עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. מישהו יודע אם קיים דגם כזה בארץ ומה המק"ט שלו? ThinkPad R50e Intel Pentium M Processor 725 1.6 512MB DDR Microsoft Windows XP "15 Intel Extreme Graphics 2 60GB DVD RW (Combo) UltraNav

2. שלום לכולם אני על סף קניית מחשב חדש. המפרט שכרגע אני הולך עליו הוא: מעבד: Q9300 או Q9450 (תלוי אם ארצה להשקיע עוד קצת כסף) כרטיס קול: SB X-Fi Xtreme Gamer כרטיס מסך: 8800GT או 9600GT או 3870 - תלוי בהצעות המחיר שאקבל זיכרון: 2x1gb 800MHZ Kingston בשלב הראשון לא מתוכנן OC, ורוב הסיכויים שאף פעם לא. אולי בעתיד, אם יהיה צורך, אעשה OC קטן בלבד. הבעיה היא שאין לי מושג לגבי השאר: לוח אם, ספק, מארז, האם לקנות את המאוורר שמגיע עם המעבד, או להחליף לאחד אחר, ואולי שכחתי עוד משהו חשוב. אודה לכל מי שיוכל לייעץ בנושא. תוספת (אולי חשוב לספק) - אני מתכנן לקנות 2 HD. אחד גדול - 320GB ואחד קטן (80GB). הסיבה לכך - אני מאמין שזה יאפשר לי להשתמש בקטן לצורך הורדות שותפות שלא יפריעו לעבודה (…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by Dudis,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בלי מסך, מקלדת, רמקולים, ושאר אביזרים. התקציב שלי כרגע הוא 2,000 ש"ח, אבל אני פתוח להצעות חורגות קצת. אני יודע שהתקציב לא גדול אבל אשמח לקבל מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים ושאר יישומים כבדים. המחשב שיש לי כרגע; Intel Pentium E2180 2GHz 2GB DDR II WinFast PX8500GT ASUS VENTO A8 Chassis (תמונה) אשמח לקבל הצעות בעניין, תודה מראש. עריכה: בקשר לספק כח, אני לא בטוח איזה ספק כח יש לי, אבל השתמשתי ב-Everest Ultimate Edition, והוצאתי את קובץ המידע, העלתי אותו בתור קובץ טקסט, אולי יש משהו שיוכל לעזור לכם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by Static,

שיכלול 4 USB לפחות חריצים לכרטיסי זכרון (SD MMC וכו'..) ג'יגה זכרון פנימי 80ג'יגה הרדיסק מסך רחב רוב השימוש במחשב הוא עבודה משרדית\אינטרנט.. לא יהיו בו משחקים עדיפות ל- HP או IBM תודה מראש.

5. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר,אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, metro 2033, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  6. יש צורך במחשב שמשמש לעבודה עם מסמכים, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ולעיתים משחקים באינטרנט (מה שאומר כרטיס מסך חלש). מהידע המוגבל שלי במחשבים אני מבין שיש צורך במעבד חזק ובכרטיס זיכרון חזק ולא מעט דיסק קשיח, כמובן שכולל צורב DVD. אני לא יודע אם כדאי מעבד 4 ליבות ואם עדיף AMD או INTEL בתקציב הזה. לגבי הזיכרון אני מעדיף 4GB, אשמח שתגידו לי אם מומלץ יותר. כרטיס מסך לא חייב אך כדאי להיות HD מכיוון שאין מסך HD, אני לא יודע כמה כסף להשקיע בכרטיס מסך עצמו ולכן אודה לכם מאוד אם תגידו לי. הרבה תודה מראש והמשך חופש נעים! בנוסף אשמח אם תמצאו לי חנות שיש בה מבצע שכולל מערכת הפעלה מקורית (עדיפות לXP) בהנחה לאחר קניית המחשב. החנות באיזור המרכז (רמת השרון, הרצליה, תל אביב) ובכל זאת אני…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  7. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לצרכים בסיסיים מאוד- אינטרנט, אופיס, תמונות, צפייה בסדרות וסרטונים (לא משחקים או משהו מיוחד) חשוב לי שיהיה מהיר , בטריה שלא תכבה אחרי שעה, שיבוא עם מערכת הפעלה מותקנת ושיהיה חיבור לטלווזיה. ואחריות אני לא יודע אם כדאי, מבקש את עצתכם

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. מארז EZCOOL LED + 25 M FAN ספק EZCOOL 500 לוח אם אסוס P5QL PRO P43 מעבד אינטל E8400 3.0 6MG מאוורר למארז 8 מ"מ כרטיס מסך GF 9800GT 512 O.C MSI דיסק קשיח 320 WD GB SATA2 צורב LG זכרון 2GB GEIL 800 צלעות קירור מסך SMASUNG 2MS 2053BW רמקולים USB פשוט הכל 3800 שקל. הציעו לי את זה באייבורי.

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  9. כבר פתחתי אשכול קודם לגבי התייעצות למפרט קיים, אך כרגע הייתה תוספת לתקציב של 500 ש"ח וצורך בכרטיס מסך, המחשב צריך שיהיה מסוגל להפעיל טוב משחקים כבדים (כמו crysis).(חשוב שיורכב בחנות באיזור המרכז, מכוון שTMS רחוקים לי ובמקרה של בעיות וכו' זה יהיה סיפור להגיע לשם). התקציב הוא 3,500-4,500 ללא ציוד עיקפי. (מצטער אם עברתי על החוקים בכך שפתחתי אשכול נוסף).

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  10. אני צריך מפרט מחשב סטנדרטי, לגלישה באינטרנט,צריבות ועבודות משרדיות+מסך,צורב, וציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים) שלא יעלה יותר מ 3000 שקל... מישו יכול בבקשה לבנות בשבילי?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by nirkatan2,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש במחיר טוב. ללימודים ומשחקים. מה לגבי ההצעה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew3&cfm=601AE110 כמובן שצריך להוסיף כרטיס מסך... אבל האם המחשב חזק?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לפי הפרטים הבאים: 1. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב הם בעיקר משחקים אבל גם עבודה וגלישה, מה שכן, חשוב לי שכל המשחקים ה"כבדים" שיש היום יעבדו עליו ובצורה טובה ושהוא יוכל עוד לשרוד בתחרות לתקופה לא קטנה... 3. לגבי ציוד היקפי, מסך יש 19 אינטש חדש אז אין צורך, לגבי מקלדת ועכבר, עקרונית יש אבל זה יכול להיות נחמד חדשים לא במחירים מוגזמים... 4. אין צורך בצורב DVD וגם לא בכרטיס קול מפוצץ... משהו פשוט.... 5. אין לי ממש העדפות לחברה ספציפית... מה שחשוב זה שזו תהיה חברה אמינה ועם אחריות טובה... 6. אני מעדיף מחשב שיהיה לא רועש מדי... ושיראה טוב זה בונוס מעולה 7. אין צורך במערכת הפעלה אבל כן בהרכבה במעבדה תודה רבה לעוזרים ושבת שלום!

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by diablo4u,

שלום לכולם... אני מחפשת מחשב נייד בגודל 12 אינץ' עם תחנת עגינה שתתחבר למסך בייתי. חשוב מאד - לא מדובר בתחנת עגינה של USB אלא תחנה מלאה/קבועה... (כמו שצריך) שמתי עין על ה-Z1-BRAVE של LG אבל בשתי חנויות אמרו לי שאיו תחנת עגינה (כמו שאני רוצה) בשבילו אז אם מישהו יודע על מידע נוסף אני אשמח לשמוע... תוווווווווווווווווווווווווווווודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג רק במשהו קריטי שישנה את הביצועים בהרבה.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מולטימדיה (צפייה בסרטי HD, חיבור למסך LCD גדול וגלישה באינטרנט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוציה של מסך lcd full hd. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפ…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by shaynac,

אשמח לעזרה בבחירת חלקים למחשב קולנוע ביתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD לסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by ac1240,

