ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
מה שחשוב שיהיה: מעבד:Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB לוח אם: Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Albatron K8NF4X - 3Y Warranty כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600GS ןצורב DVD
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
למישהו יש דעה בנושא, מנסיון אישי ? כי יצא לי לעבוד על N500 שמותקן עליו Vista וזה היה די זועתי. אז איך הוא עובד עם XP ? יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
טוב אז ככה. שיהיה בסביבות ה- 5000 ש"ח ולא יחרוג ממש. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, שמיעת מוזיקה, סרטים, אינטרנט ושאר הדברים הרגילים. אבל בעיקר משחקים חדשים אז קחו בחשבון. ללא מסך. אם אפשר אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס INTEL? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין ברכישת מחשב נייד חדש לצורכי לימודים בעיקר , אך במסגרת הלימודים גם נדרשת שימוש בתוכנות עריכה דו מימדיות כגון פוטושופ וכדומה . אני מתעניין בעיקר בגודל מסך 13.3 אינץ אך יש מקרים בהם אני מוכן להתפשר גם על דגם גדול יותר אבל לא יותר מ15.6 כמו כן חשוב לי שיהיה לי זמן סוללה ארוך ככל האפשר אך בהתחשב במגבלות של כוח המחשב כלומר : כוונתי היא שאני יוכל לעבוד עליו יותר מחצי שעה בלי שהוא יקרוס אבל אם זאת שהוא יהיה גם חזק . וכמובן שאם אפשר גם איזו אחריות טובה למחשב אחרי הכל הוא הולך לטייל איתי קצת ברחבי הארץ . בנוסף בזמן חיפושי באינטרנט נתקלתי בדגם הזה של ACER 5745G-354G ראיתי שהוא יחסית זול , אך לא הצלחתי למצוא את זמן חיי הסוללה שלו ואם למישהו יש ניסיון …
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לאחותי נשרף המחשב וקונים לה חדש והתקציב הוא 1500 שקל.משהו שיריצ Gta:sa יש כבר HD וצורב וציוד היקפי(מסך מקלדת ועכבר)...
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב שלי שישמש אותי לגלישה באינטרנט וקצת משחקים(פיפ"א,ניד פור ספיד וכאלה) חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=302&CatCode= כאשר אני אשדרג לו את כרטיס המסך ואולי גם את הזיכרון. אודה לכם אם תוכלו לחוות דעה או אפילו להמליץ על משהו בסדר הגודל של המחיר הזה.(מסך אני קונה בנפרד)
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4650 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin נאמר לי שזה מפרט טוב (בעיקר למשחקים), רציתי לקבל קצת תגובות, אולי המלצות יותר טובות\שיפורים. תודה. עריכה: בהתאם למה שהעירו לי, ערכתי, אשמח אם תבנו לי מפרט שעומד…
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני כנראה קונה נייד HP מסל 14 אינץ הוא מגיע עם סולל 6cell ניסיתי לקרוא בכל מני מקומות אבל לא הצלחתי להבין מה משפיע על הסוללה? מה אני יכול לעשות כדי לקבל יותר זמן מהסוללה? האם יש קשר למהירות המעבד על הסוללה? מה עם זכרון, האם זה משפיע? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בתחום ואין לי מושג בהבדלים השונים אני רוצה לקנות ולשדרג כרטיס מסך וכרטיס זיכרון בעיקר למשחקים וגם עבודה שוטפת, רצוי עם TVIOUT NVIDIA או של ATI ? שנהם תומכים בשני ההתקנים ? HD ו DirectX 10 ? עד 1000 ש'ח וכרטיס זיכרון של 2 ג'יגה DDR3 או DDR2 ? איזה חברה מומלצת ? עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני קונה ??? שאלה אחרונה : זיגזג או SKYPC או חברה אחרת ? המלצות שלכם בבקשה זה המפרט של המחשב שלי Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Memory 511MB NVIDIA GeForce FX 5200 128MB בקשר ללוח אם אין לי מושג איך בודקים ,הצעות ? תודה מראש נ.ב.מתנצל מראש עם עברתי על חוקי הפורום
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים חדשים וגם לצפייה בסרטים מה אתם אומרים על המפרט הזה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1265 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 מחיר: ¤765 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 מחיר: ¤387 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 מחיר: ¤453 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: TwinTech 9800GTX 512MB DDR3 Retail - מחיר מיוחד למזמני מפרט דרך HWZONE - קופון HWTW98X מחיר 1285שח! כמות: 1 מחיר: ¤1409 כונן אופטי: LG H2…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה עבור מחשב לצפייה ישירה\ אופיס ומוזיקה צפייה באיכות Full HD ללא מסך וללא ציוד הקפי תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני סובלת מכאבי גב ולכן זקוקה למחשב הכי קל שאוכל למצוא. מצד שני, היה לי קטנצ'יק חמוד אחד של טושיבה, אבל הוא לא היה אמין ועשה המון בעיות. אני חייבת מחשב שאפשר לסמוך עליו. יכולה לעלות במחיר עוד קצת בשביל משהו טוב באמת. השימוש העיקרי - הקלדה רצופה, שעות, בשיעורים ובהרצאות. גם עריכת מסמכי וורד