עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות (קומפילציה כבדה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אקליפס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב., Fallout 4,witcher 3, skyrim , starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נייד (שיהיה למחשב הנייד מסך איכותי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. הלפטופ ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, שמיעת מוזיקה ומעט WORD, אשמח להמלצה, ובנוסף לדעתכם בנוגע לסמסונג RV511 חשובה אחריות לפחות לשלוש שנים, יריץ Windows 8, לכן לא פחות מ 2GB זכרון, דיסק קשיח מספיק גם 500GB, גודל מסך סביב ה "15. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חי…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by ofergpr,

מחשב נייד עד 7000 ש"ח לשימוש משרדי ואפשרות לשחק משחקים (לא צריך להיות מחשב במיוחד למשחקים אבל שיוכל להפעיל משחקים אפילו באיכות נמוכה) צריך שיהיה במחשב צורב DVD 100-200 גי'גה. אפשר הצעות בבקשה זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by net_s,

הציעו לי לקנות מחשב כמעט חדש (חודשיים בשימוש) עם אחריות של עוד שנה ועשרה חודשים, ב-3800 במקום יותר מ-5K (אפשר לראות בזאפ). המחשב מצוייד ב Dual Core 2, גיגה זיכרון, 120 HDD. הוא מוצע למכירה עקב שידרוג למחשב יקר יותר. במידה ומצבו החיצוני יהיה טוב - לקנות או לא? יש למישהו lenovo שיכול להמליץ? הבנתי שמאז ש IBM נקנה על ידם הסטנדרטים לא נשמרו...

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by DGV,

סופ"ש אני משתמש בדל ווסטרו 3300, עם כ. מסך מובנה של אינטל (כחלק מהCore i5 460) וכרטיס נוסף של נ'וידיה. הכרטיס המובנה משתמש ב1147MB זיכרון משותף. איך אני יכול לשנות את הכמות? לא מצאתי אפשרות בBIOS. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by alex_188,

שלום, ההתלבטות שלי היא בין מספר ניידים של סמסונג (תמונה מצורפת), מתלבט מתוך סדרה 5. זה נופל בגדרי התקציב (עד 4 עם חריגה קטנה), נראה שהסוללה חזקה (על פניו מהצהרות יצרן) והמשקל סביר (1.5 טיפה כבד אבל נסבל), המסך טוב (LED מט) ויש בחלק מהדגמים SSD. בדקתי באתר שאתם תמיד נוהגים לתת http://www.notebookcheck.net אבל משום נתן ציון ממש גרוע. לא כל ך הצלחתי לרדת לסיבות (כי היו שם עשרות ביקורות חלקן ממש גבוהות וחלק ממש נמוכות) אבל באמת שווה להתרחק ממנו והוא כזה גרוע? תודה !

• 18 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. Started by Orian015,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיריץ את COD6:MODERN WARFARE 2 במחיר הכי זול שאתם יכולים למצוא לי. לא משנה לי עם בארץ או בחול. יש עדיפות קטנה לניידות. תודה מראש. אני לא ממש מתמצא בנושא אז אין טעם שתשאלו אותי שאלות. :-) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  9. שלום אנשים אני חדש פה למעשה התחברתי רק עכשיו בגלל שקראתי כמה תגובות ונישמע שיש פה אנשים שבאמת מבינים במחשבים ברמה של האותיות שרשומות במפרט של החלק (אלה שכמעט אף אחד לא באמת יודע מה הן אומרות) למרות שרציתי לחכות עם הקניה לכשייצא GTA חדש המחשב שלי החליט לערוק ולצאת לפנסיה... לכן אני מחוייב לקנות מחשב חדש (או חלקים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - עם מסך 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?העיקר זה משחקים אבל כמובן גם גלישה באינטרנט עם ריבוי לשוניות ותוכנות ברקע, תכני HD, כמובן YOUTUBE צפייה ישירה הורדות (שימוש רגיל…

10. Started by לירון ס.,

1) תקציב?3900-4000 ש"ח 2) מטרות ? הרבה גלישה באינטרנט והרבה משחקים כבדים. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? הראד דיסק וכרטיס קול. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, סומך עליכם. 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? כן, במקום צורב רגיל, צורב DVD 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? עדיף שיהיה שקט, כי אני ישן איתו כשהוא פועל. 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? הרכבה בלבד 10) כיצד אתה תשלם על המחשב ? מזומן. אין מקום לחריגות. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by SenDeR,

