ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם 1. מה התקציב? 2000 שקל ומותר לעבור עד 10 שקל זהו !! D: 2. מטרות המחשב? משחקים בלבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? שימו רק צורב DVD אחד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא... מצידי שיהיה רועש כמו טרקטור העיקר יהיה קר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש כבר מערכת הפעלה ושירכיבו אותו שמה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש, לאחרונה עלתה בי התלבטות; קיבלתי מאייבורי את המפרט הבא: מעבד - E7300 זכרון - 2G 800 דיסק קשיח - 320 GB צורב - LG 22 X DVD לוח אם - P45 כ. מסך - 9600GT 512 ספק - 400 kool מארז - שני מאוררים. מחיר - 2600 ש"ח, למזומן. היום ביקרתי באופיס דיפו וראיתי שני דגמים של AMD GAME: האחד 5000 במחיר של 2500 ש"ח והשני דגם 6400 במחיר של 2900 ש"ח. שניהם באים עם מערכת הפעלה ויסטה פרמיום ואנטיוירוס. ההתלבטות כרגע היא אם לכת על אינטל או על AMD. ממה שאמרו לי אייבורי לא כ"כ אמינים אבל אופיס דיפו יקרנים.. אשמח לעזרה וחוות דעתכם תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה קורה חברים? הרבה מאוד זמן לא ביליתי פה im back in action חבר שלי בא אליי עם הצעה מזעזעת ממקום כלשהו שלא אנקוב בשמו למען קיום חוקי ומצוות הפורום. מיד הצעתי לשפר לו אותה פלאים ואף במחיר נמוך יותר. התקציב: 3000 ש"ח. סטייה מקסימלית של 200 ש"ח (אז זה אומר שהתקציב 3200? 0_o שיהיה) בכל אופן, אני רוצה לבנות לו עד 3000 ש"ח. המטרה? "לא ממש גיימר, אבל משחק מדי פעם ורוצה שמשחקים יעבדו" בקיצור - המטרה של המשתמש הישראלי הממוצע. ולהלן המפרט: AMD ATHLON 64 4000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.1GHz 1MB CACHE - ADO4000DDBOX - BOX ALBATRON K8SLI-AM2 TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לבנות לאחי מפרט אבל מכיוון שאני כבר לא כ"כ מעודכן אבקש את עזרתכם. מה הכי משתלם כיום לקנות בקשר ללוחות ולסוקט. הוא נעול על INTEL, ניסיתי להגיד לו שיותר משתלם זה AMD אבל הוא נעול. התקציב הוא 6000 כולל מסך. המסך חשבתי להשים הוא LG17 FLATRON. בתודה מראש אביתר.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ייעוד:משחקים כבדים בעיקר. Intel® Core2 Quad Q6600 + Thermalright Ultima 90I ¤1499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1018 Asus P5K-E Core 2 Quad Intel P35 FSB 1333 ¤863 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=899 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤535 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 ¤1690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=967 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 CORSAIR HX 520W PSU ¤550 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=715 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤463 ht…
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
היי המחשב שמשפחתי החליט להתפגר וכל הבית בבהלה. אני צריך הצעה למחשב ב2000 שקלים, ללא ציוד היקפי פרט למקלדת, אין צורך בכונן קשיח או אופטי. עקרונית יש גם ספק ישן ג'נרי של 350W ומארז אבל אם אפשר להחליף אותם במחיר הזה אז עדיף. המחשב ישמש רק לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, מיילים, סרטים ועבודות של אחותי... אולי קצת משחקים קלים כמו סימס. תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך לקנות מחשב לצרכים משרדיים (המחשב מיועד למשרד.) אין שום כוונה להריץ עליו משחקים או עריכות תמונה וכו'... אבל שיידע להריץ אופיס, אינטרנט וכו' חלק ומהר. אשמח לשלב בו מעבד i3 ו-4 gb זיכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר אוטוטו קונה מחשב חדש והרכבתי לי מפרט, הבעיה היא לא בחלקים (או שאולי תמצאו שכן) אלא