ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
גרסא קודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=213462.new טוב, אחרי שהוגדרו הצרכים, הוגדר התקציב, נבנה מפרט ונבחרו מסכים, שיחה עם SKYPC הניבה שאין כרגע מעבדי AMD בארץ ויקח חודש לקבלתם. מצ"ב כPDF הפרט שנבנה כאן (והוגדר לקראת הזמנה), אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט INTEL דומה שיהיה אפשר להזמין. דרישות: קניה מחנות אחת, מסך 19", בעקרון הוא משחק משחקי פלאש באינטרנט, אבל בעתיד אני מניח שהוא יתחיל לשחק משחקים של גדולים. בנוסף, צריך מסך 17" בשביל אחיו הקטן (בן 4), התקציב הוא בערך 1000, למרות שבחרתי לו את ה731BF שזה בסדר גמור. אפשר לראות מה שרשמתי בPDF, ואם אפשר להוריד בתקציב, מה טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל אני צריך בבקשה שתי הצעות אחת זולה יותר ואחת יקרה יותר כל אחת צריכה להיות סביב התקציב הנ"ל אין צורך במסך ככה המחשב מיועד בעיקר לעבודה על האופיס החדש 2007 זאת אומרת אאוטלוק וורד וכו' וגם הרבה גלישה באינטרנט אבל פה ושם יהיו עליו גם משחקים וכד' וירוצו תוכנות ברקע שיקחו זכרון. אתם המבינים לכן אני אתן לכם להחליט מה בדיוק צריך אבל נושא המהירות חשוב פה לכן שימו לב ל RAM זיכרון מעבר ל150 ג'יגה זה כבר יותר מדיי יש לי במחשב הישן צורב CD אחד ככה שצריך רק עוד כונן אחד של DVD רגיל או משולב עם צורב. מבחינת מקלדת ועכבר יש והם ממש פשוטים אבל לא חובה להחליף... [glow=red,2,300]עדיף להרכיב את המפרט מIQPC [/glow] תודה רבה יומטוב
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ש"ח POLYVIEW TFT 17'' V372 8ms DVI 1350 לוח אם של asrok עדיין לא החלטתי איזה מעבד אני קונה. כרטיס מסך sapphire ati x800xl 512 יש במאקסימוס ב-1349 או sapphire ati x800gto fireblade כאן בב"ש עולה 1500 או sapphire ati x850 xt זיכרון תמליצו לי הארד דיסק חברה תציעו לי עצות לשיפור אם צריך . מארז מקלדות רמקולים וכל השאר זה כבר אני סתדר אבל תמליצו לי בבקשה על הדברים שרשמתי פה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אני מחפש בזמן האחרון לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו לרוב הם אינטרנט סרטים (HD) ואולי מחשק או שנים לא מהכבדים. הגדול של המסך רצוי לא גדול מידי ולא קטן מידי שיהיה ממוצע שהוא עדין יהיה "נייד" ואם להסתובב איתו מידי פעם בעתיד ישמש גם לעבודות משרדיות אופיס וכו'.* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לרוב הוא יהיה בבית אני לא יודע מהאופטימלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני שמעתי שהמובילים הם LENOVO, DELL תקנו אותי אם אני טועה בנוסף שיהיה גם מצלמה מובנית ואם יש מיקרופון גם מה טו…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד, עכשיו שאלתי היא האם צפויה ירידת מחירים משמעותית כלשהיא בחצי שנה הקרובה? (עם כל עניין מעבדי הI7...) לא רוצה שיקרה לי כמו שקניתי לפניי כמה שנים כרטיס מסך וחודש אחריי זה יצא הDX10 והכרטיס מסך שלי הוזל כמעט ב50 אחוז. אשמח לשמוע אם ידוע למישהו איזה משהו בקשר לזה. המחשב לא דחוף לי ואני מוכן לחכות בשביל חסוך קצת כסף (או אולי לקנות באותו התקציב מחשב טוב יותר.) תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (לא לחרוג מהחריגה בבקשה... רק אם זה ממש ממש שווה את זה) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר אסטרטגיה, אך אני עדיין משחק מדי פעם במשחקים כבדים שלא זמינים לאקס בוקס, למרות שגם המשחקי אסטרטגיה עכשיו מתחילים להיות כבדים. * לאילו …
