ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות מחשב במחיר של עד 4500 (אשמח למחיר זול יותר). 1. מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך כרגע הוא CTR אבל אני מתכנן לקנות מתישהו LCD אבל לא עכשיו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Starcraft 2 AC2 Crysis ומשחקים חדשים שיצאו בשנה שנתיים הבאות. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. צריך צורב DVD זול. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא כרגע אבל יהיה …
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה להציג את המפרט שלו בפניכם כדי לדעת מה דעתכם ואם המחיר והמחשב עצמו שווים משהו,קודם כל התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 3 אלף שקל,בגדול כשאני על המחשב אני באינטרנט ומשחק ב 2-3 משחקים גדולים ומדי פעם רואה סרטים המפרט הוא כזה : לוח- 1GB GAP55US3L מעבד- I5 750 2.66 4ג'יגה DDR3 +צורב DVD ומארז 3 שנים אחריות על הכל ללא כרטיס מסך כי כבר יש לי בישן 9600GT וללא זיכרון כי יש לי 500 ג'יגה סך הכל ביקשו ממני 2650 ש"ח ... מה דעתכם על המחיר והמחשב עצמו ? תודה ענקית לעונים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
1. התקציב שלי עד 3500 שח. א. ניתן לנצל את כל התקציב. 2.המחשב מיועד לעיצוב תלת מימד ולמשחק באטלפילד 3. א. בעיקר ל cinima 4d. ב. חשוב שהמחשק ירוץ חלק. 3.אין צורך בציוד היקפי , יש לי עכבר , מקלדת,מסך,צורב ורמקולים. 4. אין צורך שהמחשב יהיה שקט בטירוף. 5.אני לא מתכוון לעשות למחשב אוברקלוק. 6.אין צורך לכלול תוכנות משום סוג. 7.אין לי העדפה לחנות מסויימת. טוב אחרי שסיימתי עם הפורמליות בגדול אני רוצה מחשב שיעבוד בצורה סבירה עם גרפיקה ויריץ את המשחק בצורה טובה תודה רבה לכל העוזרים ,ואני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הפוסט בצורה טובה (זה פעם ראשונה שלי פה וגם לא כל כך נוח לכתוב את כל זה מהאייפד)
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת, אהיה בארה"ב ואקנה את המחשב שם. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (פיפא יתקבל בברכה, אבל לא יותר מזה), צפיה בסרטים, אולי מידי פעם קצת התעסקות עם עריכה בסוני וגאס, אבל לא משהו כבד. המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי שיהיה טוב לשימוש בשמש, אבל מאחר ומסך מגע חשוב לי, אני מוכן להתפשר. * רזולוציית המסך? FHD לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיסחוב את ה-5-7 שעות, לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (לא משנה לי מיני או רגיל) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 ג'יגה, אך ורק SSD, על כל ס…
-
- 13 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
כל מי שאני מדבר איתו אומר לי "אל תתקרב לזה". יש דברים בגו לדעתכם? קראתי כמה סקירות וביקורות בYNET וגם http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=30012 כאן. כולם משבחים. מה דעתכם המקור לרתיעה מהסדרה הזו?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלון: תקציב - 6000-7000 * מטרות המחשב? לדוגמה: אני מחפש מחשב נייד ללימודים שיריץ בקלות תוכנות כמו AUTOCAD, STRAP ו-OFFICE.... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רוצה מסך 13" אני סוחב אותו איתי הרבה, אז שלא יהיה כבד מידי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יו מינימום FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במפרט למחשב למשחקים, אינני מבין ב-OC ולכן מדובר במפרט שכזה כמו כן שימו לב שיש גם ראוטר בהצעה שמוסיף עוד 200 ש"ח. ניסיתי לבנות מפרט שמספק תועלת מקסימלית לכסף שהשקעתי בכל התחומים בלי לחרוג לדברים שאינני צריך ובכל זאת לספק מחשב איכותי לשנים הקרובות. אבקש לדעתכם לגבי הרכיבים האם יש משהו שכדאי לי לשפר או להחליף חברה לדוגמא הקירור למעבד ועד לחברה המייצרת את כרטיס המסך אשמח לעזרתכם ולחוות הדעת שלכם האם יש מקומות שעדיף לי לחסוך ולבחור בפריטים יותר זולים מבחינת שווי המוצר לתועלת שלו. כמו כן, גם המחיר של הפריטים עצמם ביחס לעצמם. ההצעה: [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪943 [/td][/tr][tr][…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מוכר את המחשב הישן שלי לאנשים מבוגרים שצריכים אותו בעיקר לגלישה באינטרנט.... כמה לדעתכם הוא שווה: intel celrone 4A 2433MHZ לוח אם: MSI P4MAM-L זיכרון: 256MB DDR SDRAM HARD DISK: 40G SAMSUNG 7200RPM ULTRA ATA133 1.44 DRIVE MSI CD-RW צורב CD כרטיס מסך: S3 GRAPHICS PROSAVAGE DDR 32MB מסך CRT PHILIPS 107S XP+OFFICE זהו פחות או יותר... אז כמה הוא שווה??
