ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מעבד : AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice לוח: ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 זכרון:Corsair 1GB (2x512) PC 3200 C3 Value כרטיס מסך: Gigabyte ATi Radeon X600PRO 128-bit 128MB Bulk קירור:Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System מארז: Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window 400Watt
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, ברצוני להקים משרד עם שלוש עמדות. המחשבים ישמשו בעיקר לפעולות אדמיניסטרטיביות (אופיס+אינטרנט) אשמח לדעת האם ב 10K אפשר לארגן שלושה מחשבים + שלושה מסכים דקים (19 אינץ גג) + מדפסת + ראוטר/סוויץ + כבלי רשת 100M (המחשבים יהיו צמודים יחסית כך שאין צורך בהרבה מטרים) אשמח לדעת לגבי כמה עולה היום להחזיק WIN חוקי, ואופיס חוקי (אין צורך ביותר מ WORD,EXCEL,POWERPNT) בתודה מראש, חן נ.ב. אם יש צורך לחרוג מעט מהתקציב בתמורה שווה, כמובן שאסכים
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאחי הקטן מחשב לא רציני כולה הוא כולה עלה עכשיו לכתה ד'...כבר יש לי איזה מישהו שנתן לי מפרט הנה אני שם אותו פה. המחשב עצמו לא צריך שיהיה מי יודע מה...רק שיעבוד חלק באינטרנט ובמשחקים קלילים כאלה... רק תגידו לי אם שווה כל זה ב-1550. אין לי יותר תקציב. תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאה רבה בפורום על הרבה מפרטים והתייעציות רבות, התגבשתי על המפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).י; פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין (פרנסה) אוטוקאד דו מימד (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחפש מחשב לסטודנטית אין העדפות מיוחדות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מפרט לחבר כולל מסך מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. DJ ,cubase ,traktor 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום. בניתי מפרט ואני מעוניין לקבל עליו חוות דעת. המפרט מ-K.S.P ראשון לציון. המחירים אחרי הנחות, כפי שמצויין באתר. התשלום במזומן. מעבד: E6300 - 1195₪ לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) ATX - 950₪ זכרונות: Twinmos DDR2 1GB 667MHz - 470₪ כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6600 256 MB PCI-E - 495₪ כונן קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS - 430₪ צורב די.וי.די: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 - 175₪ מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) - 240₪ ספק כוח: Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) - 190₪ הרכבה: 100₪ סה"כ: ₪4245. האם ניתן לשפר משהו? האם הזכרונות הם DUAL?..אני מעדיף שני סטיקים של 512 מאשר אחר של ג'יגה תודה בכל אופן
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בתחילת אוקטובר לצורך גיימינג. האם כדאי לכלול במפרט כרטיס GTX570 או שני HD6870? אבקש 8GB זכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עכשוויים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות לי ליומהולדת לפטופ ( הגיע הזמן, שנה רביעית ) בקיצור, זה הדברים שאני יכול לחשוב עליהם: * מטרות המחשב? בעקרון המחשב הולך להיות בשימוש בכמה מקומות: 1. לאישתי באוניברסיטה, יום בשבוע - לא קריטי ( סתם משעמם לה, והיא תשמח לכתוב בו במקום במחברת ) - אז לא כבד מדי אם אפשר. 2. לי לאוניברסיטה - 3 ימים בערך, בעקרון, כל עוד יש WIFI אני מבסוט :] יהיה נחמד אם יש פיצ'רים אחרים שאני לא מכיר שנוחים לסטודנטים, למרות שאני לא ממש מאמין שאני אשתמש בו למשהו חוץ מאינטרנט\סדרות - בהנדסה זה לא ממש רלוונטי. 3. בערבים ובסופ"ש - לאישתי, במקום המחשב שיש לה ( מסכנה, AMD 3000+,1 GB ) + יהיה מחובר לטלוויזיה החדשה שקנינו ( 37, FHD ) - אז אני מאוד אשמח ל-HDMI, כמובן שאני צריך שהוא י…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. בניתי לי מפרט שבעיקר נועד למשחקים ולצורכים בסיסיים כמו אינטרנט סרטים וכו. יש לי מסך של 20 אינצ קיים וכל שאר הציוד העקפי. אני קונה אך ורק מהחנות KSP כי היא קרובה אלי אז אין אפשרות לקנות במקום אחר. מעבדי אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB כרטיסי מסך ASUS 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomaha…
