ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפשת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 4000 ש"ח (במקרה הצורך אפשר לחרוג במאות בודדות). אני סטודנטית לאדריכלות שנה רביעית וזקוקה למחשב שיריץ בקלות מגוון רב של תוכנות אוטוקד, ריינו, רוויט, אילוסטרייטור, אינדיזין, פוטושופ, Sketchup וכו' אני אדרש גם לעבודות רינדור בויריי ודומיו. המסך בסביבות 15.6 אינצ, (לקראת שעות עבודה רבות) והאיכות חשובה. כמו כן כרטיס מסך שידע לעמוד בדרישות. גם משקל נמוך מהווה קריטריון חשוב לבחירת המחשב. חיפשתי פוסטים בנושא אך רובם היו מלפני שנתיים, ונראו כלא רלוונטים (למרות שהבנתי במחשבים קטנה...) אשמח לכל סוג של עזרה בנושא תודה רבה ושבוע טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני חושב אולי לרכוש מחשב חדש, ואני מעוניין בהמלצתכם כדי לראות מה אני יכול להשיג בתקציב הזה. כפי שכתוב בכותרת, התקציב הוא 4000 ש"ח, בלי זכרונות, דיסק קשיח, צורבים וציוד הקפי שיעברו מהמחשב הישן (כולם רכיבים חדשים שנקנו לא מזמן). גם הכרטיס מסך די חדש ואני לא יודע אם כדאי להעביר אותו למחשב החדש או לקנות כבר אחד חדש וחזק יותר (ניתן לראות את הדגם במפרט שמצורף מתחת ליוזר שלי). השימושים של המחשב כלליים: משחקים, אינטרנט, עבודה שוטפת במחשב וכו'. תודה.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש להורים לצרכי אינטרנט (גלישה + SKYPE), ישומי אופיס ואולי סרטים התקציב הוא עד 2,500 ש"ח וצריך לכלול מחשב (כולל צורב DVD ) + מסך + מקלדת (שתכלול רוסית) ועכבר + רמקולים + WEBCAM לגבי המסך ראיתי שיש כאלו עם מצלה ורמקולים מובנים, גם כזה יספיק. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. הוא לא נתן לי עוד דרישות. אני מניח שלא מדובר בוידאו HD והמשקל הוא לא קריטי.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מעבד:AMD ATHLON AM2 DUAL CORE 4200(65W) BOX לוח אם: Gigabyte GA-M55S-S3 socket AM2 זיכרון:Kingston DDR2 667Mhz 1Gb Original - K1G667 כרטיס מסך: Leadtek Geforce PX7600GT 256 Mb Retail דיסק קשיח:Western Digital 160Gb 8Mb 7200rpm צורב DVD:LG H10NK x16 Dual Layer Bulk Black כרטיס קול:Genius Live Maker 5.1 Retail מארז:THERMALTAKE MAMBO Black 120mm Fan ספק:Thermaltake 470W PFC 120mm PCI-E SATA 24/20 pin Dual 12V Rails כרטיס רשת:Ethernet 100\1000 MB LAN\FIRE-WIRE רמקולים:Logitech X-530 מקלדת:Genius KB21e עכבר:Logitech Pilot Optical מה אתם חושבים על המחשב הזה כולל הציוד ההקפי (בלי מסך) הוא יעבוד חלק על וויסטה? ואיך הוא יעבוד עם משחקים כמו need for speed ? וכמה הוא יכו…
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג ל32 גיגה ב4 סטיקים האם יש משהו יותר טוב מזה בתקציב דומה? 1600MHZ 9-9-9 2N http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=16277 הלוח http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4145#sp 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory * Due to Windows 32-bit operating system limitation, when more than 4 GB of physical memory is installed, the actual memory size displayed will be less than 4 GB. Dual channel memory architecture Support for DDR3 2800(OC)/1600/1333/1066 MHz memory modules Support for non-ECC memory modules Support for Extreme…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. המליצו לי להמתין ליציאת מעבד ה"קונרו" .הבנתי שהוא יצא החודש ואני יודע שצפויה עוד הורדת מחירים בשבוע הקרוב...אתם יודעים מתי בדיוק? עכשיו,אני מעוניין במפרט של מחשב חזק,כזה שיריץ למשל את F.E.A.R ואת QUAKE 4 ,PREY בהגדרות ורזולוציות גבוהות בלי כל בעיה. התקציב הוא סביב 7500 ש"ח. מה שחשוב לי זה מסך 19 אינץ' דק וטוב,מארז עם מספיק מאווררים,רמקולים 5.1 איכותיים(עדיפות לקריאייטיב),מקלדת ועכבר אופטיים (לא אלחוטיים) ,צורב DVD,כונן קשיח 160 GB בשאר ,כרטיס מסך,סוג מסך ,לוח אם,מעבד ,זכרונות וכד' תרכיבו לפי איך שאתה מבינים ויודעים. אם תוכלו לציין מחירים ליד כל פריט זה יועיל מאוד. בתודה מראשלכל העוזרים ,אלעד
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה כדאי לקחת? A-top Armor Gaming Case 400W Pearl הוא בא עם ספק או לקחת את ה thermaltake tt 360watt ad 2-fan pfc המפרט שלי הוא amd athlon 64 3200+ box gigabite ga-k8nf-9 939 adata ddr 512mb 400 mhz
