ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
אוקי השאלה העקרונית שלי אם אני צריך מרובע ליבה [q6600 ] או שעדיף לשימושים שלי ללכ תעל כפול ליבה שעם oc יגיע רחוק יותר.. אני עכשי בכיתה י וככול שהזמן יעבור יהי לי פחות זמן לשחק.. אז אני לא חושב שכל כך חכם מצדי לקנות משהו שישמש אותי "טוב" יותר בעתיד אלא משהו שיהיה לי הכי טוב לעזמן הנוכחי של השנה שבא אני הולך לשחק הרבה ... המפרט שלי אמור לכלול.. מעבד - q6600 steping g0/e6750.. לוח אמ - מכיוון שאני לא צריך מערך רייד ותמיכות מאלפי כניסות sata ולא בfw אני לוחק GB P35-DS3L זכרוונת - ממצועים של קוסאייר 800MHZ 2G שעולים 458 בTms ארד דיסק - 320G sata 2 16mb כרטיס מסך - sparkle 8800 320mb כרטיס קול - x-fi Extrem audio שעולה 327 עכבר - Mx-518 מקלדת - בהתחלה logitech media keyboars…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גלישה, גלישה, גלישה.... וקצת סרטים! מעדיף מבוסס מעבד אינטל (ראיתי במפרטים מבוססי AMD) כמו כן, אשמח להבין מה השיקול להמליץ ברשימת המפרטים על AMD. אם מותר אז אודה להמלצות לחנויות אמינות באיזור באר שבע (פשוט חדש שם ולא מכיר כלום). תודה
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך... הארד דיסק 250. קירור למעבד(מתוכנן OC). צורב DVD. ספק כוח. לוח אם.INTAL אני מבקש שלא תשאירו לי כסף, ותנצלו את הכול.., וגם אל תחרגו.. תודה
-
- 10 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכל קהילת מפרטי מחשב, אני נער בן 15 שרוצה לקנות מחשב נייח (אישי) בעיקר למוטימדיה (סרטים, שירים). אני רוצה לומד שפות תכנות ומתחיל לבנות אתרים (בקרוב אפילו תוכנות). לכן אני רוצה מחשב לפי הצרכים שלי. לגבי המשחקים, אולי אני אשחק, אם כן, אני אשחק בקנטר סטרייק ובשביל זה לא צריך כרטיס מסך טוב. תקציב המחשב שלי הוא עד 4000 ש"ח ואפשר לחרוג ב-400 ש"ח (שזה יוצא בסוף 4400). דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשב הם: מעבד ליבה כפולה ( Intel Core 2 Quad Q6600 Box) - הכי חשוב... זיכרון 2 ג'יגה (לא משנה 2 זיכרונות של ג'יגה) חשוב שזה יהיה DDR2! מארז שהוא גם יחסית חשוב nzxt apollo. כפי שקונים לי אז קונים גם לאחותי מחשב, היא אוהבת בעיקר את המשחק Sims והיא רוצה את הגרסה החדשה (שהיא כבר לא כ"כ חדש…
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי מחשב היום, די טוב (מפרט בצד) ואני בונה אולפן בבית אז אני מעדיף לקנות מחשב לאינטרנט כי אחותי נוגעת במחשב שלי שיש בו כרטיס קול ב4 אלף שקל ו"רמקולים" ב3 וחצי אלף שקל וכו כו אז מסיבת בטיחות אני יקנה (ויתרתי על איפון בישביל לשמור על הציוד שלי ) אז ככה: כרטיס מסך בסיסי אבל שלא יצרוך כוח מהמחשב לפעולות בסיסיות PCI X (שיתמוך ברזולוציה של מסך DELL 2007WFP כי אולי ניקח תכרטיס מסך אלי כי אין לי שימוש ממשי בשלי ) -עדיף קירור פאסיבי מעבד-לא איכפט לי איזה לוח אם כנל רק שיתמוך ב4G זיכרון פיסיאיאקספרס מעבדים מדור די חדש,חייב כניסה לרשת הרד דיסק 250G (אפשרי פחות אם חייב -יש לי הרד דיסק חיצוני WD 500G גם ) מארז- השקט