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בוקר טוב, אשמח לעזרתכם בבנית מפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר על מחשב משרדי, עם דרישות מינימליות (יחסית) לעריכת וידיאו, למשל, לכידת וידיאו מדפדפן, פתיחה של פרימייר (בקבצי וידיאו במקסימום Full HD) רינדור בסיסי. עיקר העבודה אינה עריכת וידיאו אלא עבודת משרד "רגילה" לעיתים נדרש לפתוח פרימייר ולכן אני רוצה אפשרות לעבודה איתו בלי שכל המחשב יעבוד לאט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן לשקול שדרוג המחשב שלי במידה וניתן. פרטי המפרט שלי מצויים בפרופיל אשמח להצעות כיצד אוכל להחיות מחדש את המחשב שלי. השימושים שלי כיום הם בעיקר: אינטרנט, אופיס ומשחק פיפ"א 10 בלבד. מעוניין שהמחשב ירוץ בצורה יפה ומהירה. תקציב- עד 2000 שקל, רצוי הרבה פחות. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קודם כל מדובר על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ במפרט הראשון הכרטיס הוא לא מובנה אבל למרות זאת לוקח 256 מגה מהזיכרון? אם כן, אז מה היתרון בכרטיס כזה לעומת כרטיס מובנה? במפרט השני יש מעבד יותר חזק, כרטיס מסך מובנה, והרד דיסק יותר קטן. לגביי הכרטיס מסך, כרטיס מסך מובנה כמו זה שבמפרט יהיה מספיק בשביל להריץ בעתיד הקרוב ויסטה? יש אפשרות בעתיד לבטל את הכרטיס מסך המובנה ולהוסיף כרטיס מסך? השימוש יהיה לעבודה משרדית אינטנסיבית והרד דיסק של 80 ג'יגה מספיק לי, אז איזה מפרט כדאי לקנות? תודה אור
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הי חברים. במידה ושאני לא מעוניין לעשות OC (מעולם לא עשיתי ואני לא בטוח שאני מעוניין להיכנס לנושא) האם יש מקום לערוך שינוים במפרט הנ"ל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31382[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31691[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]CoolerMaster V8 GTS CPU Cooler[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30889[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colsp…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי את החלקים הנ"ל שמלבדם אוכל להשקיע עוד 4000 wd 320 gb 484 bfg fuzion 7600gt 880 antec smartpower 400w 281 חלקים שאני קונה(ksp): core2duo e6300 1110 790 gigabyte p965 s3 240 ?HEC Compucase CI-6A21 החלקים בהם נתקלתי בבעיה הם הזיכרונות(2gb) והקירור(כולל מעבד,ציפסט,כרטיס מסך,קייס ,מה עדיף על מה??) תעזרו לי בבקשה להרכיב מפרט שיהיה טוב לאוברקלוק יצא לי כבר המיץץץץץ
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסביבות ה 3-4 אלף שקל,ללא מסך , מטרת המחשב היא עבודה יום יומית גלישה וכמובן תלת מימד שאני עובד איתה . בנוסף גם מקלדת ועכבר אני צריך . המפרט הנוכחי שלי כרגע זה . Q6600 Gigabyte GA-EP43 DS3L WD Caviar 500GB Artic cooling Freezer 7 pro LG GH22 CM CM690 Gigabyte Radeon 4870 512 MB 2*4 DDR2 800 CL5 Crosair 550 את המחשב הנוכחי אני רוצה להעביר לבן משפחה ואני מענויין לקנות חדש, השימוש העיקרי הוא תלת מימד שאני עובד בזה וכמובן גם גיימינג וכ'ו, אשמח לקבל מפרט דומה יותר חזק מהמפרט הנוכחי במסגרת הסכום שרשמתי למעלה.לא מעוניין כל כך ב OC אף פעם לא עשיתי, כמובן דגש על שקט זה מצויין , הנוכחי קצת עושה רעש . תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני נועם. אני מתכנן לקנות בתחילת החודש הבא את המפרט הבא והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנוגע להתלבטויות שלי על מארז וספק. אני מבקש שגם אם אתם חושבים לגבי אחד החלקים שעדיף לי לקנות משהו אחר אז תביעו את דעתכם. המחשב מיועד למשחקים כבדים, כעיקרון אין לי תקציב מסוים אבל לא אכפת לי להשקיע כמה שצריך על גבול הטעם הטוב. MotherBoard: Asus Rampage Formula בחרתי דוקא את הלוח הזה כי הוא עם הצ'יפסט הכי חדש של אינטל (X48) ועדיין מותאם ל-DDR2. CPU: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX הלכתי על מעבד שנראה כחזק מאוד לטווח הארוך ועדיין במחיר הסביר. Mermories: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 הבנתי שזיכרון ב-CL4 הוא יעיל יותר מ-CL5, מתלבט בין OCZ ל-Cors…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, נראה לי הכי מתאים. אם לא, מצטער. יש לי מחשב בן קרוב לשנתיים שבזמנו היה מפרט high end והיום הזמן מתחיל לתת בו את אותותיו. נכון, הוא עדיין סוחב אבל משחקים שיצאו לאחרונה ( Oblivion ועכשיו NWN2) כבר לא ממש רצים כמו שהייתי רוצה. המפרט: ASUS A8N SLI 939 AMD Athlon64 3500 Radeon X850XT PC3200 2GB RAM- רמה סבירה, נדמה לי סמסומג או TwinMos WD Raptor 74GB Seagate 300GB מארז וספק 420W של Thermaltake עלה משהו כמו 12,000 ש"ח בינואר 2005 עכשיו יצא ה 8800 GeForce וכולי נוטף ריר, חשבתי אולי להתחיל מסע שיכנועים אצל האשה שתרשה להוציא עוד סכום לא קטן ולשדרג. חשבתי על לשדרג את המעבד ל +AMD X2 4800 (כ 1700 ש"ח) וכרטיס מסך 8800 GTX (כ 4000 ש"ח) בתקווה שיח…
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למפרט בחמש וחצי אלף ,ללא מסך,ללא כונן קשיח,וללא כונן DVD הייעוד הוא משחקים כבדים,רצוי שיהיה לו 2 גיגה של DDR 800 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לפני כמה שבועות נשענתי על כבל ההטענה של ה-X60 שלי (בנקודת החיבור עצמה למחשב), ונשמע "קנאק", מאז הוא המשיך לעבוד, רק שהחיבור היה מתנתק לפעמים (ומתחבר מיידית לאחר שנייה), היום הכבל התחיל להוציא עשן והוצאתי אותו באופן מיידי. השאלה שלי איפה ניתן לרכוש כבל כזה כזה חדש, מי שמכיר הרי לכבל יש למעשה שני חלקים, אחד שהוא הספק כוח, והשני שמתחבר מהספק כוח למחשב, הבעיה היא עם החלק שמתחבר למחשב, השאלה אם שווה להחליף גם את הספק כוח? מה סדר הגודל של המחיר בכל מקרה, ואיפה ניתן לרכוש כבל שכזה, כי אני צריך את המחשב ללימודים. תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני עושה מעבר ממק לפי. סי., על המחשב אני עורכת וידיאו עד כה השתמשתי בפינל קאט ופרמייר פרו. בהמשך אני מתכננת ללמוד אביד ואפטר. יש מחשב נייד שמתאים לצרכים האלה? אם כן אשמח ליעוץ בכל הנוגע למפרט הטכני. תודה!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
קניתי מארהב דרך חבר : 3800+ (S-939) X2 DUAL ?1Gb 400MHz Corsair (CMX) CL2? X 2= 2gb evga ?7900GT CO 256MB חסר לי לקנות מארז ולוח אם לצורך העניין של השאלה שלי. מה דעתכם על המארז הבא (לגבי אספקת הרעש שלו או השקט שבו?) ולגבי הלוח אם איך הוא למרות שהוא יוצא לי איזה 820 שח מKSP? אני לא בקטע של אוברקלוקינג אז לא למהר להגיב. תודה אה המארז והלוח: HEC Compucase CI-69U6 400W DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D s939
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 אפשר לחרוג במעט. 2. השימוש: אופיס גלישה ומוזיקה. 3. ציוד היקפי: אם אפשר להכניס מקלדת ועכבר איכותיים ונוחים לעבודה מרובה יחסית. 4. שקט שיהיה די שקט . נמצא בחדר שינה. 5. אוברקלוק ? לא 6. מערכת הפעלה ואופיס? כן. רצוי ווינדוס 8 ואופיס כמובן. 9. חשוב לי מבחינה עיצובית. שיראה נורמלי. לכן אני בכיוון של מסך של aoc ולא בחרתי במסכים המומלצים כאן של דל. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8303 הערות נוספות : שיריץ חלק ווינדוס 8 . דיסק קשיח איכותי ובעל נפח של טרה לפחות. למרות שנרשם שמיועד למוזיקה אין צורך ברמקולים. קיימים כבר רמקולים איכותיים שישודכו למחשב. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללמודים ולמשחקים.... עכשיו יש לי כמה דרישות שהייתי רוצה לראות בו... קודם כל שהמשקל הכולל שלו לא יהיה כבד מדיי סביב ה3 קילו... כרטיס מסך- הייתי שמח למצוא אחד של geforce 9600 או יותר טוב גודל מסך עדיפות ל 15.6 כמובן שיהיה לו wifi ואם אפשר גם bluetooth זה בגדול הדברים היותר חשובים לי שיהיו.... וכמובן של חברה אמינה שיש לה אבא ואמא פה בארץ... התקציב הוא סביב ה4500 אבל אפשר להתגמש אם צריך.... תודה רבה רבה לעזורים....
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-