ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי תקציב של 2000 שקל +\- אני רוצה שהמחשב יהיה בעיקר לאינטרנט ולראות סרטים ותוכנות עזרו לי תודה נ.ב אני רוצה גם כרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים סרטים אינטרנט ומשחקים קלים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: אינטרנט סרטים משחקים כגון: need for speed most wanted generals warcraft 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה:אני לא יודע מה הכוונה אבל זה לא לשימוש בתוכנות כבדות בכלל ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם: מסך ישן 600x800 avg 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא צריך אין לי כלום 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קרי…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1176 Cooler Master Elite 334, יחידות 1 ₪172 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=396 HEC 550TE-2WX 550W ספק כוח, יחידות 1 ₪290 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=947 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ₪842 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=192 G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ , יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=173 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
QuadCore Intel Core i5 750, 2800 MHz (21 x 133) Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) NVIDIA GeForce GTX 275 (896 Мб) asus 2*2 1333 silicon power hard 1Tb SEGATE Samsung SyncMaster 2343BW(X)/MagicSyncMaster CX2343BW(X) (Digital) [23" LCD] (H9XS801303) MISHEU YODEA EHE LEATKIN IVRIT AL WINDOWS ??
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
Processor: Intel Core 2 Duo processor P8700 (2.53GHz 1066MHz 3MBL2) 1 Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64 1 Operating system language: Genuine Windows 7 Home Premium 64 US English 1 Display type: 14.1 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight 1 System graphics: ATI Mobility Radeon 3470 with 256MB 1 Total memory: 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM) 1 Keyboard: Keyboard US English 1 Pointing device: UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 1 Hard drive: 160 GB Hard Disk Drive, 7200rpm 1 Optical device: DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim (Serial ATA) 1…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מפרט לחבר , בעיקר למשחקים כבדים , המסך הוא T260HD של SAMSUNG , ניתן לחרוג ב200 ש"ח מ6500 , השקט לא חשוב וכנראה לא יבוצע אוברקלוקינג. המחשב הוא לטווח ארוך לכן אבקש לא לחסוך ולנסות להביא מפרט חסכוני ולהגיד ש5870 הוא אוברקיל כרגע . חשוב מאוד שהמארז יהיה דיי גדול , ואשמח אם זה יהיה ANTEC NINE HUNDRED TWO כי הוא מעולה מהניסיון שלי איתו. את השאר אני ישאיר לכם ואני מקווה שלא פספסתי כלום , תודה שכחתי - חייב 8GB RAM ומKSP
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב במחיר של עד 4000 שקלים כולל מסך עם חריגה של עד 300 שקלים, אני מעונין במחשב שיריץ משחקים ברמה ממוצעת פלוס, קיבלתי הצעה למפרט מKSP: מעבד: אני מעדיף E8400 ובחנות המליצו לי על Q8400- מי מהם יותר טוב לטווח של עד 3 שנים? כרגע משחקים לא נראלי צריכים 4 ליבות...אבל אולי זה ישתנה. לוח אם: קיבלתי הצעה מהחנות ללוח GIGABYTE GA-EP43-UD3L , קיבלתי הצעה ממכר לGIGABYTE EP45-UD3L --אמרו לי שהלוח 45 הוא בזבוז -מישהו יכול להגיד לי אם זה נכון ולמה? איזה מהלוחות האלה עדיפים? האם בכלל עדיף דגם אחר? כרטיס מסך: GIGABYTE GTS 250 1GB זכרונות: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel -איך הזכרונות האלה? האם יש צורך ב4 GB זכרונות או שמומלץ יותר /פחות? מישהו מכיר את ה…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה נשמע הכל טוב?! אני זקוק לעזרה ממכם אני צריך מפרט מחשב פשוט פשוט פשוט, 1500 ש"ח עם צ.הקפי , אפשרות לחריגה אבל בקשה אין סיבה להשתגע זה נועד לבחורה בגיל ה60+ לאינטרנט ושימושי פנאי בלבד
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך הצעה (לא לקנייה מיידית, אני רק רוצה לראות מה אני יכול לקבל בסכום הזה) למפרט לHTPC בערך, זה לא יהיה ממש מחשב HTPC אלא ישמש בתור טלוויזיה (הוא יתחבר לטלוויזיה הנוכחית) כאשר התוכן יהיה אצלו וכל הזמן יווצר רצף הורדות. בעצם לא צריך כרטיס טלוויזה וזה לא באמת HTPC אבל לא ידעתי איך אחרת להגדיר את זה. כרגע אני עדיין לא סגור על הרעיון של קנייה של אחד, אני פשוט רוצה לראות מה אפשר לקבל במחיר הזה. כרגע יש פה כבלים והרעיון הוא לקחת מחשב ולהפסיק אותם. כמובן שלפי הדרישות האלו הוא לא צריך להיות חזק במיוחד, אבל כדאי שהוא יהיה מסוגל גם לעבודה שוטפת. תודה!