מורכבים. כשאני בחו"ל אני מרוקנת את המצלמה המקצועית שלי אליו. וזה כבד. אבל זה לא הכרחי. גודל מסך 10 מתאים לי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! החלטתי לקנות מחשב וקראתי כמה וכמה כתבות מאתרים למציאת מחשב בזול שעונה על הדרישות שלי. המחשב ללא שום ציוד הקפי ומסך, וגם ללא צורב. לפני שאני מפרט עוד רציתי לדעת לגבי ההרכבה, אני לא ממש מומחה זה ולא רוצה לעשות טעויות, ראיתי שאנשים רושמים פה רקחלקים ואין מחשב מובנה, כאילו מי בונה אותו? אותו בן אדם שרשם? אני לא ממש מבין בזה ואני מחפש משהו שיבוא ביחד למרו ת שלא נראה לי שאני ימצא. נתחיל במפרטים שאני הבאתי רציתי לראות הצעות לשיפור ואת המחירים של מה שהבאתי לפי מה שהבנתי הוא עונה על הדרישות שלי ועובר את הג'יפורסMX 440 שהיה לי ויוכל להפעיל משחקים חדשים באופן טוב וחלק. מעבד Athlon 64 X2 4800-5200+ AM2 לוח אם AMD 690G/740G/nForce 6 זיכרון 2GB DDR2 800 MHz דיסק קשיח 250GB SATA I…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זקוק למפרט לגיימר, התקציב הוא 4K. ללא מסך, רק מעאכת עצמה, ללא ציוד היקפי. תודה. ד.א המחשב מיועד לבן דוד שלי.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על מסכים בגודל 24 אינץ' שעונים על הדרישות שלי תודה. עדיף לא לסטות מה-1000 אם זה עד 200 ש"ח אז עוד בסדר אבל עדיף שלא.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, שימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך המצלה למחשב נייד עד 5000 ש"ח מיועד לשירים סרטים ו...סטודנט אחרי חיפוש פה בפורום מצאתי כמה דגמים HP 5269 HP 6126 או שיש את המחשב של DELL ..... הבנתי שה-5269 לא נמכר יותר ... ??? יש נייד במחיר הזה עם Core 2 Duo החדש ולא Core Duo ???? תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב ביתי לצורך משרדי. המטרה היא לקנות מחשב שיחזיק מספר שנים טובות. אני מאמין שi3 עם 8GB זיכרון יספיק אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 ש"ח עם חריגה של 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אינטרנט, מסמכים וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב מאוד. המחשב יושב בפינת עבודה שבסלון כך שהרעש פחות מפריע, כמובן בגבול הס…
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, אני צריך שתמליצו לי על מחשב נייד, עד 4000 שקל (עם אפשרות חריגה ל5000, אך רצוי שלא) בעיקר לעבודה משרדית (הורים ואחות). צריך להיות מינימום 1GB, c2d, wifi וbt חובה. מסך צריך להיות 15.4/15, עדיפות לWS. אם הדרישות לא עומדות בתקציב, אשמח לשמוע גם המלצות אחרות. עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אך זה ממש לא שיקול חשוב. אחריות בינלאומית תהיה יתרון. תודה. עריכה: הורדתי את הקטע של הגיימינג, כי אני פשוט לא רואה איך זה יכנס בתקציב הזה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הולך לשמש לגלישה מרובה באינטרנט , חיבור לטלוויזיה (הזרמה), אולי אפילו להוריד משחק או שניים. תקציב 4 אלף . תודה רבה לעוזרים 🙏
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוואלה שופס מוכרים את הסמסונג Q330 JS03IL ב-3100 שקל כולל משלוח. זה הלינק למכירה (http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330i5), ואת המחיר הסופי הספציפי הציעו לי בטלפון אחרי שלא סגרתי עסקה במחשב. על פניו, ובהשוואה למחירים בזאפ, נראה די שווה. מה אתם אומרים על המחשב בכלל ועל הדיל בפרט?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית, עריכת וידאו, ריבוי משימות, סרטים HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתכנון לחבר למחשב מסך FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בבחירת מחשב לחבר בתקציב הנ"ל הוא סטודנט שמחפש מחשב לכמה שנים * גודל המסך? 15.6 לפי מה שהבנתי עדיף מט לסטונטדים * רזולוציית המסך? לא ממש משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? המשקל לא חשוב בכללל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלוש שעות בלי סוללה זה סביר נראה לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה יהיה נחמד SSD אך לא חייב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר בלי מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מה אתם אומרים על הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=22184 אני לא בטוח שזה מסך מט למרו…
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בשביל חבר למשחקים עד 3200 שקל בלי חריגה , כולל מסך LCD 19 אינץ ללא OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים מעבד Q6600 GO לוח אם GA-X38-DQ6 מארז THERMAL TAKE ARMOR VA8000BWS עכשוו אני מעונין בהצעות שלכם לגבי שאר פריטי המחשב אני מעונין ברכיבים שמיועדים אך ורק לגיימר כבד ולגבי הרעש אני רוצה כמה שפחות רעש מהמחשב שיהיה כולל מסך ולגבי התקציב עד 5000 שח תודה מראש יואב
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-