עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם , אני ידגיש בהודעה את החלקים החשובים. אני מחפש מחשב נייד בגודל מינימום 15.6 בעל פלסטיקה טובה (יש ילדים בבית) , יציאת HDMI , אם אפשר ESATA , bluethooth (בשביל לחבר עכבר אלחוטי כי אני מעדיף שלא יהיה צ'ופציק מחובר ל USB ) . מצלמה איכותית ומיקרופון איכותיים ככל האפשר,מומלץ גם רמקולים איכותיים. המשקל צריך להיות סטדנרטי. חובה , צורב והכל. הרד דיסק מינימום 320GB 4GB זיכרון מינימום. אין צורך במערכת הפעלה. זמן סוללה ארוך ככל האפשר. חובה אפשרות להרחבה האחריות ל3 שנים. חשוב שהמחשב יהיה נוח לשימוש ככל האפשר. וחשוב שיהיה מותג מוכר שיש לו יבואן טוב ואמין. תקציב גמיש ב100-150 ש"ח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by Ohad79,

הי, קיבלתי מהעבודה מחשב נייד ואני צריך להחזיר אותו. המחשב הוא של Fujitsu והייתי מאוד מרוצה מהביצועים שלו. המחשב הוא משני, לכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי כסף. 3500 זה באמת הגבול, הייתי רוצה יותר לכיוון ה- 2500 גודל מסך חשוב אבל לא קריטי, הוא ישמש אותי הרבה לצפייה בסרטים בתחבורה ציבורית. לא פחות מ- 13', עדיף יותר שימושים למחשב: בעיקר צפייה בסרטים וטוטוריאלים אבל אני מעוניין לקחת אותו איתי לגלובל גיים ג'אם למשל, שם הוא ישמש אותי למידול לואו פולי וקצת טקסטור וגרפיקה בסי אס 5. גם חיי הסוללה חשובים לי. אולי אפשר למצוא דגם עם אפשרות להחלפה ואני ארכוש עוד סוללה. מקווה שזה מספיק מידע. במידה ולא אשמח לענות על כל שאלה. אוהד.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by os87,

מסך הלפטופ הפסיק פתאום לעבוד. המחשב עצמו עובד, אבל כל מה שניסיתי לא מצליח להחיות את הקשר ביניהם. חיפשתי פתרונות ברשת ושום דבר ממה שאיתרתי לא עבד. המחשב עצמו הוא Asus GS1

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אופיס, מעט פוטושופ, ותיכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך (קיים) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by erez1977,

מתכנן לבנות האקינטוש לצורכי עיבוד תמונה ועריכת סרטים. נא חוות דעתכם לרכיבים ולעלויות. אשמח להמלצות גם על חנויות שנותנות יותר תשלומים... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪199 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪781 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪422 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ₪304 זיכרון: Corsair 8GB Kit 4GBX2 DDR3-1600 CL8 כמות: 1 - מחיר: ₪439 קשיח למחשב שולחנ…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by tomermu,

אחרי אין סוף חפירות בפורום, ובקשות ושאלות וטענות ומענות, קיבלתי אתמול את המחשב החדש לאחר המפרט המומלץ שקיבלתי כאן. ועכשיו אני יושב מולו עם מסך T260 והוא יפה, ושקט ועובד מהר וכל מה שרציתי- יש בו. אז שוב תודה לכל מי שעזר.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by thejinji,

יש לי: מסך 22" וציוד הקפי מעוניין בחוות דעת על מפרט זה: (נבנה ב ksp) ------------------------------------ Core i5 750, s1156, 8MB Box 1030 GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 700 DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 630 Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 285 GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E 440 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 125 Gigabyte 3D Mars Aluminum Full Tower Black 470 Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) 190 total:3870 NIS תקציב מקסימלי: 4K+- שימושים: תכני HD , משחקים אין צורך באפקטים מלאים , מעט אופיס , לא עריכת וידאו , לא לעבודה דוגמאות למשחקים: force unleashed , COD mf2 , רזו…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by amitiamit,

