עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד (15.6 גודל מסך) לעבודה משרדית + תכנות (visual studio) התקציב הוא 3K, אשמח מאוד אם זה יהיה פחות. כמה שאלות נוספות: האם כדאי לקנות את המחשב בארץ\ebay\amazon? האם ישנה אפשרות לעדכן כרטיס מסך (אולי חיצוני) ולהתאים אותו גם למשחקים בעתיד?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  2. שלום לכולם, שמי ליאור ואני זקוק נואשות לעזרתכם. אני מנסה לבנות מחשב חדש, ובמילים פשוטות, אין לי מושג מה אני עושה. אני כנראה סובל מפוסט טראומה על המחשב הישן שלי שהיה בן 90 ומת בשיבה טובה (שנות מחשב כשנות כלב, חבר שלי פעם אמר), וזאת לאחר שלא היה מסוגל אפילו לפתוך מסמך וורד באופן נורמלי, שלא לומר לעשות משהו. אני שואף למחשב שעובד מהר וחלק ומריץ משחקים כמו מאסטר, שלא לדבר על פוטושופ ותוכנות אנימציה (אני סטודנט לאנימציה וזה עניין חשוב מבחינתי). ביררתי על רכיבים שונים, אבל פשוט אין לי מושג אם הם מסוגלים לעבוד ביחד, איפה הגזמתי ואיפה צריך להוסיף. בהנחה ובכלל בחרתי בחלקים מתאימים, אני צריך לבחור בין גרסה יקרה יותר ליקרה פחות, והנושא הכספי חשוב למדי אז אני אשמח אם תודיעו לי כשתו…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. צהריים טובים. אשמח להמלצה ללפטופ ביתי, לצרכי אופיס, אינטרנט, טלוויזיה (חיבור HDMI ל-4K) ומשחקים (ברמה של פורטנייט - לא משחקים תובעניים מידי). תקציב ~3500 ש"ח. כולל מערכת הפעלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מחפשת כבר המון זמן מחשב נייד איכותי לשימוש ביישומי אופיס, אינטרנט וקצת פוטושופ. אני רוצה מסך מט, 5.6, מעבד I5 או I3 - מה שעדיף מבחינת מהירות ומחיר. אחריות יצרן ל3 שנים מאתר בית הלקוח. המחשב ממש דחוף לי. איזה מפרט מומלץ לי? איזה דגמי מחשב מומלצים? אני לא מבינה בזה בגרוש ואפשר למכור לי זבל ביוקר.. למשל רציתי לקנות מחשב שהמפרט שלו נשמע מעולה ואז אמרו לי שהוא זבל, חלקים חלשים, וזו סדרה בכלל לנוער. אשמח לקבל תשובה בהקדם! גמר חתימה טוב לשנה טובה ומתוקה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב, אני קונה מחשב חדש, מפרט למטה. התחיל משאלות הבסיס: 1. מה התקציב המקסימאלי?: סביב ה-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: אשמח לדעת אם הגזמתי ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 300 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: עבודה ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: photoshop, sketchup - תדיר, משימות מוזרות במתמטיקה ותוכנות מוזרות נוספות מדי פעם.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - פעם אחרונה ששיחקתי במשחק מחשב הייתה לפני עשור בערך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע לא מתכנן על כרטיס מסך, אשמח לעצות בנוגע להחלטה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by davenos,

אני רוצה לקנות מחשב בחו"ל שאין לו תמיכה בארץ רציתי לדעת אם אפשר להשיג ,לקנות אחריות במעבדה או בארגון כלשהו?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by eli_xXx,

שלום לכלום אז ככה יש לי בעיה עם הכונן DVD שלי שאני מכניס אליו דיסק והדיסק מצריך הרבה קריאה ממנו אז אחרי כמה זמן הוא מחליט להפסיק לעבוד וגם שלוחצים על הכפתור הוא כאילו לא עובד...אבל אם אני מוציא אותו ידנית ע"י אטב ומכניס חזרה אז הוא קורא את הדיסק ואז שוב מפסיק ואי אפשר להוציא את הדיסק וזה קורא רק בדברים שמצריכים הרבה זמן קריאה (למשל שמתקינים מערכת הפעלה) בדר"כ זה קורה אחרי רבע שעה שהוא צריך לקורא ברצף... אז מה הבעיה בעצם? אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by Mr. Writer,

