ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
יחובר למסך LCD 17 ברזולוציה 1280 על 1024 בעיקר למשחקים ללא OC חבר שלי רוצה לקנות מחשב אשמח אם תעזרו
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המפרט הבא שווה את המחיר שלו... Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache DUAL-CORE 1-מעבד P5ND2SL DELUXE (Dual Core+NF4SLI+DDR2+SATA2)-לוח אם 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 -זכרונות RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E -כ.מסך 120GB 7200/133 (8MB) DiamondMax Plus 9 הארד דיסק NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC 475W (True Watts) 17'' 793 DF FLAT samsung MS Internet + MS Mouse Wireless Optical סה"כ 9450. האם המפרט הזה שווה את המחיר שלו? ועד כמה יש כאן דברים מבוזבזים שאני לא יוכל להשתמש איתם בעתיד הקרוב. בקשר למעבד ליבה כפולה עד כמה הוא יהיה שימושי היום? תודה לעוזרים!!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. חברים של המשפחה רוצים לקנות מחשב לבן שלהם , והוא בן 11. המטרה היא משחקים בינוניים (מה שילד בן 11 משחק ) , כמו פיפ"א , פרו אבולושן סוקר, GTA ,, וצפייה בסרטים בעיקר. מחשב שלא יגביל את הילדון (: . 1. מה התקציב? 2000 ₪. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים , לא קלים אבל לא קרייסיס.), צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רמקולים פשוטים, לא יקרים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD לא צריך, יעבירו את הצורב מהמחשב הישן. כמו כן, אין צורך במסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד עבור אחי - ישמש בעיקר לצפיה בסרטים (720p ומטה) ומשחקים (דוגמת Call of Duty, Starcraft). המחשב ניתן לרכישה בארץ (במהלך מאי) או בארה"ב (בסוף אפריל) - ומתוכנן להוציא עליו עד 5,000 ש"ח (או 1,100 דולר). המחשב אמנם ינויד רבות, אך בין שתי תחנות - משרד ובית - כך שישנה חשיבות לעמידות הפיזית ולמסך איכותי וגדול ככל הניתן, אך חיי הסוללה והמשקל חשובים פחות, כי הוא תמיד יופעל ליד מקור חשמל, מונח על שולחן. תודה וחג שמח! עודכנו: מחיר, פשרה על משקל וגודל מסך.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! ברשותי מחשב נייח שמשרת אותי נאמנה כבר כמעט 5 שנים לצורכי גיימינג, גלישה מאסיבית בכרום(!), מוזיקה, סרטים וסדרות. לצערי בזמן האחרון הבחור לא עומד בקצב ואני מעוניין לדעת אם יש טעם לשדרג אותו או פשוט לקנות אחד חדש. המפרט המלא(מצטער אם המפרט מבולגן או עם יותר מדי מידע לא חיוני, פשוט לא רציתי להחסיר משהו): מעבד - Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 לוח אם - Gigabyte GA-Z68A-D3-B31 מארז - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window1 ספק כוח - Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail זיכרון - Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-241 קשיח - Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F31 כרט…
-
- 17 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום אני כנראה יקנה את המחשב הנ"ל של ASUS: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= אני חיפשתי הרבה באינטרנט סקירה עליו או ביקורות ולא מצאתי שום דבר עליו. אפילו לא חוות דעת באתר מחו"ל. חייב שתגידו לי עליו אם הוא מומלץ או אולי מישהו קנה אותו ויכל להביא לי עליו חוות דעת . תודה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו שמשנה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" 1080P , אולי יותר. (לא 4K) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
OK אז ככה, אם אתם שואלים איך יש לי כזה הרבה כסך למחשב התשובה שלי פשוטה יום הולדת 14+15 =מחשב לא בקשתי כלום ליום הולדת 14 ולא 15 (15 עוד לא הגיע) לכן אני יכול להרשות לעצמי מחשב חזק(מאוד!!!) OK לחלק המעשי יותר אני יכול פחות או יותר להרכיב מערכת בעצמי אבל השאלה הגדולה היא האם לחכות או לקנות עכשיו בסוף החודש אמורים להגיע לארץ לוחות אם של 780i ובסוף החודש הבא יוצא הכרטיס הראשון מסדרת 9000 של nVIDIA לכן אני בדילמה (ואי כמה זמן לא השתמשתי במילה הזאת חחחח....) למפרט.... המפרט צריך לכלול כרטיסי מסך כי אני הולך לעשות SLI משהוא מסדרת 8800 את ליבת הQ6600 של אינטל כול הציוד ההקפי כולל מערכת קירור מים (מומלץ Thermaltake Kandalf LCS) מסך אין צורך ממשי ברמקולים מכיון שאני משתמש יותר בא…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש לאופיס 2007, ואינטרנט בעיקר. מקסימום התקציב הוא 1000 אבל אם אפשר להוזיל את העלות במאה+ ש"ח זה עדיף. לוח-אם צריך להיות עם כרטיס מסך+קול+רשת מובנים. זכרון לדעתי מספיק 1GB. מארז+ספק יש של HEC 300W בסביבות 220-230 ש"ח, השאלה אם כדאי לחסוך 100 ש"ח וללכת על ג'נריים, כי הדרישות כאן הם באמת לא גבוהות.רצוי שיהיו יציאות USB קדמיות. אני אזכיר שוב: לא כולל הארדיסק, צורב ומסך. בניתי אישהו מפרט אבל הוא סתם מיועד להעריך את העלות, אני לא מכיר את לוח האם ולא יודע אם מעבד כזה מספיק או שעדיף AMD בתקציבים האלו. ¤352 מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤220 לוח אם FOXCONN 945G7MD-8KS2H ¤117 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤225 מארז כולל ספק HEC 6K…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי חננאל. אני מתחיל לימודים כעת ולכן אצטרך מחשב נייד חדש. אצטרך שהמעבד יהיה SSD ושתיהיה כמות RAM מכובדת (8-16). כמו כן,המחשב לא צריך ליהות ברמת ניידות גבוה אלא פעמיים בשבוע,ואצטרך מסך גדול (סביבות 15 אינץ') מערכת הפעלה ווינדוס רוב העבודה שלי (אם לא כולה) על המחשב היא על VM מכונה וירטואלית,משמע שאצטרך להקציב לה כמות RAM (סביבות 2 ג'יגה) אני לא יכול להרשות שהמחשב שלי יתקע. כל העיניין של מסכי מגע פחות מעניין אותי אבל כן חשוב לי שהמחשב יראה נחמד. בקשתי: האם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חברה שטובה בתחומים הללו או אפילו להמליץ לי על מחשב מסוים? (התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000) תודה מראש!!!!!!!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני הולך לקנות מחשב חזק מאוד לעריכת וידאו . למה חזק מאוד ? בעיקר כי אני מוותר על כרטיס עריכה , ככה שאפשר לבנות מחשב מפלצתי ביותר אם מישהו פה יוכל להמליץ לי על אחד כזה אני ישמח מאוד לשמוע תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק Antec P182 Black ¤718 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=P182 ספק כח …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מעוניין לקנות נייד עקב מעבר למעונות בחודש הבא, לשימוש משרדי וצפייה בהרצאות/סרטים בעיקר. אולי גיימינג קליל ביותר.. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? אינני יודע מהו משקל סביר לנייד, חשוב שלא יהיה כבד מדי, אך זהו לא פקטור מרכזי.. לא אתנייד איתו בין שיעור לשיעור, רוב הזמן יישאר בחדר (לימודי הנדסה.. קשה לפתור משוואות על נייד). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך במיוחד אך גם לא סוללה שתיגמר לפני 10 בבוקר, כנ"ל לא פקטור מרכזי.. רוב הזמן יהיה ליד שקע חשמלי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אינני מבין גדול בנושא אך למיטב …
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, המחשב הישן שלי מת (לאחר כ-5 שנים) והגיע הזמן לקנות אחד חדש, הטכנולוגיה התקדמה בטירוף ולכן אני צריך עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ובאמת אשוכנע כי צריך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, בעיקר משחקי אסטרטגיה, רזולוציית מסך נוכחי 900X1600. אני מכוון להגדרות גראפיות גבוהות אם אפשר, הייתי רוצה ש- Company of Heroes 2 ו- Total War: Rome II יעבדו בהגדרות מקסימליות באופן חלק ככל שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, יש לי כוננים קשיחים מהמחשב הישן (240GB ו-1TB) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 10, אני לא יודע למה…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO2033 ,CRYSIS 1 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת /עכבר/רמקולים…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה... אחרי איזה 5 שנים אני רוצה לקנות מחשב חדש וצריך עזרה אני לא ממש מבין הסתכלתי במדריכים קצת ניסתי להבין אבל הטכנולוגיה של המחשבים כבר נהיית מסובכת בשבילי בכמה רמות. אני מחפש מחשב חדש בעלות של עד 5000 לא כולל מסך שיישרת אותי למשחקים כבדים סרטים באיכות HD שיהיה מחשב חזק אמין והכי חשוב בעל ביצועים גבוהים תודה לגבר שיעזור לי ! אני פשוט כבר לא מבין זה תו מאץ בשבילי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם. החלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב HTPC לסלון. המחשב הנ"ל יחובר לטלויזיה 40 אינץ' עכשיו ו-55 אינץ' בהמשך (לא יודע אם זה פרט חשוב). בנוסף, המחשב יחובר למערכת קולנוע ביתית - מגבר ורמקולים (של Onkyo). המערכת שתהיה מותקנת הינה Windows 7 x64. המחשב נועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות הטובה ביותר שקיימת (Bluray Remux למיניהם, בגודל 20-40GB לסרט), אך גם לקצת משחקים, לא כבדים במיוחד, בסגנון PES2011 על הגדרות מקסימליות. מאוד חשוב השקט של המערכת, וכמובן שתיראה טוב באמצע הסלון. רצוי מאוד USB3. מבקש שהמערכת תהיה מבוססת על מעבד INTEL. ובכן, לאחר קריאה רבה ומעמיקה בניתי לעצמי את המפרט הבא, אני מבקש את דעתכם על המפרט, האם יש משהו שהייתם משנים, האם כל החלקים תואמים? מעבד: Intel Sandy Bri…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט הוא: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb TRAY 1080 ₪ 1 ASUS P5LD2 SEC LGA775 CONROE READY 595 ₪ 1 TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 390 ₪ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 430 ₪ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2190 ₪ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK 340 ₪ 1 WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT 1140 ₪ 1 אני דיי בטוח שהכל ישאר די חזק עד יוני חוץ מהמעבד שיצאו דגמים חדשים וזה יוזל וגם לא נראה לי שהספק שמגיע עם המארז יחזיק את המערכת הזו. תודה לעוזרים אגב בכרטיס מסך אני לא מתפשר ומארזים אני שונא את כל האורות ושאר הירקות האלו אם אני ארצה חלון אני אחתוך אחד בעצמי בסגנון הטרנספורמר ואני מאוד אוהב את המארז הזה לבן דוד שלי יש אותו וממש אהבתי אותו! (התעלמו מהעובדה…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה התקציב כעיקרון. אולי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, mw2, וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי היום מחשב בן מעל 4 שנים בערך, והתחלתי לשים לב לבעיות של micro freeze במשחקים. אז אני חושד שכנראה הדרישות כבר גבוהות מדי עבור הרכיבים שמותקנים. אני משחק בעיקר משחקי RPG חדשים, ובד"כ מנסה לשחק על ההגדרות הגבוהות ביותר (לפחות שואף לזה). אני משחק ברזולוציה של 2560x1440 על 60HZ (יש מסך של 144HZ אבל מניח שזה יהיה בעייתי לקבל FPS טוב בהגדרות גבוהות עבור יותר מ 60). רציתי לשמוע אם לדעתכם יש אפשרות לשדרג רכיבים במחשב הקיים שאציג, או שעדיף לשקול מחשב חדש? CPU: Intel Core i7 9700 / 1151 Tray MOTHERBOARD: Gigabyte Z390 Gaming X GPU:Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER GV-N207SWF3OC-8GD Memory: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Ve…
-
- 17 תגובות
- 5.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים לילדה בת 15 יותקן עליו XP HOME + אופיס 2003 וכמובן משחקים (בטח לא OC ) וקיבלתי את המפרט הנ"ל: האם יש משהו הכרחי שצריך החלפה או שהמפרט תקין? מארז מידי ATX 775 630A + ספק כח 500W איכותי לוח אם Intel D945GCCR CoconutCreek מעבד Intel Pentium D 915 2.8G 800 2X2MB 775 זיכרון 1024MB DDRII 667Mhz צורב DVD+-RW NEC DL כרטיס מסך GeForce 7300LE/7100GS 128MB Up To 512MB PCI-X דיסק קשיח Seagate 160GB SATA2 7200RPM מקלדת Logitech Value Keyboard Black OEM עכבר Logitech MX310 מסך LG LCD TFT 17" L1719S 1:1400 8MS אם אפשר המלצות מה כדאי לשפר או להחליף , אני לא ארכוש ממקום אחר אבל לשדרג או לשנות אין שום בעיה. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! רציתי לשאול אתכם איזה מפרט מומלץ למחשב שהוא בעיקר למשחקים... הדברים שאני צריך לדעת: מקום בהארד דיסק: RAM: מעבד: כרטיס מסך: ואם יש עוד דברים מומלצים בבקשה תגידו לי. תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אחרי שנעזרתי בחנות, הורכב לי המפרט הבא, אודה למישהו אם יש הערות לגבי המפרט. מנהל, תמחוק בבקשה את הדיון הקודם שהעליתי. קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i7 7700 / 1151 Tray 1 ₪1288 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer i11 1 ₪117 לוח אם Gigabyte GA-B250M-D3H 1 ₪365 מארז IPPON BULLET Case + IPPON 550W GOLD PSU 1 ₪320 זיכרון Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Red 1 …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, לאחי הלא כל כך קטן, יש מחשב ישן וחשבתי לעשות לו שדרוג כדי שיוכל להנות מהמשחקים החדשים ביותר על רזולוצית 1280X1024. מהמחשב הישן אני אקח, הארד דיסק של 160GB, שלושה מאווררים של 80mm ואת המסך 17' היחסית חדש, קרוב לוודאי שאני גם ארצה לקנות לו רמקולים 2.1 כדי שיוכל להנות ממוסיקה איכותית, אך ביקשתי ללא ציוד הקפי בכותרת, כדי שאוכל לראות איך יהיה המפרט, לפני שאני אצרף אליו רמקולים. לשיפוטכם, תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההבדל המשמעותי בין דואל קור לבין קונרו במחשב PC הוא אותו הבדל גם בניידים?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-