שלום ! (אם טעיתי בפורום אז סליחה , זהו ביקור ראשון שלי באתר) יש לי אופציה לקניית מחשב משומש בן שנתיים בערך , המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים ( כולל HD - MKV ושאר הפורמטים המתקדמים) וקצת עבודה על תוכנות ( לא כבדות) הפרטים שאני יודע על המחשב שמוצע הם : מעבד- אינטל CORE 2 DOU , שתי גיגה RAM הרד דיסק - 230 גיגה כרטיס מסך - NIVIDIA GFORCE 8500 GT דורשים עבורו 1500 שח , אולי אצליח להוריד את המחיר לסביבות 1000. נ.ב אני כרגע משתמש במחשב פנטיום 4 שאומנם עובד אבל "נחנק" מהר מאוד בריבוי מסימות ולא ממש מצליח להציג סרטח HD. אז אשמח לדעת אם כדאי לקנות אותו או ששוה לקנות מחשב חדש ?? תודה מראש עמית נ.ב 2 אם יש עוד פרטים שצריך לברר על המחשב שלא ביררתי אשמח לדעת.. יום טוב עמ…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת אני הולך לקנות מחשב חדש. השימוש העיקרי הוא אינטרנט מעת משחקים ואימיול. מכיוון ואני מתכוון להשאיר את האימיול פתוח כל היום האם מעבד E7500 יתן לי ביצועים טובים יותר לגלישה ממעבד E6500? או שאין קשר?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by Guy950,

לאחותי יש מחשב נייד אפל מק בוק, המחשב נייד הדק ביותר בעולם (או משהו כזה). המחשב מגיע בלי קירור, יש לו חורי איוורור אבל אין קירור אקטיבי אלא פסיבי וזה לא ממש עוזר, המחשב חם בצורה מטורפת. אפשר המלצות למשטחי קירור או מאווררים שניתן להרכיב על המחשב? תקציב עד 200 ש"ח, תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום.. אני שחף ואני חדש כאן באתר ומתחיל בעוד כחודש וחצי את לימודי התואר הראשון שלי ורציתי את המלצתכם בנוגע למחשב נייד מדגם טושיבה (וזו עדיפותי הגבוהה ביותר אלא אם כן ישנה חברה בעלת שם מוצלחת בסדר גודל שכזה כי שמעתי המלצות...) המחשב עקרונית יתופקד אך ורק על עניין לימודים תוכן ואינטרנט לצבירת מידע ולכן אני צריך מעבד חזק מאוד ומהיר.. תקושרת אלחוטית שלפחות יש WIFI ן BLUETOOTH דיסק קשיח לא ענק בסדר גודל של 250 ג'יגה יספיק לי ... זכרון פנימי חזק ואיכותי לפחות 4 ג'יגה.. מיקרופון ומצלמה מובנים.... הקיצר מחשב איכותי מאוד שלא יסולא מפז ממחשבים בעלי מחירים גבוהים משלו.... התקציב שלי לקראת מחשב שכזה הוא 5000 ואפשר אפילו טיפה מעל.... תודה רבה וכל טוב... שחף

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by GOBLIN17,

איך המחשב בעיקרון הוא צריך לשמש אותי לאינטרנט לראות סרטים ב FULL HD ובפייס בוק הפוקר והחווה שירוצו לי (כן גם אני מכור לחווה ) ומשחקים בקטנה בעיקרון הכרטיס מסך הוא מובנה אבל זה 41 G הוא תומך טוב ב JAVA ממה שהבנתי ובעתיד יהיה אפשר לקנות כרטיס מסך איך המחשב בכללי והאם הוא בסדר למחיר שלו [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. בוקר טוב חברים... אני מחפש מפרט עבור בן דוד שלי. השימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט, קצת אופיס ולא יותר מזה. חשוב לו שהמסך מחשב יוכל לשמש גם כמסך טלוויזיה - גודל רצוי 22". כולל ציוד היקפי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by amisha,

היי , אני מעט עקשן בנושא של רשת אלחוטי N , האם באמת יש סיבה שכשאי להיות עקשן בנושא או ש G מספיק טוב ומהיר ?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by ido2,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו במקרה בעל נסיון ויש דרישות מיוחדות, או שכל מחשב יתאים ? הבנתי ששנה ראשונה לא ממש צריך מחשב בכלל (ללימודים עצמם בכל אופן) אבל תהיתי אם בשנים מאוחרות יותר צרכים מיוחדים. מסך גדול /רזולוציה גבוהה במיוחד יתנו עדיפות ? או.. שאולי בכלל עדיף ללכת על מחשב שולחני ? (מעבר לשיקול של ניידות, כי תכלס יש בכל זאת מחשב נוסף בבית של ההורים..)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. Started by lian21,