והטוב ביותר-לא זוכר תדגם ממש אבל ניראה לי של HEC ב300…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום שתי הניידים הם בערך אותו מחיר (2 ג'יגה זיכרון, הרחבת אחריות ל 3 שנים)-6500 מה שכן עדיין יש הבדלים שלא ברור לי בדיוק מהו ההבדל, ומקשים עליי להחליט איזה מהם עדיף בכל קטגוריה: אשמח להסבר לחשיבות של לכל אחת מהקטגוריות 1) כרטיס מסך DELL - GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory HP - NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 384 MB זה ההבדל העיקרי שלא מובן לי 2) זיכרון מטמון (HP עם 2 DELL עם 4) 3) קיבולת זיכרון מקסימלית (4 בדל 2 ב HP) 4) HP מגיע עם ויסטה פרימיום, דל עם ויסטה בייסיק חוץ מזה את שאר ההבדלים אני יודע (הארד דיסק, שאר הפיצ'רים שה HP מגיע איתם) תודה למשיבים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדים 1 640 שח Intel Core 2 Duo E4400, 2.00 Ghz, 2 Mb לוחות אם Gigabyte GA-945GZM-S2 ₪ 324 1 מארזים 1 421 שח Compucase HEC 6A19 400TRT Black זיכרונות 1 538 שח Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 קשיחים למחשבים שולחניים 1 390 שח WD 320GB SATA II 16MB WD3200KS צורבים 1 200 שח DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 מקלדת + עכבר 1 175שח Logitech Cordless Desktop EX110 רמקולים 1 350 שח Altec Lansing ATP3 ושאלה לסיום: 1. יש צורך בקירור למעבד ? אם כן אז איזה כדאי??? נו אז מה אתם אומרים יש הערות\הארות\ מחמאות :-)
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ועם הרבה זיכרון
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט למחשב ללא מסך, עם זכרון פנימי 2 ג",לפחות 667 mhz. מעבד כפול ליבה מעל 1.86 ג" intel. לוח אם טוב התואם למעבדים גבוהים יותר+כונן קשיח לפחות 250 ג". ספק טוב מאוד ודיוידי. כמו כן כרטיס מסך טוב מאוד(בעיקרון המחשב נועד למשחקים).כל הפרט גג 5000 ש"ח. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב למשחקים ואינטרנט, ברשותי כבר יש CD ROM וצורב DVD, כך שאני זקוק למפרט של מחשב (כולל מארז וספק) ללא הפריטים הללו. אולי אני עדיין קצת מיושן אבל יש לי העדפה מסוימת למעבדי INTEL, אבל מצד שני יש לי ראש פתוח גם למפרט AMD אם תגלו לי דברים שאני לא יודע. בתודה רוני
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני בונה מחשב שיחזיק לעוד כמה שנים טובות: בתקציב של 5000+ בעיקר למשחקים.. מעבד:Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz Box לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS4 intel core 2 duo זיכרון: Geil DDR2 Value Dual Channel kit 2048MB 800MHz CL5 כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1950 XT 256MB PCI-E דיסק קשיח:Western Digital WD3200KS 320GB SATA2 16MB, 7,200RPM מארז:Jsp-Tech H-550 side window ספק כוח:M-Com P-3/4 20pin ATX 600W צורב DVD:LG GSA-H62N X18 SATA Bulk מה דעתכם על המחשב, האם הוא יחזיק לי לכמה שנים טובות והאם צריך להוסיף דברים או לשנות?... תודה על העזרה..
