ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
זקוק למפרט לגיימר, התקציב הוא 4K. ללא מסך, רק מעאכת עצמה, ללא ציוד היקפי. תודה. ד.א המחשב מיועד לבן דוד שלי.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא למשחקים בעיקר בתקציב עד 5000 (אם אפשר לחסוך - אז לחסוך) ללא מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא כוונות לעשות OC. שימושים: משחקים בעיקר גרפיקה - פוטושופ, דברים בסיסיים וידאו - דברים בסיסיים חשוב לי להדגיש משהו לפני - המפרט בכוונה רשום ללא מחירים על החלקים עצמם, אני לא קונה מחנות רגילה, מה שכן, יש מחיר סופי כמובן של כל הציוד שרשום פה, ואשמח לדעת האם כדאי לקחת משהו אחר על פני מה שבחרתי. המפרט: 750 Quad Core i5 Turbo 2.66 G Tray 8MB 95W 1156 Gigabyte GA-P55A UD3 INTEL P55 4Gb Kit (2G X2) CMG4GX3M2A2000C8 CL-8-8-8-24 GT+Airflow II DDR3 2000 Gigabyte GTS250 1GB GDDR3 PCI-E HDMI Dual DVI OVERCLOCKED HD103SJ SAMSUNG 1TB 3.5" SATA II HD103SJ Spinpoint F…
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחר אני קונה את המחשב, לאחר גלישה מרובה באתר זה ותשובות מחברי הפורום, זה מה שגיבשתי... הכל חוץ מכרטיס מסך... מעבד: E6300 לוח אם:Gigabite 965p-S3 ה.דיסק: 160GB 8MB sataII WD מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מטיצ'ר סופט: סה"כ 2780 ש"ח זיכרון: מNOA: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1520 ש"ח אשמח להמלצה על כ.מסך וגם לשינויים... תודה נ.ב ללא צורב
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בתחילת אוקטובר לצורך גיימינג. האם כדאי לכלול במפרט כרטיס GTX570 או שני HD6870? אבקש 8GB זכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עכשוויים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, המחשב נועד למשחקים, סרטים, מוזיקה, אינטרנט, ואני מכין אותו למקרה שאצטרך CF בעתיד: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 עם שדרוגים של: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=704 - הארדיסק של 500 ג'יגה במקום ה-320 ג'יגה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 - זיכרונות 1000MHZ במקום 800MHZ. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1245 - לוח אם P5Q PRO במקום ה-ABIT P35. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1096 - מארז NZXT Tempest Airflow King. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=436 - ספק PCP&COOLING Silencer 610W ATX מתכנן OC בינוני (אמרו לי שהשישים ש"ח הבדל בין זיכרונות 800 ל-1000 שווה אם אתה עושה …
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לא משנה AMD או אינטל... יהיה מחובר 8600GT המחשב ישמש בעיקר לעריכות וידאו... כמובן שיציג ביצועים כמה שיותר טובים לכסף... תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 5500 שקל עם חריגה של עד500 שקל לכרטיס מסך אם אפשר להכין לי שיהיה גם מארז יפה... לא צריך ציוד הקפי יש כבר.. הדיסק הקשיח שלי הוא לא SETA הוא IDE אז אם צריך חדש אז תגידו... חנות מועדפת זה SKYPC
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות לי ליומהולדת לפטופ ( הגיע הזמן, שנה רביעית ) בקיצור, זה הדברים שאני יכול לחשוב עליהם: * מטרות המחשב? בעקרון המחשב הולך להיות בשימוש בכמה מקומות: 1. לאישתי באוניברסיטה, יום בשבוע - לא קריטי ( סתם משעמם לה, והיא תשמח לכתוב בו במקום במחברת ) - אז לא כבד מדי אם אפשר. 2. לי לאוניברסיטה - 3 ימים בערך, בעקרון, כל עוד יש WIFI אני מבסוט :] יהיה נחמד אם יש פיצ'רים אחרים שאני לא מכיר שנוחים לסטודנטים, למרות שאני לא ממש מאמין שאני אשתמש בו למשהו חוץ מאינטרנט\סדרות - בהנדסה זה לא ממש רלוונטי. 3. בערבים ובסופ"ש - לאישתי, במקום המחשב שיש לה ( מסכנה, AMD 3000+,1 GB ) + יהיה מחובר לטלוויזיה החדשה שקנינו ( 37, FHD ) - אז אני מאוד אשמח ל-HDMI, כמובן שאני צריך שהוא י…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מסוג fujtsu lifebook דגם s-4510 אתמול הדיסק הקשיח שלו נהרס ואת האמת אין לי שמץ של מושג איזה דיסק קשיח צריך לקנות מאיפה וכמה עולה אני ישמח עם תעזרו לי!!! דרך אגב לא אכפת לי לקנות גם יד שניה במצב טוב תודה...
