עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך מפרט למחשב עם שימושים משרדיים בעיקר ואוליי קצת משחקים לא ממש כבדים כמו FIFA וכאלה... אני צריך גם מסך 19 אינץ LCD לא Wide ובנוסף רמקולים, מקדלת ועכבר פשוטים. + הרכבה של המחשב. התקציב הוא עד 3,000 בלי חריגה בכלל. המחירים הם במילא למזומן והרכישה תהייה עי' אשראי בתשלומים אז זה גם ככה ייקר את כל העסק. שזה יהייה מחנות באיזור ראשון-לציון עדיף. תודה רבה לכם.

2. אין לי שום ידע בחומרה זה מאתר בחרתי בעצמי מה שנראה לי נכון התקציב שלי הוא 3000 + - 100 שקל... הוא בעיקר לפוטושופ אינטרנט ומוזיקה...משחקים פה ושם אם יש(nfs) מעבד אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) 410 שח --------------------------- לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E 440 שח ------------------------ זכרונות DDR II 667 GB1 Kingston 2 יחידות 480 שח ----------------------- כרטיסי מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 720 שח ------------------------- דיסק קשיח Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 390 שח ------------------------ צורב LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Bl…

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  3. איזה מפרט יהיה הכי חזק והכי טוב למשחקים כבדים וישאר לאורך זמן מבין שלושת אלה? -------------------------------------------------------------------------------- מה עדיף זה: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX GIGABYTE GA-EP35-DS3L GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB DDR3 - OVERCLOCK : GV-R485OC-1GH - RETAIL SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS PIONEER DVDRW DVR-115DBK X20 - PATA - BLACK G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ANTEC SOLO w/o PSU COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 או זה: Intel Core 2 Duo E8400 ASUS P5QL-E The…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  4. אם מישו ממכם מוכר מעבד inte l דואל קור מגרסא t אני מחפש אימייל klemberg@gmail.com

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. שלום לכולם מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטים בצפיה ישירה (משתמש המון ב-XBMC) * גודל המסך? לא קריטי (the bigger the better) * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מקלדת מלאה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250 GB רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקר טושיבה , בשום אופן לא לנובו או אייסר ! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: הכי חשוב: מתכוון לרכוש בעוד כחודש באילת ,מעוניין בחנות אייבורי או KSP בלבד או רשת שק…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. Started by Gershon Millikovsky,

שלום אני מעוניין לקנות לנכדי מחשב גיימינג למתחילים הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי מפרט מחשב המקובל כיום

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. Started by benr,

אני מנסה להרכיב מפרט באתר של IQPC ויש לי כמה שאלות. 1) המעבד בוודאות יהיה AMD, האם מבחינת ביצועים יש הבדל משמעותי בין 3800 ל4800? (לא צפוי OC) 2) לוח אם: מה ההבדל בין M2V לM2V-TVM? או שבכלל עדיף ללכת על חברה אחרת ולא ASUS? 3) כרטיס מסך: אני לא גיימר כבד כרגע וגם לא משתמש בתוכנות גראפיות כבדות. אני יתחיל לשחק אולי עוד שנה, שנה וחצי שאני אגמור עם הלימודים. בכל מקרה, להשקיע 700 ש"ח בDX10 או לחסוך בינתיים ולהסתפק ב7300GT? 4) מארז: עם ספק? בלי ספק? כמה W צריך להיות לו אם אני רוצה גם להוסיף קצת מודינג עם מאווררים נוספים ולדים בהמשך? איזה מארז יהיה גם בנוי טוב מבחינת איוורור וגם שקט(המחשב ישן איתי בחדר...) בטווח המחירים שלי? בכל מקרה זה מה שהרכבתי בינתיים אני אשמח לקבל חוות דעות…

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by ItayG,

אהלן חברים. מחשב נייד חדש, הדגם שבכותרת. נקנה לפני 3 חודשים. חלונות 8. חרשתי את ההגדרות של סמסונג (כולל פונקציית שינוי עוצמת המאוורר), המחשב מוגדר לעידכוני ווינדוס אוטומטיים. המאוורר מרעיש נורא באופן קבוע, לפעמים משתתק לדקה וחוזר לעבוד ולהרעיש. רמת הרעש היא כזו שמפריעה לריכוז ולשקט בספרייה למשל. אשמח להצעות, תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by shaynaor,

שלום, אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה זמן ותאמת אני מבולבל. אלה הדברים שאני מחפש במחשב: *מחיר-3.500 *חריגה-3.800 *משקל-עד 2.0 *גודל מסך-13.3 *חברה מועדפת-LENOVO DELL *סוללה- בסביבות6 שעות *מעבד-I5 או מעל *כונן דיסקים(לא חייב) *אחריות ואמינות *מיועד לסטודנט תודה רבה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by huhxd,

