ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שאלה.. יש ברשותי מחשב נייד מדגם Dell , סדרה Inspiron 1525. מותקן עליו Windows Xp Sp3 . שאני מבצע שיחות עם סקייפ, הצד השני נשמע מאוד חלש. זה קורה לי עם כמה חברים. אציין שבמחשב הביתי (שולחני) שלי, אני שומע מצויין מישהו יודע אם יש אופציה להגביר את הווליום בנייד ? (יותר מהכי גבוהה כמובן.. ) אולי הדרייברים לא מתאימים ? יש גם דבר כזה שנקרא שם בדרייברים UAA , אולי זו הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בתחילת אוקטובר לצורך גיימינג. האם כדאי לכלול במפרט כרטיס GTX570 או שני HD6870? אבקש 8GB זכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עכשוויים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד, המטרה היא למשחקים, אני צריך את החומרה הכי טובה שאני יכול לקנות ב3500 ש"ח כדי שאני אוכל להפעיל משחקים בצבא כמה שיותר טוב (אין פה עניין של זמן סוללה כי אני אשאיר אותו מוטען רוב הזמן ולא אשחק בדרכים) דבר אחד חשוב, אני רוצה להמנע מלקנות מחשב עם כרטיס גרפי של ATI משום שיש לי נסיון לא טוב איתם. (היה לי לפטופ עם כרטיס גרפי של ATI אך הם לא הוציאו עדכונים לדרייבר ולכן המחשב יצא מבוזבז). תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך לקנות מחשב לצרכים משרדיים (המחשב מיועד למשרד.) אין שום כוונה להריץ עליו משחקים או עריכות תמונה וכו'... אבל שיידע להריץ אופיס, אינטרנט וכו' חלק ומהר. אשמח לשלב בו מעבד i3 ו-4 gb זיכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין לקנות את הלפטופ הזה Dell 1090 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Dell%201090 האם משהו מכיר את המחשב הזה, ייצא לו לעבוד איתו ? אם כן, מה אתם אומרים על המחשב הזה ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהתקציב במידת הצורך עד 500ש"ח אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר) שימושים: AutoCAD (פרנסה) Photoshop כלליים (גלישה, סקייפ, אופיס...) שקט: 7 לא מתוכנן OC המחשב יושב מתחת לשולחן, צריך מארז עם כניסות USB וכפתורי הפעלה עליונים. צריך כרטיס מסך עם חיבור ל-2 מסכים
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1)האם יש ניידים שיותר מותאמים לפעולה רציפה 24/7 (תחליף שולחני) ואם כן איזה מאפיינים/תכונות יש להם? 2)האם יש ניידים עם מסכים קצת יותר טובים מאלה שמקבלים בדרך כלל או שהכל אותה ג'יפה עם פאנלים נחותים? 3)האם יש ניידים בלי מאווררים, עם קירור פסיבי בלבד? 4)האם מסכי הלד שאני רואה בחלק מהניידים עדיפים על ה-LCD? ועוד באותו נושא, האם מסך מט (לא מבריק) עדיף ולמה? 4) איזה חברות נחשבות כנותנות אחריות טובה בארץ? האם לדעתכם כדאי מאוד להקפיד לקבל מינימום 3 שנים? 5) רוב המפרטים שאני רואה מאוד דומים. עד כמה ההבדלים בין מעבדי ה- i3 גדולים למשתמש ממוצע (אינטרנט,סרטים) לדוגמא i3 350 מול i3 380? *לגביי HD , עד כמה ההבדלים בין 5400rpm ל-7200 יורגשו ?(שוב למשתמש ממוצע) המון תודה למי שיענה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב המאפשר ניידות(לא כבד יותר מדי) זמן סוללה טוב ומעלה שלא מתחממת יותר מדיי מעבד כפול ליבה I-5 זכרון של לפחות 4GB כונן קשיח של 500GB או יותר מסך מט(ניידות) מאיץ גראפי מספיק חזק לתוכנות עיצוב(כיוון שהסיכוי ללמוד השנה אדריכלות גבוהה) נוח לשימוש- ממשק, תפעול ובנייה איכותית סביבות 4000-5000 ש"ח, אני גמישה עם המחיר! אני מאוד מתלבטת בין דגם הvosto 3550 שעונה לי כמעט על רוב הצרכים מלבד העובדה שהכרטיס הגראפי שלו הוא HD3000 עד ATI6630 ואין תאופציה לשדרג לNVIDIA..