עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: לשימוש יומיומי ועבודה משרדית. 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? אפשר אך לא חובה. 4. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים: יציאת HDMI, לפחות 2 חיבורי USB בחלק הקדמי של המארז. 6. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מחשב לשימוש יומיומי ובסיסי. 1500 ש"ח למחשב ללא התוכנות(נטו לרכיבי המחשב). אבקש לכלול במפרט כונן SSD. ניתן לחרוג במעט בתקציב לצורך התקנת התוכנות אך אם עלות התוכנות(אופיס,ווינדוס) מייקרת בהרבה את העסק אז אתקין אותן לבד. תודה מראש לעוזרים.

2. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב באזור ה-5K. לא יבוצע OC למחשב. שיהיה שקט יחסית. השימושים של המחשב הם למשחקים (כמו למשל משחקי רשת WOW), עיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרייטור, דרים וויבר, וכדומה. מבחינת ציוד הקפי: מסך 22 אינץ (אני אוהב את הסדרות של סמסונג, טובות?), ראוטר אלחוטי+חוטי איכותי (יש עוד מחשב), עכבר ומקלדת חוטיים. אני מעוניין גם בלפחות 1TB של דיסק קשיח. מארז - אהבתי את הסדרה של CM690 או שמספיק פחות מזה? לגבי כרטיס מסך הבנתי שה-4850 הוא ברירת מחדל לגיימרים למשחקים כבדים (רק לא מאוד כבדים) ולגבי המעבד, הבנתי שצנחו קצת המחירים של המרובעי ליבה (לעיצוב גרפי צריך מעבד עם ליבה מרובעת?) וגם חשבתי להוסיף אל-פסק. התקציב יכול להתגמש בכמה מאות שקלים.. ואשמח מאוד אם החנות ת…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב המאפשר ניידות(לא כבד יותר מדי) זמן סוללה טוב ומעלה שלא מתחממת יותר מדיי מעבד כפול ליבה I-5 זכרון של לפחות 4GB כונן קשיח של 500GB או יותר מסך מט(ניידות) מאיץ גראפי מספיק חזק לתוכנות עיצוב(כיוון שהסיכוי ללמוד השנה אדריכלות גבוהה) נוח לשימוש- ממשק, תפעול ובנייה איכותית סביבות 4000-5000 ש"ח, אני גמישה עם המחיר! אני מאוד מתלבטת בין דגם הvosto 3550 שעונה לי כמעט על רוב הצרכים מלבד העובדה שהכרטיס הגראפי שלו הוא HD3000 עד ATI6630 ואין תאופציה לשדרג לNVIDIA..לשם העלאת תוכנות גראפיות יותר כבדות ואין לי מושג לגבי זמן הסוללה שלו-שזה גם חשוב! לבין xps 15 שהוא בהחלט מפלצתי ומחליף את המחשב הביתי בקלות עם חיי סוללה המוצגים כ5 שעות וחוויית מולטימדיה מושלמת עם מערכת שמ…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by jilazone,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין. לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח לפני שדרוגים ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? · מעבד Intel Pentium Dual-Core E5800 3.2GHz · קירור למ…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  5. הי, יש לי Toshiba Satellite L300 ואני רוצה לדעת איזה משחקים הוא יכול להריץ, שידרגתי את הראם ל3GB תנו לי השוואה לכרטיסים למחשבים נייחים של נגיד ATI או NVIDIA...

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by CJohnny,

שלום, אבא שלי החליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק עם עולם המחשבים וביקש ממני לברר עבורו מחירים לחמשבים. שימושיו יהיו יומיומיים לחלוטין - אופיס אינטרנט סקייפ סרטים וומזיקה יש לציין, שמכיוון שאני "אחראי המחשבים" בבית, סביר להניח שאגנוב לו אותו לשימוש שוטף. חשוב ! WINDOWS 7 ירוץ חלק. רצוי שיהיה HDMI שנוכל לחבר לטלוויזיה בסלון. לא יודע כמה חשוב המשקל וכו', הרי שזה יהיה מחשב נייד בייתי. כל המהות הוא שיהיה אפשר להשתמש בו בכל רחבי הבית. התקציב במקור הוא 3500+- ראיתי את הנייד הבא: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1340 ממש התלהבתי. נתונים טכניים מאוד גבוהיים, מתאים בול, ובנוסף לכך - בעל מקשים גדולים ומסך גדול (אבא שלי כבר די מבוגר). מה יש לכם להציע ?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. שלום חבר'ה אני צריך מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח הכי הרבה המחשב מיועד למוזיקה קליפים וסרטים... במחשב צריך שיהיה מינימום זיכרון : 256 מ"ב ומינימום דיסק קשיח: 40 ג'יגה בייט תודה לכל מי שיעזור!!!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by uzana2004,

שלום לכולם... חבר שלי טס לסינגפור והוא יכול להביא לי נייד... אני צריך מפרט למחשב כזה,אז ככה: המחשב מיועד לסטודנט,הכרטיס מסך לא קריטי... כמו כן מה אתם חושבים על קנייה בארץ זרה?האם יהיה לה בעיה בויסטה? חשוב לי שהמחשב יהיה חזק מאוד ויחזיק ל-3 שנים..כמו כן איך הולכת האחריות בקנייה כזו?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  9. מפרט: Intel E5200 2.5GHZ BOX LGA775 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 Twintech nVidia GeForce 9600GT 512MB מסך: Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms סה"כ לתשלום: 3199 ש"ח, איך המפרט ביחס למחיר... ועוד משהו.. איזה כ.מסך עדיף איזה כ.מסך עדיף 512MB DDR3 Twintech nVidia GeForce 9600GT 512MB או Connect3D ATI Radeon HD 4670 שניהם באותו מחיר

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  10. Started by alex15,

אני מתלבט בין לקנות מחשב נייד רגיל עם וינדוס ויסטה או לקנות מחשב נייד APPLE עם מערכת ההפעלה MAC LAOPARDO שיוצאת ...... מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  11. אחרי אינספור ט'רדים, התייעצויות, העלאות בתקציב, קיצוצים, שינויים, R600ים שכל אלו ערכו חודשיים החלטתי שנמאס לי אני קונה מחשב .. טוב אז עשיתי הזמנה המטרה של המחשב היא משחקים כבדים +סרטים (לא HD ) בהתחלה הוחלט על 3800+ אבל בגלל שהתקציב קיבל הרחבה קלה העלאתי ל4200 בשביל לצמצם את צוואר הבקבוק שיכול להווצר, לא התפשרתי על הלוח אם "המומלץ בחום" מכולם בפורום M2NE וגם לא התפשרתי על הכרטיס מסך שכמובן הייעוד שלו זה משחקים על ההגדות הגבוהות ביותר... דיסק קשיח 160 כי אני לא אצתרך יותר וגם אם כן אני יקנה , הצורב מוחלף לLG פשוט לא מעודכן, הספק והמארז מתאימים הספק חזק מספיק בשביל הכל, הזיכרון מוחלף לKINGSTON 2GB 677MHZ כי הGSKILL טעו במחיר אז הם "מתפשרים" איתי על קינגסטון שיעלה אותו הדבר …

