עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyalamzleg,

אוקי אז ככה חשבתי ללכת על מחשב מבוסס sempron am2 ומתי שיצאו המעבדים החדשים שלamd אז להעיף את הsempron ולקנות אחד חדש וגם ככה אם כרטיס מסך לכן לא צריך כרטיס מסך חזק חשבתי אולי איזה 7300GS וחשוב לירשום ש4k זה הגבול וכמה שפחות יותר טוב חשוב לוח איכותי וזיכרון איכותי לoc! קירור כמו כן אולי קירור אוויר אבל לא חובה שהוא יהיה אם מאוורר כי יש לי הרבה מאוורר בכל הגדלים שיושבים סתם בבית שאני יכול להרכיב על קירור וברור שהמחשב יעבור oc ואני לא יכול ממש לחכות אם זה כי צריך דחוף מחשב נוסף בבית הא וגם ספק חזק שיחזיק איזה כרטיס תומך dx10 בעתיד תודה מראש <3 all

2. Started by הראל אבן חיים,

1. מה התקציב המקסימאלי?6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 100 שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 RAINBOW SIX אני יודע שקל להריץ אותם אבל עדיין צריך מחשב חזק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

3. Started by Aviad1988,

שלום, אני רוצה לקנות נטבוק בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס. תקציב - עד 2000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה). חשוב שהוא יהיה קל, שהסוללה תחזיק זמן רב (6 תאים), ושגודל המסך יהיה בין 10.1" - 12". ב-KSP המליצו לי על הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11164, אבל אני מעדיף לבדוק גם אופציות נוספות. האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על הנטבוק שייתן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. אני צריך לדעת את הפרש הביצואים באחוזים בערך ביין שתי אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2151&scat=320&tcat= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2357&scat=320&tcat= אני יודעה שיש הבדל ניכר לטובת אינטל אבל בכמה. תודה

5. Started by tweety,

מעוניינת לרכוש נייד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב יהיה לשימוש אישי, עם אופיס, אינטרנט ושיהיה אפשר לראות סרטים+להוריד שירים. שיהיה שקט ככל האפשר ושיהיה בו צורב. המחשב יהיה בעיקר בשימוש בבית אבל אני מניחה שאסתובב איתו מדי פעם. מבחינת הגודל- סטנדרטי. אשמח לקבל המלצה לדגם מדוייק/דגמים מדוייקים ואם אפשר אז איפה ניתן לרכוש. תודה רבה וביי

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1095 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 סה"כ 1885 =================================================== הלכו : 1885 נשארו : 4615 ===================================================\ זכרונות: או שאני מביא מ-KSP זכרונות של ג'יגה [שני סטיקים, סה"כ שני ג'יגה] 667 במחיר של 1140 או [כנראה] שאני מארגן שני זכרונות ג'יגה כל אחד של טווינמוס ב-800 ש"ח אני לוקח בחשבון 2 ג'יגה ב-800 =================================================== הלכו : 800 נשארו : 3815 =================================================== כרטיס מסך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975 ====================…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. Started by instincs,

אני משחק משחקים כבדים סרטים עיצוב גרפי מערכת מחשב מורכבת בתצורה של: מעבד Q9550/1333MHz/2.8/775/12M Intel® Core 2 Duo Quad(45NM) ) דיסק קשיח 500G/7200RPM/SATA/16 Western Digital 500G 16Mb זכרון CL5/G/DDR2/800MHz2 Kingston CL5 2G כרטיס מסך GTX275/896/D3/PE/DVI Gigabyte N275UD-896H מארז ATX/500W/24PIN שחור Generic Case 500W FAN 8CM לוח אם S775/D2/PE/S2/L/1600 Gigabyte EP43-DS3 Intel® P43 צורב X22 SATA DVD LG GH22NS30 4500 ש"ח התקציב

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  8. רצוי מאוד שזה יהיה ב-6 אלף. אם יהיה משמעותי אם אני יוסיף כמה מאות (אבל ממש משמעותי) אני מוכן להוסיף עוד אלפייה. אז מה צריך? -מסך שטוח דק 22 אינץ' wide -עכבר ומקלדת אלחוטיים (חובה) -רצוי מאוד שיהיה שלט לשליטה במחשב, אבל לא חובה... (מן מדיה סנטר) -מערכת הפעלה כלולה של windows vista service pack 1 לא הגירסא של ה-home edition בשום פנים ואופן. -wifi בנוי חובה. -מארז שכולל בתוכו הכל כולל הכל. (לוח אם, כרטיס מסך, מעבד... וכ"ו). -דיסק קשיח של חצי טרה (אם אפשר שניים של 250 כל אחד זה סבבה). -זיכרונות ראם 4 ג'יגה (חובה). רצוי כמה שפחות כסף כמובן.... אני לא צריך את ההכי טוב שיש. לא לקחת את ההכי חזק ב-1000 שקל יותר כי אפשר... אני אסתפק בפחות. זה מיועד לקצת מהכל (משחקים, עבוד…