שלום לכולם, חבר ביקש ממני להרכיב לו מחשב עד 4000 ש"ח (אפשרות לחריגה של 100 ש"ח). המחשב צריך להיות מותאם לגיימרים. הוא ביקש שמעבד יהיה מאינטל וכרטיס מסך מנוידיה. יש לי כמה התלבטויות, אני אראה לכם מה שאני הרכבתי ותגידו לי אם זה בסדר או שתציעו שיפורים. הדברים שהוא צריך הם הדברים שיופיעו במפרט הבא, אין צורך להוסיף כלום. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 המלצתי לו בהתחלה על GIGABYTE GA-EP45-DS3L אבל בחנות שממנה הוא קונה אין את הלוח ככה שבחרתי בזה. כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤965 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ -…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by SupreMe,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב גיימיניג בתקציב גבוה של בסביבות ה7000-7500 שקל 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו (כמובן שלא חייבים) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-משחקים חדשים ומשחקים שעתידים לצאת הדורשים דרישות מערכת גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -…

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  13. שימוש עיקרי: עריכת וידיאו עם קבצים די גדולים... משחקים פה ושם... חשוב שיריץ סרטים HD באופן חלק. כרטיס קול כבר יש. לדעתכם התקציב מספיק למחשב חזק שיחזיק כמה שנים טובות? תודה רבה ;D

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  14. שלום קניתי לא מזמן מחשב sony vaio pro 13, ברוך ד' מחשב נפלא רק שאני לא מצליח להכנס לביוס שלו נסתי את כל ה_f ואת הassist לחיצה קצרה וארוכה ולא מצליח? דבר נוסף והוא גם על הדרך זה אם אפשר עט כמה שיותר טוב למחשב שיהיה מדוייק נוח ואפילו שיהיה לו כמה כפתורים (הבנתי אין לא דיגיטל pen נשמח לגלות שטעיתי). תודה רבה ובהצלחה לנו ולכל עם ישראל ושנעשה ונצליח בעזר ד'. שנמשיך להיות מאוחדים.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by ofir1992,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר STARCRAFT 2 זה היעוד העיקרי הכי חשוב שהמשחק ירוץ מושלם בלי שום נפילות בFPS על הגדרות גרפיקה בינוניות (אם אפשרי בגדר התקציב אם לא אשמח אם תוכלו להסביר כמה צריך להוסיף בשביל לממש את זה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש …

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. הנייד לא צריך להיות קל במיוחד כי היא לא מתכננת לטייל איתו ממש, וטווח המחיר הוא 2000-3000 כשעדיף לכיוון ה 2500. ראיתי שi5 עולה רק 300 שקל יותר מi3 אז זה הדגם שמצאתי נכון לעכשיו: http://ksp.co.il/?uin=16364 מה אתם אומרים? ממליצים על משהו אחר עדיף? מחר היא רוצה כבר לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by פתח הדביר,

Thinkpad Edge E430-3254-GLU Vostro 3460 inspiron 14Z 5423 Latitude E5430 ideapad U310 UltraBook 4375 כולם 14 אינץ' i5-3210M עם מעבד , פרט לאחרון שהוא 13.3 שנמצא ברשימה בגלל המחיר המפתה שלו וגם מעבד 3317. אז....את מי לקחת??

18. הכנתי מפרט וכתוב באתר שממנו אני קונה את המפרט [פנדה], ואני מצטט: "האחריות על התאמת החלקים מבחינה טכנית היא על הלקוח בלבד, גם לאחר שקיבל יעוץ או הכוונה מאנשי החנות." אז אני צריך לדעת אם כל החלקים תואמים. המפרט: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 1066FSB 3MB Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS Thermaltake Wing RS 100-No PSU TT-VG1000BNS Twintech NVIDIA® GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 HEATPIPE Samsung 19 LCD WIDE 931BW Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Enermax Liberty 400W Active PFC אז.. הנה המפרט. תודה. טל.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by Murmur,

שלום, אני עובד עם לנובו T400 עם כרטיס גרפי היברידי Intel GMA 4500 / ATI Mobility Radeon 3470 ברצוני לעדכן את גרסת ה- ATI Catalyst. באתר AMD \ ATI אי אפשר להוריד דרייברים למחשבים ניידים (נאמר שם כי תמיכה עבור מחשב נייד מצויה באתר היצרן) ובאתר של לנובו אין דרייברים לכרטיס גרפי להורדה עבור ה-T400. מאיפה לעזאזל אני אמור לעדכן את ה- Catalyst? יוסאריאן

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by Shahar Levy Zlekha,

שלום אני אופק, סטודנט לאנימציה, ואשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מחשב עבור הלימודים שלי. תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט לאנימציה, רצוי שיריץ טוב אפטר ותוכנות של אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

