דיונים חדשים בפורומים
-
● IP מגורים אמיתי 100%, טהור ובטוח.
Lumiproxy, ספקית פרוקסי IP פרימיום עולמית Lumiproxy עם מספר רב של פרוקסי מגורים מתחלפים ברחבי העולם, Lumiproxy היא אחת הפרוקסי הטובות ביותר. Lumiproxy Lumiproxy ● IP מגורים אמיתי 100%, טהור ובטוח. ● מספק מעל 90 מיליון משאבי IP, המכסים מעל 195 מדינות ואזורים. ● שיעור הצלחה של חיבור של 99.5%, תמיכה בסינון לפי מדינה, ספק אינטרנט ומיקוד, מהיר ויעיל. ● תמיכה באימות/רשימה לבנה של חשבונות. ● חבילות מרובות, המספקות אמצעי תשלום מרובים. ● מכסה מעל 195 מדינות ואזורים, מעל 90 מיליון משאבי IP מגורים אמיתיים.
-
למה חשוב ליווי משפטי מקצועי בחיי היום־יום
רובנו לא חושבים על עורך דין עד שאנחנו נתקלים בבעיה אמיתית – חוזה שלא ברור, מחלוקת עם מקום העבודה, סכסוך משפחתי או צורך במסמך נוטריוני. האמת היא שליווי משפטי נכון יכול למנוע הרבה כאבי ראש עוד לפני שהבעיה מתעוררת. מניסיון, ליווי של משרד כמו קריספין משרד עורכי דין ונוטריון מעניק שקט נפשי. הם מתמחים בדיני עבודה, נדל״ן, ירושות, חוזים ושירותי נוטריון, והם יודעים להסביר דברים מורכבים בצורה פשוטה וברורה. בעיני זה אחד הדברים שנותנים ביטחון – לדעת שיש מי שדואג לאינטרסים שלך בכל מצב.
-
שידרוג מחשב לאשה מבוגרת ב 120 שקל
iveco ·יש לקרובת משפחה שלי לוח אם H55M-S2H והזיכרון שלה מאוד נמוך מחשב נחנק נתקע כל הזמן DDR3 2GBX2 =4GB שמתי לה זיכרון פייג' פייל X3 לא עוזר זה עדיף מכולם לפני זה היה נתקע כל חצי שעה , עכשיו יש לי אפשרות להוציא ממחשב ישן DDR3 4GBX2 ולשים לה אבל זה ממחשב שאני משתמש בו מדי פעם כמו מחשב 2 , ויש אפשרות נוספת לקנות J4005N D2P ב 120 שקל יש בו מעבד בילד אין מובנה סלרון 2 ליבות חלש 10W אבל הוא ברמה של האיי 3 530 פחות או יותר אותה רמה לפי ה PASSMARK שכל הליבות עובדות וזה אמור להיות רק לאינטרנט ואולי צפיה בסירט
-
גישה לעמוד הניהול של נתב be
Cyb3rDor ·אני מנסה לגשת לעמוד הניהול של הנתב. ניגשתי לgateway 10.0.0.138 זה עושה redirect לעמוד שיש בו ברקוד להורדת אפליקציה. אני לא רוצה אפליקציה. מכירים דרך לעקוף את זה ולהכנס לעמוד הניהול? ניסיתי לחפש דפים אבודים על המצב עם תוכנות צד ג ללא הצלחה
-
קריסות עם כרטיס מסך 5070TI
הרכבתי מחשב חדש מחלקים חדשים לוח אם TUF GAMING Z790-PRO WIFI מעבד 14600KF זיכרון 32 ג'יגה של Corsair ספק כח MSI MAG 850 Watt כרטיס מסך GALAX RTX 5070 TI EX Gaming 1-Click OC 16GB GDDR7 אחרי שהרכבתי את המחשב כמו שצריך בדקתי שכל החלקים יושבים במקומם בדקתי טמפרטורות הכל היה תקין ביצעתי עדכון ביוס לאחרון עדכנתי לדריבר העדכני של אנבידיה הרצתי בנצ'מארקים של 3dmark ,occt ,memtest ועוד הרבה בדיקות נוספות הכל היה נראה מצויין בבדיקות כמובן שחיברתי את הכרטיס מסך עם החיבור החדש ה 12VHPWR שקיבלתי מהספק עצמו