ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
לאחר שASUS לא צלחו בתיקון המחשב שלי זוכתי בסכום המחשב מחדש(7600₪) ויש לי אפשרות לקנות חדש רק בKSP. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות., משחקים כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בפוטושופ,פרימייר, תלת מימד Cinema 4D וכד. * גודל המסך? מעל 15.6', עדיף מאט לא הכי קריטי. * רזולוציית המסך? UHD 4K .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה כלומר עם המספרים בצד ימין. * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של שניים, 512Gb ומעלה. * כונן אופטי? כן, חיצוני או פנימי לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2400 + FAN LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro פעמיים -> Winbond DDR 256MB 2700/333mhz Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128mb Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400w Logitech MX300 Optical Mouse Retail VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD סה"כ 4,270 ש"ח אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. לקחתי את העכבר הזה , בגלל שה500 גדול מידי , וזה בעיקר למשחקים. ואת הכרטיס מסך הזה , כי שמעתי שהוא הרבה יותר טוב , עם איוורור יותר טוב. וכרטיס מסך כנראה שאני יעשה אוברקלוק. זכרונות פעמיים , כדי לנצל את ה doul memmory בלוח אם. רציתי לקבל דעות , והצעות לשיפור.. ולא לקחתי את האיפוקס מכיוון שאמרו לי שאם אני לא עושה אובר קלוק , אז הלידטק יותר טוב , ויות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
p8600 או t9400 איזה מעבד עדיף? כרגע מתלבט בין שני מחשבים, שאלו המעבדים שלהם. ה-8600 בא עם 3MB וה9400- עם 6MB על המעבד אשמח לדעת מה ההבדל בינהם.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
המחשב מצוין בפרופיל שלי המארז שלי הוא: V3 של טרמלטק הכרטיס מסך שלי הוא 6950 אני רוצה להכניס עוד כרטיס אבל יש לי 4 HDD ככה שאין לי מקום, השאלה עם לאחר הוצאת אחד מה-HDD (האחד בנתיב החסימה) יהיה מספיק מקום להכניס כרטיס מסך נוסף? הכרטיס הוא 6950 של ספיר (עם שני הביוסים) מ-TMS (דומה לגרסת DIRT 3). והאם יש אפשרות לחבר את הHDD במקום של ה-DVD? ככה שאני לא יאבד 160 GB לחינם (הוא פשוט עמוס בתכנים חשובים) במידה ואין אפשרות להכניס את הכרטיס אני צריך מארז זול שיתאים לצרכים שלי (יש לי 6 מאווררים במצב טוב) חנות מועדפת TMS אין לי צורך למלא טופס כי אני לא זקוק למחשב אני זקוק לעזרה ויעוץ ^^ תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת מה הוא הזמן סוללה במחשב MSI M670 . אני גם אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה, http://ivory.co.il/product.asp?productid=210&CatCode=132 תודה לעוזרים ! אלכס.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום בהתאם לכותרת- צריך מפרט למחשב HTPC הדרישות לא גבוהות מבוסס E5400 או מעבד מקביל (של אינטל בלבד) תמיכה בHDMI+אפשרות לחיבור לטלוויזיה דרך RCA/S-VHS או כל סוג חיבור אחר שקיים בטלוויזיות שפורפרת. 2 ג'יגה זכרון (לא חשוב שיהיה בדואל צ'אנל), דיסק קשיח 500GB+ לוח MICRO-ATX ומארז+ספק תואמים ושקטים (ושיראו סביר) כרטיס טלוויזיה שיעבוד בMC של WINDOWS 7 תודה
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מעבד-אינטל E6300 1.86GHZ לוח אם של אינטל. כרטיס מסך-intel 946gz express chipset family זיכרון ראם 1 ג'יגה של טווינמוס. 160 ג'יגה(80 C 80 D( צורב דיוידי וכונן דיוידי
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט לא מיועד למשחקים אבל אני לא רוצה לסגור את האופציה לחלוטין ולכן חשבתי להכניס כרטיס מסך פשוט אך טוב. זה רק מפרט ראשוני אשמח לקבל הצעות לשיפורים. ושוב... המחשב לא מיועד למשחקים אלא יותר לסרטים, מוסיקה ועיבוד מוסיקה, אינטרנט וכו'... 1 AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,337.96 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 523 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 709.70 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 618.92 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk 424.43 ש"ח 1 .NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.33 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 497.87 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם, אני רוצה להוסיף זיכרון לנייד שלי, ומבקש את עזרתכם. יש לי שני סלוטים של DDR2[br]פורסם בתאריך: 3.02.2008 בשעה 00:21:26 סליחה, בטעות ההודעה נקטעה. בקיצור, המחשב תומך במהירות מקסימלית של 266MHZ ואני לא מצליח למצוא DDR2 במהירות כל כך נמוכה. האם אני יכול לשים עליו זיכרון עם מהירות גבוהה יותר? זה צפוי לגרום בעיות כלשהן? האם עדיף לשים DDR1 עם מהירות שעון מתאימה? רק כדי לעשות סדר - את הזיכרון הישן אני מתכוון להוציא ולהתקין 1GB או 2GB. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב מ- rsm. תתנו לי חוות דעת על המפרט אם הוא טוב לגיימינג. להריץ משחקים על high. לגבי הכרטיס מסך, אני לא מחפש משהו חזק יותר, ה- hd5750 יריץ לי את כל המשחקים של השנה שנתיים האחרונות ככה שאני לא מחפש את ה- hd 6850 או טובים יותר, בעוד שנתיים נקנה כרטיס חדש. אני צריך שתעזרו לי לבחור לוח אם מתאים הכי זול וטוב שיש, אין לי מושג מה לבחור. אם יש לכם שיפורים למפרט שבניתי ב- 100 200 שקל אז בבקשה. תודה לעוזרים[table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/t][/t] [table][tr][td]Transcend 4GB DDR3 1333Mhz [/td][/tr][/table] 121.00 ₪ 1 [table][tr] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
משום מה אני מנסה להתקין ומייד עם התחלת ההתקנה האקספלורר קורס וההתקנה מפסיקה דל E6400 ויסטה 32 ביט עם SP1
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
לאחרונה אני מאוד מתעניין במחשב הנ"ל. הוא מגיע עם Core I5 430m, שרץ ב2.26 עם טורבו עד 2.53? אני לא ממש מבין. מה קורה בתכלס בזמן ריצה עם המעבד? על איזו תדירות הוא רץ? קראתי שהוא "מתאים" את עצמו בהתאם לדרישה ממנו, עם מהירות שעון בהתאם. הבנתי נכון? אשמח להרחבה קלה. המחשב נמכר בארץ בטווח מחירים ומפרט שונים זה מזה, כך למשל בנייד נייד הוא נמכר ב5000, אך מגיע עם 4ג'יגה זכרון שרץ במהירות שעון 1333. הפלוס הגדול ביותר שהוא מגיע עם 5שנות אחריות בבית הלקוח. כלומר אצלי, בבית. לעומת זאת, בנוטבוק קלאב, הוא נמכר ב4אלף, אך מגיע עם 2ג'יגה זכרון במהירות שעון 1066. ההבדל המשמעותי פה שהוא מגיע עם 3שנות אחריות רגילה. לא יודע אם בבית הלקוח (שזה די נוח אתם חייבים להודות, במיוחד אם לא גרים ליד המ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שמעו אחים שלי אני חייב מפרט למחשב חדש ומהררר אז יאללה בוא נעבור על החוקים ונראה שלא פיספסתי כלום אני רוצה מחשב למשחקים כמו cod5 pes9 וכל מיני כאלהה.. שירוצו לי על high אני חושב שאני ירצה אוברקלוק אבל לא גדול תמליצו לי בקטנה ותסבירו לי בקטנה מה הסיכונים ומה התכונות הטובות בזה.. אני יצטרך מקלדת+עכבר+מסך(הכי זולים שיש) לא אכפת לי השקט רק שלא יהיה כמו משאית OC קטן אני חושב לביינתים ומשחקים אמרתי כבר וcrysis 2 שירוץץ חלקקקק...אני מת על המשחק הזה אז שירוץץ מהר ועל איכות גבוה תודה לכולם מראש ועם טעיתי במשהו מנהלים לתקן בבקשה אני חדש פה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחשב חדש בין 3 חודשים כמה עולה. מעבד I7 4790K מאוורר למעבד NH-D15 לוח אם Z97X-SLI כרטיס מסך GTX970 ITX זיכרון 2X8GB 1600MHZ ספק S12G-750W כונן SSD MX100 256GB כונן 2TB חיצוני לגיבוי.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מחולל רק מחנויות באמריקה, אם אתם יכולים אז המדינה היא דנבר קולרדו... תקציב: עד 1500 דולר יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא, רק בממש מעט. יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה, העיקר שיהיה בינלאומית, יענו גם בארץ חברת המחשב הניד המועדפת: הכל מערכת הפעלה רצויה: WIN 7 62 BIT כונן קשיח מועדף: 500GB+ משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה מהיר ולא יזוז כמו צב. מה מטרת שימוש המחשב? : הוא יהיה למשחקים כבדים, אבל לא חובה על מקסימום גרפיקה, משהו כמו קרייסיס במדיום יהיה טוב, הוא יהיה גם לתוכנות מוזיקה- יש לי תופים…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
