עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המליצו לי על הפורום הזה אמרו לי משהו טוב אז אני מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך מפרט למחשב. בסביבות 7000-8000 ש"ח לגיימינג. יש לי פה דוגמא אם אתם יכולים לשפר להגיד את המחיר לשנות וכו': Asus - P4V800-X לוח אם P4 2.8C 800FSB מעבד 256X2 Dual Channel 400 זיכרון כרטיס מסך ATI9800 256mb DDR 256 bit 80GB דיסק קשיח -- ? CD 52X סידירום Floppy 1.44 לדיסקטים Case - Super ATX 400 WAT מארז) wheel mouse optical 1.1A USB and PS/2 compatible עכבר Microsoft Microsoft multimedia keyboard 1.0A מקלדת screen- ProView 19in…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by NEUROMA,

שלום לכולם אני בהחלטה קשה באיזה מחשב נייד לבחור ולה"לן הנתונים למחשב א: HP 12.1 מסך מגע ומעבד של AMD AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-82 2.2 + כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3200 Graphics מחשב ב : ASUS מעבד ATOM + כרטיס מסך ATI 9300 מחשב ג: או מעבד INTELL 3200 + כרטיס מסך GEFORCE 8400 מי מביניהם נראה לכם ביצועיסטי יותר לשימוש בתוכנת CS4 ומשחקים (לגבי כרטיס המסך המשתלם ביותר מביניהם) ? *המחיר לא משנה לי * בברכה שי

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. אז ככה. מטרת המחשב היא משחקים, עד כמה שאפשר בתקציב כזה. אולי אני אעשה אוברקלוק, אבל מעדיף שלא. המפרט שהוצע לי הוא זה: Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore ASUS P5GZ-MX s775 Conroe, Intel 945GZ, DDRII 533, VGA, PCI-E DDR II 1GB (x 2) Seagate 160GB 7200RPM, 8MB Point Of View 8500GT 256MB DDRII TV, DVI, PCI-E 7.1 Channel Audio LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black Midi-Tower ATX 323 500W Max SAMSUNG 931B 19'' LCD 5ms DVI Silver מה דעתכם ? עד כמה זה גרוע ?

4. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה,בקרוב כעוד חודש אני נוסע לרוסיה... רציתי לברר אם יש חנות חומרה בדיוטי פרי בארץ שמוכרים שם חלקי מחשב... לפני 4 שנים שטסתי לא זכור לי שהייתה חנות חומרה...אולי כי לא התעניינתי בזה מספיק... תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by ישראל כהן,

שלום וברכה, אני לא יודע אם זה קשור ממש לפורום הזה, אבל היה נראה לי הכי פחות לא מתאים... ובכן, שלחתי טאבלט של מייקרוסופט (surface pro 4) לתיקון במסגרת האחריות במייקרוסופט ארה"ב, הבעיה היא שמייקרוסופט לא שולחת לארץ, לכן הייתי צריך לתת להם כתובת של חבר בארה"ב שאני אשלח אליו והוא ישלח אליהם, הם ישלחו אליו בחזרה והוא ישלח אלי. עכשיו השאלה היא אם מישהו יודע מה המדיניות של מכס ומיסים בכניסה לארץ: א. האם מחשב שחוזר מתיקון חייב במכס או מס כלשהו (ובאיזה שיעור)? ב. בהנחה שלא, האם כשלא החברה שתיקנה שולחת אותו אלא החבר שלי שמתווך בינינו גם כן אני אוכל להיפטר מהמסים? תודה רבה! ישראל.