קצת משחקים וסרטים ואיך האיכות שמע שבו והאם היא גבוהה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61120ej#shidrug תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  17. ראיתי אותו מתומכר ב2800 ש"ח והשאלה שלי אם הוא שווה ? או שיש יותר טובים באותו מחיר. תודה לעוזרים

18. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK34345551399_ecs אין לי שימושים מיוחדים.אני צריך רק לדעת אם המחשב הזה משתלם

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  19. מציעים לו משומש, MSI S430 ב350 דולר. כולל אחריות. נשמע שווה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט מחשב בלי ציוד היקפי לילד בן 12. המטרה היא בעיקר משחקים (עד כמה שניתן בתקציב זה). אין אפשרות לחרוג מהתקציב ואין דרישות מיוחדות מהמפרט. אני יודע שלהרכיב מחשב כזה זה די משעמם... אבל בכל זאת אשמח לקבל עזרה. תודה אנשים.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by IDAN AMRAM,

מה אתם אומרים על המפרט הזה אנשים? למשחקים ללא OC צפוי עם מסך במחיר כמה שיותר קרוב ל4800 חשוב שלא תהיה בעיית התחממות והשקט לא כזה חשוב. מעבד: [TABLE] [TR] [TD]₪830[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right] מעבד Intel Core i5 4590 Tray בקניית מחשב חדש [/TD] [TD=width: 49, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] קירור למעבד: [TABLE] [TR] [TD]₪45[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right]Arctic Alpine 11 בקניית מחשב חדש [/TD] [TD=width: 49, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] לוח אם: [TABLE] [TR] [TD]₪225[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right]לוח אם ASROCK H81M-HDS בקניית מחשב חדש [/T…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. שלום, חבר שלי קונה מחשב וצריך מפרט לתקציב 5500 שקל.. אז ככה, הדרישות: רק חומרה פנימית- המארז והביפנים לא כולל כונני דיסקים +מסך מחשב 17/19 (אם יש בעיה בלהכניס לפה 19 אז 17) רצוי LG 250GB 4GB RAM השימושים העיקריים: "אני מוריד ועורך וממיר קבצי וידאו תכלס אחד השימושים העיקרים שאני מצפה להם במחשב חדש זה שהוא יסחוב בעיקר תוכנות גדולות של עריכת סרטים וגם שאני אוכל להמיר קבצי וידאו מבלי לסגור את כל שאר התוכניות במחשב בעיקרון במילה אחת - שיסחוב! כי אני מתעלל לא נורמלי במחשב אני עושה מיליון דברים בו זמנית. יש לי קונסולת PS2 ואיתה בעיקר אני משחק אני מניח שבמחשב החדש אני אשחק גם בו (כי הוא יכול) אבל אני לא גיימר המחשב לא יהיה בעיקר למחשקים, כמעט ולא אפשר לומר. לא צריך כרטיס מסך חזק…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. Started by LL@SS,

בוקר טוב , אני מעוניין לדעת האם ישנה אופצייה לבצע OC למחשב הזה או לניידים בכלל, אשמח לדעת איך אני עושה זאת כי בדרכים הרגילות זה לא עובד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. Started by M1SH,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000-12000 אפשר לחרוג עד 15000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4k לגיימינג ״32+ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי מארז גדול ובלי אורות/לדים 7. האם האם יש צורך…

25. Started by ozezer,

יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד במחיר מוזל, אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המוצרים : 1. LENOVO ThinkPad R400 7439-CTO CPU Intel® Core2 Duo processor P8400 (2.26GHz,1066Hz,3MB) Display 14.1" wide: WXGA (1280 x 800) CCFL Backlight Display Adapter Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD /1394(firewire) Camera Integrated 1.3MP camera with microphone for CCFL LCD Memory 2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Chipset Mobile Intel® GM45 Express CS/ICH 9M-E Hard Drive 250GB 5400rpm Hard drive With Active Protection and Shock-Mounted Communication Intel® Gigabit Ethernet, Bluetooth®, Modem, Intel® WiFi Link 5100 (1x2 AGN) Microsoft Operating System Genuine Wind…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.