לשם העלאת תוכנות גראפיות יותר כבדות ואין לי מושג לגבי זמן הסוללה שלו-שזה גם חשוב! לבין xps 15 שהוא בהחלט מפלצתי ומחליף את המחשב הביתי בקלות עם חיי סוללה המוצגים כ5 שעות וחוויית מולטימדיה מושלמת עם מערכת שמ…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד Acer aspire. האחריות עומדת להגמר בעוד מספר ימים, הייתי רוצה לדעת אם קיימת אפשרות להאריך אחריות? (אם זה אפשרי בכלל) תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן להזמין את המחשב הבא- Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1מחיר: ₪749קירור למעבד:Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 onlyכמות: 1מחיר: ₪110לוח אם:Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155כמות: 1מחיר: ₪452מארז:SilverStone Precision Blackכמות: 1מחיר: ₪291קירור למארז:Scythe 120mm Slip Stream 800RPM 40.17CFM / 10.7dBAכמות: 1מחיר: ₪38ספק כוח:FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retailכמות: 1מחיר: ₪291זיכרון:Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חםכמות: 1מחיר: ₪104קשיח למחשב שולחני:Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1מחיר: ₪184כרטיס מסך:Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE- בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪569כונן …
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט איכותי למחשב גיימינג יציב למהלך 3-4 השנים הבאות חריגה מהתקציב: עד 5000 אלף בקשות מיוחדות: המעבד יהיה : intel core i5 2600 איני חושב שאצטרף לבצע OC לצרכים שלי ללא ציוד נלווה מחשב נטו בנוסף מחשב שאם הרצה לשדרג חלקים בעתיד אני תמיד יוכל תודה מראש, RefleX נ.ב: עדיפות רצינית לקנייה בKSP
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בעקרון אני סומך על המלצות האתר והייתי קונה את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135008§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 הבעיה היא שבעל המחשב העתידי רוצה את הI5 ולא I3, וגם מעדיף את לוח האם INTEL H67-B3. 1. האם לוח האם הזה עדיף על מה שמומלץ, בהנחה שיש עוד מעט תקציב? 2. אני צריך חברה אמינה וטובה באזור תל אביב שתמכור לי את המערכת הזאת, יש המלצות אולי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זו ההודעה השנייה שלי בקשר למחשב הזה (פעם קודמת הייתה לפני חודש). רציתי רק לוודא שהמחשב שאני קונה הוא טוב. קודם כל הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell 23" U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis)…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד שישמש אותה בעיקר לתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב הוא עד 3000 עם חריגה קלה (אפשר לחרוג קצת ממחיר אילת). אז כמה דברים שחושבים לי בסדר יורד: שיהיה ssd למערכת ההפעלה וhd רגיל לdata. רזולוציה 1920x1080 עוד פרטים: מינימום 4gb ram עד 15.6 אינץ׳ כמה שיותר קל... כמובן שלא חייב מערכת הפעלה והעדיפות האישית שלי היא dell למרות שמחיפוש באינטרנט אין משהו שלהם שעונה לדרישות שלי. רשמתי בסדר יורד כי מוכן להתפשר על הרזולוציה למשל. תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב פיתוח. השימוש הוא אך ורק פיתוח (VS,Android Studio וכדו') יש לי HD של 2 טרה, כך שאני לא צריך נוסף על מה שבמפרט. [TABLE=width: 600, align: center] [TR=bgcolor: white] [TD=class: wh12cartb]שם מוצר[/TD] [TD=class: wh12cartb]מחיר[/TD] [TD=class: wh12cartb]כמות[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD=align: center][/TD] [TD=class: wh12cartb]inti54460T[/TD] [TD=class: wh12cartb]Intel Haswell Core i5 4460 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: wh12cartb]880[/TD] [TD=class: wh12cartb]1[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD=align: center][/TD] [TD=class: wh12cartb]ACfreezer7ProR2[/TD] [TD=clas…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends ועוד משחקי רשת וגם משחקים שאמורים לצאת בקרוב שהם לא רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו-פרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch, evolve stage 2, the culling, no man's sky,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 , hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שא…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : וורד בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קל - וורד בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אינו מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יחובר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך ביכולות גרפיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. הא…