6. Started by yosh co.,

* מטרות המחשב? לטובת הרצת\הדגמת תוכנות שאני כותב ב C++ עם opengl * גודל המסך? מסך HD (טאצ'?) * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאות נורמאליות (לא מיני-VGA) או מתאמי רשת ל USB מוזרים. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) SSD או היברידי אבל לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא חושב, ייתכן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. קודם כל שיהיה קל, מן הסתם פחות מ 2 קילו לכיוון ה 1.5 אחריות NBD ל 3 שנים סוללה וצריכת סוללה שיאפשרו עבודה של מספר שעות בשימושים רגילים. הצרכים הם: מוזיקה (שמיעה לא עריכה) לימודים גלישה באינטרנט סרטים מידי פעם עלתה לי גם מחשב של טאבלט + מקלדת, כמה זה נוח ופרקטי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. אוקי, אני הולך לתת לכם בקשה מוזרה. אני רוצה לבנות מחשב ב1500 ש"ח שיכול להפעיל משחקים חלק, אין אפשרות לחריגה מהתקציב, חייב להיות עד 1500 ש"ח. אין צורך במארז, אין צורך בכרטיס מסך, לא צריך צורב או כונן DVD וגם אין צורך בדיסק קשיח, אני פשוט צריך שהבסיס של המחשב יהיה חזק למשחקים בסיסים [לא משחקים בסגנון של UT3 או קרייסיס] ושיהיה מהיר. ושיהיה לו ספק כוח טוב. תודה (: המפרט הוא לילד בן 9, ככה שהמחשב לא צריך להיות ממש רציני, אבל שיחזיק לתקופה טובה. וגם לא צריך ציוד היקפי כמו מקלדת וכו', ומערכת הפעלה כבר יש.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by talhu,

שלום מעוניין לרכוש מחשב נייד תקציב עד 3500 -3600 שח מעוניין בDELL כי זה 3 שנים אחריות האם האחריות כוללת כל תיקון למחשב? כולל לוח אם? אני בעיקר רוצה את זה לגלישה,תוכנות אופיס,לראות סרטים באיכות טובה ואיכות שמע טובה,לראות סטרימינג באינטרנט באיכות טובה ולשחק משחקי מלחמת עולם שנייה,לא דווקא אלו של 2010 אלה ישנים יותר האם מספיק לי מעבד I3

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  10. משום מה, העזרה באתר של אסוס לא עובדת לי, אז אני די אבוד... אני רוצה לדעת איך מכניסים מדיה ל-DVD של המחשב, משום מה אחותי (המחשב הוא שלה) לא מסתדרת עם זה ואם הייתה תמונה זה היה עוזר... לציין רק שאני הכנסתי דיסקים והוא קרא אותם וכשהיא הכניסה זה לא הצליח אז אני רוצה לוודא שהבעיה היא באופן ההכנסה ולא בכונן תקול או לחילופין בעדכון דפוק מודה על כל עזרה, rMaNe

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by es88,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]יש לי התלבטות בין שני ניידים, כמעט כל המפרט זהה להוציא 2 הבדלים: בנייד של toshiba - המעבד הוא זה: intel® Core™ i7-3630QM Processor ובנייד של אסוס: Intel® Core™ i7-3537U Processor שחיפשתי השוואות בין 2 המעבדים לדוגמא כמו פה: http://www.cpubenchmark.net/laptop.html ראיתי שהראשון קיבל ציון בסביבות ה-7000+, ואילו השני בסביבות ה-4000, כמה זה נראה לכם באמת משפיע? ובנוסף בנייד של אסוס שמגיע עם מעבד קצת חלש יותר, בנוסף להארד דיסק הרגיל, הוא מגיע גם עם כונן קטן של SSD - אז במידה ואני מתקין משחק על הכונן הזה, האם אני …

12. Started by davidk038,

מארז: EZCOOL FAN 25CM + LED דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 640GB 16MB SATA2 זכרון: MUSHKIN 800MHZ DDR2 2GB שתיים יחידות כאלה לוח אם: GIGABYTE G41 COMBO REV2 מעבד: INTER QUAD CORE 2 Q9400 כרטיס מסך: SPARKLE GF9800GTX 512MB PCIE ספק כוח: CORSAIR GSמעוניין לדעת כמה המארז שווה היום ... ועם אני יכול לשפר אותו למחשב גיימינג יותר חזק בתקציב של 5000 ש''ח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ran1809,

במחשב הקודם שלי היה מוצג לי במד הסוללה כמה זמן נשאר באחוזים וכמה זמן נשאר בשעות ודקות, כרגע קניתי מחב של HP ומוצג לי רק באחוזים איך ניתן להציג גם את הזמן? תודה רן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by יניב קופר,

AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W 512KB X2 BOX GIGABYTE GA-M61P-S3 זיכרון samsung 667 2 HEC COMUCASE 6A19B-400 400W הוספתיHD וצורב מה שאני רוצה לומר שהמחשב עובד מהר מאוד התקנה קלה המעבד לא מתחמם עליית המחשב לוקחת כ18 שניות המלצה שלי למחשב טוב ויחסית זול