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by amitshefif7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch, evolve stage 2, the culling, no man's sky,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 , hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שא…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום לכולם, ברצוני לרכוש עם אבי מחשב נייד חדש וחשבנו רבות על הDELL INSPIRION עם המעבד C2D 1.83 יש אותו במחיר רצפתי שאני יכול להביא אותו בסביבות ה4500ש"ח עם אחריות ל3שנים מבית גלקסי מחשבים. המפרט כולל HD בנפח של 120GB ומעבד חזק עם 2MB קש וזכרון 1GB וכמובן WIFI ומסך 15" רחב. האם המחיר סביר??יש גם אפשרות לשדרג למעבד ה2.0 עם 4מגה קש אבל הארדיסק של 80GB די קטן. אז חשבתי לקחת את ה1.8 וכמובן הם עם אותו הלוח אם שתומך עד ל2.6 נראה לי אז בעתיד אני ישדרג למעבד יותר חזק.. מה אתם אומרים על המפרט ועל המחיר??הצעות,כיוונים וחוות דעת על המחיר ואם יש אפשרות לשדרג את הHD למהירות של 7200 בבבקשה.תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  14. שלום, אני מחפש חוות דעת על מפרט שבניתי למשחקים, סרטים , תכנות והדגש הוא בעיקר על המשחקים. אשמח אם תציעו מה אפשר לשפר ואם אפשר תביאו ראיות לעיניין(כלומר באנצ'מארק). אני צריך עזרה בעיקר בנושא הזכרונות, הצורב וכרטיס המסך ואולי הלוח. אהההה ושכחתי, כמובן שמחשב אמור לעבור אוברקלוק ל 3 GHZ כשלב ראשון, ואולי בעוד כמה שנים המהרה נוספת. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5Q Deluxe ¤866 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31206 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤487 כמ…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  15. המחשב מיועד לעבודה מישרדית(אופיס, אינטרנט, קצת מוזיקה) מה דעתכם על המפרט הבא? 1 AMD Sempron 64 (3000+) - [AM2]- RETAIL 317.84 ש"ח 1 GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - mATX 483.01 ש"ח 1 512MB TWINMOS DDR II - 667 - TWINMOS Original 329.03 ש"ח 1 NEC CD-RW 52X32X52 - WHITE - BULK 118.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE (כולל ספק כח HEC-300AR-T) 329.19 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,824.68 ש"ח אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by saarshai,

ובכן, המחשב שלי תומך עד 4 ג'יגה והחלטתי ש... למה לא, בעצם. אבל 2X2 של 667 עולה הון לא קטן, וגם יש מחסור בארץ. תהיתי האם עדיף לי ללכת על 2X2 של 533 או שההבדל משמעותי וכדאי להמתין. אז בעצם ההתלבטות היא: 2X2 של 533 או 1X2 של 667 (כמובן שבהתחשב בתקציב, אם ההבדל בביצועים הוא קטן) בנוסף... זיכרון איכותי יכול לקבל המהרה קלה, ולכן אני מניח שגם אם אני רוכש 533, הוא יהיה מסוגל להגיע ל-577, למשל. השאלה היא האם ניתן לשנות את ההגדרות של הזיכרון כדי שהמחשב "יחשוב" שהוא זיכרון יותר מהיר... וכך לעשות לו OC קטן. מדובר ב-T4215 של פוג'יטסו, אגב. דעות? המלצות? תשובות? תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. הי, אני מחפש מחשב נייד לעבודה של אשתי, לא אני ולא היא מתמצאים בנושא ולכן נשמח לכל עזרה. אשתי מלאה את השאלון: תקציב עד 3500 עם חריגות קלות מאוד. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ומעט מאוד צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - חשוב שלא יהיה מסך קטן, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - קל, 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - USB3, HDMI * Bluetooth - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - רצוי 1 TB, עדיף חלק SSD אם אפשר אבל לא חובה. * כונן אופטי - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - רצוי * האם בתק…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם תוכנות דו-מימד. זאת אומרת שאני רוצה להריץ בעיקר פוטושופ, אילוסטרייטור ופלאש אפילו במקביל ושהמחשב לא ימצמץ. אני רוצה רזולוציה גבוהה. שהאיכות מסך תהיה חדה כמה שניתן. 15.4". ובעיקר בעיקר שיעבוד מהר. כמה שיותר מהר. המחיר הוא עד 5500, אפשר אולי טיפה להתגמש למעלה. כמובן שהאידיאל הוא פחות מהמחיר שנקבתי.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. שלום לכולם! לפני כמה ימים המחשב (בן הרק שנתיים) שבק חיים באמצע העבודה עליו. מדובר על מחשב acer aspire 5700g i5 שלחתי אותו למעבדה ובמעבדה אמרו שנשרף הספק של הלוח אם (לא הספק כוח של המחשב) ומה שאפשר לעשות הוא או להחליף את כל הלוח (1700 שח) או להלחים רק את הספק מחדש (800 שח), עכשיו הם לא הסכימו לקחת שום אחריות על התיקון גם לא לשעה אחרי התיקון. הטכנאי שלהם אמר שהוא מציע לא לעשות את התיקון ולא להחליף את הלוח כי הם לא נותנים על זה שום אחריות ודברים יכולים להשתבש. מצד שני אין לי כרגע 3000 שח +- לבזבז על מחשב חדש שאני לא אתבאס ממנו.. האם באמת זה כל כך מסוכן להחליף את הספק הזה ? או את הלוח ? הייתי מאוד מרוצה מהמחשב שלי ולאחר בדיקה אותו מחשב רק חדש היום עולה 2900 ש"ח מה את…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  20. Started by ravid1234,