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב שיריץ משחקים ישנים יחסית כגון: טומב ריידר (הראשון בטרילוגיה החדשה), Arkham origins, Mafia 2, AC: black flag בסגנון הזה. למשחקים חדשים יש לי פלייסטיישן, פשוט המשחקים האלה (ועוד כמה בסגנון) שמורים לי בסטים ואני רוצה לסיים אותם. לא משנה לי AMD או אינטל (אני פחות מבין בכרטיסי מסך של AMD אבל אינטל לדעתי יספיק 1650). לא צריך ציוד היקפי ווינדוס. חשוב לי שיהיה חיבור DVI כי למסך שלי אין HDMI. אלה מפרטים ששמתי עליהם עין: https://www.tms.co.il/175127 (http://startpc.co.il/new-pc/pba (PBA 1 אשמח לעזרה, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום פשוט פה זה שאלות על ניידים אני רוצה לקנות זיכרון CORSAIR למחשב נייד גודל: 2GB מהירות : DDRII 667 אני צריך את זה בסטיק 1 של 2 גיגה לא 2 סטיקים של 1 גיגה מישהו יכול להגיד לי כמה בערך הוא אמור לעלות?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב השני שלי נשרף,החלטתי שצריך לקנות מחשב חדש. אני צריך מפרט למשחקים. תקציב: 5,500 עד 6,000. ללא ציוד הקפי ומסך. במידה ואפשר,תכתבו את החנות ממנה לקחתם את החלקים.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד לעבודה של אשתי, לא אני ולא היא מתמצאים בנושא ולכן נשמח לכל עזרה. אשתי מלאה את השאלון: תקציב עד 3500 עם חריגות קלות מאוד. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ומעט מאוד צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - חשוב שלא יהיה מסך קטן, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - קל, 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - USB3, HDMI * Bluetooth - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - רצוי 1 TB, עדיף חלק SSD אם אפשר אבל לא חובה. * כונן אופטי - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - רצוי * האם בתק…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום... באופן עקרוני יש לי מחשב חזק בבית שנועד בעיקר למשחקים אך אחותי צריכה מחשב נוסף לעבודה... התקציב היא 2200 ש"ח ועיקר השימוש יהיה לעבודות שונות...חשוב לציין שיש צורך בכוח עיבוד יחסית חזק כי חלק מהתוכנות שיהיו בשימוש הן כבדות [כולל כמה תוכנות גראפיות...לא כבדות,אך דורשות כרטיס מסך סביר],לכן זה די הכרחי שיהיה 512MB DDR RAM וכרטיס גראפי R9250SE או GF5200 FX. אני מקווה שמישהו יצליח להרכיב מחשב בהתאם לתקציב והדרישות,ועדיף שיהיה פחות מ2200...[אם בכלל אפשרי] תודה רבה לכל מי שיעזור. אין צורך בציוד היקפי או במסך
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן יש את ה-EEE הזה (1201N) ב-2,001 ש"ח כולל משלוח בחנות B&H. אני רוצה מחשב נייד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. (סה"כ כדי להעביר לי את הזמן בזמן נסיעות מטעם העבודה, לרוב כשאני נמצא במלונות משעממים בחו"ל.) משחקים אינם חשובים לי, אך אם על הדרך יהיה אפשר לשחק בכאלה ישנים יותר ברזולוציה נמוכה יותר - למה לא. למען האמת, החסרונות במחשב הנ"ל שמפריעים לי הם המסך, שהבנתי שהוא בעל זווית צפייה צרות מאוד, בעל בהירות נמוכה מאוד ומחזיר הרבה אור, כך שקשה מאוד לעבוד עליו בחוץ. נוסף לזה, יש את זמן הסוללה הקצר מאוד ביחס לאחיו האטומיים. העניין הוא - האם יש מחשב נייד טוב יותר בטווח המחירים הזה? :s05: כלומר, אני מניח שבקפיצה של 500-1,000 ש"ח יהיה מחשב נייד טוב / משתלם יותר, אבל…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן חברה, אבי החליט לשפר את המחשב של אחותי במחיר המצחיק הזה בלבד.. אני צריך : לוח אם מעבד כרטיס מסך וג'יגה זיכרון פנימי המחשב לא לגיימרים.. אז לא צריך כרטיס מסך בשמיים אני יודע שזה קשה עם הסכום הזה אבל תנסו תודה אני מאוד אשמח אם המפרט יהיה נגיש לקנייה מKSP כי אני קרוב אליהם וזה הכי נוח
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחפש לחבר מחשב למשחקים לא כולל oc רצוי הארד דיסק של 250gb ומסך 19 לא רחב כמה שיותר טוב רצוי שיהיה שקט! לכמה זמן המחשב יהיה טוב למשחקים מודרנים? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1473 לוח אם: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ¤536 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1247 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤243 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤289 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W ¤488 מחיר סופי: ¤4727 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני עושה OC למעבד !!! בעתיד אני קונה עוד כרטיס מסך ואז היה 2 HD4870 חחח D: שאלה : הספק כוח יחזיק את המערכת ??? עם שתי כרטיסי מסך HD4870 ???
