עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב זול, עמיד, 15.4 עם רשת אלחוטית ואחריות לשלוש שנים רצוי להשקיע קצת בRAM כי צריך לעשות לפעמים מולטיטסקינג. כמה שיותר זול ויותר יחזיק מעמד ככה יותר טוב (אין תקציב מדויק, מצטער מנהל הפורום). בתודה רבה מראש, רז אוריין. בבקשה תגיבו לי זה דחוף! אני מתחנן.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. קודם כל, ראיתי הרבה אנשים שרושמים "אם לא לחוץ תחכה לאוקטובר", אבל לא הצלחתי למצוא מה קורה באוקטובר. העניין הוא שאני צריך את המחשב כבר באוקטובר אבל אם זה מספיק שווה את זה אני אולי יכול להסתדר שבוע\שבועיים בלעדיו. * מטרות המחשב? משרדי, משחקים קלים (SC2 ו-DOTA2 בעיקר אני מניח, עדיף מספיק חזק בשביל להריץ סקייפ במקביל), צפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? פחות חשוב לי, יותר חשוב זמן סוללה. אבל לא פחות מ-13-14" * משקל רצוי? אין לי מושג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, אין לי מספרים כי אני לא יודע כמה שקעים יהיו זמינים, אבל זמן סוללה כמה שיותר ארוך יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ודי הרבה יציאות USB (נראה לי אני אצטרך 3-4) * ב…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  3. אני מחפש מפרט לעבודה משרדית ומשחקים ללא ציוד הקפי. הנה מפרט שהרכבתי, אני אשמח לחוות דעת: (בהנחה שהלוח הוא Rev2 עם sb710) AMD Phenom 2 X2 550 3.1Ghz Black Edition Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ¤577 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1113 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤298 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Samsung 640GB 7200RPM 16MB Sata HD642JJ, יחידות 1 ¤338 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=501 Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI ATI Orginal Board, יחידות 1 ¤577 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=275 צורב LG GH22NS30 SATA x 2…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by CoLDNs,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים/אינטרנט/צפייה בסרטים/מוסיקה זכרון Ram- 8GB * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיוכל לעבוד כ3 שעות בלי חיבור לחשמל... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT/HDMI וכו.) VGA/USB/MICROFHON...... * בלוטות? לא חייב גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB+(עדיף TB1) * כונן CD/DVD? צורב?DVD * כונן Bluray? לא יודע מה זה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן Win 7/8 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus/Hp/Acer/Dell/Msi תקצי…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by lioryb,

שלום, מחפש נייד לשימוש ביתי: * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים, בכל אופן, אני מעדיף מעבד Core 2 Duo, ולא מעבד ישן יותר. * גודל המסך? לא קטן. עדיף בעל רזולוציה גבוהה (צריך להתחבר למחשב מרחוק). חשוב שלא יהיה מהמסכים המבריקים. * משקל רצוי? עד 3K * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא פרמטר חשוב במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - זה יכול להיות נחמד (בעיקר DVI). * בלוטות? גם יהיה נחמד. נראה לי שזה כבר די טרוויאלי, לא ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי סימפטיה באופן כללי למוצרי LG, אבל זה לא קריטי. תודה.

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by tamirgolan,

שכולל מסך 20 אינץ 8MS

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  7. היי לוכלם, התקציב שלי בערך 4500-4700 אלו מטרות המחשב : 1) שיפעיל לי סרטים hd בלי שיתקעו (לא שזה ואוו ,אבל עדיין). 2) יריץ לי משחקים ברמה גבוהה (חשוב חשוב). 3) שיהיה הארד דיסק של טרה לפחות . 4) כטריס מסך רציני בעל יציאת hd +dvi 5) שקט (ברמה של מ1- 10 לפחות 7) * אני לא מתכוון לשדרג בזמן הקרוב *כרגע יש לי מסך רגיל לא יודע בדיוק באיזה רוזולוציות הוא תומך (בעתיד יש מצב שאני החליף לפול hd) *ללא OC מה דעתכם על המפרט הבא : Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12237 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10854{…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  8. שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב חדש .. בלי החלקים שמצויינים בנושא. בעיקרון זה מעבד, לוח אם, כ.מסך וספק+מארז. המחשב יעבור OC(לא שלי אישית , אלא של החנות שאני קונה ממנה) והצרכים העיקריים הם משחקים. עכשיו הכי חשוב שאני לא ייתקע איתו עוד איזה שנה ככה ולא יהיה לאן להמשיך איתו מבחינת שידרוגים .. אני רוצה שאני אוכל לשדרג מבלי להחליף חצי מחשב. P.S אפשר בבקשה מפרט מ TMS? משם אני מתכוון לקנות! בקשר למארז וספק .. אני מעדיף ת'דיל הזה של מארז+ספק(לא ג'נרי כמובן) ואם אין אופציה למשו טוב במחיר סביר , אז לא צריך .. יש לי מארז שאני אוכל להסתדר איתו אני מאמין.

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  9. האם האופציה היחידה זה דרך הכרטיס מסך או שיש עוד אופציה? מדובר על דל 1564

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by tomer861,

שלום אני חושב לקנות מחשב נייד וכרגע אני די נעול על דל מסיבה מסוימת ומתלבט בין מספר דגמים ראיתי את אפשרות ההרכבה המעולה באתר שלהם הבעיה שזה לוקח זמן וכנראה שאני יצטרך לבחור ישר מהמדף (מקווה לקניה בארה"ב) ראיתי בבסט בי מחשב מסדרת xps 16 עם הכרטיס המדובר ואף פעם לא שמעתי עליו אשמח לקצת פרטים והמלצות ATI Mobility RADEON M86XT graphics http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9175439&type=product&id=1218045569785 בין היתר אני מתלבט בין vps 13 ו- studio 1537

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. שלום לכולם, מבקש המלצות לנייד בעיקר לצרכי פנאי כגון סרטים ואינטרנט, אבל שיכול להתמודד גם עם תוכנות תיכנות. גודל מסך מ-15 ומעלה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - 320 ג'יגה. מינימום אחריות 3 שנים. השימוש במחשב יתבצע הרבה על הברכיים כך שחשוב פיזור טוב של החום לצדדים/אחורה. יש לי התלבטות גדולה לגבי כרטיס המסך, האם אפשר להסתפק בכרטיס שמשולב במעבדים החדשים או להתעקש על כרטיס מסך ייעודי? אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. מה אתם חושבים על המחשב הזה: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=G77023502&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he גם עם הרחבת האחריות לשלוש שנים הוא עדיין עומד בתקציב. או על המחשב הזה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2200 אני טס בקרוב לצרפת, אם מ…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  12. אהלן! יש לי מחשב בן 3, שנבנה ע"פ הצעה למפרט שקיבלתי בפורום זה (תודה חבר'ה!) שברצוני לשדרג. המחשב כאמור יהיה מיועד למשחקים כבדים בקצב פריימים מצויין, קצת וירטואליזציה ופיתוח. ניתן לחרוג מהתקציב הנוכחי עד 4K אבל הייתי מעדיף שלא. הייתי רוצה לשמוע לדעתכם - המחשב הנוכחי מורכב בתוך מארז HEC 6A21B + ספק כח 500W של THERMALTAKE. האם כדאי לי להשאיר אותם, או להוסיף חדשים למפרט? כמו כן, איני זקוק לציוד הקיפי (כולל מסך) + כוננים קשיחים + צורב. רעש לא מוזיז לי, שישבור את החלונות ויפיל מטוסים מצידי. הייתי רוצה לשמור על אפיק שדרוג למעבד\זכרון. די חשוב לי שיהיה מספר רב של יציאות SATA ובקר RAID לא יזיק (אלא אם יש לוח טוב שלא מגיע עם בקר זה, אך מומלץ עקב הביצועים). אני גר ברחו…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by devilh,

