ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי ניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש XP על לפטופ מדגם C1320wl1 של פוגיטסו סימנס, בתחילת ההתקנה אני מקבל הודעה מהווינדוס כי לא זוהה הארד דיסק ולכן ההתקנה מחדש מבוטלת. עברתי על האופציות בביוס ולא מצאתי משהו רלוונטי. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שנה א' להנדסה תעשיה וניהול מעוניין לרכוש מחשב לצורכי לימודים (לא יודע איזה תוכנות ידרשו ) גלישה באינטרנט סרטים מוזיקה לא ממש משחק (אולי בהמשך) ובעתיד ישולב גם כרטיס עריכה כדי לראות טלוויזיה, בניתי מפרט ויש לי כמה שאלות 1. איך המפרט והאיזון בין הרכיבים? 2. מה ההבדל בין ה 4400 ל 4500 (מעבדים) שווה להשקיע עוד 100 שח ב 4500? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤775 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤587 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON 2400PRO 256MB DDR2 64 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤300 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤423 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤189 זיכרון: COR…
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי מפרט למחשב למשחקים כולל מסך בתקציב בין 8-9 אלף אני רוצה שלוח האם יתמוך גם בזכרונות DDR2 וגם בזיכרונות DDR3
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם מאחר ואיבדתי קצת את הידיים והרגליים ככל שקראתי ועיינתי במפרטים ובדיונים שבפורום זה . התבקשתי על ידי אחותי להרכיב עבורה שני מפרטים כפי שאפרט בהמשך.יתכן וצריך הייתי לפרסם שני נושאים נפרדים, אך חשבתי שמאחר ולעיתים ישנם באנדלים או מבצעים שונים, אז אולי יהיה אפשרי לרכוש פריט כלשהו ולפצלו/לחלקו בין שני המחשבים, למשל מארז עם ספק מובנה שאולי חלש למחשב א', אך יהיה טוב עבור המחשב השני ואז לרכוש ספק חזק בנפרד עבור המחשב האחר, או למשל פיצול של זכרונות שמגיעים במארז של כמה סטיקים וניתנים לפיצול. מקווה שלא טעיתי בהנחתי זו. מאחר וגם התקציב די נתון, כ 8000 ₪ עם אפשרות לחריגה קלה מעלה, הרי שלא ידעתי בדיוק כיצד לחלק את הדרישה התקציבית בין שני המחשבים והצ…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום קראתי את הכתבה בנושא מפרטים מומלצים - תקציב מוגבל: [ftp=ftp://http://hwzone.co.il/articles/specs_sep08/]http://hwzone.co.il/articles/specs_sep08/[/ftp] ברשותי מסך dell 22, ושאר ציוד היקפי. ברצוני לקנות מחשב למשחקים, אינטרנט ואופיס. חשוב שיהיה שקט. אין כוונה לבצע OC מבקש על סמך המפרט המוצע בכתבה מפרט מחשב כולל הרכבה. תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה כדאי לקחת? A-top Armor Gaming Case 400W Pearl הוא בא עם ספק או לקחת את ה thermaltake tt 360watt ad 2-fan pfc המפרט שלי הוא amd athlon 64 3200+ box gigabite ga-k8nf-9 939 adata ddr 512mb 400 mhz
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הדגם של המחשב הוא LG R410 K.AP18E 2.4Ghz http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713319 המפרט שלו: מעבד: Intel® Core2 Duo Processor P8600 זכרון: 4GB נפח אחסון של הדיסק הקשיח: 250GB גודל מסך: 14.1" כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9300 GS המחשב ישמש לעבודה תכנותית ואמור להיות מסוגל להתמודד עם תלת מימד, אבל לא למשחקים. מבחינת המפרט זה נראה לי מספיק טוב לצרכים שלי, השאלה היא איך המחשבים של LG מבחינת אמינות, ביצועים ונוחות עבודה, ואיך ה-R410 ספציפית ממישהו שעבד איתו או שמע ממישהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לפני בערך חצי שנה אפילו יותר קניתי מחשב מעולה פחות או יותר (E8400, 8800GT) ועלה 5 אלף כולל מסך. עכשיו אני צריך עוד מחשב אבל שיהיה יותר פשוט, במחיר סביר. אני מחפש מפרט של מחשב, ללא תוספות של ציוד היקפי. רק מחשב. לא משהו גרוע.. מעבד 2 ליבות, 2 ג'יגה ראם וכרטיס גראפי סביר לא משהו גרוע כמו כרטיסים של INTEL וכו'. את המחשב אני ארכוש בפנדה מחשבים http://www.pandas.co.il/ ומה שאני צריך זה בעצם: מעבד כרטיס מסך זיכרון דיסק קשיח צורב (לא בטוח) לוח אם מארז כמובן מאוורר נוסף (40 שקל..) וזהו פחות או יותר. מחשב שכולל הכל. המחשב יהיה מחשב למשחקים. אבל לא ממש משחקים כבדים. אני מתכוון שיריץ דברים כמו COD4 סתם לדוגמא אפילו שיריץ ב-MEDIUM. אבל בכללי שלא יהיה מחשב לגיימר רצי…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עבור עבודה משרדית בעיקר (אקסל ו-SAP) מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות מאוד (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15, נדרש לנסוע איתו לחו"ל * משקל רצוי? מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? נדרש HDMI + USB3 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח אין מגבלה * כונן CD/DVD? צורב? לא רלונטי (עדיף בלי בשביל לחסוך במשקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון LENOVO אבל אפשרי גם DELL / HP - אי אפשר חברות אחרות חוץ מ-3…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב והלכתי לאיבוד בין כל החידושים שיצאו... אני צריך מחשב שישמש למשחקים, סרטים (כרגע הוא לא מחובר לטלוויזיה אבל אולי בעתיד) וכמובן אינטרנט אני לא גיימר כבד, אבל חשוב לי שכל המשחקים יפעלו גם אם לא באיכות המקסימלית שלהם. אני מעדיף מעבד אינטל על פני AMD ובכרטיס מסך NVidia על פני ATI מסך LCD אני צריך גם מערכת הפעלה, יש טעם להשקיע בויסטה או ש-XP מספיק לשימושים שלי? לא צריך רמקולים אני אשתמש באלה מהמחשב הקודם. בקיצור... מעבד, לוח אם, זכרון, הארד דיסק, מארז, צורב DVD, ספק כוח ומסך. צריך לבחור קירור למעבד ולמארז או שזה כלול כבר? ועוד משהו, שהמחשב יהיה שקט אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם זה שווה את זה תודה ענקית