שלום לכולם, היתי מעונין במפרט מחשב למשחקים וגלישה באינטרנט ב 4000 ש"ח לא עושה אוברקלוקינג , לא צריך מסך וציוד היקפי. היתי מעונין בכרטיס מסך חזק לדוגמא 1950 פרו תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by shimmi1982,

קניתי תלפטופ ב http://ksp.co.il/main.php?uin=6817 בחנות השלמתי ל4G זכרון,אחרי התקנה של vista 64 המחשב רואה רק 3G למרות שביוס וCPU-Z רואים 4G ואחרי שאני מתקין VISTA 32 הוא רואה 4G )) שאלה אם הוא באמת רואה 4G עם VISTA 64??? ועוד שאלה:מישהו יודעה איפה אני יכול להשיג דרייברים לVISTA 64 יש לי רק VISTA 32 (כולל באתר של ACER..רק 32BIT .)

10. Started by julbo,

מחפש מיני נייד נוח וקל לעבודה, אינטרנט אופיס ומוסיקה. (לא חובה על המחשב עצמו, כונן חיצוני) חשבתי על הACER ONE או על הEEE PC 1000 אבל פתוח לרעיונות

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  11. אני מחפש מחשב נייד עד סכום של 5500 אלף שקל. מטרת המחשב תיהיה בעיקר לעבודות... אבל גם ישמש אותי למשחקים (שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים גם) מצאתי את המחשב הזה ואשמח לקבל עליו המלצות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12379 תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולכם! אני מנסה לשנות הגדרה בביוס של המחשב הנייד שלי (של חברת אייסר) כך שהאתחול במחשב יזהה קודם כל את הסידי רום ואז את ההארד דיסק, וכל זאת כדי לפרט את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה שוב. אבל משום מה אני לא מצליח לשנות שום הגדרה שם. מה ניתן לעשות? תודה דיידו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by pitter,

אהלן, מבקש המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. אפשרית חריגה של כ 500 ש"ח. עיקר השימושים הם למטרות לימודים (אוניברסיטה) שכוללים קימפולים של תוכנות. פה ושם בסופי שבוע הרצה של משחקים (cod 3, crysis). מעדיף שהמשקל יהיה בסביבות הסטנדרט של היום של כ 2.6ק"ג. עדיפות למחשבים של טושיבה.. גודל דיסק קשיח: 500 ג"ב ומעלה... צבע וכו' - לא רלוונטי, רק לא של כוסיות פיטר.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by matan007,

מפרט המחשב הוא זה: intel core 2 duo 2GB DDR2 160GB HDD מארז+ספק מותג של HP. המחשב הוא מובנה של HP. ז"א החומרה היא מותאמת במיוחד הן מבחינת קירור והן מבחינת הספק וכו". המחשב הוא שקט ברמות היסטריות...ממש לא שומעים אותו (במקור נועד למוסדות לימוד). יש לי גם עוד 1GB DDR2+160G HDD להוסיף לו אבל אני לא רוצה להוסיף לו חומרה כי כמו שאמרתי הוא מחשב מותג שהכל בו משתלב אחד אם השני בצורה אופטימאלית. אז כמה לדרוש עליו?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by Double_N,

שלום, מחפש המלצה למפרט / קישור למחשב מוכן עבור מחשב לסבא שלי שימוש בסיסי - גלישה באינטרנט, זום, תמונות, וואטסאפ... המחשב הנוכחי שלו עובד מאוד לאט והגיע הזמן מבחינתו להתחדש. תקציב - סביבות 3000

16. Started by zone51,

הי, כל פעם שרציתי לקנות מחשב חדש, המקום הראשון שהגעתי אליו זה המפרטים המומלצים באתר HWZONE עכשיו הלינק לא עובד האם זה ירד סופית? אני מבין שיש את הפורום , אבל שם ההמלצות הן בדרך כלל על ידי חנויות

17. * מטרות המחשב? שימוש בסיסי- אופיס ואינטרנט, אין תוכנות מיוחדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למט משיקולי נוחות, אך מבריק גם טוב, אם מוצדק. * רזולוציית המסך? אין העדפה, אבל יהיה נחמד לקבל רזולוציה גבוהה מהבסיס, כגון HD+. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? לא רלוונטי- ישאר בבית בעיקר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה ומעלה. אפשר להציע שילוב של SSD. * כונן אופטי? נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  18. ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 השימושים העיקריים גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים אורך זמן סוללה לא כל כך חשוב אבל לפחות שיחזיק שעה וחצי גודל מסך 15" +- קניה בארץ אחריות של שנתיים לפחות שמתי עין על שני מחשבים של dell לשניהם מפרטים דומים אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת איזה דגם יותר מומלץ ואם יש אופציות חילופיות יותר טובות במסגרת התקציב אשמח לחוות דעת מחשב נייד דל ווסטרו Dell Vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6670 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X4500MHD Up to 256MB shared memory מסך רחב 14.1 רזולוציה WXGA With WLED 1280X800 With TrueLife ( מסך מ…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by shayone,

אני מתעניין עכשיו בלקנות מחשב נייד שהמטרות שלו יהיו משחקים ועבודה משרדית בדקתי באינטרנט ומצאת יאת המחשב הזה במחיר של 750 דולר (אני קונה מאמריקה) רציתי לדעת עם המחיר שווה את הכסף ועם יש לכם הצעות יותר טובות למחשב אחר אולי? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115733 זה המפרט של המחשב Model Brand Acer Series Aspire Model AS5740G-6979 Part# LX.PMB02.070 General Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit CPU Type Intel Core i5-430M(2.26GHz) Screen 15.6" Memory Size 4GB DDR3 Hard Disk 500GB Optical Drive DVD Super Multi Graphics Card ATI Mobility Radeon HD 5650 Video Memory 1GB DDR3 VRAM Communication Modem, Gigabit LAN …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני צריך קישורים לקניית Nvidia 8800 GT OC G92

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by LeftRight,

מתי כדאי לכבות אותו? מתי כדאי לשים אותו במצב שינה? מתי מומלץ לכבות את הWIFI? כל כמה זמן להוציא את המחשב מהמטען ולפרוק סוללה? כל טיפ יתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  22. שלום, אני מעוננין לקנות 2מחשבים ניידים. המחשב הראשון: (מיועד לנשיאה בתיק) - משקל קל -DVD-RW מובנה במחשב ולא חיצוני לו! -גודל מסך12"+ -גודל דיסק קשיח 60GB+ -2 GB ראם -מעבד C2D תקציב: עד 7500 ש"ח המחשב השני: (מיועד למחשב משרדי+משחקים) -משקל לא חשוב במיוחד -גודל מסך 15" -גודל דיסק קשיח 120GB+ -2 GB ראם -מעבד C2D תקציב: כנ"ל- עד 7500 ש"ח 2 המחשבים כנראה ולא יקנו בכלל בארץ, אלא בארה"ב. אז אנא תעזרו לי לבחור את הנייד שהכי יתאים לי. תודה, ניב

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. תקציב 8000-9000 שקל אשמח אם יש הצעות לחלקים אחרים, דרכים לייעל כמו להוריד משהוא נועד לגיימינג כבד ואוטודסק מאיה תודה core i7 5820k box crucial ddr 4 2133mhz gigabyte x99 gaming 5 gigabyte 970gtx g1 gaming crucial m500 240gb ssd seagate barracuda 7200 2tb nzxt phantom 410 +fsp raider 650w scythe ninja 3 windows 8.1 nod 32 8 9182 tms

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by totlip,

מפרט: I5 3450 ASROCK H61 HVGS כרטיס מסך NVIDIA GT520 דיסק קשיח 2 טרה WD GREEN 4GB 1600MHZ שומש למטרת HTPC SEASONIC 620W S12 צורב CD/DVD LG עבד מעט יחסית. הכל במצב תקין ושמור בקפידה! אשמח להצעת מחיר נורמלית ואמיתית! חיים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני מתכוון לעשות עליו דברים שדורשים מעט כוח חישובי, אבל אולי הרבה זיכרון (הרבה חלונות פתוחים בו"ז), ואני רוצה תצוגה ומקלדת גדולים ככל הניתן כדי שאוכל לעבוד בנוחות ובמהירות. (גם על חשבון איבוד ניידות. אני אקח את המחשב איתי לבתי קפה, לא לטיולים באמזונס. אני יכול להרשות לעצמי מחשב קצת גדול וכבד) המחשב הנייח המקביל שלי מכיל מעבד קצת ישן (בן 4 שנים, ולא היה state of the art כשקניתי אותו) ו-8GB זיכרון, אז אני מכוון למשהו דומה גם בנייח. אם יש לי אפשרות לקנות מחשב בתיאור הזה באזור ה-2000, אשמח לשמוע, ואשמח גם למחשב באזור ה-4000 לאותן המטרות. (אם שני התקציבים רלוונטיים בכלל. אולי ב-4000 אפשר אחד שהוא גם קל נוסף לשאר הדרישות?) תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.