עוד פעם, צריך דעה, ואם משו לשנות תרשמו (לא מפרט שלם). אממ,לא יהיה להכל מחיר מכיוון שעירבבתי מאתרים שונים.. הנה המפרט - 1 Coolermaster Centurion 532 + NO PSU 1 LIBRETY 500W 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 1,297.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 529.32 ש"ח 2 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 314.05 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 413.60 ש"ח 1 Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail 1,279.46 ש"ח 1 PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 169.19 ש"ח 1 תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בוקר! הבאתי לי מחשב חדש מחו"ל איך הופכים את המקלדת לאנגלית+עברית?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שמתי לב בזמן האחרון, שהמחשב שלי כשהוא במצב IDLE או כשאני חוזר לאחר זמן מה שלא נגעתי בו, הכרטיסי מסך עובדים ואני רואה דרך MSI AFTERBURNER שהמהירות שלהם עולה, כלומר על חצי בערך ממה שאמור להיות במנוחה. מה שמביא את ה SLI לטמפרטורות של 50 מעלות במנוחה, ברגע שאני נוגע במחשב או מזיז את העכבר, זה פוסק (יש מקרים שגם זה לא עוזר ורק אחד מהכרטיסי מסך מפסיק את עבודתו). כל זה הביא אותי למחשבה שקיימת אצלי רוגלת BITCOIN במחשב, אבל ניסיתי לבדוק כמעט דרך כל דבר ולא מצאתי פיתרון. אפילו דרך התוכנה PROCESS EXPLORER - אין שום דבר שמפעיל את ה GPU או גוזל משאבים. מלבד פעמים בודדות שידוע לי ש GOOGLE CHROME היה גורם לזה, אבל אני תמיד סוגר אותו לגמרי. מה אפשר לעשות במקרה כזה? הדרייברים מעודכני…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב דק, קל (לא יותר מ-2.5 ק"ג) מסך 13-15 אינץ לשימוש ביתי (גילשה באינטרנט, office, וצפייה בסרטי HD - בעל יציאת HDMI)ץ עדיפות למחשב עם זמן סוללה ארוך .לא צריך כונן DVD . תקציב עד 7000 ש"ח. יש רעיונות? יש למישהו חוות דעת על Asus U30Jc-A1? האם יש מחשב דומה ללנובו X201 עם יציאת HDMI ? תודה, דורון
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין מק למחשב לנובו הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15073 אם לדעתכם מק עדיף, איזה? בדקתי מחשבי מק עד 10 אלף וכולם מבחינת חומרה פחות טובים מהלונובו. מצד אחד אומרים שאפילו שהחומרה של המק חלשה יותר הוא נותנים ביצועים טובים יותר, מצד שני לא קיבלתי שום הסבר למה והאם זה בכלל נכון. מישהו יכול לעזור לי ולעשות לי קצת סדר בדברים? אגב, המחשב הוא במטרתו הראשונה לגראפיקה (פלאש, אילוסטרייטור, פוטושופ, MAYA)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה לא לחרוג מהתקציב עדיפות לכמה שיותר נמוך כמובן הייתי רוצה לשמוע מה אני צריך במחשב כזה חשוב שיהיה דרך אגב core due השימושים הם אופיס אינטרנט וסרטונים וסרטים אשמח לשמוע הצעות ספיציפיות ומבט כללי על מה אני צריך מהמחשב תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי טס היום לארה"ב ומביא לי מחשב נייד בתקציב שרשמתי. השימושים העיקריים הם אופיס,שמיעת מוזיקה,גלישה באינטרנט ואולי פה ושם סרטים באיכות DIVX. מסך מחשב עדיף שיהיה 14/15 אינץ' (כלומר,אני פוסל מראש את כל הניידים הקופמקטים כמו EPC של ASUS). אשמח לקבל המלצה. תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת פחות או יותר ממצה. דרוש מפרט בסביבות ה3,000(עדיף פחות מיותר כמובן) המיועד לשימושים כללים(סרטים/סדרות/אופיס) ומשחקים. זו תהיה עמדה חדשה לחלוטין ולכן יש צורך ב-הכל. החל מהמארז ותכולתו ועד למסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. לא מתוכנן שום OC ושום נעליים תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-