עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חבר'ה! כבר פתחתי דיון לגבי שידרוג לQ9650 אבל מסתבר שאין אותו במלאי. אז...יש לי אפשרות לשדרג את המעבד הקיים שלי (E6420) למעבד Q9550S. עברתי על הרשימה של המעבדים הנתמכים של הלוח ואני לא מוצא ברשימה את המעבד עם גירסת הS שיותר חסכונית. רק הQ9550 הרגיל נמצא שם ונתמך. האם הלוח בכל זאת יתמוך במעבד? ניסיתי לחפש בגוגל ולא ממש מצאתי תשובה לעניין...שלחתי גם מייל לGIGABYTE ולא ממש ענו לי אשמח אם תוכלו לעזור...

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by cena00,

מעבד Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore OEM ¤334 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤105 לוח אם Gigabyte GA-MA69GM-S2 ¤343 מארז ANTEC SONATA III 500W ¤628 קירור למארז Arctic Cooling 12L 120mm ¤35 זיכרון OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤287 קשיח למחשב שולחני Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤292 כרטיס מסך Sapphire Radeon 3850 1GB DDR3 Retail ¤950 כונן אופטי LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤149 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 סה"כ מוצרים: 10 סה"כ: ¤3128 מה אתם אומרים? תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. המחשב משומש ,המחיר שהוצע לי הוא 2500 ש"ח. זה המפרט לוח אם : DFI משהו עם Nforce 4 ,זה הפריט היחיד שאני לא זוכר את שמו המלא. כ.קול (לא מובנה) : Creative audigy 2 כ. מסך : שני כ.מסך בSLI שהם 7600GT 256MB Extreme edition מעבד : AMD 64 bit,4200,X2 dual core זיכרון : 1GB DDR 500Mhz (זיכרון די נדיר של 500Mhz) מארז ממותג,לא זוכר אבל אני חושב של ציפטק. זה שווה את זה?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by Zuver,

איך המפרט שעשיתי? צריך לשנות משהו? אני יודע שהספק אולי קצת חזק מידי אבל זה בגלל שאולי יום אחד אני אקנה מעבד QUAD וכ.מ חדשת ומה אתם אומרים על החנות[KSP]? עריכה: המחשב בעיקר למשחקים.. שיוכל להריץ את הכבדים של עכשיו[GTA 4, CRYSIS] כרגע יש לי מסך 17 אינץ אבל אני אקנה בקרוב 20 אינץ WIDE SCREEN.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  5. קפצתי היום לksp בשביל שיבנו לי מפרט בסכום 3,695 אלף שקל, הדרישה שלי הייתה מהמחב שהוא יריץ משחקים שהם בערך כבדים לדוגמא : GTA V, שארצה להוריד פעם באף פעם. השאלה שלי היא אם המפרט שווה את המחיר ואם בכללי המפרט נחשב טוב בשביל שיריץ משחקים וישמש כמחשב משרדי ביום יום (לצפייה בסרטים, סדרות וכו׳) ואיפה אפשר לקזז בשביל להגיע לסכום של 3,000 ? תודה רבה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by danielly,

אהלן, תודה רבה למגיבים מראש. בבקשה למי שיש כוח שיסביר לי את למה בחר את הפריטים שבחר. ולמה משתלם או לא core i7 תודה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by amit887,

בעיקרון אני לא מחפש מסך יותר מדי גדול ככה שבסביבות 15 אינץ' יהיה בסדר נפח הארד דיסק לא כזה משנה רק חשוב שיהיה 72K RPM חובה יציאת HDMI המחשב בעיקר לעבודות אופיס ותכנות ( שפת C,C# ג'אווה), סרטים , ומשחקים קלים (בעיקר מנג'ר) וכמובן עדיף זמן סוללה כמה שיותר ארוך ומשקל נורמלי

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by Omer_2007,

מפרט למשחקים סרטים... רוצה לעשות OC (רק שלא יהיו לי בעיות עם האחריות כי אין לי כסף להחליף חלקים) מעדיף אינטל ולוח אם רק אסוס ומעדיף הרכבה עצמית(אם יש שינוי במחיר) ויש לי האד דיסק של WD 250G SATA 2 בלי מסך... תגיד ואם בכל זאת הולכים על אינטל ? תודה

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  9. אהלן שוב! לחברה שלי נשרף הלוח אם במחשב הישן והיא רוצה לקנות חדש. במילים שלה היא רוצה משהו שיריץ את המשחקים "טוב". כי היא כן מעוניינת במשחקים, אבל התקציב שלה יחסית דל 2000-2400, במילים שלי אני חושב שיספיק מחשב שיכול להריץ את המשחקים החדשים ב40FPS, פלוס מינוס, ועם הישנים יותר כמובן שלא תהיה לו בעיה. רק תגידו לי אם 40FPS זה מוגזם כי אני כבר לא בקיא כמו פעם. אז בבקשה מפרט חביב, אין לה העדפה ל-AMD או Intel, אבל מסך כבר יש אז רק מפרט מחשב בבקשה. תודה!

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. היי חברים מחפש מחשב טוב ללימודים. למה אני מתכוון בטוב? שהוא לא יגביל אותי בגלישה באינרנט בטאבים מרובים ובמקביל עבודה במס' מסמכים באופיס. בנוסף אני מעוניין לראות סרטים בצורה חלקה גם בחיבור לטלויזיה. בנושא גודל המסך יש לי דילמה שכן שיחקתי ועבדתי קצת עם מחשבים של אנשים בגודל של 15' והיה לי ממש ממש נוח. השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין 15 ל14 מבחינת צריכה סוללה, כי אני רוצה שהסוללה תעבוד איזה 4-5 שעות רצוף בלי למות. אם ניתן יהיה להכניס במסגרת התקציב והדרישות כרטיס מסך שהוא לא מובנה, מבורך. * גודל המסך? לא קטן מ-14. כזה שישתה פחות סוללה. * משקל רצוי? לא רלוונטי, שיהיה נייד יחסית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות. * בלוטות? מומלץ. לא חובה. *…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. היי, הודעה ראשונה שלי פה בפורום. אני צריך מחשב למטרות משחקים (civ4, ut2k4) בכמה שפחות כסף (3500 הכי מקסימום) יש לי דיסק קשיח, צורב, רמקולים, מקלדת, עכבר, מסך ומערכת הפעלה, אני צריך רק מעבד (איי אם די כמובן), לוח אם, ג'יגה בייט זיכרון פנימי, מארז עם ספק (אין צורך ביותר מ400 וואט), כמה מאווררים, כרטיס מסך וזה הכל. עדיף שהמארז יראה סביר, ולא כמו קופסת קרטון ממתכת יש לי גם שני מאוורים 80ממ לא איכותיים במיוחד. הייתי מעדיף מפרט מש צמוד ל3000 שקל, אבל אם יש איזה משהו ממש ממש שווה שיעבור קצת את המגבלה, אני מוכן להסתכל תגידו לי גן באיזו חנות אפשר לקנות את הרכיבים שהצעתם תחת המחיר שהבאתם, יש העדפה קטנה לאיזור ירושלים דרך אגב, אין לי בעיה עם מחשב רועש, ואני לא רוצה או צריך…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני בעלים של Compaq Presario 2500 ישן (אני חושב שבן 4) ואני רוצה לשדרג אותו מעט היום הסוללה מחזיקה לרבע שעה אני חושב, אני משתמש בו רק עם חשמל ומזיז אותו יחסית מעט, והוא כבר מעט איטי בשבילי ולכן רציתי לשמוע הצעות כיצד להפוך אותו לשימושי יותר (חבל לי לוותר עליו) נתונים: מעבד : Intel P4 2.4 זיכרון: 2X256 (333Mhz) הארד דיסק : 30G מ"ה : Win Xp Home חשבתי להתקין את הגירסא הקלה של Xp ( לא זוכר איך קוראים לה ,אם משהו יכול להגיד לי) ולהחליף את הזכרונות מה אתם יכולים להציע לי ?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by asafsh24,

שלום לכולם, אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד שיהיה קודם כל אמין. עד עכשיו הייתי עם מחשב ישן נושן של IBM ולמרות שהוא לא זז, יאמר לזכותו שהייתה לו רק תקלת תוכנה אחת במשך שנתיים ותו לא. אני צריך מחשב עם זמן סוללה ארוך, משקל סביר של עד 2.8 ק"ג (רצוי כמה שפחות), מסך 15.6 אינטש. מעבד, זיכרון פנימי - הביצועים פחות קריטיים לי - אבל אני מעדיף שיהיו מספקים ברמה כזו שתוכנות עתידיות יפעלו כראוי בטווח זמן של שלוש שנים. דיסק קשיח - לא ממש משנה הגודל, כל עוד יש צורב - 250 GB זה די והותר. תקשורת אלחוטית - חשוב שיהיה טווח ראוי וקליטה טובה. כרטיס מסך - ברמה של לראות סרטים - מעבר לכך אין משחקים אז זה לא ממש משנה... רמקולים - שוב, בגלל הסרטים, עדיף סטריאופוני - לא פרט חשוב במיוחד. בגלל…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. מעבד : אני מתלבט בין INTEL DUAL CORE / 820 P4 2.8G 64BIT BOX ל- INTEL HT PRESCOT 2MB / 630 P4 3G 64BIT BOX מה עדיף ? ? ? לוח :GA-8I945PMF GIGABYTE NTEL945P, FSB1066, DDRII up to 677, Micro-ATX SATA II, 1394b (w/o cable) כרטיס מסך : 256MB DDR PCX6600TV, 128BIT, DVI, CLOCK 500 nVidia זיכרון : ( DDR II 512MB PC533 KINGSTON( X 2 דיסק קשיח : 7200 RPM 8MB SATA 80GB - דיסק 1 7200 RPM 8MB SATAII 160GB - דיסק 2 צורב: DVDRW X16, DUAL, DL LG מארז :ATX2, 400W, USB ספקATX2 זהו מחשב שנועד לעריכה בפרמייר . אני מחפש בנוסף כרטיס עריכה טוב עד 600-800 ש"ח . מישהו יודע על Pinnacle Studio 500-PCI version 10 האם הוא נתמך ע"י פרמייר ? ? תודה מראש לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by DAVIDKI19,

QuadCore Intel Core i5 750, 2800 MHz (21 x 133) Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) NVIDIA GeForce GTX 275 (896 Мб) asus 2*2 1333 silicon power hard 1Tb SEGATE Samsung SyncMaster 2343BW(X)/MagicSyncMaster CX2343BW(X) (Digital) [23" LCD] (H9XS801303) MISHEU YODEA EHE LEATKIN IVRIT AL WINDOWS ??

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by talelisapov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וגם לנצל כמה שצריך ... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 MW CSGO וכ'ו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 בערך זה יהיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by solari0,

http://www.memory4less.co.il/pl_product~A7K05UT~54~0.htm?x=1 http://www.memory4less.co.il/pl_product~LJ518UT2~54~0.htm?x=1 אני חושב ששני המחשבים זהים אחד לאחד בנתונים אז מה ההבדל ביניהם? והאם הסמסונג הזהhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8448 עדיף עליהם? תודה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  18. שלום לכולם, מכיוון שמדור המפרטים לא ממש מעודכן אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט לפי הדרישות הבאות: מדובר במחשב ביתי שמיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש ביתי אבל אמור להתמודד גם עם משחקים בכבוד... (אני לא גיימר מטורף) כמו כן המחשב ישמש לעריכת סרטי ווידאו מפעם לפעם באמצעות תוכנת Adobe Premiere ו Windows Movie Maker אין לי כוונה לבצע O.C ככה שרכיבים שמיועדים לזה פחות מעניינים אותי... המחשב אמור להחזיק לפחות 3 שנים בלי שידרוג במהלכם (עוד 3 שנים נקנה כבר משהו חדש), אבל אני רוצה שתהייה לפחות אופציה כזו. דרישות ספציפיות: מעבד אינטל? Core2 Duo - נראה לי שהוא יתמודד הכי טוב עם תוכנות Adobe וידרוש פחות שידרוג בעתיד לוח אם - תומך Sata 2 + Core2 + יציאת IEEE1394b headers? - Fire…

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  19. אבקש את המלצת הפורום למיפרט המתואר בכותרת- (עדיפות למחשב מורכב) כמו כן אבקש היתיחסותכם למיפרט הבא:מיפרט שמצאתי באחד מהאתרים לוח-אם - ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G מעבד- AMD Athelon 64x2 5000 2600 1M cache (סליחה על הבורות -האם הדגם הזה טוב-אני לא ראיתי שהוא מופיע במפרטים באתר) זיכרון - 800M 2G (האם יש לקבל פרטים נוספים שנוגעים לזיכרון מעבר לסוג היצרן?) מארז JSP TECH M-100A דיסק קשיח 320G SATA-2 צורב DVD

20. אשמח עם תביאו חוות דעת על מחשב נייד לסטודנט לצורכי גלישה ועבודות עם אופיס בלבד במטרה שיחזיק מעמד שנתיים או יותר. HP Compaq Presario CQ61-140EJ NP832EA T4200 2.16GHz 3072MB 250GB 15.6 מחיר 2,990 ש"ח מעבד: Intel® Pentium® dual core processor T4200 מעבד 2.16GHz מהירות 1 MB רמה 2 זכרון מטמון זיכרון: 3072MB (1X2048 + 1X1024) נפח 667MHZ מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 3GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון: 250GB גודל דיסק 5400 RPM מהירות דיסק כוננים: YES DVD Multi Burner מסך: Single channel LVDS HD BrightView סוג 15.6" גודל 1366x768 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת: YES מודם 56K 100/100 LAN משולב אתרנט כרטיס רשת 802.1…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. מחפש מפרט עד 4,500 ש"ח למשחקים,גרפיקה (בעיקר) ואינטרנט, אני לא יכול לחרוג מהמחיר (אפשרי בכמה שקלים), כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, הכל..).

22. שלום רב לחברי הפורום, אני מעונין בהמלצה למפרט מחשב עבור קרוב משפחה מחיפה שצריך מחשב פשוט יחסית לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט,אופיס וזהו בערך. חשוב מחשב אמין עם רכיבים באיכות טובה שיחזיק מעמד כמה שנים. אין צורך בציוד היקפי. ניתן לנצל את מלוא התקציב, חריגה עד 200 ש"ח. אין שום כוונה לבצע אוברקלוק, וגם רמת השקט לא חשובה במיוחד (המחשב נמצא בחדר נפרד בבית שלא ישנים בו). אין צורך במ"ה, יש צורך בהרכבה בחנות. העדפה היא לרכישה של המחשב באזור חיפה, שמעתי על נעה מחשבים שהם חנות מצוינת, אבל אם יש מקום אחר אמין אז בכיף. אין חשיבות לאופק שדרוג, שיעשה את העבודה שלו כמה שנים ואז יוחלף במחשב חדש. תודה מראש, עמי.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. הבאתי מארהב לפני פחות משנה מחשב נייד של סוני מסידרת FZ . המחשב ממש סבבה , עובד טוב והכל לפני כשבוע , שמתי לך שהכונן דיסקים ( שהוא גם כונן בלו ריי וצורב של דיסקים די וי די ) לא מוכן לקרוא דיסקים DL - כאשר הוא בעבר קרא את אותם הדיסקים- ואין להם איזה שריטות או משהוא,- מחשבים אחרים קוראים את הדיסקים האלו בלי בעיה, וכן גם דיסקים די וי די אחרים צרובים הוא לא מוכן לקרוא. ניסיתי לנקות את העינייות עם אלכוהול וקיסם אוזנים.... לא חל שיפור 1 מה יכולה להיות הבעיה? 2 אם אני צריך להחליף כונן דיסקים - איפה אני עושה את זה ובזול ובאופן אמין?- אין לי בעייה שהכונן החדש יהיה רק צורב די וי די רגיל ? אשמח לקבל הפניות למקומות כאלו , מעבדות רציניות וכו ? תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  24. מה קורה חברים? הרבה מאוד זמן לא ביליתי פה im back in action חבר שלי בא אליי עם הצעה מזעזעת ממקום כלשהו שלא אנקוב בשמו למען קיום חוקי ומצוות הפורום. מיד הצעתי לשפר לו אותה פלאים ואף במחיר נמוך יותר. התקציב: 3000 ש"ח. סטייה מקסימלית של 200 ש"ח (אז זה אומר שהתקציב 3200? 0_o שיהיה) בכל אופן, אני רוצה לבנות לו עד 3000 ש"ח. המטרה? "לא ממש גיימר, אבל משחק מדי פעם ורוצה שמשחקים יעבדו" בקיצור - המטרה של המשתמש הישראלי הממוצע. ולהלן המפרט: AMD ATHLON 64 4000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.1GHz 1MB CACHE - ADO4000DDBOX - BOX ALBATRON K8SLI-AM2 TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by Salwaby,

הייתי רוצה לקנות נייד בבתקציב עד 2500 ש"ח. חשוב מאוד שהחנויות יהיו חנויות מורשות כמו אופיס דפו, טרקלין חשמל, שקם אלקטריק ... כי יש תלושים מהעבודה. סה"כ הייתי רוצה מסך בסביבות ה 15", כאשר השימושים של המחשב יהיו אינטרנט בעיקר, משחקים ממש בקטנה (סגנון ANGRY BIRDS) ותוכנות קלות, ככה שאין משהו מיוחד. תודה רבה לכל המסייעים. ** איך שני אלו, סתם לדוגמא http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PlbYhevYmEOWL7HkjmhjSFG:12bbi68k5?id=4357091&pr=QJ5&N=2%2031488%2032683&sgID=10 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PlbYhevYmEOWL7HkjmhjSFG:12bbi68k5?id=4357059&pr=QJ5&N=2%2031488%2032683&sgID=10

• 3 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.