ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם! יש לי מחשב ניד של HP/COMPAQ דגם: NX9030 מפרט: מעבד: INTEL PENTIUM M 1.6 זיכרון: 1 ג'יגה ועוד הרבה... המחשב מריץ ויסטה אולטימייט ככה שאיכשהו הוא חזק, מריץ את הויסטה מדהים.. בקיצור רציתי לדעת בכמה כדאי לי למכור את המחשב הזה כי אומנם הוא נהדר אך אין לי צורך בו.. היה של העבודה של אבי עד פחות מחודשיים.. תודה מראש, אם משהו רוצה שיפנה תודה מראש ברק גונן
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש שני מחשבים לשימוש ביתי (אחד מהם גם למשחקים) ב-1,500 ש"ח (כל אחד) לא כולל כרטיס מסך (רק כרטיס מסך מובנה). למחשב שמיועד גם למשחקים אני רוכש מחוץ למסגרת התקציב כרטיס מסך RADEON X700 128MB PCI-Express (אז הלוח אם אמור להתאים). אפשר לגלוש ב-100-200 ש"ח לכל מחשב. עוד דרישות: שיתאים לדרישות המערכת המומלצות של מערכת ההפעלה "ויסטה", שיתמוך ב-64Bit, צורב DVD. האם אתם ממליצים על המחשב הבא? http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PTVM900_VISTA תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לעבודה של אנטרנט ואופיס ומשחקים קלים אני צריך אותו קומפלט עם מסך התקציב שלי הוא 2000 ש"ח תודה..
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - 6000 אפשר לחרוג ב 100 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - הורדות,משחקים כבדים וקידוד סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא אני לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - אני לא צריך לא ארד-דיסק ולא צורב/dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן ל לוח אם של asus והמשך למטה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום ! אני לקראת קניה של מחשב והרכבתי את המפרט הבא ואני רוצה המלצות לפני הקניה , ואם יש דברים שאינכם מסכימים במפרט זה אשמח לראות את דתעכם בנושא אז ככה החלק היחד שאני לא צריך זה דיסק קשיח יש לי 320 gb וזה מספיק לי ולא צריך יותר מזה: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪592 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪266 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ₪886 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4870-1GD5E-HDMI צורב LG GSA-GH22N …
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3196&CatCode=315 כרטיס מסך טוב מאד מסך גדול 2 ג'יגה 250 זיכרון ליבה כפולה 2.0
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש....מעבד לבד בלי מסך ובלי שום תוספות חיצוניות להפקת מוזיקה בלבד, ככה שהוא צריך להיות כמה שיותר חזק כי התוכנות שאני משתמש בהם מעמיסות מאוד...ומהיר כמובן לא צריך שום כרטיס מסך חדיש.... רק מחשב חזק.... התקציב שלי הוא 1500 שקל תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט ב-4000 שח, כולל מסך 22 אינצ'. אין צורך במקלדת/ עכבר/רמקולים. המחשב לשימוש כללי - קצת משחקים, מוזיקה וכו'. ומבוסס אינטל תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3, Hitman: Absolution, Max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חבר רוצה לשדרג את המחשב שלו: P4 3GH (סוקט 478) עם BT 512MB*2 g.skill x1950P 512mb AGP mo.bo:gigabyte לא זוכר את הדגם psu: ocz powerstream 520W chasis: aurora 3d צורב DVD של LG חיבור PATA HDD 250+80 PATA מסך: סמסונג 226BW מה שהוא רוצה, עם תכנון ל OC בינוני בעתיד: מעבד: Q6600 או E8400 זכרונות: 4GB 800MHZ כ. מסך: למשחקים (לחכות ל9800GT או לקנות 8800GT\9600GT\HD3870?) לוח אם: P35-DS3L או IP35-E לא צריך RAID או FIREWIRE על הלוח. כדאי לו לחכות ליציאה של ה9800GT? אשמח להצעות.. בדקתי מחירים והגעתי פחות או יותר ל 3250 ש"ח.. 1,175 1,175 1 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe LV388 1 איסוף עצמי מהחנות. 110 1,143 1,143 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box …
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, 1. מה התקציב? כ 2.5K במזומן עם אפשרות לחריגה קלה 2. מטרות המחשב? השימוש ברובו הוא משרדי, אבל אני מעוניין לגמישות מירבית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, פלופי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב סולידי, יותר חשוב פונקציונליות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב לא מיועד לחדר שבו ישנים, אבל המקסימום במסגרת התקציב, אני מעדיף לא לשמוע את המאווררים ו/או את הדיס…
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9950 (2.6GHz) BLACK EDITION - BOX ¤875 לוח אם: ASUS M3A78 PRO ¤579 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1247 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤295 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤238 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤340 מחיר סופי: ¤4025 ;D ;D ;D המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי גם למשחקים. כרגע אני מתלבט בין מספר דגמים ורציתי לדעת מהי המלצתכם ומדוע? תודה רבה לעוזרים! השוואה בין 3 הדגמים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8409,8531,8477
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
[מחפש] כמה יעלה לי ואיפה לקנות מקשים ל LG LS40 http://www.firingsquad.com/hw/2092/LG_LS40/ בתודה, טל
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נניח שאני רוצה לבנות מפרט, אז אספתי לעצמי רכיב מפה ורכיב משם. איך בודקים שכל החלקים במפרט מתאימים זה לזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מפרט נוכחי : מעבד : INTEL PENTIUM 1 , 63 Mhz לוח אם asus 1x agp 2x כרטיס מסך ati rage 8Mbyte מחובר לעוד אחד כזה ב SLI עם אוברקלוק של 5 HZ זכרון 2GB ram DDR2 Corsair כרטיס קול mega blaster creative ultra edition 0.01 קירור : THERMALTAKER 5 PRO , ARCTIC COOLER 500K ואני גם מקרר אותו בחנקן נוזלי --------------- תודה מרגל.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - קניה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קצת מהכול (מחשב תלמיד) בדגש על מסך מגע ועט לציור על המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN10 …
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, כפי שציינתי בכותרת, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי ב3,500 ש''ח. המחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר, אך אולי במהשך הוא ישמש אותי לצרכים אחרים כמו תכנות, עיצוב וכו'. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט, קריר, ושאני אוכל להשאיר אותו דלוק במשך כמה ימים רצוף 0תמיד פחדתי לעשות את זה עד עכשיו). אני מאמין שבעתיד אני ארצה לשדרג את הזיכרון או ההארד דיסק, אז כדאי שיותאם לכך מראש. חשוב מאוד שהמעבד יהיה של אינטל והכרטיס מסך של Nvidia. זה לא הכרחי, אבל אני אוהב את החברות האלה. וחשוב לי להדגיש שוב את נושא השקט והקירור, כי אלה באמת דברים שחשובים לי. תודה
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לרוב הורדות והזרמה של 1080p לטלוויזיה, אבל צריך להיות מספיק חזק להריץ VS ו SQL בצורה מכובדת * גודל המסך? 15, ממש רוצה מסך full hd , ומט (אפשר לשקול גם 14) * משקל רצוי? קל, יש לי בעיות גב וכל דבר פחות מ2 קילו יתקבל בברכה ודק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן של 4 שעות אמיתיות יהיה מספק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * בלוטות? לא הארד דיסק - SSD HDD שילוב? העדפה לשילוב, מוכן להתפשר * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, מוכן להתפשר * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה חוץ מASUS, מה שע…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הי בגדול אלה הדרישות העיקריות - לא טאבלת, אלה מחשב עם מקלדת רצינית שבעיקר משמש לאופיס. מבחינת גודל - 11 אינץ עדיף. אני כל הזמן נתקע בזה שהקטנים מגיעים עם מסך מבריק - לפעמים כי הם כוללים טץ' - וזה משגע אותי. משהו מכיר חיה כזו? יש ללנובו את הקטנים - הx200 - אבל הם יותר מידי "עסקיים". רעיונות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! החברה שבה אבא שלי עובד החליטה לתת לו חשבון הוצאות למחשב- הוא טס הרבה וכאלה, ולא צריך הרבה יישומים בתכלס (אבל אני אשמח לגנוב לו את המחשב...), המחשב יהיה בעיקר לישומי אופיס ואינטרנט, ואולי צפיה בסרטים מדי פעם. התקציב מאוד גמיש- שוב על חשבון החברה... וזה לא בעיה לקנות בארה"ב או באירופה (גרמניה בעיקר) בקיצור, מה שהוא צריך (לפי סדר חשיבות): 1. משקל הכי קל שאפשר 2. בטריה ארווווכה שתחזיק לו לטיסות ונסיעות 3. כונן dvd פנימי 4. אמינות- לא צריך איזה אחריות מטורפת, אבל שלא יתפרק אחרי שבועיים 5. אם אפשר- שיראה נורמלי (בכל זאת, הוא מסתובב עם זה...) בינתיים רק ראיתי איזה מחשב של סוני שנראה נחמד וזה שעובד איתו מנסה כל הזמן לשכנע אותו לקחת MacBook, מה אתם אומרים? תודה מראש לכ…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אם אני לא טועה הזכרון הנתמך הוא DDR 333MHZ מישהו יודע (או שיש למישהו) איפה ניתן להשיג זכרון 1GB כזה זול (לא מינימום 250 ש"ח בזאפ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע היכן בארץ אני יכול לקנות את ה Asus 1021 E450? מישהו יודע על ספקים כאן בארץ לפריט? תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1.מארז אם ידית + ספק EZCOOL450 W 12C, 2.מעבד intel core 2 quad q8200 2.33 ghz 3.לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l 4.כרטיס מסך gigabyte ati raedoen 4650 1024mb pcie 5.דיסק קשיח 500 gb sata 2 7200 16 mb western digital 6.זיכרון kingston 2 gb ddr2 800 mhz 7. צורב דיוידי סאטא 22X LG בחנות אמרו 2390 שקל האם זה שווה?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-