ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לחברי הפורום אבקש את חוות דעתכם למפרט עבור עריכה ספרותית. נעשה שימוש במאגרי מידע על הארדיסקים חיצוניים, - לכן בחרתי מארז עם USB3 קידמי, ופתיחת מספר רב של חלונות וורד וPDF פעילים המהירות חשובה מאד, ולכן המפרט כולל SSD ו8GB זיכרון. למעשה מחשב במפרט כמעט זהה (מעבד SB ו4GB זיכרון) נקנה לפני כשנה, וכעת זהו מחשב שני לאותו שימוש המפרט שהרכבתי: מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪560 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Infinity case 8C27RA solid mATX 2X USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪137 ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Ef…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן חדש והייתי רוצה את עזרתכם, בגלל שאני לא הכי מבין בתחום.. במחשב אני ארצה לתכנת, אז אני אצטרך מחשב שיוכל להחזיק סביבת עבודה בצורה טובה, ולא מקרטעת. בנוסף אני אערוך מסמכים (שזה תכל'ס די כלום מבחינת ביצועים), אראה סרטים וכנראה אחבר את המחשב למסכי LCD, מקרנים וכו' ולכן מבחינה גרפית הוא צריך להיות טוב ולתמוך בHDMI. עוד שימוש שלא דורש ביצועים, אבל סתם בשביל לא לחסוך בפרטים זה כמובן אינטרנט. המחשב צריך להיות קטן. כיום יש לי כבר 17", והייתי רוצה מחשב קטן יותר. האם אתם ממליצים על 13" או על 12"? HD רצוי שיהיה מרווח ולא קטנטן. סדר גודל של 500 GB עד 1TB. כמו שציינתי בכותרת, התקציב הוא עד 1700 שקל. אם יש מחשב טוב בפחות - מה טוב. תודה רבה רבה לעו…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום,3 אנשים המליצו לי על 3 מפרטים 2 די דומים אבל יש אחד שונה וזה ממש חשוב לי בבקשה עזרה ! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח http://imgur.com/a/XnSWS#0
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני מחליף מחשב אני רוצה שבמחשב יפעלו משחקים טובים (שיהיה בכרטיס מסך חיבור dvi ) כי יש לי מסך lcd שלא רואים בו ממשך באיכות כמובן שהמחשב לא יהיה amd שיהיה מהיר,מטוס (זה ממש חשוב לי) כולל צורב דיוידי כולל עכבר פשוט מקלדת פשוטה בלי רמקולים בלי כונן דיסקטים לא מתוכנן ov ושיויסטה ירוץ עליו חלק ורצוי שני ג'יגה זיכרון _________________________________ לסיכום סומך עליכם -------------------------------------------------- אני מתכוון לקחת את המפרט לחנות בשכונה כי לא מתאים לי לסוע לת"א
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה על מפרט למחשב משרדי ללא ציוד עיקפי. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX 880 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 532 זיכרון פנימי I SAMSUNG 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 229 דיסק קשיח Western Digital 320Gb 16MB AAKS 448 צורב DVDRW BLACK - SATA - LG GSA-H30NX16 220 מארז מארז כולל ספק ו2 מאווררים HEC 6a19 244 תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני יודע שהתקציב לחוץ, זה בשביל חברה שצריכה רק אינטרנט, אופיס, ואולי סרטים מדי פעם. אין צורך בשום יכולת מעבר. הבנתי שהסלרון לא משהו, אם מישהו יכול לתת המלצה על מפרט מבוסס AMD מחנות טובה במרכז אני אשמח מאוד, או לחילופין מערכת מבוססת אינטל אם אתם בטוחים שהסלרון בסדר יש אפשרות לחרוג מהתקציב בממש קצת, עד 100-150 ש"ח, אבל עדיף שלא... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד. דרוש כח חישוב רב לעיבוד תמונה, זיהוי שפות וגופים, מערכות עקיבה וכו'. המחשב יישב על רובוט ויהיה בתנועה ולכן אם ניתן, עדיף מחשב בעל דיסק SSD עם זיכרון flash memory אך לא חובה. עדיפות למעבד בטכנולוגיה של 45nm. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אז כאמור,מפרט גיימינג ותכני HD עד 4.5K עם אפשרות חריגה של 500 ש"ח. המחשב יהיה בסלון ויחובר לטלויזיה 42" ב-1080P. לכן הצורך במארז HTPC אלגנטי. ברור לי שגיימינג ושקט לא הולכים ביחד, אז שקט ככל שניתן. מדובר במשחקים חדשים וכן מהשנים האחרונות על הגדרות בינוניות-גבוהות. אין צורך במ"ה או בציוד היקפי (למעט בקר XBOX ומקלדת אלחוטית) וללא OC. מעוניין לשמור על אופק שדרוג קל עבור תמיכה ב-4K כשהזמן יגיע. קנייה ככל הנראה ב-KSP, עם גמישות לגבי המארז אם תימצא אופציה טובה יותר. אין צורך בהרכבה. מצ"ב המפרט שבניתי, פתוח להצעות והערות. החשש היחיד שלי הוא המארז. למרות שניתן להתקין בו כ. מסך על 2 סלוטים ועד 317 מ"מ, אני לא בטוח אם הוא ישב בצורה נוחה ואם הקירור שלו יהיה אופטימלי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שניקנה לפני 3 שנים למטרת עריכה עתידית ב HD בפועל ערכתי עליו סרטים בSD והיום אני מעוניינת לערוך עליו קבצי red לוח אם: Tyan K8WE Tiger זיכרון: ECC/REG RAM /2x1024mb מעבד:Opteron -275 dual core דיסקים: Hitachi 7K80 80gb 7200 rpm 8mb Cache Serial ATA II T7K250 250gb 7200 rpm 8mb Cache Serial ATA II T7K500 500gb 7200 rpm 8mb Cache Serial ATA II מארז אלומיניום לשרתים: (6 דיסקים) כרטיס מסך: FX Quadro 560 pro video אני מעונינת לערוך red גם ב4k אם אפשרי מבחינת התקציב, אם לא,אז מוכנה לערוך ברזולוציה נמוכה יותר. אודה על כל עזרה, המחשב עלה בזמנו המון (10000) ואני מקווה שאפשר לשדרג אותו
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין סוגי מעבדים, ספציפית בין : N280 , לבין N450 ? לדוגמה שני הניידים הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 לבין http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2017. ועוד כמה שאלות כלליות: האם יש ניידים שכוללים BLUETOOTH באותו סדר גודל מחירים ועם אותם ביצועים? מה לגבי כונן\DVD-R? האם אחד מהם \ שניהם מחשבים ממולצים? (ישמש את אישתי, אין דרישות ביצועים מיוחדות(יפה זה לא דרישה ) האם אפשר לסמוך על מה שרשום לגבי זמן סוללה ב 532H , עשר שעות נשמע לי מוגזם לגמרי. האם יש המלצות לנייד אחר באותו סדר גודל מחירים (חומרה טובה\ממולצת יותר)? תודה וחג שמח דן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי כיום מחשב המבוסס על מעבד E8400, לוח אם P35dsl של GB, 4 GB זכרון ובתוספת כרטיס מסך די ישן יחד עם מארז Sonata 3 ודיסק קשיח intel ssd 540. חשבתי לשדרג את המעבד+לוח+זכרון וכרטיס מסך בתקציב של 2,000-2,500 ש"ח ולהשאיר את המארז וכן את הדיסקים הקשיחים והצורב. השימושים העיקריים שלי הם משרדיים, מולטימדיה וקצת משחקים. האם ניתן בתקציב הנ"ל להשיג תוצאה ראויה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לנובו N-100. ומידי פעם לאחר יום יומיים שאינני מכבה את המחשב הסאונד במחשב נעלם ואין לי ברירה אלא לאתחל אותו ורק ככה הסאונד חוזר לעצמו. למישהו קרה דבר זהה? איך פותרים את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מחשב לצרכי משחקים בעיקר, אך גם לצרכי סרטים http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=L505141&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=570&aff=Zap〈=he :המחשב עולה 5,700 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8612&perur= : המחשב עולה 7,300 מה אתם,,,,,,, הייתם עושים? תאחלס כרטסי המסך דיי דומים בחוזקם. בכלל הייתם קונים מחשב נייד מחברה שבמקור מתעסקת עם מסכי טלווזיות?