עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני חייל דל אמצעים עם שאיפות. אשמח לקבל המלצה לשילוש עבור משחקים ועריכת תמונות ב Capture NX של ניקון. בנוסף, חשוב מאוד שיהיה ללוח חיבור PCI Express x1 עבור כרטיס קול Xonar Essence. התקציב: 2000 ש"ח. המפרט הנוכחי: Athlon 64 3200+ S939 DFI nForce 4 Ultra-D G.Skill 2X1gb PC4000 HZ Gigabyte 8800GTS 512MB Viewonic VP930 תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by DAVIDKI19,

QuadCore Intel Core i5 750, 2800 MHz (21 x 133) Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) NVIDIA GeForce GTX 275 (896 Мб) asus 2*2 1333 silicon power hard 1Tb SEGATE Samsung SyncMaster 2343BW(X)/MagicSyncMaster CX2343BW(X) (Digital) [23" LCD] (H9XS801303) MISHEU YODEA EHE LEATKIN IVRIT AL WINDOWS ??

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by Sven,

חבר ביקש שאמצא לו מחשב נייד בתקציב של עד 5000 בערך בעיקר למשחקים (משהו כמו ל- CoD ). מסך בערך 13" אבל זה פחות קריטי. אני לא מעודכן במחשבים, אז אשמח לעזרה במציאת מחשב. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. אורח עידן
    Started by אורח עידן,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב חדש - ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי עומד על 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אבל מדובר ברכיב שיקנה לי שיפור משמעותי בביצועים אפשר לחרוג בכ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים, גלישה מאסיבית (ריבוי חלונות דפדפן, מעל 30-40 בכל רגע נתון), צפיה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

5. קודם כל תודה למי שעזר לי להרכיב מפרט למשחקים בהודעה הקודמת שלי :-), המפרט שמצויין באותה הודעה בסוף העמוד הוא מה שאני הולך עליו (כנראה בשבוע הבא). לנושא דומה, בן דוד שלי (סטודנט תפרן עם רבע משרה ) רוצה להתחיל ולשחק WOW גם כן, רק שמסיבות מובנות אין לו אפשרות להשקיע בתקציב נורמלי אפילו. לבנתיים הוא משתמש בנייד שבקושי מריץ סרטים :-\. במזל, המשחק WOW לא דורש יותר מדי, אז חשבתי להרכיב לו מפרט בעצמי ולראות אם זה ילך או לא. זה המפרט הכי זול שהצלחתי למצוא, שכולל בתוכו רק 1GB זיכרון וכרטיס מסך שמובנה על לוח האם. אין ספק כוח כי אני מתכוון לתת לו את שלי שזרוק בצד, HEC 300W (אני משער שהוואט יספיק למפרט חלש כזה). AMD Sempron (LE-1100) 1.9GHz (45W) 256KB Cache - [AM2]- RETAIL - קי…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  6. הבאתי מארהב לפני פחות משנה מחשב נייד של סוני מסידרת FZ . המחשב ממש סבבה , עובד טוב והכל לפני כשבוע , שמתי לך שהכונן דיסקים ( שהוא גם כונן בלו ריי וצורב של דיסקים די וי די ) לא מוכן לקרוא דיסקים DL - כאשר הוא בעבר קרא את אותם הדיסקים- ואין להם איזה שריטות או משהוא,- מחשבים אחרים קוראים את הדיסקים האלו בלי בעיה, וכן גם דיסקים די וי די אחרים צרובים הוא לא מוכן לקרוא. ניסיתי לנקות את העינייות עם אלכוהול וקיסם אוזנים.... לא חל שיפור 1 מה יכולה להיות הבעיה? 2 אם אני צריך להחליף כונן דיסקים - איפה אני עושה את זה ובזול ובאופן אמין?- אין לי בעייה שהכונן החדש יהיה רק צורב די וי די רגיל ? אשמח לקבל הפניות למקומות כאלו , מעבדות רציניות וכו ? תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  7. * מטרות המחשב? הרצה של מספר מערכות הפעלה במקביל, וירטואלציה, תיכנות וכדומה - אין צורך בחוזק למשחקים אבל זה יהיה נחמד אם אפשר יהיה להפעיל GUI מורחב ופיצ'רים של ווינדוס 7 ושל Ubuntu 9.04 כאשר הם רצים אחד בתוך השני. * גודל המסך? 15+ עדיפות ל LED * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לאור העובדה שזה עומד להיות מחשב "עבודה" (תיכנות בעיקר והרצת VM) אשמח אם תיהיה סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא ממש אבל תמיד נחמד שיש. (אבל החוסר בזה הוא לא זה שימנע ממני לקנות) * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB כאשר עדיפות היא של RPM 7200 של 320 GB * צורב DVD? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כ…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by BNDor,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט עד 5000 ש"ח בלי מסך המחשב נועד בעיקר ללמידה, אני מתכוון להריץ עליו windows server ובעזרת vmware להפעיל עליו כמה מחשבים, אני גם מתכוון לשלב לינוקס שירוץ במקביל ל- windows , ואני גם אבדוק את ויסטה מתישהו, ברור שבסביבה אמיתית של שרתים צריך מחשב מאוד חזק אבל המטרה כאן היא ללמוד ואין לי תקציבים למערכות מפוצצות. אני צריך גם שהוא יעבוד טוב עם משחקים אז אני חושב שאני אשקיע בכרטיס מסך קצת יותר מהממוצע. לא צריך מסך מקלדת עכבר ורמקולים או מ"ה, גם הרכבה לא צריך. הכיוון הכללי הוא מחשב אינטל עם ליבה כפולה או משהו כזה , אבל גם הצעות אחרות יתקבלו בשמחה אשמח אם תוכלו לעזור, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by Jawad Sakas,

מחפש מחשב נייד בגודל 14 אינץ' במחיר עד 6000 ש"ח. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה וישמש כמחשב נייח למדיה ומשחקים. הגודל הקטן חשוב לי כי מדי פעם אני ארצה להתנייד עם המחשב לעבודה בדרכים / בנסיעות לחו"ל. אשמח להצעות והמלצות למחשב הטוב במחיר הזה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  10. שלום. קודם כל אני חייב להודות לאתר המעולה הזה שנותן אינפורמציה גדולה ועדכנית לכל התחום הזה. כעת אני צריך הצעה למפרט שאני מעוניין לקנות, לפי הנתונים הבאים: - אני מרבה לעבוד עם כמה תוכנות במקביל (גם כבדות וגם לא), כולל Photoshop, ולכן מאוד חשוב לי מהירות עבודה כאשר אני עובר מתוכנה לתוכנה שלא יתקע כלום - אני עובד עם pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת סרטים שאותם אני מעביר מהמסרטה הדיגיטלית. בתוכנה זו דרוש משהו טוב לשפר את ה rendering של התוכנה (הפיכת הסרט ממצב ערוך לדיסק DVD מוכן לצפייה). - צורב DVD עמיד ביותר, כי אני אשתמש בו הרבה. - לא שחקתי עד עכשיו במחשב כמעט כי יש לי Geforce 2 מלפני 3 שנים ;D, אבל אני לא צריך כרטיס מסך יותר מסביר. - לא הבנתי לפי מה אתם ממליצים AMD או אינט…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by Hjerusalem,

שלום רב, אני מעוניים לרכוש את המחשב הזה של אסוס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906135 אשמח לדעת מה אתם חושבים על המחשב? ואם למישהו יש את המחשב האם הוא ממליץ?

12. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט שישמש לגלישה, צפייה בסרטים והרצת משחקים קלים (מדובר על משחקים מלפני 4+ שנים). אין צורך בשום ציוד היקפי לרבות מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, אך יש צורך בצורב DVD (אין צורך בכונן דיסקים נוסף). לגבי המפרט של הרכיבים: זכרון: אני רוצה זכרון בנפח 2G, פחות מזה לא שווה את ההוזלה, יותר מזה עולה בהרבה על הדרישות, מה גם שאוכל לשדרג בקלות בעתיד. הארדדיסק: אין צורך במשהו מיפלצתי. אני לא יודע כמה זה עולה היום, אבל אני לא זקוק ליותר מ 250GB. לגבי שאר הדברים - לא אכפת לי במיוחד. כ.רשת וכ.קול יכולים להיות מבחינתי OB אם זה מוזיל את העלות הכללית. מעבד, כ.מסך - אני לא ממש מבין מה הולך היום, צריך המלצה. אם יש אפשרות ליציאת HD מהכ.מסך - מה טוב, אבל לא ה…

13. Started by yoram baba,

* מטרות המחשב? לדוגמה:אינטרנט,סרטים ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות * משקל רצוי?2-2.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב שלי הוא 2300 שקל ולא יכול לחרוג תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - אה בעצם אני רוצה גודל מסך 15.6 - - - תגובה אוחדה: - - - אה בעצם אני רוצה גודל מסך 15.6

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה להתקין אקס פי אבל ההתקנה לא מזהה לי את ההארדדיסק. למישהו יש מושג מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. היי אני רוצה נייד לצבא בגדול זה יהיה לסרטים ואינטרנט.. לא יותר אולי טיפה גם פוטושופ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14322 זה הנייד.. התקציב שלי עד 3000 אבל השוואתי בין כמה דגמים וזה נראה לי אחלה של נייד אז העדפתי לשלם עוד טיפה מה נראה לכם? תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  16. לפני יומיים פרסמתי פה בקשה להמלצת מחשב נייד ובעזרת Chevy קניתי את הacer 5750 . עושה רושם של אחלה מחשב..עונה לכל צרכיי. היום התקנתי עליו את הדמו של PES12 (המשחק אגב רץ מצויין) ושמתי לב לבעיה מוזרה..כאשר אני לוחץ על רצף הכפתורים למעלה+שמאלה+ האות ד' (מסירה במשחק לכיוון אלכסון) הכפתור ד' לא מגיב..כאשר אני מנסה את אותה פעולה בדיוק עם צד ימין הכל עובד מצוין..אמרתי אולי זה בעיה במשחק, יצאתי לווינדוס וניסיתי לרשום סתם בגוגל את האות ד כאשר אני לוחץ על הכפתורים למעלה ושמאלה והוא לא מגיב..כאשר אני לוחץ ימינה ולמעלה הוא כן מגיב ורושם לי את האות ד'.. אולי זה משהו בהגדרות? צריך לציין שזאת פעם ראשונה שברשותי לפטופ. תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by yuvalya,

שלום, לאחר קבלת הצעות וקריאה נוספת, מצ"ב מפרט שהרכבתי ואשמח לחוות דעתכם לגביו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך, תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט, עריכת סרטים מדי פעם לצורך ביתי (צולמו במצלמת FHD), משחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יעשה שימוש מזדמן בתוכנת Pinnacle Studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ספורט וכן יריות מדי פעם בפעם (לא סגור …

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. שלום, אני מחפש נטבוק ומתלבט בין מספר מעבדים: N270,N450 ו SU3500 לSU יש CACHE של 3 MB בעוד לכל השאר יש רק 512KB, לעומת זאת המהירות של השניים האחרים היא גבוהה יותר, מה עדיף? לינק להשוואה של אינטל: http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=36331,42503,37133 מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5020324&CatId=4942 בעיקרון התקציב הוא עד 400 $ פלוס מינוס

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. שלום, אני צריך מפרט למחשב לבן דוד שלי שמיועד למשחקים (קונטר סטרייק, קריסיס זה מה שהוא משחק) אמא שלו תיקצבה את זה ב1000-1300 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. קודם כל זה מחשב של HP http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2003/pcupgrade/pdf/d330PO.pdf המחשב שלי זה D330 טוב מה יש לי במחשב את הלוח שיש בלינק לוח של אינטר-HP טוב מעבד 2.4 HT לוח כתבתי כרטיס מסך GEFORCE FX5200 V9520 ASUS כרטיס קול קרייטיב 5.1 כונן דיוידי צורב רגיל כונן דיסקטים זיכרונות 2*256 של קינגסטון אמממ ויש לי XP HOME מקורי לא יודע אם משהו צריך את זה אבל זה בא עם המחשב .. כמה אתם אומרים שווה לי למכור את המחשב הזה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  21. Started by Seasonic,

אי אפשר לחרוג יותר מ-5200 ש"ח בכלל . מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R כרטיס מסך: GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM HD321LJ צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK זיכרון: G.SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-3GBPK מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ספק כוח: SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL מחיר סופי: ¤5194 לא להגיד לי לקחת 500GB כי אני לא משתמש ב-160GB ..

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by shai432,

Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX ‏P5QC s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2, 2xDDR3, PCI-E 2.0‎ Kingston DDR2 2GB 800MHZ CL5 X 2 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 WD5000AAKS GIGABYTE Geforce 9600GT 512MB DDR3 + ZALMAN COOLING PCI-E מסגרת תקציב של בערך 3000 ש"ח, המחשב הוא מחשב ביתי אבל משמש גם לעריכת וידאו.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. התוכן נמחק והת'רד ננעל בגלל ספאם ברמה הכי דבילית שקיימת את השטויות האלה השאר להבא לפורום פקאצות בתפוז או שתורחק לאלתר. במידה והבלתי יאומן (ברמה של 1 ל-100000000000000) קרה ומדובר בבקשה אמיתית פנה אלי בהודעה פרטית והסבר איך זה בדיוק קרה ואז נראה. למען הסר כל ספק - פתיחת ת'רד נוסף בעניין לא תתקבל בברכה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. שלום לכולם . אני צריך מפרט למחשב בעיקר לעבודה עם אינטרנט ולעריכת סאונד. אלא הדרישות: 1.1GB 2. 250GB HD 3.לא צריך כרטיס מסך,אסתפק במובנה.המחשב כמעט ולא יהיה למשחקים. 4.לא צריך ציוד היקפי בכלל. 5.צורב DVD. 6.קירור טוב כי המחשב יפעל 24/7. חשבתי על כרטיס הקול הזה: Audiophile 2496 M-AUDIO

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by astricks,

אני מתכנת ווב, המחשב יעבוד 24/7 (באמת לעולם אני לא מכבה אותו, צריך להיות סוס עבודה). מצד שני, אני לא צריך מפרט טכני חזק מידי כי המאמץ העיקרי של המחשב יהיה לפתוח המון חלונות ווב במקביל (רוב הזמן מעל 10 במקביל). הרצה של מספר תוכנות במקביל (תוכנה לעריכת טקסט - IDE, תוכנות סטנדרטיות וכדומה..). תקציב - מבחינתי הייתי שמח לרדת לכיוון ה2500, אבל אני מעדיף להשקיע עוד קצת בכדי לקבל תמורה טובה ולכן חרגתי פה ב800 שקל, אם יש דברים שהגזמתי איתם לדעתכם, עשיתי החלטות לא נכונות.. מחכה לביקורת הנה המפרט שבניתי לעצמי: מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים