ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע סטודנט ומחפש מחשב נייד קל עם מסך מט, המחשב בעיקר לויזואל סטודיו, סרטים ואינטרנט. זה פחות או יותר הכוון , הבעיה שהמסך כאן לא מט http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori54&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he * גודל המסך? 13-14 מאוד חשוב שהמסך יהיה מט * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן ,6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 150 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus,dell,hp …
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מחירו של הנ"ל נע בין 4800 ל 5000 ש"ח מיועד ללימודים בלבד (גלישה אופיס וכו') באם יש משהו טוב במחיר יותר זול אז עדיף ראיתי את http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm שמככב די הרבה בפורום אקיצר, מה עדיף??
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, בנו לי פה מפרט לפני כמעט חודש והייתי חייב להוריד קצת בתקציב. לכן הורדתי והוספתי כמה דברים. זה מה שיצא לי: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM E4500T כמות: 1 - מחיר: ¤624 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤170 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤216 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II WD1600AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤284 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1450 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer …
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי זו מופיעה מיספר הודעות למטה, אני כותב זאת כדי שלא תבזבזו את זמנכם עלי פעמיים אם הבנתי נכון ( "נהג חדש" בפורום ) אז זו מתכונת שתקל יותר עליכם פשוט כאן הדברים רשומים כתשובות לשאלון המצורף כפי שביקשו מנהלי הפורום שוב המון תודה על התשובות בינתיים , ובאמת כל הכבוד לכם על ההשקעה והעזרה . אני מעט פחות "הדיוט" עכשיו וזו עזרה גדולה מאד ביי ערן מחשב חזק לעבודה מיקצועית בתלת מימד 1. תקציב עד 5000 ש"ח אפשר מזומן 2. עבודה מיקצועית בתוכנות תלת מימד כמו מאיה, מקס, ריינו . כולל רינדורים-נדרשת רמת ביצועים גבוהה ביותר 3. לא נידרש שום ציוד היקפי 4.ניתן לותר על כונן ו-די-וי-די , נלא זקוק לכרטיס קול איכותי 5. אין העדפה 6.אין חשיבות לעיצוב , קירור יהיה חשוב לפי המלצתכם …
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
1)האם יש ניידים שיותר מותאמים לפעולה רציפה 24/7 (תחליף שולחני) ואם כן איזה מאפיינים/תכונות יש להם? 2)האם יש ניידים עם מסכים קצת יותר טובים מאלה שמקבלים בדרך כלל או שהכל אותה ג'יפה עם פאנלים נחותים? 3)האם יש ניידים בלי מאווררים, עם קירור פסיבי בלבד? 4)האם מסכי הלד שאני רואה בחלק מהניידים עדיפים על ה-LCD? ועוד באותו נושא, האם מסך מט (לא מבריק) עדיף ולמה? 4) איזה חברות נחשבות כנותנות אחריות טובה בארץ? האם לדעתכם כדאי מאוד להקפיד לקבל מינימום 3 שנים? 5) רוב המפרטים שאני רואה מאוד דומים. עד כמה ההבדלים בין מעבדי ה- i3 גדולים למשתמש ממוצע (אינטרנט,סרטים) לדוגמא i3 350 מול i3 380? *לגביי HD , עד כמה ההבדלים בין 5400rpm ל-7200 יורגשו ?(שוב למשתמש ממוצע) המון תודה למי שיענה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני מחכה לקנות מחשב וכל הזמן אומרים לי לחכות לעוד ועוד השקות וכבר עברה חצי שנה בכל מקרה עכשיו החלטתי שאני רוצה לרכוש השבוע מחשב. אני גיימר שעושה סירטונים ליוטיוב ועורך תמונות/סירטונים באדובי עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד שכבר לא עומד בכל העריכות.. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב חזק שיוכל לעמוד בכל מה שאעשה. אני גם צריך לקנות מסך אז אם יש איזה משהו מומלץ אשמח לשמוע! אני מכוון לתקציב של 5-8 אלף שקל תודה על העזרה חברים!! זה מה שאני בניתי בנתיים https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=210303
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
* עובד מהבית * בונה אתרים בוורדפרס * מתעסק בפוטושופ קצת * פותח הרבה חלונות בו זמנית * לא משחק משחקי מחשב/גיימינג * אולי בעתיד אפתח עיצובים בפוטושופ איזה מחשב נייד לצרכיי יהיו הכי מתאימים? מגבלת תקציב: 7200
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שמיועד למשחקים ב1240$ בארה"ב, מהחנות http://www.compusa.com או מחנות אחרת בפלורידה. את המארז והספק קונה בארץ, כחלק מהתקציב של ה1240$. תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? TUD HL2 crysis COD וכל המשחקים החדשים שיצאו או יצאו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, אני רוצה לקנות לפטופ שישרת אותי ב+/- 3 שנים שנשארו לי לתואר, הדרישות: - יישומים רגילים, צפייה בסרטים, תכנות בתוכנות דוגמת מטלב. - חשוב מאד שתהיה לו תחנת עגינה ייעודית שממנה יש יציאות HDMI, DVI, וRJ 45. - שיהיה יחסית קל (1.5 - 2 ק"ג), ובאיזור ה14" - תקציב עד 3200 ש"ח (לא כולל תחנת עגינה, שאשמח אם תוכלו לפרט גם עליה) בתודה, יובל.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הממחשב הזה: HP PAVILION DV6985SE 1.מה דעתכם על המחשב? 2.שווה את המחיר? 3.אני לא כל כך מבין ביציאות של מחשבים ניידים אז אני רוצה שתסבירו לי איזה יציאות יש במחשב הזה והאם קיים בו WIFI,Bluetooth,hdmi,vga,tv-out,firewire,קורא כטיסים והעניין עם הטביעת אצבע. תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ידידה שרוצה לקנות מחשב נייד. היא סטודנטית לאדריכלות, ולכן צריכה מחשב נייד דיי בסיסי שיריץ תוכנות Office וגם תוכנות כמו פוטושופ ו-AutoCad. לפי מה שבדקתי התוכנות האלו לא באמת כבדות (גרפיקה דו-מימדית ושירטוטים), והיא לא מתכוונת להריץ תוכנות כמו StudioMax או מאיה. המחיר צריך להיות באיזור ה-5000, ועדיף מסך באיזור ה-15". חשוב שיהיה קל, שיהיה מחברה מוכרת (אחריות וכדומה), ושיהיה רלבנטי לכמה שנים טובות. יש לי ידע בסיסי בחומרה של מחשבים רגילים, וחשבתי על משהו כזה: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=713500 תודה,
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. אפשר לחרוג אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש קל בתוכנות Solidworks ו Autocad. סיכומים וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן, אבל 256 בלבד, אז עדיף שלא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד (אפשרות להתקין XP תהיה נחמדה), וחשובה מבחינתי רמת השירות בתקופת האחריות, לא אחריות בינלאומית וכו', אלא שאוכל למסור את המחשב לחברה, ולקבלו בחזרה מתוקן, עם מינימום כאב ראש. כמובן שגם תקופת אחריות משחקת תפקיד. שימוש סטודנט ממוצע: עבודה משרדית, סרטים (לא משחקים), matlab בסיסי. מסך בין "15 ל- "17. לרוב לעבודה נייחת ליד שקע חשמלי, כך שצריכת חשמל, התחממות וכו' לא משמעותיים. התלבטות עיקרית בין שלושה דגמים, של gigabyte, dell, ו- hp. GIGABYTE W566U Intel® Core 2 Duo 2.0GHz 2GB : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8652 DELL INSPIRON 1525 2.0GHZ (BLACK) T7250 15.4'' 160GB 2GB : http://zap.co.il/model.asp?model_id=686940 HP Pavilion dv9750…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש נטבוק לאישתי, חובה: קל מאוד (עד 1.2K), צבע לבן, ובלוטוט' כל שאר הירקות גם ככה זהים בכל הדגמים. חשבתי על האסוס 1005 HA האם יש דגם אחר שמומלץ יותר כיום? תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר איזה כרטיס גרפי יותר חזק ati x1400 או nvidia 7400go ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי שאלה פשוטה מכיוון שאני רוצ הלרכוש מחשב מחול איך בדיוק אני יכול להוסיף אותיות בעברת למקלדת אח"כ <
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד עד 2500 ש"ח בשביל אופיס ואינטרנט הוא לאישה זקנה אז רצוי מסך גדול... תודה.. ואם אפשר גם כתובת איפה לקנות הכי בזול באיזור תל אביב\רמת גן והסביבה...
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים אני משתמש ב1280X1024 ויש לי מסך של ACER 17 אינג' אבל אני צריך חדש גם ככה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, מבקש את חוות דעתכם על מפרט לשימושים כלליים ומעט משחקים. ₪730 ₪730 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ₪459 ₪459 1 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ₪433 ₪433 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB ₪687 ₪687 1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ₪176 ₪176 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ₪93 ₪93 1 מקלדת Logitech Media Keyboard ₪149 ₪149 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ₪41 ₪41 1 מאוורר למארז Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - BLUE ₪192 ₪192 1 מארז כולל ספק JSP-TECH N-880C 400W ₪415 ₪415 1 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1GBx2) 667Mhz CL5 ₪59 ₪59 1 עכבר ארגונומי אופטי גלילה Smart Com סה"כ 3433 ש"ח. מה דעתכם על…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שאלה.. יש ברשותי מחשב נייד מדגם Dell , סדרה Inspiron 1525. מותקן עליו Windows Xp Sp3 . שאני מבצע שיחות עם סקייפ, הצד השני נשמע מאוד חלש. זה קורה לי עם כמה חברים. אציין שבמחשב הביתי (שולחני) שלי, אני שומע מצויין מישהו יודע אם יש אופציה להגביר את הווליום בנייד ? (יותר מהכי גבוהה כמובן.. ) אולי הדרייברים לא מתאימים ? יש גם דבר כזה שנקרא שם בדרייברים UAA , אולי זו הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,איזה כרטיס טוב אני אצטרך לקנות בכדי שיהיו לי ביצועים טובים במשחק? תודה רבה [לא משנה המחיר] אני מצטער שפתחתי פה את הנושא אני חדש פה ולא ידעתי.. סליחה כולם
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט לסטודנטית לעיצוב גרפי (פוטושופ, פרמייר, אפילו CAD ועוד תוכנות גרפיות שונות ומשונות). ללא משחקים. התקציב כולל מסך וציוד הקפי. התקציב גמיש אם זה הכרחי. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהתלבטות בין שני מחשבים של דל. הראשון - dell inspiron i7 2670m http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804653 אבל לא במחיר הזה, אלא מחשב מחודש שעולה 2950 ואחריות לשנה בלבד. השני - Dell Vostro 3460 VM-RD33-6143 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822919 לא משנה הדגם הספציפי עם המעבד הזה העיקר vostro i5 , 14 inch המחשב עם אחריות לשלוש שנים ועולה 3400 בערך. המחשב צריך לשמש לסטודנט מדעי המחשב עם כל התכנות שצריך לעבוד על המחשב חלק. בלי משחקים. התקציב הוא מקסימום 3,500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-