עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9950 (2.6GHz) BLACK EDITION - BOX ¤875 לוח אם: ASUS M3A78 PRO ¤579 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1247 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤295 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤238 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤340 מחיר סופי: ¤4025 ;D ;D ;D המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  2. אחרי אינספור ט'רדים, התייעצויות, העלאות בתקציב, קיצוצים, שינויים, R600ים שכל אלו ערכו חודשיים החלטתי שנמאס לי אני קונה מחשב .. טוב אז עשיתי הזמנה המטרה של המחשב היא משחקים כבדים +סרטים (לא HD ) בהתחלה הוחלט על 3800+ אבל בגלל שהתקציב קיבל הרחבה קלה העלאתי ל4200 בשביל לצמצם את צוואר הבקבוק שיכול להווצר, לא התפשרתי על הלוח אם "המומלץ בחום" מכולם בפורום M2NE וגם לא התפשרתי על הכרטיס מסך שכמובן הייעוד שלו זה משחקים על ההגדות הגבוהות ביותר... דיסק קשיח 160 כי אני לא אצתרך יותר וגם אם כן אני יקנה , הצורב מוחלף לLG פשוט לא מעודכן, הספק והמארז מתאימים הספק חזק מספיק בשביל הכל, הזיכרון מוחלף לKINGSTON 2GB 677MHZ כי הGSKILL טעו במחיר אז הם "מתפשרים" איתי על קינגסטון שיעלה אותו הדבר …

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  3. שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי גם למשחקים. כרגע אני מתלבט בין מספר דגמים ורציתי לדעת מהי המלצתכם ומדוע? תודה רבה לעוזרים! השוואה בין 3 הדגמים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8409,8531,8477

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  4. אני צריך לקנות מחשב חדש להורים לצרכי אינטרנט (גלישה + SKYPE), ישומי אופיס ואולי סרטים התקציב הוא עד 2,500 ש"ח וצריך לכלול מחשב (כולל צורב DVD ) + מסך + מקלדת (שתכלול רוסית) ועכבר + רמקולים + WEBCAM לגבי המסך ראיתי שיש כאלו עם מצלה ורמקולים מובנים, גם כזה יספיק. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by egozoid,

מפרט נוכחי : מעבד : INTEL PENTIUM 1 , 63 Mhz לוח אם asus 1x agp 2x כרטיס מסך ati rage 8Mbyte מחובר לעוד אחד כזה ב SLI עם אוברקלוק של 5 HZ זכרון 2GB ram DDR2 Corsair כרטיס קול mega blaster creative ultra edition 0.01 קירור : THERMALTAKER 5 PRO , ARCTIC COOLER 500K ואני גם מקרר אותו בחנקן נוזלי --------------- תודה מרגל.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by shemuleman,

אני מוכן להשקיע 5 אלף במחשב נייד ומצאתי את המחשב הזה: היתרונות לפי מה שאני רואה כ.מסך 9300,מעבד פנירן,4 ג'יגה זכרון.. האם מחשב זה יפעיל משחקים בצורה טובה? והאם כדאי לרכוש אותו.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJPI35401

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. אני צריך שתציעו לי מפרט למחשב למשחקים כולל מסך בתקציב בין 8-9 אלף אני רוצה שלוח האם יתמוך גם בזכרונות DDR2 וגם בזיכרונות DDR3

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  8. אני זקוק למחשב למשחקים ומוזיקה לא כולל מסך בכ4000 שקל אין צורב במחשב עם מפרט מטוקף למשחקים רק שיהיה נתונים שיחיזקו את המחשקים החדשים ולמוסיקה שיהיה נפח וכרטיס קול טוב כדי לחבר אליו 5 רמקולים

