ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חסר לי כעקרון לוח אם טוב שאוכל לעשות איתו OC, חסרים לי זכרונות. את כל שאר הרכיבים כבר דיי סגור עליהם. וחסר לי צורב. חשבתי על gigabyte ep43-ud3l בתור לוח אם. מה אתם אומרים? זה מחשב שאני מתכוון להוציא ממנו את המיטב כעקרון עד שהוא ממש יתיישן ( שנה וחצי ככה אני מאמין ) ואז אקנה מחשב חדש. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 מארז ללא ספק Raidmax Apex ₪155 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רצוי שן כחולה. רצוי שיהיה לו דריוורים לווינדוס 8 (יש לי כבר את הרשיון - לסטודנטים של הנדסה באונ' זה בחינם!) . עבודה משרדית, קצת צפיה בסרטים גודל המסך? 13\14 רצוי עם כרטיס מסך טוב (אך לא חייב). * משקל רצוי? כמה שיותר קל. 1.5קילו משהו כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 6 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין * Bluetooth? רצויו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDDו SSD,) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מסך מגע זה טוב, אם יש באקטרה תקציב גם כרטיס מסך טוב אז מה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קיבלתי הצעה מבחורה נחמדה שקנתה מחשב לפני כ10 חודשים למפרט הבא: מחשב של olidata intel coure 2 due t5550 1.83X2 ghz 896 RAM (הגיוני? או שלא ראיתי נכון?) כרטיס מסך: sis mirage 3 graphics 160 GB של WD DVDRW ולא מצאתי דרך לבדוק האם יש WiFi או לא.. המחשב נראה במצב תקין לגמרי.. היא רוצה עליו 1500 ש"ח, מוגזם? סביר? ישנה אחריות לעוד חודשיים נוספים..
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחשב חדש למשרד. חשוב לי שיהיו חלקים אייכותיים, לא יקרים בהכרח. מעבד INTEL לוחות אם ASUS \ GIGABIT צ'יפ סט INTEL או משהו מומלץ אחר. כרטיס מסך איכותי אך לא יקר. כנראה שאתקין windows 7 אז שיתמוך בקלות. זכרון פנימי DDR2 נראה לי מספיק, אלא אם כן ממליצים על DDR3 ולא לעלות הרבה במחיר.
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי רשת קלילים בעיקר,קצת מוסיקה,אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים בשביל זה יש לי XBOX,רק שיריץ לי משחקים בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.World of Warcraft,Call of Duty 4,League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מפרט מחשב שישמש אותי לשלושת הדברים שבכותרת, ברמת חשיבות הבאה: 1. HTPC - שימוש עיקרי. אין לי חיבור לכבלים כלל, כך שמבחינתי הוא זה שיהווה את מקור צריכת התכנים שלי בסלון. חשוב לי שהוא יתמוך כמה שיותר פיצ'רים (לא מכיר ולא יודע מה קיים היום בשוק, אבל נראה לי שקראתי לא מזמן שישנה אפשרות גם להקליט, כך שארצה להיות מסוגל להקליט מהטלוויזיה את שידורי עידן, וכן שידורים אחרים במידה ובעתיד אתחבר לכבלים). 2. גיימינג - שימוש משני. עד רמה בינונית, אבל רצוי מאוד שיתמוך בבינוני ולא בפחות מכך. קצת קשה לי לציין אילו משחקים אריץ בו, היות ורק עכשיו נכנס לי הג'וק הזה של גיימינג לראש, אז אני לא מכיר את המשחקים שרצים היום בשוק. 3. וירטואליזציה - הכי פחות חשוב במחשב. חשוב לי שיוכל להרי…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חברים. אני יודע בערך מה אני צריך ומה נכנס לתקציב שלי (סביבות ה5 וחצי). להלן הדרישות: מעבד I7 16 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך quadro 2000 הארדיסק SSD בנפח 90 ג'יגה (שישמש כמובן ככונן מערכת) הארדיסק 500 ג'יגה (שישמש ככונן אחסון העבודות) צורב DVD כלשהו לגבי הלוח אם, אין לי מושג מה יתאים כמו כן גם לגבי הספק.. מארז פשוט וטוב. אודה לכם מאוד אם תתנו לי מפרט לגבי הדברים הללו כמובן שאני סטודנט ומחפש את התמורה הטובה ביותר לכסף ומפרט שיתאים לצרכים שלי. תודה רבה, אדם שריקי.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי שלום יש לי מסך 4K 28 ואני מעוניינת במחשב גיימינג שיתאים לו ויהיה אפשר לשחק גם מחשקי 4K אני גם סטודנטית לעיצוב גרפי, UI\UX וצריכה כמובן שזה יתאים גם לעריכה גרפית עם פוטושופ AI וכו ובכללי לעריכות ווידיאו ותוכנות כבדות. לפני הבנתי ולפי מה שחקרתי אני צריכה מעבד i7 או i9 וכרטיס מסך Nivdia GeForce 3080 או 3090 שיוכל לעבוד עם 4k מחשבים ניידים עם מפרט כזה מאוד יקרים אז אני מעדיפה כרגע נייחים. לבאג יש להציע לי מחשב OMEN 30L GT!13-0010nj יש לו מעבד i9 10900k, כרטיס מסך 3090 32 זיכרון ראם וכרטיס SSD של 1 טרה בית ואני לא חושבת שיש כונן קשיח נוסף. הם אפילו הזמינו אותו לחנות (עוד לא שילמתי) הוא עולה בערך 13700...והם עושים לי 18 תשלומים ללא ריבית…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת הלפטופים שבכותרת. שלושתם נראים מעולים, בטווח מחירים של 640-800$ (קונה בארה"ב) ולכל אחד יתרונות קטנים פה ושם. הצורך - סטודנט, שימוש יומיומי בבית ובלימודים. דברים חשובים - משקל באזור של 2 ק"ג, איכות בניה, מקלדת נוחה, מחיר עד 800$, סוללה שתחזיק 4-5 שעות (גלישה, אופיס). קונפיגורציה מבוקשת - i5/i3, 4gb ram, esata, hdmi, עדיף גם usb3. מסך - 13.3'' או 14'', מט. לא חשוב כרטיס גרפי נפרד. דעתכם? תודה מראש http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=bqct4s2&c=us&l=en&s=bsd&cs=04&model_id=vostro-3450 http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=blct541&m_2=I52410M&m_3=4G2D3&m_8=250G54&m_10=HD&m_11=7HPN61E…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
דרישה - מחשב כמה שיותר שקט ! תקציב : 3500 הרד דיסק 160 צורב dvd זיכרון - 1 גיגה מעבד AMD כרטיס מסך - אני לא גיימר , אבל מדי פעם משחק , לכן מבקש משהו בסיסות 500 ש''ח ללא מסך , מקלדת , עכבר תרכיבו לי מחשב מה פה בבקשה http://alef-alef.co.il/
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הערה: אני יודע שמפרט עם תקציב של 6000 ש"ח מריץ חלק VISTA כבר קיים בפורום, אך לא מצאתי מפרט שתואם לציוד הנדרש שאני צריך. תקציב: 5000 ש"ח (אפשר לגלוש במידה מסויימת). מטרות: עריכה גרפית, הרצת מערכת Vista בגרסת 64bit. ציוד נדרש: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, RAM, דיסק קשיח, מארז (+ספק) העדפות: (1) דיסק קשיח לא חייב להיות גדול במיוחד, העיקר שיהיה מבין המהירים. (2) עיצוב המארז לא חשוב, אך כדאי שיהיה יעיל מבחינת קירור וסירקולציה. תודה רבה!
