עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Juvleve,

אהלן, אני מתחיל שנה הבאה ללמוד רפואה, ואני צריך לקנות לפטופ... התקציב הוא עד 4000 ש"ח מטרות המחשב? בעיקר עבודה עם תוכנות אופיס, צפייה בסרטים, הורדות וכל מה שקשור לאוניברסיטה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 ל-15 מבחינת גודל, עדיף מאט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מעדיף אם אפשר בסביבות 9 שעות זמן בטריה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי, המחשב מיועד לשלוש שנים לפחות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב לאינטרנט, אופיס, הורדות וצפייה בסרטים - יתכן בעתיד שימושים גרפיים קלים כגון פוטושופ ודומיהם - נדרשת תשובה האם המפרט יתאים בעתיד? 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. זקוק למסך(די נעול על סמסונג 24 HD אבל פתוח להצעות חלופיות)-תקציב עד 1500 ש"ח, מקלדת+עכבר(אלחוטי, מתלבט לגבי עמיד במים),רמקולים 4. האם יש …

3. Started by MasteRoi,

מחפש מחשב קשוח, עדיפות לאינטל. ללא OC גם למשחקים, אמנם זה לא הדבר הכי חשוב. 1 טרה -הארדיסק. ואת השאר אני מקווה לשמוע את דעתכם המקצועית. תודה, רועי.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  4. אני שוקל לקנות את המחשב הזה: http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=10754&CatCode=560 עכשיו התכונות שחובה במחשב שאני רוצה זה: מעבד קונרו e6550 ומעלה כ.מסך 8600gt ומעלה (ואני מעדיף עם 512 זיכרון כרטיס) 2 ג'יגה זיכרון 250 ומעלה גודל הארד דיסק לא צריך ציוד היקפי התקציב שלי הוא בערך כמו של המחשב הזה אפילו פחות פשוט ניסיתי לבנות מפרטים כמו שאני רוצה וכולם יצאו לי 4000 + וזה אחלה מחשב במחיר טוב חח לי יש בעיקרון 2000 שקל אבל אני מנסה להשיג עוד..והמחשב הוא בעיקרון לצורך משחקים ועבודה קצת בפוטושופ ומחשב בסיסי...גם תשימו לב שבמחשב הזה לזיכרון יש 1066mhz ולא 800...

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד של LG דגם R510. הוא משמש כמחשב משני. הוא נתקע לי המון, וגם התקנת ווינדוס לא כ"כ עוזרת להרבה זמן. הייתי אצל טכנאי, הוא אומר שהמאוורר עובד, אבל על ריק, כי בעצם הכל מלא אבק בפנים, והוא לא מצליח לאוורר בפועל, ולכן המחשב מתחמם (מה שנכון) ולכן הוא נתקע וזה עניין של זמן עד שימות.. הוא רוצה על פתיחת הנייד והניקוי 180 שקלים. אפשר לעשות זאת לבד? אפשר לקבל הסברים, במידה וזה אפשרי? תודה!

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by dor_la,

תקציב:3000 ש"ח חדש מהחנות זמן אחריות רצוי: לא יודע חברת המחשב הניד המועדפת: לא מבין בזה... מערכת הפעלה מועדפת: נראה לי ווינדוס 7 הכי טוב לא?? משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל!! גודל הצג: סביבות ה-13 אינץ' זמן סוללה רצוי: כמה שיותר!!! צבע המחשב הרצוי:לא חשוב מטרת שימוש המחשב עבודה משרדית\אינטרנט הכי חשוב לי במחשב זה שלושה דברים 1. צג סביבות ה-13 אינץ 2. זמן סוללה אמיתי לא החרטא שהיצרן רושם כמה שיותר ארוך!! 3. כמה שיותר קל!!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by x-cutioner,

שלום עזרתכם במציאת הנייד המתאים לי: צרכים: גרפיקה סבירה+, כרטיס מסך שיפעיל משחקים כבדים באיכות טובה. מסך-חובה 15 אינץ' + DVD צורב, דיסק קשיח 120+ ורמקולים טובים. משקל לא חשוב. אחריות בינלאומית. תקציב: עד 7K. מה אתה מציעים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  8. [תקציב] 3,500שח | אפשר חריגה. [מטרות] משחקים כבדים סרטים HD. [ציוד הקפי] ללא, אך יש להסתמך על כך שבעתיד אני משדרג למסך 22" , כרגע יש לי 19" [כ.מסך] יש לי כבר 9800GT אז לא צריך לקנות עוד אחד, אבל בעתיד אני מתכנן לשדרג לHD4870 או למשהו חזק אחר שיצא ולקנות מסך 22" אז שהספק יהיה מתאים. [בסוף אני לא הולך על ס.ל.י] [OC] מתכנן לעשות OC משמעותי למעבד ולכרטיס [מארז] כמה שיותר שקט וקר איך זה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. אל תתביישו לגרום לי לבכות אני רוצה רק את האמת KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E? לוח אם amd athlon 64 x2 dual core socket am2 3800 מעבד hynix ddr 2 667mhz 512mb x2 זיכרון evga 7300gt 256mb ddr2 tv dvi pci-e כרטיס מסך מה אומרים אני יהנה ממנו ??

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. רכשתי מחשב נייד אך בניגוד לפרסום, הוא היה ללא יציאת S-Video. החברה מכירה באחריות ומוכנה לספק לי אבזר בעזרתו אוכל להתחבר בין המחשב הנייד ובין מסך הטלויזיה ללא יציאת S-Video. אין לי מושג מה אני צריך. הבנתי שניתן לחבר יציאת VGA לטלויזיה..... אך גם הבנתי שלא מדובר בכבל פשוט אלא בדבר מורכב יותר. אודה לכם אם תגדירו לי בדיוק מה אני צריך כדי שאוכל לוודא שמקבל מהם דבר תקין שיעשה את העבודה. תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. שלום אני מקווה שאנשים יעזרו לי פה למה פעם שעברה לא היתה שום תגובה באשכול הנה 3 מיפרטים הראשון מאייבורי השני מFOXPC השלישי מSKYPC מעבד:Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם:Gigabyte GA-G31M-S2L/Asus P5KPLCM G31 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200 RPM 16MB Hitachi/Western Digital/Seagate זיכרון:2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב:LG X22 SATA DVD Asus/Optiarc/Pioneer כרטיס מסך:Intel GMA 3100 UPTO 384MB מובנה על הלוח ספק:EZCOOL 450W 12CM FAN מארז:Raidmax Sagitta II מאוררים:שני מאוררים 12CM מוארים ועוד אחד 8CM מואר השני מFOXPC הGAMER BASIC 100 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1358 השלישי http://skypc.co.il/pl_product~sky099~88~0.htm מה עדיף לי לקחת מהשלושה ה…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by lexsus,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב 4000k ללא צורך בoc והמחשב יחובר למסך 22 אינץ hd full וזה שני המפרטים שאני מתלבט : מעבדי ‏AMD Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור none מארזים AeroCool ExtremEngine Silver ATX Case No PSU ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fa…

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by doldol360,

אני רוצה לקנות מחשב בעלות של 4.5K כולל מסך LCD עדיף 22 INCH מטרות המחשב? משחקים, סרטים אינטרנט.. הכל מהכל אבל הכי חשוב משחקים כבדים אין צורך להכליל ציוד הייקיפי חוץ ממסך כפי שאמרתי עדיף 22' העיצוב לא חשוב מיצידי שיראה כמו תחת אבל שיעבוד כמו ראש (איזה משחק מילים אה ) . אני רוצה מחשב שקט עד כמה שניתן ברמת החריש(שאני לא ישמע אותו בכלל) OC אולי רק לכ.מ אבל ממש לא ברמה גבוה.. עד כמה שניתן עם קירור סטוק (אני גר בבאר שבע אז לא להרכיב לי מפרטים מחנויות בחיפה :\ )

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  14. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי 13.3 אבל אם אןי אז תעשו כמה שאפשר * משקל רצוי?פחות מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 גיגה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?TOSHIBA

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by TAsraf,

אז ככה אני לא באמת צריך אותו כי קניתי כבר מחשב אבל אני רוצה לראות מה יכולתי להשיג באותו מחיר יותר טוב כי ברור שיכולתי להשיג יותר 6.5K תקציב כולל מסך רמקולים מקלדת ומסך המחשב אמור להיות למשחקים

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by henbasel,

אני לא כל כך מבין גדול אבל זה מה שחשבתי אני יכול בתקציב עד 6000 בלי מסך אבל אני מעדיף 5.500 המחשב מיועד למשחקים וסרטים לוח : Asus P5LD2 זכרון : Samsung DDR2 1GB 667MHZ ד.קשיח: w.digital 200GB 8MB 7200RPM SATA אין לי מושג מה זה SATA2 ואם שווה להשים SATA 2 תנו לי את דעתכם כרטיס מסך: GF6600GT 256MB 128BIT pci-e מעבד : Intel p4 duel core 2.8 64 bit תחשבו שאני צריך להגיע ל6000 שח עם מארז וכונן DVD וכל זה אני פשוט רוצה את ההכי טוב למשחקים וסרטים חשבתי על לקחת לוח אמ יותר טוב אבל לא יודע

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  17. יש לי כבר מעבד חזק (i73770), והמטרה להרכיב מחשב שיהיה future proof ויחזיק כמה שנים טובות ללא צורך בשדרוג, ושיהיה כמה שיותר אמין (גם אם צריך לשלם קצת יותר בשביל זה) המחשב לשימוש משרדי/ביתי ללא משחקי תלת ממד או גרפיקה כבדה (גם בעתיד לא ישמש למשחקים) לא ישמש לתוכנות כבדות במיוחד, אבל המהירות חשובה - זמן הדלקה, פתיחת חלונות חדשים וכד' מהיר כמה שיותר גם בריבוי משימות. לא מתוכנן שום OC שקט חשוב, אבל לא קריטי. אני רוצה מחשב קטן, והחלטתי להשקיע לא מעט במארז בשביל זה, אבל אני לא בטוח אם המארז לא קטן מידי , ביחוד בקשר לאוורור והתחממות (שעלולה לקצר את אורך החיים של המערכת). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: Shythe Big Shuriken…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. המפרט מורכב בשביל אח שלי שבעיקר משחק משחקי רשת קלים כמו Counter Strike 1.6, MU Online וכו'. האם הוא יעמוד במשימה? מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.8GHz(E2160) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤540 לוח אם: ALBATRON PM945-GZ ¤316 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8500GT 256MB DDR32 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤491 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD080HJ ¤235 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤177 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz ¤241 מארז: A-TOP X-BLADE SILVER w/o PSU ¤330 ספק כוח: HEC 350ART - 350W - 20/24 PIN - ATX 1.3 ¤193 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤2602 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. Started by virtuoz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTAV וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by שי סימוני,

מפרט ב25,000

21. Started by Black_Citadel,

על סף קניית מחשב נייד, וזקוק למידע הנ"ל תודה ידידיי

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  22. לא יצא לי להרכיב מפרט לעבודה משרדית , ואני לא איזה מומחה גדול. אבל ביקש ממני חבר , הבקשות שלו היו: - 2GB זיכרון (משום מה ). - כרטיס מסך GeForce 5700 (חחח נראה לי שאין דבר כזה כבר.. אז פשוט שמתי משהו חלש). - 160GB דיסק קשיח. אוקיי זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1248 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH מחיר: ¤554 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7300GS 128MB DDR2 64 BIT DVI TV/O- NX-73G128D - BULK מחיר: ¤384 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160811AS מחיר: ¤366 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי…

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by OranRoer,

אהלן,יש לי תקציב של 600 דולר למחשב חדש,אני מביא אותו מארצות הברית (לא משנה לי מאיזה חנות) גודל מסך 13-15.6 דיסק מעל 500 עדיפות ל750+ חשוב לי שיהיה לו מעבד חזק (אם אפשר לדחוף לו I7 זה יהיה מעולה-אבל מעדיף I5 עם כרטיס מסך נורמלי ולא המובנה של אינטל) המחשב בעיקרון לעבודה משרדית ולסרטים אבל אני רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ משחקים על איכות סבירה למקרה שארצה. אשמח להמלצה ולינקים למחשבים מחנויות בארהב. תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by White Shepherd,

שלום, חשבתי לקנות מחשב עם כרטיס מסך ATI (AMD) Readon 5850HD. לאחרונה יש הרבה כתבות על הסדרה החדשה שAMD אמורה להוציא. כדאי לי לחכות שתצא הסדרה החדשה והמחירים ירדו, או לקנות כרטיס מסך חזק יותר באותו מחיר? או שלא תהיה ירידת מחירים משמעותית? בכלל, AMD תוציא את הסדרה בקרוב או שייקח קצת זמן? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  25. שלום ושנה טובה לכולם אשמח להמלצות עבור מפרט למחשב המיועד לתכנות, הרצת תוכנות אינטנסיביות בעלות צריכה גבוהה של זיכרון וCPU. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. שימושי המחשב: תכנות, עיבוד מידע, משחקים פשוטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, כרטיס מסך נוכחי Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Re…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים