ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ללמוד עריכת ווידאו וגרפיקה במקביל,ואני לא יודע איזה נתונים אני צריך שיהיו למחשב הנייד שאקנה אשמח לעזרה ממישהו
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב ביתי למשחקים תקציב: 1500-2200 שקל לא כולל מסך תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4K עם חריגה אפשרית ל4.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מולטי-טסקינג, משחקים פה ושם, שימושיים בייתים למינהם 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים בכלל צריך להוריד אותו מהשאלה הנ"ל :-\ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התא…
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני פרילנס שעובד מהבית וברצוני לקנות מחשב חדש ,ואשמח לקבל עזרה בבחירת המחשב . 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.autocad ,sketchup, revit ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).רינדורים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מסך ,מתכוון לקנות 22" ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכו…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני ידגיש בהודעה את החלקים החשובים. אני מחפש מחשב נייד בגודל מינימום 15.6 בעל פלסטיקה טובה (יש ילדים בבית) , יציאת HDMI , אם אפשר ESATA , bluethooth (בשביל לחבר עכבר אלחוטי כי אני מעדיף שלא יהיה צ'ופציק מחובר ל USB ) . מצלמה איכותית ומיקרופון איכותיים ככל האפשר,מומלץ גם רמקולים איכותיים. המשקל צריך להיות סטדנרטי. חובה , צורב והכל. הרד דיסק מינימום 320GB 4GB זיכרון מינימום. אין צורך במערכת הפעלה. זמן סוללה ארוך ככל האפשר. חובה אפשרות להרחבה האחריות ל3 שנים. חשוב שהמחשב יהיה נוח לשימוש ככל האפשר. וחשוב שיהיה מותג מוכר שיש לו יבואן טוב ואמין. תקציב גמיש ב100-150 ש"ח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט טוב ואיכותי למשחקים כבדים ב-5750 ש"ח מחברה טובה ואמינה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i7 8700 3.2Ghz - GMR THANOS מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 PLUS לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus PRIME B360M-K LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY Red 16GB DDR4 2933MHz CL17 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 TURBO 8GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E כונני SSD: כונן קשיח Transcend SSD220S TS480GSSD220S 480GB SSD SATA III 1 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 600W 80+ SS-600ET מארזים:…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין אם אפשר בבקשה מפרט למחשב שיעודו בעיקר למשחקים. עד 2500 ש"ח. לא כולל מסך, מקלדת עכבר רמקולים וכו'.. מחשב נטו. עדיפות ל 2G זיכרון לפחות. עם הארד דיסק של 160 ג'יגה לפחות. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מעבד Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוח אם GIGABYTE 945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E זכרון DDR II 667 1GB דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA כרטיס מסך GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E לא כולל הרכבה לא כולל מארז 3080 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וגם לנצל כמה שצריך ... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 MW CSGO וכ'ו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 בערך זה יהיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקיי, אני מבקש שאנשים פשוט יכניסו מפרט שבו יש רק ציוד היקפי במחיר נמוך למשחקים, שזה כולל הכל, יאנו עכברים, מקלדות, פדים לעכבר, רמקולים, אוזניות, מסכים, כל ציוד היקפי זול טוב שאתם יודעים עליו... 10X לכל העונים, באמת.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200$ (קונה בארה״ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אבל מדי פעם פיתוח כבד. בלי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבת פיתוח (פייתון, visual studio וכו׳) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6,200 ש"ח, מתאפשרת חריגה של עד כ-1000 ש"ח לקניית מסך, ועוד כ-400 ש"ח לקניית מקלדת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, ברצוני להריץ משחקים כבדים (כמו warzone) באיכות ultra. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת (מכנית) ומסך (מינימום 144hz). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2800 גג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד חזק (לצרכי עבודה) עם מסך 17" ומעלה ( לא מפריע לי המשקל שלו ) תקציב עד 7,000 תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. קודם כל אני חייב להודות לאתר המעולה הזה שנותן אינפורמציה גדולה ועדכנית לכל התחום הזה. כעת אני צריך הצעה למפרט שאני מעוניין לקנות, לפי הנתונים הבאים: - אני מרבה לעבוד עם כמה תוכנות במקביל (גם כבדות וגם לא), כולל Photoshop, ולכן מאוד חשוב לי מהירות עבודה כאשר אני עובר מתוכנה לתוכנה שלא יתקע כלום - אני עובד עם pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת סרטים שאותם אני מעביר מהמסרטה הדיגיטלית. בתוכנה זו דרוש משהו טוב לשפר את ה rendering של התוכנה (הפיכת הסרט ממצב ערוך לדיסק DVD מוכן לצפייה). - צורב DVD עמיד ביותר, כי אני אשתמש בו הרבה. - לא שחקתי עד עכשיו במחשב כמעט כי יש לי Geforce 2 מלפני 3 שנים ;D, אבל אני לא צריך כרטיס מסך יותר מסביר. - לא הבנתי לפי מה אתם ממליצים AMD או אינט…
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
ערב טוב. זקוק לנייד לשימושים כללים (אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, לפעמים עריכת וידאו או קצת פוטושופ, לא משהו רציני, משחקים - גם לא משהו רציני, בד"כ לא, אבל אם כן, דברים ברמה של FIFA ). אחרי שקראתי הרבה המלצות פה בפורום, כבר גמלה בליבי ההחלטה לחרוג מהתקציב, ולרכוש Dell studio 1537 p8400 (סתם כי יש לי חיבה לג'אדג'טים ולמחשבים חזקים). אבל אז ראיתי את ההצעה הזו: מחשב NEC: http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=19 כדי לערוך השוואה קצת יותר הגיונית, השוויתי אותו עם dell inspiron 1525 הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm איפה הקאטץ? איפה הפער של 1000 ש"ח בין המחשבים? לשניהם אותו מעבד, אותו גודל מסך, אותו משקל, אותן יציאות, סוללות מקבילות.. 1000 ש"ח (שה…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
משהו יכול להעשות לי מפרט למחשב 3800 שקל לא כול ציוד היקפי וצורבב שיריץ לי משחקים טוב שלא יהיה AMD ושיהיה מהחנות IQPC
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הינה המפרט: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E 1GB Spectek X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black אין לי מושג איזה מארז וספק לקנות אני רוצה שהייה אפשר להכניס אליו כרטיסי מסך גדולים כמו הסדרה הזאתי של GTX וכל מני כרטיסים כאלה דרך אגב תגידו לי מזל טוב יש לי היום יום הולדת 13 היום יום הולדת היום יום הולדת לי!
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב עריכה חזק , שצריך לעבוד על HD עם AVID מחשב חזק ואמין ברשות מסך nvidia quadro fx 2000 שנרכש לפני מספר שנים האם הוא עדיין רלוונטי? או שצריך לרכוש חדש? זה מה שהרכבתי בינתיים לפי המלצות של וידאו גאי מעבד: [..] INTEL 2600K : CORE I7, S1155, 3.4Ghz - BOX ₪1571 לוח אם: [..] ASUS P8Z68-V PRO ₪1176 זיכרון: [..] G.SKILL 16GB (4096MBX4) DDR3 1600 CL9 (FOR INTEL X79) - RIPJAWS-Z : F3-12800CL9Q-16GBZL ₪764 מארז: [..] LANCOOL PC-K57B w/o PSU ₪403 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 PRO - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪716 ספק כוח: [..] HEC WIN+ POWER 700 - RETAIL ₪431 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪205 דיסק קשיח: [..] HITACHI 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לחבר אותו למסך LCD ולצפות ככה בסרטים.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם:DFI INFINITY NF4 Ultra כרטיס מסך:FORSA PCI-E FX7800GT 256MB VIVO RETAIL NVIDIAORIGINAL ספק: HEC 350W HEC-350TRT 24PIN 1 FAN SATA מה דעתכם? לקחתי כרטיס מסך של FORSA ולא של Leadtek כי הם יקרים. עכשיו האם כדאי לקחת 1GB ולהתפשר על ה-7800GT או לקחת את המפרט הזה עם 512MB?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים... אני מחפש מפרט עבור בן דוד שלי. השימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט, קצת אופיס ולא יותר מזה. חשוב לו שהמסך מחשב יוכל לשמש גם כמסך טלוויזיה - גודל רצוי 22". כולל ציוד היקפי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום הרכבתי לחבר שלי מפרט למשחקים בעיקר ללא ציוד הקפי ב3.5K זה מה שיש לו תגידו מה דעתכם... מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ₪635 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪451 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ₪351 כמות:1 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum ₪278 כמות:1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ₪919 כמות:1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ₪122 כמות:1 מארז ללא ספק HEC 6A19B Black ₪198 כמות:1 ספק כח Enermax Liberty 500W ₪545 כמות:1 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) ₪1 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3500₪ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il אחד הדברים שאני לא בטח בו זה הספק הוא יספיק להחזיק מערכת כזאת? תודה מר…
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-