ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם מסך בגודל 15 אינץ' עד סכום של 3500 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. בעתיד אני רוצה להשתמש בו גם ללימודים. אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס GEFORCE 9500 GT? זה מה שהציאו לי בחנות אני יודע שזה לא כרטיס ממש טוב... ועל Radeon HD4850 512MB 256bit שווה להשקיע ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
המפרט הסופי שלי Tongue מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB לוח אם - GIGABYTE GA-965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרון - Kingston 2GB DDR2 667 או Gskill כרטיס מסך - GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII מארז - COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN צורב DVD כונן 1.44 סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 תגובות בבקשה ???
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לקהילה מכובדת :-) הציעו לי מפרט הבא ואני מתעניין מה כדאי לשנות לשפר שימושים שלי במחשב בעיקר גלישה, תכנות בMATLAB (עיבוד תמונה) , תוכנות אופיס פחות סרטים ומשחקי אסטרטגיה ישנים אני רוצה מחשב שקט, יציב שעובד חלק גם עם אני עובד במקביל בכמה משימות שהזכרתי. במחשב החדש אני רוצה להתקין WINDOWS 7 , MATLAB 2010, OFFICE 2010 המפרט הבא הוצע לי במחיר של 2500 (חדש) מארז EZCOOL ספק כוח Ci-Power CWT FAN12 500 W לוח אם AMD GIGABYTE GA MA785GM US2H AM2 מעבד ATHLON II 445 T.C. AM3 AMD זיכרון CEON 2GB DDR2 800 MHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 430GT 1G-3 P.O.VIEW דיסק קשיח GB500 SATA2 ועכשיו סעיפים לפי תקנון הפורום . מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך 2…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות מחשב חדש (כולל מסך, מקלדת, עכבר..) שישמש אותי ל: אימיול (ועבודה רצופה במקביל), אינטרנט, צפייה בסרטים, קידוד סרטים לעיתים רחוקות, וכנראה שבעתיד גם עבודה עם MAYA. בעיקרון אני לא מייעד את המחשב למשחקים אבל אולי בעתיד כן, מה שבטוח לא משחקים כבדים. אז אני צריך: - מעבד [אינטל או AMD?] - לוח אם - זכרון פנימי - דיסק קשיח [לא יותר מ-180GB] - כרטיס מסך - כרטיס קול [אני חושב שכדאי OnBoard, תקנו אותי אם אני טועה..] - צורב [שיהיה ניתן לצרוב כל פורמט - כולל DVD] - מארז [אני צריך שיהיה לו איוורור טוב למה המחשב הקודם שלי נטה להתחמם מהר מאוד] - מקלדת, עכבר, רמקולים - מסך [LCD איכותי אבל לא יקר מדי] תודה מראש! * אגב כדאי לקנות מחשב נייד גם אם זה לש…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחפש מפרט פשוט על בסיס i3 תקציב: 2K ואם אפשר לרדת ל 1800 או פחות אז מצוין. שימוש: אינטרנט, סרטים/סדרות וקצת עבודה משרדית. שקט: לא חשוב. אם אפשר להכניס קירור מעבד COST EFFICIENT כמו ARCTIC אז מעולה. ציוד הקפי, OC, מערכת הפעלה, שדרוג: לא. כונן קשיח: לא חשוב הגודל כי יש כונן חיצוני גדול. איזור מועדף: ירושלים. אם אין בירושלים אז באיזור אשדוד/רחובות. בקשות מיוחדות מעבר לתקציב: מסך: עד 800 שקל. יחס 16X10. גודל 20-23". כרטיס מסך: עד 500 שקל, עדיך פחות. משהו שיתאים למפרט ויהיה אפשר לשחק עליו משחקים כמו BATTLEFIELD 3 בהגדרות בינוניות.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רב. מעונינת לרכוש מחשב Lenovo Y450 כל המחשבים שמצאתי מדגם זה בעלי מקלדת בצבע לבן האם מישהו יודע אם הדגם הנ'ל קיים עם מקלדת בצבע כהה? היכן אוכל לברר? האם יש יתרון למלקלדת בהירה? לי באופן אישי נראה שזה מאוד מעייף את העיניים. סידרה זו אינה נתמכת עי IBM כי זה IDEAPAD. (אגב, השארתי כבר שתי הודעות בלנובו לשוחח עם נציג שירות ועדיין לא חזרו אלי...אני תוהה לגבי השירות)
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מחשב נייד ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. שהמצלמה שלו מובנית במסך. אלא שהיא לא עובדת. המחשב לא מזהה אותו. בהתחלה זה פעל כמובן. אבל פרמטתי והתקנתי מחדש את המחשב. התקנתי דרייברים [כמו שאפרש לקמן.] ועדין לא הולך.. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
2K - 2.5K בעיקר office אולי טיפה גרפיקה, לא למשחקים, ללא מסך וציוד הקפי. כל המפרטים בסביבת המחירים הללו שמומלצים כאן הם AMD, למה? כל הביקורות שקראתי מדברות על כך שאינטל טובים יותר (במקור אני חובב AMD...). כרגע אני אתקין XP, אולי בעתיד הרחוק ויסטה. HD: 250GB לפחות.משהו שיהיה רלוונטי עוד כמה שנים טובות. גם המלצות איפה לקנות באיזור ת"א יתקבלו בברכה. תודה
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג בהשקעה של 1000 שקל, לוח מעבד וזיכרון. אני צריך 4 ג'יגה זיכרון עם מעבד ולוח טובים ל-OC. בנוסף רציתי לדעת אם הקירור שלי , zalman 7700cu, יתאים למעבד... שימושי המחשב הם משחקים בעיקר וסרטים...
