עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yortem,

שלום אני הצעה למחשב לאח שלי השימושים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, כבר יש לו מסך וכרטיס מסך אז אני צריך מפרט לשאר הדברים. הכי חשוב שיהיה ממש זול אבל שלא יהיה מעפן ושיחזיק מעמד לעוד שנים ארוכות. לקחתי את הטופס מהנעוץ ומחקתי כל מה שהייתי רושם בו 'לא משנה'. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקרון המשחק היחיד שככל הנראה יורץ במחשב זה HALF LIFE 2 כך שלא צריך משהו מדהי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 כן, 200 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית לימודי תיכון יו טיוב ואולי מעט סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 אינץ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אבל אם לא כוללים אז לא לחרוג בבקשה מהתקציב 8. האם ישנה העדפ…

3. שלום, קניתי לא ממזמן את המחשב הנ"ל, מחשב מאד חזק עם ליבה כפולה. סרטי HD מעט מקרטעים לי, במיוחד אם אני מחבר את המחשב לטלוויזה (סוני, LCD, 40 אינץ) בעזרת כניסת HDMI. איזה חבילת מקודדים כדי לי להוריד? אולי אין לי תוכנה מתאימה להקרין סרטים בWINDOWS 7? יש משהו שאתם ממליצים עליו? תודה....

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by darkquest,

שלום לכולם וערב טוב, המחשב שלי כבר מתחיל להראות סימני מוות אז החלטתי לקנות מחשב חדש... 1. מה התקציב? 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך t220 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמ…

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. שלום רב, המחשב עבור חבר ועל כן אין ברשותי פרטים נוספים אודות גודל וכו'. מחפש מחשב אמין וטוב שיתאים לשימוש סטודנט הלומד לדוקטורט בפיזיותרפיה ולשימושים כלליים. תודה.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  6. שלום, לאחרונה אני נתקל בתופעה מעצבנת בטירוף, הכרטיס מסך כנראה התלכלך בפנים ועושה רעש של טרקטור כשהוא על IDLE, רק אחרי טלטולים מועטים והפעלת משחק כשהטמ"פ עולה והכרטיס מתחיל לעבוד יותר אז הרעש נחלש, וגם אז לא תמיד. אני מכיר את התופעה כיוון שהיא קרתה לי במחשב הנייח בכרטיס 8600GT ישן, והתופעה נעלמה רק לאחר שימון הכרטיס מסך. ניסיתי לפרק את המחשב, אך הוא מכיל המון המון ברגים והגעתי למקום שבו חששתי לפרק יותר כי לא ידעתי האם להמשיך או לא. אני צריך את עצתכם, האם להמשיך ללא חשש לפרק את המחשב, יש לי רגש ומגע לדברים האלו ואני יכול להסתדר (מקווה בלי להרוס שום דבר) או פשוט לשלוח את המחשב לתיקון? המחשב כבר לא באחריות. נ.ב קניתי תרסיס לחץ אוויר וניקיתי את הכרטיס כמה שיכולתי, לא עזר ממש. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מעבד : אינטל פנטיום 4 2.8 Ghz S-775 2X1 MB Dual Core לוח אם : GIGABYTE 8I945P - G S-755 DDR 2 SATA 2 PCI-E כרטיס מסך : Sapphire (ATI) Radeon X1600 PRO TV DVI PCI-E זכרונות : 256 מ"ב - DDR 2 פעמיים (X2 = 512 מ"ב בסך הכול) דיסקים קשיחים : Western Digital 80 GB 7200 8MB WD800JB צורב : LG GSA - 4167B כרטיס קול : על הלוח אם כרטיס רשת : על הלוח אם מארז : 8005 Transparent, 3 Color , 480 W Fan מחיר כולל : 3300 ש"ח אני צריך כמה דברים שתגידו לי 1. האם הוא יתאים למשחקים כמו NBA 2006 וNHL 2006 וכול אלא משחקים לא כבדים 2. האם הלוח אם הוא זה כמו בכתובת האתר הזאת או שהוא אחר : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-8I945P-G&cart=114594118875398〈=heb 3. מה ההבדל בין הלוח…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  8. שלום, שוב התבקשתי לעזור לחברה לקנות מחשב (מתי כבר אקנה לעצמי?) מדובר במחשב חזק לעריכת וידיאו - כרטיס מסך עם כניסה למסך נוסף ומוניטור הארד דיסק גדול, הרבה ראם. רמקולים איכותיים. כמובן שצורב דיוידי, ועוד דברים שיעלו על דעתכם. התקציב הוא מקסימום 10000 שח. נדרש גם מסך איכותי. תודה טליה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  9. מה כבר יש: - מעבד C2D E4400 - לוח אם MSI מבוסס צ'יפסט 945 - צורב DVD של LG מה דרוש: - מארז - ספק - זיכרון - כ.מסך - דיסק קשיח המעבד והלוח עדיין באריזה המקורית ומעולם לא נעשה בהם שימוש. אני רוצה להשלים את המפרט ולבנות מחשב ביתי פשוט וזול שיוכל להריץ משחקים קלים ובינוניים וליישומים משרדיים שונים. הנה המפרט שהרכבתי ואני מבקש הערות והצעות. תודה ---- כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤432 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4672DDM…

10. Started by FeedMe,

צריך מחשב נייד! פירמה ידועה, 12" ומשקל קטן שימושים: office ומשחקים קלים תקציב עד 5K המלצות ASAP.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by noamh2000,

. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים בHD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וורלד אוף וורקראפט, assassin's creed, COD, C&C, Splinter cell וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 - 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Itshak Kohen,

