ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
היי... אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב וזה המפרט שבניתי, השקעתי יותר בכרטיס מסך מאשר ברכיבים האחרים ... מה הייתם משנים??
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות משחב חדש, הוא מחפש מפרט בכ-3000¤ למשחקים בלבד! המשחקים לא חייבים לרוץ ברזולוציות הכי גבוהות ובהגדרות עצומות, אלא בסיסיות, למשחקים כמו GTA:SA , NFS וכל החבר'ס... התקציב הוא למחשב בלבד ללא ציוד היקפי דברים שצריכים להכלל : - לפחות 2 ג'יגה בייט של זיכרון - כרטיס מסך די טוב - עדיפות למעבד Intel - שם החנות שממנה המפרט הורכב + פירוט של כל חלק ומחיר תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי דל E6400, אחת מרגליות הגומי שמודבקות בבסיסו הלכה לי לאיבוד, הייתי רוצה להזמין סט רגליות כזה, היכן אני יכול למצוא? (לא מצאתי ב EBAY) תודהל
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד לאינטרנט בעיקר אך גם קצת משחקים לא כבדים וקצת עבודה אולי...ב4400 ש"ח. מה אתם מציעים לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט של 5K ללא מסך ,מקלדת,עכבר וגם לא כרטיס קול(יש לי 7.1 אז לבחור לוח אם מתאים אם זה כזה משנה בכלל) המחשב הוא למשחקים הכי כבדים שיש.. אין לי שום כוונה לעשות overclock וזהו .. תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המפרט הנ"ל : דיסק קשיח - 300GB 16MB, SATA II לוח אם - P5B Deluxe s775 זיכרון - 2X1GB Kingston DDRII 667 כ. מסך - 7900GT GIGABYTE מארז - Thermaltake Armor Jr VC3000BWS ספק כוח - TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) עלות כוללת - 5900 ש"ח (האם המחיר סביר???) מעבד כבר יש לי (?Core2 Duo E6700) ואני יוצא מנק. הנחה שאעשה המהרה למעבד ולכרטיס מסך, הבנתי שבנוגע למעבד, גוף הקירור שמגיע איתו הוא מספיק טוב כדי לבצע המהרה לא רעה (ואני יוצא מנק' הנחה שהמארז שקניתי הוא מארז בעל יכולת קירור טובה). בנוגע לכרטיס המסך, הייתי רוצה לשמוע ממשהו אם הוא ניסה לבצע לו המהרה ואיך זה הלך לו... מעבר לזה, הייתי שמח לשמוע הארות\הערות על המפרט. תודה מראש לכו…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של lg וכאשר אני מחבר התקן של pcmcia אני מקבל את השגיאה הבאה בהתקן : standard openHCD usb host controller This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12). ניסתי להוריד את ההתקנה של ההתקן והתקין מחדש ולא עזר. עשיתי את כל הידכונים של windows ועדיין לא עזר. מה ניתן לעשות חוץ מלשנות resources של ההתקן,כי משום מה ה-windows לא נותן לי את האופציה של שינוי resources ? אנא מכל מי שניתקל בבעיה והצליח לפתור אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מעבד Q9550 זיכרון 8 גיגה לוח אם עדיפות לאסוס ספק מאוורר טוב למעבד ברשותי הארדיסק צורב ומארז טרמילטייק אקסייר 3 שאלות: יש לוח אם שאפשר לחבר עליו 8 מאווררים? כרטיס מסך אני השתמש כרגע בפשוט וישדרג בעתיד לא החלטתי מה עדיף CROSS FIRE או SLI מאמין שבעתיד יהפוך גם למשחקים מחשב עם אופציה למשחקים אבל ללא כרטיס מסך לא יעבור אוברקלוק .ברשותי מסך 22 אסוס שהומלץ בפורום בהשוואות עם כמה מסכים תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חלום. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box 1580 גוף קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Extreme + Silent 120mm fan 350 לוח אם ASUS P5Q PRO Intel Socket 775 ATX - P45 Chipset (RAID) 720 זיכרון פנימי DDR2 8GB Dual Channel kit 4X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill Life Time Warranty CL5 900 דיסק קשיח Silent 500GB-SATA-II-7200RPM-16MB - Western Digital WD5000AACS 400 דיסק קשיח שני Silent 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000AACS 400 צורב Pioneer Combo DVD-RW and Blu-Ray Reader BDC-S02BK 850 כרטיס מסך Radeon HD…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים (כבדים, כמה שאפשר),עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.שום דבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיזיכרון ודיסק קשיח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים …
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
(Intel Celeron T3000 (1.80GHz, 800MHz, 1Mb 1.80ghz, 800MHz, 2MB) Core2 Duo Mobile Processor T7100) איזה מהשניים יותר טוב... ואני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזה משני הניידים הבאים יותר טוב: Amilo Pi 2530 Amilo Li 3710 זה די דחוף אז כל תשובה תעזור. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום , התקציב שלי עומד על 5k כולל מסך ורמקולים. השימוש העיקרי זה משחקים אבל אני מניח שמחשב שמריץ משחקים יכול להריץ כל דבר אחר בקלות (גלישה וכו'). אם יש לכם מפרט מומלץ , אודה לכם על צירוף מידע אודות מקום בו ניתן לקנות את המחשב. * אין לי שום כוונה לעשות overclock. * מסך 17 או 19 * מארז איכותי עם ספק שקט תודה רבה לעוזרים! אבי
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן כולם שבת שלום אוקיי אני צריך שתאמרו בבקשה את דעתכם על המפרט הבא, השימושים הם משרדיים בלבד , אופיס, אינטררנט ותוכנות של ניהול מוסך. מעבד AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 Box ¤342 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1185 לוח אם GIGABYTE GA-M61PM-S2 ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38463 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ¤224 http://skypc.co.il/product.asp?pid=800AAJS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO ¤228 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24737 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6C28 300W ¤263 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6C28 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1656¤ …
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם הבא של LG F1-2A5DE האם המחשב טוב ומתאים לצורכי פיתוח? עד כמה הוא חזק? המפרט שלו זה זיכרון 1G ומעבד core2duo 1.66GHZ . האם הדגם הזה שווה השקעה של כמעט 5000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יישומי OFFICE וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט, לעבודה משרדית וגלישה. פוטושופ קל. עריכת סרטים קלה. hard disk 250 כולל כל הציוד ההקפי(מסך 19 מקלדת, עכבר,צורב,רמקולים ). כולל קניית מערכת הפעלה ויסטה 64 והתקנתה. אפשרות שידרג עתידי. מארז סולידי. למרות התקציב, אם אפשר לצמצם- צמצמו! אפשר להשתמש במפרט של TMPUSR כנקודת מוצא . מ-tmpuser אני מבקש לעדכן לפי בקשתי מטה.
