עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. [glow=red,2,300]איך ?[/glow]

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by BENZBENZ,

שמעו אחים שלי אני חייב מפרט למחשב חדש ומהררר אז יאללה בוא נעבור על החוקים ונראה שלא פיספסתי כלום אני רוצה מחשב למשחקים כמו cod5 pes9 וכל מיני כאלהה.. שירוצו לי על high אני חושב שאני ירצה אוברקלוק אבל לא גדול תמליצו לי בקטנה ותסבירו לי בקטנה מה הסיכונים ומה התכונות הטובות בזה.. אני יצטרך מקלדת+עכבר+מסך(הכי זולים שיש) לא אכפת לי השקט רק שלא יהיה כמו משאית OC קטן אני חושב לביינתים ומשחקים אמרתי כבר וcrysis 2 שירוץץ חלקקקק...אני מת על המשחק הזה אז שירוץץ מהר ועל איכות גבוה תודה לכולם מראש ועם טעיתי במשהו מנהלים לתקן בבקשה אני חדש פה

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by USER68009,

מחשב חדש בין 3 חודשים כמה עולה. מעבד I7 4790K מאוורר למעבד NH-D15 לוח אם Z97X-SLI כרטיס מסך GTX970 ITX זיכרון 2X8GB 1600MHZ ספק S12G-750W כונן SSD MX100 256GB כונן 2TB חיצוני לגיבוי.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by avivmega,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מחולל רק מחנויות באמריקה, אם אתם יכולים אז המדינה היא דנבר קולרדו... תקציב: עד 1500 דולר יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא, רק בממש מעט. יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה, העיקר שיהיה בינלאומית, יענו גם בארץ חברת המחשב הניד המועדפת: הכל מערכת הפעלה רצויה: WIN 7 62 BIT כונן קשיח מועדף: 500GB+ משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה מהיר ולא יזוז כמו צב. מה מטרת שימוש המחשב? : הוא יהיה למשחקים כבדים, אבל לא חובה על מקסימום גרפיקה, משהו כמו קרייסיס במדיום יהיה טוב, הוא יהיה גם לתוכנות מוזיקה- יש לי תופים…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  5. עוד פעם, צריך דעה, ואם משו לשנות תרשמו (לא מפרט שלם). אממ,לא יהיה להכל מחיר מכיוון שעירבבתי מאתרים שונים.. הנה המפרט - 1 Coolermaster Centurion 532 + NO PSU 1 LIBRETY 500W 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 1,297.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 529.32 ש"ח 2 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 314.05 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 413.60 ש"ח 1 Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail 1,279.46 ש"ח 1 PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 169.19 ש"ח 1 תודה ויום טוב.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by diva82,

בוקר! הבאתי לי מחשב חדש מחו"ל איך הופכים את המקלדת לאנגלית+עברית?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום שמתי לב בזמן האחרון, שהמחשב שלי כשהוא במצב IDLE או כשאני חוזר לאחר זמן מה שלא נגעתי בו, הכרטיסי מסך עובדים ואני רואה דרך MSI AFTERBURNER שהמהירות שלהם עולה, כלומר על חצי בערך ממה שאמור להיות במנוחה. מה שמביא את ה SLI לטמפרטורות של 50 מעלות במנוחה, ברגע שאני נוגע במחשב או מזיז את העכבר, זה פוסק (יש מקרים שגם זה לא עוזר ורק אחד מהכרטיסי מסך מפסיק את עבודתו). כל זה הביא אותי למחשבה שקיימת אצלי רוגלת BITCOIN במחשב, אבל ניסיתי לבדוק כמעט דרך כל דבר ולא מצאתי פיתרון. אפילו דרך התוכנה PROCESS EXPLORER - אין שום דבר שמפעיל את ה GPU או גוזל משאבים. מלבד פעמים בודדות שידוע לי ש GOOGLE CHROME היה גורם לזה, אבל אני תמיד סוגר אותו לגמרי. מה אפשר לעשות במקרה כזה? הדרייברים מעודכני…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הי, אני מחפש מחשב דק, קל (לא יותר מ-2.5 ק"ג) מסך 13-15 אינץ לשימוש ביתי (גילשה באינטרנט, office, וצפייה בסרטי HD - בעל יציאת HDMI)ץ עדיפות למחשב עם זמן סוללה ארוך .לא צריך כונן DVD . תקציב עד 7000 ש"ח. יש רעיונות? יש למישהו חוות דעת על Asus U30Jc-A1? האם יש מחשב דומה ללנובו X201 עם יציאת HDMI ? תודה, דורון

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by אלרן1987,

שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by NGaneglus,

מתלבט בין מק למחשב לנובו הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15073 אם לדעתכם מק עדיף, איזה? בדקתי מחשבי מק עד 10 אלף וכולם מבחינת חומרה פחות טובים מהלונובו. מצד אחד אומרים שאפילו שהחומרה של המק חלשה יותר הוא נותנים ביצועים טובים יותר, מצד שני לא קיבלתי שום הסבר למה והאם זה בכלל נכון. מישהו יכול לעזור לי ולעשות לי קצת סדר בדברים? אגב, המחשב הוא במטרתו הראשונה לגראפיקה (פלאש, אילוסטרייטור, פוטושופ, MAYA)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בבקשה לא לחרוג מהתקציב עדיפות לכמה שיותר נמוך כמובן הייתי רוצה לשמוע מה אני צריך במחשב כזה חשוב שיהיה דרך אגב core due השימושים הם אופיס אינטרנט וסרטונים וסרטים אשמח לשמוע הצעות ספיציפיות ומבט כללי על מה אני צריך מהמחשב תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  12. שלום רב, חבר שלי טס היום לארה"ב ומביא לי מחשב נייד בתקציב שרשמתי. השימושים העיקריים הם אופיס,שמיעת מוזיקה,גלישה באינטרנט ואולי פה ושם סרטים באיכות DIVX. מסך מחשב עדיף שיהיה 14/15 אינץ' (כלומר,אני פוסל מראש את כל הניידים הקופמקטים כמו EPC של ASUS). אשמח לקבל המלצה. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. אני חושב שהכותרת פחות או יותר ממצה. דרוש מפרט בסביבות ה3,000(עדיף פחות מיותר כמובן) המיועד לשימושים כללים(סרטים/סדרות/אופיס) ומשחקים. זו תהיה עמדה חדשה לחלוטין ולכן יש צורך ב-הכל. החל מהמארז ותכולתו ועד למסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. לא מתוכנן שום OC ושום נעליים תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. קודם כל שלום לכולם ותודה שאתם נותנים מזמנכם היקר להיות הרוח החיה של הפורום הזה ולעזור. אז ככה. לאחר שיש לנו בבית 2 מחשבים נייחים וכ-4 מחשבים ניידים, אנו מחפשים מחשב שיהיה לנו גם מכונת משחקים משומנת היטב וגם HTPC\מזרימדה בעל מארז מהודר. יש לי צורך במקלדת ועכבר בסיסיים לגמרי. עיצוב המחשב חשוב מאחר והוא ישב בסלון. כרטיס טלוויזיה לא נחוץ. המחשב אמור לשבת לנו בסלון ויחובר לטלוויזה HDTV 42" דרך כבל HDMI (שאותו יש לנו כבר). מבחינה תקציבית, אני חייל ועל כן מוגבל פיננסית. התקציב הוא עד 4000 ש"ח (ועדיף כמה שפחות :-) ).

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הי, יש לי Toshiba Satellite L300 ואני רוצה לדעת איזה משחקים הוא יכול להריץ, שידרגתי את הראם ל3GB תנו לי השוואה לכרטיסים למחשבים נייחים של נגיד ATI או NVIDIA...

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  16. זה המצב כרגע www.tms.co.il [table][tr] [td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3570KT[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1044 [/td][/tr][tr][td]MZ77AG43[/td][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI[/td][td] 1 [/td][td] ₪565 [/td][/tr][tr][td]K4G1600HXB[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 2 [/td][td] ₪230 [/td][/tr][tr][td]M785TF2GHDNW[/td][td]MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1289 [/td][/tr][tr][td]DEF-R3-USB3-BL[/td][td]Fractal Desing Define R3[/td][td] 1 [/td][td] ₪503 [/td][/tr][tr][td…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by elif744,

מישהו יכול להרכיב לי מחשב טוב בין 13 ל-14 אלף שקל .... בבקשה

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. מהי העדפתכם לגבי תפוקת-הקול של מחשבכם ?

19. מחשב שמיועד לגרפיקה בלבד (תוכנות ADOBE למיניהן) 4 ג'יגה זיכרון מעבד שיהיה מספיק חזק אבל לא במחיר מוגזם מידי. לוח אם- לא צריך משהו עם פיצ'רים מיוחדים, רק שיתמוך ב4 ג'יגה זיכרון, כרטיס קול - לא צריך כרטיס מסך - העיקר שיהיה עם 512 מגה ------------------------------------------------------------ ומסך - רחב 21 אינץ' וחשוב לי רק שיהיה עם הציפוי זכוכת קריסטל

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  20. שלום פורום, בהמלצתכם קניתי את הASUS N55SF i5 ועד עכשיו אני מאוד מרוצה הבעיה שאני משחק במשחקים כבדים והמחשב כמובן מתחמם, חשבתי על משטח קירור אבל בחיפוש מעמיק גיליתי שככל שמחפשים יותר ככה מבינים פחות - יש הרבה חברות שונות, הרבה מחירים שונים (והרבה פעמים קפיצות מחיר לא הגיוניות) והתאמה לגדלים שונים, משקל של הגוף קירור והנוחות שלו ודברים כאלו שלא רשומים באתרי המכירות. אשמח לעצה למשטח כזה שלא יעלה על 200 ש"ח (אלא אם כן יש איזה משהו ב250 ש"ח שממש ממש שווה את הכסף ואז אפשר לחרוג) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by orengore2,

שלום יש לי מחשב LG LE50 אני רוצה להוסיף לו זכרונות, אני לא מוצא מפרט שלו באינטרנט כדי שאוכל לדעת איזו מהירות זכרון מתאים לו. אשמח לתשובה, האם 557 או 667? תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by Titan123,

Toshiba Satellite L500-1U6 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=751313 HP Presario CQ61-430EJ WK645EA http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748403 אז ככה, קיבלתי הצעה לגבי 2 המחשבים האלה. ההצעה כוללת: קניה של המחשב במחיר: טושיבה: 2300 ש"ח אייץ' פי: 3100 ש"ח לאחר חודש החזרת המחשב וקבלת מלוא הכסף בחזרה. מעל לחודש(חודשיים-שלוש) ירידה של 40% מהמחיר, כך שיוצא למשך 3 חודשים תשלום של 300-400 ש"ח לחודש בהתאמה לכל מחשב. אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור, מה המחשב הטוב יותר והמשתלם יותר. זה ישמש אותי לעבודה בחו"ל במשך חודש לפחות והמקסימום אולי עד 3 חודשים. המחשב יחליף נייח ויהיה כל הזמן בבית כך שאין צורך בהתניידות ממקום למקום עם המחשב. הצרכים שלי בעיקר סרטי HD, מוזיקה ומ…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. היי, בקרוב אקנה מחשב ואני צריך את עזרתכם בבחירת המפרט. המחשב מיועד לשימושים רגילים אך גם עריכת וידאו של סרטי HD. מאוד חשוב לי שבסופו של דבר, יהיה אפשר לערוך סרטים בצורה חלקה, בלי שהמחשב יתקע מאיזשהי סיבה. בנוסף למפרט ולתקציב הנ"ל, אני קונה את המסך DELL 2311 אם אני זוכר נכון את הדגם. זה מסך בסביבות ה1000 ש"ח והמפרט לא אמור לכלול אותו. מה שחשבתי הוא איזשהו מעבד I5, שמונה ג'יגה זכרון פנימי, הארד דיסק של טרה ודגש על הכרטיס מסך שבטח יעלה עד 1000 ש"ח. כמובן גם לוח שתואם את הדברים הללו. אם מישהו יכול להמליץ על החלקים בצורה ספציפית, זה יהיה מצוין. אם צריך קירור, סוג מסוים של מארז או דברים אחרים, אשמח לשמוע. אני בסופו של דבר רוצה את המחשב עם הביצועים הכי טובים וממש לא מעניין אותי…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. מעוניין במפרט חזק עבור עבודות בתוכנות CAD בסדר גודל של 5000 ש"ח כגון :SOLIDWORKS AUTOCAD אין לי צורך במסך ומעדיף דיסק קשיח SSD עבור מערכת ההפעלה אין לי צורך בעוד דיסק קשיח (מעביר מהמחשב הישן) תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by sgsg,

אני מתכוון לקנות נייד. עוד אין לי תקציב או דרישות ואני רק לומד את הנושא בינתיים. שמתי לב שבניידים שראיתי יש רק סוללות 6 תאים. לכמה זמן בערך בשימוש סביר של גלישה ועבודה רגילה (לא משחקים) על המחשב מספיקה סוללה כזו? האם יש מחשבים עם סוללות יותר חזקות (יותר מ-6 תאים)? מה טווח המחירים שלהם? והאם סוללה חזקה מחזיקה בהכרח יותר זמן? תודה על התשובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.