ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אז ככה שיניתי דעתי והוספתי עוד 1000 שקל לתקציב כך שהוא עומד על 6000! אני רוצה מחשב חדש לגמרי לא כולל מסך.. הדבר היחיד הנוסף שאני רוצה להשאיר זה הארד דיסק, יש לי הארדיסק אחד של200GB שהוא כבר SATA 2 אז הוא מעולה למחשב החדש עוד הארדיסק של 80GB IDE גם לקבצים שגם אותו אני מעדיף לשמור, ועוד הארדיסק שמשמש לווינדוס בלבד שאותו ארצה להחליף בעוד הארדיסק של 120 גיגה SATA 2. את השאר אני משאיר לכם, אפשר לחרוג קצת מהתקציב ובעיקרון אני צריך מחשב חזק מאוד מאוד שישמש למשחקים ועיבוד של המון מידע פיצוח סיסמאות והמון דברים שדורשים הרבה זיכרון ומהירות של מעבד, חשוב לי כרטיס מסך מהחזקים היום 2GB זכרון ומעבד חזק מאוד בקיצור אני צריך מחשב חיה רעה אגב בלוח אם שימו לוח חדיש וטוב ואני אשמח …
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לאחרונה את המחשב הנ"ל ואני לא מצליחה למצוא כיצד מצלמים תמונה עצמית באמצעות המצלמה, האם אפשרי בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש לכן אבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט. המחשב מיועד ברובו למוזיקה (עריכה,יצירה,הורדה) הפעלת תוכנות מוזיקה כבדות. אך למרות זאת שיהיה בו כ.גרפי סביר שיעלה משחקים + יציאת DVI(רצוי גם עם יציאה וידאו לחיבור טלויזיה) לא צפוי OC המפרט לא אמור לכלול ציוד עזר(מקלדת,עכבר....) אין צורך בצורב,מסך תודה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי לפטופ ASUS 1201-HA, ויש לי בעיה מאוד מוזרה באינטרנט. המחשב כן מתחבר לרשת ליד ראוטר (של TP-LINK), אבל שאני יוצא לסלון (מרחק של 8 מטר מהראוטר - המחשב מזהה את הרשת בעוצמה מלאה, אך רושם שישנה בעיה, ולא מוכן להתחבר..) גם במקומות אחרים הוא מזהה את הרשת עם עוצמה מלאה - אבל לא מוכן להתחבר (גם ארומה, גם לימודים.. יש סיסמא נכונה והכל..) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מפרט לעמדת עבודה למפתח המשתמש בתוכנות: Visual studio. flash builder, flash professional וכל הכלים הנלווים מסביב (profiler, sniffer, DB queries, office וכו'). שימוש בכמעט כל התוכנות במקביל. אין צורך בציוד היקפי (יש 2 מסכים, מקלדת עכבר וכו'), צריך רק את המארז + רכיבים פנימיים. חשוב ביותר - אחריות עסקית ל-3 + שירות תיקונים בעסק בזמן קצר (רצוי באותו יום). לא מחפש זול, מחפש אמינות רכיבים ושירות. קנינו בזול ועכשיו אנחנו משלמים בגדול... תודה!
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
מה קורה חברה? אחותי מתלוננת על איטיות במחשב הנייד שלה, לנובו R60e אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג לה קצת את הראם, יש לך 512 DDR2 667MHZ השאלה שלי היא כזו עד כמה ניתן לשדרג? האם יש כאן עניין של דואל צ'אנל? או במילים אחרות, עד כמה קריטי זה יהיה אם אוציא את הזכרון הקיים ואכניס 2GB (והאם כדאי 800?אותו מחיר) או אפילו אכניס בנוסף בברכה, מתן
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך יעוץ לגבי מה לעשות הלאה. המקרה הוא כזה: יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו שנרכש לפני שנה מksp . קניתי אותו עם שנתיים אחריות, והיום החלטתי שאני רוצה לתקן את כל התקלות המעצבנות שהצטברו לי במחשב במשך השנה האחרונה. כאשר יצרתי קשר עם נותני האחריות הם בקשו ממני שאשלח להם עותק של החשבונית להוכחה וכך עשיתי. הם השיבו לי שהם בדקו את זה בהנהלת החשבונות שלהם והם לא לוקחים אחריות על השנה השנייה כי המחשב נמכר מהיבואן עם אחריות לשנה אחת בלבד! מה עליי לעשות ?? זה פשוט בזיון!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברים שלום. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דרייבר למודם 3G לנייד, ניסיתי להכנס לאתר של LG אבל הוא מבקש ממני Model Name/Number, ניסיתי לרשום כל מ'ס אפשרי אבל ללא הצלחה תודה. שנה אזרחית חדשה ומוצלחת. יבגני.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקונת לפטופ חדש בתקציב של 4.5K מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ידוע לכם אם יצא כבר מחשב נייד עם מערכת הפעלה וינדוס ויסטה 64 ביט? כל המחשבים שראיתי עד עכשיו היו 32 ואני מקווה שכבר יצאו חדשים.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אוקיי אז הטאבלט היחיד שמצא חן בעיני הוא Archos 9 מצאתי יותר חזקים אבל הכי אהבתי אותו אני מחפש משהו דומה ולא לא אפל לא תודה משהו כזה נחמד ולא ממש מוצא וחוץ מבאג נראה שאין את הארקוס הזה בשום מקום מודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סה"כ מדובר במחשב לגלישה,וורד,וכו'...,לא יות ר מזה,מה שחשוב גם אמינות של הרכיבים האם הלוח אם נחשב אמין ? נתקלתי במפרט הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode= לקוח מאתר של אייבורי,אם לא מקובל תגידו ואני ייעלה את המפרט ידני.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
היי, אני בונה מערכת תקציבית, ואשמח להצעות לשיפור\דעות : Intel Core i3 3220 Dual Core Hyperthreading Processor LGA1155 3.3GHZ Ivy Bridge 3MB Retail Box ASUS P8B75-M LE Micro ATX LGA1155 B75 DDR3 2PCI-E16 2PCI SATA3 DVI HDMI USB3.0 Motherboard Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 8GB 2X4GB DDR3-1600 CL9-9-9-24 Dual Channel Memory Kit Fractal Integra R2 500W ATX 12V 80PLUS Bronze Power Supply 120mm Sleeve Bearing Fan ASUS PCE-N15 300Mbps 802.11B/G/N Wireless PCI-E Network Adapter הצורך הוא בעיקר משחקים כמו company of heroes ו world of tanks , modern warfaren ברזולוציה של 1680X1050 יש לי כבר מארז ודיסקים קשיחים כולל SSD לגבי הכרטיס מסך, ההתלבטות היא בין 660 ל 660Ti והאם המעב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ 500 ש"ח במידה ויש משהו מאד ממומלץ ו/או מקבלים תמורה משמעותית על החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי פשוט של גלישה באינטרנט, יוטיוב, אופיס, וגם פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפני אינטרנט, visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג אך יהיה נחמד אם אוכל להריץ משחקים חדשים גם אם באיכות בינונ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקרון יש לי את כל הרכיבים מהמחשב הקודם שלי (amd 1700+), רק שלושה דברים אני רוצה\צריך לשדרג: מעבד, לוח אמ וזכרונות. לגביי הספק והמאווררים לא נראה לי שיש בעייה (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי לאחי. מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 470 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II מארז: Thermaltake Dokker Middle Tower Series Black Case (No PSU ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כימעט סגור על המפרט הבא: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1091.38 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 717.33 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3500 EL Golden Dual Channel Kit [ ¤ 874.44 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.78 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 186.18 ] 1 Keyboards …
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מה קורה? אני צריך מפרט טוב למשחקים עד 4000 שקל עכשיו אל תכלילו בבקשה סידי כי יש לי כבר צורב דיוידי אל תכלילו גם ציוד ביקפי ומסך תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב. התקציב: בסביבות 3000 ש"ח, ללא הרכבה, מערכת הפעלה ומשלוח. החלקים הדרושים: מארז, ספק, 2 מאווררים למארז, לוח אם (עם כ.קול ורשת), מעבד עם קירור, זיכרונות,דיסק קשיח, כ.מסך, צורב DVD, רמקולים, מקלדת ועכבר. השימוש: סרטים, משחקים, אינטרנט, ואולי גם קצת עבודה משרדית, והכל תחת לינוקס. (כך שלמשל עדיף כ. מסך של NVIDIA) [עריכה:] *לא מתוכננים אוברקלוקינג או מודינג. אני מקוה שלא שכחתי כלום... בתודה מראש, יוגב.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
זקוק למפרט עד 12000 מה שבטוח שאני קונה לוח אם P5W DH ומארז סטאקר 830 ומעבד E6600 מעוניין לקנות את הכל מפנדה אז בבקשה תמליצו לי מהחנות הזאת
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש והגעתי אליו http://www.yahavpc.co.il/build?id=WP1NRA1FQ7QKL5 עם אתה יודעים אולי איפה אפשר לימצוא את החלקים יותר זולים. ומה אתה חושבים על המחשב עצמו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-