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
נתקלתי בכמה אנשים וכל אחד אומר משהו אחר. אשמח לשמוע עצות כלליות אבל יש לי גם כמה שאלות ספציפיות. אם זה רלוונטי זה הנייד שברשותי: Asus n81vp-d1 1. אם אני ליד שקע עדיף לעבוד עם המחשב מחובר לחשמל תמיד או רק עד שהוא טנען במלואו ולחקות עד שהוא יפרוק כמעט לגמריי ואז לחבר שוב? - או מה... 2. בכל מקרה, האם חשוב\כדאי\בכלל ישנה משהו אם פעם בכמה חודשים אני אתן לסוללה להתרוקן לגמריי ואז להטעין אותה במלואה? וכמו שאמרתי, אני אשמח לשמוע עוד עצות מועילות בנושא הזה ובכלל בדברים שאני יכול לעשות כדי לשפר את מצב הנייד שלי תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
נפח Dard disk מינימום 750GB. רצוי 1TB. רצוי לוח אם מצויין שיחזיק הרבה זמן עם כרטיס קול מובנה איכותי. (המפרט לדי ג'יי). לא צריך כרטיס קול נפרד. אפשר למשוך תתקציב ל3800. גג. המשך יום נעים, תודה, דן.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1400 1 1400 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8XE-3rd Eye (925XE 1066) 870 1 870 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 710 1 710 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E 910 1 910 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 520 1 520 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4160B +x16 -X8 Dual x2 440 1 440 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser III VM-3000A midi 680 1 680 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 380 1 380 Total price + system assemly 6100 ¤
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
הוא בעיקרון יותר לביתי ,תוכנות שיתוף והורדה ופועלות בו זמנית 3 שישרוד את זה טוב ובעיקרון אם אפשר לדחוף בתקציב איזה כרטיס מסך נחמד שיהיה אפשר להריץ איתו משחקים סבבה לא מדבר על הדברים הכי חדשים נגיד ג'נרלס משחק מלפני שנתיים.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחפש מחשב לסטודנטית אין העדפות מיוחדות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחר אני קונה את המחשב, לאחר גלישה מרובה באתר זה ותשובות מחברי הפורום, זה מה שגיבשתי... הכל חוץ מכרטיס מסך... מעבד: E6300 לוח אם:Gigabite 965p-S3 ה.דיסק: 160GB 8MB sataII WD מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מטיצ'ר סופט: סה"כ 2780 ש"ח זיכרון: מNOA: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1520 ש"ח אשמח להמלצה על כ.מסך וגם לשינויים... תודה נ.ב ללא צורב
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין שתעזרו לי לבנות מפרט למחשב משרדי בתקציב של 3000-3500 ש"ח. אני אציין מאפיינם שיעזרו לכם לעזור לי במידה ואתם רוצים: *המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים בכלל . *המחשב לא מיועד לשירים ( כמובן שנשמע מידיי פעם שיר או שניים) *המחשב לא מיועד לעריכת גרפיקות *המחשב מתוכנן לטווח הארוך ( עד 4-5 שנים) *המחשב צריך לכלול מסך (19) מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים (לא כולל רמקולים) *אני אינני מעוניין בכרטיס קול איכותי ו כרטיס מסך איכותי *המחשב צריך לכלול כונן DVD RW, כונן דיסקטים. *אני מעדיף את חברת AMD מכיוון שאני רוצה מחשב שיתאים לטווח הארוך ורק להם יש מעבד 64 BIT. *המחשב צריך להיות שקט ( שלא ירעיש כמו שואב אבק) ובעניין העיצוב אני לא מעוניין במחשב עם פאנלים שקופים אלא רק…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