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך מחשב לשימוש שוטף באינרנט הורדות וכאלה לימודים סרטים ושישמש גם כטלוויזיה אני מעדיף מעבד של אינטל על AMD ולא נראה לי שאני יעשה OC. חג שמח לכולם
-
- 11 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מתכוון לקנות מחשב לשימוש משרדי ומדי פעם עריכת סרטים ותמונות. בגדול המחשב יכיל: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe רציתי עזרה בנושאים הבאים: 1. לגבי מארז וספק - כמה מאווררים אני צריך? כמה הספק? האם כדאי לקנות באנדל? למשל 6A19 + 400TRT של COMPUCASE/HEC - האם הספק מספיק חזק? האם יש לו מספיק איוורור? מצד אחד הספק אמור להיות חזק לפי המאמרים פה והוא גם עולה בערך 300 ש"ח, אבל המארז לבד עולה בערך 250 ש"ח... משהו לא מסתדר לי... 2. לגבי מסך - אני מחפש 19 אינץ LCD. מה יש עד 1500 ש"ח שיתאים לצרכים שלי? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מישהו שמע על לפטופ עם יציאת DVI ? אני רוצה לקנות לפטופ אבל לחבר לו מסך נורמלי בבית. מה לגבי עמדות עגינה ? הבנתי שיש להן יציאות DVI אבל נראה לי קצת תמוה איך הן מייצרות את האות הדיגיטלי. האם הן לוקחות את האות האנלוגי ומעבירות אותו דרך A2D (מזעזע) או שבאמת מקבלות אות דיגיטלי איך שהוא מהכרטיס מסך ? תודה אנשים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מפרט למשחק בלי ציוד היקפי רק כל מה שצריך שיהיה בתוך הקופסה אני מתכנן לעשות אוברקלוק אינטנסיבי ואני לא שם דגש על כמה הוא רועש (משני) תודה מראש ! ;D
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז לאחר התייעצויות רבות! (תודה דן!). אני כמעט נעול על השידרוגים הללו... תגידו לי איך המפרט הזה: (זה חצי מפרט!). מעבד: intel core 2 duo (e6750) box 4mb 2.66ghz. לוח אם: gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: OCZ DDR-2 2048MB (1024MbX2) 667MHz Gold GX XTC כרטיס מסך: sapphire ATI Radeon X1950XT 256mb PCle. מארז + ספק: חסר לי עדיין אשמח עם מישהו ימליץ לי על משהו. זהו זה! תגידו איך אחיים שלי! נ.ב - 1. צריך קירור?? אני לא מתכון לעשות over clock. 2. אם יש למישהו ספק + מארז טוב שימליץ לי בבקשה עד 500 שח... אפשר לחרוג טיפה. 3. אם יש למישהו חלק שהוא יותר מומלץ! עד תוסף של 150 שקלים!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא למשחקים כבדים שיהיה כרטיס מסך סביר+ בכל זאת אממ כולל ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך, מדפסת, מיקרופון תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ששימושו בעיקר יהיה ללימודים (סטודנט)-לתוכנות אופיס,אינטרנט,צפייה בסרטים(מצויד כמובן בצורב דיוידי).כמו כן אני מעוניין דווקא במערכת הפעלה XP האם זה ניתן לקנות היום בעידן הויסטה אה ואני גם מעוניין במחשב שיחזיק זמן רב יחסית (לא כל יום קונים מחשב ) מי שיכול להמליץ לי על מפרט שמתאים אשמח מאוד.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בקיצור המחשב צריך לבוא קומפלט כולל מסך דק כמובן 19 אינץ' . המחשב יקנה מאייבורי בב"ש . המחשב בעיקר לצורכי גלישה באינטרנט ומשחקים כמו פיפא ומנג'ר ונבא החדשים . הכי חשוב שהמחשב ירוץ הכי חלק שאפשר .