-
-
אהלן. מחפש נייד חדש. האמת שאין ממש צורך שאפרט יותר מדי - הדגם שהכי מדבר אליי זה הלנובו P40 החדש. אתמצת: מחפש נייד קל משקל ושימושי. אציין שאני לא באמת צריך כרטיס גרפי חזק (לא משחק במחשב וגם לא עורך גרפי) חומרים איכותיים מסך טוב שכיף ונוח לעבוד איתו http://www.gadgety.co.il/145195/lenovo-thinkpad-p40-yoga/ יש בו גם מסך מגע וגם את הטאצ'פאד הידוע של לנובו + טראקפד. זה מבחינתי ממש קריטי. העניין של טאצ'פד איכותי וגדול + טראקפד הוא ממש קריטי בשבילי. אני כרגע עם דל אינספירון 5000 שכולל מסך מגע; אם לא היה לו מסך מגע כנראה שהייתי דופק אותו בקיר כי הטאצ'פד שלו פשוט מעפן ולא מתפקד. ה'בעיה' היחידה מבחינתי בלנובו היא גודל המסך. אני רוצה 15.6-14 אינטש. עוד ד…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 31-08-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 1 1490 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 850 1 850 זכרונות? DDR II 800 Price Units Total 512MB TwinMOS TwiSTER 550 2 1100 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7900GT 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E 1830 1 1830 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 1 465 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Spire Price Units Total Spire SP741B3 DiamondCool II (Socket 754, 939, 940) 150 1 150 מארזים? Price Un…
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילדה בת 11 ולמשפחה לעבודה וכאלה המחשב צריך לכלול הכל מסך מקלדת רמקולים מסך LCD 19 מעבד עדיף פנטיום D כדי לחסוך לדברים האחרים או שאתם ממליצים משהו אחר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר אוטוטו קונה מחשב חדש והרכבתי לי מפרט, הבעיה היא לא בחלקים (או שאולי תמצאו שכן) אלא במחיר אשר עומד על סביבות ה5300 בקניית כל הרכיבים מחנות אחת (וזו לא חנות אחת שמוכרת ב5300 אלא מספר חנויות, ושוב זה + -) אני לא צריך ציוד היקפי ומסך כבר ייקנה שבוע הבא (LG L1970HR) מטרתי בנושא זה היא שתעזרו לי למצוא חנות אשר תמכור את החלקים הבאים במחירים יחסית זולים ואם אפשר מאיזור המרכז. תודה רבה הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 Gigabyte GA-965P-S3 PQI \ TwinMos\ OCZ DDR2- 667 MHZ (1GB x 2) Leadtek GeForce 7300GT 256MB DDR2 (128bit) PX7300GT TDH (כמובן שכרטיס מסך זה הוא בעצם כרטיס ביניים שיוחלף לכרטיס DX10) WD 250GB- KS- 16MB- 72…
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכול הרוצים לעזור אני רוצה להמליץ לחבר שרוצה לקנות מחשב ולהשתמש בו לאינטרנט אופיס ומשחקים. קיים המפרט המוכן הבא בק...פי מעבדי ?AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A8V-E SE s939, VIA K8T890, SATA, PCI-E זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) CL 2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIGABYTE 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders SONY 52x32x52 (Kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 4JA-7610 ATX MIDI 350W (True Watts) Beige and Silver מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים FLAT 17'' CRT מחיר 2970 ¤ השאלה שלי היא האם יש…
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-