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  9. הי בגדול אלה הדרישות העיקריות - לא טאבלת, אלה מחשב עם מקלדת רצינית שבעיקר משמש לאופיס. מבחינת גודל - 11 אינץ עדיף. אני כל הזמן נתקע בזה שהקטנים מגיעים עם מסך מבריק - לפעמים כי הם כוללים טץ' - וזה משגע אותי. משהו מכיר חיה כזו? יש ללנובו את הקטנים - הx200 - אבל הם יותר מידי "עסקיים". רעיונות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. שלום קראתי את הכתבה בנושא מפרטים מומלצים - תקציב מוגבל: [ftp=ftp://http://hwzone.co.il/articles/specs_sep08/]http://hwzone.co.il/articles/specs_sep08/[/ftp] ברשותי מסך dell 22, ושאר ציוד היקפי. ברצוני לקנות מחשב למשחקים, אינטרנט ואופיס. חשוב שיהיה שקט. אין כוונה לבצע OC מבקש על סמך המפרט המוצע בכתבה מפרט מחשב כולל הרכבה. תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  11. אז חזרתי מחו"ל אחרי 7 חודשים, והמחשב הישן שלי פג תוקפו. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המטרה העיקרית של המחשב הוא לעבוד טוב תחת תוכנות גרפיות ועיבוד תמונה. וכמובן אני אשמח אם המחשב יריץ משחקים חדשים יחסית ברמה טובה. בנוסף אני צריך מחשב עם יכולת קירור טובה, האזור עבודה חם! מחיר המחשב יצטרך לנוע עד ה 4000-5000 כולל הכרטיס מסך. צריך כרטיס מסך בעל כניסה ויציאה לטלויזיה, גם שאני אוכל לראות טלוויזיה במחשב וההפך. מסך מחשב אני אקנה בנפרד, אז אין צורך בו כעט. אשמח לראות כמה סוגי מפרטים שונים, והסברון קטן על המפרט. כמו כן אם אתם חושבים שהסכום כסף נמוך מדי למחשב חדש וחזק מבחינה גרפית, גם אשמח לשמוע. תודה מראש רון

• 13 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by uzixsi,

המחשב בשביל חבר הוא רוצה מחשב שיחזיק לו לשנתיים הקרובות שימוש כמו שרשום למעלה למשחקים הסתכלתי במפרטים וראיתי את זה http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ ואני מאמין שהמחירים ירדו אז חשבתי להחליף לו את המעבד ל d940 האם הלוח אם יתאים למעבד d940 ו האם כדי לעשות לו בהמשך oc ואם הוא ירצה להעשות בהמשך oc כדי להוסיף לו קירור טוב מעכשיו והאם הספק שמגיע עם המארז הוא ספק שיחזיק לו מעמד או שכדי להשקיע על ספק כח טוב איך שאתם שמים לב אין לי מושג אז פלייייייייייייז עזרה תודה רבה לכל העוזרים נשמח לשמוע הצעות אם צריך להוסיף עוד כסף אני אדבר איתו נשמח לשמוע

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  13. אהלן. מחפש נייד חדש. האמת שאין ממש צורך שאפרט יותר מדי - הדגם שהכי מדבר אליי זה הלנובו P40 החדש. אתמצת: מחפש נייד קל משקל ושימושי. אציין שאני לא באמת צריך כרטיס גרפי חזק (לא משחק במחשב וגם לא עורך גרפי) חומרים איכותיים מסך טוב שכיף ונוח לעבוד איתו http://www.gadgety.co.il/145195/lenovo-thinkpad-p40-yoga/ יש בו גם מסך מגע וגם את הטאצ'פאד הידוע של לנובו + טראקפד. זה מבחינתי ממש קריטי. העניין של טאצ'פד איכותי וגדול + טראקפד הוא ממש קריטי בשבילי. אני כרגע עם דל אינספירון 5000 שכולל מסך מגע; אם לא היה לו מסך מגע כנראה שהייתי דופק אותו בקיר כי הטאצ'פד שלו פשוט מעפן ולא מתפקד. ה'בעיה' היחידה מבחינתי בלנובו היא גודל המסך. אני רוצה 15.6-14 אינטש. עוד ד…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. Started by ravid1234,

כמו שכתבתי למעלה אחרי 4 שנים יותר מדיי עם המחשב הישן הגיע הזמן לשדרג. אני מעונין לקנות מחשב חזק לצורך משחקים ועבודות למינהם (פוטושופ, cubase, ועוד.. ) . המחשב יפעל כמעט כל היום (אם זה משנה משהו חח) התקציב הוא עד 4000 ש"ח לא כולל מסך אני מעוניין להוציא מהמחשב את הביצועים הכי טובים שאפשר במחיר הזה, הבעיה היא שאני לא מבין גדול המחשבים לכן אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט טוב. בגדול זה המפרט שאני רוצה ותגידי לי מה עדיף לשנות.... מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL7 - GOLD כרטיס מסך: אני לא כל כך בטוח nvidia gts250 1gb או HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe צורב DVD מארז: ANTEC TWO HUNDRED w/o…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. 2K - 2.5K בעיקר office אולי טיפה גרפיקה, לא למשחקים, ללא מסך וציוד הקפי. כל המפרטים בסביבת המחירים הללו שמומלצים כאן הם AMD, למה? כל הביקורות שקראתי מדברות על כך שאינטל טובים יותר (במקור אני חובב AMD...). כרגע אני אתקין XP, אולי בעתיד הרחוק ויסטה. HD: 250GB לפחות.משהו שיהיה רלוונטי עוד כמה שנים טובות. גם המלצות איפה לקנות באיזור ת"א יתקבלו בברכה. תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by subarel,

מצאתי בחנות PC365 את המחשב הזה: מעבד: Intel Celeron M420 1.60GHz RAM) זיכרון פעיל: 512MB כונן: צורב DVD-Dual RW double layer דיסק קשיח: 60GB מסך: 14.1" WXGA LCD Optical Drive כרטיס מסך: Intel Graphics Accelerator 950 כרטיס קול: כולל זוג רמקולים ומיקרופון מודם מובנה: מובנה פנימי 56K רשת: 10/100/1000 Ethernet רשת אלחוטית: Wireless LAN 802.11b/g יציאות:VGA, 3*USB 2.0, Sound סוללה: 6-Cell Li-ion battery מערכת הפעלה: WIN XP Home משקל: 2.4 אחריות: שנה לשמימושי אקסל אקסס, אופיס בעיקר.. המחיר 3431... המסך Wide האם זה כזה קריטי כשהשימושים הם בעיקר עבודה משרדית? תודה מראש. בראל.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by אריק9,

היי אנשים, אשמח למחשב נייד חדש. אני אעבוד לפי הטופס הדרוש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעל 17 אינץ. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם. * רזולוציית המסך? המקסימום הוא FHD 1920x1080, אך אפשר גם נמוך יותר, אין לי ממש עדיפות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) …

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by Kitzony,

שלום אני צריך מפרט עד 4000 רק למוזיקה ועריכה זה אומר שאני צריך כרטיס קול 7.1 אין צורך במסך אני חשבתי על משהו בסיגנון הזה כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 689 ש"ח 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 580 ש"ח 2 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 593 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 308 ש"ח 1 Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 RETAIL 230 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח 1 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח 1 Creative 7.1 Speaker System Inspire T7900 967 ש"ח סה"כ 4,100 ש"ח ואני לא יודע אם …

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by rafifadlon,

לאחר קריאה בפורום אני מתלבט בין DELL VOSTRO 5471 ללנובו E480. אני מתחיל לימודים באמצע אוקטובר (סטודנט) ורצית לשאול האם צפויים לצאת דגמים חדשים ולחכות עוד קצת או לקנות כבר עכשיו? ושאלה נוספת לגבי ה-VOSTRO: יש אפשרות להוסיף כרטיס מסך AMD Radeon 530, עד כמה שדרוג זה משמעותי? תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. (אני מקווה שזה לא אומר להיות בלוח קונים מוכרים מכיון שאני לא ממש מוכר את זה ) סיפור מצחיק איך שהוא קבל אותו הוא עובד בחנות אלקטרוניה ברעננה ובא אליו איש (אני מניח הייטק)וקנה מחשב נייד חדש ואמר שאם הישן אין לו מה לעשות וחברה שלו אין מה לעשות אתו ,אז הוא נתן לו אותו בחינם(במקרים דומים הוא השיג טולייזה מקרן אחורי וטולזיה פנסוניק בערך 30אינץ 100 הרץ בחינם) הענייןו הוא שהוא רוצה למכור אותו לפי מה שאני ידוע זה נחשב לסדרה מאוד איכותית ובעצם לאנשי עסקים של המחשב הנייד אני יודע שזה מעבד ישן וקצת זכרון אבל אולי זה מספיק לסטודנט שמחפש לקנות מחשב נייד בזול(ומכיון שאני לומד בבר אילן אני יודע שתועלת זה כרטיס רשת אלחוטית היא לא בדיוק יעילה שם מכיון שברוב המקומות אין רשת וגם שיש צריך די…

21. Started by mk,

מעבד : AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice לוח: ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 זכרון:Corsair 1GB (2x512) PC 3200 C3 Value כרטיס מסך: Gigabyte ATi Radeon X600PRO 128-bit 128MB Bulk קירור:Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System מארז: Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window 400Watt

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  22. שלום לכולם,אשמח מאוד לעזרתכם כי אני ממש לא מבינה במחשבים ,אבל מה שכן אני רוצה לעצור בבחירה נכונה . אם יש מחשבים שאתם ממליצים שיש ברשותכם או שמעתם עליהם ולא רשומים בבחירה שלי כמובן אשמח שתרשמו.. בחרתי כמה מחשבים מתוך בחירה של מחיר פחות או יותר(עדיף עד 4500) ,חנויות שנוח לי לרכוש בהם את המחשב וכמובן אחריות (גם מבחינת שנים וגם עם לקיחה והחזרה על ידי החברה ) דברים שמאוד חשובים לי זה : 1.שיעבוד למשתמש רגיל כי לא תמיד ארצה לקחת ללימודים רוצה שישמש כמחשב נייח מבחינת האופציות 2.רוצה שלא יתחמם המקלדת והעכבר 3. רוצה לראות על המחשב סרטים באיכות נורמלית + 4.וסוללה שתחזיק יותר זמן ואלה המועמדים :אשמח אם תרשמו למה המחשב הספציפי שבחרתם עדיף על השני שאדע מה הסיבה http://www.o…

23. Started by Mantis,

שלום דוד שלי בא לבקר עוד שבועיים-שלושה והציע להביא לי מחשב נייד. אני הייתי שמח לאיזה אחד עם כרטיס משחק נורמלי שיריץ משחקים בצורה סבירה ואם אפשר גם עם אחריות בין-לאומית וצורב DVD, כל זאת בתקציב של 1000$ פחות או יותר (אפשר קצת לחרוג...), אז האם יש חיה כזאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. שלום אני חדש פה וסקרתי את הפורום וניראה שאתם אנשים רציניים ומביני עניין, ואשמח לקבל מכם חוות דעת. אני רוצה לקנות מחשב, לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר בתקציב של כ 8000-8500 שקל. 1.כפי שהבנתם המטרה היא למשחקים כבדים 2.הקירור מאוד חשוב לי גם למעבד, גם כללי וגם לכרטיס מסך (שכן הכרטיס מסך צריך להיות רציני וכבד וסביר להניח שהתחמם מהר) 3.חשוב לי שהמחשב יהיה שקט 4.שכל החלקים יהיו אמינים ויציבים ומחברות טובות 5.בבקשה, צרו את הטוב ביותר לדעתכם אם אפשר עם הסברים שאלה נוספת: האם כדי לי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף שנה ואף ל 2009? ממה שהבנתי בסוף שנה יש מכירות טובות, בגלל התיישנות מוצר בהחלפת שנה..(קצת כמו מכוניות) זה נכון? תודה רבה לכולם![br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשע…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by asaf556,

שלום יש ברשותי מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition ואני רוצה להרכיב בהעבורו מפרט ב2500 שקלים מקסימום אין צורך במארז או כוננים כלשהם השימוחשים שלי במחשב היו משחקים קלים בינוניים וצפייה בסרט7ים

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.