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן..צריך ייעוץ לגבי הנטבוק שבכותרת.. המסך שלו 11.6 אינץ' וזה טוב לי..המחיר שלו באופיס דיפו 2500 ש"ח. איזה יתרונות יש לו על נטבוקים יותר זולים חוץ מהגודל? ראיתי שיש לו כרטיס מסך של NVIDIA..זה אומר שחלק מהמשחקי מחשב יעבדו עליו טוב? אני מבין שהמסך שלו מבריק..האם זה טוב או רע? סרטים באיכות HD יעלו עליו או רק רגילים? ראיתי שיש לו חיבור HDMI..זה אומר שהוא יכול להתחבר לטלוויזיה נכון? דרך איפה הוא מתחבר לטלוויזיה? דרך הAV-OUT? אני צריך לקנות נטבוק מאופיס דיפו..האלה של ה-10 אינץ' קצת קטנים לי..11.6 נשמע יותר טוב..מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם מסך בגודל 15 אינץ' עד סכום של 3500 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. בעתיד אני רוצה להשתמש בו גם ללימודים. אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם מאחר ואיבדתי קצת את הידיים והרגליים ככל שקראתי ועיינתי במפרטים ובדיונים שבפורום זה . התבקשתי על ידי אחותי להרכיב עבורה שני מפרטים כפי שאפרט בהמשך.יתכן וצריך הייתי לפרסם שני נושאים נפרדים, אך חשבתי שמאחר ולעיתים ישנם באנדלים או מבצעים שונים, אז אולי יהיה אפשרי לרכוש פריט כלשהו ולפצלו/לחלקו בין שני המחשבים, למשל מארז עם ספק מובנה שאולי חלש למחשב א', אך יהיה טוב עבור המחשב השני ואז לרכוש ספק חזק בנפרד עבור המחשב האחר, או למשל פיצול של זכרונות שמגיעים במארז של כמה סטיקים וניתנים לפיצול. מקווה שלא טעיתי בהנחתי זו. מאחר וגם התקציב די נתון, כ 8000 ₪ עם אפשרות לחריגה קלה מעלה, הרי שלא ידעתי בדיוק כיצד לחלק את הדרישה התקציבית בין שני המחשבים והצ…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 14 (מתלבט אם 13.3 לא יהיה קטן מידי- לא שולל) * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בקיצור, אני רוצה מחשב לעבודות משרדיות, הדגש על שימושיות - שיהיה נוח ונעים לעבוד איתו. אני מתלבט אם כדאי להשקיע ב-I5, כי ממש חשוב לי שהמחשב לא יגמגם שיש עליו טיפה עומס. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הזדמנות לרכוש מחשב בנסיעה לארה"ב, לפי מה שהבנתי(וגם השוותי) אפשר לחסוך אלפי שקלים בקניית מחשב(לצורך העניין בלי מכס). אני מעוניין במחשב קטן(13 או 14 אינטש), בעל יכולת סבירה להריץ משחקי תלת מימד, לא יקר(600-700$ פלוס מינוס) ופרמטר חשוב הוא שהמחשב יהיה בעל משקל נמוך ככל האפשר. אני מוכן עם זאת להתפשר על : חוסר במערכת הפעלה, סוללה חלשה, כונן קשיח גדול או מהיר, זכרון פנימי, מהירות מעבד- לא צריך מיליון ליבות, צורב(או כונן BT - אפשר מצדי בלי קורא מדיה אופטית בכלל). כמובן שאם במסגרת התקציב אפשר לא להתפשר אז אני אשמח. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הנה המפרט מ מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Mushkin DDR3 3072MB (1024MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Blackline ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=998658 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪135 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק Antec Three Hundr…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות שני נייידים. כפי שהכותרת רומזת אחד מהם יגיע בוודאות מארה"ב עם דוד שלי, לגבי השני אני די מתלבט מכיוון שהתקציב בשבילו הוא לא גבוה כול כך ולכן אני לא יודע עד כמה משתלם להביא אותו מארה"ב(בעזרת שילוח). דבר ראשון הייתי שמח אם מישהו היה נותן סקירה קטנה על מצב הניידים בשוק, קראתי את הסטיקי אבל הוא די מבולגן וכולל בתוכו המון מידע ישן. לא ממש מצאתי שם מידע עדכני על הפלטפורמות החדשות של AMD כולל מעבדים(שהבנתי שבניגוד לעבר נותנות פייט לאינטל), וגם בכרטיסי המסך לא ראיתי הסבר על הכרטיסים החדשים של שתי החברות. איזה מעבדים עדיפים כרגע? מה נחשב הכרטיס מסך החזק ביותר? מה נחשב המשתלם ביותר? כמובן שלא ציינתי שימושים המחשב הזול יותר אמור להיות לסטודנטית, הוא לא צריך כרטיס…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני אשמח להמלצה למחשב נייד של עד 13׳׳ במחיר של 2500. אין עדיפויות כלשהן, עדיף כמובן שיוכל להריץ משחקים ישנים, אך השימוש המירבי נועד לעיצוב בפוטושופ, טיכנות ברמה בסיסית וכד׳
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג כרטיס מסך+מעבד+לוח אם+צורב DVD+ זיכרון 1GB התקציב שלי הוא מקסימום 3500 עם חריגות בודדות אפשריות כשבניתי שדרוג בסכום זה מבוסס AMD X2 3800 הצלחתי להכניס כרטיס מסך 7600GT, אך ברצוני ללכת על E6300 (כחשיבה אולי יותר לטווח ארוך) אז לא נותרת לי ברירה ולרדת לכרטיס מסך 7600GS EXTREME תפקיד המחשב: משחקים ממוצעים (לא חייב גרפיקה מקסימלית אבל שיהיה יפה) + הורדות (איימיול וכו') + עבודה משרדית איזה החלטה לעשות ? E6300 + 7600GS EXTREME או AMD X2 3800 + 7600 GT מה דעתכם? הצלחתי לארגן גם את המפרט הבא: NEC ND-3550A Silver x 16 Bulk DVD±R/RW 216.00 ¤ 1 216 ¤ 1 8955 Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1475.00 ¤ 1 1475 ¤ 2 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P …
