עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, אין צורך כרגע בזכרון 4GB, משתמש ב XP בלבד. אם יש הצעות טובות יותר לכרטיס מסך בתוספת של עד 100ש"ח זה בסדר. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤ 864 לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤ 494 זיכרון : KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 145 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 307 כרטיס מסך : PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ¤ 627 מסך : SAMSUNG LCD 19" T190P 2ms DVI WIDE ¤ 886 מארז : JSP-TECH N-880B + EZCOOL 400W PSU ¤ 211 סה"כ 3534¤ הורכב ב IQPC

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  2. עדכון די סופי: כדי לראות את כל הדגמים כנסו לקישור הבא ותסתכלו לפי הדגמים: http://www.mashav.com/hardware/?notebook_data.htm#UH31HIM אני נוטה לבחור בין ה3 מחשבים ניידים הבאים: HP® Pavilion NX 9420 - ES460EA שוויו - 9,892 : כ.מסך חזק מבין ה3 אבל הוא HP.. LG® NAPA P1 EXPRESS DUAL - P1-JDUOE אל.גי עם מסך 15.4 ולא 17 אני יוסיף לו XP PRO ועוד חצי גיגה זיכרון.. - 9900+ - LG® LW70 - LW70-JLCE שווי 10,800 - מסך 17 אבל כ.מסך חלש ... עריכה : מצאתי אחד של אל.ג'י יותר טוב אבל לא עם מסך 17' LG® NAPA S1 ירידת מחיר !!!!! 10/06/2006 לדגם זה 3 שנות אחריות ( 1 בינלאומית + שנתיים בישראל) Intel® Core Duo Processor 2.0GHz (T2500) ~, 667MHz FSB, 2MB L2 מעבד 15.4" WXGA (1680x10…

• 69 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני לא ממש מבין במחירים של מחשבים ניידים, אז אם אפשר לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר זה גם רצוי. הדבר היחיד שבינתיים יש לי זה את ההצעה הבאה (המחיר בדולרים): מחשב נייד טושיבה Satellite A300-1MM מעבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 זיכרון 3GB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD כרטיס רשת +אלחוטי מסך 15.4" Vista Home Premium סה"כ לפני מע"מ 980 האם המחשב בהתאם לצרכים האלו? המחיר שלו משתלם? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by orsharon7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב AC Unity,Far cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. טוב מה שרשום בכותרת פחות או יותר יהיה נחמד אם הוא יהיה מסוגל להריץ איזה משחק נחמד ככה.. תודה רבה אנשים!

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by ivgeni6,

מה אתם אומרים זה המפרט איך הוא? עד תקציב של 2700 הזה האם זה הכי טוב שאני יכול לקבל? המחשב הוא למשחקים ואינטרנט. תודה =] מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤197 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1099 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ¤675 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S483512D3 מארז ללא ספק COOLER MASTER Elite 33…

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by EyEOnE,

בכמה לדעתכם אפשר למכור אותו?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מגבלה, אבל מעונין לשמור על המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ועבודה בוורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by Leo101,

שלום חברה אני צריך עזרה בבניית מחשב לעבודה משרדית... אין צורך בציוד היקפי למעט צורב... את המפרט צריך לבנות מksp (אני יודע שהיא לא מומלצת, אבל צריך חנות קרובה והיא האופציה היחידה כך שהיא הרע במיעוטו...) אין צורך בדיסק קשיח יותר מ160gb... בינתיים זה המפרט שחשבתי עליו... אשמח לדעות תודה... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by shahark55,

היי וחג שמח. לאחרונה קיבלתי נטבוק של חברת סמסונג - N150. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה WIN7. מעבד N450 1.66GHz, זיכרון 1GB. הבעיה היא שהמחשב לא מסוגל לנגן סרט - הCPU טוחן 100% והסרט מעבד את הסינכרון שלו. האם הדבר הגיוני? מה אפשר לעשות? האם מערכת ההפעלה המתוקנת מהווה בעיה? תודה מראש שחר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לחברי הפורום שלום רב. אני עובר דירה בימים הקרובים, ולכבוד המאורע החלטתי לקנות מחשב חדש כמה שיותר מוקדם. על פי הערכה לא מדויקת של הרכיבים שאני רוצה שהמחשב יכיל, הגעתי לתקציב בערך של 5K עבור המחשב, 1K עבור המסך. עבור הציוד ההיקפי עוד לא בדקתי מחירים ואפשרויות, הקצבתי בערך 1K שאני מקווה שיכללו גם עכבר ומקלדת גיימינג שמעולם לא היו לי. אני עוד מתלבט כמה להוציא על ציוד היקפי, אשמח לשמוע את דעתכם על החלוקה, והאם מקלדת ועכבר גיימינג זה הוצאה שווה. הציוד ההיקפי פחות קריטי בשלב זה, כי אני מאמין שאני אוכל להשיג עכבר, מקלדת, אזניות ורמקולים זמניים, וייתכן שבחודשים הקרובים תהיה לי הזדמנות לרכוש בארה"ב רכיבים מה שיגדיל את האפשרויות שלי. אשמח לשמוע המלצות על ציוד היקפי הזמין בארה"ב. …

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  12. Started by NEO...,

1.8 gigabyte 845pe 667 pro kingston pc2700 256 geforce 2 v7100 t 32 mb מהמחשב הישן h.d wetern digital 20 gb זה לא חדש cd toshiba cdr hp adsl modem pci itex

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני סטודנט שצריך מחשב לצרכי לימודים בעיקר , קצת תכנות וגם להחלפת המחשב הביתי. תקציב 3500- 4500 הכי חשוב לי מסך מט , חיי סוללה , משקל ושלא ארגיש שהוא מיושן עוד שנה . מתלבט בין מספר אופציות אשמח לדעת על מה אתם צצליצים תודה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מעט תכנות , לא לגיימינג * גודל המסך? 14 נראה לי הכי עדיף אבל אולי אוכל להתפשר על 13.3 * משקל רצוי? חשוב - סטודנט לכן ניידות חשובה מקסימום 2.2 ק"ג עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נראה לי פרמטר חשוב 5-6 שעות נראה לי רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא נראה …

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by DotC,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות( Visual Studio, Eclipse.. ) משחק : CS:GO * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בעיקרון 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אפשר NUMPAD * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא משנה * האם יש צורך בי…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by yaloner,

מחפש לקנות לפטופ לאשתי, עד 2500₪ (או פחות כמובן אם אין צורך לנצל את כל התקציב). אני קצת פחדן מטבעי אז חשובה לי האחריות, איזה חברות נותנות יותר משנה? האם זה באמת חשוב מנסיונכם? כמו כן, יש לי נטיה כלפי לנובו בגלל שתמיד נראה לי שאיכות הבניה שלהם ממש טובה. הדרישות המלאות: תקציב: עד 2500 ש״ח מטרות המחשב? 95% עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), 5% צפיה בסרטים. גודל המסך? 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משקל רצוי? אין מגבלות מיוחדות האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 Bluetooth? בוודאי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג׳יגה כונן אופטי? לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by cooper,

מחר אני רוצה להזמין מחשב חדש מבוסס על AMD4600 [מחיר ממש טוב 661שח] אם מישהו חושב שעדיף אינטל 6300 שיסביר למה צריך את עזרתכם בשאר החלקים אני לא צריך צורבDVD ,לא כונןCDROM

• 12 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by pinkush,

שלום חברים ניסיתי להרכיב 2 אלטרנטיבות מפרט למחשב חדש דרך חברת ksp צירפתי תמונות צילום מסך. ההצעות התבססו על הצעה לגיימר בתקציב קרוב ל3000 ש"ח מהאתר. אחת ההצעות בנה לי נציג של ksp (זאת עם כרטיס המסך hd5750 ב755 ש"ח, picture 2 את ההצעה השניה בניתי אני מתוך המבחר באתר שלהם (picture 1) לקחתי כרטיס מסך שנראה לי מאד דומה אך יותר זול-האם אני צודק או שזה חבל? מצד שני בחרתי כרטיס קול שלא הופיע בכלל במפרט השני, בחרתי צורב של pioneer במקום lg בחרתי מארז יותר יפה בהרבה וגם של thermaltake שנראים לי חברה טובה יותר, וספק כוח מעט יותר חזק. מה דעתכם? אשמח להמלצות ושיפורים. עיקר שכחתי: מדובר במחשב לאחייני בן ה-14 למשחקים בעיקר כמובן (age of mithology'worcraft וכו') תודה [attachment deleted…

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by wolfazb,

לצערי הרב האייסר הקשיש שלי התקלקל עד רמה שלא משתלם לי להשקיע בתיקונו, אז אני מחפש מחשב סביר שילווה אותי לאורך רוב התואר בתקווה ( מתחיל בסמסטר אביב השנה). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): מחשב בסיסי שיכול להריץ אופיס, סביבות פיתוח תכנה, צפייה בסרטים ואינטרנט כמובן. * גודל המסך?13-14״ * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אשמח לזמן סוללה ארוך ככל האפשר, לפחות כ-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): כן לשניהם. * בלוטות?: כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח?500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bl…

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by Drogba,

אני כבר די הרבה זמן לא בתחום של החומרה (בערך חצי שנה) והרבה דברים השתנו (כנראה) , אז אני מבקש שתבנו לי מפרט : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 (בבקשה בלי חריגות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים די כבדים , אינטרנט , צפייה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD (עדיפות ל730B של סאמסונג) , מקלדת ועכבר פשוטים , רמקולים פשוטים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב DVD (צריך כונן DVD) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה לפחות 160GB בHD . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפ…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. נייד הגיימינג העצום של MSI, הראשון אי פעם עם מקלדת מכאנית, מרשים את מבקרי תערוכת CES - וגם את כל השאר לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%9e%d7%91%d7%98-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%a3-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%a6%d7%a2/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eldadmo,

יש לי אפשרות לעשות סקירה מקיפה קודם כל על הנטבוק של סמסונג או על המחשב הנייד שלהם... אם תיהיה היענות אני אעלה סקירה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by ThE_MaStEr,

מעבדי אינטל P-4 3,06 Ghz (512k 533MHz) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P-4S8X AGPx8,lan,USB2.0 זכרונות DDR 400 512MB Samsung דיסקים קשיחים MAXTOR 30GB 7200/133 כרטיסי מסך ATI RADEON 9100 TV,DVI 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY SONY 1.44 כרטיסי קול CREATIVE 5.1 Live Value כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? SONY 52 x 24 x 52 (box) מארזים Supertalent 450W 5fan alum.,led,win. מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical עכברים none רמקולים Altec Lansing ATP3 sub + 2sp מסכים IIYAMA 19''V.M. Pro1451

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  23. אהלן, אני צריך המלצה למחשב, הנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-10% 2. מה שימושי המחשב – שימוש ביתי רגיל, OFFICE, אינטרנט וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי – בלי שום קשר לתקציב, אשמח להמלצה על סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב שלא יהיה רועש. 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור המרכז 9. האם יש בק…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by asa_s1,

הבן שלי שפך אתמול מים על המחשב שלי, המחשב בן שנתיים(כלומר עדיין באחריות) רציתי לשאול: א. האם אחריות מכסה מקרים כאלו. ב. אם האחריות אינה מכסה, איפו אפשר לרכוש/להשיג מקלדת חדשה עם תאורה אחורית בעברית במחיר שפוי, באזור פ"ת והמרכז. תודה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  25. Started by עמוסס,

היי ביקשתי וקיבלתי 3 מפרטי מחשב שונים. צירפתי תמונות מסך של שלושתם. האם אתם רואים משהו מיוחד לגביהם מבחינת חוסר התאמה, אלטרנטיבה טובה יותר מבחינת רכיבים ואיזה מהם עדיף, אם בכלל. הצרכים העיקריים הם גלישה באינטרנט (דפדפן), אופיס ופיתוח לאנדרואיד שהוא זה שבעיקר שואב לי את רוב ה resources. כמו כן, מבחינת דיסק קשיח, מה מומלץ היום, טושיבה או western digital? האם במפרטים האלה, יש כרטיס מסך שכולל יציאה VGA ו DVI? באחד המפרטים כתוב שיש יציאות אבל לא הבנתי אם זה מובנה או רק תומך או לא יודע מה תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.