עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני זקוק למפרט למחשב ב 6000 ש"ח בעיקר למשחקים אבל גם לכל מה שמסביב ( עבודות , אינטרנט ,סרטים - לא משהו מיוחד ) , אני סומך עליכם שתוציאו את הטוב ביותר שאפשר מכל רכיב בתקציב אני מעונין במערכת הפעלה windows 7 Home Premium 32bit אלא אם כן אתם חושבים שמאוד מאוד משתלם 64 bit ,עד כמה שראיתי אין לי צורך בזה וגם זה מקשה מבחינת תאימות של כל מיני דברים כרגע , האם כדאי לתת לחנות עצמה להתקין את המערכת הפעלה או שעדיף לבד ? אני נוטה לרצות להתקין לבד .ניתן להתקין על 3 מחשבים את המערכת נכון ? מארז - אין לי שום עניין במארז מותג או שנראה טוב, כמובן שזה בונוס אבל זה בעדיפות אחרונה , חשוב שהוא ישמור על טמפרטורת החומרה בצורה הטובה ביותר ואם אפשר אז שיהיה שקט אבל לא בעדיפות ראשונה . מעבד …

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by idan003,

הי חברים, המחשב שלי בזמן האחרון מתחיל לעשות בעיות (המעבד מים שלי קצת סדוק + אחרי הרבה זמן של אוברקלוק למעבד גם קצת ירדו הביצועים) ואני מחפש להחליף לוח מעבד זיכרון (לDDR4) וכרטיס מסך. המחשב הנוכחי שלי הוא: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge - חשוב לציין כי הוא על AC על 4.5 מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB מחפש לדרג לi7 . תקציב 7000 ש״ח עם חריגה 7500 ש״ח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by XpR,

* מטרות המחשב? לעבודה, משחקים * גודל המסך? 15.6-14 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD עד 512GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? שהמחשב יריץ משחקים חדשים(fallout / the wicher 3) לא חייב להיות על הגדרות מקסימליות.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. Started by EpicShow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200-300 ₪ אם ההבדל ממש ממש ניכר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה גיימינג והפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש Cubase 8,Komplete 11 Ultimate של Native Instruments שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadow of Mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב כרגע 1024*1280 אבל מתכנן לשדרג למסך רחב יפה, כמו כן מתכנן להשתמש בשני …

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by s87,

היי אני סטודנטית ואני מעוניינת לקנות נייד 3K הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים וכו'.... אבל גם פה ושם לקחת אותו לספריה ללמוד, לימודים, מצגות וכאלה. ראיתי את 3 מחשבים: ראשון של לנובו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK29589AG ואז אני יוסיף עוד 150 שקל כדי לשדרג לשנתיים אחריות ו-320 HD או שעדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקחת מחשב של דל הראשון: ווסטרו 1015 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm השני: 1545 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm ופה בדלים אני שוקלת להוסיף מע' הפעלה ווינדוס 7, ושוקלת לשדרג ל- 4 ג'יגה זיכרון תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן אתה משתמש?סרטים בHD,מוזיקה,אינטרנט,משחקים כמו MF2,DIABLO 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) שום דבר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך LCD 32 אינץ,רזולוציה גבוהה. * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  7. אני חושב אולי לרכוש מחשב חדש, ואני מעוניין בהמלצתכם כדי לראות מה אני יכול להשיג בתקציב הזה. כפי שכתוב בכותרת, התקציב הוא 4000 ש"ח, בלי זכרונות, דיסק קשיח, צורבים וציוד הקפי שיעברו מהמחשב הישן (כולם רכיבים חדשים שנקנו לא מזמן). גם הכרטיס מסך די חדש ואני לא יודע אם כדאי להעביר אותו למחשב החדש או לקנות כבר אחד חדש וחזק יותר (ניתן לראות את הדגם במפרט שמצורף מתחת ליוזר שלי). השימושים של המחשב כלליים: משחקים, אינטרנט, עבודה שוטפת במחשב וכו'. תודה.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  8. הרכבתי מפרט עם החומרה הבאה למחשב סלוני, עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים , מוזיקה, והקלטת תוכניות מה TV העניין הוא שיש לי מספר התלבטויות בחלק מהרכיבים, נראה לי שקצת הפרזתי ולקחתי משהו קצת יקר מידיי לעשות את העבודה ואני מנסה להוריד מהעלות, אשמח לקבל חו"ד אם להוריד או לשנות חלק מהמפרט. הבסיס: מארז: SilverStone Lascala SST-LC13S-E - מחיר: 590 ספק: Enermax ECO 80+ 500W Retail - מחיר: 390 , לשקול אולי מותג אחר? או לקחת 400W? מעבד: האםלהסתפק ב Core i3 530, 2.93GHz - מחיר:545, הוא יסחוב את כל קידודי הוידאו החדשים+תמיכה בהקלטת וידאו? לשקול שדרוג ל Core i5 650 ? קירור מעבד:Artic cooling Freezer 7 Pro Rev.2‎ - מחיר 120, חיפשתי משהו שקט לסלון לוח אם: GA-H55M-USB3 <- GIGABYTE …

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  9. -------------------------------------------------------------------------------- . מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פיתוח תוכנות\אתרים, שימשו משרדי, עבודה עם תוכנות גרפיקה (לא בטירוף, פוטושופ ופלאש), מספר תוכנות כבדות יחסית שרצות בו זמנית, כמו גם 4 דפדפנים שונים עם לא מעט לשוניות פתוחות. ממה שאני מבין דרוש לא מעט זכרון למחשב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod 7 , AVA ,Combat arms ,…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. שלום, לפני כ-6 שנים קניתי מחשב על סמך מפרט שקיבלתי בפורום הזה (מבוסס AMD 2500...). היה שווה - הוא משרת אותי נאמנה עד עכשיו, אם כי הגיל כבר נותן בו (מזמן) את אותותיו. הגיע הזמן לשדרג: אני מבקש מפרט מומלץ למחשב ביתי שישמש אותי באופן הבא - - מעט עבודות תיכנות קטנות. יריץ ויז'ואל סטודיו ואולי סביבות פיתוח נוספות, אבל לא פרוייקטים גדולים. - לא משמש למשחקים בכלל (חוץ מ-bubble shooter וספיידר סוליטר). - לא משמש לצפייה בסרטים או עריכה. - מערכת ההפעלה תהיה Windows 7 64 bit (תרכש בנפרד), נדרשת תמיכה בוירטואליזציה כדי להריץ XP Mode. - המחשב בסלון, אין חשיבות גבוהה במיוחד לשקט. עוד נקודות לשיקול - - אני מתכנת, לא איש חומרה. לא הולך לבצע אוברקלוקינג, לא רוצה להרכיב את המחשב לבד (התקנו…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by T-p-X,

לא משנה איזה מערכת הפעלה. צריך שיהיה עם רזולוציה נורמלית 1366 x 768, חיי סוללה גבוהים במיוחד- 8 שעות לפחות, מעבד חזק, זיכרון 2 ג'יגה, או אפשרות להרחבת זכרון. כונן קשיח לא כל כך משנה מכיוון שמתפקד כמחשב משני ללימודים בלבד. ללא כונן DVD. עדיפות למשהו עם אחריות בינלאומית. מסך 10-11 אינץ' והכי חשוב בסביבות ה400 דולר תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  12. מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוח אם: GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E זכרונות: DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill PI Edition Triple Channel דיסק קשיח: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז: Twelve Hundred Gamer Black ספק כוח: SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 מחיר:6470 איך המפרט? האם יש משהו לשנות/לשפר? האם המחשב טוב לOC? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב,ביצועים יותר טובים,יותר טוב לOC בתקציב של עד 6500 שקל? מה אתם מציעים לי? דרך אגב אני קונה קירור למעבד NOCTUA NH-U12P פשוט אין …

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by idangozlan,

זה שוב אני, תיקון לבקשה: התקציב הוא 6000-5000 ש"ח, לא חייב לנצל את כולו אך אם זה חשוב אפשרי בהחלט, ניתן לחרוג ב500 ש"ח. השימושים הצפויים למחשב הינם עריכה בתוכנות גרפיקה במקביל, למשל אני משתמש בPhotoshop,Flash,Illustrator במקביל! על בסיס יום-יומי. לא משתמש במשחקי מחשב. יש צורך במסך איכותי לאור העובדה שאני משתמש במחשב לעיצוב אתרי אינטרנט. אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים, לא אכפת לי מאיכות הסאונד. השקט של המפרט לא הכי חשוב אם כי חשוב שלא יציק יותר מדי.. ללא שום אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה, המערכת שתרוץ היא ווינדוס 7. אין העדפה לרכישה בחנות ספציפית אין בקשות מיוחדות. אין כוונה לשדרג בעתיד הקרוב.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. t61.,תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  16. היי חברים! אבא שלי רוצה לרכוש מחשב נייד שישמש אותו לגלישה באינטרנט ועבודה ביישומים כמו אופיס. הדגש הוא על אחריות המחשב, לפי מה שהבנתי גם אחריות מייקרת את העסק. לא חובה ווינדוס ויסטה, אך מצד שני- אני חושב שכבר לא נמכרים ניידים ללא ויסטה. התקציב: 3,500 עם גמישות עד 4,000 שקל.

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  17. יש כמה דברים שחייבים להיות במפרט 1. intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM. 8800GT Overclocked edition 2. ו2GB זיכרון לגבי כל השאר אין לי כל כך העדפות אבל אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי כמה שנים כי אני בצבא ולא יהיה לי כסף לעוד אחד לגבי האו סי אם קירור מעבד לא נכנס בתקציב אז אפשר לוותר וחשוב לי שהמארז יהיה איכותי עם זרימת אויר טובה ושקט [ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL…

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by eladbenda,

שלום, אני סטודנט בן 26, מחפש לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים אינטרנט וכו', אבל גם למשחקים כשיש זמן... מה דעתכם על המפרט שקיבלתי? סה"כ מחיר מחיר ליחידה כמות תאור מוצר מק"ט 200.00 200.00 ש'ח 1.00 יח' מארז H-550D שחור עם עיטור כסוף H-550D 150.00 150.00 ש'ח 1.00 יח' EZCOOL ספק כוח W450 עם 120מ"מ אח' 3 שנים 000000024501 690.00 690.00 ש'ח 1.00 יח' לוח אינטל DG965WHMKR WESTCHESTER BLKDG965WHMKR 1,306.00 1,306.00 ש'ח 1.00 יח' מעבד CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4MB 1333MHZ 000 490.00 245.00 ש'ח 2.00 יח' זכרון TRANSCEND USA 1 GIGA DDR2/667 אח' 3 שנה 760557805984 394.00 394.00 ש'ח 1.00 יח' ד.קשיח WD 250GIGA SATA2 16MB WD2500KS WD2500KS 170.00 170.00 ש'ח 1.00 יח' צורב IDE LIT…

19. אז חזרתי מחו"ל אחרי 7 חודשים, והמחשב הישן שלי פג תוקפו. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המטרה העיקרית של המחשב הוא לעבוד טוב תחת תוכנות גרפיות ועיבוד תמונה. וכמובן אני אשמח אם המחשב יריץ משחקים חדשים יחסית ברמה טובה. בנוסף אני צריך מחשב עם יכולת קירור טובה, האזור עבודה חם! מחיר המחשב יצטרך לנוע עד ה 4000-5000 כולל הכרטיס מסך. צריך כרטיס מסך בעל כניסה ויציאה לטלויזיה, גם שאני אוכל לראות טלוויזיה במחשב וההפך. מסך מחשב אני אקנה בנפרד, אז אין צורך בו כעט. אשמח לראות כמה סוגי מפרטים שונים, והסברון קטן על המפרט. כמו כן אם אתם חושבים שהסכום כסף נמוך מדי למחשב חדש וחזק מבחינה גרפית, גם אשמח לשמוע. תודה מראש רון

• 13 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by אופיר,

ללא ציוד הקפי. לא מתכוון לבצע OC. דיסק 160GB. לא דרוש צורב.

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by roei88,

מחפש מחפש נייד לשימוש כללי (סרטים אינטרנט ובעיקר משחקים) עכשיו הבעיה שאני סדירניק אז אין לי הרבה כסף.. כרגע יש לי בסביבות ה5500 מה התקציב המינימלי שצריך להשקיע בשביל מחשב כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים (כמו COD4 ו-CNC3) בצורה חלקה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. שלום אני צריך מפרט למחשב במשחקים עם כרטיס מסך של NVIDIA

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. כאן יש כתובת בו יש המפרט שהרכבתי ותגידו לי מה דעתכם עליו מה אפשר לשפר או להחליף במקום - אם את יכולים להרכיב לי מפרט אחר יותר טוב אשמח אני מוכן להשקיע ב -3500 , אני גם מתלבט בין אינטל או AMD במפרט שיש יש את AMD המעבדים האלו לא עושים בעיות?? אם יש לכם אתר יותר זול ואמין שאני יוכל לקנות שהמחשב יהיה למשחקים, ללא ציוד הקפי, http://tms.co.il/preview/spec/mupc2a9h

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  24. ראיתי אותו מתומכר ב2800 ש"ח והשאלה שלי אם הוא שווה ? או שיש יותר טובים באותו מחיר. תודה לעוזרים

25. מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסכום של כ-3500 (עם אפשרות לחריגה במידה ויש כדאיות לכך). מבדיקת המפרטים הקיימים נראה לי כי אני צריך שילוב של מספר מפרטים. עבודה משרדית - מסמכים גדולים, מצגות מורכבות, טבלאות אקסל גדולות, דואר אלקטרוני, גלישה, מספר רב של מסמכים פתוחים וכו' גרפיקה - עיבוד תמונות דיגיטליות בסיסי, עבודה עם תוכנות כגון ARCGIS, ARENA סרטים - המחשב יהיה מחובר לממיר להקלטת סרטים (יש לי כבר PVR150 שיועבר למחשב החדש), אבל ימצא בחדר העבודה ולא בסלון לא מיועד למשחקים יחובר בשלב זה למסך CRT 19 קיים מערכת הפעלה - בשלב זה XP, בעתיד מעבר ל-VISTA (כשתתייצב) לא מעדיף כרטיס מסך משולב, אין העדפה ל-INTEL או AMD

• 7 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.