ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
לא משנה איזה מערכת הפעלה. צריך שיהיה עם רזולוציה נורמלית 1366 x 768, חיי סוללה גבוהים במיוחד- 8 שעות לפחות, מעבד חזק, זיכרון 2 ג'יגה, או אפשרות להרחבת זכרון. כונן קשיח לא כל כך משנה מכיוון שמתפקד כמחשב משני ללימודים בלבד. ללא כונן DVD. עדיפות למשהו עם אחריות בינלאומית. מסך 10-11 אינץ' והכי חשוב בסביבות ה400 דולר תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מעבד אינטל – i5-3470t – אפשר גם i7 זה עוד בערך 500-700 שח לוח אם גיגהבייט - GA-Z77-DS3H כרטיס מסך: ATI GV-R785OC-2GD [/]16 גיגה זיכרון דיסק SSD 120 גיגה דיסק 1 טרה מארז- Setto II 142 Gigabyte ספק כח - Element PLUS 500W [/5,900 ₪ שווה לקנות? יש משהו שכדי לשדרג? (המחשב לצורך גיימינג)
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך לקנות מחשב לצרכים משרדיים (המחשב מיועד למשרד.) אין שום כוונה להריץ עליו משחקים או עריכות תמונה וכו'... אבל שיידע להריץ אופיס, אינטרנט וכו' חלק ומהר. אשמח לשלב בו מעבד i3 ו-4 gb זיכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד, המטרה היא למשחקים, אני צריך את החומרה הכי טובה שאני יכול לקנות ב3500 ש"ח כדי שאני אוכל להפעיל משחקים בצבא כמה שיותר טוב (אין פה עניין של זמן סוללה כי אני אשאיר אותו מוטען רוב הזמן ולא אשחק בדרכים) דבר אחד חשוב, אני רוצה להמנע מלקנות מחשב עם כרטיס גרפי של ATI משום שיש לי נסיון לא טוב איתם. (היה לי לפטופ עם כרטיס גרפי של ATI אך הם לא הוציאו עדכונים לדרייבר ולכן המחשב יצא מבוזבז). תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט + צפיה בסרטי 720P. משחקים קלים (אולי) ברזולוציה של 1024X768 כמו כן, אם אפשר מארז קטן ושקט, המחשב יהיה בחדר שינה.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב לגימינג כבד והכנתי מפרט אני לא ממש מבין בחלקים אז אני ישמח לחוות דעת התקציב שלי הוא עד 4500 לא צריך שום ציוד חוץ מהמחשב(גם תגידו לי אם אני צריך יותר קירור) [table] [tr] [td]מעבדי אינטל [/td][td]Price [/td][td]Units [/td][td]Total [/td][/tr][tr] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td]940 [/td][td]1 [/td][td]940 [/td][/tr][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE [/td][td]Price [/td][td]Units [/td][td]Total [/td][/tr][tr] [td]H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI [/td][td]405 [/td][td]1 [/td][td]405 [/td][/tr][tr] [td]זכרונות DDR3 1600Mhz [/td][td]Price [/td][td]Units [/td][td]Total [/td][/tr][tr…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, אני קונה היום מSKYPC מחשב חדש עד 2500(עדיף פחות) שיריץ HD ללא קירטועים(על ויסטה אולטימט 32), פוטושופ. לא למשחקים כלל! זה מה שבניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ספק כח FSP BlueStorm II 400W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro הרכבת מערכת מחשב + בדיקה כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB PCIe משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. בכל ב2348. זה יריץ HD על ויסטה בלי תקיעות וקירטועים? אם אפשר לרדת באיזה חלק אז תרשמו לי, אני צריך 4GB? תודה. אם אתם מציעים משלכם אז שיהיה מסקאי ורק אינטל! אגב, אני צריך ESATA, א…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עקב מעבר למחשב נייד, מעוניין למכור את הנייח, אשמח לקבל חוות דעתכם על מחיר סביר: I5-760 Gigabyte GA-H55M-UD2H G.Skill DDR3 4096 (2048*2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 500GB SATA2 16MB * 2 LG-GSA-GH24N DVD CoolerMaster CM 690 SS S12II 430W Artic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 המחשב נקנה ב skypc ראשון לציון ב 11/2010 נ.ב כפי שניתן לראות, לא מצוין כרטיס מסך משום שנראה שהוא לקראת סיום חייו (GT-220). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי חברים, 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אם ניתן לחסוך - מבורך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : בעיקר עבודה משרדית + אינטרנט. יהיה שימוש גם בכדי לצפות בתכני HD + עריכת גרפיקה . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא - ארכוש בנפרד. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט : לא צריך כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא מהותי = 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - צפוי מעט שימוש ביישומים וירטואליים (VMWARE) 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם …
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן. מה דעתכם על המפרט הזה? מעבדי ?AMD? Price Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרונות? DDR II 533 512MB (Value) Corsair דיסקים קשיחים? Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים? DVD Recorders PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black מארזים? Frontier DELIGHT MIDI 400W, 120mm Fan, Silver כרטיסי מסך? GIGABYTE FX5200 128MB, TV, DVI האם ניתן לראות טלוויזיה עם הכרטיס מסך הזה? איך ה PIONEER בתור DVD? תודה!
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש עזרה בדעה על המחשב הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 במידה והלינק לא עובד זהו דגם המחשב : מחשב נייד TOSHIBA מסדרת Satellite L300-1A3 קניתי אותו ואני רוצה לשאול מס' שאלות : 1. האם ויסטה עליו יעבוד הוא סבבה ... הוא 4 ג'יגה, ואם לא האם ניתן להסיר ולהתקין XP ללא בעיות? 2. האם המחשב טוב באופן כללי אם השימוש שלי בו הוא גלישה (רצוי מהירה אני משתגע שהמחשב נתקע) והורדות באימיול וכדומה, האם -5730z - ACER עדיף מטושיבה? 3.ברצוני לחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטים (אין לי LCD אלא טלווזיה רגילה עם שקק CRT), נראה לי שראיתי שאין יציאת S-VIDEO ושאין HDMI , האם ישנה דרך שאוכל לראות טלווזיה דרכו? מתאם משהו? 4. אין לו BLU פנימי . .אמרו לי שאוכל …
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום! אבקש דגם של מחשב נייד שעונה על הדרישות שלי, לפי הסדר הבא, מהחשוב לפחות חשוב: 1) עד 5000 ש"ח 2) מסך 17 אינצ' לפחות 3) עד 3 קילו 4) יוכל להריץ AUTOCAD בצורה חלקה לגמרי. 5) שלא יהיה לו בעיה בפעולות רגילות של גלישה ושימוש רגיל במחשב. 6) שיוכל להריץ סרטים של 720P לפחות חלק לגמרי. 7) עדיפות של DELL (אוהב את האחריות שלהם). 8) עדיפות לקנייה מחנות http://www.mds.co.il (קרוב למקום עבודתי, ונוח לי משם). אני לא מבין מספיק במחשבים ניידים כדי לדעת אם הדרישות שלי הם ריאליסטיות או לא. אם אין כזה נייד, אשמח לדעת איזה דרישה היא זאת שלא ברת ביצוע. תודה מראש! דניאל
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב ללימודי הנדסת חשמל יש לי תקציב של 6000 שח מה אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל שנה הבאה ללמוד רפואה, ואני צריך לקנות לפטופ... התקציב הוא עד 4000 ש"ח מטרות המחשב? בעיקר עבודה עם תוכנות אופיס, צפייה בסרטים, הורדות וכל מה שקשור לאוניברסיטה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 ל-15 מבחינת גודל, עדיף מאט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מעדיף אם אפשר בסביבות 9 שעות זמן בטריה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטים בצפיה ישירה (משתמש המון ב-XBMC) * גודל המסך? לא קריטי (the bigger the better) * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מקלדת מלאה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250 GB רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקר טושיבה , בשום אופן לא לנובו או אייסר ! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: הכי חשוב: מתכוון לרכוש בעוד כחודש באילת ,מעוניין בחנות אייבורי או KSP בלבד או רשת שק…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שמשקיע ועונה יש לי את הHP pavilion dv5 1060 ej ואני מאוד מרוצה ממנו למרות שהוא כבר קיים איזה 10 חודשים בשוק.. בעיני הוא מעולה כי הוא חזק מאוד והוא משלב טוב נייד עם מסך גדול עם חסכוניות וניצול יעיל של המשאבים השאלות: 1. אני די שונא את ויסטה וכמובן שלא הייתה לי ברירה אחרת מלבד לקנות את זה עם המחשב הנייד. אני רוצה להחליף ל.XP אבל במערכת ההפעלה יש מיליון תוכנות של HP שכבר באו בתוך הויסטה בלי שאני צריך להתקין אותם.. האם אני זכאי לקבל את התוכנות האלה גם בXP? 2. בנוסף מה עם הFinger print checker הזה? הנתמך בXP? ואם לא איך אני יכול לגרום לו להתמך..? 3. שמעתי מישהו שאומר שזה יכול לפגוע באחריות המוצר... זה נכון או שזה סתם אגדה אורבנית…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם הנייד הזה מסוגל להריץ סרטים בHD ? אפילו 720P היה יכול להיות נחמד אם אני יחבר אותו לטלויזיה יש לו 4 ג'יגה ראם ומעבד T3200 2gh הוא עכשיו גם עם ווינדאוס ויסטה (ככה קניתי אותו) יכול להיות שזה מפריע לביצועים בגלל שידוע שזאת מערכת דורשנית?? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן,עמית לעבודה רוצה להרכיב מחשב HTPC לצורך צפיה ב HD ומוסיקה הסכום שלו הוא עד 2300 שח כשאר מה שצריך זה מארז+ספק (מארז HTPC ולא כמו במחשב רגיל),מעבד,לוח,זיכרון,כונן קשיח מספיק 500 GB וצורב ,DVD וכרטיס מסך שיסתדר עם 1080,מקדלת+עכבר אלחוטי וכמו כן מאורר שקט למעבד. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לבנות מחשב לחבר הנתונים שלי הם כך לא לעבור את הסכום של 3700 שיהיה amd לפחות 512 זיכרון לא חייב כרטיס מסך רצחני צריך מסך דק 17 אינץ וציוד הקפי של עכבר מקלדת ורמקולים פשוטים ולבסוף אם אפשר לנסות לבנות את זה בksp כי הכי נוח לנו להגיע לשם בירושלים +הרכבת המחשב
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, אבא שלי נוסע בחודש הבא לארצות הברית והוא מביא לי לפ טופ. הוא לא כול כך מבין במחשבים ובמיפרטי מחשב,אני לא יודע מה כדאי לי ליקנות אני פונה אליכם כי אני לא יודע מה המחיר בערך,אני רוצה מיפרט טכני טוב שאני יוכל להריץ מישחקים כבדים כגון:כריסיס,gta, וכו'. התקציב שלי הוא עד 1000$ אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה. עומר שוקרון
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המחשב הזה: http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=10754&CatCode=560 עכשיו התכונות שחובה במחשב שאני רוצה זה: מעבד קונרו e6550 ומעלה כ.מסך 8600gt ומעלה (ואני מעדיף עם 512 זיכרון כרטיס) 2 ג'יגה זיכרון 250 ומעלה גודל הארד דיסק לא צריך ציוד היקפי התקציב שלי הוא בערך כמו של המחשב הזה אפילו פחות פשוט ניסיתי לבנות מפרטים כמו שאני רוצה וכולם יצאו לי 4000 + וזה אחלה מחשב במחיר טוב חח לי יש בעיקרון 2000 שקל אבל אני מנסה להשיג עוד..והמחשב הוא בעיקרון לצורך משחקים ועבודה קצת בפוטושופ ומחשב בסיסי...גם תשימו לב שבמחשב הזה לזיכרון יש 1066mhz ולא 800...
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב sony vaio pro 13, ברוך ד' מחשב נפלא רק שאני לא מצליח להכנס לביוס שלו נסתי את כל ה_f ואת הassist לחיצה קצרה וארוכה ולא מצליח? דבר נוסף והוא גם על הדרך זה אם אפשר עט כמה שיותר טוב למחשב שיהיה מדוייק נוח ואפילו שיהיה לו כמה כפתורים (הבנתי אין לא דיגיטל pen נשמח לגלות שטעיתי). תודה רבה ובהצלחה לנו ולכל עם ישראל ושנעשה ונצליח בעזר ד'. שנמשיך להיות מאוחדים.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוח אם: GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E זכרונות: DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill PI Edition Triple Channel דיסק קשיח: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז: Twelve Hundred Gamer Black ספק כוח: SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 מחיר:6470 איך המפרט? האם יש משהו לשנות/לשפר? האם המחשב טוב לOC? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב,ביצועים יותר טובים,יותר טוב לOC בתקציב של עד 6500 שקל? מה אתם מציעים לי? דרך אגב אני קונה קירור למעבד NOCTUA NH-U12P פשוט אין …
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
[תקציב] 3,500שח | אפשר חריגה. [מטרות] משחקים כבדים סרטים HD. [ציוד הקפי] ללא, אך יש להסתמך על כך שבעתיד אני משדרג למסך 22" , כרגע יש לי 19" [כ.מסך] יש לי כבר 9800GT אז לא צריך לקנות עוד אחד, אבל בעתיד אני מתכנן לשדרג לHD4870 או למשהו חזק אחר שיצא ולקנות מסך 22" אז שהספק יהיה מתאים. [בסוף אני לא הולך על ס.ל.י] [OC] מתכנן לעשות OC משמעותי למעבד ולכרטיס [מארז] כמה שיותר שקט וקר איך זה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-