-
- 50 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש את הלפטופ הראשון שלי במפרט הבא: DELL E6400 P8600(2.4) NV160 160/2 Camera VBDGXP DellTM LatitudeTM E6400 - New Model - Intel® Core 2 Duo P8600(2.4GHz,1066MHz, 3MB) - Mobile Intel PM45 Express Chipset with ICHM9-Enhanced, 1066 MHz front side bus - 2Gb DDR2 800MHz max 8GB (2X1Gb Dimm ) - 160GB 7200rpm Hard drive (Free Fall Sensor) - 14.1 WXGA (1280 x 800 resolution) Antiglare CCFL Wide Aspect Ratio display - NVIDIA Quadro NVS 160M, 256MB With Express Card - DVD±RW (+R Double Layer) - Dell WLAN 1510 (802.11a/b/g/n 2X3) 1/2 MiniCard with Core 2 Duo label - Dell Wireless 370 Bluetooth - 56K Modem , Broadcom Gigabit (10/100/100…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום! מבקש מפרט למחשב ביתי בכ- 2000 ש"ח לשימושים הבאים: - שימושים משרדיים (אינטרנט, אופיס) - פוטושופ - עריכת קלטות וידאו ביתיות רוצה דיסק קשיח: 500GB-1000GB (ראיתי שבד"כ את ממליצים על 16MB, למה לא 32MB?) בקשות מיוחדות: מעבד 4 ליבות AMD ATHLON X4 620, זכרון GB 2 ,כרטיס מסך בנפרד מלוח אם, כרטיס טלויזיה (לצרכי עריכה). אין צורך בציוד היקפי (מסך, צרוב, מקלדת , עכבר). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש כולל מסך LCD "סמסונג 19", ואני משתמש באינטרנט, משחקים, וכו' מה אתם מציעים לי לפרט על המחשב חדש עד 7,000 - 8,000? תודה, מעופר דוד
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך שמתוכנן הוא dell 2407wfp וכרטיס מסך זמני 7600GT ולאחר שהחדשים ( RD600 ... ) יצאו לקנות אחד שתומך בDX10 ולכן לא חלק מתקציב. התכנון הוא לOC בינוני (קירור אוויר) ו משחקים כבדים (ומעט גרפיקה). דרוש גם ציוד היקפי כגון עכבר (G5) ומקלדת , רמקולים ( לא 5.1 כי אין מקום, חשבתי על הZ2300 ) ודיסקים קשיחים אני רוצה 250*2 לחיבור Raid0. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. 3000 ש"ח לנסות לא לחרוג אלא יותר להוריד.. 2. המחשב למטרות צפיית סרטיםHD,אינטרנט,עבודה משרדית,ומשחקים החדשים..יש לי מסך LCD 22 והוא תומך ברזולוציה הכי גבוה.. 3. לא צריך ציוד היקפי. 4. במחשב רק צריך צורב DVD מהיר וטוב. 6. השקט לא כזה משנה,אבל להשתדל שיהיה שקט. 7. בלי OC. 8.בלי מערכת הפעלה. 9. הכי עדיף סקיי פיסי כי זה 5 דקות מהבית,אבל גם קיי אס פי ופוקס פיסי בא בחשבון. 10. המחשב הקודם שלי נשרף,ולא הספקתי לגבות את המידע מההארד דיסק,לכן אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש כדי להעתק את הקבצים.ההארד דיסק הישן בחיבור SATA. גם לפי מה שהבנתי צריך לקחת כרטיס מסך שתומך בDX11.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אודה להמלצה מצד אחד המומחים לחומרה המיועדת למשחקים. אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב של עד 3000 שקלים - אין צורך ברכיבים הבאים: יש צורך ב: לוח מעבד זכרונות כ. מסך מארז * קיים ספק כח של CORSAIR 500 ודיסקים קשיחים ( SATA ) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי חבר'ס, המחשב שלי נדפק והוא גם ישן אז החלטתי לקנות חדש. הטכנאי שמטפל לאבא שלי במחשבים מציע משהו ב2000 אולי קצת יותר, אז זה הסכום שנראה לי הגיוני להוציא[אין לי כרגע ת'הצעה שלו]. המחשב יישמש בעיקר להקלטות[Cubase , סמפלים גדולים וכו, יש כבר כרטיס קול חיצוני לא רע בכלל]. עכשיו לקיובייס[תוכנת ההקלטות] אני יודע שאני צריך הרבה זיכרון. אני חושב שכרגע אבל 2G זה מספיק, מה גם שאם אני ארצה להוסיף, אפשר גם