כאשר המחשב נמצא במצב סטנד ביי ואני מעוניינת להפעיל אותו הוא לא עולה ויש רק מסך שחור. האם יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה? אני משתמשת בויסטה פרימיום.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. {לאחי}המלצתי לו להוסיף בתקציב אבל מה אני אעשה? אין לו כסף והוא חייב מחשב דחוף למשחקים ! לא משחקים כבדים מה שהוא משחק בדרך כלל זה pes09 והוא מחכה ל2010 pes

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by נולי1,

הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה והציעו לי מחשב ב2000 שקל מסוג HP Pavilion DV6400 (DV6412EJ) המפרט הטכני שלו מופיע פה: http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=29047 אני לא מבינה בזה בכלל. המחשב הזה שווה 2000 שקל? הוא נחשב מחשב סביר? (אני צכה תמחשב בעיקר לאינטרנט, וורד, סרטים ומוזיקה) תודה רבה :-*

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  19. היי חברים מחר אני קונה מעבד E8400 ורציתי לדעת איזה קירור הכי טוב לי עד 220 שקל. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  20. שמתי לב שהכרטיס הזה מופיע בהרבה ניידים היום. ביחס למה להשוות אותן? 9300? אופיר

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by abarbotel,

למה אני לפעמים קורא שיש כאלה שמסתייגים ממחשב ארבע ליבות? אומרים שעדיף שתי ליבות ווינדוס אקס פי מכיר ב4 ליבות?

22. Started by Avishay115,

שלום. בניתי מפרט ואני מעוניין לקבל עליו חוות דעת. המפרט מ-K.S.P ראשון לציון. המחירים אחרי הנחות, כפי שמצויין באתר. התשלום במזומן. מעבד: E6300 - 1195₪ לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) ATX - 950₪ זכרונות: Twinmos DDR2 1GB 667MHz - 470₪ כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6600 256 MB PCI-E - 495₪ כונן קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS - 430₪ צורב די.וי.די: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8‎ - 175₪ מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) - 240₪ ספק כוח: Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) - 190₪ הרכבה: 100₪ סה"כ: ₪4245. האם ניתן לשפר משהו? האם הזכרונות הם DUAL?..אני מעדיף שני סטיקים של 512 מאשר אחר של ג'יגה תודה בכל אופן

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  23. מעבדי אינטל Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte S3 945P זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מקלדות Logitech Internet Pro Black עכברים TEAC Optical 800dpi רמקולים ATP3 מסך LG 1750 T ספק יהיה אחד טוב אני לא ידוע בדיוק... כל זה ב5300 עידכון: זיכרון אחד של 1G כי אם ארצה לשפר אני אצטרך להוציא את ה512 ולא יהיה בו כל שמוש לאחר מכן. אני צריך ספק שיחזיק את כל המערכת הזאת ושהיה שקט לא של spire ולא של חברות כאלה.. מארז לא מ…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by audi4,

אז ככה לוח אם של אסוס דגם: P5LD2 Asus כרטיס מסך: ATI Radeon X700 + TV OUT זיכרון : סמסונג 1024 במהירות של 667 מגה הרץ mhz דיסק קשיח: מקסטור 160 GB כרטיס קול: 7.1 ערוצים מקלדת ועכבר מיקרוסופט כונן די וי די : פיליפס/LG כונן די וי די: של LG 4167 מארז יפה ופשוט 5 מאווררים מסך ממזמן כבר קניתי חברת סמסונג 12MS דגם: 710t הוא עלה לפני חצי שנה 1400 ש"ח כשכולם קנו אותו ב 2000 ש"ח מה דעתכם על המפרט יש משהו לשפר תגידו אין חחש ממחיר יש תקציב להכל רק ציינו מה טוב יותר ואני ירוץ ויקנה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  25. שלום לכל החברים...... טוב אז ככה אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של עד 4000 ש"ח שיכלול,הרדיסק 160 ג'יגה לפחות,מעבד AMD 3000 לפחות,כמות זכרון 1G ,וכרטיס מסך בסביבות ה1000 שח, משהו כמו 6800 GS או X1600 זה אתם תחליטו תודה תודה תודה..... חברים בבקשה תגובות אני צריך עזרה ....

• 5 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.