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לאחר שASUS לא צלחו בתיקון המחשב שלי זוכתי בסכום המחשב מחדש(7600₪) ויש לי אפשרות לקנות חדש רק בKSP. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות., משחקים כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בפוטושופ,פרימייר, תלת מימד Cinema 4D וכד. * גודל המסך? מעל 15.6', עדיף מאט לא הכי קריטי. * רזולוציית המסך? UHD 4K .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה כלומר עם המספרים בצד ימין. * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של שניים, 512Gb ומעלה. * כונן אופטי? כן, חיצוני או פנימי לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2400 + FAN LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro פעמיים -> Winbond DDR 256MB 2700/333mhz Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128mb Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400w Logitech MX300 Optical Mouse Retail VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD סה"כ 4,270 ש"ח אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. לקחתי את העכבר הזה , בגלל שה500 גדול מידי , וזה בעיקר למשחקים. ואת הכרטיס מסך הזה , כי שמעתי שהוא הרבה יותר טוב , עם איוורור יותר טוב. וכרטיס מסך כנראה שאני יעשה אוברקלוק. זכרונות פעמיים , כדי לנצל את ה doul memmory בלוח אם. רציתי לקבל דעות , והצעות לשיפור.. ולא לקחתי את האיפוקס מכיוון שאמרו לי שאם אני לא עושה אובר קלוק , אז הלידטק יותר טוב , ויות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
p8600 או t9400 איזה מעבד עדיף? כרגע מתלבט בין שני מחשבים, שאלו המעבדים שלהם. ה-8600 בא עם 3MB וה9400- עם 6MB על המעבד אשמח לדעת מה ההבדל בינהם.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
המחשב מצוין בפרופיל שלי המארז שלי הוא: V3 של טרמלטק הכרטיס מסך שלי הוא 6950 אני רוצה להכניס עוד כרטיס אבל יש לי 4 HDD ככה שאין לי מקום, השאלה עם לאחר הוצאת אחד מה-HDD (האחד בנתיב החסימה) יהיה מספיק מקום להכניס כרטיס מסך נוסף? הכרטיס הוא 6950 של ספיר (עם שני הביוסים) מ-TMS (דומה לגרסת DIRT 3). והאם יש אפשרות לחבר את הHDD במקום של ה-DVD? ככה שאני לא יאבד 160 GB לחינם (הוא פשוט עמוס בתכנים חשובים) במידה ואין אפשרות להכניס את הכרטיס אני צריך מארז זול שיתאים לצרכים שלי (יש לי 6 מאווררים במצב טוב) חנות מועדפת TMS אין לי צורך למלא טופס כי אני לא זקוק למחשב אני זקוק לעזרה ויעוץ ^^ תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת מה הוא הזמן סוללה במחשב MSI M670 . אני גם אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה, http://ivory.co.il/product.asp?productid=210&CatCode=132 תודה לעוזרים ! אלכס.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום בהתאם לכותרת- צריך מפרט למחשב HTPC הדרישות לא גבוהות מבוסס E5400 או מעבד מקביל (של אינטל בלבד) תמיכה בHDMI+אפשרות לחיבור לטלוויזיה דרך RCA/S-VHS או כל סוג חיבור אחר שקיים בטלוויזיות שפורפרת. 2 ג'יגה זכרון (לא חשוב שיהיה בדואל צ'אנל), דיסק קשיח 500GB+ לוח MICRO-ATX ומארז+ספק תואמים ושקטים (ושיראו סביר) כרטיס טלוויזיה שיעבוד בMC של WINDOWS 7 תודה