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכל מכובדי . לאחר שה HP שלי שבק חיים לאחר 3 שנים החלטתי לרכוש לי "חבר" חדש ..בדמות LAPTOP של DELL (כי אמרו שהם הכי טובים ). התקציב - 5000 שח (מעדיף מתחת אבל אפשרי בהחלט) היישומים - גלישה באינטרנט , אופיס ויישומים קטנים פה ושם שעושים עם כל נייד , צפיה בתמונות , האזנה למוסיקה וצפיה בסרטים (אין צורך במשהו BIG DEAL בצורך הזה מכיוון שהוא יהיה שולי) המחשב אמור לעבוד ב 85 % מהזמן בבית על הברכיים שלי וב 15% הנותרים הוא "יטייל" איתי באופן שולי ביותר לעבודה (בית קפה השכונתי וכיוצא בזה) כמה אופציות שחשבתי עליהן הם - DELL STUDIO 1537 T5800 (האם אני צריך יותר מבחינת ה T5800 או שאפילו אפשר פחות ? מה זה נותן לי בסופו של דבר ?) 2 DELL INSPIRON 1525 (איזה T ? ) 3 V…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי חברים, לפני כמה שבועות פתחתי טרד על מפרט מחשב ,ובעזרתכם הגעתי להחלטה סופית מה אני רוצה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241772.20 העיניין שמי שאני קונה את המחשב ממנו אמר לי שכרטיס המסך, הQuadro FX1400 הוא דגם ישן יותר ויש להם רק את ה Quadro FX1500 שלא מתאים לי גם הסכום וגם לצרכים. השאלה אם עדיף לי כבר להזמין לבד את הכרטיס או שאני אקח כבר כרטיס אחר? ואם כן אז מה הייתם ממליצים במקום? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31382[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31691[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]CoolerMaster V8 GTS CPU Cooler[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30889[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colsp…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסביבות ה 3-4 אלף שקל,ללא מסך , מטרת המחשב היא עבודה יום יומית גלישה וכמובן תלת מימד שאני עובד איתה . בנוסף גם מקלדת ועכבר אני צריך . המפרט הנוכחי שלי כרגע זה . Q6600 Gigabyte GA-EP43 DS3L WD Caviar 500GB Artic cooling Freezer 7 pro LG GH22 CM CM690 Gigabyte Radeon 4870 512 MB 2*4 DDR2 800 CL5 Crosair 550 את המחשב הנוכחי אני רוצה להעביר לבן משפחה ואני מענויין לקנות חדש, השימוש העיקרי הוא תלת מימד שאני עובד בזה וכמובן גם גיימינג וכ'ו, אשמח לקבל מפרט דומה יותר חזק מהמפרט הנוכחי במסגרת הסכום שרשמתי למעלה.לא מעוניין כל כך ב OC אף פעם לא עשיתי, כמובן דגש על שקט זה מצויין , הנוכחי קצת עושה רעש . תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מעבד Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore OEM ¤334 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤105 לוח אם Gigabyte GA-MA69GM-S2 ¤343 מארז ANTEC SONATA III 500W ¤628 קירור למארז Arctic Cooling 12L 120mm ¤35 זיכרון OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤287 קשיח למחשב שולחני Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤292 כרטיס מסך Sapphire Radeon 3850 1GB DDR3 Retail ¤950 כונן אופטי LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤149 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 סה"כ מוצרים: 10 סה"כ: ¤3128 מה אתם אומרים? תודה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בניתי מחשב להורים\בית של חברה שלי, האמת שהם משתמשים בו לגלישה, קצת עבודות באופיס, אבא שלה גולש באתרים של מניות וכל מיני דברים כאלה, צפייה בסרטים ושימוש רגיל בכללי. עכשיו יש לה אח קטן שמשחק קצת במחשב לא משהו כבד, אלא משחקים אתם יודעים.. משחקי ספורט וכאלה לא משהו רציני בכלל. התקציב שהוא נתן לי הוא בין 2000 שקל ל 2300 גג ללא צורך במסך, ובניתי את המחשב הזה בחנות שיש לי איתה אחלה ניסיון בפנדה מחשבים - יצא לי סופי 2100 שקל ללא הרכבה. רציתי להתייעץ לגבי כמה דברים : 1. המארז הזה יספיק לשימוש הנ"ל או שעדיף להוסיף 100 שקל ולקחת מארז קצת יותר טוב כגון coolermaster centurion 534 , שהוא קצת יותר מרווח וקריר. 