המפרט הוא בשביל חברה שלי,היא לא בדיוק גאון במחשבים והמשחק הכי רחוק שהיא משחקת זה הICY TOWER ,היא יותר בקטע של אתרים פייסבוק פוטושופ סרטים שירים... אין צורך במסך,יש צורך בעכבר ומקלדת,יש צורך ברמקולים,ובמארז עם קירור טוב(הקודם נשרף לה בגלל החום)... אני מבקש את רק אינטל ולא AMD... בניתי משהו שיצא לי ממש יקר ואני כבר לא מעודכן בתחום החלקים אז בשביל זה אני פונה למומחים שפה,ישמח להמלצות תודה רבה! *זה המפרט שבניתי,לא יודע עד כמה שהוא שווה,גם חרגתי המון(2500 זה התקציב,אם זה קריטי אז אפשר 100-200 שקל יותר)... =]
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם. בניתי לי מפרט שבעיקר נועד למשחקים ולצורכים בסיסיים כמו אינטרנט סרטים וכו. יש לי מסך של 20 אינצ קיים וכל שאר הציוד העקפי. אני קונה אך ורק מהחנות KSP כי היא קרובה אלי אז אין אפשרות לקנות במקום אחר. מעבדי אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB כרטיסי מסך ASUS 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomaha…
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תקציב כפי שרשום 2500 חריגה של 100 ש"ח בלבד. מחשב בעיקר למשחקים. אין צורך בציוד היקפי(מסך,מקלדת וכו'..) המסך הקיים: גודלו 19" רזולוציה טבעית 1080x1024 לא מתכוון לעשות OC תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם וסליחה על הבורות - אבל איך מדרגים את 3 הכרטיסים הבאים לניידים מהטוב לפחות טוב - GeForce 8400M NVIDIA Quadro NVS NVIDIA Quadro FX תודה רבה !!!
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ( עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בינונייים, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:מחשב לילדים בני 15 שיריץ משחקים חדשים כמו שצריך * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?אסטרטגיה פעולה כמו בטלפילד באד קומפני 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי עם דגש על: אינטרנט,תוכנות משרדיות,מוזיקה וסרטים. התקציב שלי הוא עד 2,000 ש"ח (ללא ציוד הקפי). ראיתי באתר של אייבורי הצעה מעניינת ב - 1,645 ש"ח רציתי לשמוע את דעתכם על ההצעה. להלן המפרט המוצע: מעבד - Intel® Core™ 2 Duo E7500 2.93GHz לוח אם - לוח Asus דגם P5QPL-AM צ'יפסט G41 (לא G31) או לוח MSI דגם G41M4-F צ'יפסט G41 (לא G31) דיסק קשיח - Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Caviar Blue זכרון - Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי / קורא כרטיסי זכרון - צורב LG / Samsung SATA DVD , מהירות צריבה מקסימלית X22 או צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24.תוספת לקורא כרטיסי זכרון בחיבור USB 2.0ו- 29…
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני נועם. אני מתכנן לקנות בתחילת החודש הבא את המפרט הבא והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנוגע להתלבטויות שלי על מארז וספק. אני מבקש שגם אם אתם חושבים לגבי אחד החלקים שעדיף לי לקנות משהו אחר אז תביעו את דעתכם. המחשב מיועד למשחקים כבדים, כעיקרון אין לי תקציב מסוים אבל לא אכפת לי להשקיע כמה שצריך על גבול הטעם הטוב. MotherBoard: Asus Rampage Formula בחרתי דוקא את הלוח הזה כי הוא עם הצ'יפסט הכי חדש של אינטל (X48) ועדיין מותאם ל-DDR2. CPU: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX הלכתי על מעבד שנראה כחזק מאוד לטווח הארוך ועדיין במחיר הסביר. Mermories: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 הבנתי שזיכרון ב-CL4 הוא יעיל יותר מ-CL5, מתלבט בין OCZ ל-Cors…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי MSI WIND ואני מפעיל את הBT וא)אני לא רואה את הסמל בשורת המשימות ב)גם שאני מפעיל אותו אז שאני הולך לתוכנה שלו של טושיבה אז הוא כותב BT HAS NOT STARTED.. מה עושים? תודה[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 12:16:20 הסתדרתי תודה!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-