עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעוניין במפרט למחשב אינטרנט שישמש אולי גם כמקום אחסון עתידי עם עוד כונן אין צורך בציוד היקפי מכיוון שאני מתכנן עבודה עם מתג עכבר\מקלדת\מסך לעבודה מקבילית עם המחשב הקיים . הדרישות היחידות שיש זה כונן מינימום 80 GB וזכרון 512 עקרונית התקציב שיש לי הוא לכיוון ה 1500 אבל אם יתאפשרו שיפורים משמעותיים עד ה 2000 אז בכיף.

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by ambc,

אני חושב שהגיע הזמן לשקול שדרוג המחשב שלי במידה וניתן. פרטי המפרט שלי מצויים בפרופיל אשמח להצעות כיצד אוכל להחיות מחדש את המחשב שלי. השימושים שלי כיום הם בעיקר: אינטרנט, אופיס ומשחק פיפ"א 10 בלבד. מעוניין שהמחשב ירוץ בצורה יפה ומהירה. תקציב- עד 2000 שקל, רצוי הרבה פחות. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  3. שלום רב, המחשב בעיקר לעבודה משרדית אבל רצוי שיהיה לו חיבור וידאו דיגטלי לצורך חיבור למסך lcd למטרת צפיה בסרטים. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  4. קודם כל מדובר על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ במפרט הראשון הכרטיס הוא לא מובנה אבל למרות זאת לוקח 256 מגה מהזיכרון? אם כן, אז מה היתרון בכרטיס כזה לעומת כרטיס מובנה? במפרט השני יש מעבד יותר חזק, כרטיס מסך מובנה, והרד דיסק יותר קטן. לגביי הכרטיס מסך, כרטיס מסך מובנה כמו זה שבמפרט יהיה מספיק בשביל להריץ בעתיד הקרוב ויסטה? יש אפשרות בעתיד לבטל את הכרטיס מסך המובנה ולהוסיף כרטיס מסך? השימוש יהיה לעבודה משרדית אינטנסיבית והרד דיסק של 80 ג'יגה מספיק לי, אז איזה מפרט כדאי לקנות? תודה אור

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב עם מהירות הכי גבוהה , זיכרון הכי גבוה , מסך והכל הכי גבוה.. שיהיו עם הרכיבים הכי חדשים בשוק: תקציב עד 8,000 ש"ח ... + מסך , מקלדת ועכבר תודה !

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by talvi8942,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31382[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31691[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏CoolerMaster V8 GTS CPU Cooler‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30889[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colsp…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. המחשב משומש ,המחיר שהוצע לי הוא 2500 ש"ח. זה המפרט לוח אם : DFI משהו עם Nforce 4 ,זה הפריט היחיד שאני לא זוכר את שמו המלא. כ.קול (לא מובנה) : Creative audigy 2 כ. מסך : שני כ.מסך בSLI שהם 7600GT 256MB Extreme edition מעבד : AMD 64 bit,4200,X2 dual core זיכרון : 1GB DDR 500Mhz (זיכרון די נדיר של 500Mhz) מארז ממותג,לא זוכר אבל אני חושב של ציפטק. זה שווה את זה?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  8. היי, למי יש מחשב נייד עם כרטיס מסך של חברת ATI? היה לי את ה VOSTRO 3550 ואני יודע שיש עם ATI + DELL בעיה עם החלפת כרטיס מסך. הייתי רוצה לדעת האם גם לכם יש בעיה? האם כאשר אתם מריצים 3dmark מריץ את הכרטיס מסך של הATI או INTEL? האם כאשר אתם מריצים dxdiag מראה את הכרטיס מסך ATI או INTEL? פוטו שופ וכדומה. אשמח קצת לעזרה. תודה משה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by ranrt,

היי לכם, מבקשה המלצתכם למחשב נייד לעבודה, מסך מבוקש 13.3 מעבד I5, מינימום 4 גיגה זיכרון ורצוי כונן SSD 128 גיגה. המליצו לי על טושיבה PORTAGE דגם R830-112 מחיר 5150 עם כונן 500 גיגה רגיל ועם שדרוג ל 128 SSD עוד כ 600 ש"ח. כמו כן גם המליצו לי על ASUS דגם מה דעתכם ? [table] [tr] [td] 3Model Name‎ [/td][/tr][/table] ‎UX31E-RY009V‎ [/t][/t] [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ Color‎ [/t] ‎כסוף בגימור אלומיניום‎ [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ CPU‎ [/t] ‎Intel® Core i5-2557M Processor, 1.7GHz, 3MB Cache‎ [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ Memory‎ [/t] ‎4GB (1 x 4096MB) DDR3 1333MHz, OnBoard Memory ‎ …

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. היי חברים! אבא שלי רוצה לרכוש מחשב נייד שישמש אותו לגלישה באינטרנט ועבודה ביישומים כמו אופיס. הדגש הוא על אחריות המחשב, לפי מה שהבנתי גם אחריות מייקרת את העסק. לא חובה ווינדוס ויסטה, אך מצד שני- אני חושב שכבר לא נמכרים ניידים ללא ויסטה. התקציב: 3,500 עם גמישות עד 4,000 שקל.

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  11. מחשב לעבודה משרדית ושידרוג בעתיד כרגע אין לי הרבה כסף מעבד Intel Pentium D 915 2.8GHz 2x2 MB מחיר לפריט - 670.0 לוח אם Asus P5LD2-VM 1394 מחיר לפריט - 559. זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 533MHz 4 PC4300 מחיר לפריט - 610.0 דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB מחיר לפריט - 387 מארז FOXCONN TLM-454 + 350W מחיר לפריט - 225 סך הכל : 2,451.00

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. אהלן שוב! לחברה שלי נשרף הלוח אם במחשב הישן והיא רוצה לקנות חדש. במילים שלה היא רוצה משהו שיריץ את המשחקים "טוב". כי היא כן מעוניינת במשחקים, אבל התקציב שלה יחסית דל 2000-2400, במילים שלי אני חושב שיספיק מחשב שיכול להריץ את המשחקים החדשים ב40FPS, פלוס מינוס, ועם הישנים יותר כמובן שלא תהיה לו בעיה. רק תגידו לי אם 40FPS זה מוגזם כי אני כבר לא בקיא כמו פעם. אז בבקשה מפרט חביב, אין לה העדפה ל-AMD או Intel, אבל מסך כבר יש אז רק מפרט מחשב בבקשה. תודה!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  13. שלום לכולם. זה המחשב שאני מתכנן לקנות. הוא מיועד למשחקים ועבודה, והכי חשוב שיחזיק מעמד כמה שיותר שנים. מבחינת מסך אני אדבוק בינתיים ב-17 CRT בגלל מגבלות משקל/מקום והתקציב יהיה בסביבות ה-4000 שקל. אשמח לקבל כל תגובה/הערה והארה למפרט הזה. אני עדיין מתלבט לגביי ספק ומארז, אבל מקווה לפתור את הדילמה בהקדם (באמצעות הודעה בפורום המתאים אצלכם): Athlon 64 3000+ 939 Whinchester (או ליבת Venice אם אני אמצא במחיר זול) לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 512 מגה זיכרון (כנראה בשני דימים, ככל הנראה של Geil) כרטיס מסך: Leadtek 6600GT Winfast Extreme מסך: Samsung 793DF בנוסף יהיה בפנים דיסק PATA ישן שיש שלי, וצורב DVD שאני אקנה יותר מאוחר. בעתיד אולי נחליף/נוסיף עוד דיסק קשיח (שמן הסתם יהיה SATA)…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. Started by joker2511,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. השימושים שלי הם הכי פשוטים בעולם, גלישה והורדות ומשחק יחיד - FM2014. אני רוצה לקנות i5, וחשוב לי שיהיה לי מספיק כניסות USB 2 ו-3, וכמו כן גם יציאת HDMI. ראיתי שלשדרג מ500 GB ל1T זה בסביבות ה50-60 שקל אז אני מעדיף 1T. לגבי כל השאר - אני פנוי להצעות.. כמובן שאתם לא חייבים להגיע עד 2300, אני מעדיף להוציא כמה שפחות, רק שכרטיס המסך יצליח להעלות את המשחק כמו שצריך ושאני לא אצטרך להחליף אותו גם בשנה הבאה.. לא ציינתי - אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. ********************************************* מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB ¤275 2 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤248 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT SILENT 512MB PCIe ¤663 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD ¤185 מסך מחשב רחב Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE ¤1563 סה"כ מחיר לכל המוצרים:5205¤ בוצע ב- http://www.skypc.co.il/ ********************************************** כמה דגשים: 1. האם המעבד בכלל יכול להיות מנוצל עם מפרט כזה? אולי כדאי לקחת כפול ליבה ולהשקיע יותר בכרטיס מסך? 2. כמה באמת נחוץ 2GB DDRII? האם מספיק 1GB? 3. האם 667MHZ לזכרון פנימי זה מספיק, או שכדאי יותר? 4. ל…

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by MoDaN,

כולל טכנולוגיית HyperTransport Technology NVIDIA nForce4 4X CHIPSET כרטיס קול 8 ערוצים לוח אם תוצרת Gigabyte עבור מעבדי939 AMD Athlon 64 תמיכה בזכרונות +DDR 400 עד לנפח של 4GB מפרט המוצר: # לוח אם # דגם: GIGABYTE GA-K8NF-939 # כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL # כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 # יציאת S.ATA: ארבע יציאות # יציאת PCI Express X16: כלול # יציאת PCI: 3 סה"כ # יציאת USB 2.0: 8 סה"כ # תמיכה ב- Dual channel DDR: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול # תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול # דיסק קשיח # יצרן: W.D/HITACHI # טכנולוגיה: S.ATA # נפח איחסון: 160 GB # מהירות: 7200 RPM # זכרון מטמון cache: 8 MB # אחריות: 3 שנים # מעבד # סוג מעבד: AMD Athl…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  17. אני מחפשת מחשב נייח חזק ומהיר מאוד,אני עובדת עם פוטושופ והרבה תוכנות ומשחקים כבדים בקיצור אני צריכה מחשב שרץ אם תוכלו לעזור לי למצוא דגמים ולהמליץ לי על מקומות זולים ואמינים זה מאוד יעזור בנתיים מצאתי את המחשב הזה- http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28959&catid=1843#details מה אתם אומרים עליו? ושהמחשב יהיה עד 3500 גג תודה

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by BarTorgeman.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3. FIFA 13, Crysis 2, AC Brotherhood וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ ולפעמיים 32 אינצ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. שלום לכולם לפני שפניתי אליכם עברתי על המפרטים המוצעים כאן בפורום אך לא מצאתי מחשב שעונה על דרישותיי. אני מחפש מחשב שאני אוכל לעבוד איתו עם תוכנת הקיובייס, ולהלן הדרישות: שיהיה מהיר זה מאוד חשוב לי אני לא חושב שאני צריך כרטיס מסך חיצוני כי אני לא הולך לערוך גרפיקה או משחקים אך אני צריך שיהיה לו חיבור לשני מסכים השאלה אם קיים לוח שיש לו כזה חיבור תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. זאת מתנה קטנה ליום הולדת של בן דוד שלי ואבא שלו גם כן אוהב את השטויות האלה אז הוא מוכן להשקיע 6,000 שקל במסך דק 19 אינטץ ומחשב שמיועד במיוחד למשחקים. עכשיו אפשר גם לקחת 17 ולשפר משמעותית את המחשב בכסף אבל רק אם זה יהיה משהו באמת משמעותי, ואני לא רוצה לקחת שם סיכון של OC וכאלה אז אל תתנו לי משהו שאני יצתרך לפתוח לו צינורות ולרצוח אותו בOC למה זה גם מתנה ליום הולדת אז לא נעים. את האמת שאני הייתי מכין אבל עכשיו אני עסוק עם הצבא והכל אז אין זמן ככה שאם אתם יכולים להשקיע טיפה אני מאוד יודה לכם. תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by BedBoy,

אני צריך מפרט ב- 4500 ש"ח למשחקים מהחנות KSP ללא כונן\צורב\פלופי, ללא מסך וציוד היקפי רק מעבד+לוח אם+זיכרון+הארד דיסק+כרטיס מסך+מארז שיהיה מסודר בבקשה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by ofir_16,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב שיהיה גם לשימושים ביתיים רגיליםוגם כ- HTPC. ראיתי שדל הוציאה סדרה של מחשבים נייחים בשם סטודיו הייבריד - STUDIO HYBRID: http://www.notebookclub.co.il/cat-Dell+Studio+Hybrid.htm האם מישהו שמע, מכיר, ממליץ? או שעדיף לי להרכיב מחשב לבד?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by R0112,

1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. אופיס 2007, 2003. דפדפן. ב) המחשב לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך: בכרטיס מסך (העדפה לכרטיס מובנה כדי לחסוך בכסף), צורב, דיסק קשיח ענק. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך ב: מארז, ספק, מעבד, לוח עם, זיכרון, דיסק קשיח של עד 320 ג"ב. 6. עד כמה השקט ש…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  24. היי.. השימושים העיקריים - אייסיקיו, אינטרנט ומוזיקה ( בלי דגש על כרטיס קול אייכותי עקב חיבורו לרסיבר ) ללא ציוד נלווה ( מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר.. ) המון תודה (:

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. Started by MATAN_BS,

התקציב -5000 -6000 ש"ח מטרות המחשב -משחקים (WAR CRAFT, משחקי אינטרנט, סימס וכד..)ת משרדי (XLS, WORD וכד..), דפי אינטרנט. אין צורך ב OC ציוד הקפי נוסף - מסך (לא מפריע אם זה יהיה 19 שפורפרת), יש צורך בצורב DVD עיצוב - זה ענין של טעם, אבל חשוב יותר שיהיה שקט (חשבתי על Tsunami של ?Thermaltake), לא מענין אותי חלון מערכת הפעלה - יש לי XP (רגיל), אם נדרש שדרוג ל 64BIT אז יש צורך להוסיף למפרט צריך הרכבה של המחשב במעבדה (ו התקנה של מערכת הפעלה במידה ויש חובה בשדרוג) הערות כלליות- 1) רצוי לוח שתומך ב- WiFi, 2) רצוי מארז שניתן לסגור לפנים - לבית עם ילדים קטנים וסקרנים לא רצוי שיהיה חלון וגם לא כפתור כיבוי והדלקה גלוי. 3) אני מניח שעדיף מערכת הפעלה חדשה עבור 64, אבל אני מניח שניתן …

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.