2. האם בכללי המערכת הזו בסדר לשימושים האלה, והאם לא תהיה שום בע…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לחברה של המשפחה. התקציב שלה הוא בסביבות ה-5000 שקל אבל יתכנו חריגות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? בעקרון 12.1, בעיקר בגלל המשקל * משקל רצוי? קל ככל האפשר. המחשב נועד לאשת עסקים שצריכה להתנייד איתו מחברה לחברה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יהיה נחמד, אבל לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 40 לפחות - יהיו במחשב בעיקר מסמכים. * צורב DVD? לא הכרחי, nice to have * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרון כבר קיבלנו הצעה למחשב ישן יחסית (lenovo x40 עם ג'יגה זכרון ב-750 דולר פלוס מינוס) אבל אני לא משוכנע שזה המחשב הכי טוב שהיא יכולה …
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, למי יש מחשב נייד עם כרטיס מסך של חברת ATI? היה לי את ה VOSTRO 3550 ואני יודע שיש עם ATI + DELL בעיה עם החלפת כרטיס מסך. הייתי רוצה לדעת האם גם לכם יש בעיה? האם כאשר אתם מריצים 3dmark מריץ את הכרטיס מסך של הATI או INTEL? האם כאשר אתם מריצים dxdiag מראה את הכרטיס מסך ATI או INTEL? פוטו שופ וכדומה. אשמח קצת לעזרה. תודה משה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
צרכים משרדיים דיי בסיסיים. אולי גם ישחקו בו, אז כדאי כרטיס מסך מתאים. מסך 14-15". משקל, זמן סוללה מסך מט או מבריק - כל אלו לא משנים. הייתי שמח להמלצה הזולה ביותר, נגיד עד 2000 ש"ח (ששווה משהו כמובן. אפשר גם דגם ישן שירכש יד שנייה באיביי) ולהמלצה הטובה ביותר, נגיד עד 10000 ש"ח. אין צורך באחריות בארץ.
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן חברים , אני צריך מפרט לאינטרנט (בעיקר משחקים פלאש) ומשחקים בינוניים - קלים (כמו SPORE) . התקציב 2000 ש"ח עם כמה שפחות חריגות , לא צריך ציוד היקפי , לא מתוכנן OC . המחשב לא צריך להיות סופר-שקט אבל הוא יהיה בחדר השינה כך שחשוב שיהיה די שקט. המחשב גם צריך לכלול כרטיס רשת אלחוטית . המפרט שאני בניתי : מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤413 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ¤270 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-1…
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
איך המפרט שעשיתי? צריך לשנות משהו? אני יודע שהספק אולי קצת חזק מידי אבל זה בגלל שאולי יום אחד אני אקנה מעבד QUAD וכ.מ חדשת ומה אתם אומרים על החנות[KSP]? עריכה: המחשב בעיקר למשחקים.. שיוכל להריץ את הכבדים של עכשיו[GTA 4, CRYSIS] כרגע יש לי מסך 17 אינץ אבל אני אקנה בקרוב 20 אינץ WIDE SCREEN.
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קפצתי היום לksp בשביל שיבנו לי מפרט בסכום 3,695 אלף שקל, הדרישה שלי הייתה מהמחב שהוא יריץ משחקים שהם בערך כבדים לדוגמא : GTA V, שארצה להוריד פעם באף פעם. השאלה שלי היא אם המפרט שווה את המחיר ואם בכללי המפרט נחשב טוב בשביל שיריץ משחקים וישמש כמחשב משרדי ביום יום (לצפייה בסרטים, סדרות וכו׳) ואיפה אפשר לקזז בשביל להגיע לסכום של 3,000 ? תודה רבה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לעבודה גרפית ויש לי התלבטויות בקשר לאיזה מעבד גרפי המחשב הזה צריך לכלול. ההתלבטות שלי היא האם לפסול לחלוטין מחשבים שבהם המעבד הגרפי לא יעודי, כלומר X4500 או X3100? השימושים שלי לא יהיו בכלל למשחקים וגם לא לתוכנות יעודיות כמו פוטושופ אלא למידול תלת מימדי ב-C++. השאלה היא אם לשימוש כזה, שאני מניח שהוא פחות תובעני ממשחקים אבל עדיין דורש מעבד גרפי טוב, יספיק ה-X4500 או שכדאי לחפש מחשב עם כרטיס יעודי כמו למשל ה-NVIDIA GeForce 9300GS?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שואל שאלה זו מתוך עניין ולא כי אני מעונין לקנות משהו חדש בזמן הקרוב. במדור המפרטים המומלצים, על כל המערכות שיצא לי להסתכל בהן, יש המלצה למעבדי AMD. אני מכיר שכיום עדיף לרכוש מעבדי אינטל, וגם חברי הפורום מודעים לכך כי כאשר אתם ממליצים על מפרט בורום אתם ממליצים לקנות מעבד אינטל. רציתי לדעת למה זה ככה? מדור המפרטים פשוט לא מעודכן ולא רלונטי או שיש סיבה אחרת שנסתרת מעיני. תודה, חן.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש"מ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש ר…
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-