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  9. שלום, אחותי בקשה ממני לחפש לה מחשב נייד עם תקציב של עד 4K לשימושי עיקרי של עיצוב גראפי מתקדם, עם דגש על פוטושופ. המחשב צריך להיות גם טוב לצפייה בסרטים, וחשוב גם שהוא יראה יפה ועם אופציה לבחור צבע. אני מניח שהמינמום מבחינת דרישות זה core i5 עם 4GB זיכרון ומסך טוב. אולי אפשר להתפשר על מעבד i3, אם זה יספיק לעבודה על פוטושופ. גודל מסך רצוי: 15.6 המשקל לא משנה כלכך כרגע. אשמח לקבל המלצות בהתאם, ודעה לגבי המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5655 תודה! עריכה: אני חייב לציין שכרגע היא עובדת על מחשב amd athlon 64bit X2 4400+ @ 2.6MHz עם 3GB זיכרון DDR2. כך שבעצם כל לפטופ עם ביצועים דומים או טובים יותר יהיה מצויין.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. מחשב נייד Dell Studio 1555 מחשב חזק במיוחד של DELL, בגודל 15.6 אינטש, עם מסך LED מקצועי התומך ברזולוציית Full HD ! תכונות מיוחדות: • מעבד חזק במיוחד מדגם Intel Core 2 Duo P8600 • כרטיס מסך עוצמתי של ATI מדגם HD 4570 עם 512 מגה זיכרון ייעודי • מסך המציג תמונה ברזולוציית FULL HD 1920x1080 • פונקצית זיהוי פנים (Facial Recognition) מפרט טכני: • מעבד: Intel Core 2 Duo Processor P8600 2.40GHz, 1066MHz, 3MB • מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium SP1 32-bit בעברית • מסך: ´´15.6 Widescreen Full High Definition (1920x1080) WLED with TrueLife • רזולוציה: 1920x1080 • זיכרון: 4GB DDR2 800MHz • דיסק קשיח: 320GB SATA 7200rpm • כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by snir.isl,

שלום אני בקרוב משתחרר מהצבא ורוצה לרכוש מחשב חדש לשימוש של משחקים ברמה גבוהה על הגדרות הכי גבוהות בתקווה. תקציב זה גג 4K בניתי פה מפרט באתר של tms ורציתי לשאול מה דעתכם? בנוסף אשמח לעזרה להחליף את המארז במארז שיתאים לשאר החלקים בפחות כסף כי עיצוב פחות משנה לי רק משנה לי שיהיה מגורר כמו שצריך ואפ אני יכול לחסוך במארז כסף אז אוכל להוסיף את זה במקום אחר משחק עליו על מסך 22 אינץ 1650X1080 (לא hd הכי גבוה) מעבד Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray 1 ₪911 קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪65 לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 1 ₪269 מארז בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש 1 ₪485 זיכרון Crucial…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  12. מתלבט אם לקנות את המחשב הזה ביד שניה.. כמה שווה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pomba,

אני סטודנט כרגע ואני צריך מחשב נייק ללימודים. אני מחפש משהו קטן וקל עם זמן בטריה גבוה 6-7 שעות. חשבתי ללכת על ASUS UL30A-A2 לפי CNET יש לדגם אחלה ביצואים. יש למישהו חוות דעת אליו? או המלצה למחשב נייד קטן אחר באזור ה4.5-4K? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  14. לא,לא התבאסתי. אתם פשוט לא מבינים שלא קנו את המחשב הזה לשם הנאה וזהו! יחשנם עוד המון,המון יעדים ומטרות שלשמם קנינו את המחשב הזה,כאשר אחת מהן כוללת גם שהוא יהיה טוב ומצוין כמובון,כל שאר "הבזבוזים" הם לשם אותן מטרות. אני לא מבין ממש בחומרה ולכן פירטתי בקצרה ונסחתי לא הכי ממצה ומסקר בעולם,מה אני אעשה?? אבי לא עושה תחרויות,אומנם הוא 'מתחרה' עם אחרים אבל לא בצרוה רשמית.... אבי מנתח תוצאות של מחשבים כאלה למקומות-עבודה ולמקומות שצריכים מחשבים כאלה וכך הם מבצעים שיקולים לפני הקנייה(כן,חברות שצריכות שרתים גדולים,חברות תקשורת,ואני לא יודע מה עוד!),ולכן הוא צריך לפעמים "לבזבז" כדי לראות האם זה "בזבוז"?האם זה מנצל ושווה לקנות?לחכות לעתיד?? הוא מסקר כמו גם להרבה מקומות. אנו משתמשים במ…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  15. Started by Wunderbar,

