע הצעות בכיף! תודה לכולם גיא המחשב חייב להיות סופר שקט.. (ומארז אלומיניום יתקבל בברכה)

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  14. אהלן, רוצה את המלצתכם למחשב לשימוש ביתי + משחקים בינוניים. תקציב עד 2400 ש"ח. התקציב קשיח ואין אפשרות לחרוג ממנו. אין צורך במסך. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בציוד הקפי פשוט (מקלדת עכבר ורמקולים). התקציב כן צריך לכלול הרכבה. חשוב- רק לא ספק כח גנרי. עדיף מחשב שקט אבל לא הכרחי. בסולם של 1-10 אני מדרג את זה 5. מיקום החנות - רחובות או ראשלצ. ת"א גם אפשרי בעדיפות יותר נמוכה. תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  15. שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב בפורום, נראה לי שיש פה אנשים שיכולים לעזור מכיוון שאני כבר לא כל כך מעודכן בכל הרכיבים והטכנולוגיות החדשות אני מחפש מפרט בתקציב של עד 5500 (ללא מסך וציוד היקפי), אין תיכנון לOC...לפחות בינתיים השימושים העיקריים יהיו גרפיקה (פוטושופ, פלאש) ומשחקים (בשאיפה לכמה שיותר כבדים) המסך שיש לי הוא 19'' של סמסונג כבר ברור לי שאני הולך על QUAD CORE כנראה על Q6600 או יותר גבוה. אני צריך עזרה בהחלטה על לוח אם (כדאי אחד שתומך DDR3? באיזה צ'יפסט לבחור..ובאיזה יצרן??) כרטיס מסך- פה אין לי מושג מה יתן לי את התועלת המירבית לכסף, אני מעוניין להשקיע כ1000 ש"ח (100+- ) בכרטיס כדאי לעשות מערך SLI? או פשוט להשקיע באחד חזק וזהו? מארז- אני צריך המלצה על מארז איכותי …

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  16. מסך כבר יש, וירוצו עליו משחקים כמו PES2008[וכמובן עותקים מתקדמים יותר]וFIFA. בעיקר לגלישה באינטרנט, מסנג'ר וסתם סידורים על המחשב[שמיעת מוזיקה וכו']. בתודה, עמרי.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  17. יש לי עוד אפשרות לשנות אם צריך.. אבל צריך חוות דעת... INTEL CORE 2 QUADINTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זיכרונות DDR2 דגם KINGSTONKINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 זיכרונות DDR2 דגם KINGSTONKINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 לוח אם INTEL 775- GIGABYTEGIGABYTE GA-P35-DS3 דיסקים קשיחים SATA WDWD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS מארזי ANTECANTEC P180B ספקי כוח ENERMAXENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT וכרטיס מסך שכבר יש לי: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by zabal12,

שלום יש לי שני מפרטים הייתי רוצה לשמוע את דעתכם עליהם PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪625 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1451 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות זיכרונות זהים של KINGSTOON ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/pro…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by dovik,

שלום חברים. הגיע תורי לשאול עצתכם\ן.. אז ככה. * מטרות המחשב - בעיקר הרצת תוכנות כמו ORCAD,MULTISIM,AHDL,VHDL,כמו כן צפיה בסרטים והעברת קבצים באופן תדיר, וגם גלישה באינטרנט כמובן. לא שולל אופציית הקלטת אודיו ו\או וידאו (דרך הגב אשמח לדעת על התוכנות) * גודל המסך- מהנסיון אני יודע שתוכנה ORCAD לא מופעלת במסכים קטנים ("10.1), אז עדיף 15.6 אינץ' כדי להיות בטוח. * משקל רצוי-לא משנה. ב"ה, אין לי בעיה עם המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?-לא קריטי, אך עדיף שתהיה התרעה של כמה דקות לפחות עד שהסוללה נגמרת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אך אם זה יהיה בין האופציות ולא ישפיע משמעותית על המחיר-לא לוותר. * בלוטות-לא קריטי (כנ"ל) * גודל מינימלי וסוג של כונן קש…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by com,