במחיר אשר עומד על סביבות ה5300 בקניית כל הרכיבים מחנות אחת (וזו לא חנות אחת שמוכרת ב5300 אלא מספר חנויות, ושוב זה + -) אני לא צריך ציוד היקפי ומסך כבר ייקנה שבוע הבא (LG L1970HR) מטרתי בנושא זה היא שתעזרו לי למצוא חנות אשר תמכור את החלקים הבאים במחירים יחסית זולים ואם אפשר מאיזור המרכז. תודה רבה הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 Gigabyte GA-965P-S3 PQI \ TwinMos\ OCZ DDR2- 667 MHZ (1GB x 2) Leadtek GeForce 7300GT 256MB DDR2 (128bit) PX7300GT TDH (כמובן שכרטיס מסך זה הוא בעצם כרטיס ביניים שיוחלף לכרטיס DX10) WD 250GB- KS- 16MB- 72…
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי שנתיים בלי שדרוג , הגיע הזמן. אז ככה אני פחות או יותר סגור על מה אני רוצה. מעבד : Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray אני כנראה משיג אותו במחיר של 800 שקל. לוח אם: התלבטות בין MSI ל Abit . יש ל Abit לוח אם מדגם : ab9 pro intell p965 האם הוא לוח טוב או שיש לוחות טובים יותר ? המחיר שלו 850 שקל. אני מוכן להשקיע עד 900 שקל. זכרון : אני הולך על 2GB אבל אני לא יודע איזה חברה איכותית. אני לא מחפש את הטופ שבטופ אבל משהו שיהיה שווה את ההשקעה. אני מוכן להשקיע עד 1700. כרטיס מסך : ת'אמת, אין לי מושג מה קורה היום בשוק ומה יבוא בעתיד. אבל אני יודע שאני הולך לשחק המון wow וכנראה עוד מספר משחקי תפקידים כבדים יחסית. אני מוכן להשקיע עד 1800 שקל. דיסק קשיח : בחרתי ב…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
להלן המפרט שהרכבתי בפוקס פי סי: Intel Core 2 Quad Q6600 1066MHz 8Mb BOX, יחידות 1 ¤900 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1119 ASUS P5QL PRO P43 Chipset, יחידות 1 ¤549 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1447 Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512MB PCIe, יחידות 1 ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 Antec Sonata III 500W Midi ATX Case , יחידות 1 ¤720 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=258 Cooler Master Long Life Case Fan 120mm, יחידות 1 ¤45 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?produc…
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. נתחיל עם מה שנשאר מהמערכת הקודמת שזה כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E הרד דיסק - Seagate 320GB וכל שאר הצעצעים מסביב (עכבר ושות'). בנוסף , אני קונה מסך - CHI MEI LCD 22" 222H 5ms DVI WIDE מה שנשאר , זה מעבד, לוח אם, 4GB זיכרון, ספק כוח מתאים ומארז פשוט. התקציב בין 1000 ל - 1500 ש"ח כך שהמערכת תהיה מסוגלת להריץ טוב משחקים שהכרטיס הזה סוחב. תודה , אופיר.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מעבד: Intel QuadCore 8200 לוח אם: GigaByte EP43-DS3L-ATX הארד דיסק: Western Digital 500GB 32GB 7200RPM ראם: Corsair 800MHZ DDR II 2x2GB CL 4-4-4 TwinX HCL DVD: LG X22 כ.מסך: nVidia GEFORCE GTX260 896Mb DVIx2, HDMI מארז : Thermaltake Wing RS100 ספק: THOUGHPOWR 600W במחיר של 3800 ש"ח חברה אפשר חוות דעת על המחיר ביחס למפרט ?! אם אפשר הצעות ייעול אשמח
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות כמו Fl Studio, Cubase, Pro Tools וכל מני Vsts למינהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים(לא כבדים במיוחד)אינטרנט ואופיס. המחיר יכול להגיע ל 4,000 שקל אבל עדיך בהרבה פחות. המחשב חייב לכלול: *צורב dvd *לפחות 80 ג'יגה *לא מבין בכרטיסי מסך אבל משהו שיוכל להריץ משחקים באיכות סבירה. *אם אפשר לדחוף מעבד קונורו זה יהיה נחמד,אם לא-זה לא קריטי.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? האם יש אפשרות שהוא יתמוך ויזהה אותם?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, אשמח לסיוע בנושא שבנדון. להלן הפרטים: תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 - חריגה יחסית קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אפשרויות פתוחות - לימודים, גם קצת משחקים ועריכות אבל לא משהו מפלצתי (יש גם xbox בבית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה שלי התחילה ללמוד באונ' והיא החליטה שהיא צריכה מחשב נייד(דה) * מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס * גודל המסך? החליטה ש10.1 קטן לה מדי, 13 זה כבר בסדר * משקל רצוי? קל מאוד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי בעליל * כונן CD/DVD? צורב?רצוי כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר מחשב בלי ושאני אתקין לה(זול יותר) אז בכיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא בקשות נוספות: מחשב לא אפור שחור וכו', אדום או צבע חי יהיה טוב
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב? 4000 גג 2. מטרות המחשב? משחקים (קלים וכבדים) בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן DVD (אני לוקח מהמחשב הישן) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין... רק שייתן תמורה לכסף 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב לא חשוב... קירור מספיק שלא ישרפו לי הרכיבים =X 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך רק הרכבת מחשב... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? עדיף שתהיה אופציה לשידרוג בעתיד הרחוק (בעוד כמה שנים) עוד שאלה... מישהו מכיר חנות באיזור כ"ס שאפשר להזמין מ…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב תחנה רצינית, שתשמך לפיתוח תוכנה, אז הרצת בסיס נתונים, מכונות וירטואליות מרובות וכיוב. כמו כן, בתור תחביב ארצה לערוך וידאו ולשחק משחקים על הפלזמה שלי. עריכת וידאו ומשחקים הם משניים. מעוניין להרכיב כרגע תחנה סבירה לפיתו שתהיה גם תשתית לתחנה רצינית לאחר שדרוגים עתידיים. התקציב כרגע הוא עד אלפיים, בלי מערכת הפעלה, בלי הרכבה, בלי ציוד היקפי. אפשרי? תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego Gigabyte GA-K8N-Pro SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel Seagate 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Club3D Radeon X800XL ViVo 256MB PCI-E NEC CD-RW 52X32X52 Bulk ND-9500 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black RAIDMAX Cobra Deluxe 822WBP 400W Gaming Case Black תוספת: ספק 500W AOC 17 LCD LM729 האם הייתם משנים את החלקים או את החברות של אותו חלק
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב לא ישמש למשחקים או פעילות גרפית כבדה אחרת. ברוב הזמן הוא ישמש כמחשב נייח לכל דבר ככה שמשקל/אורך חיי סוללה פחות חשוב אני לא פוסל לקנות מסך בנפרד. המחשב צריך להיות חזק- הוא יריץ מכונות וירטואליות (לעיתים, גם שתיים במקביל) ויעבוד קשה. תקציב- עד 5000 שח. הומלץ לי על ה-dell vostro 3750. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי , אשמח לקבל המלצה למפרט כאשר השימוש העיקרי של המחשב יהיה עריכה ויצירת סאונד , כלומר השימוש העיקרי הוא בתוכנות עריכה ויצירה שדורשות כוח עיבוד חזק כמו : cubase,ableton וכדו' לכן הדרישה היא למעבד טוב וחזק וכמובן זכרון של לפחות 4GB . יהיה גם שימוש במשחקים , אבל אני לא גיימר , לכן אין צורך בכרטיס מסך מפלצתי מדיי (אך גם לא פשוט מדיי ). הרכיבים הדרושים הם : מעבד (אינטל) , לוח , זכרון , כרטיס גרפי , דיסק קשיח , מארז+ספק כוח. כרטיס קול נקנה בנפרד , וכל המסביב כבר קיים , אין צורך בשום רכיב נוסף. התקציב הוא עד 4000 ש"ח . תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2 call of duty gta iv assassin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' לא תומך HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-