עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה המפרט: מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1441 קירור למעבד: ZALMAN 9500AT PWM SI EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪144 לוח אם: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪489 מארז: Raidmax Iceberg + Seasonic SS-750AT 750W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪731 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪157 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪276 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1441 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪100 תוכנות: Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  2. מה דעתכם על נמפרט הבא?? בבקשה להציע שיפורים/שדרוגים ולא להביא מפרט חדששש... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤867 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤313 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤33 ספק כוח: SeaSonic S12 II 500W A.PFC 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤418 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤420 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. שלום , לחבר שלי יש מחשב ישן ואני רוצה להחליף לו את הלוח אם , מעבד , וכרטיס מסך הוא בעיקר משחק קאונטר סטרייק אבל ירצה להריץ גם משחקים הכי חדישים כיום . יש לו זכרון mb 256 (בעתיד הוא ירצה להוסיף זכרון) , הרד דיקס 80 gb , לוח אם אני רוצה של gigabyte בלבד . 64 ביט מעבד לא יתאים פה כי זה מעט כסף . אז או amd או פנטיום 4 כרטיס מסך רצוי שיהיה הכי חזק שאפשר כיוון שהמחשב בעיקר למשחקים. אני חשבתי על : AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB Albatron KM51G-754 (VGA, Micro.ATX לא מצאתי לוח של ג'יגה בייט מתאים . PCX - GeForce 6600 (300/550) 128MB DDR 128bit 8-Pipes - Gainward Ultra/1760 - 3Y Warrant…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by assaf91,

מטרות המחשב? בסיסי- תוכנות קלות, סרטים באיכות גבוהה, איכות שמע טובה.. שיוכל להריץ במקביל דפדפן עם תוכנות קלות. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, הסוג פחות קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי... מקסימום אתקין בעצמי מערכת הפעלה אבל אם יש אז מעולה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *מחיר ל3 שנות אחריות בתוספת תשלום עד הת…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ofirwe,

כרגע יש לי dell inspiron 1545 ואני ממש מרוצה - מבחינת ביצועים ושימוש יומימי אבל הוא קצת גדול - אז החלטתי לקנות dell-vostro-1014-t66. אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות ספציפיות (אם אפשר בשוואה לinspiron זה יהיה מצוין) השימוש הוא בעיקרון לסטודנט למדעי המחשב. בעיקר אינטרנט. אני לא משחק.. רואה סרטים פה שמה.. 1. זמן סוללה - ארוך\קצר 2. התחממות (חשוב!) - הבנתי שיש לפטופים שלאחר שימוש מתחממים ואי אפשר להניח אותם על הרגליים 3. פד לעכבר - תחושה כללית 4. מהסתכלות בפורום הבנתי שהרמקול שלו חלש. כמה חלש הוא? בvostro 1320 שמעתי שהוא חלש. כי בinspiron והסטדיו הוא מצוין לטעמי 5. מסך - רשום שהוא מבריק - ראיתי שרשמו בפורום שהוא מאט? האם מפרט קבוע? או שזה משתנתה 6. באתר של notebookclub רש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by liorshash,

סופ"ש מצויין לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 5K -/+ מקריאה בפורום סימנתי כמה מועמדים ואשמח לקבל חוות דעות שלכם איזה מבניהם עדיף Dell Inspiron 1520 2008 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5156 Gigabyte W566N-DC22M http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5162 Dell Inspiron 1520 2009 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5129 Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm אם למישהו יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע. אגב , השימוש במחשב יהיה לצורך עבודה אינטרנט ומשחקים (לא גרפיקה בשמיים). תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by Naor80,

יש לי נייד של HP PAVILION DV5000 אני יודע שיש 3 דרכים להתקנה של ה XP 1.להגדיר בביוס שהוא יקרא אותו IDE ואז זה יעבוד (משו כזה) 2..לשלב את הדריברים של ה SATA לתוך ההתקנה של ה XP (כמו המדריך שיש פה בפורום) 3.או להשתמש בדיסקט אני פירמטתי את הנייד שלי והגדרתי בביוס שהוא יקרא אותו IDE זה משנה ? משאר הדרכים ? יש יתרונות חסרונות משו ?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by Murmur,

שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב לצרכי צפייה בסרטי HD ולייב סטרימינג מהרשת בעיקר. המחשב מבוסס לוח P35 שהגיע הזמן להחליף, אבל יש כמה חלקים שלא צריך - הנה מה שאני מעוניין לשמור: מארז Antec P150 (הוא כולל ספק אבל בן 5 - הגיע הזמן להחליף) ציוד הקפי מסך מערכת הפעלה WIN7 בנוסף - ברצוני להתקין עליו כרטיס לכידה Avermedia AverTV Captue HD PCIE שכבר קיים ברשותי: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2577037 מעונין לקבל המלצה לרכיבים להשלמת המפרט: לוח אם, ספק כוח, מעבד+קירור, כרטיס מסך (אם צריך), דיסק קשיח, כרטיס רשת אלחוטי וצורב DVD (בלו ריי?). הערות: * רצוי שלוח האם יכלול כניסת FireWire להורדת חומרים ממצלמת וידאו * חשיבות לרמת שקט (שזה בעצם רמת רעש בעברית תקינה): 9 מתוך 10. * נפ…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אסטרטגיב בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HEROES 6, FLIGHT SIMULATOR X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 * 1024 (''19, 3:4) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by psu,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עם יכולות שידור HD לטלויזיה בעלות הנמוכה האפשרית. מחשב שנתקלתי בו שעושה רושם טוב הוא הCR500 של MSI עם 8200 GF http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5518&CatCode= ההתלבטות היא אם לקחת את המחשב הזה, או ללכת לכיוון של מחשב עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ה4500, מה ייתן ביצועים טובים יותר בשביל ניגון HD?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  12. שלום לכל המעוניין לעזור, שלום השתחררתי מהצבא אחרי נתק של שלוש שנים מעולם המחשבים. עכשיו אני רוצה לקנות מחשב במחיוחד לאחר ששמעתי שהמחירים בריצפה.. יחסית לאז.. אז אני מחפש מחשב טוב שיעבוד מהר עם האינטרנט ועם משחקים כבדים(לדוגמה GTA בהגדרות הכי טובות וברזולוציה גבוה במסך 22 רחב). בסביבות ה3k-4k. אז מישהו יכול להסביר לי קצת על מעבדים מה זה ליבה כפולה/מרובעת מה עדיף מה טווח המחירים וגם לגבי כרטיסי מסך ומה טוח המחירים שלהם. מה זה מתוכנן OC? איזה לוח אם אני צריך לחפש ואיזה זיכרון מה ההבדלים בין DDR3 לDDR2 ומה מחירם. העיצוב לא חשוב. לא צריך מערכת הפעלה. שלא יהיה רועש יותר מידי. איפה כדאי לי לקנות. עדיף הרכבת מחשב במעבדה. כולל מסך מקלדת עכבר. אם מישהו יכול לעזור לי …