מחשב בסיסי, ICQ, מסנגר, אינטרנט ואופיס. אין צורך בכ.מסך לדעתי

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by ninne,

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10814 המחשב ישמש אותי בתור מחשב ללימודים (אני לומד מקצועות ראליים לכן המקלדת לא תספיק לי ואני הולך על מגע) ואחרי הלימודים גם משחקים בקטנה ומולטימדיה אני מודע לבעיית סוללה שלו אבל הוא מגיע עם 2 סוללות 4 תאים ו8 תאים ה8 לפי סיקורים מספיקה בערך ל5 שעות וה4 תספיק לשעה וחצי אני מאמין אז 6 וחצי שעות סוללה זה די מכובד :0 קיצר מה אתם אומרים עליו? ד"א כדאי לחכות לtouchsmart tx2? כי הרבה זמן הוא לא הגיע אליהם והוא רק בבאג ויש לו מולטי טאצ'

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום רב! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד המיועד בין השאר לשימוש בתוכנת ADT ואוטקאד - ז"א תלת מימד המליצו לי על כרטיס המסך הזה: ATI Mobiliti Radeon 9200 אין לי מושג מה זה אומר... מישהו יכול להסביר? ובנוסף... מה טווח המחירים של מחשבים ניידים עם כזה סוג של כרטיס מסך? מצאתי מחשב של LG שחשבתי שיתאים לצרכים שלי: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23402#description בפירוט כתוב שכרטיס המסך הוא:ATi Radeon X300(64MB) PCI EXPRESS) האם הכרטיס מסך הזה מספיק חזק? האם המחשב עצמו יתאים לצרכי? מה ההבדל בין כרטיס המסך הזה לבין מה שהמליצו לי? תודה רבה לכל הטורחים לענות!!!! :)

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. שלום לכולם, מחפש מחשב נייח לבית ללא ציוד היקפי, שיוכל להריץ starcraft 2 החדש כשיצא, ובכלל משחקים חדשים, ולכלל שימושים לבית. תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לפני כמה שבועות קניתי מחשב של דל inspiron 7570 עם מעבד i7 דור 8 ולצערי הבנתי שהוא לא בשבילי אז החזרתי אותו...(הייתה בעיה במסך אז דל החזירו לי את הכסף, מזל של מתחילים...) בכל אופן...הבנתי שמה שחשוב לי זה מחשב עם מעבד שלא יתאמץ כל כך בזמן שאני עורך עליו תמונות וסרטונים...גם המעבד גרפי 940mx שהיה לי, היה פשוט מיותר, אז גרסת מעבדי ה-U לא באה בחשבון. מצד שני לא הצלחתי למצוא מחשב עם i7 7700HQ בלי מעבד גרפי יעודי שטוחן סוללה, אז אשמח להצעות ועדיף שיהיה למחשב thunderbolt 3 בתצורה המלאה שלו כדיי שאם בעתיד ארצה לשדרג את המחשב, לא אצטרך לקנות מחשב שמן וגדול או לחלופין לקנות נייח ולהתעסק עם שני מערכות מחשב, ולהוסיף לו מעבד גרפי חיצוני(אולי razer core m). המטרה זה ניידות לאו…

17. Started by Mr King,

שלום לכולם. מה אתם אומרים על המפרט הבא ? יש מה לשנות או לשפר? ה -300 שקל הנוספים הולכים על מארז [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  18. חבר המתגורר בארצות הברית הציע לשלוח... בסביבות 1800ש"ח http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=4545456&sku=A180-15610 נתתי קישור המפרט גדול מדי, המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודה משרדית ועבודה מול בנקים דרך הרשת כמו כן אין לי הבנה בניידים, במיוחד המעבד !!!!

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  19. שלום לכוללם! הייתי באייבורי לפני כמה ימים ואחרי כמה בדיקות קיבלתי את המפרט הבא: - מארז IN WIN שחור מנוקד עם USB וסאונד קידמי. - ספק כח A.PFC 500W FAN12 Ci-POWER CWT - לוח אם GA-H55M D2H GIGABYTE - מעבד אינטל 3.33GHZ 4MB CORE I5-661 1156 - זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ X2 - כ.מסך NVIDIA GEFORCE 450GTS 1G-5 GIGABYTE - דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB HITACHI - צורב SATA SONY-OPTIRAC DVDX24 DL AD7260S - מחשב ללא מערכת הפעלה. - כ.קול 7.1 מובנה בלוח אם. - כ.רשת 1G LAN מובנה בלוח אם. סך הכל: 3100 אני מבקש גם בבקשה אם אפשר לקבל חוץ מהחוות דעת שלכם על המפרט גם מסך מחשב עד 800 שקל +- שיהיה טוב…