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שגעונות רבים התקציב הוגדל. דרישות. HDTV: שזה אומר שHDTV הכי כבד שיש ירוץ בלי קרטוע אחד במחשב. משחקים : המסך כאמור הוא Dell2407WFP - שירוצו יפה עליו, אני לא גיימר רציני שכל היום במשחקים, אבל למה לא? שירוצו בהגדרות גבוהות. אוברקלוק: שיהיה פוטנציאל רציני. חלקים קיימים: מסך: Dell 2407WFP מארז- Sunbeam transformer הארדיסקים - WD 2500 X2 קירור מעבד - TT BigTyphoon קירור מארז - עליון 80 מוציא, קדמי 120MM מכניס, אחורי 120 מוציא. החנות זיגזאג, או אם יש המלצות לחנויות באזור המרכז-ת''א\ר''ג שהם מומלצות וזולות - אז בשמחה. תודה
-
- 70 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE22&v=1 קודם כל איך החברה? מזה אומר המערכת קירור? האם כדי להרחיב ל 3 שנים? עריכה: בטעות יצא לי כאן תעבירו לניידים.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן טוב,לפני הכל, הנה מפרט המחשב הנוכחי שלי: Amd Athlon 3000+ 64Bit חשוב לציין: המעבד הוא מסוקט 754 [ולא 939] Asus K8V Se Deluxe Kingston 1024MB DDR RAM [512*2] WD 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800Non-Ultra 128MB 256Bit המחשב נקנה לפני 3 שנים בערך, החזיק עד היום כמו סוס עבודה והריץ הכל מעולה.. אבל הגל החדש של המשחקים כבר מעלה קמטים על המחשב שלי... המחשב כבר מקרטע\ בקושי מפעיל משחקים חדשים... הדוגמא הכי קלאסית היא ביושוק שפועל די זוועה על המחשב, מה שהביא אותי למסקנה שמשחקים כמו UT3,ASSASINS CREED,GEARS OF WAR וכמובן CRYSIS או שלא יפעלו על המחשב או שיפעלו חרא או שיפעלו על הגדרות נמוכות שגורעות מכל חווית הNEXT GEN... ולא,אני לא נהנה ממשחקים שנראים חרא בימינו...מה ל…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המחשב הזה בכללי? איך DELL? הבנתי שזו חברה עולמית ממה שאני יודע במסכים היא מיתמחה והיא בין המובילות בשוק הניידים...(ככה הבנתי מביקורות וכתבות) הדגם הוא INSPIRON 6000 אני מקבל אותו עם 1GB DDR2 40GB דיסק קשיח 5400RPM מעבד 1.6GHZ פנטיום M ויש לו מסך 15.4 אינץ'. אשמח לדעת איך הדגם הזה הבנתי שהוא דיי וותיק בשוק אני יודע שהוא נחשב כיום למיושן מעט אך הוא מיד שניה אני משלם עליו 2500 ש"ח אוליי פחות ניראה כמה אני אוכל ללחוץ את הבנאדם...הוא לאחותי הסטודנטית ליישומי אופיס ודברים קטנים בלבד כמו גלישה וכאלה מחשב משרדי... איך האמינות שלו מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש למשחקים כבדים. כמובן כרטיס מסך טוב ובבקשה גם מסך טוב וכונן DVD רק תגידו לי גם. איפה איפשר לקנות במחיר שאתם נותנים ומי ירכיב?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי חבר'ה. קיבלתי משימה מאח שלי ואשתי למצוא להם מחשב חדש. מדובר על מפרט ללא מסך וציוד הקפי ומע' הפעלה. הדגשים הם ככה: מדובר על שימוש ביתי בלבד,אופיס,אינטרנט,הדפסות,מוזיקה,וסרטים. עדיפות למפרט מKSP עדיפות למעבד אינטל,אבל אם במחיר הזה ניתן למצוא מעבד AMD טוב יותר דרישה לכרטיס מסך פשוט נפרד מלוח אם בעל יציאת DVI. אני מניח שבמחיר הזה צריך לקחת מארז וספק ביחד ולא לחוד,לגבי המארז - רצוי בצבעים שחור וכסוף עם שלל כניסות מקדימה. לגבי לוח אם - שיכיל את כל היציאות והכניסות הדרושות והפופלריות היום - רשת,USB,FW,כ.קול OB,ומאוד חשוב יציאת סריאלית למדפסת. זכרון - עדיפות ל1 ג'יגה DC. סה"כ שייתן תמורה כמה שיותר טובה למחיר הזה,אני יודע שקצת קשה למצוא משהו מעולה במחיר הזה - אבל …
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-