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאל 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי להתפשר הרבה על ביצועים או איכות אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד. 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש כללי וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבר כל משחק שקיים היום בשוק על הגדרות גבוהות (לא בהכרח מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים לשלושת השנים הקרובות על הגדרות בינוניות פלוס מינוס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכרטיס מסך, המחשב צריך לתמוך ב GTX 670…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה שהמחשב פועל ומחובר לחשמל אז הסוללה לא נטענת,רק ברגע שאני מכבה את המחשב היא מתחילה להטען.. אני יודע שהיא אמורה להטען גם מתי שאני עובד במחשב,צריך בסך הכל שהוא יהיה מחובר לחשמל. אבל לא פשוט כתוב לי למטה איפה שהסוללה : (מחוברת,לא נטענת) מה אני צריך לעשות ? תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם! אח חוגג יומולדת ואני מעוניין לקנות לו מתנה נחמדה . יש לי כמה בקשות שיהיו במפרט..למרות שאני יודע שהתקציב מוגבל אבל תנסו . מבוסס intel q6600 ולוח של asus . בלי כרטיס קול כי יש לי כבר חיצוני מדהים, בלי כרטיס מסך כי גם את זה יש לי , שיהיה שקט יציב ו......זהו שיתן עבודה. אני מקווה שתצליחו לבנות לי את החייה הכי טובה שאפשר בתקציב הזה.. אני קצת גמיש לא ממש רק קצת. תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים (רצוי תמיכה ב-HD), אינטרנט, מולטימדיה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא רלוונטי ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים כרגע, אבל רצוי שתהיה תמיכה לכרטיס מסך נפרד בעתיד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' רגיל …
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב3500 שקל בלי אוברקלוק. הדברים שהוא צריך זה לוח אם, זכרון, מארז, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך הוא מעדיף שהמחשב יהיה מבוסס AMD תודה לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב - ונוצרה בעיה יחסית גדולה. הספק שבא עם המארז , לא יחזיק לי את המפרט ! המפרט: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 940 ש"ח 1 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 984 ש"ח 1 RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt 375 ש"ח 1 Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,090 ש"ח 1 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 445 ש"ח סה"כ 3,834 ש"ח עכשיו , אפשר לקבל זיכוי מפנדה ואז יש 3 אופציות: 1. לקנות את הספק HEC 300ART WATT PSU ולא להחליף שום דבר במפרט - רק להוסיף אותו. 2. לקנות את הספק Thermaltake Silent PurePower 410Watt W00035 ולהחליף את הלוח שבמפרט ללוח שציינתי. 3. לחכות / להשיג בכל מחיר כסף ולא להתפשר על ס…
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייח שישמש גם לעבודות גרפיקה של זוגתי- למעשה רוב תוכנות ADOBE CS5 design primium- פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, דרימ-וויבר, וכו'. כמו כן אני עוסק במוסיקה וצריך שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן. ברשותי כרטיס קול חיצוני הדורש סלוט של PCI-E לשם חיבור. ואני עובד עם תוכנות cubase 5, nuendo 4, ableton live 7. כמו כן יש לי 2 הארדיסקים- 1. hitachi 80 GB, 7200 RPM, 8MB , sata 2 - לטובת מערכת הפעלה ותוכנות 2. W.D 500 GB, 7200RPM, 16MB sata 2 - כל השאר יש צורב חדש כך שגם צורב לא צריך כמו כן יש עכבר ומקלדת כל אלה יעברו מהמחשב הישן ! אין צורך במסך (יש "LCD 22) אין צורך בציוד היקפי נוסף אין צורך בהתקנת מערכת הפעלה/אופיס לא ממש שולט בעניין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעניין אותי בכמה אני יכול למכור את 2 המחשבים הללו? מחשב ראשי CPU: i7 3770k Cooler: Hyper 212 EVO Motherboard: gigabyte-Z77X-D3H (לוח אם תומך ב-SLI כפול במהירות pcie express 3.0 x8 לכרטיס) Memory: crucial ddr3 8gb GPU: sapphire 7970 dual-x (אחריות לחצי שנה כולל קבלה וקופסה מקורית) SSD: Samsung 840 EVO 250GB (אחריות לשנה וחצי שנה כולל קבלה וקופסה מקורית) Case: ENERMAX Chakra PSU: hec 550w מחשב חלופי CPU: amd phenom ii 720 unlocked to x4 cores 940 black edition Motherboard: gigabyte GA-MA770-UD3 Memory: DDR2 ram 8GB GPU: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 2GB GDDR5 HDD: WD sata 600GB …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 785 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 460 זכרונות DDR II 800Mhz 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 1 140 כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 750 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 225 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 115 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) 1 115 מארזים CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) 1 160 ספקי כוח Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm 1 340 סה"כ 3090 מה אתם אומרים gta iv יפעל לי טוב? ועוד משחקים כבדים? יכול להיות שיהיה oc בעת…