• 53 תגובות
    • 7.3k צפיות
  20. Started by EMY-NEM,

Athlon 64 3200+ (S-754) ZNF3-150 ZENITH (S-754) Chaintech 512MB A-DATA DDR 400 X2 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 80GB SATA איך החלקים האלה למחשב? לכמה זמן יכל להחזיק מחשב כזה מבחינת הרצת משחקים חדשים? האם צפויה בקרוב ירידת מחירים של החלקים האלה או של חלקם? האם צפויים לצאת בקרוב חלקים שיחליפו את החלקים האלה או חלקם?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by omerz90,

שלום, עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב ובניתי 2 מפרטים, אחד של אינטל ואחד של AMD, ועכשיו השאלה שלי היא איזה מפרט יותר טוב, והשימושים הם גיימינג וקידודים, הנה המפרט הראשון של AMD: מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box ¤1307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1297 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-DS2H ¤461 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GMA78GMDS2H כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 Toxic 1024M…

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  22. שלום, בחיפושיי אחר מחשב זול ודק עם נתונים סבירים ומסך סבבה, נתקלתי ב-320s, שעל פי נתונים יבשים עונה על כל הצרכים שלי, ובמחיר סביר ביותר. הבעיה היא שראיתי ביקורת לא מחמיאה על הדגם של ה-13 אינץ' - בביקורת נאמר שהביצועים של הלפטופ הזה נחותים בהרבה מביצועים של לפטופים מחברות אחרות עם אותו המעבד, וזה בגלל שלנובו הגבילו בכוונה את צריכת החשמל של המעבד בשעת עומס, משהו שכנראה קשור לזה שהמחשב מאוד דק ולצורה שהוא מתמודד עם עלייה בטמפרטורות במאמץ. בגדול, אני מעוניין בדגם של ה-14 אינץ', שלפחות מבחינה תאורטית, אמור להתמודד יותר טוב עם חום בגלל הגוף היותר גדול, מה שאולי יצריך פחות מגבלות מבחינת הספק המעבד - אמנם אני לא יודע אם זה באמת ככה במציאות. …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by plato,

שלום! אני מתחיל ללמוד משפטים בסוף אוקטובר.. אני צריך לפ-טופ... משהו בסביבות ה-4.5 -5 אלף שקל. רוב השימוש יהיה אינטרנט וכתיבת מאמרים. יחד עם זאת אם כבר אקנה נייד צריך שיהיה משער גם כונן DVD (לא?) צריך להיות ממש מהיר - די קל (לסחיבה בין כל הקורסים ) ) וכמובן אמין. שמעתי בינתיים על LGLS50A אומרים שהוא ממש טוב.. צריך עזרה דחוף! ":0) תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  24. היי. סיפור הרקע הוא שאנחנו קבוצה של 7 שחקנים שמשחקים משחק יריות בפלייסטיישן כבר תקופה, ואנחנו רוצים לעשות הסבה למחשב כדי להתחרות. מתוכנו 5 בוודאות יקנו מחשב (זהה), ואנחנו מנסים להשתמש בזה שאנחנו מעין כוח קניה קטן כדי להוזיל מחירים. מדובר במשחק ישן יחסית מסוף 2015 (ריינבו 6 סיג') והמחשב יהיה מותאם בדיוק כדי להריץ ספציפית אותו בהגדרות גבוהות, ואני מאמין שכל מפרט גיימינג עד 2500 ש"ח יספיק (ציוד היקפי יש לנו) - תקנו אם אני טועה בבקשה ואם אפשר להוריד במחיר, אודה אם תסייעו לי בכך. רציתי לדעת אם יש לכם ניסיון כלשהו ברכישה של מערכות בכמות ואולי טיפים לסייע בזה או יש לכם למי להפנות אותי וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) …

25. Started by Or1780,

יש פה חבר'ה שהזמינו? Acer predator elios 300 רציתי לדעת האם המחשב שווה ואמין? מה לגביי האחריות? ומה לגביי המכס? כמה המחשב שוקל? כיצד אני עושה את ההזמנה ותוך כמה זמן זה מגיע? המחשב מיועד לתכנות ניהול רשתות שוק ההון וגיימניג קל https://www.amazon.com/dp/B06Y4GZS9C/ref=cm_sw_r_wa_apa_U0.CAb62480Q6

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.