כמו שכתבתי למעלה אחרי 4 שנים יותר מדיי עם המחשב הישן הגיע הזמן לשדרג. אני מעונין לקנות מחשב חזק לצורך משחקים ועבודות למינהם (פוטושופ, cubase, ועוד.. ) . המחשב יפעל כמעט כל היום (אם זה משנה משהו חח) התקציב הוא עד 4000 ש"ח לא כולל מסך אני מעוניין להוציא מהמחשב את הביצועים הכי טובים שאפשר במחיר הזה, הבעיה היא שאני לא מבין גדול המחשבים לכן אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט טוב. בגדול זה המפרט שאני רוצה ותגידי לי מה עדיף לשנות.... מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL7 - GOLD כרטיס מסך: אני לא כל כך בטוח nvidia gts250 1gb או HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe צורב DVD מארז: ANTEC TWO HUNDRED w/o…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by amit1242,

http://tms.co.il/preview/spec/6dulhyrt הוזמן אתמול..אפשר לשנות. מה אתם חושבים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by redti,

אהלן חברה, אבי החליט לשפר את המחשב של אחותי במחיר המצחיק הזה בלבד.. אני צריך : לוח אם מעבד כרטיס מסך וג'יגה זיכרון פנימי המחשב לא לגיימרים.. אז לא צריך כרטיס מסך בשמיים אני יודע שזה קשה עם הסכום הזה אבל תנסו תודה אני מאוד אשמח אם המפרט יהיה נגיש לקנייה מKSP כי אני קרוב אליהם וזה הכי נוח

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by Kitzony,

שלום אני צריך מפרט עד 4000 רק למוזיקה ועריכה זה אומר שאני צריך כרטיס קול 7.1 אין צורך במסך אני חשבתי על משהו בסיגנון הזה כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 689 ש"ח 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 580 ש"ח 2 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 593 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 308 ש"ח 1 Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 RETAIL 230 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח 1 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח 1 Creative 7.1 Speaker System Inspire T7900 967 ש"ח סה"כ 4,100 ש"ח ואני לא יודע אם …

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  24. שבוע טוב לכולם. אוקיי אז מאחר והבנתי שאין לי יכולות בהכנת מפרטים חח אני צריך הכי מהר שאפשר מפרט למחשב שיהיה יציב בעניני המשחקים והגראפיקה אני צריך מפרט בלי מסך ולא לשכוח צורב וכונן DVD ועוד משהו שמבחנתי הוא חשוב אני רוצה מארז מיוחד עוד משהו שיהיו בו גם מאוררים טובים אני רוצה שבכללי הוא יהיה משחב חזק. התקציב שיש לי הוא: 7,000 שלפי מה שהבנתי אפשר לבנות בו מחשב מכובד מאוד . אוקיי אז זהו זה תודה רבה מראש לעוזרים,ושוב שבוע טוב.

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, המון טאבים פתוחים עם וידאו ומוזיקה, עריכה גרפית בעתיד, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס- פרנסה, גרפיקה- פרנסה- עריכה- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.