עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם, ברשותי מחשב במפרט הבא: לוח אם Gigabyte K8-NXP-939 זכרון 1.5 גיגה מעבד +AMD Athlon 64bit 3200+ כרטיס מסך nVidia Geforce 6600GT המחשב מריץ Win7 32bit. מאחר והמחשב כל כך "חדש", אני חושש להתקין גרסת 64bit מחשש שלא אמצא דרייברים ללוח וכו'. השאיפה היא לעבור לגרסת 64bit במערכת חדשה (אם יהיה צורך להחליף את הקיימת). המחשב אינו משמש למשחקים אלא לפעילות "רגועה" באינטרנט ובאופיס. העניין הוא שלאחרונה אני עורך סרטים ביתיים המועברים באמצעות Firewire. ניסיתי להשתמש ב-Premiere Elements 8, אבל ה-CPU קפץ ל-100% והזכרון פשוט התרוקן. שורה תחתונה - המחשב לא עמד בזה. כיום אני משתמש ב-Roxio Media Creator 2010. המחשב מחזיק מעמד, אבל מחייב סבלנות לעיתים ולפעמים התוכנה קורסת. כעת אני צריך…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. השימוש במחשב שאני מתכוון לקנות הוא ביתי - כלומר: אינטרנט, משחקים, סרטים, מוסיקה וכד'. נכון להיום אני משתמש במחשב דיי ממוצע (אני מניח..): P4 2.60GHz Socket 478 mPGA 512mb DDR ATI Radeon 9500PRO/9700 אני אשמח לקבל חוות דעת כללית בנוגע למפרט שקיבלתי: Uto 323-18 (1119) Black-Silver Front USB 500W Case 1 152 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 4MB E6320 Box CPU 1 997 ¤ WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD 1 379 ¤ Abit IB9 LGA775 Intel 965 Motherboard 1 525 ¤ Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 1 240 ¤ Philips SPD2412BM Black x 18 Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 164 ¤ Gainward BLISS 8600GT PCX 256MB/128bit DVI Video Card 1 791 ¤ סה''כ: 7 3248 ¤ 2 שאלות בקשר למחשב הזה: אני מעוניין לדעת אם הוא…

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  3. Started by Gal Orbach,

אני רוצה לחבר 4 מסכים למחשב 1. אין צורך בביצועים מתקדמים, אלה בתצוגה של 4 ממשקי מידע, כלומר הגרפיקה היא הבסיסית ביותר. אני מעדיף להתקין את הכרטיסים על תחנת עבודה של יצרן מותג כמו DELL, אך דרישות החומרה לספק הכח לא מתאימות. יש לי שאלות שכל החנויות / תמיכת יצרנים לא מספקים תשובות שאפשר לסמוך עלים אלא יותר השערות. אם למישהו יש את הידע ו/או הניסיון, זה יהיה מצויין. האם חיבור של 2 כרטיסי מסך פשוטים, לדוגמא Asus Nvidia GeForce GT710 יאפשר את העבודה? הדרישה של כרטיסי מסך אלו היא ספק כח מינימלי 300W, הספקים שמגיעים עם תחנות מותג הם של 180 ו240 (לדוגמא Dell OptiPlex 7040) האם נדרש שדרוג והאם אפשרי בכלל להחליף ספק כח? אם אני מתקין 2 כרטיסים עם דרישה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ 3000 ש"ח. זקוק לרכיבים הבאים: - מעבד (האם כדאי AMD או אינטל? ואיזה דגם הכי משתלם?) - לוח אם - זכרון - דיסק קשיח - 160GB יספיקו - כרטיס מסך - אין צורך במפלצת, כרטיס בינוני יספיק (עד 700 ש"ח) - מארז + ספק אין צורך במסך וצורב. תודה לגבי המפרט של pergola: - עדיף DFI על ASUS (M2NPV? - זכרון - מה רע ב- Aeneon או Twinmos? - כ. מסך - 7600 יותר טוב מ- 6600GT ? תודה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by urir.seo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, סרטי תלת מימד, איחסון מידע - הרבה כוננים קשיחים, עריכת וידיאו איכות HD ברמה בסיסית (בלי רינדורים) חשוב תמיכה בקבצי ספורט HD - משמע אפשרות לבצע הרצה וקפיצות בזמן צפיה בקובץ (ללא קטיעה לצורך עיבוד...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by AtR,