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך מחשב .... אז הקדשתי לזה בין 4000 - 5000. ש"ח המחשב הוא למטרת גפריקה של פוטושופ .... מוזיקה .... טיפה משחקים .... מבחינת ציוד הקיפי לא צריך כלום..... המארז שיהיה ATX תשאירו את המארז באופן פתוח ... אני יבחר לבד . אני לא מתכן שטויות כמו OC .... ושיהיה שהמחשב שקט . אני רוצה שיהיה לוח אם חזק ממש ... ולפחות 2 GB זיכרון ... שהמעבד יהיה של INTEL. כמובן שמערכת הפעלה לא תכלל . תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מחשב נייד ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. שהמצלמה שלו מובנית במסך. אלא שהיא לא עובדת. המחשב לא מזהה אותו. בהתחלה זה פעל כמובן. אבל פרמטתי והתקנתי מחדש את המחשב. התקנתי דרייברים [כמו שאפרש לקמן.] ועדין לא הולך.. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש למחשב שלי בגלל שכרטיס הרשת הישן תקע לי את המחשב. אשמח להמלצות לכרטיס רשת זול וטוב שיתאים למפרט הבא: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini DP Retail MotherBoard:Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Intel H61 Chipset Memory: Kingston 4Gb 1333MHz DDR-3 CPU: Intel Quad Core i5 24003.1G 6Mb 1155 Tray מארז: raidmax tornado ספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום... באופן עקרוני יש לי מחשב חזק בבית שנועד בעיקר למשחקים אך אחותי צריכה מחשב נוסף לעבודה... התקציב היא 2200 ש"ח ועיקר השימוש יהיה לעבודות שונות...חשוב לציין שיש צורך בכוח עיבוד יחסית חזק כי חלק מהתוכנות שיהיו בשימוש הן כבדות [כולל כמה תוכנות גראפיות...לא כבדות,אך דורשות כרטיס מסך סביר],לכן זה די הכרחי שיהיה 512MB DDR RAM וכרטיס גראפי R9250SE או GF5200 FX. אני מקווה שמישהו יצליח להרכיב מחשב בהתאם לתקציב והדרישות,ועדיף שיהיה פחות מ2200...[אם בכלל אפשרי] תודה רבה לכל מי שיעזור. אין צורך בציוד היקפי או במסך
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי! ארצה המלצה למפרט מחשב בתקציב של בין 1200 עד גג 1500 ש"ח(ללא מסך וציוד הקפי נוסף) שימושי המחשב יהיו בעיקר אינטרנט וסרטים. לפעמים לשימוש משחקים: לכן יש לי כרטיס מסך Gforce9500 שחשוב שיהיה סלוט בשבילו על הלוח אם וספק מספיק טוב בשביל להחזיק אותו. חשוב לי איוורור טוב, ושיהיה שקט. אני גר במרכז, ת"א. תודה רבה על עזרתכם!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לשימוש משרדי, בלי הרבה תנועה ולרוב מחובר לחשמל (כלומר אפשר עם סוללה גרועה) לשימוש גלישה בעיקר. עדיף מחשב כמה שיותר זול ולא יותר מ-3000 שקלים. אם אפשר תציינו גם איפה אפשר למצוא את המחשב במחיר שאתם מציינים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב חדש (מזיגזאג כנראה) בעיקר למשחקים בתקציב די מוגבל. לא צריך צורב, ולא ציוד היקפי. זה המפרט שהרכבתי בינתיים, אפילו שאני משער שאפשר להוזיל אותו: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz 6MB 1333FSB 45nm 910.60 ש"ח 1 ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX 594.22 ש"ח 1 PQI DDR2 2048MB 800Mhz 216.90 ש"ח 1 Leadtek GeForce 8800GT 512MB - PCX - retail 1,172.95 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 359.00 ש"ח 1 Thermaltake soprano RS 101 + WINDOW 314.62 ש"ח 1 Enermax Noisetaker II 485W 478.26 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,046.56 ש"ח תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי למבינים מחפש מחשב נייד להודו. רוצה לדעת את ההבדלים או הדירוג בין הגרסאות: x,t,l,v,e כלומר מי יותר טוב או יותר רכיבים טובים X480 T480 L480 E480
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי אחרי שיטוט בפורומים בשבוע האחרון , שידרגתי קצת את המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות נא חוות דעתכם AMD Athlon 64 3000 Socket 939 GigaByte GA-K8NS939 nForce3 Ultra chipset Support: Sata, Raid Samsung 160G + 8MB Buffer SATA Geil 512Mb CL 2.5 DDR 400MHz + Cooling Leadtek Geforce FX6600GT 128Mb 1.44 ICS 1883 On board DVDRW LG GSA4161B x16 DUAL LAYER CHEBRO XSPIDER Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN 8 Channels onboard / SPDIF 5400 למזומן תגידו לי גם אם המחיר בסדר, כי זה חבר של חבר שמכין לי את המחשב והוא בוכה שכמעט ואין לו רווח, אם המפרט הזה סבבה לא אכפת לי לתת לו עוד 100 שקל שיהיה מבסוט...
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום... אני צריך כונן בערך ב1800-1700 שקל בערך אפשר חריגה קלה של 50 שקל גג כי אני הולך עם המפרט לחנות בסביבה שלי ומזמין משם בטוח שזה יעלה יותר יקר... התקציב עצמו 2000 המחשב עצמו מיועד למשחקים כמו PRO עבודה משרדית אינטרנט וכו' יש לי מסך MAG 17 אינץ' מהעבים לא מהדקים תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
זקוק למפרט לגיימר, התקציב הוא 4K. ללא מסך, רק מעאכת עצמה, ללא ציוד היקפי. תודה. ד.א המחשב מיועד לבן דוד שלי.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה וסקרתי את הפורום וניראה שאתם אנשים רציניים ומביני עניין, ואשמח לקבל מכם חוות דעת. אני רוצה לקנות מחשב, לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר בתקציב של כ 8000-8500 שקל. 1.כפי שהבנתם המטרה היא למשחקים כבדים 2.הקירור מאוד חשוב לי גם למעבד, גם כללי וגם לכרטיס מסך (שכן הכרטיס מסך צריך להיות רציני וכבד וסביר להניח שהתחמם מהר) 3.חשוב לי שהמחשב יהיה שקט 4.שכל החלקים יהיו אמינים ויציבים ומחברות טובות 5.בבקשה, צרו את הטוב ביותר לדעתכם אם אפשר עם הסברים שאלה נוספת: האם כדי לי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף שנה ואף ל 2009? ממה שהבנתי בסוף שנה יש מכירות טובות, בגלל התיישנות מוצר בהחלפת שנה..(קצת כמו מכוניות) זה נכון? תודה רבה לכולם![br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשע…
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי שתי אפשרויות: 1. לקנות לוח Gigabyte GA-K8NS-939 וכרטיס מסך XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 2. לקנות לוח Gigabyte GA-K8NF-9 וכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X800XL מה יותר טוב??.מה השילוב היותר טוב?? כי זה בערך על אותו סכום...50-+...
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי לכולם, התחלתי קורס עיצוב גרפי, ואני מעוניינת לרכוש מחשב שיענה על כלל הצרכים והתוכנות של העבודה.. חשוב לי שיהיה אמין ונוח לשימוש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מגבילה במחיר למרות שמעדיפה לא לשחוט את הכיס (בכל זאת סטודנטית...) , אך כמובן שמוכנה להשקיע מה שצריך... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש למחשב לעיצוב גרפי הכולל פוטושופ אינדזיין ואילוסטרייטור 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צרוך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל מכובדי . לאחר שה HP שלי שבק חיים לאחר 3 שנים החלטתי לרכוש לי "חבר" חדש ..בדמות LAPTOP של DELL (כי אמרו שהם הכי טובים ). התקציב - 5000 שח (מעדיף מתחת אבל אפשרי בהחלט) היישומים - גלישה באינטרנט , אופיס ויישומים קטנים פה ושם שעושים עם כל נייד , צפיה בתמונות , האזנה למוסיקה וצפיה בסרטים (אין צורך במשהו BIG DEAL בצורך הזה מכיוון שהוא יהיה שולי) המחשב אמור לעבוד ב 85 % מהזמן בבית על הברכיים שלי וב 15% הנותרים הוא "יטייל" איתי באופן שולי ביותר לעבודה (בית קפה השכונתי וכיוצא בזה) כמה אופציות שחשבתי עליהן הם - DELL STUDIO 1537 T5800 (האם אני צריך יותר מבחינת ה T5800 או שאפילו אפשר פחות ? מה זה נותן לי בסופו של דבר ?) 2 DELL INSPIRON 1525 (איזה T ? ) 3 V…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-