שלום חברים, חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט, שימוש בסקייפ ובוורד. התקציב הוא 2,500. יחד עם זאת, אני מאמין כי ניתן למצוא מחשב שיענה על צרכים אלו במחיר נמוך באופן משמעותי. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על מחשב לשימושים אלו.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by omrizb,

אהלן, מעוניין לקנות מחשב נייד כשהדגש הוא על מסך גדול ונח. חשבתי על Dell STUDIO 1737 T6400 X4500 בעל מסך "17 שעולה מעט יותר מ4000 ש"ח. מה אתם אומרים עליו? יש אולי רעיונות נוספים? תודה מראש, עמרי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Pizz,

מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS כרטיסי מסך Zotac 9600GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE ציוד רשתות none מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W ספקי כוח none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY none מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר הח…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  18. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, האם מישהו יודע מה ההבדל בין Dell Vostro V13 לבין Dell Vostro V131...? המחיר הוא כמעט 1000 ש"ח הפרש... תודה ויום טוב!

19. Started by Erankova,

אהלן שלום לכולם. ~ אפשר לחרוג ל5000 ש''ח * מטרות המחשב - משחקים כגון FAR CRY 3, CIV5, XCOM, skyrim, BF 4 (אם בכלל אפשרי במחיר הזה) * גודל המסך? 15 אינטצ' ומעלה * רזולוציית המסך? 720P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אם יהיה NUMPAD מגניב * משקל רצוי - לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא מעניין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - SSD אם זה לא מקפיץ את המחיר יותר מדי.. * כונן אופטי - לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - למה לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה מתוקות.. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by polliker,

מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12804 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11916 כונני SSD: Patriot Patriot Pyro 2.5'' 120GB SSD SATA III Retail http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13830 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://www.ksp…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. Started by mei00,

שלום אני מחפש מפרט לעבודה בגרפיקה עבודה עם תוכנות adobe לכל סוגיו עבודה עם קבצים שיכולים להגיע ל-2 גיגה.. חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים, מערכת שקטה (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). תודה רבה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  22. שבוע טוב לכל חברי הפורום וליועצים התותחים. אני מעוניין לרכוש בארץ בימים הקרובים מחשב נייד חזק לפיתוח תוכנה, עבודה בדפדפן מרובה חלונות, משחקים. תקציב: 6000 ש"ח (ניתן לחרוג) מימדים: עד 2 ק"ג ורצוי פחות. מסך 15.4" מ"ה: WIN10,WIN11... דרישות MUST: מקלדת איכותית ומוארת. חיבור לתחנת עגינה TYPE C. אחריות ל-3 שנים מספק\יבואן אמין. המחשב מיועד לעבודה אינטנסיבית וניידות גבוהה לכן חשוב שיהיה עמיד. רצוי גם: מסך מט. זמן סוללה ארוך ככל שניתן. מניסיון העבר אני מעדיף מחשבי DELL או LENOVO על פני ASUS או HP תודה מראש..

23. Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit) Processor Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz) Display 14.1" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) Color Onyx Memory 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) Graphics card Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD Hard drive 160GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Personalization Webcam + Fingerprint Reader Keyboard HP Color Matching Keyboard Networking Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card Primary DVD/CD drive SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Primary battery 6 Cell Lithium Ion Battery המחשב כולל משלוח יצא לי …

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, סרטים, משחקים מדי פעם (ישנים סטייל WOW, GW2) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בגדר ההגיוני למחשב נייד לשקול.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ממה שהתרשמתי אין סיבה לעבור את 8000-9000 (ללא כרטיס מסך), אבל גמיש אם אשתכנע. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, ללא מגבלת ״כבדות״ (למשל Cyberpunk וכיוצ״ב). בנוסף אני עושה סטרימינג, משחק על מסך 165Hz עם VRR אבל מתכוון לשחק על 120fps בעיקר. כרגע אני רוצה להשתמש בencoder של x264 על medium preset. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך, …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.