אהלן. לאחר כמה שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להחליף. צריך רק מחשב בלי ציוד היקפי. בעיקר לגלישה באנטרנט, מוזיקה, עיבוד תמלילים. בעתיד הלא רחוק גם יתחבר לLCD פול HD, ככה שכדאי שהמחשב יוכל להריץ סרטים כאלה בלי להתעייף באמצע (האם ללוחות המשולבים יש יציאת HDMI?) לא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב, לא יהיה שום מודינג למחשב, ואני צריך מארז שחור, לא גדול, ואם אפשר שקט (אפשר להחליף מאוררים לכאלו יותר איכותיים שעושים מעט רעש) משחקים בשלב הזה לא ישוחקו על המחשב.. עוד שאלה - איך הסאונד של הכרטיסי קול המובנים על הלוחות היום? אני לא צריך שום פוקנציה מתקדמת, אלה רק שהממירים של הכרטיס (DIGITAL ANLOAG CONVENTOR) יהיה טובים והסאונד יהיה סביר וטוב, כי יש מערכת סטאריו שמחוברת למחשב לא זקוק לאפשרוי…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד עד 2500 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קטנה). מטרה: משרדי, משחקים קלים, סרטים HD גודל מסך: 15.6" שיהיה FULL HD צורב DVD: כן לא כולל מערכת הפעלה עם אחריות לפחות לשנה HDD מעל 500GB (אם אין ברירה אתפשר על 500) במהירות 7200 זכרון מעל 4GB שיהיה עם מיקרופון, בלוטוס' ומצלמה מובנת. יציאת HDMIx1, העדפה לחיבורי USB 3.0 איך המחשב הבא? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Dell Vostro A860 יש איזה 4 דגמים לדגם הזה ...מעבדי ה DUAL CORE ויש את ה CORE DOU יש הבדל בכלל ? המחירים דומים מאוד על איזה מבינהם ללכת ואם יש הבדל בכלל במהירות בפועל ? LENOVO יש את ה G550 ו ה N500 אותו מחיר - על מה ללכת מבינהם ? Acer Aspire 5735Z-422G25Mn גם אותם מחירים ... יש עוד הצעות ? צריך לקנות היום מקסימום מחר מחשב תודה .

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by bendale,

שלום אשמח לקבל המלצות לרכשית שני מחשבים הראשון מחשב משרדי תקציב עד 1500 ש"ח לא כולל מסך ,יש אפשרות למפרטים במחיר נמוך יותר ,לא חייב לנצל את כל התקציב פעילות המחשב, בעיקר לעבודה- אופיס ,חשבשבת ,תוכנות להנהלת חשבונות וניהול פרויקטים ,אינטרנט,מוסיקה. דרישות-שהמחשב יעבוד בצורה מהירה וחלקה . המחשב השני מחשב סלוני למדיה סנטר ,מתחבר לטלויזיה Led 42 ,של הייסנס צפייה בסרטים ,תמונות ,אינטרנט ,וכו' תקציב 1500 ש"ח תודה רבה ,אשמח לקבל המלצות בהקדם ומהיכן הכי כדאי לרכוש את המחשבים תודה מולי

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. Started by tovtov,

שלום, אני בונה מחשב חדש מבוסס AMD 3000 - 939 עם כרטיס מסך x600PRO המארז שאני רוצה הוא מה שכולם ממליצים: HEC Midi Tower CI-6A19 השאלה האם לקחת את הדגם עם מאוורר אחד או עם שני מאווררים. ב GLOB-NET אמרו לי שאין צורך במאוורר שני כי המארז מספיק טוב עם מאוורר אחד. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by Gabi G,

שלום! מחשב נייד Dell Inspiron 6000. בעיה עם הטענת הסוללה ועם החיבור הקבוע של הספק למחשב. המחשב כל הזמן עובר מעבודה עם סוללה לעבודה עם ספק. צריך להחזיק את החיבור בין הספק לגוף המחשב לפעמים בזווית מסויימת כדי שהסוללה תטען. הוצאתי כונן קשיח, הוצאתי סוללה וחיברתי את המחשב לספק. מחזיקים בזווית מסויימת את הכבל של הספק מדליקים את המחשב ונכנסים לביוס. הכל עובד. עוזבים את האחיזה מהספק - המחשב נכבה. הדבר חוזר על עצמו עם שני ספקים מקוריים של Dell. שניהם עובדים על מחשבים אחרים ללא בעיות. מסקנה: הבעיה ב- DC power jack. פתיחת המחשב, בידוד הלוח מוביל לכך שהחיבור של ה- DC pwoer jack מעט רופף. כנראה הזווית שמחזקים את הספק גורמת לחיבור יציב ל-PCB. הרכבת המחשב מחדש - המחשב תקין, עובד. הבעיה…

• 4 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים