ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב המחשב ישמש למשחקים, צפייה בסרטים כולל FHD,עבודה משרדית ואינטרנט. מבחינת רעש, זה לא ממש מפריע, לא כולל מערכת הפעלה ומסך שני דברים שחשובים לי:1.יכולת שידרוג עתידית ו2.מהירות (במיוחד במשחקים ובאינטרנט) גבול עליון3,500 ש"ח הרכבה מן הסתם בחנות וקנייה עדיף ברשת חנויות או בחנות באזור באר שבע (כיוון ששם אאסוף) אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב חדש, 1. המחיר הוא 6 אלף שח, יכול להיות גמיש.. 2. אני לא צריך כרטיס מסך יש לי X800pro, עוד חצי שנה שנה אני יקנה כבר כרטיס מסך חזק 3. אני צריך מסך שיהיה טוב לרצולציות גבוהות כי המחשב בעקרון למשחקים כבדים, אז לא חייב מסך דק, 17 ממש טוב מספיק. 4. מקלדת עכבר צורב CD רמקולים לא צריך. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מערכת מחשב של AMD פאנום החדש. הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1807&CatCode=3 מה דעתכם שווה את המחיר ?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, אני נמצא בהלבטות לגבי קניית מחשב ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא, ד"א מתנצל מראש אם זה לא הפורום המתאים, באמת לא ידעתי איפה עוד לשים את זה. בשבוע האחרון המחשב שלי שבק חיים והחלטתי לקנות מחשב חדש, לשם כך החלטתי להקדיש 5-6K. הרכבתי לעצמי את המפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪645 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - REAPER HPC : OCZ3RPR16004GK ₪483 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1436 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] THERMALTAKE ARMOR PLUS MX ( BLACK+WINDOW) VH8000BWS w/o PSU ₪594 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRON…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודים שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו' ובנוסף לא יהיה מסורבל מדי, תקציב - 4.5k. חייב להיות בו : 13.3 i5 לפחות 4GB RAM יציאת HDMI כונן DVD! (המחשבים של דל באים בלי?) בנוסף עדיפות לדל או לנובו. יש למישהו רעיון? תודה,
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 5.5אלף מקסימום לנסות ממש לא לחרוג.עדיין לא יודע מה דרך התשלום... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי הכול(גם בלי צורב). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל ואם אפשר quad 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא צריך שקט במיוחד... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?חשוב מאוד מארז NZXT APOLLO 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כל כך... אבל שלא יהיה רועש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסט…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב, אמין ופשוט לסוקט AM2 וקונרו. אני לא מעוניין ב-OC. חובה לכלול כונן קשיח. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב מפרט ב-Newegg, אבל אני לא בטוח לגבי כמה דברים: ספק הכוח שבחרתי מספיק טוב? שווה להשקיע בזכרונות 1066MHz? יכול להיות שעדיף להחליף את המארז והספק הנוכחיים ב-Antec Sonata III שכולל ספק 500W? המחיר זהה [table] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80570E8400 - Retail[/td][td]$164.99[/td][/tr] [tr][td]לוח אם[/td][td]GIGABYTE GA-EP43-DS3L LGA 775 Intel P43 ATX Intel Motherboard - Retail[/td][td]$79.99[/td][/tr] [tr][td]מארז[/td][td]Antec Three Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case - Retail[/td][td]$59.95[/td][/tr] [tr][td]כונן קשיח[/td][td]Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכל החברים, המומחים ויודעי הדבר 8) אני פותח דיון היות ואני מחפש לקנות מחשב נייד שנותן הכי הרבה תמורה לכסף, דרישות הבסיס הן אמינות ואורך חיים כל השאר נתון לפרשנות אישית שלכם. כמובן שאני מצפה שהמחשב יעמוד בעומסים ובדרישות של המשתמש הסביר, כמו הישראלי הממוצע אני אשמח לקנות חללית גיימינג במחיר מחשבון כיס אבל זה לא ממש עובד ככה, אז מה דעתכם? תשובות מנומקות יתקבלו בברכה, דארוק.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב dell vostro 1015, כאשר המחשב מיועד להיות חצי מהזמן בחו"ל, ספציפית בתאילנד (יכול להיות חצי שנה ברצף למשל). אני נוטה דווקא לדגם הזה מכיוון שהוא יחסית זול למחשבים שבאים עם שלוש שנות אחריות בינ"ל (לעומת לנובו או HP למשל). השאלה שלי היא האם יש איזה משהו שצריך לדעת או לקחת בחשבון לפני שקונים מחשב כזה בקשר לאחריות בינ"ל. מעולם לא הייתי במצב שאולי אצטרך לממש אחריות בחו"ל, לכן אין לי נסיון בזה ואני לא יודע על מה להסתכל או לבדוק. אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הדברים האלה אני אשמח לכל הערה/הארה שתוכלו לתת לי.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ספק כח Seasonic SS-500ET 500W קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 Radeon HD 6870 1024MB GDDR5 Sapphire Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM מארז ללא ספק Lian Li pc-7fw black חשבתי בהתחלה להוסיף עוד כרטיס מסך וליצור מערך crossfire , כמובן שעם שדרוג הספק כוח , אבל אני רואה שזה ממש ממש גבולי מבחינת מקום במארז שלי ,אלא אם כן יש ספקים נמוכים יותר פיזית ... נכון ? יש חנויות כמו ksp שאני יכול להביא את המחשב אליהם והם יעשו oc ויחליפו לי את הספק ? יש לי oc אבל אולי עם שדרו…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש כזה מבצע שדרוג של מייקרוסופש של אנשים שקנו מחשבים בין תאריכים מסויימים והם זכאים לקבל את WIN7 בעלות המשלוח בלבד שהיא 50$ עכשיו ההזמנה נעשית דרך איזה חברה לא מקומית וצריך לתת להם גם את הכתובת באנגלית. יש לי חששות בנושא שההזמנה לא תגיע או שלא ייקראו נכון את הכתובת כפי שאני כותב אותה (כי זה בסה"כ שם שאפשר לכתוב אותו בכמה אופנים), מישהוא כבר שילם לשדרוג הזה ויכול להגיד לי משהוא חיובי או מרגיע בעניין, כי חבל לי שייעלם לי הכסף או משהוא בסגנון. תודה רן
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כפי שציינתי למעלה ברשותי מחשב קיים שברצוני לשדרג כ.מסך - gts450 זכרון - 3GB מעבד - q6600 לוח אם - p5k se (של asus) ספק - zeus 520 *לא רשמתי דיסק קשיח - יש צורך בחדש (עם עדיפות לשניים - אחד SSD והשני רגיל) *לא רשמתי כונן דיסקים - יש. *נא לציין בבקשה אם צריך להוסיף מידע. מצטער שאין פירוט של חברות וחומרה, הסיבה היא שבגלל שהמחשב כבר בן 7 שנים ואין לי גישה אליו כרגע. תקציב -אני לא יודע בדיוק מה אני צריך לשדרג בשביל שזה יתאים לדרישות שלי כך שאני מניח בין 1500 (אם אפשר אז פחות אבל אני בספק) עד 2500 בערך שימוש עיקרי -משחקים (cod:aw וכיו"ב), אופיס, סרטים. (אין תוכנות ספציפיות) רזולוציה - 1920*1080 גרפיקה - אני לא אחד שמשחק על רזולוציות והגדרות גבוהות אבל כמובן שעדיף לשאוף אלי…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
לא יצא לי להרכיב מפרט לעבודה משרדית , ואני לא איזה מומחה גדול. אבל ביקש ממני חבר , הבקשות שלו היו: - 2GB זיכרון (משום מה ). - כרטיס מסך GeForce 5700 (חחח נראה לי שאין דבר כזה כבר.. אז פשוט שמתי משהו חלש). - 160GB דיסק קשיח. אוקיי זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1248 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH מחיר: ¤554 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7300GS 128MB DDR2 64 BIT DVI TV/O- NX-73G128D - BULK מחיר: ¤384 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160811AS מחיר: ¤366 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי…
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לפי דעתי צריך לעשות דביק שיתעדכן ויסביר למה כדאי לקנות בזמן הנ"ל מחשב או למה לא כדאי.... כי זה די מעצבן (במיוחד בזמן האחרון) שאומרים שלא כדאי לקנות מחשב (קונרו, vista, דור הבא של כ.מסך וכו), במקום זה שיהיה מדריך שיסביר... אשמח לשמוע עוד רעיונות
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
זה שוב אני, תיקון לבקשה: התקציב הוא 6000-5000 ש"ח, לא חייב לנצל את כולו אך אם זה חשוב אפשרי בהחלט, ניתן לחרוג ב500 ש"ח. השימושים הצפויים למחשב הינם עריכה בתוכנות גרפיקה במקביל, למשל אני משתמש בPhotoshop,Flash,Illustrator במקביל! על בסיס יום-יומי. לא משתמש במשחקי מחשב. יש צורך במסך איכותי לאור העובדה שאני משתמש במחשב לעיצוב אתרי אינטרנט. אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים, לא אכפת לי מאיכות הסאונד. השקט של המפרט לא הכי חשוב אם כי חשוב שלא יציק יותר מדי.. ללא שום אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה, המערכת שתרוץ היא ווינדוס 7. אין העדפה לרכישה בחנות ספציפית אין בקשות מיוחדות. אין כוונה לשדרג בעתיד הקרוב.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי ללקט מידה מת'רדים אחרים, אך טבעתי בים המידע. אני צריך מחשב ללא מסך, מקלדת ועכבר לשימוש ביתי עבור עריכת וידאו ביתית חובבנית + קצת משחקים לא הכי חדישים. אילוצים הם: 1. תקציב 3000 ש"ח 2. מעבד כפול ליבה של INTEL (עבור עריכת וידאו ב-PREMIERE) 3. כרטיס מסך שיסחוב משחקים ב- 1024X768 ולאו דווקא כשכל האופציות המשחק במקסימום 4. כמעט בטוח שלא אבצע OC. 5. שיחזיק מעמד בערך עוד 4-5 שנים (כי המחשב הנוכחי שלי משרת אותי כבר למעלה מ-4 שנים) תודה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לכל האנשים שלום. אני שוב מבקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב. אבא של ידידה שלי רוצה לקנות להם מחשב חדש לבית. התקציב שלהם זה עד 3K אבל אולי ניתן לבנות גם מפרט בפחות וכך גם כדי. השימושים שלהם הם אינטרנט הורדות של סרטים ומוזיקה, אמא שלה משתמשת הרבה באופיס מכיוון שהיא מורה. אני חושב שעדיף כרטיס מסך לא מובנה על הלוח אם וחשבתי על הE8400 של אינטל וזכרונות 4GB. תודה לכם על עזרתכם. בברכה, אלדד כהן.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בלי מסך, מקלדת, רמקולים, ושאר אביזרים. התקציב שלי כרגע הוא 2,000 ש"ח, אבל אני פתוח להצעות חורגות קצת. אני יודע שהתקציב לא גדול אבל אשמח לקבל מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים ושאר יישומים כבדים. המחשב שיש לי כרגע; Intel Pentium E2180 2GHz 2GB DDR II WinFast PX8500GT ASUS VENTO A8 Chassis (תמונה) אשמח לקבל הצעות בעניין, תודה מראש. עריכה: בקשר לספק כח, אני לא בטוח איזה ספק כח יש לי, אבל השתמשתי ב-Everest Ultimate Edition, והוצאתי את קובץ המידע, העלתי אותו בתור קובץ טקסט, אולי יש משהו שיוכל לעזור לכם. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה,שלום לכולם! כפי שאתם רואים אני חדש פה בפורום ואני מעוניין לקנות מחשב חדש,הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בנוגע למחשב החדש שאני מעוניין לקנות. בעיקרון אני רוצה מחשב לצפייה בסרטים,תוכנות,הורדות כמו אימול ומשחקים לא כבדים ממש שיעבדו.ויהיה גם טוב לטווח הרחוק שאחרי שנה פתאום אני לא אתחיל להחליף חלקים. בנוסף ציוד הקפי אני לא צריך (רמקולים מקלדת ועכבר). לוח אם - ASUS- M2N-MX SE Plus AM2+, PCI-E, VGA מעבד- AMD - Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore דיסק קשיח - 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Western Digital זיכרון-2GB KINGSTONE /זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 עכשיו יש לי שאלה בנוגע לזיכרון,כמות הזיכרון היא אותה כמות,אך השם של החברה הוא שונה.השאלה היא למ…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי נייד של דל ויש לו כרטיס מסך אינטל 3000 וכרטיס מסך GT525 , איך אני יודע מתי כל אחד מהם עובד? איך אני יכול להיות בטוח שבמשחקים שהGT525 עובד? יש איזה כפתור או תוכנה שמראה לי איזה כרטיס עובד?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
זול וטוב. בשביל חבר, עם דרישות בסיסיות ביותר. אם יש המלצה לדגם שאפשר לקנות גם בחו"ל, זה יהיה אחלה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני ממש צריכה המלצה למחשב נייד. השימוש העיקרי שלו יהיה מוזיקה, סרטים, אינטרנט, ומשחקים כמו GTA SAN ANDREAS אני אשמח אם הוא יהיה כמה שיותר זול, כי התקציב שלי בתור ילדה בתיכון לא גדול. ההבנה שלי די אפסית במחשבים, אז אין לי מידע להוסיף תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ניתן להפעיל תוכנות שפועלות על חלונות על מערכת ההפעלה של ה MAC BOOK כלומר אופיס למינהן וכאלו... הבנתי שבניידים החדשים המעבדים הם של אינטל ולא IBM אז ישנה איזשהי אפשרות לבצע אינטגרציה בין תוכנות של חלונות למערכת ההפעלה של MAC
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-