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מעבד-אינטל E6300 1.86GHZ לוח אם של אינטל. כרטיס מסך-intel 946gz express chipset family זיכרון ראם 1 ג'יגה של טווינמוס. 160 ג'יגה(80 C 80 D( צורב דיוידי וכונן דיוידי
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט לא מיועד למשחקים אבל אני לא רוצה לסגור את האופציה לחלוטין ולכן חשבתי להכניס כרטיס מסך פשוט אך טוב. זה רק מפרט ראשוני אשמח לקבל הצעות לשיפורים. ושוב... המחשב לא מיועד למשחקים אלא יותר לסרטים, מוסיקה ועיבוד מוסיקה, אינטרנט וכו'... 1 AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,337.96 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 523 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 709.70 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 618.92 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk 424.43 ש"ח 1 .NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.33 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 497.87 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם, אני רוצה להוסיף זיכרון לנייד שלי, ומבקש את עזרתכם. יש לי שני סלוטים של DDR2[br]פורסם בתאריך: 3.02.2008 בשעה 00:21:26 סליחה, בטעות ההודעה נקטעה. בקיצור, המחשב תומך במהירות מקסימלית של 266MHZ ואני לא מצליח למצוא DDR2 במהירות כל כך נמוכה. האם אני יכול לשים עליו זיכרון עם מהירות גבוהה יותר? זה צפוי לגרום בעיות כלשהן? האם עדיף לשים DDR1 עם מהירות שעון מתאימה? רק כדי לעשות סדר - את הזיכרון הישן אני מתכוון להוציא ולהתקין 1GB או 2GB. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב מ- rsm. תתנו לי חוות דעת על המפרט אם הוא טוב לגיימינג. להריץ משחקים על high. לגבי הכרטיס מסך, אני לא מחפש משהו חזק יותר, ה- hd5750 יריץ לי את כל המשחקים של השנה שנתיים האחרונות ככה שאני לא מחפש את ה- hd 6850 או טובים יותר, בעוד שנתיים נקנה כרטיס חדש. אני צריך שתעזרו לי לבחור לוח אם מתאים הכי זול וטוב שיש, אין לי מושג מה לבחור. אם יש לכם שיפורים למפרט שבניתי ב- 100 200 שקל אז בבקשה. תודה לעוזרים[table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/t][/t] [table][tr][td]Transcend 4GB DDR3 1333Mhz [/td][/tr][/table] 121.00 ₪ 1 [table][tr] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
משום מה אני מנסה להתקין ומייד עם התחלת ההתקנה האקספלורר קורס וההתקנה מפסיקה דל E6400 ויסטה 32 ביט עם SP1
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
לאחרונה אני מאוד מתעניין במחשב הנ"ל. הוא מגיע עם Core I5 430m, שרץ ב2.26 עם טורבו עד 2.53? אני לא ממש מבין. מה קורה בתכלס בזמן ריצה עם המעבד? על איזו תדירות הוא רץ? קראתי שהוא "מתאים" את עצמו בהתאם לדרישה ממנו, עם מהירות שעון בהתאם. הבנתי נכון? אשמח להרחבה קלה. המחשב נמכר בארץ בטווח מחירים ומפרט שונים זה מזה, כך למשל בנייד נייד הוא נמכר ב5000, אך מגיע עם 4ג'יגה זכרון שרץ במהירות שעון 1333. הפלוס הגדול ביותר שהוא מגיע עם 5שנות אחריות בבית הלקוח. כלומר אצלי, בבית. לעומת זאת, בנוטבוק קלאב, הוא נמכר ב4אלף, אך מגיע עם 2ג'יגה זכרון במהירות שעון 1066. ההבדל המשמעותי פה שהוא מגיע עם 3שנות אחריות רגילה. לא יודע אם בבית הלקוח (שזה די נוח אתם חייבים להודות, במיוחד אם לא גרים ליד המ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-