אני עוד מנסה לפענח מה אני רוצה ולכן התקציב קצת פתוח אני רוצה מאוד חזק - שיעמוד במשחקים VMים וכל הדברים המגניבים הרבה זיכרון מסך 13.3? אני רוצה ניידות גבוהה מגע? עוד לא סגור אשמח לעצתכם

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by אבשה,

מתלבט בין 2 מחשבים: - dell i7 14z 2640QM - Asus N55SF 15z 2670QM אשמח לקבל תגובות - תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by yahavuna,

שלום, בנו לי פה מפרט לפני כמעט חודש והייתי חייב להוריד קצת בתקציב. לכן הורדתי והוספתי כמה דברים. זה מה שיצא לי: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM E4500T כמות: 1 - מחיר: ¤624 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤170 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤216 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II WD1600AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤284 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1450 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer …

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  16. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לצרכים בסיסיים מאוד- אינטרנט, אופיס, תמונות, צפייה בסדרות וסרטונים (לא משחקים או משהו מיוחד) חשוב לי שיהיה מהיר , בטריה שלא תכבה אחרי שעה, שיבוא עם מערכת הפעלה מותקנת ושיהיה חיבור לטלווזיה. ואחריות אני לא יודע אם כדאי, מבקש את עצתכם

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  17. שלום! סוף סוף המחשב שלי מת, ואני יכול לקנות חדש! אני צריך חוות דעת על מפרט שהכנתי. 1. התקציב שלי, כמו שמצוין בכותרת, הוא 3500 ש"ח 2. המטרות של המחשב הם עבודה גראפית בתוכנות פרמייר ואפטר אפקטס. בנוסף יהיה גם שימוש בסיסי בתוכנות אופיס ובאינטרנט. 3. לא צריך שום ציוד היקפי 4. לא צריך כונן דיסקטים/ כרטיס קול איכותי (אלא אם כן אתם חושבים שכדאי...) 5. אין לי העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6. העיצוב- מאוד לא חשוב לי- עדיף שיהיה כמה שפחות בולט ומאיר. מבחינת שקט- עדיף שיהיה כמה שיותר שקט אבל לא על חשבון דברים הכרחיים אחרים. 7. אני אקנה מערכת הפעלה חוקית, אבל זה לא כלול בתקציב. אין מה להתייחס למערכת ההפעלה. זה משהו שאני אקנה בנפרד (ואני אקנה xp pro 32) גם הרכבת המחשב תהיה אצלי בבית. 8. א…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בחודש-חודשיים הקרובים (לא איכפת לי לחכות לירידת מחירים), השימוש הוא לתוכנות עריכה וגרפיקה, (פרמייר, פוטושופ, מקס ואפטר אפקטס), וקצת למשחקים. לא מתכנן OC... (הוספה: אין צורך בציוד הקפי, מסך 24" סאמסונג T240) המחיר שאומנם יצא לי במפרט הואכ-7000 ש"ח אבל אני רוצה להוריד את המחיר לסביבות ה-5000 ש"ח. כמה דברים: מעבד - חשוב לי מעבד חזק בטכנולוגיה הכי חדשה ז"א i7. (אני לא רוצה להיתקע עם טכנולוגיה מתיישנת) זיכרונות - אני לא יודע עד כמה ההבדל בין 3 ל-6 פוגע בביצועים, אני משער שאני יכול להתפשר ומקס' להוסיף בעתיד. לוח אם - אני פשוט שלא מבין בזה.. אם יש לכם המלצה לאחד אחר - בכיף (חשוב, 6 סלוטי זיכרון לשידרוג עתידי) כרטיס מסך - השימוש בו יהיה ל…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by Liad344,

היי , מחפש DAC+AMP נייד לשימוש עם apple music + sennheiser ie80 בעיקר מLG G6. החלפתי לפני כמה ימים S7 שמת , ונראה שהמגבר שלו היה שונה , אם לא טוב יותר, הצליל נשמע מאוד שטוח . לא בטוח איך לתאר את זה. בכל מקרה תכננתי לקנות מגבר , אז זה זמן טוב. *G6 בלי Quad DAC *בערך 80-90 דולר.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by idde55,

* מטרות המחשב? לשימוש ביתי(אינטרנט,סרטים) + ללימודים(שנה רביעית אז בקטנה) הנדסת תוכנה + תיכנות שישמש אותי גם לעבודה בעתיד * גודל המסך? 15.6 , מאט * רזולוציית המסך? פחות חשוב אבל עדיפות לfull hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2-3 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 750 + ssd 32 , ו7200 rpm * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי dell , …

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by nash1588,

שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, אני רוצה לקנות לפטופ שישרת אותי ב+/- 3 שנים שנשארו לי לתואר, הדרישות: - יישומים רגילים, צפייה בסרטים, תכנות בתוכנות דוגמת מטלב. - חשוב מאד שתהיה לו תחנת עגינה ייעודית שממנה יש יציאות HDMI, DVI, וRJ 45. - שיהיה יחסית קל (1.5 - 2 ק"ג), ובאיזור ה14" - תקציב עד 3200 ש"ח (לא כולל תחנת עגינה, שאשמח אם תוכלו לפרט גם עליה) בתודה, יובל.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by alergic,

לעבודה משרדית ואינטרנט 80 GB ומעבד וחלקים מהירים לא מחייב כרטיס מסך פצצה אבל שיעבוד מהר

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לפי הפרטים הבאים: 1. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב הם בעיקר משחקים אבל גם עבודה וגלישה, מה שכן, חשוב לי שכל המשחקים ה"כבדים" שיש היום יעבדו עליו ובצורה טובה ושהוא יוכל עוד לשרוד בתחרות לתקופה לא קטנה... 3. לגבי ציוד היקפי, מסך יש 19 אינטש חדש אז אין צורך, לגבי מקלדת ועכבר, עקרונית יש אבל זה יכול להיות נחמד חדשים לא במחירים מוגזמים... 4. אין צורך בצורב DVD וגם לא בכרטיס קול מפוצץ... משהו פשוט.... 5. אין לי ממש העדפות לחברה ספציפית... מה שחשוב זה שזו תהיה חברה אמינה ועם אחריות טובה... 6. אני מעדיף מחשב שיהיה לא רועש מדי... ושיראה טוב זה בונוס מעולה 7. אין צורך במערכת הפעלה אבל כן בהרכבה במעבדה תודה רבה לעוזרים ושבת שלום!

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by yellowblood,

אהלן, יש לי ידידה שרוצה לקנות מחשב נייד. היא סטודנטית לאדריכלות, ולכן צריכה מחשב נייד דיי בסיסי שיריץ תוכנות Office וגם תוכנות כמו פוטושופ ו-AutoCad. לפי מה שבדקתי התוכנות האלו לא באמת כבדות (גרפיקה דו-מימדית ושירטוטים), והיא לא מתכוונת להריץ תוכנות כמו StudioMax או מאיה. המחיר צריך להיות באיזור ה-5000, ועדיף מסך באיזור ה-15". חשוב שיהיה קל, שיהיה מחברה מוכרת (אחריות וכדומה), ושיהיה רלבנטי לכמה שנים טובות. יש לי ידע בסיסי בחומרה של מחשבים רגילים, וחשבתי על משהו כזה: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=713500 תודה,

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג רק במשהו קריטי שישנה את הביצועים בהרבה.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מולטימדיה (צפייה בסרטי HD, חיבור למסך LCD גדול וגלישה באינטרנט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוציה של מסך lcd full hd. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפ…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים