ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייד ב כ-5000שח + - , מחשב כמה שיותר חזק זמן סוללה ומשקל לא חשובים במיוחד. בעיקר לסרטים ועבודות ולפעמים גם משחקים . שהיה כמה שיותר נוח לעבוד איתו ולראות סרטים , שלט רחוק חשוב לי מאוד. קורא כרטיסים היה נחמד. Bluetooth חייב !. דיסק ק. ממש אין לי צורך במשו גדול (אפילו בכלל לא צריך ) הממ...ואין לי צורך בדברים מיחדים אחרים. מקווה שאני לא דורש יותר מידי. תודה רבה. עריכה: טוב ביינתים אני הולך על HP dv5269ea ב 5635 , חריגה חריגה אבל אני חושב זה שווה את זה. http://62.219.78.110/cnab-shop/product.asp?productid=267 יש למישו הצעות אחרות? בבקשה זה דחוף אני כנראה קונה מחר.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בשבוע הקרוב מחשב וחדש ואני מעוניין להתייעץ אתכם לגבי חלקיו. אני משקיע במחשב כ 5.5K. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג, אך גם לצפיה בסרטים, גלישה באינטרנט והתכתבות. אני לא מתכוון לבצע על המחשב OC - זה לא נראה מסובך מידיי אך אני מפחד לדפוק שמה משהו ואין לי ידע בכלל בכלל בתחום אז אני אוותר. טוב בלי הרבה דיבורים בוא ניגש לעניין ונציג את המפרט הנוכחי שאני בניתי בעצמי: Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤835 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 GeCube Radeon HD…
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אך לא רוצה להיות מוגבל אם בא לי לראות איזה סרט ברזולוציה טובה מידי פעם עדיפות לפחות מ 15 אינץ' ולרמת בנייה טובה של השילדה והמקלדת , סוללה שמספיקה לפחות לשעתיים בשימוש רציף האם מעבד חזק במיוחד כדוגמת I5 יהיה בו איזה שהו ערך מוסף עבורי גם אם אני לא משתמש בתוכנות מאסיביות ואם זה שווה השקעה נוספת כדי שהמחשב ישמור על כשירות לאורך יותר זמן 4 GB RAM כרטיס מסך של Nvidia או של READON (אם ככה כותבים) המשקל פחות קריטי לי וגם כונן אופטי הוא לא מאסט 2 או 3 כניסות USB, יציאת מסך פחות קריטית אם VGA או HDMI אם יש המלצות לגבי אמינות ואיכות היצרנים : ASUS, DELL ו LENOVO התקציב שלי הוא כ 3000 ש"ח, מוכן להוציא קצת יותר על עסקה משתלמת במיוחד תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי - 2500, עדיף לנסות לחסוך, אבל במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב 200-300 ש"ח השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט ומוזיקה התקציב כולל גם מסך 22" - 23", רמקולים, מקלדת ועכבר + צורב עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 5 יש צורך בהרכבת מחשב בחנות. אין צורך במערכת הפעלה. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - באזור תל אביב או ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי מחשב במפרט הבא: לוח אם Gigabyte K8-NXP-939 זכרון 1.5 גיגה מעבד +AMD Athlon 64bit 3200+ כרטיס מסך nVidia Geforce 6600GT המחשב מריץ Win7 32bit. מאחר והמחשב כל כך "חדש", אני חושש להתקין גרסת 64bit מחשש שלא אמצא דרייברים ללוח וכו'. השאיפה היא לעבור לגרסת 64bit במערכת חדשה (אם יהיה צורך להחליף את הקיימת). המחשב אינו משמש למשחקים אלא לפעילות "רגועה" באינטרנט ובאופיס. העניין הוא שלאחרונה אני עורך סרטים ביתיים המועברים באמצעות Firewire. ניסיתי להשתמש ב-Premiere Elements 8, אבל ה-CPU קפץ ל-100% והזכרון פשוט התרוקן. שורה תחתונה - המחשב לא עמד בזה. כיום אני משתמש ב-Roxio Media Creator 2010. המחשב מחזיק מעמד, אבל מחייב סבלנות לעיתים ולפעמים התוכנה קורסת. כעת אני צריך…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום חברים, אני כבר כמה שבועות טובים מחפש לקנות מחשב, אבל מחוסר זמן וידע זה נדחה כל הזמן. בכל מקרה, יש לי את כל החלקים מסביב, מארז, ספק, עכבר, מקלדת, מסך וכו' והכול די חדש (נקנה בחודשים האחרונים). מה שכעט אני צריך לקנות כדי סוף סוך שיהיה לי מחשב נורמלי זה מעבד + לוח + זיכרונות + כרטיס מסך + דיסק קשיח. הנה הצעה מענינת שקיבלתי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם ASUS P5K-E/WIFI-AP ¤968 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31109 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤613 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב 15.6", רזולוציה גבוהה, נוח (שלא תתחמם המקלדת בזמן העבודה), אין חשיבות לסוללה (יהיה ליד חיבור לחשמל כל הזמן), לא משנה גם המשקל, העדפה לחברה עם שירות טוב פה בארץ. מצאה חן בעיני הביקורת על ה-ASUS פה באתר, ולמרות התקציב הגבוה, גם הוא נראה לי שיספיק לצרכים של סבתא שלי. יש סיבה לקנות יותר יקר למרות התקציב הגבוה? http://hwzone.co.il/reviews/notebooks/asusk53e זאת. אני עכשיו עובר עליה שוב, הרזולוציה קטנה קצת. יש רזולוציה יותר גדולה עם גודל נקודה סביר או שגודל הנקודה הזה נחשב "נורמלי"?