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי : 2000 - 1500 אפשר לחרוג טיפה אבל באמת לא להגזים בבקשה שימושים: לעבודה יום יומים אינטרנט ,משחקים קלים\בינוניים (ממש לא משחקים כבדים)! חומרה מיוחדת: לא ציוד היקפי :לא האם מתוכנן OverClock? לא האם ישנו חלק שכבר ברשותכם ולא צריך אותו במפרט? מסך,צורב מערכת הפעלה, איזה מערכת הפעלה אתם מתכננים למחשב?:vista/7 גודל מסך שיש לכם כרגע:21 שטוח עכשיו יש לי 3 מפרטים שבניתי ואני רוצה אם אפשר תגובות בונות אליהם זה 3 המחשבים מה עדיף? 1: http://img510.imageshack.us/img510/4595/13079103.jpg 2: http://img156.imageshack.us/img156/9203/11943882.jpg עכשיו פה אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך\לוח אם לא הבנתי אם הלוח אם יש בו כרטיס מסך מובנה או לא ואם כן אפשר ממישהו מפרט דומה אם כרטי…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחפש מחשב קשוח, עדיפות לאינטל. ללא OC גם למשחקים, אמנם זה לא הדבר הכי חשוב. 1 טרה -הארדיסק. ואת השאר אני מקווה לשמוע את דעתכם המקצועית. תודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים בHD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וורלד אוף וורקראפט, assassin's creed, COD, C&C, Splinter cell וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 - 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאה רבה בפורום על הרבה מפרטים והתייעציות רבות, התגבשתי על המפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).י; פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין (פרנסה) אוטוקאד דו מימד (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט כולל ציוד היקפי (עוד לא נסגרתי על מקלדת עכבר וכו') מיועד לשימוש ביתי+, אולי אולי יתווסף בעתיד כרטיס מסך בינוני, וצריך עוד כרטיס רשת אלחוטי מה שהרכבתי כרגע זה: [table][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td] מסך: [/td][td] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ₪1009 [/td][/tr][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL IVY BRIDGE 3220 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - BOX אחריות: שלוש שנים (יבואן רשמי - אסטרוניקס/חיון). מחיר: ₪690 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK B75M - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪409 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] TR…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי. לאמא שלי יש מחשב נייד בן 3 שנים, בעל המפרט הבא: מעבד כפול ליבה 1.8GHZ של אינטל, לא זכור לי דגם זיכרון 1GB DDR2 דיסק קשיח 5400RPM חיבור SATA2 המחשב מריץ XP. לאחרונה היא שמה לב שהמחשב איטי יותר ממה שהיה בעבר, כמובן שבוצע פרמוט ואיחוי. האיטיות מתבטאת בעיקר בהפעלת תוכנות, צפייה בתמונות, גלילה באתרים מסוימים. מהו השדרוג שהכי כדאי לי לבצע במחשב הזה? אני יודע שהמעבד ניתן להחלפה אבל לא ידוע לי בדיוק אילו מעבדים ייתמכו ע"י המחשב. יש אפשרות לשדרג זיכרון ל2GB שזה המקס' שנתמך ע"י הלוח, או כונן SSD קטן. התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה 400-500 ש"ח. מה כדאי לי לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 (אם המארז מתאים) אחרת 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, Planet Side 2, AC3, LoL, TF2 משחקים קלים וכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסמלית תהיה 1080*1920 במסך של 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- לימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים * גודל המסך? סביבות 14"-15", לא ברזל * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים על ביצועים גבוהים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימאלי 200 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? כן וכן * כונן Bluray? לא יודע מה זה (: * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ב-5 שנים האחרונות הייתי עם מחשב של לנובו. הרעיש כמו טרקטור. גם מחשבים של לנובו של חברים הרעישו. אשמח למחשב לא מרעיש במיוחד של חברה אמינה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי דיל טוב למחשב שרציתי ולצערי בארץ נמכר במחיר מטורף.. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בהזמנות דרך אתרי המשלוחים מבחינת שירות, זמן משלוח, מיסים שנלקחים בארץ דמי שחרור וכדומה תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט,צפייה בסרטים ומוזיקה * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב,רצוי כמובן כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, LENOVO תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
פרסמתי כאן כבר נושא, אבל התקציב עלה קצת ואני אצטרך מפרט חדש.. המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
1. התקציב שלי עד 3500 שח. א. ניתן לנצל את כל התקציב. 2.המחשב מיועד לעיצוב תלת מימד ולמשחק באטלפילד 3. א. בעיקר ל cinima 4d. ב. חשוב שהמחשק ירוץ חלק. 3.אין צורך בציוד היקפי , יש לי עכבר , מקלדת,מסך,צורב ורמקולים. 4. אין צורך שהמחשב יהיה שקט בטירוף. 5.אני לא מתכוון לעשות למחשב אוברקלוק. 6.אין צורך לכלול תוכנות משום סוג. 7.אין לי העדפה לחנות מסויימת. טוב אחרי שסיימתי עם הפורמליות בגדול אני רוצה מחשב שיעבוד בצורה סבירה עם גרפיקה ויריץ את המשחק בצורה טובה תודה רבה לכל העוזרים ,ואני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הפוסט בצורה טובה (זה פעם ראשונה שלי פה וגם לא כל כך נוח לכתוב את כל זה מהאייפד)
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לרכוש מחשב נייד אבל יחד עם זאת אני רוצה לחבר אותו למסך ה LCD FULL HD יש מחשבים נייידים בגודל 17 אינץ' אשר משדרים ברזולוציה של 1080X1920 ? יחד עם זאת האם יש מחשבים נייידים עם כרטיס קול של 5.1 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני צריך קצת עזרה. קראתי את הדיונים הנעוצים אבל אני עדיין לא סגור על מה שאני רוצה. אני נמצא בברלין ואני מעוניין לקנות לפטופ. הדרישות הם כאלה: 1. שיהיה יחסית קל. 2. שיהיה מסוגל להריץ סרטים ב1080P ואיזה משחק או שתיים. שיהיה איזה כרטיס מסך טוב ולא זבל. 3. אפשרי, אבל לא חובה, שיהיה מסך כמה שיותר חד (LED או משהו). אני גם חושב שהכי מתאים זה יהיה לפטופ בגודל 15 פלוס מינוס. התקציב כרגע פתוח, לא יודע כמה אשקיע ברגע זה. אני אשמח לכל עצה או חוויה ! תודה רבה מראש !
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אני מחפש לפטופ חזק שישמש בעיקר לגיימניג גודל המסך צריך להיות בין 15" ל 17" וכרטיס מסך הכי חזק שאני יכול להשיג במסגרת התקציב המשקל לא ממש חשוב כי השימוש בו יהיה רוב הזמן בבית ולכן גם זמן הסוללה לא קריטי כי יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל רצוי מאוד כונן קשיח SATA 500G, אם זה חורג מהתקציב אז לא פחות מ 300G יש צורך בכונן DVD\CD וצורב אין צורך ב bluray מעדיף שיגיע עם Win7 אין יציאות מיוחדות שאני צריך בנוסף חוץ מהיציאות הסטנדרטיות כמובן שיהיה שקט ושתהיה לו מערכת קירור טובה אין לי העדפה לחברה מסויימת אבל רק לא HP... יש לי כרגע ואני מאוד לא מרוצה ממנו מתחמם לי מלא ועושה רעש של אתר בנייה :\ עדיף שיהיה Dell\ Asus\ Lenovo משהו אמין רוצה לבצע את הרכישה כמה שיותר מ…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב המיועד לעיבוד תמונה. שאלות: * האם שני כוננים קשיחים נחוצים? * האם נחוץ כרטיס מסך יעודי (QUADRO)? * האם כדאי לקחת 4GIG זכרון ומערכת הפעלה X64? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-