שלום לכולם חבר ביקש ממני שאני אעזור להרכיב לו מפרט עד 4K לצורך עריכה בעיקר בתוכנת PREMIERE ובפוטושופ אין צורך במסך, רק מקלדת ועכבר העיקרון במפרט הוא לא להגיע אפילו ל-4K וכמה שיותר לחסוך תודה מראש, אלכס עריכה: שכחתי לציין שהחנויות שהוא מעוניין לרכוש בהן את המחשב הן KSP או IQPC

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. האם מצדיק את הפער במחיר (כ 250 ש"ח)? האם כרטיסים תואמים DX10.1 יתקלו בבעיות בהרצת משחקים המשתמשים ב DX9.3?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. הייתי רוצה לדעת אם מחשב כזה יחזיק לי מעמד 3-4 שנים? q6600 ‏8800GTX 768MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ OCZ 2GB DDR2-1150 DualKit (2x1GB) Flex XTC CL5-5-5-15 OCZ2FX1150 Gigabyte GA-P35-DQ6 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 enermax 520w Zalman 9500+Led P4/SocketA/K8 ZM9500 דרך אגב הx1950 pro Hותר טוב מה gtx?!?! צריך לדעת כי ההפרשים במחירים שלהם גדולים ואני לא רוצה לבזבז סתם

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  9. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤687 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2900XT 512MB HDMI PCIe ¤2495 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37490 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק COOLER MASTER Centurion 532 430W ¤575 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-532-SKR3 סה"כ מחיר לכל המוצרים:6025¤ המפרט הורכב באת…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  10. שלום חברים, המליצו לי להתייעץ פה בפורום בנוגע למפרט ואני ממש אשמח לעזרה.. אני צריכה מחשב נייד.. התקציב שלי הוא 6,000 ש"ח, כמובן שעדיף פחות אבל קיימת גמישות קלה מאוד.. המחשב מיועד ללימודי גרפיקה. הוא צריך להחזיק פוטושופ ואילוסטרייטור, אבל אני סטודנטית, לא מדובר פה במחשב עבודה מטורף.. אני לא רוצה שהוא יהיה גדול במיוחד וכמה שפחות כבד כיוון שאני צריכה לסחוב אותו איתי כל יום ללימודים.. אשמח לעזרתכם! תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by summer69,

שלום לכולם מישהו ביקש ממני לקנות בשבילו כרטיס מסך וכונן קשיח למחשב שלו, רק שאני לא יודע מה הכונן קשיח חייב ליהיות 250 GB (ממשק IDE) והכרטיס מסך חייב ליהיות AGP אני חשבתי על ג'יפורס 6600 וWestern Digital WD2500JB , הצעות אחרות יתקבלו בברכה בכל מקרה אני צריך לקנות את שני הפריטים מאותה חנות, לא משנה איזה או איפה תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. -------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם קבלתי הצעה למפרט ואני זקוק לחוות דעת מקצועית ממכם,בנוגע לכרטיס המסך.<יש לציין ולהדגיש שהמחשב לא למשחקים.אז ככה אני צריך את המחשב לצרכים הבאים: 1-גלישה באינטרנט 2-צפייה ב-DVD <חלק שימושי במחשב שלי.לפחות 4 סרטים בשבוע> 3-לראות טלויזיה . 4-הכי חשוב:המחשב ממש לא למשחקים!בצורה ברורה יותר:אני ממש לא משחק בכלל. אז הנה המפרט שהציעו לי: מעבד-AMD 2500 XP BOX לוח אם-ABIT NF7 SL הארד דיסק-WD 80GB 8MB BUUFFER 7200 RPM זכרון-SAMSUNG DDR-RAM 256MB <לא אמרו לי איזה מהירות..> מארז-COMPUCASE CI-6A19 כונן דיסקטים-TEAC 1.44 MB 3.5 כונן DVD-פה הציעו לי הרבה הצעות ודי הסתבכתי.ככה שאני מחכה…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן למצוא מחשב כזה עד 4000 אלף שקל בלי לעבור אשמח, אם לא ניתן אז אפשר לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וpenetration testing ולכן יש צורך בRAM גדול מכיוון שלפעמים יפעלו במחשב כמה מערכות הפעלה במקביל דרך מחשב וירטואלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio, virtual box שימוש כבר בשניהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימנג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by huber,

הי. זקוק להמלצה על מדפסת לייזר לבית, לא משולבת, ורצוי תבעוני אם ההפרש במחיר לא גדול מאוד. תודה מראש.