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. שלום לכולם וחג שמח, ברצוני לרכוש מחשב ניייד.. עשיתי קצת חיפוש ומצאתי מחשב ניייד של DELL הבנתי שהם חברה טובה ובאמת עומדת בדרישות.. מצאתי דגם DELL XPS 15Z באתר של DELL עצמו. יא אפשר לתת קישור כי זה רושם שגיאה אז אני ארשום כיצד להגיע אליו. נכנסים לאתר של DELL ישראל http://www.dell.co.il/ למעלה יש בית ואז בחורים באפשרות הראשונה מחשבי מחברת ומחשבים זעירים > בצד ימין יש צמצום של הבחירה ואז בוחרים במסך 15.6 > הפתחו 4 אפשרות > האפשרות השנייה זה הדגם שאני רוצה. אהבתי נורא את העיצוב הדק והמיוחד שלו. יש לו כמה אפשרות למפרט. אז מה שחשוב לי זה כרטיס מסך חזק כרטיס קול של 5.1 כמה שיותר זיכרון RAM ארדיסק גדול כרטיס רשת אלחוטי חזק מערכת הפעלה ווינדוס 7 כמובן (עברית) בולוטט מצלמה…

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by id3232,

ברצוני לרכוש מחשב למטרות גיימינג ואינטרנט בעיקר. את המחשב אני רוצה לקנות אצל מכר שלי שנותן לי 3 שנות אחריות על כל המחשב (חוץ מהכרטיס מסך שאני קונה באינטרנט) והחנות שלו קרובה לי לבית ככה שכל בעייה הוא בא ומתקן תמחשב. אני לא צריך צורב ולא ציוד היקפי. הוא הציע לי את המפרט הבא ב2100 שקל (לא כולל הכ"מ ב770 מIQPC) מעבד אינטל Q8200 לוח גיגהבייט מבוסס P45 4 גיגה זכרונות 500 גיגה כונן קשיח ספק משולב עם מארז 500W והכרטיס מסך 260GTX מכאן:IQPC.co.il *מה אתם אומרים על המפרט עצמו ומה אפשר לשפר בו? *יש סיכוי שאני ירכוש גם מסך 22'' אז קחו בחשבון! אני יודע שיכול להיות שזה יוצא קצת יותר יקר מלקנות באינטרנט אבל האחריות פה בטוחה וקלה יותר. תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by mind5,

שלום ... אני עתודאי ויש לי מחשב נייד T42 ,אני יודע שהמחשב הזה יקר אבל כרטיס מסך שבו חלש מאד יחסית למחירו,השאלה עכשו האם אני יכול להרכיב לו כרטיס מסך תמורת משהו שבו אני לא יודע,בקיצור האם יש אפשרות להרכיב לו כרטיס שיעבוד CRISIS ?? ותודה מראש !!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mainframe,

היי, אני מעוניין בהצעה של מפרט למחשב בתקציב של 4000-5000 ש"ח כולל מסך. אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס INTEL והוא לשימוש ביתי : בעיקר אינטרנט, OFFICE, משחקים (לא ברמה של גיימר). חשוב לי שיהיה מחשב חזק (מעדיף מעבד 4 ליבות). והשאלה הנוספת אם כדאי לרכוש גם רשיון ל VISTA. תודה,

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 2000 שקל אך אם יש צרוך ממשי מסוגל להימתח ל 2500 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: המחשב הוא לשימוש כללי בעיקר לאינטרנט ולצפייה של סרטים אך קיימת האפשרות למשחקים בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא לא צריך ציוד הקפי למחשב. עדיף שהפרט יבנה מ SKYPC עקב ניסיון טוב עם החנות.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by Yaniv coheb,

שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים לילד בן 16 ראיתי את 2 המפרטים האלה האם הם מספיק טובים. איזה מהם מומלץ לי https://www.pcbuy.co.il/shop/products-list.asp?fc=25&fm=15&fi=11 https://www.pcbuy.co.il/shop/products-list.asp?fc=25&fm=15&fi=12

21. יש לי הצעה של מחשב נייד כנראה ב1800 שקל. אני צריך מחשב נייד במיוחד לאינטרנט, הורדות ביטורנט, צריבה בתוכנה Nero-צריבה של משחקי pc ו ps2 לא יותר, והרצת פוטושופ- רק בשביל לשנות גדלים של תמונות, לא יותר מזה. עכשיו יש לי את ההצעה של המחשב הזה: Acer Aspire 3680 זכרון: חצי ג'יגה. אינטל סלרון M 1600 80 ג'יגה דיסק קשיח ווירלס כולל צורב ודיוידי קומבו. *ואני לא מעוניין לחרוג מהתקציב למי שיש עסקה טובה יותר מוזמן לדבר איתי. מה אתם אומרים יעשה לי את ההעבודה ובשביל מחיר כזה שווה המחשב?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. שלום חברים, אני רוצה להזמין מחשב לטובת עבודה משרדית + תיכנות + סרטים במחיר של בערך 2100 ש"ח אחרי הרבה קריאה בפורומים הגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤403 החלטתי ללכת על INTEL ולא על AMD בגלל שבאותו מחיר, מקבלים יותר כח עיבוד. לא הוספתי קירור כיוון שקראתי בפורום שהקירור המקורי שקט מספיק. לוח אם: INTEL NOBLETOWN ¤492 אני רוצה לוח אם עם לפחות 5 חיבורי SATA וכן לפחות FIREWIRE אחד. (יש לי 4 דיסקים של 250 שאני רוצה לחבר) כרטיס המסך המשולב (G43) כנראה מספיק לצפיה בסרטים. הכרטיס אמנם לא תומך HD, אבל אני מקווה שהיכולת של המעבד תספיק. אם לא, אקנה כרטיס HD2400 בעוד 160 ש"ח. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤129 הומלץ בפורום ז…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב 10.1" של סמסונג. הוא נפל לי לפני כמה ימים מגובה מתניים ומאז הוא לא עולה.. כנראה שלא מזהה את הדיסק הקשיח. בהתחלה הוא היה עולה והwindows היה מתחיל להטען אבל אז המסך היה הופך לשחור עכשיו הוא לא מגיע לזה.. הצלחתי להעלות את windows repair ושמה קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח לא קיים. ניסיתי להעלות גם את samsung repair וקיבלתי הודעה דומה (שקובץ שהוא צריך לא קיים). יש מה לעשות? המחשב הזה די חלש וישן (כמעט 4.5) ככה שלתקן אותו כנראה יהיה לא כלכלי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן. אני מחפש מחשב נייד, בעיקר לצורך הלימודים (תכנות בויז'ואל סטודיו), אבל גם שיהיה שימושי לסרטים, אינטרנט ומשחקים מדי פעם. המטרה העיקרית שלי היא כרגע המחשב הזה: Dell inspiron-1525-t5750 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm בעיקר כי קיבלתי עליו ביקורות מאדם שמשתמש בו לתכנות גם כן. לעומתו, יש מחשבים עם מפרטים די מפתים במחיר קרוב: Gigabyte 566U http://www.skypc.co.il/pl_product~70765~14~0.htm הבעיה היא שאני לא יודע אם המחשבים של ג'יגהבייט עונים על פרמטרים של נוחות, איכות ואמינות. כמובן שחשוב שלא יהיו במחשב כל מני פאקים קריטיים אחרים, כמו חיי סוללה קצרים במידה קיצונית, חוסר תאימות ל xp, או כל דבר אחר שיכול לפגום בשימושיותו. דילמה נוספת היא דילמת המסך ה…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by alexvai,

שלום, בכמה ניתן למכור את החומרה הבאה? הכל תקין ועובד ספק: CORSAIR CMPSU-400CX 400W ATX12V V2.2 80 PLUS Certified Compatible with Core i7 Power Supply זכרונות: Kingston 2GB 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 800 (PC2 6400) l KTL2975C6/2G Patriot 2GB DDR2 Signature PSD22G8002H PC2-6400 800MHz Aeneon AET760UD00-30DB97X PC2-5300U-555 1GB 2Rx8 DDR2 לוח אם: GA-G31M-S2L מעבדים: Intel® Core™2 Duo Processor E6300(2M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB) Intel® Core™2 Quad Processor Q9650(12M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB) כרטיס מסך: GeForce 7300 GT תודה.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים