עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני מעוניינת במפרט לשימוש ביתי, עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה. אני לא זקוקה לציוד הקפי אך זקוקה לכרטיס קול בסיסי שניתן לשמוע איתו מוזיקה. נושא הקירור חשוב מאוד מאוד מאחר והמחשב תקוע ב"גומחה". נושא השקט לא קריטי, אבל שהמחשב לא יהיה רועש במיוחד. הרכבתי בKSP מפרט שלדעתי הוא פשוט אך באיכות סבירה ויצא לי 2350 שקל. הבקשה שלי - האם ניתן לקצץ במשהו מהרכיבים על-מנת להוריד את המחיר? נגיד, צריך כרטיס קול? צריך ציוד רשת? ושאלה נוספת - אני לא מבינה כלום בספקי כוח ומארזים (אפילו אחרי גוגל), אפשר עזרה בנושא הזה? מעבדי אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio זכרונו…

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by kip,

היי, מבקש עזרתכם בבניית מפרט ו/או פתרון הבעיה בישן. מיועד לגלישה, אופיס וגם קצת משחקים. מתכנן להוסיף כרטיס מסך בשלב מאוחר יותר, אולי יד 2, מה דעתכם ניתן להשיג? כרגע יש לי מחשב שעושה בעיות, המפרט בצד. או שהוא קופא או שבהדלקה מחפש IDE ואז רושם MEMMORY CONTROLER NA. מעבדה טובה באזור קריית אונו? שווה להתעסק? כרגע עם AMD ומרוצה אבל לא חובה. מסך CRT שאני לא מתכנן להחליף כרגע, אני מרוצה וגם מעדיף להשקיע בסימילאק.... אין כל כך מה לסחוב מהישן לחדש למעט צורב וזה כבר לא כסף. אולי הכרטיס מסך... מעדיף חנות באזור קרית אונו או אפשרי בקריות (ביאליק, מוצקין). לא OC, ספק סביר, כרטיס מסך ONBOARD עם יכולת להוסיף כרטיס אח"כ עדיף, לא חובה. עדיף 4 סלוטים ל RAM. כמו בלוח שלי... משחק…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  3. היי כולם! אני אשתדל לפרט כמה שאפשר על מנת שנוכל להגיע למפרט המושלם. אז ככה: אני בונה מחשב לאחי. יש לו אולפן הקלטות ביתי. אני מנסה לבנות מחשב עם תקציב של עד 5000 ש"ח ( כמה שפחות עדיף) התוכנות שהוא מתעסק הן בעיקר CuBase (תוכנת לעריכת סאונד) יש לו כבר כרטיס קול חיצוני (M-audio) פלוס רמקולים מטורפים, מיקרוןפון וכו'. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר עם התקציב) ושיישמר לתקופה ארוכה. אין צורך בצורב ויש כבר הארדיסק של WD עם 500GB SATA2. כרגע אין צורך גם במסך. (וכמובן ללא עכבר ומקלדת) העיצוב לא ממש חשוב לי. אך חשוב שהמחשב יהיה שקט. (אתם חושבים שאני צריך קירור) ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה. (רק חלקים) לא מתוכנן OC ודבר אחרון. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך טוב. לא יקר. בסביב…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by dlogan,

לעבודה משרדית פחות או יותר אחותי רוצה את זה בשביל להוריד סרטים ושירים יש לה כבר מסך מקלדת ועכבר ורמקולים אז בלי בבקשה ואם אפשר לא לנסות לנצל את כל הכסף זה 2000 ש"ח עם חריגה אהה ובבקשה תנסו לעבוד עם KSP כי הם ממש קרובים אלינו וזה נוח תודה.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by J0n1,

שלום לכולם. אני צריך המלצה למחשב נייד לרכישה בארץ במחיר של עד 3.5 אלף, ורק אם ממש חייבים. הדרישות הן שיהיה קל (יחסית), אבל מצד שני שיכלול מסך שלא יוציא את העיניים בעבודה ממושכת (14" נראה לי מספיק) בנוסף מקלדת נוחה, ושלא יתחמם. כל זה חשוב בגלל שזה הולך להיות מחשב ראשי, אז יעבדו עליו הרבה. חשבתי בינתיים על ה1525 עם מעבד 1.8, עולה כ3400 שקל. אבל החנויות לא ממש מוצאות חן בעיני. יש לכם עוד המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by niv_123,

Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1649 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 Giagbyte GA-X48TDQ6 X48 Chipset, יחידות 1 ¤1470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1128 ASUS ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1680 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1489 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1502 Thermaltake Toughpower 600W, יחידות 1 ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=982 G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1258 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤6172 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤5…

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב (ללא מסך, מיקלדת ועכבר) המחשב משמש לאינטרנט/ אופיס/ סרטים. קיבלתי את ההצעה הזו מאייבורי: האם המרכיבים איכותיים? האם מישהו יכול להציע הצעה טובה יותר? ספק: EZCOOL 450W 12CM FAN מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: ASUS P5KPLCM G31 דיסק: 320GB SATA II 7200RPM זיכרון: Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב: LG/NEC X22 SATA DVD מחיר: 1190 תודה, ניר.

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  8. שלום, אני זקוק למפרט למחשב שישמש לעריכה גרפית דו מימדית (פוטושופ, פיינטר, אופן קאנבאס, וכד' תוך שימוש בטאבלט WACOM INTUOS3), עיצוב אתרים, עריכת סרטים (פרמייר, אפטר אפקטס), ובאופן כללי ניגון מדיות HD. אני לא מתכוון לשחק על המחשב הזה. התקציב הוא 6K, אפשר לחרוג אם זה משתלם. בנוגע לציוד היקפי, אני רק צריך סט של עכבר ומקלדת (עדיפות ללוג'יטק). I'm a sucker for Thermaltake cases, אז אני מעדיף אחד שלהם - אני רוצה מחשב כמה שיותר שקט ויפה. אני לא מתכוון לעשות OC בכלל, ואני יודע של-TT יש מארזים עם קירור מים מובנה, אם זה קירור נורמלי ושקט אני לא אגיד לא לאחד כזה, אבל מן הסתם אני לא מגדיר את זה כחובה. אבל, שהמחשב יהיה שחור בבקשה. אם זה משנה, המחשב ירוץ על הרזולוציה המקורית של המסך, שה…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  9. היי אני מחפש מחשב נייח לסרטים\גלישה באינטרנט ומשחקים , צריך שיריץ אותם בצורה סבירה. מעדיף שיהיה הרבה זיכרון HD לא גדול במיוחד וללא ציוד היקפי התקציב המקסימלי הוא 4K אבל עדיף כמה שפחות הצעות רציניות בבקשה , תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. הדרישות שלו הן עבודה + תוכנות הנדסיות (matlab,modelsim וכו') + משחקים לעיתים (לא חייב את המשחקים התובעניים ביותר) - לכן דרוש גם כרטיס מסך חיצוני. כמו כן רצוי מאוד יציאה לטלוויזיה. ראינו מספר מחשבים, אבל להרבה מחשבים חדשים יש יציאת HDMI - לפי הבנתי אי אפשר לחבר יציאה זו לטלוויזיה רגילה (כלומר טלוויזיה שהיא לא LCD או פלאזמה) (תקנו אותי אם אני טועה), ולכן רצוי שתהיה למחשב יציאת s-video. ייתכן כי אחיו יוכל לקנות לו בסינגפור או קוריאה מחשב - הייתי רוצה לשאול האם מה שרשום ב"דביק" לגבי האחריות הבינלאומית בקניה מארה"ב תקף גם בקניה מארצות אחרות. בתודה מראש, רון.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  11. שלום. שאלתי היא האם / עד כמה מזיק ניתוק הסוללה או חיבורה בזמן שהמחשב דולק ומחובר לחשמל.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  12. צרכים משרדיים דיי בסיסיים. אולי גם ישחקו בו, אז כדאי כרטיס מסך מתאים. מסך 14-15". משקל, זמן סוללה מסך מט או מבריק - כל אלו לא משנים. הייתי שמח להמלצה הזולה ביותר, נגיד עד 2000 ש"ח (ששווה משהו כמובן. אפשר גם דגם ישן שירכש יד שנייה באיביי) ולהמלצה הטובה ביותר, נגיד עד 10000 ש"ח. אין צורך באחריות בארץ.

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים (לרוב TF2 על מנוע Source אם זה משנה), ללא OC, חשוב שלא יהיה רועש אבל לא צריך להגזים בזה, ללא ציוד היקיפי בכלל. כרגע יש לי מסך 19' משחק על רזולוציה 1024*768 רק כי המחשב לא מסוגל ליותר מזה. צריך לכלול במפרט מחיר של מערכת הפעלה XP (אם עוד מוכרים בכלל). התקציב כרגע עומד על 3200 ש"ח יש בזה קצת גמישות אבל אני מעדיף לא לחרוג. בקשר לחנות, אני מעדיף לא להזמין מהאינטרנט אלא לבוא ולקחת מהחנות (אזור פתח-תקווה) ואם אפשר גם הסבר קצר על החנות (אמינות, אחריות, שירות, מומחיות במקרה של תקלות וכו'.) תודה מראש לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  14. אני צריך לקנות מחשב לא משהו מטורף. יש לי מסך של 19 אינץ wide ואני משתמש ממש קצת לעריכת סרטים בתוכנה pinnacle. אני רק רוצה שהחשב יעבוד לי מהר ולא יתקע לי. תודה רבה לכל העוזרים בבקשה תעזרו לי מהר זה דחוף אני חייב לקנות מחשב היום.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. Started by maorizyo,

יש חיה כזו? כרגע קיים NVIDIA7150/630 וזה מריץ משחקים פרה היסטוריים בלבד... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. Started by danr,

אהלן, אמא שלי היא מעצבת גראפית עצמאית (עסק משלה) עם סטודיו אישי בבית. היא מעוניינת לקנות מקבוק ומכיוון שבארה"ב הוא זול הרבה יותר עלתה השאלה הבאה: אם היא מזמינה מAmazon למשל ושולחת לארץ באמצעות FEDEX\UPS, היא יכולה להכריז על זה כהוצאה מוכרת? אם כן, ממה היא פטורה? רק מה16% מע"מ? גם מהמשלוח? כי הבנתי שלניידים אין מכס, רק מע"מ. ואני לא מתכוון שהם יחזיקו את זה אצלם יותר מדי (אל תחשיבו דמי אחסון) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. אחותי מעוניינת להחליף את הפוג'יטו סימנס שלה אחרי 3 שנים ולהתקדם למשהו יותר טוב - התקציב = גג 4000 ש"ח * מטרות המחשב? מחשב לסטודנטית - בעיקר עבודות משרדיות -אינטרנט ואופיס, מדי פעם איזה סרט בקטנה.... * גודל המסך? 15" ומעלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בגבול האפשרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) :אין צורך. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה כ"כ. * צורב DVD? חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? בישראל זה מספיק אבל רצוי לפחות 3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או TOSHIBA. בעיקרון היא רוצה שהנייד יגיע עם מע' הפעלה עליו כדי לחסוך כאבי ראש בעתיד... יש לי כמה כיוונים כמו ה-DELL 1545 או הטושי…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by igig19,