15. Started by avimw,

שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד, אני לא יודע בדיוק מאיפה יותר כדאי: אינטרנט או חנות אני רוצה שאני אוכל לראות סרטים מסך מורחב. אפשרות אינטרנט וואיפיי ובלוטופ מובנה ושיהיה אפשר כרטיס מסך טוב שאפשר לשחק איתו, לחבר לטיוי וכל השטויות האלו. כרטיס רשת. או יותרGB1 DDR 80 -60 GB HARD כונן דיוידי+צורב.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום מה דעתכם על המחשב הבא לסטודנטית (עבודה משרדית) http://skypc.co.il/pl_product~71220~14~0.htm ואך הכרטיס מסך הזה למשחקים קלים?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by noamborisov,

היי אני מחפש מחשב נייד לשימוש סטודנט + משחקים בזמן הפנוי, ראיתי באתר גרופון כמה מחשבים שנראו לי, האם אלו האפשרויות הטובות ביותר שניתן להשיג בתקציב? Dell Inspiron 15R "15.6 מערכת הפעלה: Windows 8 64-bit מעבד: Intel Core i5-3337U 1.8 GHz dual-core זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB מסך: 15.6inch widescreen LCD רזולוציית מסך: 1366x768 כרטיס מסך: Intel HD Graphics 4000 רמקולים ומצלמה מובנים כונן DVD±RW סוללה: 6cell http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000lwxg4IAA/28878287 או HP Pavilion G6 "15.6 מעבד Quad Core A8-4500M 1.9Ghz זיכרון 8GB דיסק קשיח 1TB מצלמת רשת Webcam DVDRW צורב כרטיס HD 7640G מסך 15.6" LED HD מערכת הפעלה Windows 8 h…

18. בוקר טוב , אני צריך את העזרה שלכם בכמה נושאים פה כדי לבחור מחשב בשביל אינטרנט , אופיס וסרטים בתקציב של 2000- ש"ח ללא ציוד הקפי וכו'. לקחתי את המפרטים האלו מהמלצות שנתתם פה לאנשים שנראו מתאימים גם לי. מארז + ספק NSK1380 + 350W , המארז הזה נבחר אך ורק בגלל מקום יחידי שיש לי שאני יכול להשתמש בו. מארז קובייה אחר קצת יותר גדול לא ייכנס לי שם. (אם אתם מכירים מארז אחר אז אני אשמח לדעת) המפרטים מתחלקים בין AMD ל INTEL PENTIUM INTEL מעבד - Intel pentium Dual-Core E5300 Box לוח אם - GigaByte GA-73PVM-S2H כונן קשיח - Seagate ST3500418AS 500GB SATA2 16MB זכרון - Kingstone DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 צורב - שחור פשוט. AMD מעבד - AMD Athlon II X2 240 Box לוח אם - Gigabyte GA…

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  19. קודם, מצטער על הלחיצות שלי. פשוט משדלים אותי לקנות היום [ראשון] את המחשב. אני צריך מפרט למחשב משחקים, ללא מסך,מקלדת ועכבר. התקציב הוא לערך 2500 ש"ח אני יודע שהתקציב הוא דל וכמעט בלתי אפשרי. אך זה מה שיש לנו כרגע, המקסימום זה 2700 ש"ח דברים שמעוניינים שיהיו במחשב: - צודב די וי די - כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה - זכרון של 512מ"ב (עדיף של סמסונג) - ארדיסק 80 ג'"ב S-ATA 7200 RPM וזהו אשמח אם בתבנו לי מפרט ואם אנשים מכירים חנויות אמינות באיזור ראש העין פ"ת אשמח לקבל המלצה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by Fkl0ster,

היי, אני מנסה להעריך מה מועד הרכישה האידאלי וחלק מזה תלוי בתזמון שבו המעבד המדובר יוחלף באחר. השילוש הקדוש מבחינתי הוא ביצועים\זמן סוללה\משקל ויש משמעות רבה למעבד בקביעת היחסים בין שלושת אלו. אז מתי Haswell מגיע לסוף החיים? האם צפויה מהפכה או שנוי משמעותי בקרוב ביחסים שבין מרכיבי השילוש הקדוש הזה, שבגינם כדאי להמתין? עוד דבר.. איך זה שחלפו 4 חודשים תמימים - נצח של ממש במונחי עולם המחשבים - ועדיין ה-Haswell לא השתלט על כל ההיצע? אותו מחשב שהומלץ לי לפני 4 חודשים מומלץ גם כעת ולצידו התווסף רק מתחרה אחד. הכצעקתה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום חברים, אחי רכש לא מזמן את המחשב הזה. והמחשב עבד מצוין, עד שפתאום המשטח ו2 המקשים שצריכים לדמות תזוזת ולחיצת עכבר לא עובדים. הם עבדו קודם ופתאום הפסיקו לעבוד. חשבתי שאולי זה בגלל שחיברתי עכבר בUSB, אבל ניסיתי לנתק אותו וזה עדיין לא עובד. ניסיתי להיכנס להגדרות של הPAD, אבל זה לא שינה שום דבר. המחשב כרגע בלי בטריה (אחי ניתק אותה כדי לא לשחוק אותה. המחשב במילא מחובר לחשמל בבית כל היום) ועובד על חשמל ישיר מהקיר. חשבתי שאולי זו הבעיה אבל אחי אומר שהמשטח עבד גם אחרי שהוא הוציא את הסוללה. כיצד אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. [TABLE=width: 611] [TR] [TD]שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש לעריכת וידאו (ADOBE PREMIER, AFTER EFFECTS, AVID), שיוכל לרנדר מהר. קיבלתי המלצות מכמה גורמים שונים, וצירפתי פה את המפרט שקיבלתי משקלול של ההמלצות. (הערה: אני מעוניין לרכוש גם SDD וגם הארדדיסק רגיל). 1. האם הרכיבים מתאימים אחד לשני ולצרכים שלי? 2. האם אתם ממליצים להחליף רכיב מסוים לרכיב בעלות דומה או נמוכה יותר אשר אינו מצוין פה? (והאם כדאי ישר לקנות 2 סטיקים של 8 ג'יגה כל אחד, או להסתפק באחד כרגע?) 2. מתוך הכפילויות שמופיעות בחלק מהחלקים, מה עדיף לבחור (בהנחה שיוביל לחסכון משמעותי, אך לא על חשבון מהירות/אמינות), לדוגמא, האם ניתן להסתפק בברקודה של סמסנוג, או שממש עדיף להוסיף כסף, ולקנות את הבלק של WD? כנ"ל ל…

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  23. שלום שלום, אשמח להמלצה על מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית קלה. המאפיין החשוב ביותר הוא שהמחשב חייב להיות שקט לחלוטין. שלא יוצא הגה. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים בודדים אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית רבה וממושכת הכוללת בעיקר עבודה בהשתלטות מרחוק על מחשבים אחרים. ועריכה גרפית קלה בתוכנות פשוטות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך ל…

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  24. המחשב הנוכחי (מפרט בצד) סוחב כבר כמעט 4 שנים מעבד ישן. אני מעוניין במרובע-ליבתי שיתאים ללוח האם הנוכחי, למשחקים ועריכת וידאו. וגם כונן קשיח עם הרבה מקום. את הקנייה אני מבצע בחנות הקרובה לאזור מגוריי כך שאין צורך בתגובות הממליצות לקנות ממקום כלשהו. זו הצעת המחיר שקיבלתי: intel quad core Q 8200 724 ש"ח WD 1.5 TB (WDC 1245 558 ש"ח תקציב עד 2000 ש"ח האם יש אולי מעבד אחר, משתלם יותר? לא אכפת לי אם הוא יעלה קצת יותר. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by Kay.,

בחרתי לקנות את הנייד הזה: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=6153&catid= וממה שראיתי נייד נייד מציעים אותו בהכי זול. החנות הקבועה של המשפחה זה KSP, לא קניתי אף פעם במקום אחר. אז רציתי לשאול אם מישהו קנה בנייד נייד וכמה אמינים הם.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.