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  13. מעבד - Intel Pentium IV Dual Core #2180 2.0GHZ FSB800 1MB SHARE CACHE לוח אם - ASUS צ'יפסט INTEL 945 יתרונות - 2.0USB שש כניסות, תושבת 775, BIT64 זיכרון - Kingston 1GB DDRII 667 דיסק קשיח - Western Digital 160GB SATA-II כרטיס מסך - מובנה על הלוח + חריץ הרחבה PCI EXPRESS X16 כרטיס קול - Audio 6 Channel צורב - DVD+-RW D.LAYER LG X20 - (דגם חדש) כונן דיסקטים - לא כלול !!! רשת - 10/100 ציוד נלווה - עכבר אופטי ומקלדת מולטימדיה מחיר 1330 ש"ח כולל מע"מ ??? האם יש שינויים מומלצים בטווח התקציב ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. אהלן, אני צריך עזרה בבניית מפרט בתקציב של 4.5K. המחשב ישומש למשחקים כבדים (בהגדרות גבוהות), גלישה, הורדות (הרבה הורדות) צפייה בסרטים וכו'. . . המסך שלי כרגע הוא 19" אבל אני מתכנן יחד עם המחשב לקנות מסך 22" אז אם יש לכם המלצות על מסך כזה (בסביבות ה-1000 ש"ח) אני ממש אשמח. לא דרוש ציוד היקפי, בכלל. מערכת הפעלה ממש לא דרושה, צריך שירכיבו את המחשב במעבדה וחשוב שהמחשב יהיה דיי שקט, הוא לא ממש קרוב למיטה אבל הוא נמצא בחדר שינה (כ-5 מטרים מהמיטה) לא מתוכנן OC. האם יש לכם חנות טובה להמליץ עליה שדרכה אפשר לקנות את המחשב? תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by yan666,

שלום אני מעונייין בנייד לשימושים דיי בסיסיים. אינטרנט, סרטים, ומשחקים.. לא כבדים במיוחד סימולטורים שרצים על פנטיום 4 וג'י פורס אני בהחלט אסתפק ב I3. אחריות לשלוש שנים. גודל מסך 15.6 משקל וזמן סוללה לא קריטיים כי המחשב מיעוד לשימוש ביתי. כונן די די וי אין צורך בבלו ריי. רצוי מאוד מערכת הפעלה כלולה. הייתי רוצה להבין אם אני חייב כרטיס מסך שהוא לא און בורד שאני יכול להסתפק בכאלה גם?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  16. שלום כולם, בתקציב של כ-3K אני מחפש נייד לשימושי סטודנט, ה-AH530 נראה לי מצויין, הבעיה היא עם המסך שלו שהוא מבריק. אני לא יודע כמה אני אשב איתו בתוך ההרצאות, אבל בחדר אני צריך אותו ואולי בהפסקות בכל מיני מקומות, ואני לא יודע אם הציפוי המבריק כזה משפיע.. רוב השימושים הם קורסים באינטרנט, סדרות וסרטים והרבה חומר כתוב לקרוא (שיעורים, עבודות ואינטרנט). אז כדאי בכל מקרה לקחת את הלפטופ הזה או שיש אחד אחר (שמשתלם כמו זה) שכדאי לקנות?

17. Started by TaZeR,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשבים ניידים עבור אחותי, כאשר התקציב שלה הוא 3000 ש"ח, ויכול לחרוג עד ל-3500 ש"ח במקרה הצורך (אם תוספת קטנה במחיר תביא לשיפור משמעותי במוצר). הדרישות שלה מהמחשב הן כאלה: 1. שיהיה וורוד! אני מניח שאפשר יהיה להתגמש בקטע הזה אם הוא יהיה בצבע יפה אחר (יפה לפי קריטריונים של בת טיפשעשרה). 2. שיהיה לו מסך בגודל של 14.1"+. 3. שיהיה שקט (יחסית). אני לא יודע מה ההבדל בכמות הרעש שמפיקים כונני 5400rpm ו-7200rpm - לכן אשמח לדעת האם כונני 7200rpm רועשים? 4. שניתן יהיה להשיג אותו בחנות גדולה ומוכרת (כמו באג, אופיס דיפו, אייבורי וכו'...). בינתיים עלה הדגם הבא כאפשרי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10694 אני ממש לא בקיא בסדרות החדשות של …

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  18. המחשב הנייד: אסוס X75VB https://www.asus.com/Notebooks/X75VB/specifications/ המחשב בצבע לבן כמו בתמונה ספויילר מפרט: Intel® Core™ i5 3230M Processor DDR3 1600 MHz SDRAM, OnBoard Memory 4 GB + 4GB KINGSTON 17.3" 16:9 HD+ (1600x900) LED Backlight NVIDIA® GeForce® GT 740M with 2GB DDR3 VRAM SSD 256GB SAMSUNG WINDOWS 10 המחשב עלה לי 3600 שקל + 700 שקל בערך הזיכרון והSSD. סך הכל 4300. אצלי בערך שנתיים. המחשב מהיר משחק איתו בהרבה משחקים חלק בהגדרות גבוהות חלק נמוכות סך הכל מבסוט ממנו. וגם שיפרתי אותו בSSD וזיכרון. :] עכשיו חבר רוצה לקנות את המחשב שלי ואני יקנה נייח במקום . עכ…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by yosisharaby,

לוח אם: Intel DG 965ssck צורב DVD nec d.l מעבד Core 2 1.86 GHz זיכרון DDRII 1024 667 Mhz דיסק קשיח western digital sata II 250 GB 16 MB 7600 GT מארז hec 6a19B שחור תודה לעוזרים נתנו לי אותו בהנחה מיוחדת לא יכול לפרט (: ב4078 ש"ח בלי מסך שווה ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד לשימוש של סרטים, מוזיקה, תוכנות כלליות והורדות. מחשב לסטודנט עם כל מה שנובע מכך. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה חברות בארץ מספקות שירותי תיקונים איכותי ואחריות טובה? כך שאני אוכל לחפש ניידים רק בחברות אלו. 2. כסטודנט אני אצטרך מסך מסוג מט? 3. מה גודל המסך המומלץ והמשקל המומלך יחסית לדרישותיי? עד עכשיו הייתי מעוניין במחשב של HP הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5856 אבל בעקבות השירות שלהם ירדתי מזה ולכן אני מחפש נייד בעל דרישות דומות רק שהפעם גם עם שירות נורמלי. לא חובה נייד עם מערכת הפעלה אפילו עדיף בלי. פרמטרים שחשובים לי שעדיף עד חובה שיהיה במפרט של המחשב הם: 1. כרטיס קול איכותי, רמקולים חזקים ועדיף גם כן איכותיים.…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. המפרט שאני צריך הוא לכמה מחשבים שיהיו להם יכולות בתחום המולטימדיה. הם יריצו מספר תוכנות פשוטות לעריכת ווידאו כמו פרימייר, אולי אפילו דברים פשוטים יותר. חשוב שהם יגיעו עם כרטיס גרפי שיאפשר עבודה חלקה, וכן כמות זיכרון וכוח חישוב. התקציב למחשבים האלה הוא 4000 שקלים(לכול יחידה) בלי מסך*. אני מבקש לחשוב גם על נושא האמינות, מארזים נורמליים ספקים סבירים לא צריך להתפרע, אבל אני גם לא רוצה שחלקים ימותו כתוצאה מאבק וחום

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  22. אורח נוח

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ושימוש יומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? צפייה בסרטים בפול HD ו4K בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  23. אשמח לקבל 2 מפרטים: אחד שיכלול את המחשב עם מסך גדול ואיכותי אפשרי, והמפרט השני שיכלול 2 מסכים איכותיים קצת יותר קטנים באותו תקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 9K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים, תכני HD. חדש בתחום הגיימינג אז עוד אין הגדרות ייעודיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה ה…

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by roiy,

מוכרים את המחשב ב אופיס דיפו ב 4500 עם מעבד CORE DUO 1.6 ו 512 MB בנוסף דבר מוזר , ב ZAP המחשב מופיע במחיר הכי זול של 5800 (עם 1 G זיכרון אבל עדיין...) קישור - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425604 האם המחשב הזה במחיר הזה הוא קניה מומלצת ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  25. אילו יצרנים (או דגמים ספציפים אם זה לא כללי) נותנים אחריות בארץ על קניות בחו"ל ? כמו כן, מה נהוג כדי לשים עברית על המקלדת ? מדבקות ? האם העסק בכלל משתלם (אני מן הסתם מכוון גבוהה ורוצה לקנות משהו ברמת ה DELL XPS 13 ומעלה).

• 2 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.