עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SpyKey,

* מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך? עד 15" * רזולוציית המסך? כמה שיותר * משקל רצוי? 2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + 128SSD * כונן אופטי? לא חייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב שהמחשב יהיה קל ודק. את המחשב אני קונה בארה"ב

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  2. עזרו לי לבנות INTEL QWUAD במחיר של גג 5 אלף (למרות שאני מביא אותו בזול דרך קומבינות) המארז לא כולל צורב מקלדת עכבר ומסך אל תגידו לי דברים כלליים דברו איתי תכלס מה כדי לשים ומה לא אני צריך --שם--דגם--ומחיר פחות או יותר-- תקנו את התוכנית שלי אם היא לא טובה תעשו אותה אבל תשנו שם של החלק למשל.. כרטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH HDMI של leadtek 900 600 לוח אמ Intel® Desktop Board D975XBX2 מארז Thermaltake Soprano VB1000BNS דגם Soprano VB1000BNS צבע שחור ללא ספק כוח 2 מאווררים 12 סנטימטר חיבורי FIREWIRE, USB, AUDIO מקדימה ספק כוח TOPOWER 450W Low Noise True-Power PSU כרטיס זכרון (אני אקנה 2 כאלה שיהיה שתי ג'גה) DDR2 1024MB 800MHZ CL5וCorsair 2core qwad מעב…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by tslil200200,

cתקציב מקסימלי למחשב - 2850שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום)משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/.- במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו – tf2 bf3 bfbc2 crysis 2 - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא- במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק:- האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק?ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) 1920 על 1080- איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 אין לי רמקולים יש לי אוזניות tt shockone …

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. יש לי מחשב ישן מאוד עם המפרט הבא..... האם יש חלקים שכדאי לי לשמור ויהיו שימושיים גם למחשב חדש ? מעבדIntel Pentium D 805 2.66Ghz 1Mx2 LGA775 FSB533 64 bit Dual Core Boxלוח אםGigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR LAN, Bulkדיסק קשיחWestern Digital 80 Gb 8Mb 7200RPM SATAזיכרוןSAMSUNG DDR2 512MB 533MHZ X2כרטיס מסךnVIDIA GeForce FX6600 256MB Gigabyte PCIXמארזFoxconn TLA397 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube FSP F400A PSU 20/24 pin תודה ! רועי

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. Started by gizzz,

המטרות הן גלישה באינטרנט צפיה בסרטים,אימיול,שימושים פשוטים WORD וכו חשוב מסך 15 אינטש ועיצוב יפה. איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? הבנתי שהויסטה בעייתית. מה אומרים על MSI PR600 שנמכר באייבורי? http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by Usagi,

שלום, אני מאוד מבולבלת, אני כבר עשיתי לי יאמבה רשימות לאיזה מפרט אני רוצה, וכל פעם אני רואה חוות דעת אחרת או מפרט אחר כאן, וקשה לי להחליט. השימושים שלי במחשב הם: אינטרנט אופיס תוכנות עריכת תמונה ווידאו סרטים (מידי פעם) צריבת DVD משחקים (לא כבדים, משחקי לוח, או משחקים מאתרים כמו REFLEXIVE או BIGFISH) אח שלי מידי פעם משחק במשחק און ליין באינטרנט (משחקים פשוטים כאלה). * חשוב לי כרטיס מסך מצויין בלי פשרות עם תמיכה HD, מחפשת אחר כרטיס 8800GTS או GT עם OC שעבר במפעל (יש הרבה גרסאות) * חשוב לי מארז מאוורר ואיכותי - לא חייבת חלון אבל חשוב שיהיו לו חיבורים נגישים בחזית או בחלק העליון (מה דעתכם על CM690?), קירור טוב למעבד ולרכיבים האחרים. * זכרון אממ - 4GB (האם CL4 או …

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by aytekns,

שלום, מעוניין לבצע שדרוג מקיף למחשב קיים (מחליף את הרוב). תקציב מקסימלי 4000. מפרט קיים: 1. Intel Core i5 750 2.67Ghz CPU 2. ASUS P7P55D Motherboard 3. G.Skill 8GB 1333Mhz DDR3 RAM - 4 x 2GB 4. 256GB Sandisk Ultra Plus SSD Drive + 1TB HDD Drive 5. AMD Radeon HD 5850 GPU + 4GB DDR5 RAM 6. Antec Sonata Designer 500 Case 7. Antec HCG-750M (750W) Modular Power Supply גוף קירור CPU של נוקטואה (גוף גדול עם שני מאוורים 120 מ"מ משני הצדדים) כדוגמת Noctua NH-U12P SE2 (לא יודע לומר את הדגם המדוייק, נקנה ב- 2009 יחד עם המחשב) מה נשאר: מארז, ספק, דיסקים וגוף קירור (האחרון אם אפשר) לשדרג: מעבד, לוח אם, זכרונות (16GB וצפונה) וכרטיס מסך כמובן תודה.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  8. מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסכום של כ-3500 (עם אפשרות לחריגה במידה ויש כדאיות לכך). מבדיקת המפרטים הקיימים נראה לי כי אני צריך שילוב של מספר מפרטים. עבודה משרדית - מסמכים גדולים, מצגות מורכבות, טבלאות אקסל גדולות, דואר אלקטרוני, גלישה, מספר רב של מסמכים פתוחים וכו' גרפיקה - עיבוד תמונות דיגיטליות בסיסי, עבודה עם תוכנות כגון ARCGIS, ARENA סרטים - המחשב יהיה מחובר לממיר להקלטת סרטים (יש לי כבר PVR150 שיועבר למחשב החדש), אבל ימצא בחדר העבודה ולא בסלון לא מיועד למשחקים יחובר בשלב זה למסך CRT 19 קיים מערכת הפעלה - בשלב זה XP, בעתיד מעבר ל-VISTA (כשתתייצב) לא מעדיף כרטיס מסך משולב, אין העדפה ל-INTEL או AMD

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  9. מחפש מחשב נייד שאני אוכל לשחק בו, לראות בו סרטים (המחשב ברובו יהיה מחובר לטלויזה ולמערכת קולנוע ביתית), לשמוע מוזיקה, אינטנרט וכו' עדיפות לכמה שיותר זול וכמה שיותר תשלומים (עד 36) רצוי מחשב שאין לו מקלדת מלאה כמו במחשב נייח, אני חשבתי על משהו בסביבות ה14 אינץ.. תודה מראש על העזרה

10. Started by ליאור שמש,

יש לי דודים שגרים בניו יורק והם יכולים להביא איתם מחשב נייד אני צריך את עזרתכם כדי לדעת מאיזה חנות בחו''ל לקנות תודה..

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. Started by ep-120,

אז ככה יש 2 מיפרטים (חובה שזה יהיה מחנות אחת ולא לפצל) יש את זה 1 Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 2 Twinmos DDR2 800 1GB (זה 2 ג'יגה רם רשום בכמות 2 ולא אחד!!!) 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 1 Western Digital 250GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 1 Logitech® Value Keyboard Black 1 Habu 1 Thermaltake Extreme Spirit II 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER 1 Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ויש את זה 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 1 Gigabyte GA-96…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by franklin22,

אשמח לשמוע דעות והצעות\שיפורים למפרט הבא שהציעו לי, המחשב ישמש למשחקים כמו GTA 4 ופרו אבולושן וכו', לצפייה בתכני HD, מוזיקה, וגלישה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by FreezHer,

אהלן חברה, רכשתי מחשב לפני כשנתיים בערך, כעת חלק מהמשחקים החדשים כבר לא רצים על High ואני שוקל את האופציה לשדרג את המחשב במקום לקנות חדש. הנה פרטי המחשב שלי - Intel Core 2 Quad CPU Q8300 2.50Ghz Nvidia GeForce 9800GT 4GB Memory Gigabyte P43-ES3G המשחקים החדשים כגון באטלפילד 3 כבר לא רצים מספיק טוב..אשמח שתגידו לי מהם החלקים החלשים כאן שמומלץ לשדרג...אם צריך עוד פרטים אספק. אני מתכנן להשקיע עד כ 1000 שקל (מחשב חדש יעלה כ 3000 אז נשמע סביר..) לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי - רק שדרוג הקיים. תודה!

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by av460,

שאלום השבוע אני הולך לקנות את המחשב הבא: AMD Phenom II X3 720 black Gigabyte GA-MA770T-UD3P WD 500GB SATA2 16MB CORSAIR 4GB(2048MBx2)DDR 3 1600Mhz Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 512MB DDR5 PCIe LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ספק כח Seasonic SS-500ET 500W המפרט הוא בעיקר למשחקים... אשמח לשמוע את עתכם עליו תודה.

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by zuq,

שלום, מחשבה הישן של סבתי שבק חיים-לוח אם התקצר ולקח עמו גם את הכרטיס מסך(או שקרה בדיוק ההפך). כרגע יש כונן קשיח, מסך, ציוד ההיקפי ויש לי בבית גיפה 2 מקס ישן שכנראה עדיין פועל. מכיוון שזהו מחשב לסבתא ולנכדים הקטנים שלה(גילאי 3-9) לא דרוש מחשב חזק אלא רק משהו שיעבוד ובמחיר נמוך. אשמח לקבל מפרט מתאים. תודה מראש, עמר

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  16. שלום לכולם אז ככה, לפני כחודש החלטתי, בעזרתכם, לקנות את הdell vostro v131. הזמנתי אותו והוא תקוע ביבוא כבר חודש שלם כשאין צפי שהוא יגיע לפני דצמבר. בינתיים אני בלי מחשב והתחילה השנה באוניברסיטה, ואני צריך אותו דחוף. לכן החלטתי לעבור לאופציה ב', לקנות לי מחשב של ASUS, שמעתי מספיק דברים טובים עליהם (אמנם הבנתי שהשירות שלהם הוא רע, אבל הבנתי שהאחרים לא הרבה יותר טובים מהם, אז זה פחות נורא). הדרישות מאוד פשוטות: תקציב סביב ה3k, שיהיה טוב לצרכי סטודנט קלאסים (אופיס ואינטרנט), מסך 13.3 אינץ' וסוללה חזקה יחסית (שבזה אסוס טובים). הקאץ': אני ירושלמי, ואני רוצה את המחשב הזה עוד השבוע, זאת אומרת שאני צריך דגם יחסית זמין שנמצא בירושלים (אופיס דיפו, באג, לא יודע מה). אם מישהו יכול לע…

17. Started by lian21,

כאשר המחשב נמצא במצב סטנד ביי ואני מעוניינת להפעיל אותו הוא לא עולה ויש רק מסך שחור. האם יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה? אני משתמשת בויסטה פרימיום.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by shurkes,

אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי, אני מעוניין במחשב שאוכל לעבוד בכיף בפוטושופ וכד', בנוסף שייתן מענה סביר לצפייה בסרטים ולשמיעת מוזיקה ושתהיה אפשרות לשדרוג בעתיד ולהוסיף רכיבים תודה רבה

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by LeonK,

אהלן, מה אתם אומרים על הToshiba Satellite A300-15C חשבתי לקנות אותו שם. התקציב שלי הוא בערך 7000. המחשב הוא ללימודים, אינטרנט סרטים וגם משחקים. אני לא גיימר משוגע אבל לפעמים אני רוצה לשחק ושיסחוב משחקים טובים. משך של 15" בנייד נראה לי בסדר גמור, ה17" נראה לי גדול מידי. אני מעוניין בעתיד הקרוב גם לחבר אותו למשך 26" אז חשוב שיהיה מסוגל לתמוך בזה. *במפרט באתר של BUG רשום HD במהירות 4200. אני מעריך שזו טעות ואם לא אז זה נראה לי די מגביל.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. פתחתי 3 נושאים אודות המחשב, והיום הזמנתי את המפרט הבא מRSM: [table][tr][td][table][tr][td] Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray [/td][/tr][tr][td] GlacialTech IGLOO 1100CU PWM fan For Socket 1155/1156 [/td][/tr][tr][td] ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET [/td][/tr][tr][td] Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G [/td][/tr][tr][td] Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX [/td][/tr][tr][td] Sapphire ATI Radeon 6670 1GB GDDR5 HDMI [/td][/tr][tr][td] צורב LG GH22 SATA x 22 Black [/td][/tr][tr][td] Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt [/td][/tr][tr][td] סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 [/td]…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by GOBLIN17,

איך המחשב בעיקרון הוא צריך לשמש אותי לאינטרנט לראות סרטים ב FULL HD ובפייס בוק הפוקר והחווה שירוצו לי (כן גם אני מכור לחווה ) ומשחקים בקטנה בעיקרון הכרטיס מסך הוא מובנה אבל זה 41 G הוא תומך טוב ב JAVA ממה שהבנתי ובעתיד יהיה אפשר לקנות כרטיס מסך איך המחשב בכללי והאם הוא בסדר למחיר שלו [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by asaorgad,

שלא יחרוג מ 1200ש"ח בלי מסך וציוד היקפי.. זה לחבר הוא צריך אותו לאינטרנט,סרטים ,שירים ומשחקים ממש קלים נגיד ברמה של GTA SAN ANDREAS... אה ותכינו לי בבקשה את המפרט שיהיה מ K.S.P תודה...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by Fire Storm,

למחשב פשוט מאוד, אפילו אפשר כרטיס מסך אונבורד[על כרטיס קול לא חשבתי לדבר בכלל, ז"א גם הוא אונבורד] העיקר שיהיה הרבה מקום לשים דברים, ראמ מספק, ושיהיה אפשר לקרוא לו- פלטפורמה לשיפור עתידי, ז"א שאם ייפלו עליי הרבה מזומנים מתישהו, אני אוכל לקנות 8800 הגרסא היקרה ולתקוע אותה על המחשב בלי שום תכנון וקינפוג מיותר. מסך, כרטיס מסך, ציוד היקפי, הכל כבר יש, אפילו עוד 80 ג'יגה של כונן קשיח[התכנון שלי הוא להעביר את הכונן למחשב החדש, להתקין על הכונן החדש ווינדוז הכי חדש, להעביר את כל הקבצים מהכונן הישן לחדש, להפוך את הווינדוז החדש לברירת מחדל ואז למחוק את רכיבי המערכת הישנים, בערך ככה]. 1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. 1. התקציב שלי עד 3500 שח. א. ניתן לנצל את כל התקציב. 2.המחשב מיועד לעיצוב תלת מימד ולמשחק באטלפילד 3. א. בעיקר ל cinima 4d. ב. חשוב שהמחשק ירוץ חלק. 3.אין צורך בציוד היקפי , יש לי עכבר , מקלדת,מסך,צורב ורמקולים. 4. אין צורך שהמחשב יהיה שקט בטירוף. 5.אני לא מתכוון לעשות למחשב אוברקלוק. 6.אין צורך לכלול תוכנות משום סוג. 7.אין לי העדפה לחנות מסויימת. טוב אחרי שסיימתי עם הפורמליות בגדול אני רוצה מחשב שיעבוד בצורה סבירה עם גרפיקה ויריץ את המשחק בצורה טובה תודה רבה לכל העוזרים ,ואני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הפוסט בצורה טובה (זה פעם ראשונה שלי פה וגם לא כל כך נוח לכתוב את כל זה מהאייפד)

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. רוצה להחליף את הטרנטה שלי, AMD A10-7850k, במעבד AMD חדש. בניתי מפרט על בסיס הצעה של פלונטר (בתחתית) . אבקש המלצות/הארות/ושאר ירקות. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500~ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ביתי, סרטים, מוזיקה כולל הקלטה ועריכה עם כרטיס קול חיצוני, משחקים 1080p מדורות קודמים AC ORIGINS. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעו…

דיונים חדשים בפורומים