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים בינוניים+, אינטרנט ואופיס. לא מתוכנן OC. אני לא ממש מבין במעבדים החדשים אז קשה לי להקביל בין AMD לאינטל, אשמח לעזרתכם: המפרט הראשון - AMD: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤538 לוח אם: ASUS M2A-VM ¤370 כרטיס מסך: GECUBE ATI Radeon HD3850 512MB DDR3 OC - GC-XHD3850PG3-E3 ¤1022 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ ¤436 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤168 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 ¤261 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤220 ספק כוח: FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC ¤225 הרכבת מחשב: הרכ…
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4K ללא חריגה לצערי (רצוי באזור השלוש וחצי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), גיימינג קל לילד בן 13 ועריכה קלה בוידאו, acrobat,photoshop, premiere ורמת עבודה של FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא,תודה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא,תודה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה בכלל, רצוי מה שזול יותר. 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב לבית של חברה שלי, לשימושים משרדיים בלבד. ללא שום OC (וגם לא הכנה לזה). המשחק הכי מתחוכם שמשחקים איתו זה שולה המוקשים... לא צריך הרכבה או מערכת הפעלה. צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, מארז+ספק, הארד דיסק, כונן דיסקטים, צורב, מקלדת+עכבר. לא צריך מסך!!! ניסתי לבנות מפרט מ-KSP, אבל לא מצאתי מארז נורמאל, אין לי מושג איזה צורב לקחת, וחרגתי קצת מהתקציב של עצמי (שאני לא יכול להרשות...) מעבד - 960 Core2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB 1 לוח אם - GigaByte 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 525 זיכרון - Memory 667Mhz 512MB TwinMOS 2 560 כ.מסך - GigaByte 7300GS 256MB DDR2, DVI, HDTV, PCI-E 1 385 דיסק - WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 300 מ…
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בס"ד שלום אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאפשר לשחק במחשב ניד דרך הרשת במחשב והמחשב הניח יעשה את כול העיבוד וישלח ברשת (כמו באיפון עם הwow או כמו שסלקום עושים)
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האופציות שיש לי הם hec compucase ci- 6a21 שנועה מחשבים מפרסמת אותו עם ספק 300 ואט או A-Top AT818 Gaming Case 350Watt אני מצטער שאני שואל הרבה שאלות אבל אני מת לבנות את המחשב כבר אבל אני תקוע אם המארז והכרטיס מסך לגבי החלטות
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לקנות זכרון נוסף של KINGSTON למחשב הנייד שלי, מישהו יודע מי היבואנים של החברה בארץ ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי שוב - העלתי אתמול שאלות ושני מפרטים שקיבלתי כהצעה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389970.0 יש לי עוד כמה שאלות כיוון שמושגי קלוש ביותר. להערכתי אשקיע במסך ובכרטיס מסך בסביבות ה 2K שח. ונשאיר עוד 2K לתקציב לבנתיים (עם קצת מתיחה כמובן) האם שאר הפריטים במפרטים יענו על דרישותי ? מהן דרישות המינימום שמהן עליי בכלל להתחיל לבחור המעבד / הזיכרון / הספק וכ'ו ? ציוד היקפי - לא רלוונטי לעכשיו. האם OC מקפיץ לי המחיר ? האם תוכלו להמליץ לי על מארז שהמחשב יקורר היטב ? בשאיפה לשחק בכיף לפחות שנה וחצי עם המחשב וכרטיס המסך - ולדעת עוד על איך אני משדרג בעתיד. תודה !
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
צריכה מחשב נייד לפוטושופ ו D3 עמית הציע לי vision מכירים ? יש המלצות ? היכן אוכל להתרשם ממפרט זה ? חן חן
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, ללא אוברקיל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MS Office - פרנסה remote desktop - כבד SPSS - מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה התקציב? בסביבות ה5000 עם מסך אני יכול לעלת ל5,500 2. מטרות המחשב? תיכנות ( תוכנות כמו C++ JAVA ECLIPSE MATLAB) תוכנת הורדות , משחקים לא כבדים ( NBA FIFA בהגדרות מינימליות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים רמקולים, - לגבי האל חוטי זה לא בעל חשיבות 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל אבל אני שומר על ראש פתוח 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מעדיף שכן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מעדיף שכן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ה…
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בתקציב של עד 3000 ללא מסך. הרד דיסק של 160 גיגה יספיק, מעבד של אינטל, ובכלל רכיבים של חברות ידועות ואמינות מבחינת חיי מוצר. השימושים העיקריים: 40% תיכנות במסגרת לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. 35% אינטרנט והורדות. 25% תוכנות גרפיות:freehand,photoshop,flash,finalcut,aftereffect . תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי האם כדאי לקנות מחשב נייד חזק יד שנייה (לדוגמא XPS) או ללכת על בטוח ולקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני מבקש סליחה אם אני בפורום הלא נכון אבל האם מישהוא מכיר מקום שמוכר מחשבים ניידים משומשים? או מחודשים REFURBISHED ומדובר על דגמים כמו T60 T61 אודה מאוד על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2091079
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תקציב של עד 5000 ללא ציוד היקפי ועדיפות למעבד Q6600 או Q9300 לגלישה באינטרנט תוכנות גרפיקה ומשחקים :COD 4 ,CRYSIS מסך 32 LG בלי עדיפות לכרטיס מסך תודה מראש ,עומרי[
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שבוע שעבר הגיע אלי המחשב החדש, ואחרי סופ"ש עמוס בכאבי ראש (עידכון bios בעייתי) הוא עובד סוף סוף כמו שצריך. אז תודה לכל מי שתרם מזמנו החופשי, דעו לכם שאני מאוד מעריך את זה. אגב, המפרט הסופי (למקרה שזה מעניין מישהו): Q9550 (ממש בזול דרך חבר באינטל) עם Scythe Ninja 2 (אחלה קירור, 25 מעלות במנוחה) 4GB CL5 1066 של G.Skill לוח אם Asus P5Q-E (יש לי מילה רעה או שתיים עליו). Sapphire HD4870 PCP&C 610W Antec P182 ועוד איזה מאוורר רביעי נוסף שלא זכור לי שמו. כל זה ב-5800 ש"ח (שוב, רק בגלל המעבד הזול).
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, מוזיקה, מעט סרטים ובעיקר תוכנות כגון איסקיו ומסנג'ר.. * גודל המסך? רצוי 12 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משו כמו 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא .. * בלוטות? חובה (וגם WIFI) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? חשוב אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על הlenovo s12 מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-