שלום לכולם חבר ביקש ממני מפרט למחשב משחקים שיתאים למסך lg w2353v עד 4000 שקל ואני קצת מבולבל כי לא התעסקתי בזה הרבה זמן כמו שאמרתי התקציב הוא 4k מקסימום בלי חריגות כלל, למשחקים ולסרטי hd ללא ציוד היקפי מעבד אינטל בלבד ללא oc כולל הרכבה חנות באזור חיפה או אשדוד השקט חשוב אבל לא במיוחד תודה לכולם מראש על העזרה אשמח לתשובה מהירה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by avshalom81,

שלום אני פרילנס שעובד מהבית וברצוני לקנות מחשב חדש ,ואשמח לקבל עזרה בבחירת המחשב . 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.autocad ,sketchup, revit ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).רינדורים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מסך ,מתכוון לקנות 22" ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכו…

20. Started by iluxa1,

זה מה שהצלחתי להרכיב: מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ¤643 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Asus P5Q SE2 ¤592 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31205 כונן קשיח Seagate ST3160815AS 3.5" 160GB SATA2 8MB ¤202 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3160815AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1100Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤417 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8800CL5D-4GBPI כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ¤1341 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BGTX275896 צורב Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=16048 מארז ללא ספק NZXT Guardian…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. ללא OC, חשוב שיהיה כמה שיותר שקט. זה מה שבניתי: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ¤451 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤364 כרטיס מסך: [..] PALIT HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - זמין במלאי ¤579 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤234 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤126 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤285 מארז: [..] ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS PSU - זמין במלאי ¤439 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) ¤0 מחיר סופי: ¤2478 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם? מה צריך לשפר/לשנות? האם ספק כוח…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. המחשב נקנה מ-KSP אז אם אפשר שהמחירים יהיו משם... וכן אני יודע שזאת לא החנות שהכי כדאי לקנות ממנה אבל מה אני אעשה.. חשוב שיהיה מארז טוב עם סטייל.. קירור כמו שצריך עם מאווררים גדולים אין צורך בציוד היקפי (גם לא מסך) כרטיס מסך של nvidia הארד-דיסק טרה של סמסונג מעבד של intel לוח אם שיחזיק גם לשידרוגים בעתיד ו..זהו נראה לי... תודה מראש! ואני לא סתם אומר את זה כי אני יודע שתמיד באתי לפה לבקש עזרה קיבלתי את העזרה הכי טובה שרק אפשר לקבלללל אני גם אודה לכם אחר-כך בעצם אז מה זה משנה..

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by ccc,

חנות ששולחת לארץ, ושיהיה במחיר האמיתי של HP ולא מחירים מוזרים כמו 750$ שיש באיביי של כמה גנבים.... מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by Vosegus,

צהריים טובים, יש לי נייד של HP פאוויליון DV7,ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה(איזה משהו של חברה בשם KTV)באמצעות כבל HDMI.המסך של הנייד התחיל להבהב(כאילו הוא מתחבר לטלוויזיה)אבל בטלוויזיה עדיין היה רשום No Signal,מה הבעייה? כבר חיברתי אותו בעבר לטלוויזיה וזה עבד,הבעייה הזאת הייתה קיימת אבל אחריי שמנתקים את הכבל ומחבריפ המצב הסתדר ובמקרה הזה זה לא מסתדר. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי מחשב שמצאתי, לא בדיוק בתקציב שלי, אבל נראה לי טוב, רציתי עיצה לגבי המעבד שלו, ראשית אפרט את הדרישות: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, צריך להריץ תוכנות כמו MatLab * גודל המסך? 15.6 או 15.4 * משקל רצוי? לא משנה, אבל שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, כמובן שתהיה סוללה מודרנית, שיחזיק זמן ממוצע של לפטופים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אבל רצוי שמרבית היציאות המודרניות יהיו קיימות * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? בוודאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? צריך אחריות של היצרן ו/או היבואן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה גדולה ומוכרת אני חשבתי את המחשב הבא: HP Pavillion dv6 1320ej יש למחשב זיכרון 4GB מהיר, D…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.