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב שקט ב3000 שח ללא ציוד היקפי לעבודה משרדית
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מסוג fujtsu lifebook דגם s-4510 אתמול הדיסק הקשיח שלו נהרס ואת האמת אין לי שמץ של מושג איזה דיסק קשיח צריך לקנות מאיפה וכמה עולה אני ישמח עם תעזרו לי!!! דרך אגב לא אכפת לי לקנות גם יד שניה במצב טוב תודה...
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת מחשב ללימודים, emule וקצת משחקים עם גרפיקה בסכום של 3000 עד 3500 ש"ח שחוץ ממסך כולל הכל (עכבר, מלקדת ואפילו רצוי מדפסת) הדרישות היחידות שיש הן מעבד טוב (כנראה athlon or P4), ואני מניח שצריך כרטיס גרפי סביר בשביל המשחקים. אילו הצעות יש לכם?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, כפי שהכותרת אומרת. המחשב של המשפחה נהרס. בעיית לוח אם או מעבד, לא הצלחתי לסדר אותו . המחשב היה P4 2.4 GHZ עם 1.2GB זכרון וRADEON 9600XT. אני מבקש המלצה די דחופה בגלל שאין לי מחשב לעבור ולהשוות מפרטים. למחשב שישמש ליישומי OFFICE אינטרנט והורדות. ירוץ עליו XP. יש לי מארז ATX מלפני 4 שנים הוא יתאים אם שצריך לקנות גם מארז? אשמח להמלצה ל: לוחם אם עם כ.קול מובנה עם לפחות 3 יציאות (קדמי אחורי ומיקרופון). מעבד, כ.מסך, זכרון 2 GB. ספק כוח טוב. לא צריך מפרט מפוצץ (חיסכון בכסף) המפרט הקודם היה מספיק טוב גם לעוד 5 שנים. תודה מראש למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עם מסך 17 , 2 GIGA זיכרון וHDD 160לפחות , מצלמה ומיקרופון מובנה. המחשב ישמש ביקר לצפיה בסרטים (גם בHD) וגלישה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בניתי מחשב להורים\בית של חברה שלי, האמת שהם משתמשים בו לגלישה, קצת עבודות באופיס, אבא שלה גולש באתרים של מניות וכל מיני דברים כאלה, צפייה בסרטים ושימוש רגיל בכללי. עכשיו יש לה אח קטן שמשחק קצת במחשב לא משהו כבד, אלא משחקים אתם יודעים.. משחקי ספורט וכאלה לא משהו רציני בכלל. התקציב שהוא נתן לי הוא בין 2000 שקל ל 2300 גג ללא צורך במסך, ובניתי את המחשב הזה בחנות שיש לי איתה אחלה ניסיון בפנדה מחשבים - יצא לי סופי 2100 שקל ללא הרכבה. רציתי להתייעץ לגבי כמה דברים : 1. המארז הזה יספיק לשימוש הנ"ל או שעדיף להוסיף 100 שקל ולקחת מארז קצת יותר טוב כגון coolermaster centurion 534 , שהוא קצת יותר מרווח וקריר. 2. האם בכללי המערכת הזו בסדר לשימושים האלה, והאם לא תהיה שום בע…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 רחגיה עד 1,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת מוסיקה (אבלטון) ומשחקים high end 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך רמקולים (אפשרות לכרטיס קול) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למפרט בחמש וחצי אלף ,ללא מסך,ללא כונן קשיח,וללא כונן DVD הייעוד הוא משחקים כבדים,רצוי שיהיה לו 2 גיגה של DDR 800 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-