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-c1301119337/16757255?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_28&a=2022 זה פורסם בגרופון רשום שזה מוחדש ובמקום 4700. שווה לקנות? בעיקרון אני מחפש הרבה זמן מחשב שאני רוצה שיהיה מספיק חזק להריץ את דיאבלו 3 ומסך 17.3 fhd חשבתי להזמין מהאיבי את המחשב הזה : HP Pavilion DV7-7062EA Entertainment Notebook PC, i7 Intel Pro, 8GB Mem, 1TB HDD http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221180142109&index=13&nav=SEARCH&nid=09686662597 רק שגם הוא בלי fhd ואני לא יודע כמה מיסים יגבו עליו בארץ בכניסה אפילו שארשום שזה מתנה ועלה רק300 דולר. התקציב שלי כעיקרון הוא עד 3500-3700 . תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מפרט בשביל חבר.. עד 5 אלף.. כולל מסך דק.. מחשב בעיקר למשחקים... תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (שתיהיה אפשרות להריץ משחקים קלים, לא יותר מזה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (קצת פוטושופ), צרכים בסיסיים של סטודנט למדעי המחשב * גודל המסך? 15.6 לא מבריק * משקל רצוי? אזור ה2 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני מאוד רוצה SSD, יש מצב להכניס את זה בתקציב שלי? * כונן אופטי? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קריטי * אחריות? 3 שנים תודה רבה וצום קל
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חיר 2000 שקל.. משהו בסגנון הזה : http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 כרטיס מסך אני יקנה לבד אחרי זה ... מעבד Q 4 G זכרון רם 500GB דיסק קשיח .. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
2. מטרות המחשב? עיצוב תלת מימד בסביבת 3DSmax, הורדות ומשחקים כבדים (רצוי מחשב שיחזיק את כל התותחים הכבדים של ימינו ושל השנתיים שלוש הקרובות על הגדרות גבוהות-מקסימליות בצורה חלקה [60 FPS]) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בצורב\נגן דיסקים או DVD כלל, גם לא כונן דיסקטים. אני מאמין כי כרטיס קול מובנה יספק את צרכי, אך חשוב לציין כי איכות המידי שלו חייבת להיות גבוהה. למשל, כרטיס הקול הנוכחי שלי (מובנה על Asus p4p800) עולה על כל דרישותי. (שוב, איכות המידי חשובה מאוד). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחש…
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 (אם המארז מתאים) אחרת 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, Planet Side 2, AC3, LoL, TF2 משחקים קלים וכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסמלית תהיה 1080*1920 במסך של 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב חזק מאוד שיוכל לסחוב תוכנות מוסיקה כבדות תוכנות מיקסוס ועבודה כללית עם מוסיקה, אין לי כל צורך בכרטיסי מסך או בגדלי המסך וכו. התקציב שלי הוא באיזור ה3000 שקלים אולי מעט יותר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב כמה שיותר חזק לגיימינג אם אפשר אז לשלב את הכרטיס Sapphire HD 4890 Toxic/Vapor-X המחשב מיועד למסך Dell 2209wa תודה מאש
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אין חשיבות לניידות, כרטיס מסך ומראה מה שכן חשוב הוא ביצועים כמה שיותר גבוהים במחיר הנ"ל ישמש לגלישה באינטרנט ואופיס התציב עד 2500 אפשר לחרוג בכמה מאות אבל רק בשביל צורך ממשי
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אחרי אין סוף חפירות בפורום, ובקשות ושאלות וטענות ומענות, קיבלתי אתמול את המחשב החדש לאחר המפרט המומלץ שקיבלתי כאן. ועכשיו אני יושב מולו עם מסך T260 והוא יפה, ושקט ועובד מהר וכל מה שרציתי- יש בו. אז שוב תודה לכל מי שעזר.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-