אני רוצה לקנות את הדגם הזה אבל בגלל שהמקלדת שחורה ואני נוהג לגלוש בחושך בעיקר, חשוב לי שהמקלדת תהיה מוארת. איך אפשר לדעת אם זה ככה או לא? http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=6290 תודה לעוזר.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  13. שלום לכולם,אשמח מאוד לעזרתכם כי אני ממש לא מבינה במחשבים ,אבל מה שכן אני רוצה לעצור בבחירה נכונה . אם יש מחשבים שאתם ממליצים שיש ברשותכם או שמעתם עליהם ולא רשומים בבחירה שלי כמובן אשמח שתרשמו.. בחרתי כמה מחשבים מתוך בחירה של מחיר פחות או יותר(עדיף עד 4500) ,חנויות שנוח לי לרכוש בהם את המחשב וכמובן אחריות (גם מבחינת שנים וגם עם לקיחה והחזרה על ידי החברה ) דברים שמאוד חשובים לי זה : 1.שיעבוד למשתמש רגיל כי לא תמיד ארצה לקחת ללימודים רוצה שישמש כמחשב נייח מבחינת האופציות 2.רוצה שלא יתחמם המקלדת והעכבר 3. רוצה לראות על המחשב סרטים באיכות נורמלית + 4.וסוללה שתחזיק יותר זמן ואלה המועמדים :אשמח אם תרשמו למה המחשב הספציפי שבחרתם עדיף על השני שאדע מה הסיבה http://www.o…

14. שלום לכם. אני מחפש נייד שיהיה נייד כלומר משקל נמוך איך לי בעיה לקחת 14 אינץ' ולא 15 או 17 שהמשקל שלן יהיה קטן. המחשב ישמש לעבודה אקסל תיכנות גלישה ומשחקים קלילים 3D ממש קלילים התמכיה למשחקים היא שולית אבל שיהיה משהו מינמלי.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by Game5,

הי , אני מחפש נייד לצרכים: office , אינטרנט וחיבור למקרן לצורך הצגת מצגות המחיר: עד 5000 ש"ח , אפשר לחרוג רק אם צריך. (הצרכים שלי נמוכים במיוחד , אז אם תגיעו למחשב שעולה יותר מ4000 ש"ח אני צריך הסבר מדוע) כמה נקודות: 1. עדיפות ל DELL , אלה אם כן תגידו אחרת. 2. משקל סביר (סביבות 2.5 ק"ג) 3. לא חובה: עיצוב שלא מבריק ומפריע לעיניים. 4. מקשים נוחים במיוחד לשעות רבות של הקלדה. 5. אחריות של יותר משנה. תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  16. שלום, מעוניין במפרט לשימוש ביתי - הרכבתי אחד כאן: http://www.tms.co.il/preview/spec/tnb4mz2l אשמח לחוות דעתכם לאור הצרכים כאן למטה: להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. ה…

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  17. יש לי רעש מוזר גם אצלכם?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by X-striker,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למשחקים בכ2000 ש"ח, אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק+מארז (ללא ארד דיסק וצורב) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  19. מחפש מחשב טוב I5 או I7 8gb לצורכי אודיו אשמח להמלצות על מיפרטים - תקציב עד 3500

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by JackBauer,

לא צריך מסך , רמקולים, מקלדת , עכבר , כוננים , צורב , - לא חייב הארדיסק צריך : כרטיס מסך חייתי. זיכרון חייתי. תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by ben_sh090,

שלום אני צריך מפרט מחשב עד המחיר 6 אלף שקל המחשב מיועד בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינטרנט אני רוצה שהמשב יהיה מהיר זה מאוד חשוב וישיהיה כרטיס מסך חזק ומספיק מקום 200 ג'יגה ומסך דק 19 לא צריך צורבים תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  22. אשמח לשמוע הצעות. חג שמח.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  23. להלן מפרט מחשב שלי: לוח אם : ASUS M2N –E מעבד: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4600 2.41 MHZ זכרון: 2 GB 800MHZ כ. מסך: NVIDIA GEFORCE 900 GT דיסק: WD 250 GB מסך: DELL 2209WA DIGITAL ספק: ENERMAX LIBERTY ELT400AWT 400W ACTIVE PFC מ. הפעלה : WIN 7 ULTIMATE 32 BIT אני מבקש לקבל הצעות לשידרוג : איזה רכיבים לשדרג על מנת להשיג ביצועים גבוהים במשחקים כבדים כמו BLACK OPS

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by Radiant,

מחשב נייד - למה לא לקנות את אחד הדגמים הבאים https://www.newegg.com/Product/Product.aspx… https://www.newegg.com/Product/Product.aspx… ב-1500 ש"ח? ואם לדייק - לפי אתרי benchmark אין באמת הבדל גדול בתוצאות של מעבדי דור 2 ו--3 (ספציפית ה3720QM או ה3320M) לעומת ה6300U וכו'. ואז, אני יכול להשיג ממש בזול מחשב עם מעבד טוב, 8 ג'יגה זכרון ו128 SSDD. איפה החסרון? מה הקאצ' במעבדים הישנים (מלבד צריכת חשמל שהיא לא מעניינת אותי - המחשב יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן) look at this https://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=100006740%20600423157%20601283907%20601283906%20601283903%20600003982%20601283905%20601283909%2060…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ExAlpha,

אוקי, אז בטיול השנתי (אתמול חזרתי) המורה שלי באה ואומרת: תגיד, אתה יודע איפה למצוא מחשב במחיר טוב, ושיהיה כאילו טוב לי ולילדים, אבל לא מחשב על, בתקציב של בערך 3000 שקל? אז מצאתי את זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1174832 3287 שקל,נראה מבצע אחלה. בExcelnet זה עולה איזה 4400 שקל.... תבדקו, תגידו מה אתם חושבים.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.