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא התקציב שלי עד 2500 והמחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי תודה מעבד אינטלIntel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/r] מאוורר למעבדZalman CNPS7X LED [/r] לוחות אם למעבדי אינטלAsus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI [/r] זכרונותKingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) [/r] דיסקים קשיחיםWestern Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX [/r] צורבי DVDLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA OEM [/r] ספקי כוחThermaltake TR2 450W PSU Active PFC (Retail) [/r] מארזיםCorsair Carbide 200R Black Compact Case [/r] מחיר 2495
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
השימוש העיקרי במחשב יהיה media creator - avid וגם מעט Adobe Premiere. חשוב שיהיו 16GB RAM. אני יודע שהסכום הוא נמוך, אפשר להצליח להרכיב משהו במסגרת הזו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרו…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים לא כל כך כבדים אני לא גיימר משהו ממוצע , סרטים, שירים, אינטרנט... * גודל המסך? 15 * משקל רצוי?לא קריטי 2 או 2 וחצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי כי אני מתכנן לקנות סוללה עם 9 תאים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) \: כן hdmi dvi בקשר לesata לא כל כך משנה * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח 750 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?עדיף אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?בעיקרון hp אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אני פתוח להצעות..…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
לפני הכל , אין לי בעייה תקציבית . השאלות הם מקצועיות בלבד . והם :א. איזה כרטיס מסך עדיף לקנות , GTS590 או GTS570 SUPER OVERCLOCK המומהר ?ב. מאיזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס ? GYGABYTE או EVGA ? ג. לגבי החלק של הקירור . אני חושב לקנות I72600K ו12 GB זכרון ... כאילו להשקיע בסופר רכיבים ! השאלה היא האם דבר כזה בלי קירור יורגש בכלל ? בכאלו מהירויות צריך לקרר כדי להשיג אפקט יותר מהיר או שזה בכלל לא משנה כאן ?ד. איזה קירור לקנות ? התרשמתי מהסיקורים על קירור מים , ומה עדיף מערכת פנימית / חיצונית ? ואם אפשר המלצה על יחידת קירור מומלצת . ה. לגבי מארז, מחפש לאו דווקא את המילה האחרונה אלא מעולה כיאה למפרט . תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד עבור ילדה שמשחקת בROBLEX ומעונינית להקליט את המשחק ולדבר ולשדר ליוטיוב / טוויצ' תוך כדי, כולל עבודה משרדית. הראש הוא כן להסתכל קדימה על משחקים שיהיו טיפה יותר רציניים מבחינת כוח עיבוד כמו פורטנייט על SETTINGS מרבי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך ב: 1. מקלדת פשוטה 2. עכבר אלחוטי 3. מסך בגודל 24'' (בצבע לבן או ורוד) 4. אוזניות גימינג עם מיקרופון "מדונה". 5. כונן SSD - 512GB - 1TB - עבור מערכת הפעלה 6. כונן מכאני (לפחות 1TB עבור שמירת…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט 1 : E6300 GIGABYTE775 + 945G GMA950 KINGSTON 1024MB 667MHZ SEAGATE 160GB SATA2 LG DVDRW LG CD*52 1.44 מארז + ספק כח 300W HEC או מפרט 2 : AMD 3800*2 GIGABYTE AM2 + AMD 690G X1250 KINGSTON 1024MB 667MHZ SEAGATE 160GB SATA2 LG DVDRW LG CD*52 1.44 מארז + ספק כח 300W HEC אני אוהב משחקים מלחמה ויריות , סימולציה בקטנה ובעיקר אינטרנט ועבודות אימיול , קאזה ..
-
- 13 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל במחיר הזה מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 4Mb BOX 887 זכרונות Corsair DDR2 2048MB 667MHZ CL5 445 כונן קשיח Hitachi 320GB/7200RPM/16MB/SATA 2 395 לוח אם Gigabyte GA965PDS3 615 כ.מ GeForce 8600GT 512mb DVI HDTV 523 צורב סמסונג X18 SATA 154 עכבר מקלדת סט מייקרוספט /לוגיטק אלחוטי 183 מארז כולל ספק 140 כאמור המפרט מיועד לעבודה גראפית.תודה.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים, לימודים, עבודה משרדית, )? לימודים, ומשחקים קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ת"א …
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-