עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי אז הטאבלט היחיד שמצא חן בעיני הוא Archos 9 מצאתי יותר חזקים אבל הכי אהבתי אותו אני מחפש משהו דומה ולא לא אפל לא תודה משהו כזה נחמד ולא ממש מוצא וחוץ מבאג נראה שאין את הארקוס הזה בשום מקום מודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. סה"כ מדובר במחשב לגלישה,וורד,וכו'...,לא יות ר מזה,מה שחשוב גם אמינות של הרכיבים האם הלוח אם נחשב אמין ? נתקלתי במפרט הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode= לקוח מאתר של אייבורי,אם לא מקובל תגידו ואני ייעלה את המפרט ידני.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by binyamins,

תודה.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  4. היי, אני בונה מערכת תקציבית, ואשמח להצעות לשיפור\דעות : Intel Core i3 3220 Dual Core Hyperthreading Processor LGA1155 3.3GHZ Ivy Bridge 3MB Retail Box ASUS P8B75-M LE Micro ATX LGA1155 B75 DDR3 2PCI-E16 2PCI SATA3 DVI HDMI USB3.0 Motherboard Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 8GB 2X4GB DDR3-1600 CL9-9-9-24 Dual Channel Memory Kit Fractal Integra R2 500W ATX 12V 80PLUS Bronze Power Supply 120mm Sleeve Bearing Fan ASUS PCE-N15 300Mbps 802.11B/G/N Wireless PCI-E Network Adapter הצורך הוא בעיקר משחקים כמו company of heroes ו world of tanks , modern warfaren ברזולוציה של 1680X1050 יש לי כבר מארז ודיסקים קשיחים כולל SSD לגבי הכרטיס מסך, ההתלבטות היא בין 660 ל 660Ti והאם המעב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ 500 ש"ח במידה ויש משהו מאד ממומלץ ו/או מקבלים תמורה משמעותית על החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי פשוט של גלישה באינטרנט, יוטיוב, אופיס, וגם פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפני אינטרנט, visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג אך יהיה נחמד אם אוכל להריץ משחקים חדשים גם אם באיכות בינונ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by KRS1,

בעיקרון יש לי את כל הרכיבים מהמחשב הקודם שלי (amd 1700+), רק שלושה דברים אני רוצה\צריך לשדרג: מעבד, לוח אמ וזכרונות. לגביי הספק והמאווררים לא נראה לי שיש בעייה (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי לאחי. מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 470 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II מארז: Thermaltake Dokker Middle Tower Series Black Case (No PSU ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני כימעט סגור על המפרט הבא: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1091.38 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 717.33 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3500 EL Golden Dual Channel Kit [ ¤ 874.44 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.78 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 186.18 ] 1 Keyboards …

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by sagi5,

מה קורה? אני צריך מפרט טוב למשחקים עד 4000 שקל עכשיו אל תכלילו בבקשה סידי כי יש לי כבר צורב דיוידי אל תכלילו גם ציוד ביקפי ומסך תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב. התקציב: בסביבות 3000 ש"ח, ללא הרכבה, מערכת הפעלה ומשלוח. החלקים הדרושים: מארז, ספק, 2 מאווררים למארז, לוח אם (עם כ.קול ורשת), מעבד עם קירור, זיכרונות,דיסק קשיח, כ.מסך, צורב DVD, רמקולים, מקלדת ועכבר. השימוש: סרטים, משחקים, אינטרנט, ואולי גם קצת עבודה משרדית, והכל תחת לינוקס. (כך שלמשל עדיף כ. מסך של NVIDIA) [עריכה:] *לא מתוכננים אוברקלוקינג או מודינג. אני מקוה שלא שכחתי כלום... בתודה מראש, יוגב.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  11. מועניין במפרט מחשב ב7k מקסימום 8K אבל עדיף 7!! תודה! מחשב למשחקים כבדים... ללא מסך.. (אלה אם כן ישאר כסף!!!) (ואם אפשר גם להכניס רמקולים סבירים...) העדפה לamd תודה רבה! ;D

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by mokisho,

זקוק למפרט עד 12000 מה שבטוח שאני קונה לוח אם P5W DH ומארז סטאקר 830 ומעבד E6600 מעוניין לקנות את הכל מפנדה אז בבקשה תמליצו לי מהחנות הזאת

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by אורי דמרי,

היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש והגעתי אליו http://www.yahavpc.co.il/build?id=WP1NRA1FQ7QKL5 עם אתה יודעים אולי איפה אפשר לימצוא את החלקים יותר זולים. ומה אתה חושבים על המחשב עצמו. תודה.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  14. Started by Genom_g,

רציתי לדעת מה אתם אומרים על זה אני לא רוצה להשקיע הרבה על המחשב שלה כי היא צריכה אותו למשחקים פשוטים כמו סימס 1 ולאייסיקיו ולעוד תוכנות פשוטות מאוד ובקשר לכרטיס מסך יש לי בשבילה בבית כבר את ה - 5200FX החרא שלי אבל היא לא צריכה יותר מזה לצרכים שלה מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 2800+ (S-754) 1 670 670 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 425 425 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz AData /VT 1 280 280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 340 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  15. טוב אז ככה. אני מתכנן לקנות מחשב עד אוקטובר (תחילת הלימודים) שיהיה לא כבד (כלומר מקסימום 14"), משחקים לייט (בלי כרטיס מסך מובנה של intel), אחריות של חברה מוכרת, 2GB זכרון, הרדיסק 120-160 ושאר הדברים הרגילים (wi-fi, bluetooth). אחרי חיפוש מייגע מצאתי שני דגמים שהניחו את דעתי. LG R405 שאחרי הרחבת אחריות ל-3 שנים ושדרוג ל-2 ג'יגה זכרון יעלה 6,300 ש"ח: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4718 DELL D630 שיעלה כ-9,000 ש"ח אחרי הוספת Vista Buisness, הרדיסק 160GB ו-7200 RPM, ו-2GB זכרון. אני לא יודע אם שווה להשקיע כל כך הרבה במחשב נייד: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm דגמים שעלו בשיקול אך נפסלו: HP DV-2351 שכבר מיושן ופשוט לא משתלם כבר לעומת הדגם המקביל שלו ב-L…

16. כמו הכותרת - צריך מחשב לאופיס ואינטרנט וזהו. אולי פעם בכמה זמן לראות איזה סדרה, כנראה לא HD אפילו.... אבל רצוי שאת זה הוא יעשה טוב - מעבד כפול ליבה מודרני 2.6 לפחות, הארד דיסק נגיד 250 או 320 וזיכרון נראה לי מינימום סביר זה 3 גיגה היום לא? לא ברור לי כל עניין ה-dual channel כ"כ, ומה קורה אם יש לי מספר אי זוגי של מודולים. מארז וספק שיהיו אמינים וטובים, אבל רק בגבול מה שצריך. דבר אחרון - המטרה העיקרית היא כמה שיותר זול אבל שירוץ חלק וטוב בכל זאת. כלומר, אני לא רוצה את המחשב הכי חזק שאפשר לקנות ב-2000 ש"ח, אלא את המחשב ה'חזק' הכי זול שאפשר לקנות. שכחתי להוסיף - צריך הכל חוץ ממסך - עכבר מקלדת וכו'. תודה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by DJMOSH,

ככה בגדול תוכנות כמו קיובייס אבלטון סאונד פורג' וכאלה שימושי עיקרי . שימוש משני כמובן ובין לבין משחק פה משחק שם לא מהכבדים התקציב הוא 5000 אפשר לחרוג אם זה הכרחי ונחוץ ורצוי לחסוך :] עוד הערה חשובה צריך גם שתי מסכים בגדול 18-20 אינץ שיהיה זול זה הכי מעניין בקטע הזה קיבלתי מפרט בעלות של 4500 תנו חוות דעת עליו העדפתי להתייעץ קודם פה איתכם אם יש מה לשפר מה להחליף או לעשות אחד אחר תודה לעוזרים מעבד לחץ לתיאור מפורט Intel Core i7-2600 3.40 ~ 3.80 GHz x4 QUAD CORE 8MB Cache קירור מעבד לחץ לתיאור מפורט Scythe Low Noise, 3 Heat-Pipe CPU Cooler לוח אם לחץ לתיאור מפורט Intel P67 Express Based Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח לחץ לתיאור מפורט Passive Bridge & Mosfet Heatsi…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. שלום. נמאס לי מהמחשב הישן שלי ( P4 1.8 ) ואני רוצה לרכוש מחשב חדש. השימושים העיקריים הם ביתים ועריכת וידאו ביתי (שלא אצטרך לחכות שעות אחרי כל הוסף של מעבר בין קטעי וידאו). התקציב למחשב הוא עד 5000 ש"ח ,אני מבקש מפרט עם מעבד אינטל וכרטיס מסך מבוסס readon (כולל מקלדת עכבר(רצוי אלחוטי) רמקולים צורב DVD וכונן DVD). בנוסף אני מעוניין בהצעות למסך LCD 17/19 וציוד לרשת אלחוטית ביתית ל 2-תחנות. תודה מראש לכל העוזרים. אבי

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by tenana,

שלום, אחי מעוניין לרכוש מחשב חדש, הייתי מעוניין לקבל שתי הצעות, אחת עם מסך והשנייה בלי, ואין צורך בציוד היקפי נוסף מלבד מקלדת פשוטה (לוג'יטק רגילה תהיה סבבה). כונן קשיח רצוי 500 ג'יגה, ואם אפשרי אז גם להכניס צורב דיוידי (לא בגדר חובה). המחשב ישמש בעיקר למשחקים ועבודה רגילה.. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחוץ על לחסוך, חשוב שהמפרט יהיה טוב ומתאים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח תוכנה, אך גם משחקים לא כבדים ושימושים ביתיים. אני בעיקר מתכנן לתכנת על המחשב, לכן חשוב לי מאוד שיהיה הרבה זכרון (לפחות 8 גיגה, אבל אם ההפרש לא גדול אז 16 יתקבל בברכה), ולפחות 1 טרה של הארד דיסק. בנוסף, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך לא מצ'וקמק, כדי שיתמוך ב-OpenCL/CUDA בצורה טובה ויסחוב תכנות מאסיבי ל-GPU. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual S…

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  22. Started by acoustic,

שלום, הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להזמין נייד מחול? איך זה מתבצע? זה יעלה לי יותר? זה אפשרי בכלל? אם קרוב משפחה שלי באמריקה נניח קונה לי, זה יוצא לי משתלם? אשמח לקבל תשובות!, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ברצוני לחבר מחשב שישמש כמעין "קונסולת משחקים" בחיבור לטלוויזיה 42" FHD איכותית(פיליפס).חיבורי HDMI. כמו כן, אצטרך שהסאונד ייצא לטלוויזיה, אני לא יודע אם הוא עובד דרך כרטיסי המסך עם HDMI. אשמח לצמצם קצת את הנזק הויזואלי של מארז מפלצתי.במידה ויש אפשרות להשיג מארז קטן יותר, או מארז שוכב בסגנון HTPC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש חלקים מומלצים זולים יותר - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800+- אם אקבל תמורה משמעותית יותר ומתאימה יותר לצרכיי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטונים ותמונות לא מקצועית, גלישה באינטרנט, ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (פעמיים בשבוע), Wondershare -עריכת סרטונים (פעם בשבועיים), אופיס (כל יום), כרום (כל יום, הרבה חלונות פתוחים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. היי אני החלטתי להחליף את החלקים האלו במחשב שלי לאחר שהגעתי למסקנה שאין מנוס מזה כי המעבד שלי כבר גמור. בקיצור אני צריך את החוות דעת שלכם ואם יש הצעות לשיפור או שאפשר לחסוך איפה שהו ועדיין לשמר יכולת שידרוג בעתיד. מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 1080 לוח אם: H67M-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI של GIGABYTE מחיר: 550 זכרונות: 6GB DDR3 1333MHZ של KINGSTON מחיר: 360 גוף קירור למעבד: Thermaltake Frio CPU Cooler CLP-0564 מחיר: 225 סה"כ מחיר: 2215 ש"ח כמו כן כבר קיים אצלי: כרטיס מסך: ‎GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ספק כוח: ‎650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ (Retail) במארז יש לי 2 מאווררים …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.