21. או קי אז אלו הדרישות: 1. מסך LCD 19" לא יותר ולא 'WIDE, עם איכות טובה. 2. תמיכה בPCIE2 חובה!. 3. מעבד עדיף כרגע אינטל כי התמיכה למעבדים עתידיים גדולה יותר, אם זאת אם לוחות האם של AMD תומכים גם כן עד סוף 2008 ניתן אפשרות 4. כרטיס מסך, אני לא מעוניין בסופר ביצועיים גרפיים על המחשב, המשחקים ישחוקו על הגדרות הדיפולט שלהם או נמוך יותר. 5. רמקולים רצוי לא יותר מ150 ש"ח. 6. מקלדת ועכבר טובים. 7. מארז יחסית שקט וספק כמו כן רצוי מאורר למעבד שיקרר בפחות מ3000RPM. 8. כונן קשיח של 250 GB לפחות. 9. כונן DVD רגיל, צורב DVD ופלופי חובה! 10. חיבור COM אחד לפחות, חיבור למיקרופון מקדמה, לפחות 2 USB מקדימה ו 4 מאחורה. יש לציין שאיני מעודכן כבר בשוק החומרה תודה, עדיף לקניה מNOACOMP או מחנות …

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  22. דרוש מחשב לשימושים משרדיים לפיתוח תוכנה - כולל תוכנה שרצה על כרטיסי מסך של nvidia ולכן דרוש כרטיס 210-220-240 geforce כמו כן דרוש לעבודה עם סרטים וכן לראות סרטים עדיפות למעבד של אנטל ארכיטקטורה חדשה 1)אין צורך לנצל את כל התקציב 2) כבר רשמתי - לא למשחקים 3)אין צורך בציוד היקפי 6)דרוש מפרט שקט! (8 מ-10) מחשב ליד במיטה... 7)לא מתוכנן OC אין צורך במערכת הפעלה חנות מאזור המרכז או ירושלים תהיה טובה יתכן וכרטיס המסך ישודרג בעתיד

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by star010101,

שלום רב, יש לי DV61110EJ , אני רוצה לשדרג לו את הזכרון. הבעיה היא שיש לו 2*1 ג'יגה של MICRON ואין לי מושג אם תוספת של 1GB תועיל משמעותית (בכל אופן אני אשדרג כי כרטיס המסך שלי למרות שיש לו 512 מובנים גונב לי עוד 512 מהזכרון) ואיזה זכרון לקנות? אני זוכר מהעבר שהיו בעיות תאימות רציניות עם זכרונות מחברות שונות, האם בלפטופים זה עדיין ככה? כמו כן, האם אוכל להוסיף לו 2GB זכרון במקביל ל2*1? איזה מצב יהיה האופטימלי והכי סביר? אודה להסבר בנושא. לילה טוב. עריכה: יש לציין שאני עובד עם VISTA 32BIT ובעתיד הקרוב אשדרג לWIN7 גם 32BIT פרימיום.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  24. מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB כמות: 1 - מחיר: ¤365 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤122 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤426 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤190 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤1986 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/9ktpensj אשמח להצעות איך אפשר להוזיל את המפרט בלי לפגוע יותר מדי ביחס עלות/תועלת. צורב DVD נדרש, לא רוצה פחות מ-2GB זיכרון. HD אם יש 160GB מומלץ אשמח להחליף, מארז וספק אם יש יותר זולים גם…

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by izikd,

אהלן, אחרי שהלך לי המחשב שהיה מחובר לטלויזיה ושימש לצפיית סרטים וסדרות (מבוסס על הסדרות הישנות של הספרון, סביבות ה1.7GHZ) אני מעוניין במחשב שהשימוש שלו הוא נטו להיות מחובר לטלויזיה ולעבוד לי דרך השלט. התקציב הוא סביבות ה1000 עד 1500, עם נטיה לכמה שפחות. אני באמת חושב שאם הסתדרתי עם מחשב שהיה תחילה Athlon XP 1.6GHZ (אחרי זה שודרג מחוסר ברירה), אז אין סיבה שאני אצטרך לקפוץ עכשיו מעבר לתקציב הזה. מה שאני צריך במפרט זה ככה: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון 4. כרטיס מסך עם SVIDEO (עדיפות למובנה בלוח, בתנאי שיעשה את העבודה) 5. דיסק קשיח 5. מארז קטן וקומפקטי. אם ניתן אני מעדיף שהלוח יהיה יותר קטן מATX ובהתאמה גם המארז, כמה שיותר קטן. (האם יש על מה לדבר על מחשבי Barebone למינהם? בתקציב…

דיונים חדשים בפורומים