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום , רכשתי מחשב נייד מדגם לנובו y50 אני נכנס לצג עושה מאפיינים וזה פותח לי את ההגדרות של אינטל ויש במחשב 960M איך אני הופך אותו למעבד גרפי היחיד והראשי ? או שיכול להיות שהוא פשוט מופעל בשעת צורך לא הבנתי איך זה פועל לעזרתכם אודה תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני דורון, חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי למצוא מפרט יחסית זול למחשב סביר+ למטרות לא גדולות במיוחד... 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עריכת וידאו (פרמייר, אפטר אפקט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).כנראה ישמש בעיקר לשימושים ביתיים רגילים כמו אופיס, אינטרנט, מוסיקה וידאו וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה ס…
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי אומנם כבר בן 3 וחצי שנים, אבל אולי מספיק לשדרג רק את הכרטיס מסך? המעבד: i5-2500 3.3Ghz לוח אם: Gigabyte PA65-UD3-B3 זיכרון ראם: 8 ג'יגה וכרטיס מסך: 560ti 1gb בגדול הרזולוציה של המסך שלי נותנת לי עד 1920X1080, ולא מעבר לזה. אני עדיין הצלחתי להריץ את middle earth בצורה טובה, אבל אני מאמין ש GTA5 ו- WITCHER 3 יהיה קשה יותר. במידה ומספיק להחליף רק כרטיס מסך, על מה אתם ממליצים במחיר של 1300 שקל בערך? שיתאים ללוח אם, ולא יצריך קירור וכו'.. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמה שווה מחשב מבוסס מעבד I5 750, לוח של גיגהבייט, לא ידוע איזה דגם, כנראה מבוסס P55, נפח זיכרון 4 GB, דיסק קשיח 500 ג"ב, מסך LCD 22 של סמסונג או LG (לא זוכר), כרטיס מסך HD6450 2GB?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב יקנה בארה"ב וטווח המחיר הוא עד 5000 שקלים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא חובה), צפיה בסרטים ובעיקר חיבור לסטרימר וHD חיצוני, מולטי טסקינג * גודל המסך? 14 אינצ', מאט (שלא יסתנוור באור) * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יספיק לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כאמור, רוצה איזשהו דגם של thinkpad או DELL מקביל * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8 שעות עבודה משרדית מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata). המלצתכם תתקבל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, וורד, סרטים. * גודל המסך? סביב "14. עדיפות למסך איכותי יחסית (IPS, רזולוציה), אם נכנס בתקציב. * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. חייב ליהיות פתרון אחסון היברידי (כגון mSATA)! * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. 3 שנות אחריות ייתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא HP! * העדפה למחשב מבוסס Ivy Bridge
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מרגיש שהגיע הזמן לפצות את עצמי על כל השנים שאני עם העגלה שנמצאת אצלי במפרט בצד. אין צורך בציוד נלווה, המסך שלי נשאר איתי, כך שהרזולוציה המקס' תיהיה 1680x1050. מתכנן OC. חשוב לי מארז גדול ונוח לעבודה ולהרכבה יפה, עם סירקולציה טובה. כמו כן הספק חייב להיות מודלארי, חייב. ישנה אפשרות ל-CF בעתיד. כמו כן ממשיך איתי הדיסק הקשיח, Seagate 1TB 7200.12 SATA, ככה שאין צורך בכלום חוץ מה-SSD. התחלתי לבנות לאט לאט וזה מה שיוצא לי: מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box מאווררים וגופי קירור: CoolerMaster V8 CPU Cooler לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות: DDR III 133…
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וסרטים (KODI) וחיבור לטלויזיה לראות סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-16 לא חשוב מה שיותר עדיף לא ממש מבין * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אשמח לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא כזה חשוב * משקל רצוי? כמה שיותר קל כמובן אבל ש…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-