ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
בונה מפרט למשחקים. יש כבר זכרונות DDR3 של קינגסטון, 4 ג'יגה, ומסך 22" עם רזולוציה של 1680 על 1050. יכול להיות בעתיד שיחובר למסך עם רזולוציית Full HD. אין צורך בציוד היקפי, לא מתוכנן O.C. וגם לא להוסיף מארז, יש אחד כבר. אם זה מוזיל את העניין מצויין. אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל I5, ועל סדרת הכרטיסים החדשה של ATI. בנוסף, נדרש שטח איכסון גדול (אז לא 320). מה שכן, נא להוסיף מאווררים כראות עינכם. תודה!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ישמש כHTPC(מוסתר ע"י קיר מהטלוויזיה), עבודה משרדית, ועריכת תמונות, לעיתים רחוקות עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cod, hitman וכדומה... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני מסכים 20 ו 23 + טלוויזיה 42 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. ה…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המטרה -מחשב חזק מאוד למולטימדיה ומשחקים כבדים ברשותי היום המיפרט הבא.. לוח אם Intel® Desktop Board D945PVS קירור 3D Rocket II gigabyte זיכרונות 4* 512 800 kingstone כרטיס מסך 8800 gt512 ספק thermaltake tr2 420 כוננים - samaung160 gb + wd 250 gb מעבד- intel d930 3ghz מסך-טושיבה 26" מערכת הפעלה - vista hp אני רוצה להחליף לוח אם ומעבד, אשמח לקבל המלצות ורעיונות לשדרוג עד ( 2000-2500 שח) תודה אמיר נ.ב לא מתוכנן oc
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המחשב הוא בעיקר לתוכנות גראפיות כמו פוטושופ ועוד כל מיני תוכנות של שירטוטים וכד'.. אך גם למטרות כלליות. תקציב: 4000, אם אפשר אז עדיף מפרט מIQPC. דיסק קשיח 1 טרה. ללא ציוד היקפי.
-
Thinkpad Edge E430-3254-GLU Vostro 3460 inspiron 14Z 5423 Latitude E5430 ideapad U310 UltraBook 4375 כולם 14 אינץ' i5-3210M עם מעבד , פרט לאחרון שהוא 13.3 שנמצא ברשימה בגלל המחיר המפתה שלו וגם מעבד 3317. אז....את מי לקחת??
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיו…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם לנובו T400 עם כרטיס גרפי היברידי Intel GMA 4500 / ATI Mobility Radeon 3470 ברצוני לעדכן את גרסת ה- ATI Catalyst. באתר AMD \ ATI אי אפשר להוריד דרייברים למחשבים ניידים (נאמר שם כי תמיכה עבור מחשב נייד מצויה באתר היצרן) ובאתר של לנובו אין דרייברים לכרטיס גרפי להורדה עבור ה-T400. מאיפה לעזאזל אני אמור לעדכן את ה- Catalyst? יוסאריאן
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות כמה רכיבים בתקציב של 2200 ש"ח. השימושים: בעיקרון מחשב שמיועד להכל, משחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות (1024X768), תוכנות משרדיות למיניהן וכו'. אין שימוש מיוחד כלשהו. קניתי כבר את הציוד הבא: antec 200 Seasonic S12 520W צורב דיסק קשיח אני לא צריך אותם ולא ציוד הקפי. מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם, מעבד, זיכרונות וכרטיס מסך. הכי נוח לי לקנות מ- KSP. מה דעתכם על המפרט הבא? דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10560 לוחות אם למעבדי AMD: ASUS M4A88T-M AM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI-E, CrossFireX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב חדש, 1. המחיר הוא 6 אלף שח, יכול להיות גמיש.. 2. אני לא צריך כרטיס מסך יש לי X800pro, עוד חצי שנה שנה אני יקנה כבר כרטיס מסך חזק 3. אני צריך מסך שיהיה טוב לרצולציות גבוהות כי המחשב בעקרון למשחקים כבדים, אז לא חייב מסך דק, 17 ממש טוב מספיק. 4. מקלדת עכבר צורב CD רמקולים לא צריך. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה שאני מחבר את המחשב נייד שלי (studio xps 1645) לטלוויזיה שלי בעזרת כבל HDMI אז שאני רואה סרטים בין אם זה דרך הVLC או המדייה פלייר שומעים ברקע רעשים לא נעימים וזה משגע אותי.. עכשיו הבעיה לא בטלויזיה כי זה עושה לי את זה ב3 טלויזיות שונות. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לשימוש מוסיקה אינטרנט משחקים call of dute fifa09 מה דעתכם על המחשב הבא האם יש הצעות לשיפור תודה מראש מעבד INTEL DUAL CORE E7200 2.53GB 1066MHZ לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 500GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA כרטיס מסך SAPPHIRE HD3850 1GB DDR2 זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ מארז איכותי של COMPUCASE 6C60 כולל ספק HEC איכותי לינק של המחשב והחנות http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4063
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. בגדול אני רציתי שהמחשב הזה ישמש לי גם ללימודים אבל אני בסוף מתחיל ללמוד רק בעוד שנה, אז אני מקווה שהמחשב יחזיק עד אז P: בכל מקרה אני קונה מחשב כי צריך בבית עוד אחד ורצוי שיהיה נייד כי אין מקום לעוד נייח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, סביבות עבודה של תכנות (אבל זה בעתיד הקצת יותר רחוק) * גודל המסך? לא משנה לי, רק שלא יהיה קטן מידי * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי להסחב איתו במהלך היום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם יחזיק בסביבות 5-6 שעות ביום ללא חיבור לחשמל נשמע לי טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא כ''כ מבין בזה... * בלוט…
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית, בעיקר בבית (הסיבה שזה לא מחשב נייח עדיין לא ברורה לי לגמרי, אבל הפסקתי להתווכח) גודל המסך: 15-17.5 אינץ' משקל רצוי: לא משנה (לא מתוכנן לצאת מהבית כמעט) האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. כמעט תמיד יהיה מחובר לחשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות': אין צורך (אבל לא מפריע) גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB, אבל ההפרש במחיר לא משמעותי עדיף יותר כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD כונן bluray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. xp אם עדיין אפשר להשיג, או win7 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ דרישות נוספות: מקלדת גדולה ונוחה (עם numpad בצד ימין) מ…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מערכת מחשב של AMD פאנום החדש. הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1807&CatCode=3 מה דעתכם שווה את המחיר ?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב, לאור היציאה של הקונרו, בארץ, הייתי רוצה מפרט למשחקים כבדים, ללא ציוד היקפי, ללא חריגות (חשוב מאוד...), למשחקים כבדים עם מעבד הקונרו. אם אפשר אז לדחוף איזה X1900XT עם קירור ACCLERO X2 הזה. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לחוות דעת בנוגע לשדרוג מחשב ע"י הSETUP הבא בתקציב של 4.5 אלף ש"ח. המפרט נבנה באתר של זיגזאג2000. תודה! Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12421 מחיר: 1,489*ש"ח ASUS P6T Deluxe V2 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10112 מחיר: 1,544*ש"ח OCZ Reaper DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ 7-7-7-24 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12370 מחיר: 1,150*ש"ח COOLERMASTER V8 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9734 כמות: 1 מחיר: 290*ש"ח התקנת מעבד+זכרון וקריאת POST (למערכת שנרכשת כחלקים)…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי דיל טוב למחשב שרציתי ולצערי בארץ נמכר במחיר מטורף.. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בהזמנות דרך אתרי המשלוחים מבחינת שירות, זמן משלוח, מיסים שנלקחים בארץ דמי שחרור וכדומה תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה מהמחשב : - עבודה מהירה : תגובתיות וזמן עלייה של התוכנות, קימפולים ודברים כאלה - שקט (מוחלט ! אני יושן ליד המחשב הזה) - המחשב מריץ לינוקס ושולחן עבודה KDE - המחשב לא משמש למשחקי מחשב - אני רוצה לקנות דברים שיהיה להם אורך חיים ארוך - המחשב לא באובר קלוק מפרט : CPU : Intel P4-478 1.7GHz MB : MSI MS-6547 V2 RAM : 1 * 256M 400MHz DDR Kingston PSU : Enermax 370W CPU Cooling : Intel generic Graphics : Voodoo3 Ethernet : Realtek 8139C אני הולך לשדרג : - כונן קשיח חדש (ATA מקבילי 80G) - להוסיף זכרון - להחליף קירור של המעבד כונן קשיח : - כמה קאץ' ? - איזה חברה הטובה ביותר מבחינת : שקט ביצועים אמינות (בנפרד) ? זכרון : - כמה כדיי שיהיה בסהכ ? - איזה חברה ? (זה …
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 13 אינץ שישמש למטרות לימודים אבל שלא יהיה חלש בארץ המינימום לכזה מחשב הוא כ3200 שקל יש לי קרוב משפחה שעוד כמה שבועות מגיע לארץ מארה"ב , ואני יכול להזמין אליו מחשב שיביא לי מאיפה כדאי להזמין ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
סופסוף סיימתי לעבוד על המפרט שלי ופתאום ראיתי מפרט לא רע בכלל ב-1200 ש"ח פחות (אומנם כפול ליבה ולא מרובע) הנה המפרט שבניתי: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX 1408¤ Corsair 550VX 41A @ 12V 468¤ Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - In Stock 1355¤ LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 132¤ Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 5¤ I'm Intrested in CPU Overclockin 0¤ שליחת מחשב - שליח עד הבית כולל ביטוח 45¤ G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI 485¤ Seagate 500GB Sata II 32MB 355¤ Asus P5Q Pro 712¤ Coolermaster CM 690 Black - In Stock 415¤ Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm 99¤ Thermaltake V1 243¤ סה"כ: 5…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהספק שלי Antec Earthwatts ea-500 שבק חייו, רצתי ל-KSP וקניתי ספק Seasonic M12II-620W (למזלי הגעתי 2 דק' לפני הסגירה). כרגע יש לי מארז Sonata Designer 500 ובשביל להחליף ספק צריך לפרק את הלוח אם וגם את קירור המעבד אז מצאתי את עצמי עם מחשב פתוח והספק החדש מונח עליו. נראה לי שאני מעדיף לא להתעסק עם לפרק הכל ואז להרכיב מחדש אז החלטתי להחליף את החלקים הראשיים (בגלל שגם הגיע הזמן להחליף, ה-Q9300 כבר לא סוחב). אני מתכנן לקנות (ואליהם לשדך את הספק החדש): i7 3770k GA-Z77X-D3H זכרונות 2*8GB Crucial M4 128GB Fractal Design R4 אני רוצה להביא מהמחשב הישן שלי: Geforce 8800GT (עם ה-Accelero S1 המעולה והמאווררים שלו) 2 דיסקים קשיחים אשר נמצאים ב-RAID 1 דיסק קשיח רגיל מאווררי N…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסדרת טושיבה a300 20-f. עם מערכת הפעלה וינדוס ויסטה מובנה ומחיצה שניתן כל פעם לחזור למחשב חדש. הבעיה היא שהתקנתי ווינדוס 7 במחשב והכל היה בסדר עד לזה שרציתי לחזור חזרה למערכת ההפעלה הקודמת. ולא יכולתי כי הrecovery disk היה של וינדוס 7 ולא המובנה של המחשב. בקיצור היה נדמה לחי שנמחק לי מערכת ההפעלה ולכן התשמתי בשני דיסקי הrecovery disk של טושיבה שעשיתי בעצמי כדי שאם יהיה בעיה אוכל לחזור ללא בעיה. הבעיה היא שהוא לא הצליח לעלות כל מיני קבצי בוטים למיניהם ועוד כל מיני הן בדיסק השני והן בדיסק הראשון ולכן נתקעתי עם מסך שכתוב עליו miss bootmgr. חשבתי אולי ללכת למפעילת טושיבה שלהלן מחקתי את המחיצה עם ההתנה מחדש במחשבים ניידים אך השאלה היא אם יעשו כן ויתקינו לי מחדש…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת מתברר שהיום שהיתקשתי ל014 הכלבים על זה שיש לי בעיות בראוטר בזמן ההמתנה שמעתי שיש מחשב נייד במבצע המחשב הוא CQ60 כמו שאמרתי אממ היא אמרה שהמעבד הוא אינטר קו טרו דו חח ובעברית קראו 2 דו 3 ג'יגה ראם 250 קשיח .. ויסטה למרות שאני ככל הניראה ימכור את הויסטה הזאת כי היא לא שווה כלום אמממ... שאר הפרטים לא ממש הבנתי הם לא כולכך יודעים מה הם מציעים אני עכשיו משלם 70 שקל לחודש על האינטרנט התנאי הוא ל36 חודשים ו130 ש''ח בחודש שאלות: מזה המחשב הזה ? הוא של HP ? הוא טוב ? רע ? שווה את המחיר ? מומלץ לא מומלץ כדאי לא כדאי ? הוא מגיע עם ויסטה , ואני רוצה אקס פי יהיה בעיה אם הדרייברים במידה ואני יקנה מערכת הפעלה אקס פי? סך הכול השימושים שלי זה אינטרנט וזהו מה אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שנה קניתי נייד מסוג HP dv6760ej (כמפורט בקישור הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01361789&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN ) ועכשיו כשהאחריות עליו פגה אני מחפש איך לשפר אותו. תקציב: בערך 1000 שקל. אודה על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
התעניינתי במחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 לפני שאני רוכש רציתי להתייעץ אם מישהו מכיר משהו יותר טוב בתקציב של 5000 ש"ח. מה שחשוב לי: מסך 13.3 , HDMI ו BT , כח עיבוד חזק יחסית. המחשב הנ"ל שוקל 2.2 ק"ג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-