להוסיף יותר מאוחר, וזה גם בטח יהיה קצת יותר זול. בקשר למאפיינים/רכיבים האחרים, מה מומלץ בשביל מחשב הקלטות? אני לא רוצה לשים הרבה כסף על מחשב למשחקים מה גם שאני מתגייס עוד כמה חודשים, אבל אם הוא יוכל להריץ אססין קריד על ההגדרות גראפיקה המאקסימליות זה מאוד יישמח אותי, אבל זה שולי ;…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : עדיף לחסוך אם זה לא משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 500 2. מה שימושי המחשב : משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ; fhd . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במארז, דיסק קשיח, כונן דיסקים וכנראה גם בספק( יש לי ספק של thermal take 500w בן 3 שנים, השאלה אם צריך להחליף אותו. דרישות נוספות הם שיהיו לפחות 6 כניסות USB ו חיבור ל Sata3. המפרט שיש לי כרגע הוא- E8400 4gb ram Thermal take 500w ati hd6850. התקציב שלי מספיק כדי שאוכל להריץ את גל המשחקים החדשים על האיכות הכי גבוהה?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
עריכה: קניתי חלקים למחשב חדש....יאי! כרגע אני עם מחשב אינטל z270 ,מעבד i7 7700k , זיכרון 32 gb וכרטיס מסך 1080gtx . (הם בני חמש עוד חודש) אני משחק על מסך 2k 144 hrz , ומחובר למחשב עוד מסך 4K שאני משתמש בו לעבודה וכד' בדרך אליי יש כרטיס מסך rtx 3080ti , ולוח אם Gigabyte Z590 AORUS PRO AX . השאלה שלי היא האם לבנות סביב החלקים החדשים מערכת , או להשתמש במערכת הנוכחית עם כרטיס המסך החדש? (ולמכור את הלוח אם ביד 2). צדדי הספק הם: אין לי כל כך כח להתעסק עם יד 2 , וגם המערכת כבר בת 5- עוד כמה זמן היא תחזיק? מצד שני אולי התועלת בקניה לא שווה מספיק בשלב זה. במידה ולבנות מערכת רציתי להשמיש את שני המחשבים , (כדי לתת אחד לבן משפחה)-…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ראיתי מפרט שהצעתם פה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134897§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הלכתי לחנות מחשבים והוא הציע לי להחליף את הספק לבונד 650W COOLRMASTER REAL ואת הזכרון לGAMER WD KINGSTON +צלעות קירור ב3250
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כמובן ללא מסך. שימוש עיקרי לאינטרנט ואופיס, אבל שלא יקרטע בסרטים או במוזיקה. כולל ציוד היקפי (עכבר מקלדת) אם אפשר 512 זכרון וצורב רגיל.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מחשב נייד Core 2 Duo 2.0Ghz מבית: LG דגם: E500-G.AP1DE P מעבד עוצמתי יותר Intel® Core 2 Duo 2Ghz ברוחב 800Mhz כרטיס גרפי מתקדם יותר Intel® GMA X3100 תקשורת אלחוטית WLAN חזקה יותר אנטנה אלחוטית Dual Quad-band סוללת נייד חזקה יותר עד 20% שיפור בזמן סוללה נפח דיסק גדול 120GB S.ATA המאפשר איחסון מידע רב זיכרון 1024MB DDR2 במהירות 667Mhzלביצועים מהירים! כולל את מערכת ההפעלה החדשנית Windows VISTA Home Premium מצלמת אינטרנט מובנית 1.3 מגה פיקסל מסך רחב 15.4'' Glare ומקלדת ברוחב מלא! בעל צורב DVD LG Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW תכנסו לפה אם תוכלו...כי זה לא ברור פה http://www.getit.co.il/IE2/Group.asp?PID=43037&Ref= ואני מצפה מהמחשב שיריץ משחקים קלים לא כבדים כ"כ ..…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים משחקים כבדים מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים BF4 watchdog -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 HD 120hz benqxl2420 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-